Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira en Piqué gaan trouwen

"Shakira en Piqué gaan trouwen"

http://img576.imageshack.us/img576/2677/shakirapique.jpg


Als we de Spaanse versie van People mogen geloven, dan stappen Shakira en Piqué dit jaar nog in het huwelijksbootje.

De zangeres en de voetballer vormen sinds februari vorig jaar een koppel en zouden nu klaar zijn voor de volgende stap: trouwen. Volgens het magazine zijn de twee van plan om zich deze zomer in de echt te verbinden.

Eerder deed het gerucht de ronde dat de 24-jarige Piqué en de 34-jarige Colombiaanse popster in verwachting waren van hun eerste kindje, maar dat nieuws werd nog niet bevestigd.


14-01-2012 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor heeft haar man niet nodig:

Sinéad O'Connor heeft haar man niet nodig: "Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes"

Klik op de foto om ' Nothing Compares To You ' te beluisteren





Het huwelijk van Sinéad O'Connor is nog maar eens voorbij. De zangeres en haar echtgenoot Barry Herridge gingen amper twee weken na hun trouw uit elkaar om vervolgens de brokken te lijmen, maar nu ziet het ernaar uit dat het sprookje voorgoed gedaan is. O'Connor blijft echter niet bij de pakken zitten en is ervan overtuigd dat ze het ook zonder man kan stellen: "Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes, en dan heb ik het niet over speelgoed."

Volgens O'Connor is haar stukgelopen huwelijk de schuld van de Ierse media. Op haar website schreef ze het volgende: "Zijn verbintenis met mij werd iets slechts in zijn leven. Sinds we getrouwd zijn werd ik langzaam maar zeker erg ziek door alles wat ze mijn echtgenoot hebben aangedaan. Dat kon ik gewoon niet aan. Ik werd depressief."

"Het gedrag van een bepaalde krant heeft mijn man en mij heel veel schade berokkend. Zij maakten ons huwelijk ondraaglijk en nu dat het voorbij is, hoop ik dat de media de arme man met rust laten zodat hij met zijn leven kan verder gaan."

"Ik zal nooit nog een relatie beginnen omdat ik niet wil dat ze opnieuw hetzelfde gaan doen met iemand van wie ik hou, dat kan ik niet aan. Ik ga mezelf zijn en als iemand daar problemen mee heeft, dan moeten ze maar in therapie gaan. Ik ben een prachtmens. Ik ben wie ik ben. Zoals Bridget Jones dat zou zeggen. Ik zal altijd mezelf blijven. Als 'mezelf zijn' betekent dat de Ierse media mijn liefdesleven moet verwoesten, dan is dat maar zo. Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes (geen echt speelgoed natuurlijk) maar ik heb ze nu wel nodig, dus misschien kunnen jullie er wel een paar opsturen!"


14-01-2012 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina delen zondag award uit op Golden Globes

Brad en Angelina delen zondag award uit op Golden Globes

http://img542.imageshack.us/img542/5284/bradenangelina.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie zullen zondag een award uitreiken op de Golden Globe Awards. Beide sterren zijn ook zelf genomineerd voor een prijs: hij zowel als regisseur en als acteur, zij voor haar debuut als filmmaakster in het Bosnische oorlogsdrama 'In the land of blood and honey'.

Het sterrenkoppel schaart zich daarmee in een lange rij van beroemdheden die zeker op het podium mogen schitteren. Of wat dacht u van onder meer Natalie Portman, George Clooney, Mila Kunis, Reese Witherspoon, Michelle Pfeiffer, Salma Hayek en Nicole Kidman?
 
De Belgische gebroeders Dardenne maken met 'Le Gamin au Vélo' dan weer kans op de award voor 'beste niet-Engelstalige film'. Ze kruisen onder meer de degens met Pedro Almodovar en zijn laatste film 'La Piel que habito' (The Skin I live in). De andere kanshebbers zijn 'A Separation' van de Iraniër Asghar Farhadi, 'The Flowers of War' van de Chinees Zhang Yimou en... jawel, Angelina Jolie. 'Le Gamin au Vélo' won eerder al de Grand Prix op het Filmfestival van Cannes en de European Award voor beste scenario.
 
Favoriet voor de meeste prijzen op de Golden Globes is 'The Artist', een pastiche in zwartwit over de stomme Hollywoodfilms. De film van Michel Hazanavicius werd genomineerd in de categorieën 'beste komedie', 'beste regie', 'beste scenario', 'beste komische acteur' (Jean Dujardin), 'beste vrouwelijke bijrol' (Bérénice Bejo) en 'beste soundtrack'. De Golden Globes zijn een organisatie van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) en worden dit jaar gepresenteerd door de Britse komiek Ricky Gervais.


13-01-2012 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Beyoncé staat nu al in de hitlijsten

Baby Beyoncé staat nu al in de hitlijsten

http://img717.imageshack.us/img717/7108/beyoncejay.jpg


De dochter van Beyoncé Knowles en Jay-Z heeft zich nu al een weg gebaand naar de top. Amper een week oud en toch is ze nu al de jongste baby ooit die een plek verovert in de Billboard-charts.
 
De jonge vader Jay-Z heeft meteen enkele geluidjes die zijn dochter maakte opgenomen en op plaat uitgebracht. 'Glory' heet het lied dat hij samen met zijn dochter brengt. Slechts 48 uur na haar geboorte stond het meisje al in de hitlijsten.
 
Blue Ivy verslaat hierdoor Stevie Wonders dochter Aisha. Haar vader schreef in de jaren 70 de hit 'Isn't she lovely'. Aisha's naam stond volgens Billboard oorspronkelijk niet bij de credits, maar pas twee jaar later.


13-01-2012 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramp o ramp: Hulk Hogan gaat zijn snor afscheren

Ramp o ramp: Hulk Hogan gaat zijn snor afscheren

http://img94.imageshack.us/img94/7052/hulkhoganh.jpg


Hulk Hogan is van plan zijn wereldberoemde snor af te scheren. Op die manier hoopt de beroemde worstelaar meer kans te maken op filmrollen. "En mijn hoofdharen gaan er ook af, dus dat zou wel eens schrikken kunnen zijn", legt hij uit op TMZ.

Een onbeduidende mededeling? Denk maar snel wat anders, want in de Verenigde Staten staan ze op hun achterste poten. De fans zijn er immers rotsvast van overtuigd dat hun held zijn ziel zal verliezen en voor het American Mustache Institute valt de pil al helemaal niet te slikken.

"Als Hulk zijn snor afscheert, dreigen heel wat Amerikaanse lotgenoten in een diepe depressie te belanden", luidt haar oordeel. "Hopelijk bedenkt Hulk Hogan zich nog, anders gaat hij heel wat personen -voor wie hij een voorbeeld was- ontgoochelen", aldus voorzitter Aaron Perlut.



13-01-2012 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toni Braxton in het ziekenhuis na lupusaanval

Toni Braxton in het ziekenhuis na lupusaanval

Klik op de foto om ' Un-Break My Heart ' te beluisteren






Toni Braxton is opgenomen in het ziekenhuis wegens problemen met haar immuunsysteem. De zangeres kreeg af te rekenen met een lupusaanval, waarbij gezonde cellen, organen en weefsel het zwaar te verduren krijgen. "Alles is nu echter onder controle, ik voel me uitstekend", laat ze weten. "Mijn fans en mijn geweldige familie bedank ik voor hun steun. Ik zal nog een paar dagen in het hospitaal moeten blijven. Ik speel open kaart omdat ik de geruchten voor wilde zijn."

Toni, die aan haar vorige relatie met muzikant Keri Lewis twee zonen overgehouden heeft, sukkelt al een hele tijd met haar gezondheid. In 2008 maakte ze zelfs bekend dat ze aan pericarditis lijdt, een ontsteking van het hartzakje.

"Vier of vijf jaar geleden heb ik ontdekt dat ik een hartaandoening heb", klonk het toen. "Ik heb ook last van hypertensie. Toen dat aan het licht kwam, was ik teleurgesteld. Ik snapte het niet. Gelukkig besefte ik snel dat ik mijn levensstijl moest veranderen. Ik at altijd vrij goed, maar soms werkte ik 's avonds laat nog pizza's en hamburgers naar binnen. Dat mocht niet meer."


13-01-2012 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting en Lenny Kravitz op TW Classic 2012

Sting en Lenny Kravitz op TW Classic 2012

Klik op de foto om ' Message in a Bottle ' te beluisteren





De eerste namen voor TW Classic zijn bekend. Lenny Kravitz en Sting zijn alvast twee topnamen voor het festival, dat op zaterdag 23 juni in het Festivalpark in Werchter plaatsvindt. Dat maakt organisator Live Nation vandaag bekend.

Lenny Kravitz zal TW Classic 2012 met een spervuur aan hits en klassiekers afsluiten. Zijn jongste album "Black and White America" (2011) beschouwt hij als de meest persoonlijke en diverse collectie uit zijn carrière. Kravitz keert letterlijk en figuurlijk terug naar zijn roots.
 
Sting, die wereldberoemd werd als frontman van The Police, heeft voor de Back To Bass Tour (2011-2012) zijn solohits en een aantal nummers van The Police ontmanteld en uitgepuurd. De oefening past in de viering van 25 jaar solocarrière. Begin maart speelt hij twee keer voor een uitverkocht Koninklijk Circus in Brussel. De zomer brengt Sting naar TW Classic.
 
Binnenkort worden meer namen aan de affiche toegevoegd.
Een ticket voor TW Classic kost 69 euro in voorverkoop. De tickets zijn vanaf vrijdag 20 januari om 9 uur te koop via Proximus Go For Music: 0900/260.60 en www.proximusgoformusic.be. Tickets zijn vanaf 1 februari ook verkrijgbaar via Fnac en Free Record Shop.


13-01-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
12-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga huldigt Nationaal Stadion Warschau in

Lady Gaga huldigt Nationaal Stadion Warschau in

http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg


De Amerikaanse popster Lady Gaga en enkele lokale beroemdheden huldigen op 29 januari het volledig nieuwe nationale voetbalstadion in de Poolse hoofdstad Warschau in. Dat maakten de organisatoren vandaag bekend.
 
Het stadion werd gebouwd voor het EK 2012, dat deze zomer georganiseerd wordt door Polen en Oekraïne. In Warschau zal onder andere de openingswedstrijd tussen Polen en Griekenland gespeeld worden. Het nationale stadion in Warschau is het laatste Poolse stadion dat nog afgewerkt moest worden. Met 58.000 zitplaatsen wordt het meteen het grootste voetbalstadion van het land.


12-01-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter en I Love Techno winnen European Festival Award

Rock Werchter en I Love Techno winnen European Festival Award


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/_rock-werchter.jpg


Rock Werchter en I Love Techno hebben gisteravond in het Nederlandse Groningen een European Festival Award gewonnen. Het rockfestival sleepte de prijs voor Best European Festival Line-Up in de wacht, het dance-evenement in Gent kaapte de prijs voor Best Indoor Festival weg. Dat maakt organisator Live Nation vandaag bekend.
 
De European Festival Awards werden woensdagavond uitgereikt tijdens Eursonic in Groningen. De voorbije maanden werden festivalgangers en experten uit de muziekwereld gehoord om 13 winnaars te bepalen. Tijdens de ceremonie in de Oosterpoort in Groningen, die muzikaal opgeluisterd werd door onder andere Selah Sue en James Vincent McMorrow, nam Rock Werchter de award voor Best European Festival Line-Up in ontvangst. I Love Techno won de prijs voor Best Indoor Festival.
 
Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli. Onder meer Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en Florence + the Machine staan op de affiche. Meer namen worden later bekendgemaakt. I Love Techno 2012 vindt op zaterdag 10 november plaats in Flanders Expo Gent.


12-01-2012 om 08:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue wint belangrijke Europese publieksprijs

Selah Sue wint belangrijke Europese publieksprijs

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren




Selah Sue is vanavond de grote winnares geworden bij de uitreiking van de European Border Breakers Awards (EBBA) op het Eurosonic-Noorderslagfestival in Groningen. De Belgische zangeres kaapte er de publieksprijs weg.

Met de European Border Breaker Awards bekroont Europa elk jaar veelbelovende debutanten in de Europese popmuziek die grensoverschrijdend succes hebben geboekt. Selah Sue is naast onder meer Swedish House Mafia (Zweden), Anna Calvi (Verenigd Koninkrijk), Boy (Duitsland), Agnes Obel (Denemarken) en Ben l'Oncle Soul (Frankrijk) één van de tien winnaars voor 2012. Die worden geselecteerd op basis van verkoopcijfers voor digitale releases en airplaygegevens.

Daarnaast konden muziekliefhebbers tussen 1 november en 31 december op het internet stemmen op hun favoriet onder de tien laureaten. Vanavond bleek tijdens de uitreiking in Groningen dat de Vlaamse zangeres die publieksprijs in de wacht heeft gesleept. Haar met soul, funk en ragga doordrenkte debuutalbum haalde de top-10 in België, Nederland en Frankrijk.

Het is inmiddels de negende keer dat de EBBA's worden uitgereikt. Op het palmares prijken onder meer Adele, The Baseballs, Carla Bruni, KT Tunstall, Tokio Hotel, The Ting Tings, Lykke Li, Milow, Katie Melua, Mumford and Sons en Caro Emerald.


12-01-2012 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Munn opnieuw vrijgezel

Olivia Munn opnieuw vrijgezel

http://img194.imageshack.us/img194/6730/oliviamunnh.jpg


Olivia Munn is opnieuw vrijgezel. De 31-jarige actrice beëindigde haar relatie met hockeyspeler Brad Richards omdat ze besefte dat ze 'niet meer dan vrienden' wilde zijn. Olivia en Brad vormden sinds november 2011 een koppel.

"Zij heeft er een punt achter gezet. Ze moest wel. Het is eigenlijk heel simpel. Ze besefte dat ze hem graag zag als een gewone vriend, maar niet als lief", vertelt een vriend van de actrice aan Us.

Of fans van Brad's hockeyteam blij zijn met het nieuws, valt te betwijfelen: "Olivia groeide uit tot de geluksbrenger van de New York Rangers. Ze hebben al zes wedstrijden na elkaar gewonnen sinds ze twee weken geleden een koppel werden", vertelde een insider eind vorig jaar.

De actrice geeft toe dat ze een zwak heeft voor beroemde vriendjes, maar wil verder geen namen noemen: "Ik ben het afgelopen jaar met heel wat mannen samen geweest die je op de cover van tijdschriften ziet staan. Maar mensen komen nooit te weten om wie het gaat omdat ik mijn dates altijd vraag of ze met mij naar Valencia willen gaan."

Olivia werd in het verleden gelinkt met een resem bekende Hollywoodsterren waaronder Justin Timberlake en Glee-acteur Matthew Morrison.


11-01-2012 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry gaat voor de derde keer trouwen

Halle Berry gaat voor de derde keer trouwen

http://img585.imageshack.us/img585/3717/halleberryoliviermartins.jpg

Halle Berry gaat trouwen. De 45-jarige actrice werd door Olivier Martinez ten huwelijk gevraagd. Dat bevestigt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Martinez (46) zou haar tijdens de feestdagen ten huwelijk gevraagd hebben met een diamanten ring van Gurhan.

Berry, die een driejarige dochter Nahla heeft met ex-vriend Gabriel Aubry, heeft er al twee mislukte huwelijken opzitten. Zo trouwde ze in 1993 voor de eerste keer met honkbalspeler David Justice maar dat huwelijk liep na vier jaar op de klippen. Daarna probeerde ze het in 2001 opnieuw met r&b-zanger Eric Benet. Ook dat huwelijk zat er na twee jaar alweer op.

Halle en de Franse acteur leerden elkaar kennen op de set van 'Dark Tide', maar werden pas in de herfst van 2010 een koppel. Martinez was tot 2007 samen met de Australische popzangeres Kylie Minogue.

"Ze wilde nooit meer trouwen, maar ze vertrouwt Olivier. Halle voelt zich veilig bij hem. Martinez is er eentje die je niet kwijt wil!", aldus de bron aan Us.


11-01-2012 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor vraagt psychische hulp via Twitter:

Sinéad O'Connor vraagt psychische hulp via Twitter: "Ik ben in gevaar"

http://img51.imageshack.us/img51/8271/connoru.jpg

Het gaat niet goed met Sinéad O'Connor. De 'Nothing Compares 2 U'-zangeres heeft via haar Twitterpagina om psychische hulp gevraagd. O'Connor, die naar eigen zeggen dringend medicijnen nodig heeft, is er zelfs van overtuigd dat haar leven "in gevaar" is.

"Ik besef dat ik in de problemen ga geraken omdat ik dit doe... maar Ierland is een zeer moeilijke plaats om hulp te vinden. Ik heb het al via verschillende wegen geprobeerd, dus nu probeer ik het op een andere manier: kent iemand een psychiater in Dublin of Wicklow met wie ik vandaag - heel dringend - kan afspreken? Ik voel me echt niet goed en ben in gevaar."

"Ik ben ziek en ik moet dringend mijn medicijnen innemen. Ik ben in groot gevaar. Stuur me alsjeblieft een e-mail op iamwonderful@me.com indien je een psychiater kent of bent die me vandaag kan helpen."

Een verwarde Sinéad vraagt haar fans vervolgens om niet via Twitter te reageren omdat ze naar de spoedafdeling moest voor haar gebroken enkel. "Tweet me niet want ik zit momenteel niet achter mijn computer. Ik brak mijn enkel dus e-mail me alsjeblieft op iamwonderful@me.com. Welke psychiater kan me vandaag zien en me aan medicijnen helpen zonder dat ik daarvoor naar het ziekenhuis moet gaan?"

"Ik wil mijn kinderen niet achterlaten of mijn werk verknallen. Het spijt me als ik jullie ongerust heb gemaakt. Ik ben gewoon ziek en ik weet niet hoe ik hier in Ierland aan hulp kan geraken."

Sinéad, die vier kinderen heeft uit vorige relatie, verbrak onlangs haar huwelijk met haar vierde echtgenoot Barry Herridge om een paar dagen nadien opnieuw de brokken te lijmen.



11-01-2012 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry opnieuw getrouwd

Bryan Ferry opnieuw getrouwd


http://img94.imageshack.us/img94/8595/bryanferryd.jpg

Bryan Ferry is voor de tweede keer getrouwd. De 'Slave to Love'-zanger en Amanda Sheppard stapten op 4 januari in het huwelijksbootje tijdens een romantische ceremonie op het strand van de Turks- en Caicoseilanden.

De 30-jarige Amanda droeg een witte jurk van Lavin, de 66-jarige artiest droeg voor de gelegenheid een donkerblauw pak van Anderson & Sheppard.

Bryan maakt zich geen zorgen om het leeftijdsverschil van 36 jaar, omdat hij naar eigen zeggen nog "jong van geest is"."Wel, ik heb er geen moeite mee om in de spiegel te kijken omdat ik weet wat ik te zien ga krijgen. Maar soms dan zie ik een reflectie van mezelf in een winkelraam en denk ik: 'Wie is die oude kerel?' In mijn hoofd ben ik nog altijd 35."

Ferry en Sheppard leerden elkaar in 2009 kennen. Bryan was eerder getrouwd met Lucy Helmore maar dat huwelijk liep na 21 jaar op de klippen. De twee hebben samen vier zonen: Otis, Isaac, Tara en Merlin.

Ferry werd in het verleden gelinkt aan een resem bekende vrouwen waaronder danseres Katie Turner en Jerry Hall, die hem uiteindelijk in de steek liet voor Mick Jagger.


11-01-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
10-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik en Sanne geven er de brui aan

Erik en Sanne geven er de brui aan


http://img689.imageshack.us/img689/5030/erikensanne.jpg


Het muzikale duo Erik en Sanne stopt ermee. het koppel plant nog een afscheidstournee, maar zou eind september een laatste keer optreden. Reden is de wankele gezondheid van Erik. "Het wordt tijd dat we aan onszelf denken", zo stelt het duo.

Erik Van Neygen werd in 2010 geveld door een hersenbloeding. Zijn gezondheidsproblemen zijn nu de oorzaak van hun afscheid. "Erik sukkelt nu al tweeënhalf jaar met zijn gezondheid en elk optreden blijft een zware opgave", klinkt het in een persbericht.

"Hij heeft eigenlijk nooit de tijd of de kans gehad om te genezen en te herstellen, ook niet na de operatie in mei 2011. Wij wilden jullie en de organisatoren niet ontgoochelen. Maar nu wordt het tijd dat we even aan onszelf denken."

Erik en Sanne braken in 1990 door met de hit 'Veel te mooi'. Samen hebben ze een dochter, Maartje. Ze nemen afscheid met een album met countrymuziek dat ze dit voorjaar zullen opnemen in Austin, Texas.


10-01-2012 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Charlotte van Monaco strikt 'Kuifje'-acteur

Prinses Charlotte van Monaco strikt 'Kuifje'-acteur

http://img580.imageshack.us/img580/3659/charlottecasiraghigadel.jpg


Prinses Charlotte Casiraghi, de 25-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco, is gevallen voor de Frans-Marokkaanse acteur Gad Elmaleh. De 40-jarige Elmaleh speelt de rol van Omar Ben Salaad in de film 'Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn'.

Charlotte Casiraghi is nummer vier in de lijn van de troonopvolging. De Franse komiek was recent ook te zien in Woody Allens 'Midnight in Paris'. De twee ontmoetten elkaar in Parijs tijdens de Gucci Masters, de internationale jumping waar de paardenliefhebster present gaf. Eind vorig jaar werden de twee samen gespot in een Parijse nachtclub. De twee zouden elkaar aan vrienden al als geliefden hebben voorgesteld.

De oma van Charlotte was filmdiva Grace Kelly, en haar moeder Caroline werd op haar 25ste amoureus gelinkt aan Ingrid Bergmans zoon Roberto Rossellini.


10-01-2012 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Police Academy' in de maak

Nieuwe 'Police Academy' in de maak


http://img857.imageshack.us/img857/8016/policeacademy.jpg


New Line Cinema heeft Scott Zabielski onder de arm genomen om de remake van 'Police Academy' te regisseren. De laatste film uit de franchise, 'Police Academy 8' werd in 1984 uitgebracht en bracht iets meer dan 125.000 dollar in het laatje.

Het is niet de eerste keer dat er plannen zijn om een remake van Police Academy in elkaar te boksen. In maart 2010 was de studio volop op zoek naar een nieuwe cast, maar die zoektocht werd uiteindelijk afgeblazen.

Zabielski is de zesde regisseur die aan de franchise zal werken.

10-01-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry wil huwelijk nog redden

Katy Perry wil huwelijk nog redden

http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


Katy Perry staat op het punt haar pikantste lingerie in een reistas te gooien en naar Engeland te vliegen om Russell Brand op andere gedachten te brengen. De Engelse acteur-komiek vroeg twee weken geleden de scheiding aan, maar Katy is niet van plan zich daar zomaar bij neer te leggen. Of net wel, het is maar hoe je het bekijkt.

"Katy was totaal onder de voet door Russells beslissing. Ze is woest op hem, maar gelooft tegelijk dat er een manier moet zijn om zich te verzoenen en hun problemen van de baan te krijgen", aldus een insider in het magazine Grazia.

"Ze zei Russell dat indien hij maanden geleden had ingestemd met de huwelijkstherapie die ze hem voorstelde, het niet tot een scheiding was gekomen. Ze smeekte hem terug naar de VS te komen, maar overweegt nu ernstig om hem in Londen te gaan opzoeken. Ze kan het niet verdragen dat alles over de telefoon geregeld werd en ze wil hem zien vooraleer ze aanvaardt dat alles voorbij is".

Na een reeks hevige ruzies besloten Katy en Russell de feestdagen apart door te brengen en die tijd te gebruiken om elk voor zich uit te maken of ze hun huwelijk nog wilden en konden redden. Katy was naar verluidt geschokt toen Russell haar liet weten dat hij de scheiding aanvraagt.

"Ze waren de ruzies allebei beu. Russell vloog naar Engeland, Katy in de omgekeerde richting naar Hawaï. Plots vroeg Russell de scheiding aan, Katie probeert nog altijd uit te vogelen wat hem precies heeft bezield", aldus een andere bron in het tijdschrift LOOK.


10-01-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatboy Slim komt naar Tomorrowland

Fatboy Slim komt naar Tomorrowland

http://img51.imageshack.us/img51/6310/fatboyslim.jpg


Tomorrowland voegt een tweede naam aan zijn programma toe. Dj Fatboy Slim zal eind juli naar het Recreatiedomein 'De Schorre' in Boom afzakken. Op 1 januari sprak de Franse ster-dj David Guetta al een videoboodschap in waarbij hij zichzelf aankondigde. Vanaf vandaag zal er dagelijks een naam vrijgegeven worden op de website van Tomorrowland. De achtste editie van het Antwerpse festival zal plaatsvinden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli. Alle informatie rond tickets wordt op 1 februari vrijgegeven zodat op 7 april de effectieve voorverkoop zal starten. (br.hln)


09-01-2012 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boogie Woogie Man Dave Alexander is niet meer

Boogie Woogie Man Dave Alexander is niet meer

Klik op de foto om hem te beluisteren





Bluesmuzikant Dave Alexander is niet meer. Politieagenten hebben de 73-jarige zanger en pianist doodgeschoten teruggevonden in zijn woning in de Texaanse stad Marshall, aldus de plaatselijke zender KSLA. Gezien er geen aanwijzingen van een misdaad zijn gaat de politie van zelfdoding uit.

Alexander, alias Omar Sharriff en Omar Khayam, was ook bekend als de 'Boogie Woogie Man van Marshall'. Hij was in vele stijlen thuis, in het bijzonder in Texasblues. Maar hij beheerste de boogie woogie perfect en was trouwens opgegroeid in Marshall dat als de geboorteplaats van het genre geldt.
 
Alexander leerde zichzelf piano spelen en musiceerde onder meer aan de zijde van Big Mama Thornton, Jimmy Witherspoon, Muddy Waters, Buddy Guy, en Albert Collins. Tot zijn songs horen 'The Hoodoo Man (The Voodoo Woman & The Witch Doctor)', 'St. James Infirmary', 'Blue Tumbleweed', 'Sundown', 'Sufferin' With The Lowdown Blues', 'Strange Woman', 'Cold Feelin', 'Jimmy, Is That You?', 'So You Wanna Be A Man' and 'The Dirt On The Ground'.

09-01-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!