Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry opnieuw getrouwd

Bryan Ferry opnieuw getrouwd


http://img94.imageshack.us/img94/8595/bryanferryd.jpg

Bryan Ferry is voor de tweede keer getrouwd. De 'Slave to Love'-zanger en Amanda Sheppard stapten op 4 januari in het huwelijksbootje tijdens een romantische ceremonie op het strand van de Turks- en Caicoseilanden.

De 30-jarige Amanda droeg een witte jurk van Lavin, de 66-jarige artiest droeg voor de gelegenheid een donkerblauw pak van Anderson & Sheppard.

Bryan maakt zich geen zorgen om het leeftijdsverschil van 36 jaar, omdat hij naar eigen zeggen nog "jong van geest is"."Wel, ik heb er geen moeite mee om in de spiegel te kijken omdat ik weet wat ik te zien ga krijgen. Maar soms dan zie ik een reflectie van mezelf in een winkelraam en denk ik: 'Wie is die oude kerel?' In mijn hoofd ben ik nog altijd 35."

Ferry en Sheppard leerden elkaar in 2009 kennen. Bryan was eerder getrouwd met Lucy Helmore maar dat huwelijk liep na 21 jaar op de klippen. De twee hebben samen vier zonen: Otis, Isaac, Tara en Merlin.

Ferry werd in het verleden gelinkt aan een resem bekende vrouwen waaronder danseres Katie Turner en Jerry Hall, die hem uiteindelijk in de steek liet voor Mick Jagger.


11-01-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
10-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik en Sanne geven er de brui aan

Erik en Sanne geven er de brui aan


http://img689.imageshack.us/img689/5030/erikensanne.jpg


Het muzikale duo Erik en Sanne stopt ermee. het koppel plant nog een afscheidstournee, maar zou eind september een laatste keer optreden. Reden is de wankele gezondheid van Erik. "Het wordt tijd dat we aan onszelf denken", zo stelt het duo.

Erik Van Neygen werd in 2010 geveld door een hersenbloeding. Zijn gezondheidsproblemen zijn nu de oorzaak van hun afscheid. "Erik sukkelt nu al tweeënhalf jaar met zijn gezondheid en elk optreden blijft een zware opgave", klinkt het in een persbericht.

"Hij heeft eigenlijk nooit de tijd of de kans gehad om te genezen en te herstellen, ook niet na de operatie in mei 2011. Wij wilden jullie en de organisatoren niet ontgoochelen. Maar nu wordt het tijd dat we even aan onszelf denken."

Erik en Sanne braken in 1990 door met de hit 'Veel te mooi'. Samen hebben ze een dochter, Maartje. Ze nemen afscheid met een album met countrymuziek dat ze dit voorjaar zullen opnemen in Austin, Texas.


10-01-2012 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Charlotte van Monaco strikt 'Kuifje'-acteur

Prinses Charlotte van Monaco strikt 'Kuifje'-acteur

http://img580.imageshack.us/img580/3659/charlottecasiraghigadel.jpg


Prinses Charlotte Casiraghi, de 25-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco, is gevallen voor de Frans-Marokkaanse acteur Gad Elmaleh. De 40-jarige Elmaleh speelt de rol van Omar Ben Salaad in de film 'Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn'.

Charlotte Casiraghi is nummer vier in de lijn van de troonopvolging. De Franse komiek was recent ook te zien in Woody Allens 'Midnight in Paris'. De twee ontmoetten elkaar in Parijs tijdens de Gucci Masters, de internationale jumping waar de paardenliefhebster present gaf. Eind vorig jaar werden de twee samen gespot in een Parijse nachtclub. De twee zouden elkaar aan vrienden al als geliefden hebben voorgesteld.

De oma van Charlotte was filmdiva Grace Kelly, en haar moeder Caroline werd op haar 25ste amoureus gelinkt aan Ingrid Bergmans zoon Roberto Rossellini.


10-01-2012 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Police Academy' in de maak

Nieuwe 'Police Academy' in de maak


http://img857.imageshack.us/img857/8016/policeacademy.jpg


New Line Cinema heeft Scott Zabielski onder de arm genomen om de remake van 'Police Academy' te regisseren. De laatste film uit de franchise, 'Police Academy 8' werd in 1984 uitgebracht en bracht iets meer dan 125.000 dollar in het laatje.

Het is niet de eerste keer dat er plannen zijn om een remake van Police Academy in elkaar te boksen. In maart 2010 was de studio volop op zoek naar een nieuwe cast, maar die zoektocht werd uiteindelijk afgeblazen.

Zabielski is de zesde regisseur die aan de franchise zal werken.

10-01-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry wil huwelijk nog redden

Katy Perry wil huwelijk nog redden

http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


Katy Perry staat op het punt haar pikantste lingerie in een reistas te gooien en naar Engeland te vliegen om Russell Brand op andere gedachten te brengen. De Engelse acteur-komiek vroeg twee weken geleden de scheiding aan, maar Katy is niet van plan zich daar zomaar bij neer te leggen. Of net wel, het is maar hoe je het bekijkt.

"Katy was totaal onder de voet door Russells beslissing. Ze is woest op hem, maar gelooft tegelijk dat er een manier moet zijn om zich te verzoenen en hun problemen van de baan te krijgen", aldus een insider in het magazine Grazia.

"Ze zei Russell dat indien hij maanden geleden had ingestemd met de huwelijkstherapie die ze hem voorstelde, het niet tot een scheiding was gekomen. Ze smeekte hem terug naar de VS te komen, maar overweegt nu ernstig om hem in Londen te gaan opzoeken. Ze kan het niet verdragen dat alles over de telefoon geregeld werd en ze wil hem zien vooraleer ze aanvaardt dat alles voorbij is".

Na een reeks hevige ruzies besloten Katy en Russell de feestdagen apart door te brengen en die tijd te gebruiken om elk voor zich uit te maken of ze hun huwelijk nog wilden en konden redden. Katy was naar verluidt geschokt toen Russell haar liet weten dat hij de scheiding aanvraagt.

"Ze waren de ruzies allebei beu. Russell vloog naar Engeland, Katy in de omgekeerde richting naar Hawaï. Plots vroeg Russell de scheiding aan, Katie probeert nog altijd uit te vogelen wat hem precies heeft bezield", aldus een andere bron in het tijdschrift LOOK.


10-01-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatboy Slim komt naar Tomorrowland

Fatboy Slim komt naar Tomorrowland

http://img51.imageshack.us/img51/6310/fatboyslim.jpg


Tomorrowland voegt een tweede naam aan zijn programma toe. Dj Fatboy Slim zal eind juli naar het Recreatiedomein 'De Schorre' in Boom afzakken. Op 1 januari sprak de Franse ster-dj David Guetta al een videoboodschap in waarbij hij zichzelf aankondigde. Vanaf vandaag zal er dagelijks een naam vrijgegeven worden op de website van Tomorrowland. De achtste editie van het Antwerpse festival zal plaatsvinden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli. Alle informatie rond tickets wordt op 1 februari vrijgegeven zodat op 7 april de effectieve voorverkoop zal starten. (br.hln)


09-01-2012 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boogie Woogie Man Dave Alexander is niet meer

Boogie Woogie Man Dave Alexander is niet meer

Klik op de foto om hem te beluisteren





Bluesmuzikant Dave Alexander is niet meer. Politieagenten hebben de 73-jarige zanger en pianist doodgeschoten teruggevonden in zijn woning in de Texaanse stad Marshall, aldus de plaatselijke zender KSLA. Gezien er geen aanwijzingen van een misdaad zijn gaat de politie van zelfdoding uit.

Alexander, alias Omar Sharriff en Omar Khayam, was ook bekend als de 'Boogie Woogie Man van Marshall'. Hij was in vele stijlen thuis, in het bijzonder in Texasblues. Maar hij beheerste de boogie woogie perfect en was trouwens opgegroeid in Marshall dat als de geboorteplaats van het genre geldt.
 
Alexander leerde zichzelf piano spelen en musiceerde onder meer aan de zijde van Big Mama Thornton, Jimmy Witherspoon, Muddy Waters, Buddy Guy, en Albert Collins. Tot zijn songs horen 'The Hoodoo Man (The Voodoo Woman & The Witch Doctor)', 'St. James Infirmary', 'Blue Tumbleweed', 'Sundown', 'Sufferin' With The Lowdown Blues', 'Strange Woman', 'Cold Feelin', 'Jimmy, Is That You?', 'So You Wanna Be A Man' and 'The Dirt On The Ground'.

09-01-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath-gitarist Tony Iommi strijdt tegen kanker

Black Sabbath-gitarist Tony Iommi strijdt tegen kanker

http://img638.imageshack.us/img638/8183/tonyiommi.jpg
Iommi verklaarde zich 'vastberaden' om volledig te herstellen van de ziekte.


Artsen stelden lymfeklierkanker vast bij Tony Iommi (63), de legendarische gitarist van metalband Black Sabbath. Dat maakte de groep op zijn Facebookpagina bekend. Black Sabbath werkt momenteel aan een nieuwe plaat en plant later dit jaar een tournee die onder meer langs Graspop in Dessel leidt.

"Na het nieuws dat bij Tony Iommi een vroeg stadium van lymfeklierkanker werd vastgesteld, hopen zijn bandmakkers dat iedereen positieve signalen naar de gitarist stuurt", luidt het in de mededeling. "Iommi werkt op dit ogenblik samen met zijn artsen om het beste behandelingsplan uit te dokteren. De 'Iron Man of Rock and Roll' blijft positief en is vastbesloten om volledig te herstellen."

De andere Black Sabbath-leden, onder wie Ozzy Osbourne, verblijven momenteel in Los Angeles om er met producer Rick Rubin aan het nieuwe album te werken. Ze lieten weten dat ze eerstdaags naar het Verenigd Koninkrijk terugkeren om de plaat verder met Iommi op te nemen.

Momenteel is nog niet bekend of het slechte nieuws invloed zal hebben op het Europese tourschema van de band deze zomer, met headlineplaatsen op onder meer Graspop Metal Meeting in Dessel,  het Britse Download-festival en Hellfest nabij het Franse Nantes.


09-01-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse tv-kok steelt kaas en wijn in supermarkt

Britse tv-kok steelt kaas en wijn in supermarkt

http://img513.imageshack.us/img513/3351/antonyworrallthompson.jpg


De Britse tv-kok Antony Worrall Thompson is gearresteerd nadat hij wijn en kaas stal uit een warenhuis. Thompson, bekend van het programma 'Ready Steady Cook', had op zestien dagen tijd vijf keer gestolen in hetzelfde warenhuis.

Medewerkers van het Tesco-filiaal in Henley-on-Thames filmden de tv-kok aan de self servive kassa, waar klanten zelf de barcodes van producten moeten inscannen en betalen aan machines. Thompson slaagde er telkens in kaas en flessen wijn niet te scannen. Vrijdag liep hij tegen de lamp en werd hij door de politie gearresteerd.

Worrall Thompson had in de jaren negentig veel succes als televisiekok en opende een reeks toprestaurants. Die vielen echter ten prooi aan de crisis en recent moest de kok zijn villa van 2 miljoen euro verkopen.

"Hij bestelde kaas aan de delicatessentoog, nam flessen wijn uit de rekken en scande telkens een aantal producten maar stapte ook altijd buiten met producten die hij niet had gescand. Hij werd meer dan eens betrapt, maar gezien zijn bekendheid wilden de veiligheidsmensen honderd procent zeker zijn voor ze hem aanspraken", aldus een bron in The Sun.

De kok werd meegenomen naar het politiekantoor, waar zijn vingerafdrukken genomen werden. Hij bekende de diefstallen en kreeg een waarschuwing. Vermoed wordt dat de man kleptomaan is.


09-01-2012 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perfect tweetalige Laura Beyne is nieuwe Miss België

Perfect tweetalige Laura Beyne is nieuwe Miss België

http://img85.imageshack.us/img85/3562/laurabeyne.jpg


De 19-jarige Laura Beyne uit Brussel is de nieuwe Miss België. Op het gala met 20 finalistes in het casino van Knokke-Heist haalde ze het voor eerste eredame Aurore De Geest en Jade Moens. Laura Beyne is perfect tweetalig en volgt Justine De Jonckheere op. Ze rijdt met een gloednieuwe auto naar huis.
Laura Beyne is studente Immobiliën. De brunette met exotische huidskleur en uitstraling houdt van dansen, voetbal en zwemmen. Laura Beyne is half Congolese en schoonheidsspecialiste. Ze viel tijdens het gala op met haar charmante glimlach en haar vlotte babbel, zowel in het het Nederlands als in het Frans. Beyne is van thuis uit Franstalig, maar spreekt ook Nederlands en Engels. Taal bleek voor heel wat finalistes weer een probleem, maar niet voor de winnares dus. Ze pinkte ook een traantje weg bij de kroning.

Eerste eredame werd Aurore De Geest (21) uit het Henegouwse Gosselies, tweede eredame Jade Moens (21) uit het Waals-Brabantse Bièrges bij Waver. Geen Vlaamse miss op het podium dus.  De kandidates zelf verkozen Sophie Boulanger (20) uit Terwagne tot Miss Sympathie.

Voor presentatrice Veronique De Kock begon het gala letterlijk met een misstap, want ze struikelde bij haar intrede over de trappen. Tijdens de verkiezingen deed Jade Moens haar dat nog eens na. Het verhinderde haar niet tweede eredame te worden na Laura Beyne en eerste eredame Aurore De Geest. Febe D'Haenens en Sherelle De Jong waren de twee andere superfinalistes. (br.hln - foto belga)


09-01-2012 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber praat rechtstreeks met God

Justin Bieber praat rechtstreeks met God

http://img577.imageshack.us/img577/3731/justinbieberz.jpg


Justin Bieber heeft een directe lijn naar de oppermachtige. Moet wel, want Bieber gaat niet naar de kerk.

"Heel wat mensen die gelovig zijn, raken de weg kwijt. Ze gaan naar de kerk omdat ze vinden dat het zo hoort. Dat is hun volste recht, maar ik focus me op het gebed, ik praat rechtstreeks met Hem. Ik hoef daarvoor niet naar de kerk te gaan", verklaart Bieber in het magazine V.

Onlangs liet de 17-jarige zanger nog een tatoeage van het gezicht van Christus op zijn kuit zetten.


09-01-2012 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé bevallen van dochter Ivy Blue Carter

Beyoncé bevallen van dochter Ivy Blue Carter

http://img717.imageshack.us/img717/7108/beyoncejay.jpg


Na veel speculaties is het nu toch echt zover: zangeres Beyoncé is gisteren in New York bevallen van een dochter. Dat melden de Amerikaanse websites TMZ en E!.

Volgens de websites is de naam van het meisje Ivy Blue Carter. Vader Jay-Z, die eigenlijk Shawn Carter heet, was erbij toen de baby door middel van een keizersnede ter wereld kwam.

De New York Daily News laat verder weten dat de zangeres sinds vrijdag in het ziekenhuis was opgenomen, onder de naam Ingrid Jackson. Beyoncé en haar echtgenoot, rapper Jay-Z, hadden de volledige vierde verdieping gehuurd voor een bedrag van 1,3 miljoen dollar. Reeds gisteravond kwamen verschillende fans aandraven met cadeautjes voor de ster.

Zangeres Rihanna feliciteerde de ouders al via Twitter: 'Welkom op deze wereld prinses Carter! Liefs van tante Rih', schrijft ze. Ook platenbaas Russell Simmons bracht via Twitter zijn felicitaties over aan het stel.

Beyoncé maakte in augustus bekend dat ze zwanger was, tijdens de MTV Video Music Awards. Na haar onthulling werd het record van 8868 tweets per seconde gevestigd, meldde Twitter. Het vorige record stond op 7196 tweets per seconde.

Beyoncé en Jay-Z trouwden drie jaar geleden in New York. De twee hebben sinds 2002 een relatie, maar zijn hier nooit erg openhartig over geweest. (br.hln)


09-01-2012 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The artist bekroond door Unie van de Filmkritiek

'The artist' bekroond door Unie van de Filmkritiek

http://img823.imageshack.us/img823/1461/michelhazanavicius.jpg
Michel Hazanavicius 


De critici van de Unie van de Filmkritiek (UFK) hebben vanavond de Grote Prijs 2012 uitgereikt aan de film 'The artist' van regisseur Michel Hazanavicius. Dat maakte de beroepsvereniging van filmjournalisten bekend.

'The artist' is de eerste Franse winnaar sinds 'Hiroshima mon amour' van regisseur Alain Resnais in 1959. "De film geeft op briljante wijze de overgang van de oude naar de nieuwe generatie weer, in de film uitgedrukt door het subtiele spel van de acteurs die zonder woorden en in een universele taal een prachtige hommage brengen aan de essentie van het medium", zegt de UFK in een persbericht.
 
De andere finalisten waren 'Drive', 'Winter's bone', 'A separation' en 'Essential killing'. 'The artist' is een hommage aan de hoogdagen van de stomme film in Hollywood. De film, met de Franse acteur Jean Dujardin, is zes keer genomineerd voor de Golden Globes. Cinéart verdeelt 'The artist' in België.

08-01-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Johnny Depp staat op springen

Relatie Johnny Depp staat op springen


http://img703.imageshack.us/img703/6646/johnnydeppvanessaparadi.jpg

Als we de laatste geruchten in Hollywood mogen geloven, dan staat de relatie tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis op wel erg losse schroeven. Volgens RadarOnline staat het koppel op punt om de handdoek in de ring te gooien.

Johnny (48) en de moeder van zijn twee kinderen zouden voortdurend ruzie maken. "Het gaat niet goed met Johnny", verklapt een vriend van de 'Pirates of the Caribbean'-ster aan de entertainmentwebsite. "Iedereen vraagt zich af hoe het met hem gaat want Johnny en Vanessa staan op het punt om uit elkaar te gaan."

Hoewel zijn films het nog steeds ontzettend goed doen, valt zijn privéleven langzaam maar zeker aan diggelen: "Johnny heeft ondertussen advocaten onder de arm genomen, waarschijnlijk om te bespreken wat de beste manier is om de relatie te beëindigen. Ze zijn niet getrouwd maar ze zijn al jaren samen en ze hebben samen kinderen dus het is niet gemakkelijk om er zo maar mee op te houden", aldus de bron.

Johnny probeert zich voor het oog van de camera's dan wel sterk te houden, toch zijn z'n vrienden erg bezorgd: "Johnny is een getalenteerd acteur, maar hij slaagt er maar niet in om zijn problemen te verbergen."


08-01-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
07-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film brengt in VS al 43 miljoen euro in het laatje

Kuifje-film brengt in VS al 43 miljoen euro in het laatje


http://img515.imageshack.us/img515/175/hetgeheimvandeeenhoorn.jpg


De Kuifje-film heeft in de Verenigde Staten op zestien dagen tijd 55 miljoen dollar (43 miljoen euro) opgebracht. Dat meldt de website Box Office Mojo.
 
Ter vergelijking: 'Mission Impossible - Ghost Protocol' bracht de eerste drie weken 149 miljoen dollar op en 'Alvin and the Chipmunks' was goed voor 102 miljoen dollar op 21 dagen tijd.
 
Wereldwijd haalde de film van regisseur Steven Spielberg al de kaap van 300 miljoen dollar. Daarmee werden de productiekosten (135 miljoen dollar) al ruimschoots terugverdiend. Ruim 17 procent van de opbrengst werd in de VS gehaald. In Europa kwam de 3D-film uit in oktober.


07-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cd-verkoop verder gedaald in 2011

Cd-verkoop verder gedaald in 2011

http://img69.imageshack.us/img69/3033/54606727.jpg


In 2011 zijn ongeveer 8,5 miljoen cd's over de toonbank gegaan. Dat meldt auteursrechtenmaatschappij Sabam, op basis van een schatting van de auteursrechten die Sabam vorig jaar geïnd heeft.

De verkoop van fysieke cd's zit in een dalende lijn. Zo inde Sabam in 2002 nog voor ongeveer 28 miljoen cd's auteursrechten, terwijl dat er in 2010 nog "amper" ongeveer 12 miljoen waren. Volgens de auteursrechtenmaatschappij is vooral de manier waarop muziek geconsumeerd wordt, veranderd.
 
Dat zegt ook Olivier Maeterlinck, directeur van Belgian Entertainment Association (BEA). Hij meldt dat de digitale verkoop in de lift zit, terwijl de fysieke daalt. Niettemin is de omzet uit de fysieke verkoop nog altijd goed voor 85 procent van de totale omzet uit de cd-verkoop.
 
"Bij singles ligt de verhouding dan weer net omgekeerd", aldus Maeterlinck. Zo wordt nog slechts 10 procent van de singles in de winkel gekocht, terwijl 90 procent via het internet aangeschaft wordt.


07-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler aan de dood ontsnapt

Gerard Butler aan de dood ontsnapt

http://img836.imageshack.us/img836/7320/gerardbutler.jpg

Gerard Butler mag van geluk spreken dat hij het nog kan navertellen: de acteur ontsnapte twee weken geleden aan de dood nadat hij een surfongeval kreeg. "Het was héél nipt", luidt het.

Butler was een stunt aan het opnemen voor 'Of Men and Mavericks' toen hij plots verrast werd door hoge golven. De acteur ging kopje onder en raakte met moeite terug boven water. "Het is misschien wel één van de weinige keren dat de nieuwsberichten niet overdreven waren", laat Butler weten. "De golven zogen me mee en ik slaagde er maar niet in om me terug recht te trekken."

"Toen ik in de ambulance zat, vroeg ik om terug te gaan. Dat was natuurlijk een beetje gek van mij, maar surfen is gewoon erg verslavend", aldus Gerard tijdens zijn gastoptreden in 'The Graham Norton Show'.

Butler mocht diezelfde dag het ziekenhuis nog verlaten. Volgens de Hollywoodster is zijn nieuwe rol in de film over het leven van surfer Jay Moriarty, die bij een surfongeval in 2001 om het leven kwam, hem dankzij het incident op het lijf geschreven: "Alles wat er in de film gebeurt, is ook mij overkomen."



07-01-2012 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keri Russell bevallen van dochtertje

Keri Russell bevallen van dochtertje

http://img39.imageshack.us/img39/958/kerirussellr.jpg


Keri Russell is opnieuw mama geworden. Dat heeft de woordvoerder van de actrice vandaag bekend gemaakt. De 'Waitress'-ster en haar echtgenote Shane Deary zijn op 27 december de trotse ouders geworden van een meisje dat naar de naam Willa Lou luistert.

Russell en Deary stapten vier jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze hebben nog een zoon, de vierjarige River.

De actrice kondigde in juli haar zwangerschap aan.


07-01-2012 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy: Ben te bekend voor Dancing With the Stars

Jenny McCarthy: "Ben te bekend voor Dancing With the Stars"


http://pbr655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jenny-McCarthy.jpg


Jenny McCarthy vindt dat ze 'te bekend' is om mee te doen aan het dansprogramma 'Dancing With The Stars'. "Ze vragen me elk jaar of ik wil meedoen, maar ik wil dat gewoon niet", legt de ex van Jim Carrey uit.

"Ik vertel hen ook altijd waarom: 'Jullie beloven ieder jaar dat jullie een hoop A-listers gaan strikken en dan komen jullie uiteindelijk af met een of ander meisje dat met George Clooney samen was!'"(Elisabetta Canalis, nvdr)

Jenny liet onlangs in een interview weten dat ze geen enkele man kan versieren omdat ze allemaal bang zijn van haar: "Ik denk dat mannen bang zijn van mij want ik krijg helemaal niet zo veel aandacht. Ik ben niet echt op zoek maar ik zou eens wat meer naar plaatsen moeten gaan waar mannen uithangen, al vind ik discotheken enzo nogal cliché."(br.hln)


06-01-2012 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde dochter voor Bruce Willis (56) op komst

Vierde dochter voor Bruce Willis (56) op komst

http://img267.imageshack.us/img267/3863/brucewillisemmaheming.jpg


Bruce Willis (56) wordt opnieuw vader. Naar verluidt is zijn echtgenote Emma Heming (33) in verwachting van een dochtertje. "Bruce krijgt een nieuw meisje in zijn leven, hij is dolgelukkig!", aldus een vriend.

Voor de acteur wordt het zijn vierde kind en ook zijn vierde dochter. Willis heeft met Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (17) al drie dochters uit zijn huwelijk met Demi Moore. In 2009 stapte de acteur in het huwelijksbootje met de 23 jaar jongere Emma.


06-01-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!