Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber praat rechtstreeks met God

Justin Bieber praat rechtstreeks met God

http://img577.imageshack.us/img577/3731/justinbieberz.jpg


Justin Bieber heeft een directe lijn naar de oppermachtige. Moet wel, want Bieber gaat niet naar de kerk.

"Heel wat mensen die gelovig zijn, raken de weg kwijt. Ze gaan naar de kerk omdat ze vinden dat het zo hoort. Dat is hun volste recht, maar ik focus me op het gebed, ik praat rechtstreeks met Hem. Ik hoef daarvoor niet naar de kerk te gaan", verklaart Bieber in het magazine V.

Onlangs liet de 17-jarige zanger nog een tatoeage van het gezicht van Christus op zijn kuit zetten.


09-01-2012 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé bevallen van dochter Ivy Blue Carter

Beyoncé bevallen van dochter Ivy Blue Carter

http://img717.imageshack.us/img717/7108/beyoncejay.jpg


Na veel speculaties is het nu toch echt zover: zangeres Beyoncé is gisteren in New York bevallen van een dochter. Dat melden de Amerikaanse websites TMZ en E!.

Volgens de websites is de naam van het meisje Ivy Blue Carter. Vader Jay-Z, die eigenlijk Shawn Carter heet, was erbij toen de baby door middel van een keizersnede ter wereld kwam.

De New York Daily News laat verder weten dat de zangeres sinds vrijdag in het ziekenhuis was opgenomen, onder de naam Ingrid Jackson. Beyoncé en haar echtgenoot, rapper Jay-Z, hadden de volledige vierde verdieping gehuurd voor een bedrag van 1,3 miljoen dollar. Reeds gisteravond kwamen verschillende fans aandraven met cadeautjes voor de ster.

Zangeres Rihanna feliciteerde de ouders al via Twitter: 'Welkom op deze wereld prinses Carter! Liefs van tante Rih', schrijft ze. Ook platenbaas Russell Simmons bracht via Twitter zijn felicitaties over aan het stel.

Beyoncé maakte in augustus bekend dat ze zwanger was, tijdens de MTV Video Music Awards. Na haar onthulling werd het record van 8868 tweets per seconde gevestigd, meldde Twitter. Het vorige record stond op 7196 tweets per seconde.

Beyoncé en Jay-Z trouwden drie jaar geleden in New York. De twee hebben sinds 2002 een relatie, maar zijn hier nooit erg openhartig over geweest. (br.hln)


09-01-2012 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The artist bekroond door Unie van de Filmkritiek

'The artist' bekroond door Unie van de Filmkritiek

http://img823.imageshack.us/img823/1461/michelhazanavicius.jpg
Michel Hazanavicius 


De critici van de Unie van de Filmkritiek (UFK) hebben vanavond de Grote Prijs 2012 uitgereikt aan de film 'The artist' van regisseur Michel Hazanavicius. Dat maakte de beroepsvereniging van filmjournalisten bekend.

'The artist' is de eerste Franse winnaar sinds 'Hiroshima mon amour' van regisseur Alain Resnais in 1959. "De film geeft op briljante wijze de overgang van de oude naar de nieuwe generatie weer, in de film uitgedrukt door het subtiele spel van de acteurs die zonder woorden en in een universele taal een prachtige hommage brengen aan de essentie van het medium", zegt de UFK in een persbericht.
 
De andere finalisten waren 'Drive', 'Winter's bone', 'A separation' en 'Essential killing'. 'The artist' is een hommage aan de hoogdagen van de stomme film in Hollywood. De film, met de Franse acteur Jean Dujardin, is zes keer genomineerd voor de Golden Globes. Cinéart verdeelt 'The artist' in België.

08-01-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Johnny Depp staat op springen

Relatie Johnny Depp staat op springen


http://img703.imageshack.us/img703/6646/johnnydeppvanessaparadi.jpg

Als we de laatste geruchten in Hollywood mogen geloven, dan staat de relatie tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis op wel erg losse schroeven. Volgens RadarOnline staat het koppel op punt om de handdoek in de ring te gooien.

Johnny (48) en de moeder van zijn twee kinderen zouden voortdurend ruzie maken. "Het gaat niet goed met Johnny", verklapt een vriend van de 'Pirates of the Caribbean'-ster aan de entertainmentwebsite. "Iedereen vraagt zich af hoe het met hem gaat want Johnny en Vanessa staan op het punt om uit elkaar te gaan."

Hoewel zijn films het nog steeds ontzettend goed doen, valt zijn privéleven langzaam maar zeker aan diggelen: "Johnny heeft ondertussen advocaten onder de arm genomen, waarschijnlijk om te bespreken wat de beste manier is om de relatie te beëindigen. Ze zijn niet getrouwd maar ze zijn al jaren samen en ze hebben samen kinderen dus het is niet gemakkelijk om er zo maar mee op te houden", aldus de bron.

Johnny probeert zich voor het oog van de camera's dan wel sterk te houden, toch zijn z'n vrienden erg bezorgd: "Johnny is een getalenteerd acteur, maar hij slaagt er maar niet in om zijn problemen te verbergen."


08-01-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
07-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film brengt in VS al 43 miljoen euro in het laatje

Kuifje-film brengt in VS al 43 miljoen euro in het laatje


http://img515.imageshack.us/img515/175/hetgeheimvandeeenhoorn.jpg


De Kuifje-film heeft in de Verenigde Staten op zestien dagen tijd 55 miljoen dollar (43 miljoen euro) opgebracht. Dat meldt de website Box Office Mojo.
 
Ter vergelijking: 'Mission Impossible - Ghost Protocol' bracht de eerste drie weken 149 miljoen dollar op en 'Alvin and the Chipmunks' was goed voor 102 miljoen dollar op 21 dagen tijd.
 
Wereldwijd haalde de film van regisseur Steven Spielberg al de kaap van 300 miljoen dollar. Daarmee werden de productiekosten (135 miljoen dollar) al ruimschoots terugverdiend. Ruim 17 procent van de opbrengst werd in de VS gehaald. In Europa kwam de 3D-film uit in oktober.


07-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cd-verkoop verder gedaald in 2011

Cd-verkoop verder gedaald in 2011

http://img69.imageshack.us/img69/3033/54606727.jpg


In 2011 zijn ongeveer 8,5 miljoen cd's over de toonbank gegaan. Dat meldt auteursrechtenmaatschappij Sabam, op basis van een schatting van de auteursrechten die Sabam vorig jaar geïnd heeft.

De verkoop van fysieke cd's zit in een dalende lijn. Zo inde Sabam in 2002 nog voor ongeveer 28 miljoen cd's auteursrechten, terwijl dat er in 2010 nog "amper" ongeveer 12 miljoen waren. Volgens de auteursrechtenmaatschappij is vooral de manier waarop muziek geconsumeerd wordt, veranderd.
 
Dat zegt ook Olivier Maeterlinck, directeur van Belgian Entertainment Association (BEA). Hij meldt dat de digitale verkoop in de lift zit, terwijl de fysieke daalt. Niettemin is de omzet uit de fysieke verkoop nog altijd goed voor 85 procent van de totale omzet uit de cd-verkoop.
 
"Bij singles ligt de verhouding dan weer net omgekeerd", aldus Maeterlinck. Zo wordt nog slechts 10 procent van de singles in de winkel gekocht, terwijl 90 procent via het internet aangeschaft wordt.


07-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler aan de dood ontsnapt

Gerard Butler aan de dood ontsnapt

http://img836.imageshack.us/img836/7320/gerardbutler.jpg

Gerard Butler mag van geluk spreken dat hij het nog kan navertellen: de acteur ontsnapte twee weken geleden aan de dood nadat hij een surfongeval kreeg. "Het was héél nipt", luidt het.

Butler was een stunt aan het opnemen voor 'Of Men and Mavericks' toen hij plots verrast werd door hoge golven. De acteur ging kopje onder en raakte met moeite terug boven water. "Het is misschien wel één van de weinige keren dat de nieuwsberichten niet overdreven waren", laat Butler weten. "De golven zogen me mee en ik slaagde er maar niet in om me terug recht te trekken."

"Toen ik in de ambulance zat, vroeg ik om terug te gaan. Dat was natuurlijk een beetje gek van mij, maar surfen is gewoon erg verslavend", aldus Gerard tijdens zijn gastoptreden in 'The Graham Norton Show'.

Butler mocht diezelfde dag het ziekenhuis nog verlaten. Volgens de Hollywoodster is zijn nieuwe rol in de film over het leven van surfer Jay Moriarty, die bij een surfongeval in 2001 om het leven kwam, hem dankzij het incident op het lijf geschreven: "Alles wat er in de film gebeurt, is ook mij overkomen."



07-01-2012 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keri Russell bevallen van dochtertje

Keri Russell bevallen van dochtertje

http://img39.imageshack.us/img39/958/kerirussellr.jpg


Keri Russell is opnieuw mama geworden. Dat heeft de woordvoerder van de actrice vandaag bekend gemaakt. De 'Waitress'-ster en haar echtgenote Shane Deary zijn op 27 december de trotse ouders geworden van een meisje dat naar de naam Willa Lou luistert.

Russell en Deary stapten vier jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze hebben nog een zoon, de vierjarige River.

De actrice kondigde in juli haar zwangerschap aan.


07-01-2012 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy: Ben te bekend voor Dancing With the Stars

Jenny McCarthy: "Ben te bekend voor Dancing With the Stars"


http://pbr655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jenny-McCarthy.jpg


Jenny McCarthy vindt dat ze 'te bekend' is om mee te doen aan het dansprogramma 'Dancing With The Stars'. "Ze vragen me elk jaar of ik wil meedoen, maar ik wil dat gewoon niet", legt de ex van Jim Carrey uit.

"Ik vertel hen ook altijd waarom: 'Jullie beloven ieder jaar dat jullie een hoop A-listers gaan strikken en dan komen jullie uiteindelijk af met een of ander meisje dat met George Clooney samen was!'"(Elisabetta Canalis, nvdr)

Jenny liet onlangs in een interview weten dat ze geen enkele man kan versieren omdat ze allemaal bang zijn van haar: "Ik denk dat mannen bang zijn van mij want ik krijg helemaal niet zo veel aandacht. Ik ben niet echt op zoek maar ik zou eens wat meer naar plaatsen moeten gaan waar mannen uithangen, al vind ik discotheken enzo nogal cliché."(br.hln)


06-01-2012 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde dochter voor Bruce Willis (56) op komst

Vierde dochter voor Bruce Willis (56) op komst

http://img267.imageshack.us/img267/3863/brucewillisemmaheming.jpg


Bruce Willis (56) wordt opnieuw vader. Naar verluidt is zijn echtgenote Emma Heming (33) in verwachting van een dochtertje. "Bruce krijgt een nieuw meisje in zijn leven, hij is dolgelukkig!", aldus een vriend.

Voor de acteur wordt het zijn vierde kind en ook zijn vierde dochter. Willis heeft met Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (17) al drie dochters uit zijn huwelijk met Demi Moore. In 2009 stapte de acteur in het huwelijksbootje met de 23 jaar jongere Emma.


06-01-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R&B-zanger Jason Derulo breekt nekwervel

R&B-zanger Jason Derulo breekt nekwervel


http://img94.imageshack.us/img94/2226/jasonderulob.jpg


R&B-zanger Jason Derulo heeft een aantal concerten en promotieoptredens moeten afzeggen nadat hij een nekwervel heeft gebroken, schrijft AD.nl.

Derulo (22) brak eerder deze week een nekwervel toen hij een aantal acrobatische capriolen oefende, die hij tijdens zijn wereldtournee wilde uithalen. Hij viel op zijn voorhoofd en brak daarbij een nekwervel.

De zanger moet wel met een nekbrace rondlopen, maar het had veel slechter kunnen aflopen.


06-01-2012 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde tatoeage voor Justin Bieber (17)

Derde tatoeage voor Justin Bieber (17)

http://img577.imageshack.us/img577/3731/justinbieberz.jpg



Justin Bieber heeft een nieuwe tattoo. De Canadese popzanger werd op het strand van Los Angeles gespot met een afbeelding van Jezus op zijn been.

Het is niet de eerste 'regilieuze' tatoeage van de zanger. Zo liet Bieber  vorig jaar de naam 'Jezus' op zijn borstkas zetten. De 17-jarige knaap is ook nog de trotse eigenaar van een vogeltje op zijn heup.

Foto's van zijn nieuwste aanwinst kan u hier bekijken.


06-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson vereeuwigd op Hollywood Boulevard

Michael Jackson vereeuwigd op Hollywood Boulevard

http://img859.imageshack.us/img859/5263/princeparisenblanket.jpg
Prince, Paris en Blanket. 


Michael Jackson wordt postuum vereeuwigd op de Hollywood Boulevard. Tijdens een herdenkingsplechtigheid op 26 januari zullen de drie kinderen van de 'King of Pop' de voet- en handafdruk van hun vader in het natte cement drukken.
    
Paris, Prince en Blanket, de drie kinderen van Jackson, zullen voor het Chinese Theatre een afdruk maken van de schoenen en van de bekende blinkende handschoenen van hun vader. De afdrukken van de in 2009 overleden popzanger passen in het rijtje naast die van andere sterren zoals Marylin Monroe, Humphrey Bogaert en Bette Davis. (br.hln - getty)


06-01-2012 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy kon niet aan Russells seksuele eisen voldoen

"Katy kon niet aan Russells seksuele eisen voldoen"


http://img515.imageshack.us/img515/7058/katyperryrussell.jpg

Het nieuws over de scheiding tussen Katy Perry en Russell Brand is nog geen week oud, of de details over hoe en wat liggen al op straat. Terwijl als officiële reden 'onverzoenbare meningsverschillen' werd opgegeven, blijkt de waarheid een stuk sappiger. Katy kan Russells sekslust gewoon niet bijbenen. Ze heeft het geprobeerd, maar voor manlief- een ex-seksverslaafde- is het nooit genoeg, schrijft AD.nl.

"Katy was bij hun eerste ontmoetingen kinky genoeg en Russell voelde zich heel erg tot haar aangetrokken", aldus een vriend van het koppel tegen US Weekly. "Als het eens tegenzat, was een vrijpartij genoeg om alles op te lossen. Ondanks Katy's pogingen om het spannend te houden in de slaapkamer, waaronder maandelijkse 'uitstapjes' naar louche hotelletjes, was het voor Russell nooit genoeg."

Het was niet zozeer het tempo dat Katy opbrak, maar wel het lijstje met seksuele voorkeuren van Russell. "Hij houdt van vieze spelletjes. Vooral een bepaalde pornofilm, met een kerel in een rolstoel, windt hem op." Russell zou er ook een kast vol seksspeeltjes op na houden.

Daarnaast zou de acteur altijd iemand om zich heen willen hebben. Met een overvolle agenda is dat voor Katy geen optie. De zangeres heeft een leven vol vrienden en houdt van een feestje. Een bar binnengaan is voor Russell, gezien zijn drank- en drugsverleden, uitgesloten.

Katy wilde het, volgens de bron, zelfs voor haar man niet rustiger aandoen en dat maakte Brand woest. Tel daarbij Russells, niet door Katy gesteunde, kinderwens en zijn absolute desinteresse voor haar carrière bij op, en het plaatje is compleet.


06-01-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Cohen op 24 februari in Depot Leuven

Adam Cohen op 24 februari in Depot Leuven

Klik op de foto om ' Like A Man ' te beluisteren





In de week dat zijn vader Leonard Cohen een nieuw album uitbrengt, stelt Adam Cohen zijn solodebuut 'Like A Man' live voor in Het Depot in Leuven.

Adam Cohen (38) brengt op het onlangs verschenen 'Like A Man', de titelsuggestie komt van zijn pa, hulde aan het oeuvre van zijn vader. Zijn warme stem en doorleefde teksten leunen sterk aan bij het werk van zijn pa, maar toch staat Adam op zichzelf en treedt hij uit de schaduw van de Grootmeester. Dat bleek in november vorig jaar alvast tijdens zijn clubconcert in de AB.

Tickets voor het concert in Leuven kosten 17 euro. Voorverkoop via Ticketmatic (016/22 06 03) en in Fnac. Meer info op www.hetdepot.be.


05-01-2012 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John weigert rolletje in Glee'

Elton John weigert rolletje in 'Glee'

http://img266.imageshack.us/img266/1199/eltonjohnj.jpg

Elton John heeft het veel te druk om in Glee mee te spelen. Ryan Murphy, de maker van Glee, doet er alles aan om de zanger in één van de afleveringen te krijgen, maar Elton heeft naar eigen zeggen helemaal geen tijd om toe te happen.

Murphy zegt dat hij de 'Rocket Man'-ster de geknipte persoon vindt om één van de homoseksuele vaders van Rachel Berry te spelen.

"Ik voer momenteel gesprekken met verschillende acteurs. Er zijn zoveel mensen geïnteresseerd in deze rol, maar Elton is jammer genoeg op tournee", aldus Murphy.

Ook Lea Michele, Rachel Berry in Glee, steekt niet onder stoelen of banken dat ze John in de serie wil: "Het is mijn droom om één van de vaders van Rachel in een aflevering te krijgen. Ook al zouden ze gewoon maar vanuit het publiek zwaaien wanneer ze een optreden geeft. Ze zou dan in het publiek kijken en daar zou dan Elton John moeten zitten!"



05-01-2012 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton verdient 18 miljoen dollar per maand

Paris Hilton verdient 18 miljoen dollar per maand

http://img521.imageshack.us/img521/7027/parishiltonk.jpg


Mediageil, jetsetslet, aandachtshoer, ... Paris Hilton krijgt het zowat dagelijks naar haar hoofd geslingerd. Toch wil de steenrijke hotelerfgename voor eens en voor altijd komaf maken met het fabeltje dat ze 'bekend is om haar bekendheid'. De 30-jarige realityster schreeuwt dan ook van de daken dat ze zich te pletter werkte om haar fortuin bijeen te scharrelen.

"Ik ben wel degelijk nauw betrokken bij mijn eigen producten. Mijn parfums doen het verschrikkelijk goed op dit moment", pocht Hilton in het Britse blad FHM. "Ik verdiende er sinds 2005 meer dan 1,3 miljard dollar mee." Wie snel een rekensommetje maakt, komt op ongeveer 18 miljoen dollar (of 14 miljoen euro) per maand uit.

"Ik heb 35 winkels en 17 verschillende producten op de markt. Verder heb ik een eigen raceteam, 14 parfums en een nieuw project op stapel: de Paris Hilton Beach Club-keten. De eerste wordt binnenkort op de Filippijnen geopend. Het zal discotheken, restaurants, cafés en fitnesszalen hebben. Alles."

Hilton, die momenteel samen is met de Nederlandse dj en producer Afrojack, is bovendien van plan om opnieuw een album op te nemen. Paris bracht in 2006 haar debuutalbum uit, maar die plaat was niet meteen om over naar huis te schrijven.

"Ik heb een passie voor house", aldus Hilton. "Ik heb gewoonweg nog geen tijd gehad om me ermee bezig te houden, omdat ik zoveel tijd in mijn realityshow heb gestoken. Ik ben momenteel aan een nieuw album aan het werken met een heleboel topdeejays en ik ben er zeker van dat mensen aangenaam  verrast zullen zijn. Het is een erg modern en catchy plaat, perfect feestmuziek."

"Er zijn op dit moment zoveel deejays", voegt Paris eraan toe. "Ik zou dat moeten weten want ik was het voorbije jaar op meer dan honderd houseparty's." (br.hln)



05-01-2012 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof (22) is zwanger

Peaches Geldof (22) is zwanger

http://img515.imageshack.us/img515/9189/peachesgeldof.jpg


Peaches Geldof, de 22-jarige dochter van Bob, is zwanger van haar eerste kind met haar verloofde Thomas Cohen. Dat bevestigt de woordvoerder van de tv-ster. Onnodig te zeggen dat de twee in de wolken zijn en dat ze de steun hebben van hun beider families.

De voorbije zomer verloofde Peaches zich met de zanger van de artrockband S.C.U.M.. Ze was in 2009 zes maanden getrouwd met muzikant Max Drummey. Enkele maanden geleden verklaarde ze nog dat ze pas over enkele jaren wilde trouwen.


05-01-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore geeft eindelijk toe: Ik ben extreem dun

Demi Moore geeft eindelijk toe: "Ik ben extreem dun"

http://img710.imageshack.us/img710/2283/demimoorem.jpg

We hadden het zelf al eventjes in de smiezen, maar nu heeft Demi Moore dan eindelijk toegegeven wat iedereen eigenlijk al wist: "Ik ben extreem dun." Dat lezen we in het nieuwe nummer van Harper's Bazaar.

De actrice zegt dat ze zich er wel degelijk van bewust is dat ze "extreem dun" is, maar dat ze daar doorheen de jaren mee heeft leren leven. "Nu heb ik het niet alleen over mijn gewicht maar over alles wat er met jouw lichaam gebeurt wanneer je ouder wordt."

"Ik ben dun, zo dun dat mensen zeggen dat ik te dun ben en er niet goed uitzie. Ik heb nooit durven denken dat dit mij zou overkomen", bekent Moore.

"Het doet me deugd dat ik mijn lichaam niet meer als mijn vijand beschouw. Ik kan naar mijn lichaam kijken, het waarderen en zien wat mijn lichaam met mij heeft gedaan."

Moore kromp zienderogen weg nadat het gerucht de ronde deed dat haar man Ashton Kutcher haar bedrogen had op hun zesde huwelijksverjaardag. In november kondigden Demi aan dat ze ging scheiden en dat ze had besloten om "verder te gaan" met haar leven.

Of ze ooit bang was om bedrogen te worden? "Ik was vroeger bang dat iemand me zou verlaten, totdat iemand zei: 'Alleen kinderen kunnen in de steek gelaten worden.'"


05-01-2012 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele heeft nieuwe vriend

Adele heeft nieuwe vriend

http://img809.imageshack.us/img809/4473/adelem.jpg


De Britse zangeres Adele (23) heeft een nieuwe vriend. Tijdens haar vakantie in Florida werd ze zoenend gespot met haar 36-jarige landgenoot Simin Konecki, baas van de Britse goeddoelactie Drop4Drop die ijvert voor de beschikbaarheid van drinkwater in ontwikkelingslanden.

Hier kan je de foto's zien van Adele met haar nieuwe vriend.


04-01-2012 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!