Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore geeft eindelijk toe: Ik ben extreem dun

Demi Moore geeft eindelijk toe: "Ik ben extreem dun"

http://img710.imageshack.us/img710/2283/demimoorem.jpg

We hadden het zelf al eventjes in de smiezen, maar nu heeft Demi Moore dan eindelijk toegegeven wat iedereen eigenlijk al wist: "Ik ben extreem dun." Dat lezen we in het nieuwe nummer van Harper's Bazaar.

De actrice zegt dat ze zich er wel degelijk van bewust is dat ze "extreem dun" is, maar dat ze daar doorheen de jaren mee heeft leren leven. "Nu heb ik het niet alleen over mijn gewicht maar over alles wat er met jouw lichaam gebeurt wanneer je ouder wordt."

"Ik ben dun, zo dun dat mensen zeggen dat ik te dun ben en er niet goed uitzie. Ik heb nooit durven denken dat dit mij zou overkomen", bekent Moore.

"Het doet me deugd dat ik mijn lichaam niet meer als mijn vijand beschouw. Ik kan naar mijn lichaam kijken, het waarderen en zien wat mijn lichaam met mij heeft gedaan."

Moore kromp zienderogen weg nadat het gerucht de ronde deed dat haar man Ashton Kutcher haar bedrogen had op hun zesde huwelijksverjaardag. In november kondigden Demi aan dat ze ging scheiden en dat ze had besloten om "verder te gaan" met haar leven.

Of ze ooit bang was om bedrogen te worden? "Ik was vroeger bang dat iemand me zou verlaten, totdat iemand zei: 'Alleen kinderen kunnen in de steek gelaten worden.'"


05-01-2012 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele heeft nieuwe vriend

Adele heeft nieuwe vriend

http://img809.imageshack.us/img809/4473/adelem.jpg


De Britse zangeres Adele (23) heeft een nieuwe vriend. Tijdens haar vakantie in Florida werd ze zoenend gespot met haar 36-jarige landgenoot Simin Konecki, baas van de Britse goeddoelactie Drop4Drop die ijvert voor de beschikbaarheid van drinkwater in ontwikkelingslanden.

Hier kan je de foto's zien van Adele met haar nieuwe vriend.


04-01-2012 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Justin Timberlake en Jessica Biel gaan trouwen

 Justin Timberlake en Jessica Biel gaan trouwen

http://img3.imageshack.us/img3/6054/justintimberlakejessicag.jpg

Na een knipperlichtrelatie van 4,5 jaar zijn Justin Timberlake en Jessica Biel eindelijk klaar om de grote stap te zetten: het showbizzkoppel gaat trouwen!

Volgens verschillende bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly vroeg Justin zijn Jessica eind december ten huwelijk in de bergen van Jackson, Wyoming.

"Justin weet hoeveel ze van snowboarden en van de bergen houdt, dus het was de perfecte plaats", legt een insider uit.

Na een split van drie maanden, maakte Biel vorige zomer duidelijk dat ze de rest van haar leven met Justin wilde doorbrengen: "Toen ze de draad terug oppikten, hebben ze een lang gesprek gehad over de volgende stap in hun relatie."

Volgens een andere bron is Justin "nog nooit zo gelukkig" geweest. "Hij wist dat dit het ideale moment was om haar ten huwelijk te vragen."



04-01-2012 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Paay (62) schaamt zich niet voor stripact

Patricia Paay (62) schaamt zich niet voor stripact

Klik op de foto om de stripact te bekijken




Tijdens de jaarwisseling gaf de 62-jarige Patricia Paay een stripact ten beste tijdens een party in Utrecht. Daarmee oogstte ze een storm van verontwaardigde reacties, maar daar snapt de diva niets van.

"Ik schaam me totaal nergens voor", vertelt Patricia in het AD. "Als oudere vrouw ben ik nog altijd trots op mijn lijf. Dat zouden anno 2012 meer vrouwen moeten doen: alle achterhaalde normen en waarden over vrouwen op leeftijd overboord kieperen en gewoon lekker los gaan."

Patricia luidde het jaar in door op haar eigen feestje in Utrecht uit de kleren te gaan. Gehuld in een doorschijnend pakje, een string en een paar hoge hakken vermaakte zij het aanwezige publiek met een striptease. Een bezoeker filmde de act en plaatste de beelden op internet, waarop La Paay een golf van kritiek over zich heen kreeg. Zo zou ze te oud zijn voor 'dergelijke erotische fratsen'.

Die opmerkingen doen Patricia echter niets. "Die mensen zijn afgunstig, ouderwets of hebben geen smaak."

In 2009, op haar zestigste, poseerde Paay nog naakt voor de Nederlandse editie van Playboy.


04-01-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds geen duidelijkheid over film F.C. De Kampioenen

Nog steeds geen duidelijkheid over film F.C. De Kampioenen

http://img217.imageshack.us/img217/6430/fcdekampioenen.jpg


Komt er, na jaren van getouwtrek en gedumpte scenario's, dan toch een film van 'F.C. De Kampioenen'? Onze collega's van de krant Het Laatste Nieuws meldden vanochtend dat de vrt de rechten vrijgeeft, de acteurs het scenario hebben goedgekeurd en de filmopnames rond de zomer starten. Toch blijkt niet alles rond te zijn.

Bij Q-music probeerden ze de hele ochtend één van de acteurs te bereiken voor enig commentaar bij het nieuws. Dat bleek niet zo makkelijk: niemand wilde echt reageren omdat er nog niet echt groen licht is gegeven. Enkel Marijn Devalck (Baltahazar Boma, nvdr) wilde een woordje uitleg kwijt.

"Ik ben niet bij dit project betrokken geweest, maar had op zijn minst toch al een telefoontje of mailtje van Jean Philip De Tender verwacht", aldus Marijn. De Tender is de netmanager van Eén en dus betrokken partij bij een eventueel filmproject van de successerie.

De Valck zegt voorts dat hij nooit voorstander is geweest van een film, maar wel "een goede collega". Waarmee hij insinueert dat hij wel zijn medewerking zal verlenen aan het project.


04-01-2012 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor verzoent zich met echtgenoot

Sinéad O'Connor verzoent zich met echtgenoot

http://img137.imageshack.us/img137/8489/connorv.jpg


Op 8 december trouwde Sinéad O'Connor in Las Vegas met de Ier Barry Herridge, die ze slechts enkele weken eerder via een chatsessie had leren kennen. Zestien dagen later gingen de twee al uit elkaar, officieel wegens "immense druk van buitenaf". Maar nu zijn Sinéad en Barry weer samen, zo blijkt uit een reeks openhartige twitterberichten van de zangeres.

"Raad eens wie de voorbije nacht wilde seks had met haar echtgenoot? Rot op als het je niet aanstaat, ik ben gelukkig. Ik hou van mijn vent en hij houdt van mij. God is goed. Mijn man is een grote behaarde holbewoner die me met zijn knuppel is komen opeisen en nu ben ik in grottenland. Morgen gaan we naar Los Angeles, hoera!".

Sinéad en Barry beseffen nu dat ze wat hard van stapel zijn gelopen en nemen zich voor het rustig aan te doen. "We hebben besloten vrienden ze zijn en getrouwd te blijven. We hebben het wat overhaast aangepakt. We gaan vrienden worden en onwezenlijk gelukkig worden, en over een jaar of zo gaan we samenwonen".

Sinéad was al drie keer eerder getrouwd, ze heeft vier kinderen.

04-01-2012 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop rekent slechts helft btw-verhoging door aan bezoekers

Pinkpop rekent slechts helft btw-verhoging door aan bezoekers


http://img843.imageshack.us/img843/2053/pinkpop.jpg

Pinkpop heeft vandaag de ticketprijzen voor de komende editie via twitter bekendgemaakt. Het popfestival in Landgraaf neemt de helft van de veel besproken btw-verhoging op podiumkunsten in het eerste jaar voor eigen rekening door een besparing op het artiestenbudget.

"Aan de aangekondigde alom vervloekte verhoging van de btw van 6 naar 19 procent valt niet te ontkomen", aldus de organisatie. Dat zou betekenen dat een dagkaart minimaal 10 euro duurder wordt en een weekendkaart zeker 20 euro. In plaats daarvan stijgt de prijs van dagkaarten nu van 75 naar 80 euro, en die van weekendkaarten van 150 naar 160 euro.

Pinkpopbaas Jan Smeets legde uit dat deze bijdrage vooralsnog gedeeltelijk wordt bekostigd door 0,5 miljoen euro minder uit te geven aan de artiesten: 4 miljoen in plaats van 4,5 miljoen euro. Maar als een grote artiest zich onverwacht aandient die de kosten alsnog omhoog stuwt, zit er nog ruimte in het aantal bezoekers. Vorig jaar telde Pinkpop ruim 92.000 unieke gasten (ruim 50.000 weekendgasten plus elke dag ruim 10.000 gasten met dagkaarten), terwijl het festival een vergunning heeft voor 70.000 bezoekers per dag. De organisatie heeft er tot nu toe voor gekozen om de capaciteit niet volledig te benutten.

Pinkpop 2012 vindt plaats op 26, 27 en 28 mei. Met Soundgarden en Bruce Springsteen & The E Street Band werden al twee groepen bevestigd. De voorverkoop begint op 3 maart.


03-01-2012 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse flamencogitarist Enrique de Melchor overleden

Spaanse flamencogitarist Enrique de Melchor overleden

http://img545.imageshack.us/img545/9497/enriquedemelchor.jpg


Flamencogitarrist Enrique de Melchor is op 61-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De Melchor wordt beschouwd als een van de hedendaagse meest toonaangevende flamencovirtuozen.

Spaanse muziekdeskundigen zetten de Melchor op dezelfde hoogte als Paco de Lucía of Manolo Sanlucar. De Melchor was niet alleen meesterlijk in zijn zangbegeleiding, maar was ook een virtuoze solist. In die hoedanigheid trad hij ook op op 's werelds grootste podia, zoals de Queen Elizabeth Hall in Londen of de Carnegie Hall in New York.
 
Als gitarist begeleidde hij onder andere zijn collega Paco de Lucía en operazangeressen en zangers zoals de sopraan Montserrat Caballé en de tenor José Carreras.


03-01-2012 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd klaar voor reünieconcert tijdens Olympische Spelen

"Pink Floyd klaar voor reünieconcert tijdens Olympische Spelen"

Klik op de foto om ' Wish you were here' te beluisteren





Geruchten doen de ronde als zouden de overlevende leden van Pink Floyd hun meningsverschillen aan de kant zetten voor een reünieconcert ter gelegenheid van de Olympische Spelen. Het is van 2005 geleden dat ze nog samen een concert gaven. Het was toen twintig jaar geleden dat ze samen op een podium stonden.

"Het is al jaren duidelijk dat er een heel bijzondere gelegenheid zal nodig zijn om Pink Floyd nog eens samen te krijgen. De Olympische Spelen zijn daar ideaal voor. Net als Paul McCartney (die al eerder getipt werd om de OS te openen) maakt Pink Floyd deel uit van de Britse cultuur van de voorbije veertig jaar. Vermoedelijk komt alles in de komende weken in kannen en kruiken", aldus een insider in de Daily Express.

Eerder dit jaar kwamen Roger Waters, Nick Mason en David Gilmour even samen op het podium tijdens Waters' soloconcert in Londen. Ze speelden toen samen 'Dark Side Of the Moon'.

Het was Waters die in 1985 de band verliet, wat leidde tot een rechtszaak tussen hem en David Gilmour over het gebruik van de bandnaam. In 2005 gaven ze een eenmalig reünieconcert tijdens Live 8.


03-01-2012 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand kan helft Katy's fortuin opeisen: 30 miljoen

Russell Brand kan helft Katy's fortuin opeisen: 30 miljoen

http://img515.imageshack.us/img515/7058/katyperryrussell.jpg


De scheiding van Katy Perry en Russell Brand blijft 'hot news'. Het feit dat Katy nog geen kinderen wilde en Russell wel, zou aan de basis liggen van de breuk. Maar het laatste nieuwsfeit is dat de 37-jarige Russell wel eens een stevige duit aan de scheiding kan overhouden.

Perry en Brand trouwden iets meer dan een jaar geleden in grootse stijl, maar besloten vorige week een punt te zetten achter hun huwelijk. Nu blijkt dat de twee geen huwelijkscontract hadden getekend, wat betekent dat Perry de helft van haar vermogen aan Russell moet overmaken. De Brit zou daardoor naargelang de bronnen ongeveer 30 miljoen dollar kunnen trekken.


03-01-2012 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga baadt in bloed

"Lady Gaga baadt in bloed"


http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg



De poetsvrouw die de suite in het Londense vijfsterrenhotel Intercontinental moest opruimen waarin Lady Gaga had verbleven, schrok zich een halve beroerte toen ze merkte dat de badkuip  gevuld was met een rode vloeistof. "Ze baadt in bloed als onderdeel van een of ander satanisch ritueel", meent de poetsvrouw.

"Lady Gaga liet een bad vol bloed achter in haar suite tijdens haar verblijf de voorbije zomer. Ik heb dat gemeld aan de concierge, maar die zei me dat ik het moest vergeten", getuigt de vrouw op de website Truthquake.

"Alle hotelmedewerkers zijn ervan overtuigd dat ze een bad nam in die rode troep, of tenminste dat het deel uitmaakte van één van haar nieuwe kostuums of krankzinnige podiumroutines", aldus een insider.


03-01-2012 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin (69) gaat trouwen

Aretha Franklin (69) gaat trouwen

Klik op de foto om ' It Hurts Like Hell  ' te beluisteren





Het ziet ernaar uit dat de 'Queen of Soul' haar prins op het witte paard heeft gevonden. Aretha Franklin en haar boezemvriend William Wilkerson gaan trouwen. Dat heeft de woordvoerder van de 69-jarige zangeres vandaag bekend gemaakt.

Franklin en Wilkerson zijn al volop bezig met de huwelijksvoorbereidingen. Zo zouden de verloofden hun jawoord willen geven op Miami Beach, gevolgd door een receptie op een privéjacht. Over de trouwjurk wil haar woordvoerder het volgende kwijt: "Franklin heeft drie ontwerpers op haar lijstje staan: Donna Karan, Valentino en de koningin van de bruidsjaponnen: Vera Wang."

"We zullen ofwel in juni of juli trouwen, en nee, ik ben niet zwanger!", aldus Aretha.


02-01-2012 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans LeAnn Rimes mogen niet meer over haar eierstokken praten

Fans LeAnn Rimes mogen niet meer over haar eierstokken praten

http://img4.imageshack.us/img4/485/leannrimes.jpg

LeAnn Rimes heeft de buik vol van alle zwangerschapsgeruchten. Ze wil dan ook eens en voor altijd komaf maken met de roddels over haar vermeende zwangerschap: "Ik heb nooit geprobeerd om een kind te krijgen. Praat alsjeblieft niet meer over mijn eierstokken", twitterde de 29-jarige zangeres.

Rimes, die in april vorig jaar met haar minnaar Eddie Cibrian trouwde, is de babygeruchten zo beu als koude pap: "Ik vind het knettergek dat mensen complete onzin schrijven. Ik moet daar eens goed om lachen", aldus LeAnn.

Hoewel de countryster zelf geen biologische kinderen heeft, behandelt ze de zonen van Cibrian, Mason en Jake, alsof "ze mijn eigen kinderen zijn".

"Ik weet één ding en dat is dat ik hun moeder nooit zal kunnen vervangen. Dat zou ik ook nooit durven proberen. Toch hou ik zielsveel van hen en zal ik er alles aan doen om hen in een liefdevol, veilig en warm nest op te voeden", aldus LeAnn in een van haar blogberichten.


02-01-2012 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etta James ademt weer zelfstandig

Etta James ademt weer zelfstandig

http://img829.imageshack.us/img829/8946/ettajames.jpg


R&B-zangeres Etta James, die op kerstavond in het ziekenhuis werd opgenomen en kunstmatig moest beademd worden, kan weer zelfstandig ademen. De 73-jarige James zou binnenkort de afdeling intensieve zorgen van het ziekenhuis in Californië mogen verlaten. Dat bevestigt haar agent. James is terminaal ziek, ze heeft leukemie.

Haar agent stelt voorts dat haar toestand stabiel is en dat haar bloeddruk normaal is. Haar zoon Donto James laat CNN weten dat hij, ondanks haar verbeterde toestand, niet wil dat zijn moeder het ziekenhuis al verlaat. "Ze stelt het goed. Mijn broer en ik willen dat ze nog wat in het hospitaal blijft tot haar toestand volledig stabiel is. Onze grootste bekommernis is dat ze de beste zorgen krijgt".

James, bekend van hits als 'I'd Rather Go Blind' en 'Tell Mama', communiceert nu met eenvoudige woorden. Haar gezondheidstoestand is al enkele jaren belabberd. Ze lijdt ook aan dementie en had vorig jaar een nierfalen.



02-01-2012 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland strikt nu al David Guetta

Tomorrowland strikt nu al David Guetta


http://img36.imageshack.us/img36/7288/davidguettaq.jpg

De Franse dj David Guetta is de eerste topper die present zal zijn op Tomorrowland. Het populaire dancefestival zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli in Boom. Vanaf 9 januari zullen de andere artiesten worden bekendgemaakt.

De lezers van het populaire Franse magazine 'Only for dj's' hebben Tomorrowland overigens uitgeroepen tot het beste festival van 2011. 'Votre Palmarès Dancefloor 2011' is een poll waarbij er gestemd wordt op verschillende dance-gerelateerde categorieën, gaande van dj, producer, talent, hit, tot festival. Zo scoorde David Guetta een eerste plaats in de categorie 'DJ Star' en werd 'Levels' van Avicii uitgeroepen tot beste 'Tube Dancefloor d'Année'. De Antwerpse dj's Dimitri Vegas & Like Mike staan in de categorie 'beste dj electro-house' op de vijfde plaats.
 
Tomorrowland scoorde met 66 % van de stemmen een eerste plaats  in de categorie "Best festival 2011". Het is de tweede keer op rij dat Tomorrowland verkozen wordt door het Franse magazine. Na Tomorrowland volgden het Duitse Time Warp (12,97 %), het Amerikaanse Burning Man (8,74 %) en Kazantip festival (7,57 %) in Oekraïne. Het Franse Inox festival, Global Gathering uit Engeland en Exit Festival uit Servië haalden dit jaar de top 5 niet.

De officiële aftermovie van Tomorrowland 2011 werd ondertussen al meer dan 10.500.000 (!) keer bekeken. Dat is bijna gelijk aan het aantal inwoners in België (10.839.905), al wordt de video -ook vandaag nog- vooral bekeken vanuit het buitenland en meer bepaald de States. In deze dertien minuten durende film komen alle audiovisuele aspecten, waarvoor TML zo geroemd wordt, naar boven terwijl de energieke minimix van de hand van Dimitri Vegas & Like Mike blijft boeien. (br.hln)

02-01-2012 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue afgelopen decennium meest gedraaid

Kylie Minogue afgelopen decennium meest gedraaid

Klik op de foto om ' All The Lovers ' te beluisteren





'Can't Get You Out of My Head' van Kylie Minogue is het meest gedraaide nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk. Geen ander liedje kwam de afgelopen tien jaar vaker voorbij op de radio, zo meldt de BBC.

Can't Get You Out of My Head verscheen in het najaar van 2001 en werd een nummer 1-hit aan de andere kant van de Noordzee. Ook in België bereikte het liedje van de Australische zangeres de hoogste positie op de hitlijst.

Britney Spears' Toxic uit 2004 was het op een na meest gedraaide nummer in het Verenigd Koninkrijk, blijkt uit cijfers van de Britse muziekrechtenorganisatie PRS for Music. Angels van Robbie Williams, uit 1997, completeert de top drie.

Can't Get You Out of My Head en Toxic zijn geschreven door dezelfde persoon. De Britse songwriter Cathy Dennis was de genius achter beide hits.


02-01-2012 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen New Yorkers vieren Nieuwjaar met Lady Gaga

Miljoen New Yorkers vieren Nieuwjaar met Lady Gaga

http://img208.imageshack.us/img208/5203/ladygagaaj.jpg
Gaga steelt de show, burgemeester Bloomberg kijkt toe. 


Zes uur na de Belgen hebben ook de inwoners van New York het jaar 2012 begroet. Zowat een miljoen mensen zagen de traditionele bol, in beweging gezet door popster Lady Gaga, om middernacht over Times Square neerdalen. Het signaal om massaal "New York, New York" van Frank Sinatra in te zetten.
 
De glinsterende bol is al meer dan honderd jaar het nieuwjaarssymbool op Times Square in New York. Ook dit jaar moesten de feestvierders het zonder vuurwerk stellen. Dat is enkel toegelaten op 4 juli, de nationale feestdag. (br.hln - foto afp)


01-01-2012 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand gaan scheiden

Katy Perry en Russell Brand gaan scheiden


http://img155.imageshack.us/img155/4069/katyperryrussellbrand.jpg


De geruchten kloppen dan toch: Russell Brand en Katy Perry gaan scheiden.

"Katy en ik beëindigen jammer genoeg ons huwelijk", laat Brand in een mededeling aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ weten. "Ik zal haar altijd graag blijven zien en ik weet dat we vrienden zullen blijven."

Brand diende de echtscheidingspapieren vandaag in bij een rechtbank in Los Angeles. De acteur gaf als reden 'onverzoenbare meningverschillen' op.

Perry en Brand waren amper een jaar en twee maanden getrouwd. De twee stapten op 23 oktober 2010 in het huwelijksbootje in India.


01-01-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
31-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé bevallen van dochtertje Tiana-May Carter

"Beyoncé bevallen van dochtertje Tiana-May Carter"


http://img577.imageshack.us/img577/1548/beyoncek.jpg



Als we de laatste geruchten op Twitter mogen geloven, dan is Beyoncé vanmorgen bevallen van haar eerste kindje. De r&b-zangeres en echtgenoot Jay-Z zouden de kersverse ouders geworden zijn van een dochtertje dat naar de naam Tiana-May Carter luistert.

Hoewel het nieuws nog niet officieel werd bevestigd, zou Beyoncé zich gisterenavond in het ziekenhuis van St. Luke's Roosevelt in New York hebben aangemeld. Gisteren raakte bekend dat het ziekenhuispersoneel zich deze week opmaakte voor de komst van een 'celebrity VIP', maar of het ook werkelijk om Beyoncé gaat, is alsnog niet geweten.


31-12-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 alweer grootste verdieners in 2011

U2 alweer grootste verdieners in 2011

Klik op de foto om ' One ' te beluisteren





Bono en co zijn in 2011 de topverdieners van het concertcircuit. Hun concertreeks 360° Tour leverde de Ierse supergroep het voorbije jaar wereldwijd bijna 232 miljoen dollar op, zo meldt het vakblad Pollstar. Voor die tournee kochten 2,4 miljoen fans een ticket aan een gemiddelde prijs van 97,15 dollar. Per optreden betekende dat een gemiddelde van 81.000 bezoekers.

U2 gaat maar nipt Take That vooraf: de re-unietour van de Britse band leverde in de ticketverkoop 224 miljoen dollar op.
 
De globale top vijf bestaat voorts uit, in volgorde, Bon Jovi (148,8 miljoen dollar), countryzangeres Taylor Swift (104,2 miljoen dollar) en Roger Waters van wijlen Pink Floyd (103,6 miljoen).
 
De top 25 was gezamenlijk goed voor een omzet van 2,1 miljard dollar, nagenoeg hetzelfde cijfer als in 2010.
 
Pollstar verwacht ook veel van het jaar 2012, met re-unieoptredens van oude rakkers als The Beach Boys, Fleetwood Mac, Black Sabbath en Van Halen, aangekondigde tours van de eveneens niet meer zo jonge rakkers Madonna en Bruce Springsteen en, mogelijk, een concertreeks van de stokoude rakkers Rolling Stones naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de Britse groep.


30-12-2011 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!