Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston is blut

Whitney Houston is blut

http://img32.imageshack.us/img32/4079/whitneyhoustony.jpg



Whitney Houston (48) heeft geen nagel meer om aan haar achterste te krabben. Ze dreigt naar verluidt zelfs haar huis te verliezen.

"Whitneys fortuin is weg. Platenbazen helpen haar te overleven met een voorschot op een nieuw album. Maar niemand weet wanneer dat album uitkomt", aldus een bron op RadarOnline. "Had niemand haar geholpen, ze was al dakloos".

Whitney klopt volgens diezelfde bron aan bij al haar vrienden in de hoop geld dat die haar geld willen lenen. "Ze belde iemand en vroeg of ze honderd dollar kon lenen. Het is een trieste situatie".


24-01-2012 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal: Heidi blijft voor mij de mooiste vrouw ter wereld


Seal: "Heidi blijft voor mij de mooiste vrouw ter wereld"


http://img39.imageshack.us/img39/703/heidiklumenseal.jpg

Seal vindt het blijkbaar geen enkel probleem om publiekelijk te praten over zijn aangekondigde scheiding van Heidi Klum. Dat hij een nieuw album te promoten heeft, zal daar wel voor iets tussen zitten. Hij doet alleszins zijn best te onderstrepen hoe graag hij Heidi nog ziet. "Ze is voor mij nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. We houden nog veel van elkaar en door onze kinderen zullen we tot het einde van ons dagen verbonden blijven met elkaar. Maar daarnaast is er ook enorm veel bewondering, respect en liefde voor elkaar".

De Britse zanger was op bezoek in de talkshow van Tavis Smiley waar het gevoelige onderwerp al snel ter sprake kwam. "In zo'n situatie is het van het grootste belang dat je je waardigheid behoudt, professioneel blijft en begrijpt dat we niet de enigen op de wereld zijn die hier doorheen gaan", vertelt hij rustig.

Er gaan geruchten dat Heidi de scheiding aanvroeg vanwege het opvliegkende karakter van haar echtgenoot, maar Seal houdt vol dat de twee op goede voet met elkaar staan. "Wat liefde en respect voor elkaar betreft, is er niets veranderd. Dit is niet meer dan een ongelukkig hoofdstuk uit ons leven."

Het is dan ook nog maar de vraag of Seal zijn trouwring ooit af zal doen. "Deze trouwring is een aandenken van mijn gevoelens voor deze vrouw. We zijn acht jaren, acht fantastische jaren samen geweest. Dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan wil niet automatisch zeggen dat je je ring afdoet en dat je geen verbondenheid meer met die persoon voelt."

In de Ellen DeGeneres show liet hij een gelijkaardig geluid horen. "We houden nog enorm veel van elkaar. Ik draag mijn trouwring nog. Waar ik bij Heidi to trots op ben, en dat meen ik uit het diepst van mijn hart, is dat ze me vier ongelooflijke geschenken heeft gegeven. Vier prachtige kinderen. Ze is voor mij nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. We houden nog veel van elkaar en door onze kinderen zullen we tot het einde van ons dagen verbonden blijven met elkaar. Maar daarnaast is er ook enorm veel bewondering, respect en liefde voor elkaar. Zullen we onze ringen altijd blijven dragen? Wie weet? Nu zit hij in elk geval nog comfortabel, en ik ben niet van plan hem gauw af te doen".

Seal bekende dat hij net als iedereen geschokt was toen hij besefte dat zijn huwelijk voorbij was. "Het huwelijk is iets waar je met de beste bedoelingen aan begint, onze huwelijksgeloften zijn me altijd heel dierbaar geweest. Het zijn niet zomaar woorden. Maar je kan na een tijd uit elkaar groeien".

Sinds ze in 2005 in Mexico trouwden, hebben Seal en Heidi elk jaar hun huwelijksgeloften hernieuwd, maar ook dat kon blijkbaar niet baten.

Seal en Klum hebben twee zonen, Henry en Johan, en een dochter, Lou. Seal adopteerde Leni, Klums dochter met Flavio Briatore.


24-01-2012 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young neemt album op met Crazy Horse

Neil Young neemt album op met Crazy Horse

http://img94.imageshack.us/img94/8513/neilyoungn.jpg

Neil Young heeft zin om nog eens stevig te drammen en wie kan hij daarvoor beter opbellen dan zijn band Crazy Horse?

Op zijn fansite verscheen een post waarin werd gesteld dat Young tijdens het Slamdance Film Festival aan fans had onthuld dat hij een nieuw album gaat opnemen met het dolle paard, het eerste sinds 'Greendale' uit 2003. Daarop vroegen tal van fans op drummer Ralph Molina's Facebookmuur of dat bericht klopte, waarop Molina 'Yes!' antwoordde.

"Het ziet er goed uit", liet Youngs woordvoerder voorts weten aan Rolling Stone. Voor het geval dit nieuws ook in een tournee zou resulteren, leggen wij alvast een spaarpot aan.


Young vormde Crazy Horse al in 1968 en maakte met hen klassieke albums waaronder 'Everybody Knows This Is Nowhere', 'Zuma', 'Rust Never Sleeps' en 'Ragged Glory'.

Vier jaar geleden verklaarde Young nog, gevraagd of hij zin had om opnieuw met Crazy Horse samen te werken: "Daar denk ik momenteel niet aan, we zien wel wat er gebeurt. Je weet nooit. We mogen niet achterom kijken. Maar als de vibe goed zit om terug vast te grijpen wat we hebben achtergelaten en dat in de toekomst te sleuren, zou dat een schitterende taak zijn".

Tijdens het Slamdance Film Festival het voorbije weekend maakte Young nog zijn beklag over de volgens hem lamentabele geluidskwaliteit van mp3's. "Alles draait daarbij om de beats in de lagere regionen, de finesses in de hogere klanken gaat totaal verloren. Hoe is het toch mogelijk? We zijn in 2012 en we krijgen een geluid dat slechts vijf procent van de oorspronkelijke opname weergeeft, het is amper beter dan een 78-toerenplaat. Vroeger waren we de 100 procent, nu zijn we de 5 procent", zei hij met een verwijzing naar de 'We Are the 99 Percent'-slogan van de Occupy Wall Street-beweging. (br.hln)



24-01-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cure, dEUS, Kasabian en Elbow op Rock Werchter

The Cure, dEUS, Kasabian en Elbow op Rock Werchter

http://img651.imageshack.us/img651/800/thecure.jpg
The Cure


De organisatie van Rock Werchter heeft vanavond een blik met nieuwe namen opengetrokken en dat zijn niet van de minste. Zo maken The Cure, Elbow, Snow Patrol, dEUS, Blink-182, Kasabian, Deadmau5, Skrillex, Garbage, Katy B, Beirut, DJ Fresh, Wolfmother, Wiz Khalifa, Katzenjammer en X hun opwachting.

Daarnaast bevestigt de 'Schuer' de geruchten over een derde podium op de festivalweide. Headliners krijgen hun stek op de Main Stage terwijl de Pyramid Marquee focust op electronische muziek in al zijn dansbare vormen op donderdag en vrijdag. Op zaterdag en zondag wordt de programmatie daar, naar analogie met de vorige jaren, met aanstormend talent, intieme(re) optredens en dance beats in de late uren ingevuld.  De nieuwe, voorlopig naamloze, tent brengt een zeer eclectisch aanbod. Reeds schitterende sterren maar ook sterren in wording huizen in dit stelsel. Het wordt een fijn weerzien met bekende namen maar evengoed een plaats om de helden van morgen te ontdekken", klinkt het in een persbericht.

Van de nieuwe namen zakt The Cure voor de zesde keer af naar Werchter. De Engelse groep behoort tot de selecte club van levende legendes. Op donderdag 28 juni treden ze aan op de Main Stage als headliner. Het beste uit 36 jaar The Cure staat dan op het programma.  Elbow en Rock Werchter. Het is een verhaal apart. Een mooi verhaal ook, dat in 2012 een vervolg krijgt. Daarom terecht co-headliner op donderdag. Ook Blink-182, voor het allereerst op Rock Werchter, zal de eerste dag van het festival kleuren. Justice, eerder reeds aangekondigd, sluit dag 1 op het hoofdpodium af.

De Pyramid Marquee kent ook zijn eerste naam voor donderdag. Wizkid, creatieve duizendpoot én vaandeldrager van een nieuwe generatie muziekmakers, Skrillex, heeft zijn komst bevestigd. Op het derde, nieuwe podium, wordt het alvast uitkijken naar de terugkeer van Garbage. Na zeven jaar grote stilte pakken Shirley Manson en haar mannen uit met een nieuw album. De headliner voor vrijdag 29 juni was al even gekend: Pearl Jam. Co-headliner wordt dEUS. Deadmau5 is de afsluitende dance act op de Main Stage voor vrijdag.

Zaterdag 30 juni brengt Wolfmother en Kasabian naar de Main Stage. Wolfmother heeft de patenten van Black Sabbath en Led Zeppelin op lange jams en elegante riffs overgenomen. Een wonderbaarlijke groep van 'down under'. Het lijkt of geen Engelsman nog zonder Kasabian kan. Magazine Q roept de groep uit tot Best Act In The World Today. De line-up van de Main Stage op zondag 1 juli kent momenteel drie namen. Florence + the Machine, Snow Patrol en de Red Hot Chili Peppers.

Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli in Werchter. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be.


24-01-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin blaast huwelijk af

Aretha Franklin blaast huwelijk af


http://img140.imageshack.us/img140/5725/arethafranklins.jpg


Aretha Franklin (69) heeft haar voor deze zomer geplande huwelijk met William 'Willie' Wilkerson afgeblazen omdat ze vond dat de zaken "te snel" begonnen te gaan in hun relatie.

In een gezamenlijke mededeling hebben de twee het tevens over "zaken die we nog niet voldoende overlegd hadden" en verontschuldigen ze zich tegenover vrienden en sympathisanten. "Wegens de gevoelige en persoonlijke aard van de zaak zullen we hier verder niet op ingaan", voegen ze er aan toe. De soulkeizerin, die haar privéleven altijd goed heeft kunnen afschermen, kondigde eerder deze maand haar verloving met haar partner sinds jaren. Ze wilden in juni of juli trouwen op een yacht in Miami Beach, Florida.

24-01-2012 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Piet Römer in besloten kring begraven

Acteur Piet Römer in besloten kring begraven

http://img267.imageshack.us/img267/5577/pietromer.jpg


De Nederlandse acteur Piet Römer, die vorige week op 83-jarige leeftijd overleed, is  vandaag in besloten kring begraven op de begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam. Dat heeft een woordvoerder van de familie gezegd.

De familie wilde de begrafenis besloten houden en wilde vooraf niet zeggen waar de acteur zou worden begraven. Circa 150 genodigden woonden de plechtigheid bij. In de aula werden volgens de woordvoerder enkele mooie toespraken gehouden door familieleden en vrienden.

Vervolgens begeleidden de aanwezigen de acteur naar zijn laatste rustplaats. Römer was vooral bij ons bekend als inspecteur Jurriaan 'Jurre' De Cock in de detectiveserie Baantjer, die Eén momenteel heruitzendt.


24-01-2012 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley:

Keira Knightley: "Wodka sleurde me door expliciete seksscènes"

http://img513.imageshack.us/img513/1765/keiraknightleyc.jpg


Tot nu toe schitterde ze enkel in brave familiefilms als 'Bend it like Beckham' en 'Pirates of the Carribbean'. Met het historische psychodrama 'A Dangerous Method' komt daar echter verandering in: daar speelt Keira Knightley de rol van een seksueel geobsedeerde psychiatrische patiënte, die wel een streepje sm lust. Zo wordt ze gespankt door Michael Fassbender en ligt ze op een gegeven moment ook topless in bed.

Vóór de 26-jarige actrice de seksueel getinte scènes inblikte, deed ze beroep op een stevige scheut wodka. "Een of twee shotjes, zodat de zenuwen weggingen. En dat hielp echt", geeft ze toe. "Als die scènes erop zaten, dronken we champagne. Een goede combinatie."

De film speelt zich af in de jaren voor de Eerste Wereldoorlog en beschrijft de soms woelige relatie tussen Carl Jung en zijn leermeester Sigmund Freud, allebei grondleggers van de psychoanalyse. Die band komt nog meer onder druk als de mooie en verstandige -maar niet altijd evenwichtige- Sabrina Spielrein tussen hen in komt te staan. Om die psychose geloofwaardig op het scherm te brengen, haalde Knightley naar eigen zeggen inspiratie uit de schilderijen van Francis Bacon.

Vaarwel softe rolletjes, lijkt het wel: vorig speelde de actrice ook al de pannen van het dak in 'The Children's Hour', waarin twee vrouwen in de jaren dertig beschuldigd worden van een lesbische affaire. "Ik ben verzot op historische drama's", legt knappe Keira uit. "Geschiedenis interesseert me enorm en het is dan ook een voorrecht om zo'n rollen te mogen spelen."

Op liefdesvlak doet Knightley het nu met James Righton, de zanger en keyboardspeler van de Britse band Klaxons. Vorig jaar liep haar langdurige relatie met acteur Rupert Friend op de klippen.


23-01-2012 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal gaan scheiden

 Heidi Klum en Seal gaan scheiden

http://img39.imageshack.us/img39/703/heidiklumenseal.jpg


Na een weekend van speculaties, nuances en voorzichtige 'nog niets', is de kogel toch door de kerk: het Duitse topmodel Heidi Klum en de Britse zanger Seal gaan scheiden. Het koppel stond erom bekend elk jaar de huwelijksgeloften te vernieuwen in weelderige ceremonies met gekke bruidskostuums.

"Hoewel we voor zeven jaar genoten hebben van een liefdevol, trouw en gelukkig huwelijk, hebben we diep in ons hart gekeken en besloten om te scheiden", laat het koppel in een persbericht weten.

"We hebben veel respect gehad voor elkaar tijdens onze relatie, en we zien elkaar nog graag, maar we zijn te veel uit elkaar gegroeid. Dit is een vriendschappelijk proces, en het welzijn van onze kinderen blijft onze prioriteit, zeker tijdens de overgangsfase."

Heidi en Seal maken er een punt van alle vrienden en familie te bedanken voor hun steun en vragen de pers om hun privacy te respecteren, vooral voor de kinderen.

De eerste geruchten over een scheiding doken vrijdag al op, toen  Seal de cryptische woorden 'The End' op Twitter postte. Hij zette daarbij een foto van zijn tattoo met engelenvleugels. Dat zou verwezen hebben naar het einde van de relatie met Heidi, die ook een van de 'engels' voor het lingeriemerk Victoria's Secret is.

Zaterdag wist het welingelichte TMZ.com te melden dat Heidi de scheiding zou aanvragen op grond van onverzoenbare verschillen.

Dat werd even later genuanceerd, door te zeggen dat het koppel door een moeilijke periode ging maar 'nog' niet had besloten om te scheiden. Twee dagen later is het dan toch definitief.

Heidi en Seal zijn bijna 7 jaar getrouwd geweest en vormden bijna 8 jaar lang een koppel. Ze hebben samen drie biologische kinderen (Henry, Johan en Lou), de oudste dochter van Heidi (Leni) uit haar relatie met Flavio Briatore werd door Seal officieel geadopteerd in 2009.

2012 heeft zich woelig ingezet voor vele celebrities: naast verschillende verlovingen en zwangerschappen, gingen ook Russell Brand en Katy Perry het jaar single in. Het gonst van de geruchten dat Johnny Depp en Vanessa Paradis na 14 jaar uit elkaar zijn, en ook Avril Lavigne, Demi Lovato, Olivia Munn en Zooey Deschanel zagen hun relaties afspringen.


23-01-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische mezzosopraan Rita Gorr overleden

Belgische mezzosopraan Rita Gorr overleden

http://img820.imageshack.us/img820/5972/ritagorr.jpg


In Spanje is de Belgische mezzosopraan Rita Gorr overleden. Ze werd 85. Dat heeft iemand uit haar entourage gemeld aan Forum Opera, een gespecialiseerd magazine. Gorr zou bezweken zijn aan hartproblemen.

Gorr, geboren in Zelzate als Marguerite Geirnaert, begon haar carrière in de Antwerpse Opera in 1949, als Fricka in 'Die Walküre'. Haar ster rees snel en de jaren daarop trad ze op in de internationale operahuizen. Ze trok naar Frankrijk en werd de ster van de opera van Straatsburg. In 1952 won ze de eerste prijs in het zangconcours van Lausanne en werd ze aangeworven door de Opéra de Paris, waar ze bleef tot 1957.
 
Ze keerde terug naar Straatsburg en bleef daar nog vijftien jaar.
Gorr beëindigde in juli 2007 haar zangcarrière in de Vlaamse Opera in Gent met de rol van gravin in de opera 'Pikovaja Dama' (Schoppenvrouw) van Pjotr Tsjaikovski. De laatste jaren verbleef Gorr in Spanje.


23-01-2012 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat dagvaardt Pukkelpop voor terugbetaling 350 tickets

Advocaat dagvaardt Pukkelpop voor terugbetaling 350 tickets


http://img191.imageshack.us/img191/7702/chokrimahassine.jpg

Alex Wijnant gaat Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine dagvaarden in een burgerlijk proces. De advocaat wil voor 350 festivalgangers de ticketprijs terugkrijgen na de afgelasting van het festival, schrijft De Morgen vandaag.

Wijnant richtte eerder al een ingebrekestelling aan de Pukkelpop-organisatie. Daarop liet Chokri Mahassine weten dat hij bij zijn standpunt blijft en geen tickets gaat terugbetalen.
 
In de laatste paragraaf van zijn brief schreef Chokri echter dat hij blijft openstaan voor een 'constructief gesprek'. Wijnant interpreteerde dat als een uitnodiging om de zaak alsnog in der minne te regelen, zonder dat er een proces aan te pas kwam. "Fout", zegt Chokri nu. "Waarom zou ik voor 350 Pukkelpoppers een uitzondering maken, als meer dan 80.000 festivalgangers wel zijn ingegaan op het voorstel om hun ticket te laten compenseren in drank- en eetbonnen voor de komende drie edities?"
 
Wijnant stapt daarom naar de rechtbank van eerste aanleg in Hasselt. Hij gaat een dagvaarding opstellen en die door een deurwaarder laten betekenen aan de betrokken rechtbank. Daarmee wordt de zaak ingeleid, maar een vonnis zou pas voor ten vroegste eind juni zijn. Mogelijk valt de uitspraak na het gerechtelijk verlof, en dus na de volgende Pukkelpop-editie.


22-01-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueszangeres Etta James (73) overleden

Blueszangeres Etta James (73) overleden

Klik op de foto om ' I just wanna make love to you ' te beluisteren





De Amerikaanse rhythm-and-blueszangeres Etta James is overleden. Ze stierf op 73-jarige leeftijd aan een longontsteking. Dat heeft haar manager vandaag gezegd. James leed ook aan leukemie, dementie en hepatitis C. Ze zou woensdag 74 zijn geworden.

Etta James is vooral bekend van de liedjes The Wallflower, At Last en I Just Want To Make Love To You, dat in een Coca Cola-reclame werd gebruikt. De zangeres won in haar lange loopbaan zes Grammy Awards. Ze is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.
 
James heette in werkelijkheid Jamesetta Hawkins. Ze werd op 25 januari 1938 geboren in Los Angeles. Haar moeder was toen 14 jaar oud, haar vader heeft ze nooit gekend. Toen James zelf 14 was, werd ze ontdekt door Johnny Otis, de blueslegende die afgelopen dinsdag overleed. Hij schreef het nummer The Wallflower.

James kampte lange tijd met gezondheidsklachten. Ze was verslaafd aan heroïne. Bovendien woog ze op een gegeven moment ongeveer 200 kilo.


21-01-2012 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bee Gee Robin Gibb componeert Requiem voor Titanic

Bee Gee Robin Gibb componeert Requiem voor Titanic


http://img830.imageshack.us/img830/4123/robingibb.jpg

Robin Gibb gaat de klassieke toer op: de 62-jarige Bee Gee heeft samen met zijn zoon RJ een Requiem gecomponeerd om de honderdste verjaardag van de scheepsramp met de Titanic te herdenken. Dat meldt Gibb op zijn website. Het Requiem wordt op 10 april, honderd jaar na de tragedie, opgevoerd in Londen.

Gibb's Requiem wordt gespeeld door het Royal Philharmonic Orchestra. Ook tenor Mario Frangoulis en zangeres Isabel Suckling werkten mee aan de opnames. De laatste jaren haalde Gibb vooral het nieuws met zijn slechte gezondheid. "Het maken van het album heeft me geholpen met mijn herstel", zo laat hij weten.

The Bee Gees, waarin naast Robin ook zijn tweelingbroer Maurice en oudere broer Barry zaten, waren vooral in de jaren zeventig razend populair met hits als 'Night Fever', 'Stayin' alive' en 'How deep is your love'. Na de dood van Maurice in 2003 viel de band uiteen.

De Titanic kwam tijdens zijn maidenvaart, van Southampton naar New York, in de nacht van 14 op 15 april 1912 in aanvaring met een ijsberg. Enkele uren later zonk de boot. Van de 2.223 opvarenden kwamen er 1.522 om het leven. (br.hln)


20-01-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand doet boekje open over Katy Perry

Russell Brand doet boekje open over Katy Perry


http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


Als we de laatste geruchten in Hollywood mogen geloven, dan is Russell Brand vastberaden om een boek te schrijven over zijn blitzhuwelijk met Katy Perry. De 36-jarige acteur zou van plan zijn om de smerigste details uit hun 14 maanden durende huwelijk uit de doeken te doen. De zangeres zou er het hart van in zijn. Dat schijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

"Katy voelt zich beledigd en bedrogen. Ze vindt trouwens dat Russell haar heel slecht heeft behandeld", vertelt een bron aan het blad. "Ze zal hem nooit vergeven. Nooit. Hij misdraagt zich zo erg waardoor ze nu het gevoel heeft alsof zij hem nooit heeft gekend."

Volgens hetzelfde magazine zou Katy helemaal niet geweten hebben dat Russell een punt wilde zetten achter hun huwelijk: "Ze hadden normale problemen, zoals een normaal koppel dat heeft. Ze hebben met Thanksgiving helemaal niet samen gezeten om de brokken te lijmen. Het is vlak voor Kerstmis allemaal misgelopen, maar niemand zag het aankomen. Zelfs Katy niet."


20-01-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Prodigy is beste dance-act ooit

The Prodigy is beste dance-act ooit

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





The Prodigy is door de lezers van het vakblad Mixmag uitgeroepen tot de beste dance-act ooit. Ze haalden het in de poll nipt van Daft Punk.

Prodigy-zanger Keith Flint: "Onze grootste beloning is van het podium stappen en voelen dat we de tent hebben afgebroken. Maar deze erkenning, door het volkje voor wie we het doen, is ook schitterend". Na de zomer brengt The Prodigy hun zesde album uit. Ze geven dit jaar slechts één concert, op het Download Festival in Engeland.


20-01-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga genomineerd voor holebi-award

Lady Gaga genomineerd voor holebi-award


http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg


Lady Gaga is genomineerd voor een GLAAD Media Award, de holebiprijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan media voor hun eerlijke en niet-discriminerende behandeling van lesbiennes, homo's en transseksuelen. In de reeks komedie dingt 'Glee' mee naar de award, de film 'J. Edgar' van regisseur Clint Eastwood in de categorie 'films voor een breed publiek'.

Chaz Bono, de dochter van zangeres Cher die zich tot man liet verbouwen, kreeg twee nominaties: voor zijn documentaire 'Becoming Chaz' en voor zijn interview in de 'Late Show with David Letterman'.


20-01-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Halle Berry achter tralies

Stalker Halle Berry achter tralies

http://img163.imageshack.us/img163/2655/halleberrym.jpg


Richard Franco, de geobsedeerde fan die Halle Berry vorig jaar de stuipen op het lijf joeg, heeft een celstraf van 386 dagen gekregen.

De stalker drong vorig jaar drie keer het huis van de actrice binnen. In juli kon de politie hem arresteren. De rechter oordeelde gisteren dat het gedrag van de fan absoluut niet door de beugel kan en strafte hem met 386 dagen gevangenisstraf en een contactverbod van tien jaar. Richard heeft al 193 dagen in voorarrest gezeten en hoeft daarom nog maar 193 dagen te brommen, meldt TMZ.

Halle was zo bang voor haar stalker, dat ze verhuisde. "Ze heeft me gezegd dat ze nog steeds nachtmerries heeft. Ze droomt dat Richard haar door het keukenraam begluurt. Ze wil niet dat dat gaat gebeuren, dus verhuist ze naar een zwaar beveiligd huis buiten Los Angeles", zo onthulde een insider eerder.


20-01-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's dierbaarste bezit? Haar lingerie

Madonna's dierbaarste bezit? Haar lingerie

Klik op de foto om ' Like A Virgin ' te beluisteren




Om er op haar best voor te komen voor haar 24-jarig vriendje Brahim Zabrat, neemt Madonna (53) haar toevlucht tot pikante lingerie van Victoria's Secret. Haar collectie stijlvol ondergoed is dan ook haar dierbaarste bezit.

"Mijn dierbaarste spullen zijn mijn visnetkousen en mijn lingerie van Victoria's Secret", verklaart ze in de Daily Star.

De zangeres bereidt momenteel de release van haar twaalfde album 'M.D.N.A.' en heeft de fitness ingeruild voor danstrainingen. "Ik doe even geen Pilates meer. Ik dans gewoon, dance aerobics, beter bestaat niet voor je kont". 'M.D.N.A.' wordt in maart uitgebracht.


20-01-2012 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus spendeert fortuin om te vermageren

Miley Cyrus spendeert fortuin om te vermageren

http://img835.imageshack.us/img835/3388/mileycyrush.jpg


Miley Cyrus zet de grote middelen in om de overtollige kilo's kwijt te spelen. Het tienersterretje klopte aan bij haar personal trainer Harley Pasternak, die ze maar liefst 50.000 dollar gaf om op een paar weken tijd 7 kilo af te vallen.

"Miley gaf ongeveer 50.000 dollar uit om op een paar weken tijd 7 kilo af te vallen", verklapt een bron. "Het interesseerde haar niet hoeveel ze ervoor moest neertellen, zolang ze er maar goed uitzag."

De bekende dochter van Billy Ray Cyrus vertelde tijdens een recent interview nog dat ze het perfecte rolmodel voor "normale" meisjes is: "Ik neem 'rolmodel zijn' heel serieus en daarom probeer ik om zo goed mogelijk te begrijpen wat mijn fans precies voelen. Ik ben hier niet om iemand te zijn die ik niet ben. Ik heb het gevoel dat ik hen door dik en dun kan steunen, en dat ook zij mij kunnen helpen."


19-01-2012 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhythm & bluespionier Johnny Otis overleden

Rhythm & bluespionier Johnny Otis overleden

Klik op de foto om ' Hand Jive ' te beluisteren




De Amerikaanse rhythm-and-blueslegende Johnny Otis is eergisteren op 90-jarige leeftijd overleden. Dat meldt The Los Angeles Times.

Otis was de ontdekker van onder anderen Etta James en Little Richard en had in 1958 een hit met 'Willie and the Hand Jive'. In 1994 werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Otis, geboren in 1921, heette in werkelijkheid Ioannis Alexandres Veliotes. Hij was de zoon van een Griekse immigrant die een kruidenierszaak had in Berkeley in de staat Californië. Zijn broer was in de jaren '70 en '80 ambassadeur in Jordanië en Egypte. Ook al had hij Griekse wortels, hij voelde zich altijd meer aangetrokken tot de zwarte cultuur in Amerika. "Ondanks alle moeilijkheden heeft de zwarte cultuur een prachtige rijkdom", zei hij in 1979 in een interview.

Otis begon zijn carrière als drummer in diverse jazzorkesten en ging in de jaren '40 naar Los Angeles waar hij ging spelen bij de Kansas City Rockers, het huisorkest van Club Alabam aan Central Avenue. In 1945 stichtte hij zijn eigen band, die met 'Harlem Nocturne' een jaar later een hit had.


19-01-2012 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor opgenomen in psychiatrische instelling

Sinéad O'Connor opgenomen in psychiatrische instelling

http://img51.imageshack.us/img51/8271/connoru.jpg


Sinéad O'Connor heeft zich laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De 'Nothing Compares 2 u'-zangeres, die eerder deze maand zelfmoord probeerde te plegen in Los Angeles, zal de volgende weken in een Iers ziekenhuis verblijven. De aan lager wal geraakte artieste hoopt dat ze snel weer de oude is.

"Ik knijp er een paar weekjes tussenuit, maar wees gerust: ik kom terug!", twitterde O'Connor vlak voordat ze werd opgenomen. "Ik ga naar het ziekenhuis. Ga in behandeling voor mijn depressie. Het gaat helemaal niet goed maar ze gaan me snel weer oplappen. Ik kom nog terug, met een glimlach op mijn gezicht. Waarschijnlijk over twee weken."

"Over twee weken ben ik opnieuw de oude. Het was de juiste beslissing om het ziekenhuis te bellen. Ze zijn geweldig. Goed team. Ik wil dat niemand zich zorgen maakt. Maak je enkel zorgen wanneer een depressief persoon NIET naar de kliniek gaat. Alles komt goed, het is gewoon een kwestie van tijd."


19-01-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!