Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leen Dendievel: “Er wordt omhooggepoept, ja. Als die vrouwen dat graag doen, so what?”

Leen Dendievel: “Er wordt omhooggepoept, ja. Als die vrouwen dat graag doen, so what?”

https://www.mupload.nl/img/odzfi3odqnzkx.jpg

Sinds het Weinstein-schandaal en de #MeToo-campagne losbarstte, is het duidelijk dat we er nog lang niet zijn op vlak van vrouwelijke emancipatie. Actrice Leen Dendievel - u allen bekend als Kaat uit ‘Thuis’ - werpt in HUMO haar licht op de zaak, en blijkt een uitgesproken mening te hebben.

“Vóór #MeToo losbarstte, heb ik weleens gedacht: ‘We zijn er’. Ik voelde zelfs al mededogen: ‘Straks raken de mannen nog in de verdrukking!’ (lacht) Mijn lief (zanger Udo, red.) moest onlangs optreden op een missverkiezing. Toen hij klaarstond om het podium te beklimmen, kwamen de meisjes naar beneden en trokken ze ongegeneerd hun kleren uit ­ hopla, tetten bloot! Hij voelde zich enorm ongemakkelijk, maar durfde niks te zeggen: anders zouden ze misschien denken dat hij zijn ogen de kost had gegeven.”

Over seksuele intimidatie in de filmwereld kan ze niet meespreken. “Erg, hè? (hilariteit) Pas op, ik wil het probleem helemaal niet relativeren. In mijn job gaan we heel lijfelijk en lacherig met elkaar om: ik kijk niet raar op als een regisseur of diens assistent mij begroet met een knuffel. Maar ik kan me voorstellen dat anderen daar wel moeite mee hebben. En als ik dubieuze sms’en krijg, denk ik: ’Tja, ‘t is een man.’ En stuur ik ‘Nee’ terug. Maar mocht ik een nare ervaring hebben, dan zou ik zeker stappen durven te ondernemen.” Ze ziet er niet meteen graten in. ”Van mij mag een man vragen wat hij wil. Ook als hij je baas is. Hoeveel mooie koppels zijn daar niet uit voortgevloeid? Machtsrelatie of niet: ze blijven een man en een vrouw.”

Ook het omgekeerde fenomeen, waarbij vrouwen zich een weg naar de top slapen, erkent ze. ”Er wordt omhooggepoept, ja. Als die vrouwen dat graag doen: so what? Maar zelf zou ik nog liever werkloos zijn. Het gebeurt overigens ook bij mannen, alleen wordt er minder over gepraat.”

28-11-2017 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo veel bedraagt het fortuin van prins Harry

Zo veel bedraagt het fortuin van prins Harry

https://www.mupload.nl/img/c9o7de68chotx.jpg

Prins Harry maakt het hele jaar door zijn opwachting op allerlei events waarvoor hij niet wordt betaald. Toch heeft de toekomstige echtgenoot van Meghan Markle helemaal geen financiële zorgen. Waar komt zijn fortuin vandaan en hoeveel bedraagt het werkelijk?

De 33-jarige royal die gisteren zijn verloving met de Amerikaanse Meghan Markle bekendmaakte, verkrijgt een toelage van de Duchy of Cornwall, het hertogdom van Cornwall.

Dat werd in 1337 ingesteld door Edward III om zijn spilzieke zoon van een jaarlijks inkomen te voorzien. Sindsdien wordt de winst van de landerijen gebruikt om de kosten van de oudste zoon van de regerende vorst(in) te dekken. Sinds 1952 is dat prins Charles.

Het hertogdom bestaat uit bijna 514 km² land en onroerend goed. Prins Charles heeft de omzet nog met succes weten op te krikken door koekjes, yoghurt en confituur afkomstig van het landgoed te verkopen onder de naam ‘Duchy Originals’.

Prins Charles verklaarde tussen 2015 en 2016  tien miljoen euro gespendeerd te hebben aan ‘officiële activiteiten’ van de leden van de koninklijke familie (zijn echtgenote Camilla, prins Harry, prins William en Kate en hun kinderen) - al is het niet geweten hoeveel de toelage bedraagt die hij aan eenieder afzonderlijk geeft.

Financiële zorgen zijn prins Harry dus vreemd, niet alleen dankzij de ruime toelage maar ook dankzij een gigantische erfenis waar hij uit kan putten vanaf het moment dat hij dertig jaar is geworden.

Na de dood van zijn moeder Diana in 1997 erfde hij 7,2 miljoen euro. Dat geld werd sindsdien belegd en zou volgens schattingen 12 miljoen euro waard geweest zijn in 2014 - het jaar waarin hij dertig werd.

Prins Harry diende ook 10 jaar lang in het leger en kreeg daarvoor een salaris uitbetaald. In 2015 zei hij het leger vaarwel nadat hij het geschopt had tot kapitein en twee keer gediend had in Afghanistan.

De prins en zijn toekomstige vrouw  moeten ook niet zoals andere koppels op zoek naar een huis. Ze zullen in de Nottingham Cottage op het domein van Kensington Palace gaan wonen. De ouders van Meghan Markle zijn wellicht opgelucht dat prins Charles de kosten van het huwelijk voor zijn rekening  zal nemen. “Normaal zijn de kosten voor de ouders van de bruid, maar dat zal hier zeker niet het geval zijn”, verklaarde Kate Williams, een experte op het vlak van koningshuizen aan CNN. Prins Charles nam ook grotendeels de kosten op zich voor het huwelijk van prins William en Kate, al droeg de familie Middleton toen ook een stuk bij.

Kortom, de tortelduifjes kunnen zonder enige financiële zorgen uitkijken naar hun droomhuwelijk in mei volgend jaar.

28-11-2017 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sahar viel 40 kilo af en onderging 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken. Het (voorlopige) resultaat is schrikbarend

Sahar viel 40 kilo af en onderging 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken. Het (voorlopige) resultaat is schrikbarend

https://www.mupload.nl/img/fd5ic8pccuqwc.jpg

Sahar Tabar, een jonge vrouw uit de Iraanse hoofdstad Teheran, heeft één belangrijk levensdoel: zo snel mogelijk lijken op Hollywoodactrice Angelina Jolie. Na maar liefst 50 schoonheidsoperaties begint het uiterlijk van de 40 kilo afgevallen Tabar dat van de Amerikaanse filmster al iets te benaderen. 

De reacties op de foto’s die Sahar Tabar deelt zijn vooral negatief. Menigeen vindt haar transformatie, die begin dit jaar begon, angstaanjagend en totaal mislukt. “Een zombie”, merkt iemand op. Weer een ander: “Doodzonde! Dit is onmenselijk.” Op haar Instagram, inmiddels al 270.000 volgers, zijn ook vriendelijkere opmerkingen te vinden zoals ‘mooi, je begint inderdaad al aardig op Angelina te lijken’. 

Twintiger Sahar Tabar liet, afgaande op de soms gephotoshopte kiekjes die ze de afgelopen tijd postte, haar lippen met fillers vergroten, haar gebit aanpassen, haar neus verkleinen en puntiger maken en haar jukbeenderen en kaaklijn aanpassen. Voorlopig wil ze nog doorgaan met plastische chirurgie om uiteindelijk voor de volle honderd procent op Jolie (42) te lijken. Haar volgers vragen zich af of die wens gezond is. “Je ziet er ziekelijk en lijkbleek uit”, waarschuwt iemand.

28-11-2017 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow neemt ex én verloofde mee uit eten

Gwyneth Paltrow neemt ex én verloofde mee uit eten

https://www.mupload.nl/img/qvs3gjjfbclrw.jpg

Gwyneth Paltrow had afgelopen weekend een bijzondere brunch. De actrice ging samen met haar ex-man Chris Martin en haar verloofde Brad Falchuk wat eten in Los Angeles en postte een vrolijk kiekje van deze twee belangrijke mannen in haar leven op Instagram. Ze plaatste erbij: #modernfamily.

Gwyneth en Chris gingen in 2014 na 10 jaar huwelijk uit elkaar en deden dat op een, voor Hollywoodbegrippen, vrij aparte manier. De twee bestempelden hun scheiding als ‘consciously uncoupling’, wat zoveel inhoudt als ‘bewust uit elkaar gaan’. De ex-geliefden staan nog altijd op zeer goede voet met elkaar en delen de zorg over hun kinderen Apple en Moses.

Kennelijk kan Chris het ook goed vinden met Gwyneths huidige lover Brad, naast wie hij breed lachend aan tafel zit. Over Chris en zijn liefdesleven gaan ook geruchten rond. Hij zou het meer dan goed kunnen vinden met Dakota Johnson, met wie hij eerder deze week in Israël gezien is, terwijl ze samen dineerden.

27-11-2017 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerty Christoffels mag na jaren nog eens op pad met een boeket

Gerty Christoffels mag na jaren nog eens op pad met een boeket

https://www.mupload.nl/img/laufh0ljywczk.jpg

Gerty Christoffels trekt er vanavond na jaren nog eens op uit met een boeket mooie bloemen! Het tv-icoon doet dat om ene Nils te overvallen voor het fictieve programma ‘Hartelijk Bedankt!’De echtgenote van Nils vraagt hem al jaren om hun garage op te ruimen en te renoveren, zonder resultaat. Dus schreef zij ‘Hoe zal ik het zeggen?’ aan. Die sturen Gerty op pad met een boeket en een onderliggende boodschap. Als ze Nils thuis opzoekt om hem te bedanken voor al het zogenaamde werk dat hij in de garage levert, lijkt hij zich van geen kwaad bewust. Hij neemt de bloemen in ontvangst en beschrijft in geuren en kleuren wat hij allemaal heeft gedaan. Je zou haast geloven dat hij de werken effectief heeft uitgevoerd. Gerty is alleszins onder de indruk en wil het geleverde werk dan ook graag bewonderen…

27-11-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Ghost Rocker’ Wout Verstappen is slechterik in ‘Mozart!’

‘Ghost Rocker’ Wout Verstappen is slechterik in ‘Mozart!’

https://www.mupload.nl/img/qztum8ukawreo.jpg

Wat een metamorfose. Ghost Rocker Wout Verstappen en Charlotte Verduyn zien er indrukwekkend uit als Salieri en Constanze in de musical ‘Mozart!’.

Op 10 december gaat de Nederlandstalige bewerking van de succesvolle spektakelmusical ‘Mozart!’ in première. Wout Verstappen, Alex uit de Ketnet-reeks ‘Ghost Rockers’, speelt Mozarts aartsrivaal Salieri. Charlotte Verduyn (‘K3 Zoekt K3’, ‘Beauty & The Beast’) is aanbiddelijk als Constanze, de grote liefde van de componist

Mozart! de musical gaat in première op 10 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen: www.stadsschouwburg-antwerpen.be.

27-11-2017 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Volgend jaar winnen we opnieuw”

“Volgend jaar winnen we opnieuw”

MARTHE EN VIKTOR ZIJN ‘KOPPEL VAN HET JAAR’ OP STORY AWARDS

https://www.mupload.nl/img/k6lpv2uquxhao.jpg

James Cooke mag zich met twee Story Awards de winnaar van het BV-feestje van het jaar noemen. Maar Marthe van K3 en Viktor Verhulst tekenden voor het léukste moment van de avond. Ze kregen de award voor ‘Favoriete koppel’ en bedankten met een kus en een boodschap aan de roddelaars: “Volgend jaar winnen we opnieuw.”

Voor Marthe was het zaterdag de eerste keer dat ze in de Ethias Arena in Hasselt zonder Hanne en Klaasje het podium op moest. “En daar had ik toch echt stress voor”, bekende ze. Vorig jaar won Marthe met K3 nog twee Story Awards, nu won ze met haar wederhelft de award voor ‘Favoriete koppel’. “Dat is echt een groot compliment. Het mooiste dat je als koppel van het publiek kan krijgen”, vindt Marthe. En dat verdiende een zoen. Voor het eerst kusten Marthe en Viktor in het openbaar: op het podium, voor een bomvolle zaal. “Het was heel fijn om te doen. Vooral ook omdat je voelt dat die kus warm werd onthaald”, aldus de K3-zangeres.

Roddels

Marthe en Viktor moesten het voorbije jaar heel wat commentaar op hun relatie slikken. Afgelopen zomer nog doken roddels op dat ze zelfs uit elkaar zouden zijn. “Wat ze over ons zeggen, interesseert ons écht niet. De enige mensen die de waarheid moeten kennen, wéten dat ook”, vertelt het koppel. “Toen we met onze relatie naar buiten kwamen, wisten we dat veel mensen die absurd zouden vinden. Maar verliefdheid kun je niet tegenhouden. Viktor en ik zijn nu meer dan een jaar samen en héél gelukkig. Zijn mooiste eigenschap vind ik dat hij altijd zichzelf blijft”, zegt Marthe. En, ja hoor, dat vindt hij ook de mooiste eigenschap van haar. “Volgend jaar winnen we deze award opnieuw”, zei hij nog vastberaden.

‘In de Story’

James Cooke was wel de échte grote winnaar van de achtste Story Awards, gepresenteerd door Katja Retsin en Showbizz Bart. Hij sleepte niet alleen de award voor ‘Favoriete nieuwkomer’ in de wacht, hij werd door de lezers van weekblad Story ook tot ‘Man naar ons hart’ gekroond. “Als het publiek apprecieert wat ik allemaal doe, kan ik daar alleen maar heel blij om zijn”, reageerde James. Hij neemt de ‘Man naar ons hart’-titel over van zijn goede vriend Gert Verhulst, die de award met veel plezier aan James kwam uitreiken. Als traktatie voor het publiek zongen de twee nog een kort, maar pittig nummertje. ‘In de Story’, klonk het op de tonen van ‘Bij de rijkswacht’ van De Strangers.

Ook opvallend: de ‘Familie’-clan viel ruim in de prijzen. Kürt Rogiers werd ‘Beste acteur’ en de serie kreeg ook de titel van ‘Favoriete tv-programma’. Maar het leukste nieuws kwam misschien wel van Roel Vanderstukken: na een zware hartoperatie is hij écht aan de betere hand. In januari keert hij terug naar de set van ‘Familie’

27-11-2017 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry en Meghan gaan trouwen

Prins Harry en Meghan gaan trouwen

https://www.mupload.nl/img/44djsngeg4zyl.jpg

De Britse prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle gaan trouwen. Dat heeft Kensington Palace bekendgemaakt op Twitter.

Het huwelijk zal in de lente van volgend jaar plaatsvinden. De tortelduifjes hebben zich eerder deze maand verloofd, meldt het Britse koninklijke paleis op Twitter. Harry, de jongste zoon van prins Charles en prinses Diana, heeft de koningin en andere leden van de koninklijke familie op de hoogte gebracht van het huwelijk. Het koppel geeft vanavond een televisie-interview.

Prins William, de oudere broer van Harry, en zijn vrouw Kate laten weten ook blij te zijn met het voorgenomen huwelijk. “Het was geweldig om Meghan te leren kennen en om te zien hoe gelukkig zij en Harry samen zijn.” Dat stellen de hertog en hertogin van Cambridge, zoals de officiële titels luiden, in een verklaring. Ook koningin Elizabeth en haar man Philip hebben verheugd gereageerd op de aangekondigde verloving van hun kleinzoon Harry. Ze zijn blij en wensen het stel alle geluk toe.

Verheugde schoonouders

De ouders van Meghan Markle zijn “ongelooflijk blij” voor hun dochter en Harry. Dat laten ze weten in een officiële verklaring, verspreid door Kensington Palace.

“Onze dochter is altijd een warme en liefhebbende vrouw geweest. Om haar verbintenis te zien met Harry, die diezelfde kwaliteiten deelt, betekent heel veel voor ons als ouders.” Thomas Markle en Doria Ragland wensen het stel alvast een leven vol geluk.

Wie is Meghan Markle?

De actrice Meghan Markle raakte in 2011 bekend bij het grote kijkerspubliek toen ze een rol kreeg in de populaire advocatenserie Suits. De inmiddels 36-jarige Amerikaanse komt nu op een heel ander podium terecht.

Rachel Meghan Markle werd op 4 augustus 1981 geboren in de Californische metropool Los Angeles. Ze is de dochter van een Afro-Amerikaanse moeder en een vader met Iers-Nederlands bloed. Markle bezocht de Northwestern University in de staat Illinois. Ze studeerde er podiumkunsten en internationale betrekkingen. Aansluitend werkte ze enige tijd op de Amerikaanse ambassade in Buenos Aires.

De omschakeling naar het acteren volgde in 2002, toen ze debuteerde met een gastrol in de bekende televisieserie General Hospital. In de jaren daarna speelde Markle rollen in series en films als Century City, Love Inc., The War at Home, 90210, Knight Rider, A Lot Like Love en Remember Me. Wanneer ze als actrice geen werk had, verdiende ze haar geld met modellenwerk.

Gescheiden vrouw

De relatie met Harry, de tweede zoon van prins Charles en prinses Diana, dateert officieel van juni 2016. De Britse prins was niet de eerste man in Meghans leven. Ze had tussen 2004 en 2013 een relatie met acteur en producer Trevor Engelson, met wie ze van 2011 tot 2013 was getrouwd. Iets meer dan een jaar geleden maakte de koninklijke familie een einde aan de onophoudelijke reeks geruchten over de prins en de actrice en bevestigde dat het tweetal een relatie had.

Vanaf dat moment traden de twee meer en meer openlijk naar buiten als koppel. Meghan Markle gebruikte in september dit jaar het blad Vanity Fair om over zichzelf en Harry te vertellen. “We zijn gewoon twee mensen die verliefd en gelukkig zijn. We gingen stilletjes met elkaar om gedurende zes maanden totdat onze relatie nieuws werd.”

Volgt er een huwelijk, dan is Meghan Markle de tweede Amerikaanse die met een Britse prins in het huwelijksbootje stapt. In 1937 gaf Edward de Britse troon op om als prins te kunnen te trouwen met zijn grote liefde Wallis Simpson. Aardig detail is dat een van Meghans voorvaders, de baron John Hussey, in 1537 op last van koning Hendrik VIII werd onthoofd.

Rebelse prins Harry

De Britse prins Harry stond jarenlang bekend als de koninklijke belhamel, maar de laatste tijd behoort hij net als zijn broer William en diens vrouw Kate tot de favorieten van het Britse koninklijk huis. Zij vormen samen het menselijke gezicht van de royals. Harry schreef vorig jaar geschiedenis door zich openlijk uit te laten over de psychische problemen die hij heeft ondervonden door de dood van zijn moeder, prinses Diana.

De roodharige Harry (op 15 september 1984 geboren als Henry Charles Albert David) stond altijd al bekend als een vrijgevochten prins, voor wiens misstappen veel Britten wel een oogje wilden dichtknijpen. De meesten hebben nog altijd het beeld op hun netvlies van de toen twaalfjarige prins, die met gebogen hoofd achter de affuit met zijn moeders kist liep.

Drugs en alcohol

Harry is in veel opzichten de tegenpool van zijn oudere broer, van wie geen grotere jeugdzonde bekend is dan dat hij ooit met popzangeres Britney Spears heeft gemaild. Harry werd als zeventienjarige betrapt toen hij blowde en alcohol dronk, waarop prins Charles hem voor straf een dag naar een afkickcentrum stuurde om de verwoestende effecten van drugsgebruik te zien. Hij haalde in 2005 de voorpagina’s van de Britse tabloids omdat hij op een gekostumeerd feest was verschenen in nazi-uniform, compleet met Wehrmacht-insigne en een rode armband met swastika. Harry haastte zich te verontschuldigen en zijn vader liet hem het vernietigingskamp Auschwitz bezoeken.

Na zijn opleiding aan de militaire academie van Sandhurst werd Harry twee keer als helikopterpiloot uitgezonden naar Afghanistan. Na zijn terugkeer bleef hij zich inzetten voor zijn oude kameraden. Hij is de bedenker van de Invictus Games, waar gewond geraakte militairen zich internationaal sportief meten met lotgenoten.

Harry is deels in de voetsporen van zijn moeder getreden. Hij werkte voor aidsprojecten in Lesotho en ook in Groot-Brittannië is hij betrokken bij mensen die besmet zijn met het hiv-virus en bij aids- en tuberculosepatiënten.

27-11-2017 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalige ‘Glee’-actrice aangehouden voor huiselijk geweld

Voormalige ‘Glee’-actrice aangehouden voor huiselijk geweld

https://www.mupload.nl/img/6mse7nrjmeamw.jpg

Naya Rivera, die bekend is uit de Amerikaanse serie ‘Glee’, is aangehouden wegens huiselijk geweld tegenover haar man

Volgens de politie zouden ze gisteren gereageerd hebben op een aanklacht. Volgens echtgenoot Ryan Dorsey zou Naya hem in het gezicht en op het hoofd geslagen hebben. Hij had lichte verwondingen die met zijn klacht overeenkwamen. Ook had hij een video gemaakt toen de feiten plaatsvonden en die toonde hij ook aan de politie. 

Het koppel had voordien hun echtscheiding aangekondigd, maar die aankondiging dan toch weer ongedaan gemaakt. Wat er precies speelt in het huwelijk is tot nu toe onduidelijk, wat het koppel toen wel kwijt wou over de situatie was dat ze deden wat zij best achtten voor hun tweejarige zoontje Josey.

Ryan Dorsey. Dat heeft de politie bevestigd aan PEOPLE. 

Volgens de politie zouden ze gisteren gereageerd hebben op een aanklacht. Volgens echtgenoot Ryan Dorsey zou Naya hem in het gezicht en op het hoofd geslagen hebben. Hij had lichte verwondingen die met zijn klacht overeenkwamen. Ook had hij een video gemaakt toen de feiten plaatsvonden en die toonde hij ook aan de politie. 

Het koppel had voordien hun echtscheiding aangekondigd, maar die aankondiging dan toch weer ongedaan gemaakt. Wat er precies speelt in het huwelijk is tot nu toe onduidelijk, wat het koppel toen wel kwijt wou over de situatie was dat ze deden wat zij best achtten voor hun tweejarige zoontje Josey.

26-11-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Stranger Things’-acteur zingt duet met Kelly Clarkson

‘Stranger Things’-acteur zingt duet met Kelly Clarkson

https://www.mupload.nl/img/snzsxj0dhco6u.jpg

En de zangeres zelf is fan!

Zangeres Kelly Clarkson heeft twee maanden geleden het WE Day Toronto 2017 evenement gehost en er ook opgetreden. Het volledige evenement wordt uitgezonden op de Canadese televisie, maar er werd ook een promotievideo uitgebracht. In die video zien we ‘Stranger Things’-acteur Gaten Matarazzo, bekend voor zijn van Dustin, een duet zingen met Kelly Clarkson.

De zangeres is in elk geval een grote fan van Gaten, want ze deelde de video op haar eigen Instagram. Het duo zingt ‘We Are Family’ van Sisters Sledge en ‘We Are The Champions’ van Queen. “Wist je dat @GatenM123 van #StrangerThings een geweldige stem heeft?”, vroeg Kelly Clarkson aan haar volgers. Ja, Kelly, nu wel!

26-11-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presidentsdochters steunen Malia Obama nadat ze al kussend met vriendje gezien wordt

Presidentsdochters steunen Malia Obama nadat ze al kussend met vriendje gezien wordt

https://www.mupload.nl/img/b7oqi9unrdqy5.jpg

Deze dochters nemen het voor elkaar op.

Malia Obama, de oudste dochter van de vorige president van de VS Barack Obama, ligt zwaar onder vuur. Het meisje werd in de afgelopen week gespot terwijl ze kuste met haar vriendje en die beelden verschenen meteen in de pers. Volgens de Amerikaanse pers zou de Harvard-studente een wild leven leiden. 

Nu hebben twee andere presidentsdochters het opgenomen voor de 19-jarige Malia. Natuurlijk gebeurde dat via social media-platform Twitter. 

Chelsea Clinton, dochter van voormalige president Bill Clinton, vindt het erg dat Malia’s privéleven zomaar te grabbel wordt gegooid.

“Malia Obama’s privéleven, als jonge vrouw, een student, een particulier, zou niet jouw clickbait moeten zijn. Wees beter.”, tweet Chelsea.

Ook vanuit een eerder onverwachte hoek krijgt Malia een hart onder de riem gestoken, namelijk van Ivanka Trump, dochter van de huidige president Donald Trump.

“Malia zou evenveel privacy moeten krijgen als haar leeftijdsgenoten op school. Ze is een jongvolwassene en een particulier en zou VERBODEN terrein moeten zijn.”, aldus Ivanka.

26-11-2017 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watsons relatie loopt op de klippen

Emma Watsons relatie loopt op de klippen

https://www.mupload.nl/img/n39olieqswevu.jpg

Emma Watson zou na bijna twee jaar opnieuw single zijn.

Actrice en activiste Emma Watson en haar vriend William ‘Mack’ Knight zouden uit elkaar zijn. Volgens Us Weekly zou de relatie zelfs al langere tijd geleden beëindigd zijn.  Het koppel werd een half jaar geleden voor het laatst samen gespot in het openbaar. 

De actrice staat erom bekend dat ze heel weinig informatie uit haar privéleven deelt met het publiek. Emma en William werden sinds oktober 2015 echter vaak samen gespot, dus hun relatie was geen echt geheim meer. 

Waarom Emma zo weinig deelt over haar privéleven? Dat vertelde ze in februari zelf aan Vanity Fair:  “Ik wil consistent zijn. Ik kan onmogelijk over mijn vriendje vertellen tijdens een interview en dan verwachten dat er geen paparazzifoto’s gemaakt worden van mij zodra ik de straat opga. You can’t have it both ways.”

26-11-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti verrast Antwerps publiek met duet met zanger, die al 39 jaar dood is

Helmut Lotti verrast Antwerps publiek met duet met zanger, die al 39 jaar dood is

https://www.mupload.nl/img/v8c281vjjfh7h.jpg

Een minutenlange staande ovatie en euforische kreetjes: de Vlaamse fans sloten Helmut Lotti zaterdagavond volledig in de armen tijdens zijn uitverkocht ‘The Comeback Concert’ in de Koningin Elisabethzaal. Helmut kwam, zag en overwon. En hij verraste zijn Antwerps publiek met een duet met een zanger, die al 39 jaar dood is.

“Ik ben verschrikkelijk zenuwachtig”, gaf Helmut een uur voor hij in zijn thuisstad op moest, eerlijk toe. “Dat is uitzonderlijk, maar vanavond zit er veel bekend volk in de zaal. Deze keer moet het er pal op zijn. Ik wil dat het meer dan goed is.”

En dat was het ook. Logisch, want Helmut heeft ervaring zat. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland trad hij met zijn ‘The Comeback Tour’ en zijn 22-koppige Golden Symphonic Orchestra al meer dan 30 keer op en elke avond hing het bordje ‘Sold out’ aan de deur. De zenuwen van Helmut bleken bovendien compleet overbodig, want het publiek reageerde al euforisch toen hij nog maar het podium betrad en nog geen enkele noot gezongen had.

De zanger grasduinde vervolgens meer dan twee uur in zijn rijk repertoire van ‘Goes classic’, over ‘Out of Africa’ tot zijn crooners en alles daartussen. Na elk van de meer dan 30 nummers klonk een zeer warm applaus, waarvoor Helmut meermaals oprecht zijn dankbaarheid toonde. Uitschieters van de avond waren wat voorspelbaar, ‘Tirritomba’ en zijn Elvis-medley. Maar Helmut verraste zijn publiek ook met een erg ongewoon duet.

“Ik werd gecontacteerd door de Duitse platenfirma, die de verzamel-cd ‘The best of Roy Orbison’ wilde uitbrengen”, klonk het achteraf. “Ze vroegen mij om een duet op te nemen met de zanger, die 39 jaar geleden overleed. Ik kreeg de originele geluidsband van ‘Only the Lonely’ met enkel de stem van Roy Orbison en dook daarna met plezier de studio in. De cd van Roy Orbison met mijn duet is ondertussen in Duitsland uit, maar verschijnt merkwaardig genoeg in België zonder mijn duet. In Antwerpen heb ik dat nummer voor het eerst live gezongen met mijn orkest en de stem van Orbison op tape. Technisch een huzarenstukje, maar ik was trots op dit resultaat!”

Na afloop zei collega Lisa del Bo: “Amai, wat was dat! Helmut gaf het publiek echt waarvoor het kwam. Alle stijlen door elkaar en altijd met dat typische Elvis-sausje erover. Niemand heeft zich een seconde verveeld. En je zag ook dat hij er zelf enorm veel plezier in had.”

“Ja, mijn carrière zat al een tijdje weer op kruissnelheid” besluit Helmut. “Maar Vlaanderen is toch nog iets anders. Deze klip moest ik nog nemen. En dat is nu met succes gebeurd. Nu weet ik zeker dat deze comeback de juiste beslissing was.”

Helmut treedt tot januari nog zo’n 20 keer op in Duitsland en daarna volgt een tournee door Scandinavië met tien concerten. “En dan kruip ik weer voor een tijdje in mijn schulp en de opnamestudio. In september wil ik een volgende cd klaar hebben. In november 2018 start dan mijn nieuwe concerttournee, deze keer hier in Antwerpen. Met trouwens ook meerdere concerten hier. Dat ben ik mijn Vlaanderen verplicht. Toen ik op het einde van mijn concert zei ‘Hopelijk zien we elkaar snel weer’, wist ik al dat dat wellicht precies over een jaar zal zijn!”

26-11-2017 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melissa uit ‘The Sky Is The Limit’ doet de boeken toe

Melissa uit ‘The Sky Is The Limit’ doet de boeken toe

https://www.mupload.nl/img/5dys0sv7g4sze.jpg

Melissa Van Hoydonck , die met haar moeder te zien was in het afgelopen seizoen van ‘The Sky Is the Limit’ op VIER, doet de boeken toe. Ze stopt met haar kledingwinkel Les Filles D’Anvers in Brasschaat, en gaat verder met een webshop.

In de VIER-reeks ‘The Sky Is The Limit’ werd het luxeleventje van Melissa Van Hoydonck, haar mama en dat van hun chihuahua’s uitgebreid opgevoerd. Het bleek echter van zeer korte duur: amper twee dagen na haar passage in de reeks kwam aan het licht dat haar vriend was opgepakt op verdenking van het internationaal witwassen van drugsgeld.

Webshop en Pop-ups

Nu doet de Melissa dus de boeken toe. Over het waarom de onderneemster de deuren van haar kledingwinkel sluit, vertelt Melissa het volgende: “We zullen de winkel voortzetten in de webshop en in pop-ups over heel België”, zegt ze. 

Poseren

Melissa poseerde overigens al voor verschillende pikante bladen als Ché en P-magazine. Ook stond ze op de Kamerlijst van Vlaams Belang, deed ze een gooi naar het Miss België-kroontje, én was ze aan de slag in de Antwerpse dancing The Villa. Daarnaast zal Van Hoydonck heel even te zien zijn in de VTM-reeks ‘Familie’.

24-11-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunther Levi heeft nood aan rust: “Weekje Vegas met Charlotte”

Gunther Levi heeft nood aan rust: “Weekje Vegas met Charlotte”

https://www.mupload.nl/img/jm6pcevcvwnvw.jpg

Gunther Levi (41) telt af. Op 25 november staat hij op het podium met de andere Romeo’s tijdens hun jaarlijkse Zingpaleis, nadien is het tijd voor een reisje. Samen met zijn vrouw Charlotte gaat hij een week naar Las Vegas. “De kindjes blijven achter in goede handen”, vertelt hij deze week in Story.

De stembanden zijn gesmeerd, de kostuums liggen klaar en de zin om te knallen is al helemaal aanwezig. Op zaterdag 25 november palmen De Romeo’s de Ethias Arena in met hun Zingpaleis, dat dit jaar helemaal in het teken staat van het Eurovisiesongfestival. ‘Daarnaast brengen we uiteraard onze grootste hits’, vertelt Gunther. ’Viva De Romeo’s hebben we waarschijnlijk al meer dan 2.000 keer gezongen, en toch raak ik het niet beu. De mensen gaan dan ook volledig uit de bol op dat nummer. Zo’n hit is heel dankbaar.′

Het Zingpaleis vergt fysiek toch veel van jullie?

Aangezien we op een weekend soms tien keer optreden, zijn we al wat gewoon. Daarnaast probeer ik sowieso regelmatig te sporten en op mijn voeding te letten. Ik drink bijvoorbeeld amper alcohol. Ik hoop alleen dat ik niet ziek ben de 25ste...

Waarom zou je juist dan ziek zijn?

Omdat me dat elk jaar overkomt in die periode. Twee jaar geleden moest ik me de dag van het Zingpaleis zelfs nog laten behandelen voor angina. Geen idee hoe het komt, ik denk door de ontlading. Het Zingpaleis is voor ons de afsluiter van het jaar.

Populaire Peter

Volgend jaar bestaan De Romeo’s vijftien jaar. Maar aan stoppen denken jullie nog niet?

Ik zou niet weten waarom. We doen het nog altijd graag, en onze fanbase blijft uitbreiden. Steeds meer mensen appreciëren ons. We spreken ook een relatief jong publiek aan, dus we kunnen nog ettelijke jaren doorgaan. Die goesting is er ook: Chris, Davy en ik zijn echt beste vrienden. Zelfs als we morgen zouden stoppen, zouden we nog contact houden. Ik denk niet dat we ooit zullen stoppen met de Romeo’s door ruzie. Dan eerder omdat Chris te oud is om nog op een podium te kruipen. (lacht)

Naast zanger ben je ook acteur. In 2018 vertolk je exact twintig jaar Peter Van den Bossche in Familie...

Daar verschiet ik echt van, de tijd is voorbijgevlogen. Het voelt niet zo lang aan, ik ga nog elke keer met veel plezier naar de set. Het is nooit saai. In onze branche moet je er natuurlijk altijd rekening mee houden dat een rol kan stoppen. Maar ik heb het gevoel dat de kijkers Peter nog altijd graag zien. En daar houden de bazen zeker rekening mee.

Komende zomer verhuist de opnameset van Familie van Boortmeerbeek naar Lint. Een goede zaak voor jou?

Voor mij maakt het niets uit, de afstand blijft ongeveer dezelfde. En ik begrijp de keuze van de bazen om voor gloednieuwe en verbeterde opnamestudio’s te gaan. Het zal Familie alleen maar naar een nog hoger niveau tillen.

Geen feestjes meer

Is die combinatie van Familie en De Romeo’s niet zwaar? 

Ik probeer het allemaal in evenwicht te houden door goed te plannen. Want mijn gezin is uiteraard ook niet onbelangrijk, ik wil regelmatig thuis zijn. Daarom heb ik beslist om geen dingen meer te doen die niet echt nodig zijn, zoals feestjes. Die tijd spendeer ik toch liever bij mijn gezin.

Hoe gaat het intussen met je kinderen?

Bo, de kleinste, gaat sinds twee weken naar school, en ze vindt het superleuk. Elke ochtend vraagt ze aan ons of ze toch zeker naar school mag, die dag. (lacht) Otis zit al in de derde kleuterklas en Tommie in het tweede middelbaar. Ze zijn allemaal goed bezig. Als vader doet het uiteraard deugd om te zien dat mijn kinderen gelukkig en gezond zijn.

Na het Zingpaleis gaan jij en Charlotte wel zonder hen op vakantie.

We gaan een weekje naar Las Vegas, daar kijken we enorm naar uit. We zijn allebei verliefd op die stad. Veel mensen associëren Vegas meteen met gokken, maar ik denk dat wij in totaal misschien maximaal één dag in een casino zullen spenderen. Daarnaast gaan we paardrijden en cruisen met de wagen.

Laten jullie de kindjes bewust thuis?

Ja, want die hebben daar niets aan. Natuurlijk gaan we hen missen, maar we weten dat ze in goede handen zijn. En ik vind het belangrijk om af en toe een weekje voor ons tweeën in te plannen. Daar willen we zelfs een jaarlijkse traditie van maken!

24-11-2017 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouedraogo: “Ik maak elke dag fouten, ook thuis”

Elodie Ouedraogo: “Ik maak elke dag fouten, ook thuis”

https://www.mupload.nl/img/ecvfrfk1kyn3t.jpg

Na een eerste carrière in de spotlights slaan Kristel Verbeke, Eva Daeleman, Francesca Vanthielen en Elodie Ouedraogo een andere weg in. Ieder op hun (h)eerlijke manier. Ook in NINA dit weekend:  leer je eigen talenten kennen en Sandra Bekkari helpt ons van die herfstdip af. Geen dank.

“Ik maak elke dag fouten, ook thuis,” bekent Elodie deze week in NINA. “Als ik Remus fruitpap gaf, hing die meer dan eens tegen de muur. Ik kan een simpel gerecht compleet verknallen. Ik zeg dan gewoon sorry en ga eten afhalen. (lacht) Ik vind dat je vooral met jezelf moet kunnen lachen, want dat haalt de angel uit alles. Jeroom en ik delen een redelijk hoge bullshitmeter, en we zijn vooral dankbaar voor wat we hebben. Waardoor we zeer goed kritiek naast ons neerleggen, en just move on.”

Dat fouten maken màg, vindt Elodie dan ook de belangrijkste levensles. En ook Eva, Kristel en Francesca deelden hun ultieme levenswijsheid.

24-11-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roodharige Thibault is de chouchou van Vlaanderen: “Ze noemen mij de nieuwe Olga Leyers”

Roodharige Thibault is de chouchou van Vlaanderen: “Ze noemen mij de nieuwe Olga Leyers”

https://www.mupload.nl/img/8aci7injs7xqq.jpg

“Roodharige topgitarist en zanger. Volgens mij wacht hem een internationale carrière.” Zo kondigde Erik Van Looy de 22-jarige Thibault Christiaensen aan. Intussen heeft de punkzanger zich ontpopt tot dé publiekslieveling in ‘De Slimste Mens’. En wel hierom...

1. Geweldig gevoel voor humor

Dat de humor van Thibault één van zijn grote succesfactoren is, hoeven we u allicht niet te vertellen. Hij maakt furore in ‘De Slimste Mens’ met zijn grappige uitspraken en replieken, en tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Deze drie hilarische fragmenten willen we u niet onthouden.

2. Hij maakt prima muziek

Thibault Christiaensen is niet alleen zanger, maar ook gitarist. Met zijn band Equal Idiots won hij in 2016 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hetzelfde jaar zat de groep ook in de finale van Humo’s Rock Rally, maar moest toen de duimen leggen tegen Whispering Sons. Het bekendste nummer van Equal Idiots is ‘Salmon Pink’. De clip werd al bijna 115.000 keer bekeken op YouTube.

Sinds zijn deelname aan de quiz stromen de aanvragen en boekingen binnen. Het zogenaamde ‘Slimste Mens’-effect. “Mijn vrienden noemen me al de volgende Olga Leyers”, lacht Thibault.

3. Hij vindt een diploma behalen erg belangrijk

Hoewel hij professioneel al zijn eigen weg uitgaat, studeert Thibault nog. Hij volgt een master taal- en letterkunde in Mechelen, waar hij ook op kot zit. “Mijn ouders hadden mij het belang van een diploma duidelijk gemaakt, en ze hebben gelijk”, aldus de zanger. Hij vertrouwt tijdens de blokperiode ook extra op zijn mama. “Ik wil dat ons moeke een kaars brandt tijdens mijn examens”, vertelde hij. 

Tijdens de weekends gaat Thibault graag naar huis. Zijn moeke is zijn grote heldin. “Het klinkt misschien stom, maar ik woon graag thuis”, aldus Thibault op tv. 

Dat Thibault over een flink stel hersens beschikt, bewijst hij ook tijdens ‘De Slimste Mens’. Met 6 deelnames en 1 overwinning staat de hij momenteel op de derde plaats in de rangschikking.

4. Hij heeft veel respect voor vrouwen

Niet enkel zijn moeder heeft een grote plaats in het hart van Thibault. De zanger is al een tijdje samen met Robine, die hij leerde kennen via Instagram. “Zij is mij beginnen volgen”, lacht hij. “Ik dacht: “Ferme griet.” En dan foto’s liken, hé. Tot ik de ballen had om haar toe te voegen op Facebook. Ik stuurde haar een bericht: “Zeg, tien dagen geleden waarde gij jarig blijkbaar. Hey, gelukkige verjaardag.” En dat heeft gewerkt.”

5. Hij ziet er helemaal niet slecht uit...

... en is een stuk bereikbaarder dan die andere roodharige, prins Harry. Jurylid James Cooke noemde Thibault tijdens de quiz al “schattig”. “Als je zo ros bent als ik, helpt dat de herkenbaarheid natuurlijk wel een handje”, knipoogt Thibault. “Toen bekend werd dat ik zou meedoen, kreeg ik plots van alle kanten berichten en complimenten. Dat had ik wel wat onderschat.”

24-11-2017 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Piet Huysentruyt heeft kanker: “Maar ze blijft vechten tot ze weer de oude is”

Moeder Piet Huysentruyt heeft kanker: “Maar ze blijft vechten tot ze weer de oude is”

https://www.mupload.nl/img/gvhrks5e19pee.jpg

Denise, de moeder van televisiekok Piet Huysentruyt, is getroffen door kanker. Dat vertelde Piet vanochtend zelf op Radio 1, bij Annemie Peeters. Piet Huysentruyt vertoeft momenteel in Vlaanderen voor de start van zijn culinaire wereldreis.

Piet Huysentruyt is op dit moment zo’n zes weken in ons land, terwijl zijn zakenpartner bezig is met het pop-up verhaal. Hij blikt nu al tevreden terug op zijn Likoké-tour in Kortrijk. Al krijgt de kok ook een serieuze klap te verwerken: zijn mama Denise vecht momenteel tegen kanker.

Groot gezwel

Er werd bij Denise een gezwel ontdekt in de darmen, met reeds uitzaaiingen naar de lever. De behandeling is op dit moment in volle gang. “Ze zei dat ze zal vechten tot ze weer de oude is. Dat is de start van een goede genezing. De dokters hebben gezegd dat ze het kunnen stoppen en dat ze nog tien jaar kan leven. Ze blijft heel positief”, aldus Piet. 

Denise was nog zo verheugd op de ‘thuiskomst’ van haar zoon in Vlaanderen. Piet Huysentruyt runt al sinds 2013 zijn sterrenzaak van Piet Huysentruyt in het zuiden van Frankrijk, maar sluit van oktober tot maart de deuren. Zij speelde graag opnieuw moedertje over mij: koffie klaarzetten, boterhammen smeren”, aldus Piet. “En me bestoken met vragen als ‘Kom je vanmiddag naar huis?’ ‘Wat doe je vanavond?’ Als ik dan eens vroeg naar huis kwam, genoot ze enorm van onze babbel.”

24-11-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Hoezo, dood? Het gaat prima”: Aretha Franklin reageert op fake news over overlijden

“Hoezo, dood? Het gaat prima”: Aretha Franklin reageert op fake news over overlijden

https://www.mupload.nl/img/jagw6tsx82kvf.jpg

Het gaat naar omstandigheden prima met Aretha Franklin. De 75-jarige Queen of Soul ligt nog lang niet op haar sterfbed, zo verzekert ze het amerikaanse blad Us Weekly na berichten op sociale media dat ze zou zijn overleden. 

“Over het algemeen gaat het goed met mij”, zegt Aretha. “Alle testen zijn goed. Ik heb wel veel gewicht verloren door bijwerkingen van medicijnen. Bedankt voor jullie bezorgdheid.”

Waar Aretha precies mee sukkelt op gezondheidsvlak is niet geweten, maar ernstig is het in ieder geval niet. Afgelopen zomer moest ze nog wel een optreden afzeggen op advies van haar artsen. Dinsdag ging op Twitter het bericht rond dat Aretha zou zijn overleden. Een nepaccount had het bericht verspreid.

Aretha doet het sinds kort wat rustiger aan. In februari kondigde ze aan na 2017 niet meer op tournee te gaan. “Het is mooi geweest”, aldus de zangeres.

22-11-2017 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: nieuwe musical afgelast

Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: nieuwe musical afgelast

https://www.mupload.nl/img/hisvoera3ohxl.jpg

‘Chaplin’, de nieuwste musical van Music Hall met Roel Vanderstukken en Nordin De Moor in de hoofdrol, wordt volledig afgelast. De voorstellingen zouden normaal gespeeld worden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

In 2012 ging op Broadway ‘Chaplin: The Musical’ in première. De voorstelling rond het fascinerende leven van het legendarische filmicoon, sleepte tal van nominaties voor verschillende musicalprijzen in de wacht. Vorig jaar zorgde Music Hall dan ook voor een unicum door de exclusieve rechten voor de musical te verwerven.

Maar alle geplande voorstellingen worden nu allemaal van het agenda gehaald. Volgens organisator Music Hall had de afgelasting te maken met “de beschikbaarheid van sommige mensen”. “Daarom werd beslist de musical uit het aanbod te verwijderen”, aldus een woordvoerder van Music Hall. 

Of de toeschouwers die de voorstelling niet kunnen bijwonen ook hun betaalde geld terugkrijgen, zal de komende dagen allicht nog duidelijk worden.

22-11-2017 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!