Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh woedend op Becks voor nieuwe tattoo

Posh woedend op Becks voor nieuwe tattoo

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-6.jpg
Victoria Beckham is woedend op manlief David omdat die haar verbod op een nieuwe tattoo straal negeerde. Becks kon niet aan de verleiding weerstaan en liet aan zijn toch al rijke collectie lichaamsdecoratie nog een item toevoegen op de linkerarm.

Hebreeuwse spreuken
"Victoria houdt best wel van Davids tatoes, maar vindt het inmiddels welletjes. Ze wil dat hij nog een plekje vrijhoudt op zijn lichaam", beweert een bron. Ditmaal liet de stervoetballer door zijn vaste tatoeëerder, Louis Malloy, de bijbelse spreuk "Mijn zoon, vergeet mijn lessen niet, maar bewaar mijn bevelen in je hart" in het Hebreeuws op zijn arm zetten. Mooi 'assorti' bij een andere Hebreeuwse leuze op dezelfde arm, die luidt: "Ik ben mijn geliefde en mijn geliefde is van mij." Posh heeft trouwens diezelfde tatoe op haar lichaam laten aanbrengen.

Verslaving
David Beckham is inmiddels 33 en is duidelijk dol op tattoos, om niet te zeggen dat hij erdoor geobsedeerd is. Zijn uitgebreide gamma omvat: Victoria's naam in het Hindi, het nummer 'zeven' in Romeinse cijfers, een engelbewaarder op zijn bovenrug en een engeltje op zijn rechterarm. Zijn vrouw, de schriele Posh, vreest dat David zelfs verslaafd is. "Ze weet niet waar dit zal eindigen", vertelde ze aan een vriend, die het dan weer overbriefte aan The Sun. "Hij is een gezonde jongen die niet rookt, niet drinkt en zijn lichaam goed verzorgt. Maar zijn huid is verre van schoon."

29-12-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa en lief Lohan ruziën om bericht over 'onwettelijk kind'

Papa en lief Lohan ruziën om bericht over 'onwettelijk kind'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-13.jpg
Grote opschudding ten huize Lohan vorige week. Op de MySpace-pagina van Lindsay Lohan werd het bericht gepost als zou vader Lohan (Mike voor de vrienden) een onwettelijk kind hebben.
"Mijn vader liet ons onder andere weten dat hij nog een kind heeft gekregen na mijn kleine zus Aliana. Hij bedroog mijn moeder en dat is echt kl*te. Vrolijk kerstfeest", stond er te lezen.

Eerst werd gedacht dat Lindsay de post zélf had geschreven, wat logisch lijkt op haar eigen blog. Maar nu blijkt dat niet het geval te zijn. Papa Lohan ontkent de aantijgingen, en beschuldigt 'met 99 procent zekerheid' Lindsay's lief Samantha Ronson ervan de Myspacepagina gehackt te hebben, en het bericht gepost te hebben.

Dat ontkent Samantha dan weer in alle talen en toonaarden. "Haha, hoe grappig", liet de dj optekenen in een reactie. "Nee, ik hou me niet bezig met inbreken op myspacepagina's en te schrijven onder een andere naam. Gelukkig liet hij een procent open, anders was hij weer 1090 procent fout, zoals gewoonlijk", sneerde ze nog.

Michael Lohan heeft ondertussen zijn eigen website opgericht (www.mikelohanonline.com) waarop hij elke dag een bericht zal posten en elke maandag om 9 uur 's avonds zal chatten met wie maar wil 'om de zaken recht te trekken'. "Ik heb niet de bedoeling te schrijven over Lindsay en Samantha, behalve om mij te verdedigen."

De vraag blijft wie het bericht op de Myspacepagina heeft gepost, en waarom.

29-12-2008 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenstanders Scientology bedreigen Tom Cruise

Tegenstanders Scientology bedreigen Tom Cruise

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-7.jpg
Tom Cruise is de laatste tijd meerdere keren bedreigd door tegenstanders van de Scientology-kerk. De acteur zou onlangs de FBI hebben gealarmeerd en heeft zijn beveiliging inmiddels flink opgeschroefd. Dat meldt de Britse krant The Mail on Sunday.

De 46-jarige acteur zou momenteel om veiligheidsredenen op een andere locatie wonen dan zijn vrouw Katie Holmes en hun 2-jarige dochtertje Suri. Ook zou het acteursstel in kogelwerende auto's rijden. Cruise is een fervent aanhanger van de Scientology-leer, waarin onder meer wordt geloofd dat buitenaardse beschavingen invloed hebben op het leven op aarde. De leiders van de geloofsovertuiging zouden de acteur zien als hun nieuwe Messias.

29-12-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorstelbaar liefdesverhaal in concentratiekamp blijkt verzonnen

Onvoorstelbaar liefdesverhaal in concentratiekamp blijkt verzonnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/herman-rosenblat.jpg
Herman Rosenblat en zijn vrouw, Roma. De oorsprong van de romance blijkt niet te kloppen.

Een boek over een onvoorstelbare liefdesgeschiedenis in een concentratiekamp in Duitsland wordt toch niet uitgegeven. De schrijver, Herman Rosenblat, zat al twee keer bij Oprah Winfrey om over zijn memoires te vertellen, maar heeft nu toegegeven dat het verhaal deels is verzonnen.

Appels
Het boek Angel at the Fence, The True Story of a Love that Survived van de 79-jarige Rosenblat verhaalt over de tijd dat hij in een concentratiekamp zat. Hij zou zijn vrouw hebben ontmoet toen ze over het hek appels naar hem gooide. Hij heeft echter aan zijn publiciste toegegeven dat de liefdesgeschiedenis tien jaar geleden is bedacht voor een verhalenwedstrijd van een krant.

Voorschot terug
Wat wel waar is, is dat Rosenblat in een concentratiekamp zat. Het romantische deel van het verhaal heeft hij echter uit zijn duim gezogen. De uitgeverij heeft laten weten dat ze het voorschot voor het boek, dat in februari in de winkels had moeten liggen, terugwil.

29-12-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenwijze Suri Cruise weigert jas ondanks vrieskou

Eigenwijze Suri Cruise weigert jas ondanks vrieskou

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-4.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/suri-cruise-2.jpg
Een paar dagen eerder had Suri nog geen problemen met haar sneeuwwitte jas.

Suri Cruise weet wat ze wil. Ze wil naar de cinema, mét haar pop en zonder jas. Wat mama Katie Holmes ook mocht proberen met sjaals of dekens, Suri wilde duidelijk dat de verzamelde paparazzi haar nieuwe jurk én pop zagen. In de stad New York kregen ze de voorbije dagen ook te maken met vriesweer: niet bepaald weer om een kleuter zonder jas naar buiten te sturen!

Mama Katie probeerde nochtans om het goede voorbeeld te geven door een lange broek te combineren met een wollen muts, sjaal én handschoenen. Suri echter droeg een blauw rokje, een wit topje en haar rode ballerina's.

Het uitje naar de kinderfilm Bolt komt er na de bekendmaking dat het koppel doodsbedreigingen ontvangt door hun banden met de religieuze groepering Scientology. Met als gevolg dat Tom en Katie voorlopig apart leven en zich verplaatsen in gepantserde wagens. Iets dat de kleine Suri duidelijk niet aan haar hart laat komen...

29-12-2008 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden mensen om me heen
Duizenden mensen op me heen.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/neve_campbell_10.jpg



28-12-2008 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclamedeal David Beckham en Pepsi beëindigd

Reclamedeal David Beckham en Pepsi beëindigd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-5.jpg
Na een samenwerking van tien jaar scheiden de wegen van frisdrankfabrikant Pepsi en profvoetballer David Beckham. Dat heeft Pepsi bekendgemaakt. Waarom een einde is gemaakt aan de langlopende deal is onduidelijk.

Pepsi toont zich rouwig om de breuk. "We wensen David succes met de vele projecten waaraan hij werkt en kijken uit naar de mogelijkheid om ooit weer met hem samen te werken", staat te lezen in een verklaring.

Gladiator en cowboy
De 33-jarige Beckham was te zien in vele advertenties en televisiereclames van Pepsi. Hij kroop voor het merk onder meer in de huid van een gladiator en een cowboy.

Beckham heeft nog heel wat reclamedeals over om op te teren. Zo was hij recentelijk te zien in een veelbesproken ondergoedcampagne van modemerk Armani.

28-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.85.000 toeschouwers voor vtm-kerstparade

85.000 toeschouwers voor vtm-kerstparade

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/vtm.jpg
Naar schatting 85.000 personen hebben zaterdagnamiddag in Blankenberge de vtm-kerstparade aanschouwd. De stoet vol bekende gezichten uit de showbizz- en televisiewereld trok door de binnenstad waar het volgens directeur Linda De Mey van Toerisme Blankenberge over de koppen lopen was.

De toeristische dienst stelde vast dat de toeschouwers niet alleen dagjesmensen waren maar ook veel tweedeverblijvers die de eindejaarsperiode aan zee doorbrengen.

Eind 2006 trok de vedettenkerstparade van de Vlaamse commerciële televisiezender al eens door Blankenberge. Toen werden circa 70.000 toeschouwers geteld. Linda De Mey schrijft de stijging van het toeschouwersaantal onder meer toe aan de beperking van het aantal parades tot twee. Morgen om 17 uur is Genk aan de beurt.

28-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen is niet verloofd

Gisele Bündchen is niet verloofd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gisele-bundchen-1.jpg
De vader van Tom Brady weet niets van een verloving van zijn zoon met topmodel Gisele Bündchen. Dat vertelt Tom Brady sr. aan de Amerikaanse krant Boston Globe. "Het zijn allemaal geruchten", zegt hij over de verhalen over de verloving die sinds vrijdag circuleren. "Wij weten van niets. Ons is niets verteld. En we hebben Tom gewoon nog gesproken."

Entertainmentwebsite TMZ meldde dat de 31-jarige American Football-speler zijn 28-jarige vriendin op kerstavond ten huwelijk had gevraagd. Hij zou op zijn knieën zijn gegaan tijdens een vlucht in haar privévliegtuig. Het stel is twee jaar samen.

28-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins Edward sloeg hond tijdens jacht

Britse prins Edward sloeg hond tijdens jacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prins-edward.jpg
Prins Edward, de derde en jongste zoon van de koningin van Engeland, is te zien op een foto waarop hij staat te zwaaien met een stok om twee jachthonden te scheiden die vechten om een prooi. De foto verscheen vandaag in de Britse media.

Jacht
De foto werd genomen toen de 44-jarige graaf van Wessex deelnam aan een jachtpartij in het privédomein van het Sandringham House, het landhuis in het Oost-Engelse dorpje Sandringham, waar de koninklijke familie traditioneel haar wintervakantie doorbrengt. De woordvoerder van Buckingham Palace zei dat "hij er niet zeker van is dat de prins een hond geslagen heeft".

Geen respect
Barry Hugill, een woordvoerder van de League Against Cruel Sports, die opkomt voor dierenrechten, was geschokt door de manier waarop de dieren behandeld werden. Hij had het over "een gebrek aan respect voor dieren". "Het was een nutteloze agressie op een dier", zei Andrew Tyler, de directeur van dierenrechtenbeweging Animal Aid.

Queen
Het is niet de eerste keer dat leden van de Britse koninklijke familie beschuldigd worden van wreedheid tegenover dieren. Koningin Elizabeth II werd acht jaar geleden gefotografeerd terwijl ze de hals van een fazant omwrong. Vorig jaar ondervroeg de politie prins Harry omdat hij twee jonge kiekendieven doodde, een beschermde soort in Groot-Brittannië.

28-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het klikt weer tussen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet

Het klikt weer tussen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_713045.jpg
Leonardo DiCaprio en Kate Winslet hebben een goede invloed op elkaars prestaties als acteur. "We zijn zulke goede vrienden en kennen elkaar zo goed, dat we elkaar kunnen uitdagen het beste uit onszelf te halen", stelt DiCaprio naar aanleiding van de film 'Revolutionary road' waarin ze samen spelen.

Titanic
'Revolutionary road', waarin DiCaprio en Winslet in de huid van het ingeslapen echtpaar Frank en April Wheeler kruipen, volgt elf jaar na de blockbuster 'Titanic'. Op de set van deze film, die voor beide acteurs hun grote doorbraak betekende, ontstond de vriendschap van het duo, dat nadien nooit meer in dezelfde film speelde.

Samen op set
Winslet vertelt heel erg uit te hebben gekeken naar een nieuwe samenwerking met DiCaprio."Naarmate de jaren voorbij gingen, begon het idee om weer samen te werken steeds meer te lonken. Ik wilde weer elke dag met hem op de set staan. Ik wilde zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen."

28-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria geniet elke dag van huwelijk

Eva Longoria geniet elke dag van huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-longoria.jpg
Eva Longoria geniet er nog elke dag van dat ze getrouwd is. Dat vertelde de Desperate Housewives-actrice, die vorig jaar juli het jawoord gaf aan basketballer Tony Parker, aan het Amerikaanse televisieprogramma Extra. "We hebben nog steeds het gevoel dat we gisteren getrouwd zijn."

Huiselijk
Volgens de 33-jarige Longoria past het leven als getrouwde vrouw goed bij haar. "Getrouwd zijn past bij me omdat ik eigenlijk heel traditioneel en huiselijk ben", legde ze uit. "En Tony is precies hetzelfde."

Kinderen
Kinderen zouden volgens de actrice een perfecte aanvulling zijn op haar getrouwde leventje. "We kunnen niet wachten om een gezinnetje te starten", zei de brunette, die door de roddelpers het afgelopen jaar al meerdere keren zwanger werd verklaard. "Ik kijk uit naar dat hoofdstuk in ons leven."

28-12-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn

Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/christina-aguilera-1.jpg
Topshop-eigenaar Philip Green heeft Christina Aguilera benaderd voor haar eigen kledinglijn bij de Britse winkelketen. De Amerikaanse zangeres zou ruim één miljoen euro ontvangen voor het ontwerpen van haar eigen collectie.

Als Aguilera op het verzoek ingaat, is zij niet de enige beroemdheid met haar eigen lijn bij Topshop. Topmodel Kate Moss ging twee jaar geleden in zee met de winkelketen en ontwierp sindsdien acht collecties. Vorige week werd bekend dat ze haar contract met de keten met drie jaar heeft verlengd.

28-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In jou ben ik verloren
In jou ben ik verloren


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rihanna_14.jpg

In jou ben ik verloren
nog veel meer
dan alleen mijn ziel.
 
De liefde is gestorven
al hervind ik die wel weer
langzaam maar waar.
 
Gedachten stromen
in versnelling
langs elk gevoel.
 
Ik voel de dodelijke rust
in mij komen
en heb je lief.

27-12-2008 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loft derde populairste Vlaamse film ooit

Loft derde populairste Vlaamse film ooit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/loft-2.jpg
'Loft', de film van regisseurs Erik Van Looy en Bart De Pauw, heeft op Kerstmis de kaap gerond van de 850.000 bezoekers, en haalt zo de film 'Daens' in. 'Loft' is nu de succesvolste Vlaamse film in 15 jaar, maar moet nog altijd de eerder uitgebrachte films 'Hector' en 'Koko Flanel' voor zich laten. Dat maakte filmverdeler Independent vandaag bekend.

'Loft' legde sinds de première eind oktober een succesvol parcours af en stond onafgebroken in de top 3 van de bioscoophitlijsten. De Vlaamse filmsector had er zich ondertussen bij neergelegd dat cijfers als die van 'Daens' onbereikbaar waren in deze tijden van dvd, en andere nieuwe manieren om films te kijken. 'Loft' is nu de derde best scorende Vlaamse film aller tijden. Maar met nog meer dan een volle vakantieweek te gaan, lijken meer records mogelijk. De film is vandaag nog altijd te zien in 34 Vlaamse en Brusselse bioscopen.

27-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Depardieu: "Voor je kalkoen doodt, moet je hem strelen"

Gerard Depardieu: "Voor je kalkoen doodt, moet je hem strelen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gerard-depardieu.jpg
Gerard Depardieu, behalve acteur ook eigenaar van het restaurant 'La Fontaine Gaillon' in Parijs, weet hoe je de beste kalkoen op het kerstmenu krijgt. "Je moet het beest geruststellen voor je het doodt. Je moet het strelen en er tegen praten. Een dier dat gestreeld werd voor het wordt geslacht, sterft in rust en laat zijn spieren niet samentrekken. Als een dier zonder stress wordt geslacht, smaakt het beter".

27-12-2008 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De baard is helemaal terug, toont ook Prins William

De baard is helemaal terug, toont ook Prins William

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prins-william.jpg
Prinsen Harry en William, de laatste mét.

Hij is helemaal terug, de baard! Nooit volledig weggeweest, maar toch, het aantal celebs dat gaarne met zijn al dan niet volgroeide kinhaar pronkt, neemt toe. Onder hen, in navolging van onder meer acteurs Russell Crowe en Leo DiCaprio, ook Prins William, zoals u op de foto kan zien. Gekiekt toen hij samen met zijn broer Harry de kerstdienst in het Sandringham Estate in Norfolk verliet.

Stoer
Het cliché wil nog steeds dat baardgroei ervoor zorgt dat het gezicht erachter stoerder overkomt. Luiheid zou anders ook een goede reden kunnen zijn, menen we. Volgens kenners is de nieuwe look van Prins William alvast geslaagd, omdat zijn imago best wat stugger mocht. Een ideetje voor Yves Leterme? Dames, oordeel zelf!

27-12-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste gedicht Hugo Claus geveild voor 2.400 euro

Eerste gedicht Hugo Claus geveild voor 2.400 euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugo-claus.jpg
In veilinghuis DeWit in Oostende is vannamiddag het gedicht 'Grauwvuur' van Hugo Claus geveild. In een lot met Claus-memorabilia werd er 2.400 euro voor geboden.

Het gedicht 'Grauwvuur' uit 1942 is het vroegste gekende gedicht van de toen 13-jarige Claus. Hij schreef het voor een klasgenote die het 66 jaar lang verborgen hield maar vandaag liet veilen, samen met een klasfoto, een proclamatieboekje van de Rijksmiddelbare School in Kortrijk en haar latere briefwisseling met Claus.

De koper van het gedicht is voorlopig anoniem, hij bracht zijn bod via de telefoon uit.

27-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulin Rouge wil geld van gelijknamig Belgisch festival

Moulin Rouge wil geld van gelijknamig Belgisch festival

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/moulin-rouge.jpg
Het Parijse cabarettheater Moulin Rouge wil een schadevergoeding van de organisatoren van het Moulin Rouge Festival in Tessenderlo. Het festival gebruikt de merknaam 'Moulin Rouge' onrechtmatig, luidt het. Het theater eist dat de organisatoren de naam van het festival wijzigen en alle advertenties, correspondentie en affiches waarin de naam 'Moulin Rouge' voorkomt, vernietigen, zo meldt de regionale televisiezender TVLimburg.

Geen toestemming
Volgens Moulin Rouge hebben de organisatoren nooit de toestemming gevraagd om hun merknaam te gebruiken en hebben ze ook geen geldige reden om hun festival zo te noemen omdat er geen sprake is van een bijzondere band met de regio.

Andere naam
De organisatoren zitten met de handen in het haar. Ze willen volgend jaar alleszins een achtste editie organiseren, maar dan onder een andere naam, zo laat organisator Joris Billen weten. Het Moulin Rouge Festival in Tessenderlo is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Limburgse festivalcultuur. Elk jaar zakken er begin september zowat tienduizenden festivalgangers naar Tessenderlo af.

27-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsmiss moet wel degelijk de cel in

Drugsmiss moet wel degelijk de cel in

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zuniga.jpg
Een Mexicaanse schoonheidskoningin is vrijdag tot veertig dagen cel veroordeeld nadat ze was gearresteerd met een vermeende drugsbaron en een groep zwaarbewapende mannen. Ook de andere arrestanten blijven uit voorzorg nog zeker veertig dagen gevangen, meldde de Mexicaanse justitie.

Bankbiljetten en pistolen
De 23-jarige Laura Zuniga werd begin deze week samen met de mannen opgepakt. Ze won in juli de missverkiezingen van haar thuisstaat Sinaloa, waar veel marihuana wordt verbouwd. "Niemand verwacht Miss Sinaloa in een voertuig met stapels bankbiljetten, pistolen en wapens", zei een politiewoordvoerder. Mogelijk is ze de vriendin van de vermeende drugsbaron.

Zuniga werd vorige maand in Bolivia gekroond tot Koningin van Latijns-Amerika. Ze wilde meedoen aan de Miss International 2009-verkiezingen.

27-12-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!