NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn

Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/christina-aguilera-1.jpg
Topshop-eigenaar Philip Green heeft Christina Aguilera benaderd voor haar eigen kledinglijn bij de Britse winkelketen. De Amerikaanse zangeres zou ruim één miljoen euro ontvangen voor het ontwerpen van haar eigen collectie.

Als Aguilera op het verzoek ingaat, is zij niet de enige beroemdheid met haar eigen lijn bij Topshop. Topmodel Kate Moss ging twee jaar geleden in zee met de winkelketen en ontwierp sindsdien acht collecties. Vorige week werd bekend dat ze haar contract met de keten met drie jaar heeft verlengd.

28-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In jou ben ik verloren
In jou ben ik verloren


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rihanna_14.jpg

In jou ben ik verloren
nog veel meer
dan alleen mijn ziel.
 
De liefde is gestorven
al hervind ik die wel weer
langzaam maar waar.
 
Gedachten stromen
in versnelling
langs elk gevoel.
 
Ik voel de dodelijke rust
in mij komen
en heb je lief.

27-12-2008 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loft derde populairste Vlaamse film ooit

Loft derde populairste Vlaamse film ooit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/loft-2.jpg
'Loft', de film van regisseurs Erik Van Looy en Bart De Pauw, heeft op Kerstmis de kaap gerond van de 850.000 bezoekers, en haalt zo de film 'Daens' in. 'Loft' is nu de succesvolste Vlaamse film in 15 jaar, maar moet nog altijd de eerder uitgebrachte films 'Hector' en 'Koko Flanel' voor zich laten. Dat maakte filmverdeler Independent vandaag bekend.

'Loft' legde sinds de première eind oktober een succesvol parcours af en stond onafgebroken in de top 3 van de bioscoophitlijsten. De Vlaamse filmsector had er zich ondertussen bij neergelegd dat cijfers als die van 'Daens' onbereikbaar waren in deze tijden van dvd, en andere nieuwe manieren om films te kijken. 'Loft' is nu de derde best scorende Vlaamse film aller tijden. Maar met nog meer dan een volle vakantieweek te gaan, lijken meer records mogelijk. De film is vandaag nog altijd te zien in 34 Vlaamse en Brusselse bioscopen.

27-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Depardieu: "Voor je kalkoen doodt, moet je hem strelen"

Gerard Depardieu: "Voor je kalkoen doodt, moet je hem strelen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gerard-depardieu.jpg
Gerard Depardieu, behalve acteur ook eigenaar van het restaurant 'La Fontaine Gaillon' in Parijs, weet hoe je de beste kalkoen op het kerstmenu krijgt. "Je moet het beest geruststellen voor je het doodt. Je moet het strelen en er tegen praten. Een dier dat gestreeld werd voor het wordt geslacht, sterft in rust en laat zijn spieren niet samentrekken. Als een dier zonder stress wordt geslacht, smaakt het beter".

27-12-2008 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De baard is helemaal terug, toont ook Prins William

De baard is helemaal terug, toont ook Prins William

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prins-william.jpg
Prinsen Harry en William, de laatste mét.

Hij is helemaal terug, de baard! Nooit volledig weggeweest, maar toch, het aantal celebs dat gaarne met zijn al dan niet volgroeide kinhaar pronkt, neemt toe. Onder hen, in navolging van onder meer acteurs Russell Crowe en Leo DiCaprio, ook Prins William, zoals u op de foto kan zien. Gekiekt toen hij samen met zijn broer Harry de kerstdienst in het Sandringham Estate in Norfolk verliet.

Stoer
Het cliché wil nog steeds dat baardgroei ervoor zorgt dat het gezicht erachter stoerder overkomt. Luiheid zou anders ook een goede reden kunnen zijn, menen we. Volgens kenners is de nieuwe look van Prins William alvast geslaagd, omdat zijn imago best wat stugger mocht. Een ideetje voor Yves Leterme? Dames, oordeel zelf!

27-12-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste gedicht Hugo Claus geveild voor 2.400 euro

Eerste gedicht Hugo Claus geveild voor 2.400 euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugo-claus.jpg
In veilinghuis DeWit in Oostende is vannamiddag het gedicht 'Grauwvuur' van Hugo Claus geveild. In een lot met Claus-memorabilia werd er 2.400 euro voor geboden.

Het gedicht 'Grauwvuur' uit 1942 is het vroegste gekende gedicht van de toen 13-jarige Claus. Hij schreef het voor een klasgenote die het 66 jaar lang verborgen hield maar vandaag liet veilen, samen met een klasfoto, een proclamatieboekje van de Rijksmiddelbare School in Kortrijk en haar latere briefwisseling met Claus.

De koper van het gedicht is voorlopig anoniem, hij bracht zijn bod via de telefoon uit.

27-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulin Rouge wil geld van gelijknamig Belgisch festival

Moulin Rouge wil geld van gelijknamig Belgisch festival

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/moulin-rouge.jpg
Het Parijse cabarettheater Moulin Rouge wil een schadevergoeding van de organisatoren van het Moulin Rouge Festival in Tessenderlo. Het festival gebruikt de merknaam 'Moulin Rouge' onrechtmatig, luidt het. Het theater eist dat de organisatoren de naam van het festival wijzigen en alle advertenties, correspondentie en affiches waarin de naam 'Moulin Rouge' voorkomt, vernietigen, zo meldt de regionale televisiezender TVLimburg.

Geen toestemming
Volgens Moulin Rouge hebben de organisatoren nooit de toestemming gevraagd om hun merknaam te gebruiken en hebben ze ook geen geldige reden om hun festival zo te noemen omdat er geen sprake is van een bijzondere band met de regio.

Andere naam
De organisatoren zitten met de handen in het haar. Ze willen volgend jaar alleszins een achtste editie organiseren, maar dan onder een andere naam, zo laat organisator Joris Billen weten. Het Moulin Rouge Festival in Tessenderlo is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Limburgse festivalcultuur. Elk jaar zakken er begin september zowat tienduizenden festivalgangers naar Tessenderlo af.

27-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsmiss moet wel degelijk de cel in

Drugsmiss moet wel degelijk de cel in

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zuniga.jpg
Een Mexicaanse schoonheidskoningin is vrijdag tot veertig dagen cel veroordeeld nadat ze was gearresteerd met een vermeende drugsbaron en een groep zwaarbewapende mannen. Ook de andere arrestanten blijven uit voorzorg nog zeker veertig dagen gevangen, meldde de Mexicaanse justitie.

Bankbiljetten en pistolen
De 23-jarige Laura Zuniga werd begin deze week samen met de mannen opgepakt. Ze won in juli de missverkiezingen van haar thuisstaat Sinaloa, waar veel marihuana wordt verbouwd. "Niemand verwacht Miss Sinaloa in een voertuig met stapels bankbiljetten, pistolen en wapens", zei een politiewoordvoerder. Mogelijk is ze de vriendin van de vermeende drugsbaron.

Zuniga werd vorige maand in Bolivia gekroond tot Koningin van Latijns-Amerika. Ze wilde meedoen aan de Miss International 2009-verkiezingen.

27-12-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Jennifer Aniston breekt kerstrecord

Nieuwe film Jennifer Aniston breekt kerstrecord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-6.jpg
Jennifer Aniston en Owen Wilson in 'Marley & me'.

De nieuwste film van Jennifer Aniston en Owen Wilson, 'Marley & me', heeft volgens filmproducent Twentieth Century Fox een record gebroken. Met een opbrengst van ruim tien miljoen euro is de komedie de meest succesvolle kerstfilm aller tijden. Dat record stond op naam van de film 'Ali', die op eerste kerstdag meer dan zeven miljoen euro opbracht.

Wellicht hebben donderdag ook twee andere films het record van 'Ali' gebroken. Verwacht wordt dat 'The curious case of Benjamin Button' en 'Bedtime stories' op de tweede en derde plaats van best bezochte kerstfilms komen te staan. De productiemaatschappijen moeten de definitieve opbrengsten nog bekendmaken.

De nieuwe film van Tom Cruise, 'Valkyrie', kon op minder enthousiasme rekenen van de Amerikaanse bioscoopbezoeker. De oorlogsfilm bracht 5,7 miljoen euro in het laatje.

27-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennon postuum in reclamespot

John Lennon postuum in reclamespot

Om Stand By Me te bekijken druk op de foto.

Zet de muziek aan de linkerkant af a.u.b.


.
John Lennon maakt 28 jaar na zijn dood zijn opwachting in een reclamespot voor One Laptop per Child (OLPC).

Bewerkte video
Op het YouTube-kanaal van de Amerikaanse liefdadigheidsinstelling is het filmpje sinds gisteren te bekijken. Op de bewerkte videobeelden lijkt het alsof de vermoorde zanger de kijker oproept de stichting te steunen.

In de gesproken boodschap wordt veelvuldig het woord 'imagine' gebruikt, de titel van Lennons bekendste nummer. "Jij kunt de wereld veranderen", zijn enkele van de woorden die zijn beeltenis in de mond krijgt gelegd.

OLPC distribueert een speciaal ontworpen laptop in ontwikkelingslanden. De Amerikaanse stichting wil op die wijze bijdragen aan de educatie van kansarme kinderen. De computers gebruiken relatief weinig energie en maken in plaats van Windows gebruik van het gratis besturingssysteem Linux.

27-12-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen gaat trouwen met Tom Brady

Gisele Bündchen gaat trouwen met Tom Brady

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gisele-bundchen.jpg
Brady en Bündchen met de kleine John Edward, het zoontje van ex Bridget Moynahan.

Gisele Bündchen gaat trouwen met haar vriend, American footballspeler Tom Brady van de New England Patriots. Het Braziliaanse topmodel werd op kerstavond, tijdens een vlucht in haar privéjet, door Brady ten huwelijk gevraagd, weet TMZ.

Volgens een anonieme bron van de Amerikaanse showbizzsite had de 31-jarige sporter vier dozijn witte rozen mee aan boord genomen en een fles champagne. De ouders van Bündchen zouden bij het aanzoek aanwezig zijn geweest. Het koppel heeft het nieuws nog niet bevestigd.

De 28-jarige schone is sinds eind 2006 met Brady samen. Eerder had Bündchen een veelbesproken relatie met filmster Leonardo DiCaprio. Brady was getrouwd met actrice Bridget Moynahan. Daar heeft hij een zoontje mee, John Edward.

27-12-2008 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton viert kerst in de sneeuw

Paris Hilton viert kerst in de sneeuw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-27.jpg
Paris Hilton heeft de kerstdagen doorgebracht in de door sterren geliefde skibestemming Aspen, in de Amerikaanse staat Colorado. Samen met haar zus Nicky en dier vriendje werd ze gespot tijdens het winkelen, zo is te zien op foto's van Amerikaanse showbizzmedia.

Brittany
De 27-jarige blondine had ook haar nieuwe beste vriendin uitgenodigd. Brittany Flickinger kwam begin deze maand als winnaar uit de bus van de MTV-show 'Paris Hilton's my new BFF'. In de show zocht de steenrijke socialite naar een nieuwe beste vriend of vriendin. Achttien jonge Amerikanen streden om de gunst van de hotelerfgename.

Opvallend
Zoals gebruikelijk had Hilton haar best gedaan om er zo opvallend mogelijk uit te zien. Ze droeg een witte jas met een brede bontkraag en had een grote skibril op haar neus. Onder haar jas droeg ze een jurkje met een patroon van sneeuwvlokken en pinguins. Grote zwarte moonboots maakten de outfit compleet.

27-12-2008 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilletjes
Stilletjes


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/helena_christensens_3.jpg


stilletjes
droom ik weer
van fijne tijden
die weldra aanbreken
 
van een hechte band
die niet is te verbreken
stilletjes
droom ik even weer

26-12-2008 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sopranos-acteur pleegt zelfmoord

Sopranos-acteur pleegt zelfmoord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-sopranos.jpg
Acteur John Costelloe, bekend van zijn rol als Jim Witowski in The Sopranos, heeft zelfmoord gepleegd. Zijn lichaam werd vorige week donderdag aangetroffen in zijn woning in Brooklyn. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd. Waarschijnlijk heeft hij zichzelf met een kogel van het leven beroofd. Costelloe is 47 jaar geworden.

De voormalige brandweerman verwierf in 2006 bekendheid door zijn rol als homoseksuele kok in The Sopranos, een populaire televisieshow over een maffiaclan in New Jersey. Costelloe is momenteel te zien in de veelgeprezen dramafilm 'Doubt'.

26-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaotische kerst bij Miley Cyrus

Chaotische kerst bij Miley Cyrus

Om 7 Things te beluisteren druk op de foto.

Om de kerstsong of te zetten druk links boven
.


. 26-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss World verfilmt eigen verkrachting

Ex-Miss World verfilmt eigen verkrachting

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/linor-abargil.jpg
De toenmalige Miss World, Linor Abargil, tussen haar eredames.

Het Israëlische model en voormalige Miss World, Linor Abargil, werd amper zeven weken voor ze die titel won op haar achttiende verkracht en bijna vermoord door haar belager. Vandaag, tien jaar later, wil ze die dramatische feiten verfilmen. "Om alle misbruikte vrouwen een hart onder de riem te steken en hen aan te sporen hun verkrachters hardnekkig te vervolgen."

Overlever
"Had ik de documentaire tien jaar geleden gedraaid, dan zou ik dat als slachtoffer gedaan hebben. Vandaag sta ik hier als overlever", zegt ze. De film zal geproducet worden door de dochter van acteur Gregory Peck, de 50-jarige Cecilia Peck. Samen hebben ze een webstek gemaakt (www.linordocumentary.com.) om andere verkrachte vrouwen te zoeken die willen meespelen in de film.

Lift
De waargebeurde feiten: Abargil (nu 28) werkte destijds in Milaan maar had heimwee naar Israël en wou via Rome naar huis vliegen. Uri Shlomo, een Israëlische reisagent, loog haar voor dat alle vluchten van Milaan naar Rome volgeboekt waren. Hij bood haar een lift aan, waar Abargil op inging.

Moordpoging
In een buitenwijk van Milaan stopte Shlomo zijn BMW plots, stak het model neer, bond haar vast, verkrachtte haar meermaals en probeerde haar te verstikken met een plastic zak. Op een of andere manier kan Abargil de verkrachter toch overtuigen haar te laten gaan.

Linor Abargil stapte naar de Italiaanse politie, die Shlomo niet wou arresteren. Dat gebeurde uiteindelijk wel in Israël, waar hij veroordeeld werd tot zestien jaar celstraf.

26-12-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Eartha Kitt op 81-jarige leeftijd overleden

Zangeres Eartha Kitt op 81-jarige leeftijd overleden

Om Where Is My Man te beluisteren druk op de foto.

Druk op de player links om de kerstmuziek af te zetten..
In de Verenigde Staten is op kerstdag de Amerikaanse jazz-zangeres Eartha Kitt overleden. Kitt was 81 en gisterenmiddag aan de gevolgen van darmkanker. Volgens haar manager, Andrew Freedman, lag ze in een ziekenhuis in New York.

Legende
Naast jazz-zangeres maakte Eartha Kitt ook carrière als actrice in de filmwereld, televisie en in het theater. "Ze was zonder twijfel een legende en zelfs al waren er meerdere imitaties, zij was de enige echte", zei Freedman. Eartha Kitt is een van de weinige artiesten die meerdere keren genomineerd werd voor de Grammy Awards, de Emmy Awards en de Tony Awards, de jaarlijkse prijzen in respectievelijk de muziekwereld, de televisiewereld en de theatersector.

'Santa Baby'
Als zangeres is Eartha Kitt vooral bekend van de hit 'Santa Baby' en de song 'I Want to Be Evil'. Die liedjes zijn een van haar eerste successen. Op het televisiescherm is Kitt vooral beroemd voor haar rol als Catwoman in de Batman-televisieserie uit de jaren zestig. Eartha Kitt groeide op in de Amerikaanse staat North Carolina. Ze zette haar eerste stappen in de entertainmentsector als danseres bij Katherine Dunham. Vooraleer ze twintig jaar oud was, had ze met dat gezelschap al de hele wereld rondgereisd.

Zwarte lijst
Kitt stond bekend om haar uitgesproken mening en politiek engagement. In 1968 uitte ze tijdens een bezoek aan het Witte Huis kritiek op de oorlog in Vietnam, waardoor ze op de zwarte lijst van de CIA en FBI kwam te staan en jarenlang nauwelijks nog kon werken in haar geboorteland. In die tijd trad ze voornamelijk op buiten de Verenigde Staten.

26-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Aniston: "Ik was zat en werd zwaar gephotoshopt"

Naakte Aniston: "Ik was zat en werd zwaar gephotoshopt"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-5.jpg
Wat ziet ze er inderdaad heet uit, met die tricolore das op de cover van het magazine GQ. We hebben het over de 39-jarige 'Friends'-actrice Jennifer Aniston. Maar niets is wat het lijkt, zeker niet in showbizzland. Jen heeft inmiddels toegegeven dat ze "zwaar gephotoshopt" werd om er als een ware seksbom uit te zien. En... ze was stomdronken.

Onschuld
Aniston riep de bekentenis - beschuldigde, sta op! - uit tijdens een tv-interview met Barbara Walters in de VS. "Waar is het onschuldige meisje uit 'Friends' gebleven?", vroeg die. "Daar ligt ze, gephotoshopt!", lachte Aniston, wijzend naar de GQ-cover.

Concept
"Er zat oorspronkelijk een heel concept achter de shoot", ging ze verder. "Naakt in verschillende stappen. Ik zou in een avondjurk verschijnen tussen mannen in smoking. En dan zou ik het mannenhemd aantrekken en zouden de mannen volledig bloot gaan. Ik weet niet waarom het precies anders uitdraaide."

"Erin geluisd?", werd haar gevraagd. "Nee hoor, ze hebben me gewoon dronken gevoerd", grapte Aniston.

26-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichten
Gedichten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ingrid_seynhaeve_1.jpgGEDICHTEN,
 
In gedichten kan je zoveel zeggen,
zonder ook maar 1 woord uit te hoeven leggen

Gevoelens op papier
Niet alleen ellende,
maar ook veel plezier!

Lees ze met gevoel en een lach.
Ook kritiek is welkom
alles mag!

25-12-2008 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hiltons oom krijgt ook inbrekers over de vloer

Paris Hiltons oom krijgt ook inbrekers over de vloer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-26.jpg
Het lijkt wel of een of andere misdaadgroepering het op de miljoenen van de familie Hilton heeft gemunt. Drie dagen voordat er werd ingebroken in het huis van Paris en daar voor twee miljoen dollar aan juwelen werd gejat, kreeg ook haar nonkel Steven ongewenst bezoek.

'Roofoverval'
Nieuwssite TMZ meldt dat de politie bevestigt dat er maandag aangifte werd gedaan van een 'roofoverval' op het huis van Steven Hilton in Malibu. Toen de politie aankwam, waren de inbrekers al gevlucht. Toch moet er een of andere confrontatie geweest zijn, want Steven Hilton liet verstaan dat hij kon "ontsnappen" aan de twee inbrekers.

Verband?
Volgens de politie was er geen buit. Waarom dan gewag wordt gemaakt van een roofoverval, is niet duidelijk. De politie van Los Angeles onderzoekt of er een verband is tussen de inbraak bij Steven Hilton en die bij Paris.

25-12-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!