NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss World verfilmt eigen verkrachting

Ex-Miss World verfilmt eigen verkrachting

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/linor-abargil.jpg
De toenmalige Miss World, Linor Abargil, tussen haar eredames.

Het Israëlische model en voormalige Miss World, Linor Abargil, werd amper zeven weken voor ze die titel won op haar achttiende verkracht en bijna vermoord door haar belager. Vandaag, tien jaar later, wil ze die dramatische feiten verfilmen. "Om alle misbruikte vrouwen een hart onder de riem te steken en hen aan te sporen hun verkrachters hardnekkig te vervolgen."

Overlever
"Had ik de documentaire tien jaar geleden gedraaid, dan zou ik dat als slachtoffer gedaan hebben. Vandaag sta ik hier als overlever", zegt ze. De film zal geproducet worden door de dochter van acteur Gregory Peck, de 50-jarige Cecilia Peck. Samen hebben ze een webstek gemaakt (www.linordocumentary.com.) om andere verkrachte vrouwen te zoeken die willen meespelen in de film.

Lift
De waargebeurde feiten: Abargil (nu 28) werkte destijds in Milaan maar had heimwee naar Israël en wou via Rome naar huis vliegen. Uri Shlomo, een Israëlische reisagent, loog haar voor dat alle vluchten van Milaan naar Rome volgeboekt waren. Hij bood haar een lift aan, waar Abargil op inging.

Moordpoging
In een buitenwijk van Milaan stopte Shlomo zijn BMW plots, stak het model neer, bond haar vast, verkrachtte haar meermaals en probeerde haar te verstikken met een plastic zak. Op een of andere manier kan Abargil de verkrachter toch overtuigen haar te laten gaan.

Linor Abargil stapte naar de Italiaanse politie, die Shlomo niet wou arresteren. Dat gebeurde uiteindelijk wel in Israël, waar hij veroordeeld werd tot zestien jaar celstraf.

26-12-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Eartha Kitt op 81-jarige leeftijd overleden

Zangeres Eartha Kitt op 81-jarige leeftijd overleden

Om Where Is My Man te beluisteren druk op de foto.

Druk op de player links om de kerstmuziek af te zetten..
In de Verenigde Staten is op kerstdag de Amerikaanse jazz-zangeres Eartha Kitt overleden. Kitt was 81 en gisterenmiddag aan de gevolgen van darmkanker. Volgens haar manager, Andrew Freedman, lag ze in een ziekenhuis in New York.

Legende
Naast jazz-zangeres maakte Eartha Kitt ook carrière als actrice in de filmwereld, televisie en in het theater. "Ze was zonder twijfel een legende en zelfs al waren er meerdere imitaties, zij was de enige echte", zei Freedman. Eartha Kitt is een van de weinige artiesten die meerdere keren genomineerd werd voor de Grammy Awards, de Emmy Awards en de Tony Awards, de jaarlijkse prijzen in respectievelijk de muziekwereld, de televisiewereld en de theatersector.

'Santa Baby'
Als zangeres is Eartha Kitt vooral bekend van de hit 'Santa Baby' en de song 'I Want to Be Evil'. Die liedjes zijn een van haar eerste successen. Op het televisiescherm is Kitt vooral beroemd voor haar rol als Catwoman in de Batman-televisieserie uit de jaren zestig. Eartha Kitt groeide op in de Amerikaanse staat North Carolina. Ze zette haar eerste stappen in de entertainmentsector als danseres bij Katherine Dunham. Vooraleer ze twintig jaar oud was, had ze met dat gezelschap al de hele wereld rondgereisd.

Zwarte lijst
Kitt stond bekend om haar uitgesproken mening en politiek engagement. In 1968 uitte ze tijdens een bezoek aan het Witte Huis kritiek op de oorlog in Vietnam, waardoor ze op de zwarte lijst van de CIA en FBI kwam te staan en jarenlang nauwelijks nog kon werken in haar geboorteland. In die tijd trad ze voornamelijk op buiten de Verenigde Staten.

26-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Aniston: "Ik was zat en werd zwaar gephotoshopt"

Naakte Aniston: "Ik was zat en werd zwaar gephotoshopt"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-5.jpg
Wat ziet ze er inderdaad heet uit, met die tricolore das op de cover van het magazine GQ. We hebben het over de 39-jarige 'Friends'-actrice Jennifer Aniston. Maar niets is wat het lijkt, zeker niet in showbizzland. Jen heeft inmiddels toegegeven dat ze "zwaar gephotoshopt" werd om er als een ware seksbom uit te zien. En... ze was stomdronken.

Onschuld
Aniston riep de bekentenis - beschuldigde, sta op! - uit tijdens een tv-interview met Barbara Walters in de VS. "Waar is het onschuldige meisje uit 'Friends' gebleven?", vroeg die. "Daar ligt ze, gephotoshopt!", lachte Aniston, wijzend naar de GQ-cover.

Concept
"Er zat oorspronkelijk een heel concept achter de shoot", ging ze verder. "Naakt in verschillende stappen. Ik zou in een avondjurk verschijnen tussen mannen in smoking. En dan zou ik het mannenhemd aantrekken en zouden de mannen volledig bloot gaan. Ik weet niet waarom het precies anders uitdraaide."

"Erin geluisd?", werd haar gevraagd. "Nee hoor, ze hebben me gewoon dronken gevoerd", grapte Aniston.

26-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichten
Gedichten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ingrid_seynhaeve_1.jpgGEDICHTEN,
 
In gedichten kan je zoveel zeggen,
zonder ook maar 1 woord uit te hoeven leggen

Gevoelens op papier
Niet alleen ellende,
maar ook veel plezier!

Lees ze met gevoel en een lach.
Ook kritiek is welkom
alles mag!

25-12-2008 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hiltons oom krijgt ook inbrekers over de vloer

Paris Hiltons oom krijgt ook inbrekers over de vloer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-26.jpg
Het lijkt wel of een of andere misdaadgroepering het op de miljoenen van de familie Hilton heeft gemunt. Drie dagen voordat er werd ingebroken in het huis van Paris en daar voor twee miljoen dollar aan juwelen werd gejat, kreeg ook haar nonkel Steven ongewenst bezoek.

'Roofoverval'
Nieuwssite TMZ meldt dat de politie bevestigt dat er maandag aangifte werd gedaan van een 'roofoverval' op het huis van Steven Hilton in Malibu. Toen de politie aankwam, waren de inbrekers al gevlucht. Toch moet er een of andere confrontatie geweest zijn, want Steven Hilton liet verstaan dat hij kon "ontsnappen" aan de twee inbrekers.

Verband?
Volgens de politie was er geen buit. Waarom dan gewag wordt gemaakt van een roofoverval, is niet duidelijk. De politie van Los Angeles onderzoekt of er een verband is tussen de inbraak bij Steven Hilton en die bij Paris.

25-12-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie tussen Lindsay en Samantha

Ruzie tussen Lindsay en Samantha

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-12.jpg
Bij TMZ.com zijn ze erachter gekomen waarom Lindsay Lohans lesbische vriendin Samantha Ronson vorig weekend moest opgenomen worden in het ziekenhuis. De twee hadden vlak voordien een "nucleaire woordenwisseling" in het huis van Sam in Hollywood.

"Jij zegt nooit dat je van me houdt"
Buren vertellen dat de scheldpartij lang duurde en een hoogtepunt bereikte rond vier uur 's nachts. Toen schreeuwde een van beiden "je zegt nooit dat je van me houdt". Het geroep hield aan en de buren hoorden een glas breken. Sam schreeuwde toen "als je spullen gaat breken, verlaat dan mijn huis". Even later ging Samantha naar het ziekenhuis, volgens haar woordvoerder wegens uitputting. Samantha zelf weet haar dipje aan de stress rond Hannuka, het joodse achtdaagse feest van het licht.

25-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life brengt recordbedrag van 3.503.246 euro op

Music for Life brengt recordbedrag van 3.503.246 euro op

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-for-life-1.jpg
De derde editie van de benefietactie "Music for Life" van Studio Brussel heeft 3.503.246 euro opgebracht. Dat is woensdagnamiddag bekendgemaakt tijdens de slotshow op Eén, live vanuit Gent. Dat is ongeveer 200.000 euro meer dan bij de vorige editie. De actie stond dit jaar in het teken van moeders op de vlucht in Oeganda.

Acties en liedjes
Het publiek zamelde via allerhande acties en aangevraagde liedjes ruim 2,2 miljoen euro (2.203.246 euro) in. Eerder deze week schonk de Vlaamse regering, net als vorig jaar, 300.000 euro aan de actie.

"Maar er is ook af en toe nog een federale regering", stak Marcel Vanthilt, presentator van de slotshow, een steek onder water bij de aanwezige Karel De Gucht, minister van Buitenlandse Zaken. De federale regering schonk net als vorig jaar 1 miljoen euro. Vorig jaar bracht Music for Life ruim drie miljoen (3.353.568) euro op.

Moeders op de vlucht
Music for Life stond dit jaar in teken van de miljoenen moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Studio Brusselpresentatoren Siska Schoeters, Tomas De Soete en Sofie Lemaire lieten zich zes dagen lang, zonder eten, opsluiten in het glazen huis aan het Gentse "Zuid" op het Woodrow Wilsonplein voor een radiomarathon. Daarbij teerde het trio van Studio Brussel enkel en alleen op sapjes.
Vrijgelaten
De Gentse burgemeester Daniël Termont liet Schoeters, De Soete en Lemaire rond 17.45 uur vrij uit de glazen kooi waarin hij hen zes dagen eerder "opgesloten" had. Voordien hadden de drie al met een vette knipoog afscheid genomen van het publiek, met Abba en 'Thank you for the Music'. Met paardenkoets en kerstman aan de teugels werden de drie overgebracht naar de nabije Vooruit waar een klein uurtje eerder de live-slotshow afgetrapt werd. Sofie Lemaire werd het allemaal te machtig, zij liet haar tranen de vrije loop.

Bed on the Run
Voordien kwam de rits acties aan bod waarmee geld ingezameld werd. Zo werd met 'Bed on the Run' 10.330 euro ingezameld. Dat is het tienvoud van de afstand die presentatoren Linde Merckpoel en Sam De Bruyn liftend met een Ikea-bed vanuit het Zweedse Malmö naar Gent afgelegd hebben.

'Run for Life' bracht 15.730 euro op. In vijf Vlaamse steden, Hasselt, Oostende, Antwerpen, Leuven en Aalst, werd tijdens de actie continu op de loopband gerend. Alles samen werd zo 1.573 kilometer afgelegd. Ook dit aantal werd met tien vermenigvuldigd. De Aalstenaren bleken het meest gelopen te hebben onder de vijf steden.

Gentse Feesten
Het meest aangevraagde plaatje tijdens de zesdaagse radiomarathon bleek 'Sex on Fire' van Kings of Leon te zijn.
Termont vatte misschien het best de derde editie, de eerste in Gent na twee jaar Leuven, van Music for Life samen: "Dit was de tweede editie van de Gentse Feesten, maar dan in de winter".

25-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afstammeling van Lodewijk XIV kan expo niet verbieden

Afstammeling van Lodewijk XIV kan expo niet verbieden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lodewijk-14.jpg
Het Franse gerecht heeft vandaag het verzoek verworpen van Charles-Emmanuel de Bourbon-Parme om een tentoonstelling van Jeff Koons in het kasteel van Versailles te verbieden. Bourbon-Parme is naar eigen zeggen een rechtstreekse afstammeling van koning Lodewijk XIV.
Aanstootgevend
De tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons loopt in Versailles sinds 10 september en lokte al 500.000 bezoekers. Charles-Emmanuel de Bourbon-Parme diende bezwaar in tegen de verlenging, omdat de getoonde werken volgens hem aanstootgevend zijn en "geen respect betonen voor de overledenen".
Geen bedreiging
De rechtbank van Versailles ging daar niet op in. De expo vormt volgens de rechter geen bedreiging voor de samenleving.
De Amerikaanse postmodernistische kunstenaar Jeff Koons maakte in de jaren negentig een reeks expliciete werken rond verleiding en verlangen. Die worden echter niet tentoongesteld in Versailles. Wel aanwezig zijn een beeld van Michael Jackson, een varken en enkele hondjes.

25-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow is dol op kerstcadeaus geven

Gwyneth Paltrow is dol op kerstcadeaus geven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-2.jpg
Gwyneth Paltrow vindt het heerlijk om kerstcadeautjes te geven. Dat schrijft de actrice op haar stijlweblog Goop. "Het kerstgevoel is een gevoel van warmte, samenzijn en verbondenheid. Ik krijg dat gevoel door te geven. Door te kijken naar iemand die in een cadeautje opent en iets krijgt dat zegt: ik ken jou, ik weet wat jij leuk vindt, ik begrijp jou."

Tips
Op haar weblog geeft de vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin en moeder van dochter Apple en zoon Moses ook cadeautips. Tot haar favoriete cadeautjes deze kerst behoren een camcorder, een bestekset van bamboe, een wijnproeverij en het nieuwste kookboek van Jamie Oliver.

25-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij haar huwelijk

Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij haar huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson-1.jpg
Hugh Hefner en Kendra (helemaal links).

Kendra Wilkinson twijfelt of ze zich bij haar aanstaande huwelijk weg wil laten geven door haar ex Hugh Hefner. Dat vertelt de blondine, die op 27 juni trouwt met American footballspeler Hank Baskett, aan het blad Las Vegas Weekly. "We zijn er nu over aan het praten. Ik denk wel dat het gaat gebeuren, maar ik weet het nog niet zeker."

Baskett
De 82-jarige Hefner kondigde zelf aan dat hij zijn 23-jarige ex zou weggeven toen hij in november het nieuws van haar verloving met Baskett naar buiten bracht. Traditiegetrouw geeft de vader van de bruid zijn dochter weg tijdens de ceremonie. Kendra heeft haar vader echter nooit gekend.

Tweeling
Kendra deelde vier jaar lang lief en leed met de Playboy-baas en zijn twee andere hoogblonde vriendinnen Holly Madison en Bridget Marquardt. Ook Holly en Bridget verbraken onlangs hun relatie met Hefner. Hij heeft nu iets met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Kendra heeft niet onthuld waarom ze twijfelt over de rol van Hefner tijdens haar huwelijk.

25-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Tom Cruise niet veeleisend met kerst

Kinderen Tom Cruise niet veeleisend met kerst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-6.jpg
De kinderen van Tom Cruise hadden dit jaar geen bijzondere cadeauwensen voor kerst. "Het is een heel druk jaar geweest en we kijken er vooral naar uit om gewoon weer eens rustig samen te zijn, lekker nietsdoen. We hoeven niets bijzonders", zeiden Bella (16) en Connor (13) tegen de website van de Amerikaanse zender E!

Suri
Cruise had het cadeaupakket voor de kinderen die hij adopteerde met ex Nicole Kidman daarom al lang klaar liggen. "Een paar coole gympen en wat boeken die ze leuk vinden." Ook over cadeautjes voor de 2-jarige Suri, die de acteur kreeg met zijn vrouw Katie Holmes, hoefde Cruise niet lang na te denken. "Ze vindt het heel leuk om te kleuren en ze houdt van knuffeldieren. Wat speelgoed betreft is het een heel makkelijk kind."

25-12-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer kerst
Het is weer kerst


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/320_Adriana_Sklenarikova-019.jpg


 het is weer kerst, samen rond de tafel
weer pakjes geven en krijgen, o wat leuk
als dessert misschien een lekker wafel
of misschien als geschenke een fijne reuk
 
lekker eten werd ons bezorgd, waarvoor mijn dank
ook genoeg aan verschillende drank
gezelligheid zullen we zelf moeten maken
en het plezier schreeuwen van de daken
 
ik wens iedereen fijne kerstfeesten
veilig naar huis voor de meesten na het feesten
en ik zou zeggen feesten maar
want het feesthuis staat al klaar
 
Vrolijk kerstfeest allemaal

24-12-2008 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.82-jarige Hugh Hefner verstuurt pikante kerstkaart

82-jarige Hugh Hefner verstuurt pikante kerstkaart

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-hefner-6.jpg
Hefner met zijn nieuwe vriendinnen, de tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Hugh Hefner doet zijn reputatie als womanizer alle eer aan door zijn relaties een pikante kerstkaart te sturen. Op de kaart van de oprichter van Playboy staat de 82-jarige charmeur tussen zijn schaars geklede nieuwe vriendinnen, de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Over de ontblote borsten van de twee blondines is een roze topje geschilderd met de opdruk 'Hef'.

Hefner zelf is op de foto gekleed in zijn karakteristieke rode kamerjas. De playboy nam Karissa en Kristina in huis nadat hij afscheid nam van zijn vorige vriendinnen Holly Madison, Kendra Wilkinson en Bridget Marquar

24-12-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem magere Cheryl Cole op zoek naar wat extra kilo's

Extreem magere Cheryl Cole op zoek naar wat extra kilo's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cheryl-cole-1.jpg
De meeste onder ons nemen zich voor om na de feesten de broeksriem aan te halen en de overtollige kilo's kwijt te spelen. Bij Cheryl Cole, bekend van het groepje 'Girls Aloud' en vrouw van voetballer Ashley Cole is het net omgekeerd. Cole neemt zich voor om na de feesten een verdikkingsdieet te volgen.

De zangeres, die zetelt in de jury van de Britse X-factor, was zo geschrokken van zichzelf, dat ze besloot om actie te ondernemen. Cole wil zich echter niet volproppen met junk food, maar wil op een gezonde manier verdikken.

De kilo's vlogen er de laatste maanden af bij de zangeres. Eerst kreeg ze het gerucht te verwerken dat manlief haar zou bedrogen hebben, daarna waren het drukke tijden met X-factor en de promotie van het nieuwe 'Girls Aloud'-album 'Out of Control'.

24-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ben Stiller breekt hand bij snowboarden

Acteur Ben Stiller breekt hand bij snowboarden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ben-stiller.jpg
Een dagje snowboarden eindigde voor Ben Stiller in het ziekenhuis. De acteur werd zondag naar een ziekenhuis in New York gebracht met een gebroken hand. Stiller werd behandeld door een topspecialist om ervoor te zorgen dat zijn hand geen permanente schade opliep.

De woordvoerder van de 43-jarige acteur bevestigde dat Stiller met een gebroken hand in het ziekenhuis lag. Ook voor Shia LaBeouf zorgde een gebroken hand voor enige problemen. Door een auto-ongeval en een gebroken hand tot gevolg moest het scenario van de film "Transformers: Revenge of the Fallen" herschreven worden.

24-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil verhuizen naar Caraïben

Amy Winehouse wil verhuizen naar Caraïben

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

De player links boven afzetten a.u.b..
Amy Winehouse heeft het naar haar zin op de Caraïben. De zangeres geniet momenteel van een vakantie in St.Lucia samen met haar familie. Winehouse verkiest de zonnige locatie boven haar leven in Londen en overweegt definitief te verhuizen.

"Ik zou hier graag wonen, de mensen zijn hier super en de omgeving werkt inspirerend", aldus de zangeres. "Amy gaat helemaal op in de locale cultuur. Ze hoopt hier een album te kunnen opnemen. Ze straalt echt van kop tot teen", aldus een insider.

Winehouse lijkt helemaal tot rust gekomen op het eiland. Ze eet gezond en trekt zelfs tijd uit voor een uitstapje naar de fitness.

24-12-2008 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft zwaar behaarde tenen

Angelina Jolie heeft zwaar behaarde tenen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-27.jpg
Wat een opluchting! Ook Angelina Jolie, één van de meest sexy vrouwen op aarde, is niet perfect. De partner van Brad Pitt heeft namelijk zwaar behaarde tenen.

De actrice heeft zoveel haar op haar tenen dat er regelmatig een vrouw bij Jolie thuiskomt om haar tenen te ontharen. Tijdens de beautybezoekjes aan huis ontsnapt ook manlief Pitt niet aan de behandelingen.

Gelukkig mag Brad zijn mannelijke haar houden. Brad heeft oog voor detail en wil er dan ook perfect uitzien. Zo krijgt hij regelmatig een gezichtsbehandeling om zijn huid mooi gaaf te houden.

24-12-2008 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom en Katie spenderen 4.300 euro aan inpakpapier

Tom en Katie spenderen 4.300 euro aan inpakpapier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-5.jpg
Het is eens iets anders. Tom Cruise en echtgenote Katie Holmes spenderen dit jaar maar liefst 4.300 euro aan inpakpapier. Goed gek zou je denken, want dat zit er nog geen geschenk in. Het koppel wil hun familie en vrienden graag verrassen met cadeautjes in duur inpakpapier.

"Tom en Katie verpakken hun geschenken in papier van 43 euro en versieren het nog eens voor 99 euro. Met alle pakjes die ze gekocht hebben, zitten ze aan minstens 4.300 euro aan papier alleen", aldus een insider. Katie hecht veel belang aan Kerstmis. Ook vorig jaar deed ze heel wat moeite door alle kerstkaarten zelf te ontwerpen

24-12-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeynep Sever is Miss België

Zeynep Sever is Miss België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zeynep-sever.jpg
In de Spiroudome in Charleroi is de Molenbeekse Zeynep Sever (19) verkozen tot Miss België 2009. De Henegouwse Cassandra D'Ermilio (21) werd tweede, de Limburgse Michèle Thissen (20) derde.

Zynep is 1m76 groot, is geboren op 9 juli 1989 en woont in Molenbeek. Ze studeert secretariaat-toerisme en houdt van volleybal en muziek.

Finale
Vijf van de twintig kandidates die Alizée Poulicek wilden opvolgen, geraakten in de finale. Dat waren Cassandra D'Ermilio (21) uit Quaregnon, Michèle Thissen (20) uit Genk, Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, Debbie Vaes (20) uit Sint-Truiden en Larissa Vastapane (23) uit Brussel. De vijf waren bij de laatste opkomst op het podium gekleed in ontwerpen van Nicky Vankets. Uiteindelijk was het Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, eerder Miss België Brussel 2009, die na een spannende finale het kroontje mocht opzetten.

Nederlands
Tijdens de finale wist Alizée Poulicek de kijkers en het publiek trouwens te verrassen met haar relatief vlotte babbel in het Nederlands, iets waarover ze bij haar verkiezing vorig jaar de nodige kritiek te slikken kreeg. Alizée verklaarde dat ze heel wat lessen had gevolgd, en dat ze trots was om de kijkers in het Nederlands aan te spreken.

24-12-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne feestdagen
Fijne feestdagenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/18565-bigthumbnail.jpg


al ben ik aan t vliegen
en nog wel even druk
 
 
ik wil toch iedereen
fijne feestdagen wensen
 
en voor 2009
veel geluk, liefde en gezondheid
moge je dromen uitkomen
 
 
liefs

24-12-2008 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!