Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeynep Sever is Miss België

Zeynep Sever is Miss België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zeynep-sever.jpg
In de Spiroudome in Charleroi is de Molenbeekse Zeynep Sever (19) verkozen tot Miss België 2009. De Henegouwse Cassandra D'Ermilio (21) werd tweede, de Limburgse Michèle Thissen (20) derde.

Zynep is 1m76 groot, is geboren op 9 juli 1989 en woont in Molenbeek. Ze studeert secretariaat-toerisme en houdt van volleybal en muziek.

Finale
Vijf van de twintig kandidates die Alizée Poulicek wilden opvolgen, geraakten in de finale. Dat waren Cassandra D'Ermilio (21) uit Quaregnon, Michèle Thissen (20) uit Genk, Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, Debbie Vaes (20) uit Sint-Truiden en Larissa Vastapane (23) uit Brussel. De vijf waren bij de laatste opkomst op het podium gekleed in ontwerpen van Nicky Vankets. Uiteindelijk was het Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, eerder Miss België Brussel 2009, die na een spannende finale het kroontje mocht opzetten.

Nederlands
Tijdens de finale wist Alizée Poulicek de kijkers en het publiek trouwens te verrassen met haar relatief vlotte babbel in het Nederlands, iets waarover ze bij haar verkiezing vorig jaar de nodige kritiek te slikken kreeg. Alizée verklaarde dat ze heel wat lessen had gevolgd, en dat ze trots was om de kijkers in het Nederlands aan te spreken.

24-12-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne feestdagen
Fijne feestdagen



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/18565-bigthumbnail.jpg


al ben ik aan t vliegen
en nog wel even druk
 
 
ik wil toch iedereen
fijne feestdagen wensen
 
en voor 2009
veel geluk, liefde en gezondheid
moge je dromen uitkomen
 
 
liefs

24-12-2008 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn terug bij haar ex

Laura Lynn terug bij haar ex

Om Vlinders In Je Buik te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af a.u.b.

.
Juicht en jubelt allen tegaar: Laura Lynn is weer bij haar ex Tonnie. Dat meldt Dag Allemaal op last van Kristine, de moeder van de schlagerzangeres. Laura en Tonnie waren bijna anderhalf jaar uit elkaar maar groeiden de voorbije maanden weer naar mekaar toe.

Zere teen
Een en ander is te danken aan een zere teen. Laura (32) onderging immers een pijnlijke operatie aan haar teen, en toen kwam Tonnie (33) haar vaak bezoeken. Daarbij klopte niet alleen de zwerende teen, maar ook de harten van de voormalige geliefden begonnen weer in harmonie te kloppen. "Laura en Tonnie hebben ingezien dat zij voor elkaar zijn gemaakt en dat ze voortaan weer samen door het leven willen", weet Dag Allemaal.

Voortaan gaan de twee de zaken anders aanpakken. Zo zal Tonnie, een metaalarbeider die niet graag in de schijnwerpers staat, niet meer meegaan naar de optredens van Laura.

Cafévriend wordt huisman
Laura en Tonnie leerden elkaar acht jaar geleden kennen. Zij was toen nog onbekend en werkte in een café in het West-Vlaamse Wingene waar hij stamgast was. Toen ook Laura alleen viel, begon ze een relatie met haar goeie vriend en vertrouweling. Ze omschreef hem als haar 'mister right', de man ook die erin slaagde haar opvliegende kant te temperen. "Tonnie doet mij bovendien denken aan mijn vader, met wie ik lang geen contact meer had", stelde Laura. Op het hoogtepunt van hun liefdesgeluk lauwerde Laura zelfs de huisman in de metaalarbeider: "Sedert mijn doorbraak kookt en poetst Tonnie zelfs zonder morren".

Geruchten
Maar, zoals het in elke schlager hoort, loerde het onheil om de hoek. Geruchten als zou Laura naast de pot hebben gepist met Filip D'Haeze, zanger en belspelpresentator deed het koppel af als "uit de duim gezogen". Dat de twee vaak ruzie hadden omdat Tonnie een kind wilde en Laura voorrang gaf aan haar inmiddels florissante carrière (met onder meer de monsterhit 'Jij Hebt Me Duizendmaal Bedrogen') bleek ook je reinste "onzin". Toch kwam er de breuk, maar de twee bleven vaag over de reden daarvan. Zij hield het op "een samenloop van omstandigheden".

Als vrijgezel kocht Laura bouwgrond in Ardooie, waar ze inmiddels haar droomhuis liet neerzetten. In het komende jaar trek ze daar samen met Tonnie in. Er kwam een varkentje met een lange snuit, en het vertelselke was uit.

23-12-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Om Everybody te beluisteren druk op de foto.

Zet de player bovenaan af a.u.b.


.
Het zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij vorige week was opgenomen. Dat schrijft de zanger vandaag op zijn website. De 6-jarige Baylee heeft de ziekte van Kawaski, een zeldzame aandoening waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken.

Antistoffen
Baylee is voor de aandoening behandeld met antistoffen. Hij wordt de komende twee maanden nauwlettend in de gaten gehouden door een kinderarts om te kijken of deze behandeling aanslaat.

Littrell liet vorige week op zijn website weten dat zijn zoontje ziek was en in het ziekenhuis was opgenomen. Details over het ziektebeeld maakte hij toen niet bekend. Nu schrijft hij dat aanvankelijk werd gedacht dat Baylee een combinatie van onder meer hand- voet- en mondziekte en verschillende huidaandoeningen had.

Diepgelovig
De 33-jarige zanger en zijn vrouw Leighanne bedanken via de website voor alle "gebeden, telefoontjes en e-mails" die ze ontvingen nadat bekend werd dat hun zoontje ziek was. "We voelen ons nederig door alle liefde en medeleven voor onze zoon van mensen over de hele wereld", laat het diepgelovige stel weten.

23-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttips van Gwyneth Paltrow

Kersttips van Gwyneth Paltrow

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-1.jpg
Gwyneth Paltrow predikt een gezonde levensstijl, ook tijdens de feestdagen. Op haar website onthult ze haar gezonde en lekkere recepten voor kerst, daarnaast vind je er ook kleding-, cadeau- en stresstips.

Feestmenu's
Gwyneth Paltrow houdt van eten en nog meer van koken. Daarom kun je op haar website haar favoriete kerstrecepten lezen, meldt nu.nl. "Ik verander mijn feestmenu's eigenlijk niet veel. Voor Kerstmis serveer ik bijna hetzelfde als met Thanksgiving, met een paar kleine aanpassingen."

Macrobiotisch
Gwyneth Paltrow staat er om bekend om haar macrobiotische kookkunsten. "Ik weiger mijn eten zoeter te maken met suiker, ik heb ontdekt agavesiroop even efficiënt, maar veel gezonder is. Met Kerstmis ga ik aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm, gegrilde vis met salsa verde en geroosterde wintergroenten, frittata geitenkaas en zelfgemaakte kalkoenworstjes voorschotelen aan mijn gasten."

23-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life heeft al 843.537 euro ingezameld


Music for Life heeft al 843.537 euro ingezameld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-for-life.jpg
Music for Life is halfweg, en heeft al 543.537 euro verzameld voor de vluchtelingen van oorlog en geweld. De Vlaamse regering doet daar nog eens 300.000 euro bovenop, waardoor het voorlopige totaal op 843.537 euro staat. De actie wordt overmorgen afgesloten.

Acties
Die Run for Life-estafette is vandaag neergestreken op de Grote Markt in Aalst. Morgen om half elf geeft Aalst de fakkel door aan Hasselt. Daar verwacht coach Ilse Liebens een massa lopers op het Groenplein. Lady Linn verzorgt er rond 18 uur een concert en 's avonds mogen tien gelukkigen via de Win For Life 3.000-actie mee voor een busconcert met Milow.

Ondertussen kan er ook nog volop geboden worden op enkele unieke evenementen en voorwerpen op eBay. Zo staat het schilderij dat Kamagurka dit weekend maakte in het Glazen Huis, momenteel op 4.150 euro. Daarnaast is er ook iemand die 5.100 euro veil heeft voor de tafel van Tour 2008.

Thema
Music for Life staat dit jaar in teken van de miljoenen moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Drie presentatoren van Studio Brussel laten zich zes dagen lang, zonder eten, opsluiten in het glazen huis op het Gentse 'zuid' voor een radiomarathon.

23-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sopranos acteur vrijgesproken van moord

Sopranos acteur vrijgesproken van moord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lillo-brancato.jpg
De Amerikaanse acteur Lillo Brancato Jr., die een rol speelde in de televisieserie 'The Sopranos', is gisteren vrijgesproken van moord. Hij stond met medeverdachte Steven Armento terecht voor de moord op een politieagent.

Inbraak voor medicijnen
Volgens de openbare aanklager betrapte de diender de twee toen zij in de New Yorkse wijk de Bronx in een appartement wilden inbreken, op zoek naar medicijnen.
Armento, die het fatale schot in december 2005 afvuurde, werd eerder dit jaar tot levenslang veroordeeld. Brancato werd wel schuldig bevonden aan poging tot inbraak, waarvoor hij ten minste drie jaar cel kan krijgen.

Matt Bevilacqua
Brancato maakte in 1993 zijn acteerdebuut naast Robert De Niro in de film 'A Bronx Tale' en speelde daarna in meer dan twaalf films. In 'The Sopranos' vertolkte hij de rol van de wat dommige Matt Bevilacqua, die graag bij de maffia wil. Zijn personage wordt uiteindelijk door hoofdpersoon Tony Soprano genadeloos geliquideerd.

23-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kirsten-dunst-1.jpg
Een man die Kirsten Dunst stalkte kreeg gisteren een straatverbod opgelegd van een rechter in Los Angeles. De actrice had daar eerder om verzocht. De 25-jarige man moet nu uit de buurt blijven van de filmster en haar assistent.

Spirituele connectie
De man was meerdere malen bij het huis van de Hollywoodster in Los Angeles aangetroffen, ook op privéterrein. Vorige maand kreeg hij al een tijdelijk straatverbod opgelegd. In een verklaring die de man aan de politie aflegde, liet hij weten dat hij verliefd is op Dunst en dat hij gelooft dat hij een "spirituele connectie" met haar heeft.

De 26-jarige Dunst, die eerder liet weten "behoorlijk bang" te zijn, was gisteren net als haar stalker niet aanwezig bij de zitting.
Dunst speelde in onder meer de 'Spider-Man'-trilogie en 'Mona Lisa Smile'.

23-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pete-wentz.jpg
Pete Wentz is geen liefhebber van de moedermelk van zijn vrouw Ashlee Simpson, maar is al blij dat zijn zoontje Bronx Mowgli er dol op is. "De baby houdt ervan, maar het is dan ook het enige dat hij totnogtoe heeft geproefd. Ikzelf vind dat het nogal zurig smaakt, niet echt mijn kopje thee".

Hartaanval
Wentz hoopt op een grote kroost. "Zes kinderen wil ik, misschien zelfs meer". Wentz bekent ook dat hij dacht dat hij een hartaanval kreeg toen Ashlee moest bevallen. "Ik had een angstmoment vlak voor Ashlee weeën kreeg. Ik dacht echt dat ik een hartaanval kreeg. Maar toen ik mijn zoon voor het eerst vasthield, was alles perfect. Het was zoals Lego, weet je wel, alles paste plots in mekaar".

23-12-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/deborah-ostrega.jpg
Deborah Ostrega (35) is verhuisd met haar vriend, kok Carlo (39). De twee wonen nu samen in Brasschaat, waar hij ook werkt. Maar een plek dicht bij zijn werk was niet de enige reden waarom de twee hun flat in het centrum van Antwerpen verlieten.

"Ons appartement was te klein", doet Ostrega in Dag Allemaal uit de doeken. "We liepen elkaar voortdurend voor de voeten. Bovendien klikte het niet meer met de buren. De bewoners van de serviceflats aan de overkant hebben zelfs de politie op ons afgestuurd omdat we te veel lawaai maakten in onze slaapkamer tijdens ons liefdesspel". En gij nu!

23-12-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dj Tiësto gedumpt door verloofde

Dj Tiësto gedumpt door verloofde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dj-tiesto.jpg
Dj Tiësto is aan de kant gezet door zijn verloofde Stacey Blokzijl. Zij wilde niet langer wachten tot de muzikant klaar zou zijn om een datum te prikken voor de huwelijksdag. "Door zijn drukke schema kon hij geen precieze datum geven. Toen heeft Stacey de stekker eruit getrokken", bevestigt manager Maurice Verschueren.

Het voormalige koppel zou eigenlijk in oktober al trouwen. In de zomer werd het huwelijk uitgesteld, wegens zakelijke verplichtingen van de dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet.

Geruchten dat de 39-jarige plaatjesdraaier inmiddels een nieuwe vriendin aan de haak heeft geslagen, zijn "volledig uit de lucht gegrepen", stelt Verschueren.

23-12-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh is allergisch aan pasta

Posh is allergisch aan pasta

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/posh-1.jpg
Wat een tegenvaller, net nu ze drie maanden met haar vent in Milaan zit: Victoria Beckham is allergisch aan pasta. Ze noemt het haar 'kryptonite', naar de groene steen die Superman van zijn krachten berooft.

"Het is niet omdat ik koolhydraten vermijd, maar ik ben allergisch aan pasta. Ik kan het niet inslikken en het maakt me misselijk", aldus Posh. David Beckham traint drie maanden bij AC Milan.

23-12-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Britney Spears krijgt opslag

Vader Britney Spears krijgt opslag

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Gelieve de player links af te zetten.


.
De vader van Britney Spears krijgt meer betaald voor het begeleiden van zijn beroemde dochter. Een rechter in Los Angeles heeft hem gisteren een extra vergoediging van ruim 36.000 euro toegekend voor de periode dat hij de financiële en persoonlijke belangen van zijn dochter behartigt.

Elfduizend euro per maand
Sinds de 27-jarige popster in februari wegens haar verontrustende gedrag onder curatele werd gesteld van haar vader, kreeg Jamie per maand een vergoeding van 7.000 euro. Dat bedrag is met terugwerkende kracht verhoogd naar 11.000 euro.
9.000 euro voor onderhoud kantoor
Daarnaast kreeg Jamie Spears gisteren bijna 9.000 euro per maand toegewezen voor het onderhouden van een kantoor. De rechter meende dat hij dat bedrag nodig heeft nu zijn dochter aan een comeback bezig is. Britney bracht begin deze maand haar nieuwe studioalbum 'Circus' uit en start in maart haar gelijknamige wereldtournee.

23-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woordvoerder ontkent ziekte Michael Jackson

Woordvoerder ontkent ziekte Michael Jackson

Om Bad te bekijken druk op de foto.

Gelieve de player links af te zetten.


.
Michael Jackson ontkent dat hij aan een ernstige ziekte lijdt die zijn longen aantast. Volgens zijn woordvoerder hoeft hij helemaal geen longtransplantatie, zoals zijn biograaf gisteren beweerde. Jacksons woordvoerder gaat zelfs zover te stellen dat de beweringen van biograaf Ian Halperin niets meer zijn dan een publiciteitsstunt.

Genetische afwijking
Halperin beweerde in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone dat de 50-jarige zanger de genetische afwijking Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie (AAD) heeft. Mensen met deze aandoening hebben een tekort aan een bepaald eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen.

Wereldtournee!
Volgens Jacksons woordvoerder is de artiest echter in goede gezondheid. Jackson "rondt onderhandelingen af met een groot entertainmentbedrijf en een televisiezender voor zowel een wereldtoer als een serie specials en optredens", meldt de zegsman.

Goednieuwsshow
Het bericht dat Jackson op tournee zou gaan, wordt al jarenlang met de regelmaat van de klok de wereld ingestuurd. Het komt er echter maar niet van, evenmin als het album waar hij al jaren aan bezig is. Woordvoerders die de financiële problemen van Wacko Jacko ontkrachten, stellen dat hij slechts een heel klein beetje plastische chirurgie onderging en al helemaal nooit vuile manieren deed met jongetjes, we zouden ze de kost niet willen geven.

23-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond finaleshow Miss België: stem en win een reis naar Egypte

Vanavond finaleshow Miss België: stem en win een reis naar Egypte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miss-belgie.jpg
Vanavond wordt in de Spiroudome in Charleroi Miss België 2009 verkozen. De finaleshow is vanaf 20.30 uur live te volgen op VT4.

Ook dit jaar is HLN.BE de exclusieve partner van Miss België. Sms HLN gevolgd door het nummer van de kandidate die volgens u Miss België 2009 wordt (bijvoorbeeld HLN 01) naar het nummer 3140 en win een prachtige reis naar El Gouna, Egypte, met verblijf in hotel The Three Corners voor 2 personen in het gezelschap van Miss België 2009 en voorzitster Darline Devos. Deze stemmen tellen voor 10% mee om tijdens de grote finale (ook dit jaar weer op VT4) door te stoten naar de top 10.

23-12-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé kleedt zich graag als man

Beyoncé kleedt zich graag als man

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af a.u.b.

.
Zangeres Beyoncé trekt mannenkleren aan om incognito te kunnen gaan joggen in New York. "Ik ga graag lopen in Central Park. Ik en mijn trainer. Dan kleed ik me als een jongen en herkent niemand me. Zalig is dat".

In haar jongste hit, 'If I Were a Boy', mijmert Beyoncé over wat ze zou doen mocht ze een dagje van geslacht kunnen veranderen. Inmiddels is de video bij het nummer 'Single Ladies (Put a Ring On It)' een fenomeen geworden op YouTube. Er zijn al verscheidene parodieën gemaakt waarbij de complexe choreografie wordt gehekeld.

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey rolt in bikini door de sneeuw

Mariah Carey rolt in bikini door de sneeuw

De Song die je momenteel hoort is van Mariah Carey.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mariah-carey-6.jpg
Mariah Carey houdt zich aan haar traditionele kerstroutine: in bikini door de verse sneeuw rollen. "Elk jaar doen we hetzelfde: we gaan in de sauna in onze kerstbikinis, en gaan daarna rollen in de verse sneeuw. Meestal draag ik een rode bikini en een kerstmuts".

Mariah, die een grote hit had met 'All I Want for Christmas', is zo'n grote fan van de eindejaarsfeesten dat ze een musical wil maken rond haar album 'Merry Christmas' uit 1994

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna dolt met Braziliaans model

Madonna dolt met Braziliaans model

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af a.u.b.


.
Madonna beleeft momenteel een romance met een Braziliaans model. De zangeres ontmoette Jesus Luz in Rio de Janeiro tijdens een fotosessie voor het magazine W. De twee konden het zo goed met elkaar vinden dat ze hem uitnodigde in Sao Paolo, waar ze enkele concerten geeft in haar 'Sticky and Sweet'-tournee.

Madonna en Jesus
Een bron in de New York Post: "Ze was zeer geïnteresseerd in de man. Hij reist nu mee met haar en fotograaf Steven Klein zorgt ervoor dat hij door iedereen in haar entourage aanvaard wordt. Madonna en Jesus konden maar met moeite van elkaar blijven toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Iedereen weet dat die twee 'ficando' zijn. Dat is een uitdrukking in het Portugees en betekent dat ze elkaar kussen en andere dingen doen zonder enige verplichting om trouw te zijn of aan een ernstige relatie te denken".

Guy en Jemima
Intussen is Madonna naar verluidt "in de wolken" nadat ze hoorde dat haar ex Guy Ritchie met Jemima Khan uitgaat, de ex van Hugh Grant.
Guy en Jemima waren het voorbije weekend samen op een kerstfeest in Londen dat ook door Stella en Mary McCartney, Lily Allen, Mick Jagger en Kevin Spacey werd bijgewoond. "Ze vraagt hem niet naar details, maar ze is blij dat hij voortgaat met zijn leven. Dat maakt het voor iedereen makkelijker", aldus een vriendin van Madonna.

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams viert kerst aan ziekbed moeder

Robbie Williams viert kerst aan ziekbed moeder

Om My Way te bekijken druk op de foto.

Zet de player links bovan af a.u.b.


.
Robbie Williams is in allerijl van Los Angeles naar Engeland gevlogen om bij zijn moeder te zijn. Jan (67) moest een hartoperatie ondergaan en bleek enkele uren na de ingreep in "kritieke maar stabiele" toestand. Ze werd zaterdag in het ziekenhuis opgenomen en werd gisteren geopereerd, nadat Robbie was aangekomen om haar het beste te wensen. Dat meldt The Sun.

Sterke band
Robbie heeft een enorm sterke band met zijn moeder, die hem inwijdde in alles wat naar mystiek ruikt en die ook de inspiratie was voor zijn grootste hit, 'Angels' uit 1997.

Dringend
Tot ze de afdeling intensieve zorgen verlaat, zal Robbie zijn moeder niet kunnen bezoeken. Verwacht wordt dat hij kerstdag bij haar in het ziekenhuis zal doorbrengen. Jan onderging enkele overbruggingen en als alles goed gaat, zal ze met Nieuwjaar het ziekenhuis mogen verlaten. Het is in Engeland hoogst ongebruikelijk dat dergelijke operatie rond de feestdagen wordt gedaan, dus vermoedelijk was het dringend.

Begin succesverhaal
De moeder van Robbie is therapeute, gespecialiseerd in de behandeling van verslaafden. Robbies vader verliet zijn moeder toen hij twee was, hij werd door zijn alleenstaande moeder opgevoed. Het was zij die een advertentie voor een auditie zag en haar zoon aanporde om deel te nemen. Dat was het begin van zijn succesverhaal met Take That. Robbie heeft een oudere zus, Sally.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Om Beat It te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af
.

.
Michael Jackson lijdt naar verluidt aan een dodelijke ziekte. De 50-jarige popster, die er recent heel zwak uitzag en in een rolstoel zat, kampt met de erfelijke ziekte AAD (Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie. Hij mist een eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen. Volgens zijn biograaf Ian Halperin is Jackson bijna blind omdat hij de ziekte jarenlang geheim heeft gehouden. Dat zegt Halperin in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

Longtransplantatie
"Jackson moet een longtransplantatie krijgen, maar misschien is hij daar al te zwak voor. Hij lijdt immers ook aan emfyseem en heeft chronische maag- en darmbloedingen. Hij kan nog amper praten en uit zijn linkeroog ziet hij maar voor vijf procent meer. Jarenlang heeft hij medicatie genomen om de zaak te stabiliseren, maar nu dringen zwaardere maatregelen zich op".

Michaels broer Jermaine heeft bevestigd dat Michael het momenteel "niet zo goed stelt".

Rechtszaak Billie Jean
Vorige week kwam aan het licht dat Billie Jean Jackson, een vrouw die beweert de echtgenote van Jackson te zijn en tevens de moeder van zijn jongste zoon Prince Michael III, de zanger voor de rechter daagt. Ze eist 740.000 euro en de gedeelde voogdij over de jongen van zes.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!