NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kirsten-dunst-1.jpg
Een man die Kirsten Dunst stalkte kreeg gisteren een straatverbod opgelegd van een rechter in Los Angeles. De actrice had daar eerder om verzocht. De 25-jarige man moet nu uit de buurt blijven van de filmster en haar assistent.

Spirituele connectie
De man was meerdere malen bij het huis van de Hollywoodster in Los Angeles aangetroffen, ook op privéterrein. Vorige maand kreeg hij al een tijdelijk straatverbod opgelegd. In een verklaring die de man aan de politie aflegde, liet hij weten dat hij verliefd is op Dunst en dat hij gelooft dat hij een "spirituele connectie" met haar heeft.

De 26-jarige Dunst, die eerder liet weten "behoorlijk bang" te zijn, was gisteren net als haar stalker niet aanwezig bij de zitting.
Dunst speelde in onder meer de 'Spider-Man'-trilogie en 'Mona Lisa Smile'.

23-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pete-wentz.jpg
Pete Wentz is geen liefhebber van de moedermelk van zijn vrouw Ashlee Simpson, maar is al blij dat zijn zoontje Bronx Mowgli er dol op is. "De baby houdt ervan, maar het is dan ook het enige dat hij totnogtoe heeft geproefd. Ikzelf vind dat het nogal zurig smaakt, niet echt mijn kopje thee".

Hartaanval
Wentz hoopt op een grote kroost. "Zes kinderen wil ik, misschien zelfs meer". Wentz bekent ook dat hij dacht dat hij een hartaanval kreeg toen Ashlee moest bevallen. "Ik had een angstmoment vlak voor Ashlee weeën kreeg. Ik dacht echt dat ik een hartaanval kreeg. Maar toen ik mijn zoon voor het eerst vasthield, was alles perfect. Het was zoals Lego, weet je wel, alles paste plots in mekaar".

23-12-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/deborah-ostrega.jpg
Deborah Ostrega (35) is verhuisd met haar vriend, kok Carlo (39). De twee wonen nu samen in Brasschaat, waar hij ook werkt. Maar een plek dicht bij zijn werk was niet de enige reden waarom de twee hun flat in het centrum van Antwerpen verlieten.

"Ons appartement was te klein", doet Ostrega in Dag Allemaal uit de doeken. "We liepen elkaar voortdurend voor de voeten. Bovendien klikte het niet meer met de buren. De bewoners van de serviceflats aan de overkant hebben zelfs de politie op ons afgestuurd omdat we te veel lawaai maakten in onze slaapkamer tijdens ons liefdesspel". En gij nu!

23-12-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dj Tiësto gedumpt door verloofde

Dj Tiësto gedumpt door verloofde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dj-tiesto.jpg
Dj Tiësto is aan de kant gezet door zijn verloofde Stacey Blokzijl. Zij wilde niet langer wachten tot de muzikant klaar zou zijn om een datum te prikken voor de huwelijksdag. "Door zijn drukke schema kon hij geen precieze datum geven. Toen heeft Stacey de stekker eruit getrokken", bevestigt manager Maurice Verschueren.

Het voormalige koppel zou eigenlijk in oktober al trouwen. In de zomer werd het huwelijk uitgesteld, wegens zakelijke verplichtingen van de dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet.

Geruchten dat de 39-jarige plaatjesdraaier inmiddels een nieuwe vriendin aan de haak heeft geslagen, zijn "volledig uit de lucht gegrepen", stelt Verschueren.

23-12-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh is allergisch aan pasta

Posh is allergisch aan pasta

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/posh-1.jpg
Wat een tegenvaller, net nu ze drie maanden met haar vent in Milaan zit: Victoria Beckham is allergisch aan pasta. Ze noemt het haar 'kryptonite', naar de groene steen die Superman van zijn krachten berooft.

"Het is niet omdat ik koolhydraten vermijd, maar ik ben allergisch aan pasta. Ik kan het niet inslikken en het maakt me misselijk", aldus Posh. David Beckham traint drie maanden bij AC Milan.

23-12-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Britney Spears krijgt opslag

Vader Britney Spears krijgt opslag

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Gelieve de player links af te zetten.


.
De vader van Britney Spears krijgt meer betaald voor het begeleiden van zijn beroemde dochter. Een rechter in Los Angeles heeft hem gisteren een extra vergoediging van ruim 36.000 euro toegekend voor de periode dat hij de financiële en persoonlijke belangen van zijn dochter behartigt.

Elfduizend euro per maand
Sinds de 27-jarige popster in februari wegens haar verontrustende gedrag onder curatele werd gesteld van haar vader, kreeg Jamie per maand een vergoeding van 7.000 euro. Dat bedrag is met terugwerkende kracht verhoogd naar 11.000 euro.
9.000 euro voor onderhoud kantoor
Daarnaast kreeg Jamie Spears gisteren bijna 9.000 euro per maand toegewezen voor het onderhouden van een kantoor. De rechter meende dat hij dat bedrag nodig heeft nu zijn dochter aan een comeback bezig is. Britney bracht begin deze maand haar nieuwe studioalbum 'Circus' uit en start in maart haar gelijknamige wereldtournee.

23-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woordvoerder ontkent ziekte Michael Jackson

Woordvoerder ontkent ziekte Michael Jackson

Om Bad te bekijken druk op de foto.

Gelieve de player links af te zetten.


.
Michael Jackson ontkent dat hij aan een ernstige ziekte lijdt die zijn longen aantast. Volgens zijn woordvoerder hoeft hij helemaal geen longtransplantatie, zoals zijn biograaf gisteren beweerde. Jacksons woordvoerder gaat zelfs zover te stellen dat de beweringen van biograaf Ian Halperin niets meer zijn dan een publiciteitsstunt.

Genetische afwijking
Halperin beweerde in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone dat de 50-jarige zanger de genetische afwijking Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie (AAD) heeft. Mensen met deze aandoening hebben een tekort aan een bepaald eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen.

Wereldtournee!
Volgens Jacksons woordvoerder is de artiest echter in goede gezondheid. Jackson "rondt onderhandelingen af met een groot entertainmentbedrijf en een televisiezender voor zowel een wereldtoer als een serie specials en optredens", meldt de zegsman.

Goednieuwsshow
Het bericht dat Jackson op tournee zou gaan, wordt al jarenlang met de regelmaat van de klok de wereld ingestuurd. Het komt er echter maar niet van, evenmin als het album waar hij al jaren aan bezig is. Woordvoerders die de financiële problemen van Wacko Jacko ontkrachten, stellen dat hij slechts een heel klein beetje plastische chirurgie onderging en al helemaal nooit vuile manieren deed met jongetjes, we zouden ze de kost niet willen geven.

23-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond finaleshow Miss België: stem en win een reis naar Egypte

Vanavond finaleshow Miss België: stem en win een reis naar Egypte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miss-belgie.jpg
Vanavond wordt in de Spiroudome in Charleroi Miss België 2009 verkozen. De finaleshow is vanaf 20.30 uur live te volgen op VT4.

Ook dit jaar is HLN.BE de exclusieve partner van Miss België. Sms HLN gevolgd door het nummer van de kandidate die volgens u Miss België 2009 wordt (bijvoorbeeld HLN 01) naar het nummer 3140 en win een prachtige reis naar El Gouna, Egypte, met verblijf in hotel The Three Corners voor 2 personen in het gezelschap van Miss België 2009 en voorzitster Darline Devos. Deze stemmen tellen voor 10% mee om tijdens de grote finale (ook dit jaar weer op VT4) door te stoten naar de top 10.

23-12-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé kleedt zich graag als man

Beyoncé kleedt zich graag als man

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af a.u.b.

.
Zangeres Beyoncé trekt mannenkleren aan om incognito te kunnen gaan joggen in New York. "Ik ga graag lopen in Central Park. Ik en mijn trainer. Dan kleed ik me als een jongen en herkent niemand me. Zalig is dat".

In haar jongste hit, 'If I Were a Boy', mijmert Beyoncé over wat ze zou doen mocht ze een dagje van geslacht kunnen veranderen. Inmiddels is de video bij het nummer 'Single Ladies (Put a Ring On It)' een fenomeen geworden op YouTube. Er zijn al verscheidene parodieën gemaakt waarbij de complexe choreografie wordt gehekeld.

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey rolt in bikini door de sneeuw

Mariah Carey rolt in bikini door de sneeuw

De Song die je momenteel hoort is van Mariah Carey.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mariah-carey-6.jpg
Mariah Carey houdt zich aan haar traditionele kerstroutine: in bikini door de verse sneeuw rollen. "Elk jaar doen we hetzelfde: we gaan in de sauna in onze kerstbikinis, en gaan daarna rollen in de verse sneeuw. Meestal draag ik een rode bikini en een kerstmuts".

Mariah, die een grote hit had met 'All I Want for Christmas', is zo'n grote fan van de eindejaarsfeesten dat ze een musical wil maken rond haar album 'Merry Christmas' uit 1994

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna dolt met Braziliaans model

Madonna dolt met Braziliaans model

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af a.u.b.


.
Madonna beleeft momenteel een romance met een Braziliaans model. De zangeres ontmoette Jesus Luz in Rio de Janeiro tijdens een fotosessie voor het magazine W. De twee konden het zo goed met elkaar vinden dat ze hem uitnodigde in Sao Paolo, waar ze enkele concerten geeft in haar 'Sticky and Sweet'-tournee.

Madonna en Jesus
Een bron in de New York Post: "Ze was zeer geïnteresseerd in de man. Hij reist nu mee met haar en fotograaf Steven Klein zorgt ervoor dat hij door iedereen in haar entourage aanvaard wordt. Madonna en Jesus konden maar met moeite van elkaar blijven toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Iedereen weet dat die twee 'ficando' zijn. Dat is een uitdrukking in het Portugees en betekent dat ze elkaar kussen en andere dingen doen zonder enige verplichting om trouw te zijn of aan een ernstige relatie te denken".

Guy en Jemima
Intussen is Madonna naar verluidt "in de wolken" nadat ze hoorde dat haar ex Guy Ritchie met Jemima Khan uitgaat, de ex van Hugh Grant.
Guy en Jemima waren het voorbije weekend samen op een kerstfeest in Londen dat ook door Stella en Mary McCartney, Lily Allen, Mick Jagger en Kevin Spacey werd bijgewoond. "Ze vraagt hem niet naar details, maar ze is blij dat hij voortgaat met zijn leven. Dat maakt het voor iedereen makkelijker", aldus een vriendin van Madonna.

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams viert kerst aan ziekbed moeder

Robbie Williams viert kerst aan ziekbed moeder

Om My Way te bekijken druk op de foto.

Zet de player links bovan af a.u.b.


.
Robbie Williams is in allerijl van Los Angeles naar Engeland gevlogen om bij zijn moeder te zijn. Jan (67) moest een hartoperatie ondergaan en bleek enkele uren na de ingreep in "kritieke maar stabiele" toestand. Ze werd zaterdag in het ziekenhuis opgenomen en werd gisteren geopereerd, nadat Robbie was aangekomen om haar het beste te wensen. Dat meldt The Sun.

Sterke band
Robbie heeft een enorm sterke band met zijn moeder, die hem inwijdde in alles wat naar mystiek ruikt en die ook de inspiratie was voor zijn grootste hit, 'Angels' uit 1997.

Dringend
Tot ze de afdeling intensieve zorgen verlaat, zal Robbie zijn moeder niet kunnen bezoeken. Verwacht wordt dat hij kerstdag bij haar in het ziekenhuis zal doorbrengen. Jan onderging enkele overbruggingen en als alles goed gaat, zal ze met Nieuwjaar het ziekenhuis mogen verlaten. Het is in Engeland hoogst ongebruikelijk dat dergelijke operatie rond de feestdagen wordt gedaan, dus vermoedelijk was het dringend.

Begin succesverhaal
De moeder van Robbie is therapeute, gespecialiseerd in de behandeling van verslaafden. Robbies vader verliet zijn moeder toen hij twee was, hij werd door zijn alleenstaande moeder opgevoed. Het was zij die een advertentie voor een auditie zag en haar zoon aanporde om deel te nemen. Dat was het begin van zijn succesverhaal met Take That. Robbie heeft een oudere zus, Sally.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Om Beat It te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af
.

.
Michael Jackson lijdt naar verluidt aan een dodelijke ziekte. De 50-jarige popster, die er recent heel zwak uitzag en in een rolstoel zat, kampt met de erfelijke ziekte AAD (Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie. Hij mist een eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen. Volgens zijn biograaf Ian Halperin is Jackson bijna blind omdat hij de ziekte jarenlang geheim heeft gehouden. Dat zegt Halperin in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

Longtransplantatie
"Jackson moet een longtransplantatie krijgen, maar misschien is hij daar al te zwak voor. Hij lijdt immers ook aan emfyseem en heeft chronische maag- en darmbloedingen. Hij kan nog amper praten en uit zijn linkeroog ziet hij maar voor vijf procent meer. Jarenlang heeft hij medicatie genomen om de zaak te stabiliseren, maar nu dringen zwaardere maatregelen zich op".

Michaels broer Jermaine heeft bevestigd dat Michael het momenteel "niet zo goed stelt".

Rechtszaak Billie Jean
Vorige week kwam aan het licht dat Billie Jean Jackson, een vrouw die beweert de echtgenote van Jackson te zijn en tevens de moeder van zijn jongste zoon Prince Michael III, de zanger voor de rechter daagt. Ze eist 740.000 euro en de gedeelde voogdij over de jongen van zes.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.To Kill a Mockingbird regisseur (83) overleden

To Kill a Mockingbird regisseur (83) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/robertmulligan.jpg
Robert Mulligan is op 83-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. De regisseur werd in 1963 genomineerd voor een Oscar voor 'To Kill a Mockingbird', met Gregory Peck en Robert Duvall.
Mulligan debuteerde in 1957 met 'Fear Strikes Out'. Hij regisseerde verder onder meer 'Summer of '42' (1971), 'Blood Brothers' (1978) en 'The Man in the Moon' (1991).

22-12-2008 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Richard Branson redt leven van passagier

Dochter Richard Branson redt leven van passagier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/branson-dochter.jpg
De dochter van Sir Richard Branson, eigenaar van Virgin, heeft tijdens een vlucht het leven van een medepassagier gered. De man kreeg een hartaanval, maar kwam dankzij de goede zorgen van dokter Holly Branson veilig op de grond. Dat meldt de Daily Mail.

Medische hulp
De man kreeg na 45 minuten vliegen een hartaanval en dokter Holly bood hem de eerste hulp aan. Via telefonisch contact kon ze medische specialisten op de grond raadplegen. Holly besliste dat het vliegtuig een extra landing in Ierland moest maken. Vader Richard Branson is heel trots op zijn dochter. "Ik ben blij dat ze in staat was het leven van een van onze passagiers te redden."

Flying doctor
Onder de 430 passagiers was ook Eddie Jordan, de voormalige baas van het gelijknamige formule 1-team. Na de landing belde hij even met Richard Branson om hem en zijn dochter te feliciteren. Holly studeerde vorig jaar af en werkt nu als arts voor Virgin. De woordvoerder van de maatschappij doopte haar om tot 'flying doctor'.

22-12-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien

Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson.jpg
Kendra Wilkinson.

Kendra Wilkinson, de ex van Playboy-baas Hugh Hefner, is volgens haar vriendin Bridget Marquardt erg veranderd na haar verloving met American footballspeler Hank Baskett. "Ze is veel conservatiever geworden", vertelt Bridget aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is vaker op tijd en laat haar borsten niet meer zien."

Vier jaar samengewoond
Kendra en Bridget waren samen met Holly Madison jarenlang de vaste vriendinnen van de 82-jarige oprichter van het blootblad. Ze woonden vier jaar met hem samen in de Playboy Mansion. De vrouwen verwierven grote bekendheid door de realitysoap 'Girls of the Playboy Mansion'.

Kendra en Holly verbraken onlangs beiden hun relatie met Hefner. Of Bridget nog steeds een relatie heeft met de bejaarde Hefner is onduidelijk.

Trouw
In juni trouwt Kendra met Baskett. Op de bruiloft, die plaatsvindt in de Playboy Mansion, fungeren Holly en Bridget als bruidsmeisjes. Hefner geeft tijdens de ceremonie zijn ex-vriendin weg. Hoewel, vorige week had hij daarover twijfels. "Misschien bedenk ik me op het laatste moment nog".

22-12-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel wensen
Zoveel wensen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi_klum_18.jpg


zoveel wensen

voor bijzondere mensen
zoveel om elkaar
toe te wensen
 
maar mijn eigen wens
iets speciaals
verklap ik
lekker niet
 
het is daar
waar ik voor wil gaan
ik heb het deze
voormiddag begrepen
 
nee,
die wens kan je mij
niet ontnemen
maar of hij werkelijk uit komt
zal de toekomst moeten uit maken


21-12-2008 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie prikt trouwdatum

Fergie prikt trouwdatum

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Om Bailamos te bekijken zet de player bovenaan af a.u.b

.
Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 33-jarige zangeres en de drie jaar oudere acteur verloofden zich eind vorig jaar. Ze zijn ruim vier jaar samen.

Acteren
Fergie, die bekend werd als zangeres van de Black Eyed Peas, is momenteel druk met het opbouwen van een carrière als actrice. Onlangs rondde ze de opnamen van de musicalfilm 'Nine' af, waarin ze een prostituee speelt. Stacy Ferguson, zoals de acterende zangeres eigenlijk heet, speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror'.

Duhamel rondde onlangs de opnamen af van de romantische komedie 'When in Rome', waarin hij te zien is met onder anderen Kristen Bell. De verloofde van Fergie is bekend van de kaskraker 'Transformers' en speelt een rol in de tv-serie Las Vegas.

Droomjurk
Fergie werkt samen met Karl Lagerfeld aan haar droomjurk. Onder meer Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren en Daniel-Day Lewis zijn al uitgenodigd voor de trouwerij.

21-12-2008 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna treedt op voor Obama

Rihanna treedt op voor Obama

Om Disturbia te bekijken druk op de foto.

Om Disturbia zet de player bovenaan af a.u.b.

.
Rihanna treedt op 20 januari op in Washington als Barack Obama officieel het regeerstokje overneemt van de huidige president George Bush. De 20-jarige zangeres treedt op tijdens een gala dat wordt georganiseerd om geld op te halen voor de Amerikaanse stichting Feeding America, die voedsel uitdeelt aan armen.

De r&b-ster is niet de enige die in Washington optreedt. Eerder werd al bekend dat Sting optreedt op het 'Creative Coalition ball'. Kanye West zou nog onderhandelingen voeren over een optreden tijdens een gala van het Impact Film Fund

21-12-2008 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T.I. mag enkel optreden met politie aan zijn zijde

T.I. mag enkel optreden met politie aan zijn zijde

Om Big Things Poppin te bekijken druk op de foto.

Om te bekijken zet de player bovenaan af a.u.b

.
Rapper T.I. viert oud en nieuw samen met de FBI. De Amerikaanse artiest treedt op tijdens een feestje in een hotel in Miami, maar wordt geflankeerd door federale agenten tijdens het uitstapje. Hij mag zijn thuisstaat Georgia niet verlaten zonder de agenten omdat hij eerder dit jaar tot een gevangenisstraf is veroordeeld, zo meldt de New York Post.

Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, werd in oktober vorig jaar opgepakt wegens het bezit van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger. Een maand later kwam hij vrij na betaling van ruim twee miljoen euro borg. Hij werd door een rechter veroordeeld tot een celstraf van een jaar, waarvoor hij zich in maart bij de gevangenispoort moet melden. Daarnaast kreeg hij 1.000 uur dienstverlening opgelegd.

T.I., die als tiener crack verkocht op straat, werd in 2004 al tot een celstraf van drie jaar veroordeeld omdat hij zich na een veroordeling niet aan de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling had gehouden. Hij zat niet de hele straf uit.

21-12-2008 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!