NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Om Beat It te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af
.

.
Michael Jackson lijdt naar verluidt aan een dodelijke ziekte. De 50-jarige popster, die er recent heel zwak uitzag en in een rolstoel zat, kampt met de erfelijke ziekte AAD (Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie. Hij mist een eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen. Volgens zijn biograaf Ian Halperin is Jackson bijna blind omdat hij de ziekte jarenlang geheim heeft gehouden. Dat zegt Halperin in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

Longtransplantatie
"Jackson moet een longtransplantatie krijgen, maar misschien is hij daar al te zwak voor. Hij lijdt immers ook aan emfyseem en heeft chronische maag- en darmbloedingen. Hij kan nog amper praten en uit zijn linkeroog ziet hij maar voor vijf procent meer. Jarenlang heeft hij medicatie genomen om de zaak te stabiliseren, maar nu dringen zwaardere maatregelen zich op".

Michaels broer Jermaine heeft bevestigd dat Michael het momenteel "niet zo goed stelt".

Rechtszaak Billie Jean
Vorige week kwam aan het licht dat Billie Jean Jackson, een vrouw die beweert de echtgenote van Jackson te zijn en tevens de moeder van zijn jongste zoon Prince Michael III, de zanger voor de rechter daagt. Ze eist 740.000 euro en de gedeelde voogdij over de jongen van zes.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.To Kill a Mockingbird regisseur (83) overleden

To Kill a Mockingbird regisseur (83) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/robertmulligan.jpg
Robert Mulligan is op 83-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. De regisseur werd in 1963 genomineerd voor een Oscar voor 'To Kill a Mockingbird', met Gregory Peck en Robert Duvall.
Mulligan debuteerde in 1957 met 'Fear Strikes Out'. Hij regisseerde verder onder meer 'Summer of '42' (1971), 'Blood Brothers' (1978) en 'The Man in the Moon' (1991).

22-12-2008 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Richard Branson redt leven van passagier

Dochter Richard Branson redt leven van passagier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/branson-dochter.jpg
De dochter van Sir Richard Branson, eigenaar van Virgin, heeft tijdens een vlucht het leven van een medepassagier gered. De man kreeg een hartaanval, maar kwam dankzij de goede zorgen van dokter Holly Branson veilig op de grond. Dat meldt de Daily Mail.

Medische hulp
De man kreeg na 45 minuten vliegen een hartaanval en dokter Holly bood hem de eerste hulp aan. Via telefonisch contact kon ze medische specialisten op de grond raadplegen. Holly besliste dat het vliegtuig een extra landing in Ierland moest maken. Vader Richard Branson is heel trots op zijn dochter. "Ik ben blij dat ze in staat was het leven van een van onze passagiers te redden."

Flying doctor
Onder de 430 passagiers was ook Eddie Jordan, de voormalige baas van het gelijknamige formule 1-team. Na de landing belde hij even met Richard Branson om hem en zijn dochter te feliciteren. Holly studeerde vorig jaar af en werkt nu als arts voor Virgin. De woordvoerder van de maatschappij doopte haar om tot 'flying doctor'.

22-12-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien

Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson.jpg
Kendra Wilkinson.

Kendra Wilkinson, de ex van Playboy-baas Hugh Hefner, is volgens haar vriendin Bridget Marquardt erg veranderd na haar verloving met American footballspeler Hank Baskett. "Ze is veel conservatiever geworden", vertelt Bridget aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is vaker op tijd en laat haar borsten niet meer zien."

Vier jaar samengewoond
Kendra en Bridget waren samen met Holly Madison jarenlang de vaste vriendinnen van de 82-jarige oprichter van het blootblad. Ze woonden vier jaar met hem samen in de Playboy Mansion. De vrouwen verwierven grote bekendheid door de realitysoap 'Girls of the Playboy Mansion'.

Kendra en Holly verbraken onlangs beiden hun relatie met Hefner. Of Bridget nog steeds een relatie heeft met de bejaarde Hefner is onduidelijk.

Trouw
In juni trouwt Kendra met Baskett. Op de bruiloft, die plaatsvindt in de Playboy Mansion, fungeren Holly en Bridget als bruidsmeisjes. Hefner geeft tijdens de ceremonie zijn ex-vriendin weg. Hoewel, vorige week had hij daarover twijfels. "Misschien bedenk ik me op het laatste moment nog".

22-12-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel wensen
Zoveel wensen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi_klum_18.jpg


zoveel wensen

voor bijzondere mensen
zoveel om elkaar
toe te wensen
 
maar mijn eigen wens
iets speciaals
verklap ik
lekker niet
 
het is daar
waar ik voor wil gaan
ik heb het deze
voormiddag begrepen
 
nee,
die wens kan je mij
niet ontnemen
maar of hij werkelijk uit komt
zal de toekomst moeten uit maken


21-12-2008 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie prikt trouwdatum

Fergie prikt trouwdatum

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Om Bailamos te bekijken zet de player bovenaan af a.u.b

.
Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 33-jarige zangeres en de drie jaar oudere acteur verloofden zich eind vorig jaar. Ze zijn ruim vier jaar samen.

Acteren
Fergie, die bekend werd als zangeres van de Black Eyed Peas, is momenteel druk met het opbouwen van een carrière als actrice. Onlangs rondde ze de opnamen van de musicalfilm 'Nine' af, waarin ze een prostituee speelt. Stacy Ferguson, zoals de acterende zangeres eigenlijk heet, speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror'.

Duhamel rondde onlangs de opnamen af van de romantische komedie 'When in Rome', waarin hij te zien is met onder anderen Kristen Bell. De verloofde van Fergie is bekend van de kaskraker 'Transformers' en speelt een rol in de tv-serie Las Vegas.

Droomjurk
Fergie werkt samen met Karl Lagerfeld aan haar droomjurk. Onder meer Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren en Daniel-Day Lewis zijn al uitgenodigd voor de trouwerij.

21-12-2008 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna treedt op voor Obama

Rihanna treedt op voor Obama

Om Disturbia te bekijken druk op de foto.

Om Disturbia zet de player bovenaan af a.u.b.

.
Rihanna treedt op 20 januari op in Washington als Barack Obama officieel het regeerstokje overneemt van de huidige president George Bush. De 20-jarige zangeres treedt op tijdens een gala dat wordt georganiseerd om geld op te halen voor de Amerikaanse stichting Feeding America, die voedsel uitdeelt aan armen.

De r&b-ster is niet de enige die in Washington optreedt. Eerder werd al bekend dat Sting optreedt op het 'Creative Coalition ball'. Kanye West zou nog onderhandelingen voeren over een optreden tijdens een gala van het Impact Film Fund

21-12-2008 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T.I. mag enkel optreden met politie aan zijn zijde

T.I. mag enkel optreden met politie aan zijn zijde

Om Big Things Poppin te bekijken druk op de foto.

Om te bekijken zet de player bovenaan af a.u.b

.
Rapper T.I. viert oud en nieuw samen met de FBI. De Amerikaanse artiest treedt op tijdens een feestje in een hotel in Miami, maar wordt geflankeerd door federale agenten tijdens het uitstapje. Hij mag zijn thuisstaat Georgia niet verlaten zonder de agenten omdat hij eerder dit jaar tot een gevangenisstraf is veroordeeld, zo meldt de New York Post.

Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, werd in oktober vorig jaar opgepakt wegens het bezit van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger. Een maand later kwam hij vrij na betaling van ruim twee miljoen euro borg. Hij werd door een rechter veroordeeld tot een celstraf van een jaar, waarvoor hij zich in maart bij de gevangenispoort moet melden. Daarnaast kreeg hij 1.000 uur dienstverlening opgelegd.

T.I., die als tiener crack verkocht op straat, werd in 2004 al tot een celstraf van drie jaar veroordeeld omdat hij zich na een veroordeling niet aan de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling had gehouden. Hij zat niet de hele straf uit.

21-12-2008 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peta kiest Oprah Winfrey tot persoon van het jaar

Peta kiest Oprah Winfrey tot persoon van het jaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oprah-winfrey-4.jpg
Oprah Winfrey is gekozen tot persoon van het jaar door dierenrechtenorganisatie Peta. "Oprah gebruikt haar bekendheid en haar luisterende publiek om degenen die het minder hebben getroffen, waaronder dieren, te helpen", meldt de organisatie op haar website.

De 54-jarige presentatrice stelde dit jaar de erbarmelijke omstandigheden aan de kaak waarin puppy's gefokt worden in Amerika in zogenaamde 'puppy mills'. Ook besteedde ze onder meer aandacht aan legbatterijen. Daarnaast volgde ze op aanraden van schrijfster Kathy Freston drie weken lang een veganistisch dieet.

Donna Karan
Terwijl Winfrey de hemel in wordt geprezen, krijgt Donna Karan het zwaar te verduren. Peta is een actie gestart tegen de Amerikaanse modeontwerpster. De dierenrechtenorganisatie nagelt Karan aan de schandpaal omdat ze nog altijd konijnenbont gebruikt in haar ontwerpen, terwijl ze eerder beloofde dat niet meer te doen.

Peta roept bezoekers van de site DonnaKaranBunnyButcher.com op de 60-jarige ontwerpster te boycotten.

21-12-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lisa Rinna uit de kleren voor Playboy

Actrice Lisa Rinna uit de kleren voor Playboy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lisa-rinne.jpg
Lisa Rinna gaat uit de kleren voor het Amerikaanse blootblad Playboy. "Ik ben de slechtste leugenaar op deze planeet. Ik kan niet liegen, dus ik denk dat ik ja moet zeggen", vertelde de Amerikaanse actrice aan het entertainmentprogramma Extra, dat haar vroeg of ze plannen had voor een naaktreportage.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de 45-jarige Rinna, die vooral bekend is van rolletjes in Days of our Lives en Melrose Place, naakt te zien is in het maandblad van Hugh Hefner. Tien jaar geleden poseerde ze al naakt voor een Playboy-reportage die nogal wat stof deed opwaaien. De brunette was destijds zes maanden zwanger van haar oudste dochter Delilah Belle, die ze kreeg met haar echtgenoot Harry Hamlin. Het stel heeft nog een dochter, Amelia (7). Het gezin staat naar verluidt volgend jaar centraal in een realitysoap.

21-12-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye: "Michelle Obama met Marge-haar en superheld-laarzen"

Kanye: "Michelle Obama met Marge-haar en superheld-laarzen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michelle-obama-1.jpg
Michelle Obama kan bij Kanye West aankloppen voor modeadvies voor de inauguratie van haar man Barack Obama op 20 januari. Ze moet zich volgens de modebewuste rapper een hoog kapsel aanmeten, net als tekenfilmfiguur Marge Simpson. "Ze moet 'hardcore' gaan", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine. "Ze moet van die Viktor & Rolf superheld-laarzen aantrekken."

Geen kostuum voor Barack
Hoewel hij Michelle Obama maar al te graag van modeadvies bedient, hoeft Barack Obama niet op een kostuum van de hand van West te rekenen. "Ik zou iets voor Obama kunnen maken waarin hij naar een club kan gaan", vertelt de zanger, die op 20 januari aanwezig is bij de ceremonie. "Maar ik denk niet dat ik al klaar ben om kostuums te ontwerpen."

Weekend-designer
De 31-jarige West houdt zich steeds meer bezig met het ontwerpen van kleding."Ik zocht al mijn eigen outfits uit toen ik nog op de kleuterschool zat", vertelt hij. "Ik was altijd aan het tekenen en ontwerpen. Ik zat zelfs op de kunstacademie, maar ik ben gestopt om me op de muziek te kunnen richten." West probeert momenteel zoveel mogelijk te leren van de modewereld. "Ik neem geen afscheid van de muziek. Ik ga het alleen in de weekends doen."

Vuitton
Vandaag reist de Amerikaanse artiest af naar Parijs, waar hij samen met modehuis Louis Vuitton de puntjes op de i gaat zetten voor een eigen schoenenlijn.

21-12-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Attenborough opgenomen in ziekenhuis

Richard Attenborough opgenomen in ziekenhuis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/richard-attenborough.jpg
Acteur en regisseur Richard Attenborough is in het ziekenhuis opgenomen na een val in zijn huis. De 85-jarige Brit maakt het momenteel goed, aldus een zegsman van het Londense St. George's Hospital.

"Hij wordt nu verzorgd en is in goede conditie", aldus de woordvoerder. Door de val kon de Brit donderdag een ereceremonie voor de overleden actrice Celia Johnson (Brief Encounter) niet bijwonen. Attenborough won in 1982 een Oscar voor beste regie voor zijn film Gandhi, over het leven van deze legendarische Indiër.

21-12-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba en echtgenoot houden groot huwelijksfeest

Jessica Alba en echtgenoot houden groot huwelijksfeest

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-3.jpg
Jessica Alba en haar echtgenoot Cash Warren hebben vrijdag met al hun vrienden en familieleden hun liefde voor en verbintenis met elkaar gevierd. Dat vertelt een genodigde van de verlate huwelijksreceptie aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 27-jarige Alba en de twee jaar oudere Warren stapten op 19 mei in alle stilte in het huwelijksbootje in Beverly Hills. Een maand later werd hun dochtertje Honor Marie geboren.

Gelukkige ouders
Tijdens de ceremonie, die plaatsvond in de tuin van de villa van het stel in Beverly Hills, spraken Alba en Warren hun liefde voor elkaar uit. De vaders van de actrice en de regieassistent namen later het woord om te vertellen hoe blij ze waren dat de twee families door het huwelijk van Alba en Warren zijn verbonden.

Dochter Honor was tijdens de ceremonie gekleed in een grijs jurkje in de stijl van de japon van haar moeder. Daarnaast droeg ze vleugeltjes. Alba, bekend van films als 'The love guru', 'Honey' en 'Sin city', leerde haar geliefde kennen op de set van de film 'The Fantastic Four'. De twee verloofden zich vorig jaar december, kort na de aankondiging dat Alba zwanger was.

21-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Therapie geheim van goed huwelijk Courteney Cox

Therapie geheim van goed huwelijk Courteney Cox

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/courteney-cox.jpg
Het geheim achter het goede huwelijk van Courteney Cox en David Arquette is een therapeut. "Ik vind het schokkend hoeveel mensen scheiden, ik kies ervoor om aan mijn huwelijk te werken", vertelt ze in de Britse krant Daily Mail. "Therapie helpt ons. Ik denk dat je alles kunt oplossen door erover te praten, maar ik heb daar graag een scheidsrechter bij."

Cox trouwde negen jaar geleden met Arquette, die ze in 1994 leerde kennen op de set van de horrorfilm 'Scream'. Vier jaar geleden kreeg het stel een dochtertje, Coco. "Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn kind", vertelt de 44-jarige actrice. "Coco betekent alles voor me. Ik zou nog wel een kind willen krijgen en misschien, als dat niet meer lukt, wil ik er een adopteren."

Meter Aniston
Meter van het meisje is haar beste vriendin Jennifer Aniston, die ze leerde kennen op de set van de immens populaire komedieserie Friends. "Coco noemt haar Noona, wat Grieks is voor meter", vertelt Cox. "Ze zien elkaar ieder weekend en spelen dan met elkaar."

De donkerharige Cox is momenteel druk aan het werk voor haar eigen productiemaatschappij Coquette, die ze met haar man opzette. Ze wil graag meer films regisseren en gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tv-serie Cougar Town, die ze ook produceert. "Ik speel een 40-jarige gescheiden vrouw uit Florida die op jongere mannen valt en een tienerzoon heeft." Het is nog onduidelijk wanneer de komische serie op tv te zien is.

21-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube moet alle clips van Warner Music verwijderen

YouTube moet alle clips van Warner Music verwijderen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/metallica-1.jpg
Bands als Metallica hebben een eigen YouTube-channel.

De Amerikaanse platenmaatschappij Warner Music Group heeft videowebsite YouTube bevolen alle filmpjes van haar artiesten te verwijderen. De onderhandelingen tussen de twee bedrijven zijn stopgezet. Honderdduizenden clips van de site te verdwijnen, schrijft De Telegraaf.

Compensatie
De besprekingen liepen vast omdat de platenmaatschappij een groter aandeel wilde van de verwachte opbrengsten. "We kunnen niet akkoord gaan met een deal waarin artiesten onvoldoende worden gecompenseerd voor de waarde die zij vertegenwoordigen", aldus Warner in een verklaring. Het is onbekend hoe groot het aandeel is dat Warner eiste. YouTube heeft nog niet gereageerd op de verklaring van Warner.

Google
Warner was in 2006 het eerste grote mediabedrijf dat onderhandelde met YouTube. De platenmaatschappij nam in dat jaar samen met branchegenoten Universal Music en Sony Music een klein belang in de populaire videosite. Kort daarop nam Google YouTube over. Warner Music geeft onder meer de muziek uit van Metallica, Red Hot Chili Peppers, REM en Radiohead.

21-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze kok in de bres voor Witherspoon en Gyllenhaal

Boze kok in de bres voor Witherspoon en Gyllenhaal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/reese-witherspoon-1.jpg
Een woedende chef van een restaurant in Los Angeles heeft een groepje fotografen, dat Reese Witherspoon en haar vriend Jake Gyllenhaal op de gevoelige plaat wilde vastleggen, met eieren bekogeld.

Gyllenhaal, die vrijdag 28 jaar is geworden, trakteerde zijn 32-jarige vriendin op een etentje in het chique restaurant Giorgio Baldi in Santa Monica. Toen het stel het restaurant via de achteruitgang verliet, stonden de paparazzi vanachter een toegangshek klaar om de duo te fotograferen. Toen de chefkok zag dat het duo werd opgewacht, liep hij scheldend op de paparazzi af om ze met eieren te bekogelen. De politie moest eraan te pas komen om de rust weer te herstellen.

21-12-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn wens aan iedereen
Mijn wens aan iedereen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gareth_gates_2.jpg


mijn wens aan iedereen
is heel simpel
en toch bijzonder
leef en geniet
 
maak je dromen waar
ga blijgezind
het jaar uit
en kijk vol vreugde uit
 
naar 2009
waar dromen
waarheid worden
daar waar alleen vreugde bestaat
 
lichtjes flikkeren
sterretjes twinkelen
het jaar gaat weldra uit
maak nog vlug een wens
misschien komt hij uit

20-12-2008 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboybaas twijfelt of hij ex Kendra zal uithuwelijken

Playboybaas twijfelt of hij ex Kendra zal uithuwelijken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra.jpg
Hugh Hefner had zich akkoord verklaard om Kendra Wilkinson, tot voor kort één van zijn drie inwonende vriendinnen, uit te huwelijken aan footballspeler Hank Baskett. Maar Hugh begint nu te twijfelen. "Er komt misschien wel een moment tijdens de ceremonie dat ik me bedenk. Ik moet alles nog eens goed overwegen", krabbelt hij nu terug.

Tweeling
Hugh (82) deelt nu de Playboy Mansion en vermoedelijk ook het bed met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Na Kendra verliet ook Holly Madison de Mansion. Zij is nu aan de rol met illusionist Criss Angel. Zijn derde vriendin, Bridget Marquardt, die Kendra's bruidsmeisje zal zijn, geeft toe dat er een en ander veranderd is in Hefners liefdesnest. "De sfeer is niet meer dezelfde als vroeger, waardoor ik niet zo vaak meer 'thuis' ben".
Kendra Wilkinson wil in juni volgend jaar trouwen.

20-12-2008 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Italiaanse mag Beckham niet interviewen van Posh

Sexy Italiaanse mag Beckham niet interviewen van Posh

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ilaria-d-amico.jpg
Victoria Beckham weet wat ze wil, maar ook wat ze niet wil. Toen ze vernam dat de goed van oren en poten voorziene Italiaanse sportpresentatrice Ilaria d'Amico stond te popelen om David Beckham te interviewen, gingen bij Posh alle alarmsignalen af. Morgen worden de Beckhams plechtig ontvangen in Milaan, waar David Beckham drie maanden gaat trainen met AC Milan. Maar Victoria zal niet toestaan dat hij daarbij aan de tand of enig ander lichaamsdeel wordt gevoeld door de journaliste van Sky Sport.

Societyfiguur
Ilaria d'Amico is een begrip in de Italiaanse sportwereld. Ze leidt al sinds 1997 sportshows en is ook uitgegroeid tot een societyfiguur. De bazen van Sky Sport wilden dat ze morgenavond een special zou leiden rond de aankomst in Italië van het glamourkoppel.

Nagetrokken op internet
Maar, zo melden Italiaanse media, "op verzoek van het Beckham-kamp en nadat Victoria Ilaria had nagetrokken op het internet zijn die plannen opgeborgen en moeten we het stellen met een gewone persconferentie".

"Ziekelijk jaloers"
La Repubblica gaat zelfs zo ver ronduit te stellen dat het aan de "ziekelijke jaloezie" te wijten is dat het interview met Ilaria werd geschrapt.

Dolce & Gabbana
Morgen komen de Beckhams, die van plan zijn Kerstmis bij hun familie in Engeland te vieren, aan in Milaan. Ze worden er rondgeleid door hun homovrienden Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

Tijdens zijn verblijf in Milaan komt Beckham in aanmerking voor tien wedstrijden in de A-reeks en twee UEFA-matchen in het geval coach Ancelotti hem opstelt in het Europese team.

Recordaantal caps
Beckham koos er zelf voor tijdens de rustperiode van zijn Amerikaanse ploeg LA Galaxy bij Milaan te gaan trainen om in conditie te blijven met het oog op een plaats in de Engelse nationale ploeg. De voormalige sterspeler van AC Milan is slechts één deelname verwijderd van het record voor middenvelders, dat met 108 wedstrijden met de nationale ploeg op naam van Bobbie Moore staat.

Ilaria hilarisch
Om een idee te krijgen van hoezeer Ilaria in Italië wordt begeerd: twee jaar geleden probeerde Alesandro Moggi, de zoon van de voormalige Juventus-voorzitter Luciano, Ilaria te 'verleiden' door haar te ontvoeren in zijn privéjet. Hij had een afpsraak met haar gemaakt op een luchthaven in de buurt van Milaan, waar zijn met rozen gevulde jet warm stond te draaien. Hij vloog met haar naar Parijs, maar op de tarmac daar zei Ilaria droogweg: "Ik ben niet geïnteresseerd, dankjewel. En vlieg me nu direct terug naar Milaan".

20-12-2008 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney slaapt met ex van Paris Hilton

Britney slaapt met ex van Paris Hilton

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Britney Spears doet het naar verluidt met de kersverse ex van haar voormalige stapmaatje Paris Hilton. De manager van de zangeres zou Britney aan Benji Madden, gitarist van de band Good Charlotte, hebben voorgesteld.

Intiem diner
De vermeende tortelduifjes zouden een aantal afspraakjes achter de rug hebben, waaronder een intiem dinertje in een hotelkamer in Los Angeles. Volgens het tijdschrift heeft de manager samen met de vader van Spears een lijst van potentiële vriendjes opgesteld.

Zwemkampioen Michael Phelps en acteur Chace Crawford zouden ook op die lijst hebben gestaan, maar "Madden was het meest geïnteresseerd in een ontmoeting met Britney".

Kevin?
Hilton en Madden hadden ruim negen maanden een relatie en gingen vorige maand uit elkaar. De broer van Madden, Good Charlotte-zanger Joel, is samen met Nicole Richie, een vriendin van Hilton.

Britney Spears heeft deze week nog haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze wil meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.

20-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!