Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Italiaanse mag Beckham niet interviewen van Posh

Sexy Italiaanse mag Beckham niet interviewen van Posh

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ilaria-d-amico.jpg
Victoria Beckham weet wat ze wil, maar ook wat ze niet wil. Toen ze vernam dat de goed van oren en poten voorziene Italiaanse sportpresentatrice Ilaria d'Amico stond te popelen om David Beckham te interviewen, gingen bij Posh alle alarmsignalen af. Morgen worden de Beckhams plechtig ontvangen in Milaan, waar David Beckham drie maanden gaat trainen met AC Milan. Maar Victoria zal niet toestaan dat hij daarbij aan de tand of enig ander lichaamsdeel wordt gevoeld door de journaliste van Sky Sport.

Societyfiguur
Ilaria d'Amico is een begrip in de Italiaanse sportwereld. Ze leidt al sinds 1997 sportshows en is ook uitgegroeid tot een societyfiguur. De bazen van Sky Sport wilden dat ze morgenavond een special zou leiden rond de aankomst in Italië van het glamourkoppel.

Nagetrokken op internet
Maar, zo melden Italiaanse media, "op verzoek van het Beckham-kamp en nadat Victoria Ilaria had nagetrokken op het internet zijn die plannen opgeborgen en moeten we het stellen met een gewone persconferentie".

"Ziekelijk jaloers"
La Repubblica gaat zelfs zo ver ronduit te stellen dat het aan de "ziekelijke jaloezie" te wijten is dat het interview met Ilaria werd geschrapt.

Dolce & Gabbana
Morgen komen de Beckhams, die van plan zijn Kerstmis bij hun familie in Engeland te vieren, aan in Milaan. Ze worden er rondgeleid door hun homovrienden Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

Tijdens zijn verblijf in Milaan komt Beckham in aanmerking voor tien wedstrijden in de A-reeks en twee UEFA-matchen in het geval coach Ancelotti hem opstelt in het Europese team.

Recordaantal caps
Beckham koos er zelf voor tijdens de rustperiode van zijn Amerikaanse ploeg LA Galaxy bij Milaan te gaan trainen om in conditie te blijven met het oog op een plaats in de Engelse nationale ploeg. De voormalige sterspeler van AC Milan is slechts één deelname verwijderd van het record voor middenvelders, dat met 108 wedstrijden met de nationale ploeg op naam van Bobbie Moore staat.

Ilaria hilarisch
Om een idee te krijgen van hoezeer Ilaria in Italië wordt begeerd: twee jaar geleden probeerde Alesandro Moggi, de zoon van de voormalige Juventus-voorzitter Luciano, Ilaria te 'verleiden' door haar te ontvoeren in zijn privéjet. Hij had een afpsraak met haar gemaakt op een luchthaven in de buurt van Milaan, waar zijn met rozen gevulde jet warm stond te draaien. Hij vloog met haar naar Parijs, maar op de tarmac daar zei Ilaria droogweg: "Ik ben niet geïnteresseerd, dankjewel. En vlieg me nu direct terug naar Milaan".

20-12-2008 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney slaapt met ex van Paris Hilton

Britney slaapt met ex van Paris Hilton

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Britney Spears doet het naar verluidt met de kersverse ex van haar voormalige stapmaatje Paris Hilton. De manager van de zangeres zou Britney aan Benji Madden, gitarist van de band Good Charlotte, hebben voorgesteld.

Intiem diner
De vermeende tortelduifjes zouden een aantal afspraakjes achter de rug hebben, waaronder een intiem dinertje in een hotelkamer in Los Angeles. Volgens het tijdschrift heeft de manager samen met de vader van Spears een lijst van potentiële vriendjes opgesteld.

Zwemkampioen Michael Phelps en acteur Chace Crawford zouden ook op die lijst hebben gestaan, maar "Madden was het meest geïnteresseerd in een ontmoeting met Britney".

Kevin?
Hilton en Madden hadden ruim negen maanden een relatie en gingen vorige maand uit elkaar. De broer van Madden, Good Charlotte-zanger Joel, is samen met Nicole Richie, een vriendin van Hilton.

Britney Spears heeft deze week nog haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze wil meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.

20-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zing een kerstnummer met Elvis en stuur het naar je vrienden

Zing een kerstnummer met Elvis en stuur het naar je vrienden

Om Blue Christmas te beluisteren druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Liefhebbers van Elvis Presley kunnen samen met de overleden Amerikaanse rocklegende een kerstnummer zingen. Een opname daarvan kan via platenmaatschappij Sony BMG als digitale kerstkaart naar vrienden en familie worden verstuurd.

Elvis-fans die hun zangkwaliteiten met de stem van The King willen combineren, kunnen de website singwiththeking.com bezoeken. Daar is een opname te horen van het duet Blue Christmas van Elvis en countryzangeres Martina McBride.

Code
Belangstellenden kunnen met een code op de website een Amerikaans telefoonnummer bellen en een poging wagen om de stem van McBride te imiteren.

Het opnemen van het lied is gratis. Wie het niet aandurft om zich met de stem van Elvis te meten, kan ook het originele duet met een kaart naar bekenden sturen.

20-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Backstreet Boy Brian zwaar ziek

Zoontje Backstreet Boy Brian zwaar ziek

Om Everybody te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Het 6-jarige zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is opgenomen in het ziekenhuis. Dat maakt de Amerikaanse zanger via zijn website bekend. Wat Baylee mankeert, is niet bekendgemaakt.

"Hij begint met een behandeling en de familie vraagt of alle Backstreet Boys-fans aan hem willen denken in hun gebed in deze moeilijke tijd."

Diepgelovig
De 33-jarige Littrell en zijn zes jaar oudere echtgenote Leighanne ontmoetten elkaar tijdens de opnamen van de videoclip 'As long as you love me' in 1997. Het diepgelovige stel trouwde in september 2000. Hun enige kind Baylee werd twee jaar later geboren.

20-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie prikt trouwdatum

Fergie prikt trouwdatum

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 33-jarige zangeres en de drie jaar oudere acteur verloofden zich eind vorig jaar. Ze zijn ruim vier jaar samen.

Acteren
Fergie, die bekend werd als zangeres van de Black Eyed Peas, is momenteel druk met het opbouwen van een carrière als actrice. Onlangs rondde ze de opnamen van de musicalfilm 'Nine' af, waarin ze een prostituee speelt. Stacy Ferguson, zoals de acterende zangeres eigenlijk heet, speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror'.

Duhamel rondde onlangs de opnamen af van de romantische komedie 'When in Rome', waarin hij te zien is met onder anderen Kristen Bell. De verloofde van Fergie is bekend van de kaskraker 'Transformers' en speelt een rol in de tv-serie Las Vegas.

Droomjurk
Fergie werkt samen met Karl Lagerfeld aan haar droomjurk. Onder meer Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren en Daniel-Day Lewis zijn al uitgenodigd voor de trouwerij.

20-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruise en Theron in remake Franse thriller

Cruise en Theron in remake Franse thriller

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize-theron-1.jpg
Tom Cruise en Charlize Theron krijgen een rol in een remake van de Franse thriller Antony Zimmer uit 2005.

In de originele Antony Zimmer van regisseur Jerome Salle waren hoofdrollen weggelegd voor Yvan Attal en Sophie Marceau. In de film wordt een nietsvermoedende man op de hielen gezeten door de Russische maffia en de politie die denken dat hij iemand anders is.

De remake wordt geregisseerd door Bharat Nalluri en Christopher McQuarrie gaat het script herschrijven. Cruise en McQuarrie werkten ook al samen bij de productie van de nieuwste film Valkyrie, waarin de Amerikaanse acteur speelt. Valkyrie verschijnt de komende week in de Noord-Amerikaanse bioscopen.

20-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker rooft peperdure juwelen uit slaapkamer Paris Hilton

Inbreker rooft peperdure juwelen uit slaapkamer Paris Hilton

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-25.jpg
De politie van Los Angeles onderzoekt een inbraak in het huis van Paris Hilton. Een dief zou de slaapkamer van de hotelerfgename overhoop hebben gehaald en ruim 1,4 miljoen euro aan sieraden hebben gestolen.

Volgens een poltiewoordvoerder zou een man gisterochtend via de voordeur binnengedrongen zijn in de villa van Hilton in Sherman Oaks. De 27-jarige blondine was niet thuis op dat moment. Ze werd in de uren voorafgaand aan de inbraak in diverse uitgaansbuurten in Los Angeles gesignaleerd.

20-12-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Kerstwens
Mijn Kerstwens


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/reese_witherspoon_4.jpg

20-12-2008 om 03:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde en aandacht
Liefde en aandacht


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate_moss-1.jpg

20-12-2008 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiana Jones bevat meeste blunders

Indiana Jones bevat meeste blunders

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/indiana-jones.jpg
'Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull' spant dit jaar de kroon en de lijst 'films met de meeste blunders': niet minder dan 64 fouten zijn de film binnengeslopen.

De terugkeer van Harrison Ford als archeoloog-avonturier won de dubieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door door de website moviemistakes.com. Zo wordt er in de film een Harley Davidson uit 2000 gebruikt, terwijl het verhaal zich afspeelt in 1957.

Succesfilm 'Mamma Mia' bevat 44 'continuïteitsfouten' en andere onzorgvuldigheden en de nieuwe Batmanfilm 'The Dark Knight' bevat 43 van die slordigheden.

"Gezien het budget waarmee deze films worden gemaakt, zou je verwachten dat dergelijke fouten vermeden worden of op zijn minst worden weggemoffeld. Maar ze blijven zich maar opstapelen, en filmfans blijven ze met argusogen spotten", aldus een woordvoerder van de website.

19-12-2008 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apocalypse Now acteur Sam Bottoms (53) overleden

Apocalypse Now acteur Sam Bottoms (53) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sam-bottoms.jpg
Acteur Sam Bottoms is overleden. De acteur, die onder meer in 'Apocalypse Now' speelde, overleed dinsdag in Los Angeles aan de gevolgen van een hersentumor. Hij werd 53 jaar.

Surfende soldaat
Bottoms, wiens drie broers ook acteren, speelde in de oorlogsfilm 'Apocalypse Now' uit 1979 de kleine maar memorabele rol van de surfende soldaat Lance Johnson. Hij had verder rollen in films als 'The Last Picture Show', 'Bronco Billy', 'Seabiscuit' en 'Shopgirl'.

19-12-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Simon in bestuur van conservatorium Boston

Paul Simon in bestuur van conservatorium Boston

Om Graceland te bekijken druk op de foto.

.
Paul Simon en acteur Christopher Guest zijn toegetreden tot het bestuur van het Berklee College of Music in Boston. Dat heeft het Amerikaanse conservatorium bekendgemaakt. De muzikant en de acteur-componist hadden beiden al eerder eredoctoraten ontvangen van de opleiding.

Componeren, optreden en film
De directeur van de onderwijsinstelling zei te geloven dat Simon en Guest een aanvulling zullen vormen binnen het bestuur met hun kennis over componeren, optreden en film.

Rock and Roll Hall of Fame
De 67-jarige Paul Simon werd bekend als de helft van het duo Simon & Garfunkel, dat in de jaren zestig hits scoorde als 'Bridge over troubled water' en 'Mrs. Robinson'. Nadat het duo uit elkaar ging in 1971 begon hij een succesvolle solocarrière. Hij werd in 2001 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Man van Jamie Lee Curtis
De 60-jarige Guest is niet alleen acteur, in films als 'Sticky Fingers' en 'A Few Good Men', en regisseur, van films als 'Waiting for Guffman' en 'Best in Show'. De man van actrice Jamie Lee Curtis componeerde ook de muziek van films als 'This is Spinal Tap' en 'A Mighty Wind'.

19-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslets seksscènes: beter en heter

Kate Winslets seksscènes: beter en heter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslets.jpg
Volgens haar achttienjarige tegenspeler David Kross worden de seksscènes met Kate Winslet (33) almaar beter en heter. De Duitse acteur kende het genoegen seksscènes met Kate op te nemen voor de nieuwe film 'The Reader'. Winslet kreeg een Screen Actors Guild Award-nominatie voor beste bijrol in de film.

Lachen!
"In het begin was ik supernerveus, maar gaandeweg werd het beter en heter. Op de duur maakten we grapjes onder elkaar. Kate voorspelde me dat we na het filmen zouden lachen met de scènes die we hadden opgenomen en ze kreeg ook gelijk".

Weinig ervaring
Kross had bitter weinig acteerervaring toen hij werd gekozen voor de rol van Michael Berg, een schooljongen van 15 in het West-Duitsland van de jaren vijftig die verliefd wordt op Winslets personage Hannah Schmitz.

Dankbaar
Ondanks zijn prille leeftijd wist Kross dat de seksscènes "deftig" moesten gedaan worden. Hij beseft nu dat hij zich geen betere tegenspeelster had kunnen dromen. "Ik ben haar dankbaar. Ze is een van de beste actrices om dergelijke scènes mee te spelen. Ze heeft ervaring en ze weet wat ze doet".

19-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson veilt eigen snot

Scarlett Johansson veilt eigen snot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/scarlett-johansson.jpg
Hollywoodsterren zijn vaak rare snuiters, maar wat Scarlett Johansson samen Jay Leno in zijn talkshow uitkraamde, slaat wel alles. De sexy actrice laat haar snot veilen op e-bay. Het is geen vroege 1 april-grap, want er is ondertussen al meer dan 2.000 dollar geboden op de zakdoek in kwestie. Wat maakt de snot zo speciaal dan? Naast het feit dat het van een werelberoemde actrice komt, ligt topacteur Samuel L. Jackson aan de basis van de verkoudheid die het geveilde snot veroorzaakte. Geef toe: een niet te versmaden combinatie. Gelukkig heeft deze farce ook nog een nobele kant: de opbrengst gaat naar een goed doel.

Medespeler
Scarlett kwam bij Jay Leno onder meer haar nieuwste film 'The Spirit' promoten en liet tijdens het gesprek met Jay Leno weten een verkoudheid te hebben opgelopen van haar medespeler Samuel L. Jackson. De actrice grapte dat ze het gevoel had dat haar verkoudheid toch wat meer waard was geworden, omdat ze die had opgelopen van een Hollywoodster. Toen ze een zakdoekje kreeg aangereikt om haar neus in te snuiten, werd het briljante idee geboren om Scarletts snot te veilen aan de hoogste bieder.

Goed doel
Tot maandag 22 december kan er op E-bay worden geboden op het waardevolle doekje. De opbrengsten van de veiling gaan naar een door Scarlett gekozen goed doel. Inmiddels zijn er al 67 biedingen uitgebracht en staat de teller op 2.205 dollar (zo'n 1.500 euro). Als je zelf wil bieden, dat kan hier.

19-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas wil eigen ploeg in motorsport


Antonio Banderas wil eigen ploeg in motorsport

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/antonio-banderas.jpg
Antonio Banderas, met zijn vrouw Melanie Griffith, wil starten met een eigen ploeg in de 125 en 250 cc.

Antonio Banderas wil zo snel mogelijk een eigen motorsportteam uit de grond stampen. De Spaanse acteur lanceerde de afgelopen weken een oproep om sponsors over de streep te trekken. En dat is nu gelukt: het Oostenrijkse gokkantoor Interwetten is bereid zes miljoen euro te investeren in de kinderdroom van Banderas.

Volgend seizoen zou het team al uitkomen in de 125 en 250cc. Wie de piloten worden is niet bekend, maar Banderas wil dolgraag enkele Spaanse en Italiaanse talenten van het grote werk laten proeven om ze nadien door te sluizen naar de MotoGP, de koninginneklasse van de motorsport.

19-12-2008 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC's Brian Johnson schrijft autobiografie

AC/DC's Brian Johnson schrijft autobiografie

Om Thunderstruck te bekijken druk op de foto.

.
AC/DC-zanger Brian Johnson is beginnen schrijven aan ziin memoires. Ja, hij kan schrijven en nee, het wordt geen typische rock-'n-roll autobiografie.

Bier en snelle wagens
De krachtigste stem uit de rockmuziek heeft zich immers nooit aan drugs of andere excessen overgeleverd. De man die in zijn tuin in Florida een zwembad in de vorm van een gitaar heeft, lust best een biertje en is dol op snelle wagens. "Ik hou enorm van humor, en auto's zijn belangrijk in mijn leven. Ik heb het geluk gekend enkele exotische exemplaren te kunnen kopen. In de plaats van drugs te nemen, stort ik me op sportwagens. Ik weet niet zeker wat het duurste is", verklaart Johnson in The Herald Tribune.

Britse vervanger
Johnson werd in 1980, na de drugdood van de charismatische zanger Bon Scott, bij AC/DC ingelijfd. Als enige Brit in het Australische gezelschap. Tijdens zijn auditie zong hij 'Whole Lotta Rosie' en 'Nutbush City Limits' en de band was meteen overtuigd. Het eerste album met hem als zanger, 'Back in Black' uit 1980, is na Michael Jacksons 'Thriller' het bestverkopende album aller tijden.
AC/DC is momenteel op tournee en geeft - voor de pietzakken die een ticket hebben bemachtigd - in maart twee concerten in het Antwerpse Sportpaleis.

19-12-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album U2 op 2 maart

Nieuw album U2 op 2 maart

Om Bloody Sunday te beluisteren druk op de foto.

.
Op 2 maart wordt het langverwachte nieuwe album van U2, 'No Line On The Horizon', uitgebracht. Dat wordt het twaalfde album van de Ierse band en het eerste sinds 'How To Dismantle An Atomic Bomb' van eind 2004.

Fez, Dublin, NYC en Londen
Het nieuwe album werd opgenomen in het Marokkaanse Fez, in Dublin, New York en Londen. In de producersstoel zaten achtereenvolgens Brian Eno, Daniel Lanois en Steve Lillywhite.

Lek
De voorbije zomer lekten al enkele nummers toen een wakkere fan opnames maakte in Saint-Tropez, waar Bono zijn nieuwe werk aan enkele vrienden liet horen en daarmee de hele buurt op stelten zette.
Aandelen te koop
Maar fans van U2 hoeven niet tot maart op een cadeau te wachten. Onder de kerstboom kunnen ze immers aandelen van de band in Live Nation treffen. U2 verkoopt immers een deel van zijn aandelen in de evenenementengigant. De band tekende in maart een contract voor twaalf jaar met Live Nation waardoor het bedrijf de controle verwerft over de concerten, online fanclubs en merchandise van U2. De verkoop van de aandelen zal U2 naar schatting 15 miljoen euro opleveren.
In oktober 2007 tekende Madonna een gelijkaardig contract met Live Nation. Volgens haar contract mag ze in april haar aandelen verkopen.

19-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleindochter multimiljardair Warren Buffett kijgt geen cent

Kleindochter multimiljardair Warren Buffett kijgt geen cent

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-buffett.jpg
Kunstenares Nicole Buffett.

Wat als jouw grootvader de rijkste man op aarde is? Nooit geldzorgen, zou je denken. Toch? Nicole Buffett, kleindochter van Warren Buffett, weet dat het ook anders kan. De 32-jarige artieste, met haar onvermijdelijke dreadlocks, krijgt van bompalief geen rotte dollar. Ze leeft van de opbrengst van haar schilderijen.

'Lucky sperm club'
Het vakblad Forbes bracht onlangs nog uit dat Warren Buffett (78) over Bill Gates is gesprongen en zo de rijkste Amerikaan ter wereld is, met een kapitaal van meer dan 40 miljard euro. Maar de man blijft principieel: geen beloningen voor de "members of the lucky sperm club". Met andere woorden, "'t is niet omdat de natuur heeft bepaald dat je familie van mij bent, dat je ook geld van mij krijgt".

Werken!
Warren Buffett gelooft heilig in de zogenaamde meritocratie, wat wil zeggen: werken voor je geld! Maar Nicole Buffett profiteert hoe dan ook van haar familienaam. Zo verkocht ze, vanuit haar hippiebasis in Berkeley bij San Francisco, dit jaar voor zo'n 28.000 euro aan schilderijen.

Huis van 1958
Warren Buffett woont zelf nog altijd - apetrots! - in de woning die hij in 1958 kocht in een buitenwijk van Omaha voor de prijs van 22.125 euro. Hij rijdt met een bescheiden Amerikaanse slee en doopte zijn bedrijfsjet tien jaar geleden "De onvergeeflijke". Hij schonk zijn kinderen en kleinkinderen net genoeg - voor hun studies bijvoorbeeld - om financieel op zelfstandige basis verder te kunnen. "Maar niet zó veel dat ze op hun luie krent kunnen zitten."

Familieregel
Waarom precies Nicole op niks meer moet rekenen? Zij brak een familieregel door publiekelijk op te treden als een 'Buffett' in een documentaire. Aan Oprah Winfrey vertelde ze later dat ze zich "volledig uitgesloten voelde van het familiefortuin"

19-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SWAT-team voor Cheryl Cole na dreigement fan

SWAT-team voor Cheryl Cole na dreigement fan

Om Jump te beluisteren druk op de foto.

.
Cheryl Cole, zangeres bij Girls Aloud en vrouw van voetballer Ashley Cole, krijgt een heus SWAT-team voor Kerstmis. Het meisje heeft het Special Weapons and Tactics-team ingehuurd nadat ze een brief ontving waarin een dolgedraaide fan ermee dreigt zichzelf en zijn gezin te doden tijdens de kerstperiode.

Obsessie zorgwekkend
"De man bedreigt Cheryl niet direct, maar zijn obsessie is zorgwekkend en rechtvaardigt deze extreme beveiliging. Het team bestaat uit goedgetrainde voormalige politieagenten die tot de tanden gewapend zijn om haar veiligheid te garanderen", aldus een bron in de Britse krant Daily Star.

Zo erg als Robbie Williams
De 25-jarige zangeres kreeg onlangs een nieuw legioen fans wegens haar optreden als jurylid in de talentshow 'The X Factor'. Van zodra ze haar huis verlaat, wordt ze door fans belaagd. "Sinds Robbie Williams heeft geen enkele ster in die mate het Britse publiek begeesterd, in die mate dat ze een team nodig heeft dat haar de klok rond beschermt".

Ontrouw Ashley
Cheryl Cole heeft het voorbije jaar wel meer katjes te geselen gehad. Enkele maanden geleden kwam aan het licht dat haar halve trouwboek, Chelseaspeler Ashley Cole, duchtig naast de pot had gepist. Onveilig nog wel, maar daar zag hij geen graten in, want "we worden bij Chelse getest op soa's". Cheryl vergaf haar goudhaantje, maar eiste dat hij enkele maanden van haar ranke lijf zou blijven en dat hij een nieuw huis zou kopen want ze had sterke vermoedens dat hij ook in de echtelijke sponde scheve schaatsen had gereden.

19-12-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Letterman krijgt das naaktshoot Jennifer Aniston

David Letterman krijgt das naaktshoot Jennifer Aniston

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-letterman.jpg
David Letterman bleef de naaktfoto van Aniston maar in allerlei standjes draaien.

Iedereen herinnert zich ongetwjifeld nog levendig de spraakmakende naaktshoot van Jennifer Aniston in GQ Magazine. Daarin prijkt de bijna 40-jarige actrice in al haar glorie met enkel maar een das aan. Die veelbesproken das is nu in het bezit van David Letterman. In de bekende 'Late Show' kreeg de presentator het hebbeding cadeau van zijn Jennifer Aniston, die van de gelegenheid gebruik maakte om haar nieuwe film 'Marley & Me' te promoten.

Standjes
Het is weinigen gegeven, maar de kortgerokte Jennifer Aniston bracht spraakwaterval David Letterman echt van zijn melk. In het begin van de show had Letterman zoals gewoonlijk de touwtjes nog stevig in handen, toen hij de naaktofoto van Jennifer Aniston maar bleef ronddraaien in allerlei standjes. De ex van Brad Pitt nam dan resoluut over door plots een vroeg kerstgeschenk onder Lettermans neus te duwen.

Dasknoop
Die stal vervolgens weer de show door zijn gele das als een macho uit te doen en weg te gooien. Letterman moest bijna met het schaamrood op de wangen hulp vragen aan zijn gast met de dasknoop, maar eenmaal dat geregeld was, had Letterman al gauw de veel te kleine das rond zijn hals hangen. "Ah, ik mag terug naar school, maar je weet wat ze zeggen van kerels met korte dassen", grapte de presentator. Aniston kwam niet meer bij van het lachen en kon alleen maar besluiten. "Dit is echt een historisch moment in mijn carrière."

19-12-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!