NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Simon in bestuur van conservatorium Boston

Paul Simon in bestuur van conservatorium Boston

Om Graceland te bekijken druk op de foto.

.
Paul Simon en acteur Christopher Guest zijn toegetreden tot het bestuur van het Berklee College of Music in Boston. Dat heeft het Amerikaanse conservatorium bekendgemaakt. De muzikant en de acteur-componist hadden beiden al eerder eredoctoraten ontvangen van de opleiding.

Componeren, optreden en film
De directeur van de onderwijsinstelling zei te geloven dat Simon en Guest een aanvulling zullen vormen binnen het bestuur met hun kennis over componeren, optreden en film.

Rock and Roll Hall of Fame
De 67-jarige Paul Simon werd bekend als de helft van het duo Simon & Garfunkel, dat in de jaren zestig hits scoorde als 'Bridge over troubled water' en 'Mrs. Robinson'. Nadat het duo uit elkaar ging in 1971 begon hij een succesvolle solocarrière. Hij werd in 2001 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Man van Jamie Lee Curtis
De 60-jarige Guest is niet alleen acteur, in films als 'Sticky Fingers' en 'A Few Good Men', en regisseur, van films als 'Waiting for Guffman' en 'Best in Show'. De man van actrice Jamie Lee Curtis componeerde ook de muziek van films als 'This is Spinal Tap' en 'A Mighty Wind'.

19-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslets seksscènes: beter en heter

Kate Winslets seksscènes: beter en heter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslets.jpg
Volgens haar achttienjarige tegenspeler David Kross worden de seksscènes met Kate Winslet (33) almaar beter en heter. De Duitse acteur kende het genoegen seksscènes met Kate op te nemen voor de nieuwe film 'The Reader'. Winslet kreeg een Screen Actors Guild Award-nominatie voor beste bijrol in de film.

Lachen!
"In het begin was ik supernerveus, maar gaandeweg werd het beter en heter. Op de duur maakten we grapjes onder elkaar. Kate voorspelde me dat we na het filmen zouden lachen met de scènes die we hadden opgenomen en ze kreeg ook gelijk".

Weinig ervaring
Kross had bitter weinig acteerervaring toen hij werd gekozen voor de rol van Michael Berg, een schooljongen van 15 in het West-Duitsland van de jaren vijftig die verliefd wordt op Winslets personage Hannah Schmitz.

Dankbaar
Ondanks zijn prille leeftijd wist Kross dat de seksscènes "deftig" moesten gedaan worden. Hij beseft nu dat hij zich geen betere tegenspeelster had kunnen dromen. "Ik ben haar dankbaar. Ze is een van de beste actrices om dergelijke scènes mee te spelen. Ze heeft ervaring en ze weet wat ze doet".

19-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson veilt eigen snot

Scarlett Johansson veilt eigen snot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/scarlett-johansson.jpg
Hollywoodsterren zijn vaak rare snuiters, maar wat Scarlett Johansson samen Jay Leno in zijn talkshow uitkraamde, slaat wel alles. De sexy actrice laat haar snot veilen op e-bay. Het is geen vroege 1 april-grap, want er is ondertussen al meer dan 2.000 dollar geboden op de zakdoek in kwestie. Wat maakt de snot zo speciaal dan? Naast het feit dat het van een werelberoemde actrice komt, ligt topacteur Samuel L. Jackson aan de basis van de verkoudheid die het geveilde snot veroorzaakte. Geef toe: een niet te versmaden combinatie. Gelukkig heeft deze farce ook nog een nobele kant: de opbrengst gaat naar een goed doel.

Medespeler
Scarlett kwam bij Jay Leno onder meer haar nieuwste film 'The Spirit' promoten en liet tijdens het gesprek met Jay Leno weten een verkoudheid te hebben opgelopen van haar medespeler Samuel L. Jackson. De actrice grapte dat ze het gevoel had dat haar verkoudheid toch wat meer waard was geworden, omdat ze die had opgelopen van een Hollywoodster. Toen ze een zakdoekje kreeg aangereikt om haar neus in te snuiten, werd het briljante idee geboren om Scarletts snot te veilen aan de hoogste bieder.

Goed doel
Tot maandag 22 december kan er op E-bay worden geboden op het waardevolle doekje. De opbrengsten van de veiling gaan naar een door Scarlett gekozen goed doel. Inmiddels zijn er al 67 biedingen uitgebracht en staat de teller op 2.205 dollar (zo'n 1.500 euro). Als je zelf wil bieden, dat kan hier.

19-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas wil eigen ploeg in motorsport


Antonio Banderas wil eigen ploeg in motorsport

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/antonio-banderas.jpg
Antonio Banderas, met zijn vrouw Melanie Griffith, wil starten met een eigen ploeg in de 125 en 250 cc.

Antonio Banderas wil zo snel mogelijk een eigen motorsportteam uit de grond stampen. De Spaanse acteur lanceerde de afgelopen weken een oproep om sponsors over de streep te trekken. En dat is nu gelukt: het Oostenrijkse gokkantoor Interwetten is bereid zes miljoen euro te investeren in de kinderdroom van Banderas.

Volgend seizoen zou het team al uitkomen in de 125 en 250cc. Wie de piloten worden is niet bekend, maar Banderas wil dolgraag enkele Spaanse en Italiaanse talenten van het grote werk laten proeven om ze nadien door te sluizen naar de MotoGP, de koninginneklasse van de motorsport.

19-12-2008 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC's Brian Johnson schrijft autobiografie

AC/DC's Brian Johnson schrijft autobiografie

Om Thunderstruck te bekijken druk op de foto.

.
AC/DC-zanger Brian Johnson is beginnen schrijven aan ziin memoires. Ja, hij kan schrijven en nee, het wordt geen typische rock-'n-roll autobiografie.

Bier en snelle wagens
De krachtigste stem uit de rockmuziek heeft zich immers nooit aan drugs of andere excessen overgeleverd. De man die in zijn tuin in Florida een zwembad in de vorm van een gitaar heeft, lust best een biertje en is dol op snelle wagens. "Ik hou enorm van humor, en auto's zijn belangrijk in mijn leven. Ik heb het geluk gekend enkele exotische exemplaren te kunnen kopen. In de plaats van drugs te nemen, stort ik me op sportwagens. Ik weet niet zeker wat het duurste is", verklaart Johnson in The Herald Tribune.

Britse vervanger
Johnson werd in 1980, na de drugdood van de charismatische zanger Bon Scott, bij AC/DC ingelijfd. Als enige Brit in het Australische gezelschap. Tijdens zijn auditie zong hij 'Whole Lotta Rosie' en 'Nutbush City Limits' en de band was meteen overtuigd. Het eerste album met hem als zanger, 'Back in Black' uit 1980, is na Michael Jacksons 'Thriller' het bestverkopende album aller tijden.
AC/DC is momenteel op tournee en geeft - voor de pietzakken die een ticket hebben bemachtigd - in maart twee concerten in het Antwerpse Sportpaleis.

19-12-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album U2 op 2 maart

Nieuw album U2 op 2 maart

Om Bloody Sunday te beluisteren druk op de foto.

.
Op 2 maart wordt het langverwachte nieuwe album van U2, 'No Line On The Horizon', uitgebracht. Dat wordt het twaalfde album van de Ierse band en het eerste sinds 'How To Dismantle An Atomic Bomb' van eind 2004.

Fez, Dublin, NYC en Londen
Het nieuwe album werd opgenomen in het Marokkaanse Fez, in Dublin, New York en Londen. In de producersstoel zaten achtereenvolgens Brian Eno, Daniel Lanois en Steve Lillywhite.

Lek
De voorbije zomer lekten al enkele nummers toen een wakkere fan opnames maakte in Saint-Tropez, waar Bono zijn nieuwe werk aan enkele vrienden liet horen en daarmee de hele buurt op stelten zette.
Aandelen te koop
Maar fans van U2 hoeven niet tot maart op een cadeau te wachten. Onder de kerstboom kunnen ze immers aandelen van de band in Live Nation treffen. U2 verkoopt immers een deel van zijn aandelen in de evenenementengigant. De band tekende in maart een contract voor twaalf jaar met Live Nation waardoor het bedrijf de controle verwerft over de concerten, online fanclubs en merchandise van U2. De verkoop van de aandelen zal U2 naar schatting 15 miljoen euro opleveren.
In oktober 2007 tekende Madonna een gelijkaardig contract met Live Nation. Volgens haar contract mag ze in april haar aandelen verkopen.

19-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleindochter multimiljardair Warren Buffett kijgt geen cent

Kleindochter multimiljardair Warren Buffett kijgt geen cent

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-buffett.jpg
Kunstenares Nicole Buffett.

Wat als jouw grootvader de rijkste man op aarde is? Nooit geldzorgen, zou je denken. Toch? Nicole Buffett, kleindochter van Warren Buffett, weet dat het ook anders kan. De 32-jarige artieste, met haar onvermijdelijke dreadlocks, krijgt van bompalief geen rotte dollar. Ze leeft van de opbrengst van haar schilderijen.

'Lucky sperm club'
Het vakblad Forbes bracht onlangs nog uit dat Warren Buffett (78) over Bill Gates is gesprongen en zo de rijkste Amerikaan ter wereld is, met een kapitaal van meer dan 40 miljard euro. Maar de man blijft principieel: geen beloningen voor de "members of the lucky sperm club". Met andere woorden, "'t is niet omdat de natuur heeft bepaald dat je familie van mij bent, dat je ook geld van mij krijgt".

Werken!
Warren Buffett gelooft heilig in de zogenaamde meritocratie, wat wil zeggen: werken voor je geld! Maar Nicole Buffett profiteert hoe dan ook van haar familienaam. Zo verkocht ze, vanuit haar hippiebasis in Berkeley bij San Francisco, dit jaar voor zo'n 28.000 euro aan schilderijen.

Huis van 1958
Warren Buffett woont zelf nog altijd - apetrots! - in de woning die hij in 1958 kocht in een buitenwijk van Omaha voor de prijs van 22.125 euro. Hij rijdt met een bescheiden Amerikaanse slee en doopte zijn bedrijfsjet tien jaar geleden "De onvergeeflijke". Hij schonk zijn kinderen en kleinkinderen net genoeg - voor hun studies bijvoorbeeld - om financieel op zelfstandige basis verder te kunnen. "Maar niet zó veel dat ze op hun luie krent kunnen zitten."

Familieregel
Waarom precies Nicole op niks meer moet rekenen? Zij brak een familieregel door publiekelijk op te treden als een 'Buffett' in een documentaire. Aan Oprah Winfrey vertelde ze later dat ze zich "volledig uitgesloten voelde van het familiefortuin"

19-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SWAT-team voor Cheryl Cole na dreigement fan

SWAT-team voor Cheryl Cole na dreigement fan

Om Jump te beluisteren druk op de foto.

.
Cheryl Cole, zangeres bij Girls Aloud en vrouw van voetballer Ashley Cole, krijgt een heus SWAT-team voor Kerstmis. Het meisje heeft het Special Weapons and Tactics-team ingehuurd nadat ze een brief ontving waarin een dolgedraaide fan ermee dreigt zichzelf en zijn gezin te doden tijdens de kerstperiode.

Obsessie zorgwekkend
"De man bedreigt Cheryl niet direct, maar zijn obsessie is zorgwekkend en rechtvaardigt deze extreme beveiliging. Het team bestaat uit goedgetrainde voormalige politieagenten die tot de tanden gewapend zijn om haar veiligheid te garanderen", aldus een bron in de Britse krant Daily Star.

Zo erg als Robbie Williams
De 25-jarige zangeres kreeg onlangs een nieuw legioen fans wegens haar optreden als jurylid in de talentshow 'The X Factor'. Van zodra ze haar huis verlaat, wordt ze door fans belaagd. "Sinds Robbie Williams heeft geen enkele ster in die mate het Britse publiek begeesterd, in die mate dat ze een team nodig heeft dat haar de klok rond beschermt".

Ontrouw Ashley
Cheryl Cole heeft het voorbije jaar wel meer katjes te geselen gehad. Enkele maanden geleden kwam aan het licht dat haar halve trouwboek, Chelseaspeler Ashley Cole, duchtig naast de pot had gepist. Onveilig nog wel, maar daar zag hij geen graten in, want "we worden bij Chelse getest op soa's". Cheryl vergaf haar goudhaantje, maar eiste dat hij enkele maanden van haar ranke lijf zou blijven en dat hij een nieuw huis zou kopen want ze had sterke vermoedens dat hij ook in de echtelijke sponde scheve schaatsen had gereden.

19-12-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Letterman krijgt das naaktshoot Jennifer Aniston

David Letterman krijgt das naaktshoot Jennifer Aniston

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-letterman.jpg
David Letterman bleef de naaktfoto van Aniston maar in allerlei standjes draaien.

Iedereen herinnert zich ongetwjifeld nog levendig de spraakmakende naaktshoot van Jennifer Aniston in GQ Magazine. Daarin prijkt de bijna 40-jarige actrice in al haar glorie met enkel maar een das aan. Die veelbesproken das is nu in het bezit van David Letterman. In de bekende 'Late Show' kreeg de presentator het hebbeding cadeau van zijn Jennifer Aniston, die van de gelegenheid gebruik maakte om haar nieuwe film 'Marley & Me' te promoten.

Standjes
Het is weinigen gegeven, maar de kortgerokte Jennifer Aniston bracht spraakwaterval David Letterman echt van zijn melk. In het begin van de show had Letterman zoals gewoonlijk de touwtjes nog stevig in handen, toen hij de naaktofoto van Jennifer Aniston maar bleef ronddraaien in allerlei standjes. De ex van Brad Pitt nam dan resoluut over door plots een vroeg kerstgeschenk onder Lettermans neus te duwen.

Dasknoop
Die stal vervolgens weer de show door zijn gele das als een macho uit te doen en weg te gooien. Letterman moest bijna met het schaamrood op de wangen hulp vragen aan zijn gast met de dasknoop, maar eenmaal dat geregeld was, had Letterman al gauw de veel te kleine das rond zijn hals hangen. "Ah, ik mag terug naar school, maar je weet wat ze zeggen van kerels met korte dassen", grapte de presentator. Aniston kwam niet meer bij van het lachen en kon alleen maar besluiten. "Dit is echt een historisch moment in mijn carrière."

19-12-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life gestart in Gent

Music for Life gestart in Gent

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-fir-life.jpg
Sinds 9.00u vanmorgen zitten Stubru-presentatoren Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire opgesloten in het Glazen Huis. Dat gebeurde door Daniel Termont, burgemeester van Gent, de stad waar de benefietshow Music for life dit jaar voor het eerst neerstrijkt. De drie zullen tot woensdagavond 24 december non-stop radio maken, terwijl ze overleven op groentesapjes.

Moeders op de vlucht
Dat gebeurt allemaal voor het goede doel. Samen met het Rode Kruis plaatst Music for life dit jaar 'moeders en kinderen op de vlucht' in de belangstelling met de slogan 'Een vluchteling is niets zonder jouw hulp'. 80 procent van alle vluchtelingen ter wereld zijn vrouwen en hun kinderen. Vorig jaar draaide de actie om drinkwater, en in 2006 ging het om landmijnen.

Liedjes aanvragen
De basis van de benefietshow is het inzamelen van geld door het aanvragen van een plaat. Termont gaf meteen het goede voorbeeld door deze editie te starten met 'War' van Bruce Springsteen. Ondertussen kwam AC/DC al twee keer aan bod en zelfs voor Mega Mindy is er plaats op de anders alternatieve radiozender.

Run for life
Maar naast deze kernactiviteit gebeurt er nog veel meer. In vijf Vlaamse steden wordt er gelopen onder de noemer 'Run for life'. Andere stubru-presentatoren steunen deze actie door 24 uur lang elke uur een kilometer te lopen. Ook gewone fitnesscentra sloten zich aan bij de actie, zoals Stadium Ucon in Gent. Elke gelopen kilometer levert 1 euro op.

Bed on the run
Een andere opvallende actie is 'Bed on the run', waarin Stubru-sidekicks Linde Merckpoel en Sam De Bruyn met een bed van het Zweedse Malmö naar Gent reizen. Elke wagen mag hen daarbij maar voor 100 kilometer meenemen. Ze startten hun trip op 15 december, en reizen langs de drie Glazen Huizen die Europa ondertussen rijk is: één in Malmö, één in Breda en het 'onze' in Gent.

Een single, een deken en veiligen
Voor Music for life werd ook een single opgenomen, 'Home' van Tom Helsen en Geike Arnaert, die voorlopig een van de meest aangevraagde nummers van deze editie lijkt. Daarnaast zijn er ook dekentjes te koop voor 10 euro, en kan je bieden op allerlei veilingen zoals een boottocht met Luc De Vos en Isabelle A., een pokeravond met de Neveneffecten, een gesigneerde poster van Metallica, een helikoptervlucht met Clouseau, een dag Sporza-presentator en nog veel meer.

Cultuurliefhebbers kunnen voor het goede doel naar de avant-première van 'Yes Man', op maandag 22 december in de Kinepolis van Gent, Oostende, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Fuifbeesten kunnen naar Party for life, op 23 december in de Vooruit in Gent.

Andere acties
Naast de officiële acties kunnen ook particulieren en handelaren een eigen actie opzetten. Om mee te tellen moet die wel geregistreerd worden (dat kan hier). Ondertussen zijn er al meer dan 600 acties geregistreerd, een absoluut record. Ook onze kranten doen mee aan de actie. Het Laatste Nieuws trok Gent al rond met een spaarvarken onder de noemer 'Spaarvarken for life' en bij De Morgen levert een abonnement voor twee maanden een donatie aan Music for life op.

Music for life wordt uitgezonden op Studio Brussel en is ook te volgen via de zender één en de digitale zender één+. Ook op de website (www.stubru.be) kan je de gebeurtenissen in en rond het Glazen Huis live volgen.

19-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze nacht
Deze nacht


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/aishwarya_rai_29.jpgDeze nacht heb ik,
Haar,
Mijn liefde,
Mijn liefde voor haar laten zien,
Ik gaf haar een kus,
En ik gaf er haar nog één,
Ik gaf haar een knuffel,
En ik gaf haar een twede,
En toen zij,
Mij,
Haar liefde voor mij wou laten zien,
Werd ik wakker..

19-12-2008 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
18-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerzanger Freddy Breck (66) overleden

Schlagerzanger Freddy Breck (66) overleden

Om Rote Rosen te bekijken druk op de foto.

.
Twee jaar geleden met onze schlagertrots Laura Lynn.

De Duitse schlagerzanger en muziekproducent Freddy Breck is op 66-jarige leeftijd aan kanker overleden, zo heeft zijn platenfirma vandaag gemeld.

'Überall auf der Welt'
Breck scoorde in de jaren zeventig over de hele wereld met liedjes als 'Rote Rosen', 'Überall auf der Welt' en 'Bianca'. Volgens zijn website behaalde hij in zijn loopbaan 35 gouden en 5 platinaplaten.

Van machines naar klassieke melodieën
Breck studeerde machinebouw. Na zijn studies werd hij ontdekt als zanger. In 1972 had hij zijn eerste hit met 'Überall auf der Welt' waarvan de melodie gebaseerd was op een lied van het gevangenkoor uit de opera 'Nabucco' van Giuseppe Verdi. Het bezorgde Freddy Breck meteen zijn eerste gouden plaat. Daarna zouden nog meer hits volgen die gebaseerd waren op bekende klassieke melodieën.

Samen met vrouw
Vanaf de jaren 1980 begon hij zich meer toe te leggen op het componeren van liedjes voor andere zangers. In die periode trad hij ook op in Vlaanderen en Nederland en zong hij ook in het Nederlands. Vanaf 1990 legde hij zich weer meer toe op het zingen maar hij zou zijn eerdere succes nooit meer evenaren.
In 1998 richtte hij samen met zijn vrouw Astrid de platenfirma Sun Day Records op en zingt hij met haar als het duo Astrid & Freddy Breck. Hij werkte tien jaar geleden ook samen met de Vlaamse schlagerzanger Jo Vally.

Kartoffeln
Freddy Breck, echte naam Gerhard Breker, overleed gisteren aan kanker, bij hem thuis in het Beierse Tegersnee, omringd door zijn familie. Op zijn website, die zijn overlijden nog niet meldt, vernemen we dat Brecks lievelingskleur koningsblauw was, dat hij dol was op inlineskaten en snelle auto's, dat hij in zijn bord "alles aus Kartoffeln" wilde en dat zijn grootste wens "Gesundheit" was. Moge tijdens Das Große Schlagerfestival im Himmel de polonaise in alle hevigheid losbarsten!

18-12-2008 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt: "We maken onze kerstgeschenkjes zelf"

Brad Pitt: "We maken onze kerstgeschenkjes zelf"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-3.jpg
Brad Pitt en Angelina Jolie maken hun kerstcadeautjes zelf. Dat onthulde de Amerikaanse steracteur in 'Hello! Magazine'. Bovendien kijkt hij er streng op toe dat zijn kinderen niet te veel naar de tekenfilmzender kijken, "omdat die boordevol manipulatieve reclame zit".

"Tijd insteken"
Eén ding staat vast: Pitt gaat met Shiloh, zijn tweeling Knox Léon en Vivienne Marcheline en adoptiekinderen Maddox, Zahara en Pax een drukke kersttijd tegemoet. "Dure geschenken hoeven ze niet te verwachten. Dat vragen ze ook niet omdat ze al dat fantastische speelgoed op tv niet zien. Onze regel bestaat erin dat iedereen zelf een cadeautje voor iemand anders maakt. Het is belangrijk dat er tijd in gestoken wordt."

Reünie met familie?
Volgens de acteur kunnen de kinderen best leven met het idee dat ze uit verschillende landen komen. "Als ze ouder worden, spelen we met het idee om voor iedereen een reünie met hun familie te organiseren. Maar dat is toekomstmuziek, op dit moment genieten we gewoon van de leuke chaos in huis: dan zie ik onze baasjes uit Vietnam (Pax) en Cambodja (Maddox) en de dochters uit Ethiopië (Zahara) en Namibië (Shiloh) en is mijn dag weer goed. Ongelooflijk hoe goed ze met elkaar opschieten en gewoon broers en zussen van elkaar zijn. Het voelt ook goed om te weten dat wij hen een nieuwe thuis en zelfs een nieuw leven kunnen schenken hebben.

18-12-2008 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise wil dat Suri actrice wordt

Tom Cruise wil dat Suri actrice wordt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-4.jpg
Ze is nog maar een duim hoog, maar nu al speurt Tom Cruise naar sterallures bij Suri. De Hollywoodster hoopt, in tegenstelling tot veel van zijn collega's, dat zijn kleine meid ooit een actrice zal worden. "Dat zou me heel blij maken. Acteren is gewoon fantastisch: we komen met veel mensen in contact en kunnen personages en verhalen tot leven wekken."

"Mijn kinderen leiden het leven dat ik in mijn jeugd gewild zou hebben", vervolgt Cruise. "Ik heb altijd willen reizen, nieuwe culturen ontdekken en een beetje van hun geschiedenis leren kennen. Als ze oud genoeg zijn, kunnen ze zelf beslissen of ze daarmee verder willen. Ik zal hen in ieder geval altijd blijven steunen.

18-12-2008 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner: "Jennifer wordt heter en heter"

Hugh Hefner: "Jennifer wordt heter en heter"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-ariston-7.jpg
Dat Jennifer Aniston naakt stond te pronken in 'GQ' is natuurlijk ook Hugh Hefner niet ontgaan. De Playboy-baas had naar aanleiding van de vijfenvijftigste verjaardag van het blootblad Carmen Electra op de cover staan, maar heeft daar nu wel een beetje spijt van. "Deze foto's konden zo in de Playboy. Ik ben zwaar onder de indruk van Jennifer. Verbeeld ik het mij of wordt ze alleen maar heter? Ik had in ieder geval nooit gedacht dat ze mij zo kon bekoren."

In 'GQ' grapte de 'Friends'-actrice overigens dat ze nog een heel innige band heeft met Brad Pitt en Angelina Jolie. "We gaan in het weekend allemaal samen naar de Hamptons (een aantal dorpen in het oostelijk deel van Long Island waar veel rijke inwoners van New York City naartoe trekken;nvdr) en dan speel ik met hun kinderen."

"Triestig", vindt een filmstudiomedewerker. "Ze is op een bizarre manier geobsedeerd door Angelina. "Misschien is het een midlifecrisis omdat ze bijna 40 jaar wordt. Ze moet stoppen om over Angelina te praten en doorgaan met haar eigen leven."

18-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin zingt voor Obama

Aretha Franklin zingt voor Obama

Om I Say A Little Prayer te bekijken druk op de foto.

.
De 'Queen of Soul' Aretha Franklin zal op 20 januari in Washington DC optreden naar aanleiding van de beëdiging van de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama. Het belooft een groots spektakel te worden.

De bijeenkomst begint met een optreden van muzikanten van de Amerikaanse marine. Washington verwacht een enorme opkomst. Mogelijk zullen liefst drie miljoen belangstellenden de stad overspoelen.

Streng beveiligd
Meer dan duizend militairen zullen de stad beveiligen. Volgens generaal Gene Renuart bestaat er geen concrete dreiging voor de inhuldiging. De Amerikaanse geheime dienst, verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens de ceremonie, wil echter op alles voorbereid zijn. De dienst zet onder meer een eenheid in die zich richt op een eventuele chemische aanval.

18-12-2008 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryster Mindy McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Countryster Mindy McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Om Guys Do It All The Time druk op de foto.

.
De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready ligt in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Volgens een politieverklaring trof haar broer de zangeres gisteren "in zeer dronken toestand" aan in haar huis in Nashville. Ze had haar polsen doorgesneden en verschillende medicijnen ingenomen. Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis is de toestand van de countryster momenteel stabiel.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat de 33-jarige McCready negatief in het nieuws komt. De afgelopen jaren heeft zij meerdere malen geprobeerd zich van het leven te beroven. Ook kwam ze in aanraking met de politie, onder meer wegens het vervalsen van een recept voor pijnstillers en het rijden onder invloed.

De carrière van de countryzangeres begon al vroeg. Op 21-jarige leeftijd lanceerde zij haar debuutalbum 'Ten Thousand Angels' waarvan twee miljoen exemplaren werden verkocht. Afgelopen jaar bracht zij haar vierde album 'TBD' uit.

18-12-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey is kerstfavoriet

Mariah Carey is kerstfavoriet

Om Without You te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey bekleedt dit jaar de hoogste positie in de Nederlandse Winterse 50, met haar nummer 'All I Want for Christmas is You'. De zevende editie van de lijst met populairste kersthits kwam vandaag uit. Via de website van de hitlijst werden dit jaar ruim vijftigduizend stemmen uitgebracht.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Winterse 50 dat 'Last Christmas' van Wham niet boven aan de lijst prijkt. Het nummer staat dit jaar op de tweede positie. De derde plaats is dit jaar voor 'Driving Home for Christmas' van Chris Rea.

18-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akon krijgt taakstraf voor gooien met fan

Akon krijgt taakstraf voor gooien met fan

Om Na Na Na te bekijken druk op de foto.


. 18-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man opgepakt voor aanval op Lindsay Lohan

Man opgepakt voor aanval op Lindsay Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-11.jpg
Een man die probeerde Lindsay Lohan vast te grijpen, is gisteren gearresteerd. De 38-jarige fan van de actrice duwde de portier van een nachtclub ruw opzij in een poging Lohan te bereiken. Hij werd daarop meegenomen door de politie die hem verstoring van de openbare orde ten laste legde.

Het incident gebeurde bij de Jackrabbit Lounge in Scottsdale in Arizona. De 22-jarige Lohan en haar 30-jarige vriendin Samantha Ronson verlieten de nachtclub op het moment dat de man probeerde de actrice te pakken te krijgen.

18-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!