Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise wil dat Suri actrice wordt

Tom Cruise wil dat Suri actrice wordt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-4.jpg
Ze is nog maar een duim hoog, maar nu al speurt Tom Cruise naar sterallures bij Suri. De Hollywoodster hoopt, in tegenstelling tot veel van zijn collega's, dat zijn kleine meid ooit een actrice zal worden. "Dat zou me heel blij maken. Acteren is gewoon fantastisch: we komen met veel mensen in contact en kunnen personages en verhalen tot leven wekken."

"Mijn kinderen leiden het leven dat ik in mijn jeugd gewild zou hebben", vervolgt Cruise. "Ik heb altijd willen reizen, nieuwe culturen ontdekken en een beetje van hun geschiedenis leren kennen. Als ze oud genoeg zijn, kunnen ze zelf beslissen of ze daarmee verder willen. Ik zal hen in ieder geval altijd blijven steunen.

18-12-2008 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner: "Jennifer wordt heter en heter"

Hugh Hefner: "Jennifer wordt heter en heter"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-ariston-7.jpg
Dat Jennifer Aniston naakt stond te pronken in 'GQ' is natuurlijk ook Hugh Hefner niet ontgaan. De Playboy-baas had naar aanleiding van de vijfenvijftigste verjaardag van het blootblad Carmen Electra op de cover staan, maar heeft daar nu wel een beetje spijt van. "Deze foto's konden zo in de Playboy. Ik ben zwaar onder de indruk van Jennifer. Verbeeld ik het mij of wordt ze alleen maar heter? Ik had in ieder geval nooit gedacht dat ze mij zo kon bekoren."

In 'GQ' grapte de 'Friends'-actrice overigens dat ze nog een heel innige band heeft met Brad Pitt en Angelina Jolie. "We gaan in het weekend allemaal samen naar de Hamptons (een aantal dorpen in het oostelijk deel van Long Island waar veel rijke inwoners van New York City naartoe trekken;nvdr) en dan speel ik met hun kinderen."

"Triestig", vindt een filmstudiomedewerker. "Ze is op een bizarre manier geobsedeerd door Angelina. "Misschien is het een midlifecrisis omdat ze bijna 40 jaar wordt. Ze moet stoppen om over Angelina te praten en doorgaan met haar eigen leven."

18-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin zingt voor Obama

Aretha Franklin zingt voor Obama

Om I Say A Little Prayer te bekijken druk op de foto.

.
De 'Queen of Soul' Aretha Franklin zal op 20 januari in Washington DC optreden naar aanleiding van de beëdiging van de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama. Het belooft een groots spektakel te worden.

De bijeenkomst begint met een optreden van muzikanten van de Amerikaanse marine. Washington verwacht een enorme opkomst. Mogelijk zullen liefst drie miljoen belangstellenden de stad overspoelen.

Streng beveiligd
Meer dan duizend militairen zullen de stad beveiligen. Volgens generaal Gene Renuart bestaat er geen concrete dreiging voor de inhuldiging. De Amerikaanse geheime dienst, verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens de ceremonie, wil echter op alles voorbereid zijn. De dienst zet onder meer een eenheid in die zich richt op een eventuele chemische aanval.

18-12-2008 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryster Mindy McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Countryster Mindy McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Om Guys Do It All The Time druk op de foto.

.
De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready ligt in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Volgens een politieverklaring trof haar broer de zangeres gisteren "in zeer dronken toestand" aan in haar huis in Nashville. Ze had haar polsen doorgesneden en verschillende medicijnen ingenomen. Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis is de toestand van de countryster momenteel stabiel.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat de 33-jarige McCready negatief in het nieuws komt. De afgelopen jaren heeft zij meerdere malen geprobeerd zich van het leven te beroven. Ook kwam ze in aanraking met de politie, onder meer wegens het vervalsen van een recept voor pijnstillers en het rijden onder invloed.

De carrière van de countryzangeres begon al vroeg. Op 21-jarige leeftijd lanceerde zij haar debuutalbum 'Ten Thousand Angels' waarvan twee miljoen exemplaren werden verkocht. Afgelopen jaar bracht zij haar vierde album 'TBD' uit.

18-12-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey is kerstfavoriet

Mariah Carey is kerstfavoriet

Om Without You te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey bekleedt dit jaar de hoogste positie in de Nederlandse Winterse 50, met haar nummer 'All I Want for Christmas is You'. De zevende editie van de lijst met populairste kersthits kwam vandaag uit. Via de website van de hitlijst werden dit jaar ruim vijftigduizend stemmen uitgebracht.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Winterse 50 dat 'Last Christmas' van Wham niet boven aan de lijst prijkt. Het nummer staat dit jaar op de tweede positie. De derde plaats is dit jaar voor 'Driving Home for Christmas' van Chris Rea.

18-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akon krijgt taakstraf voor gooien met fan

Akon krijgt taakstraf voor gooien met fan

Om Na Na Na te bekijken druk op de foto.


. 18-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man opgepakt voor aanval op Lindsay Lohan

Man opgepakt voor aanval op Lindsay Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-11.jpg
Een man die probeerde Lindsay Lohan vast te grijpen, is gisteren gearresteerd. De 38-jarige fan van de actrice duwde de portier van een nachtclub ruw opzij in een poging Lohan te bereiken. Hij werd daarop meegenomen door de politie die hem verstoring van de openbare orde ten laste legde.

Het incident gebeurde bij de Jackrabbit Lounge in Scottsdale in Arizona. De 22-jarige Lohan en haar 30-jarige vriendin Samantha Ronson verlieten de nachtclub op het moment dat de man probeerde de actrice te pakken te krijgen.

18-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry topless in nieuwe film waarin ze zottin speelt

Halle Berry topless in nieuwe film waarin ze zottin speelt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/halle-berry-2.jpg
Halle Berry is niet vies van een naaktscène. Ook in haar nieuwste film 'Frankie and Alice' gaat de sexy Afro-Amerikaanse actrice weer uit de kleren. Daarin speelt ze een geestesgestoorde die topless door de straten stormt in een mini-rokje en laarzen. Eerder was de Oscarwinnares al te naakt te zien in Swordfish - waarin ze topless een boek zat te lezen in een stoel - en in 'Monster's Ball' met de bekende stomende vrijscène met Billy Bob Thornton.

Het is ook niet de eerste keer dat Halle Berry een labiele vrouw speelt, want eerder was ze ook al te zien in 'Gothika', een horrorfilm waar psychiater Berry beschuldigd wordt van de moord op haar man. In die prent moest ze iedereen overtuigen dat ze wel degelijk mentaal in orde was, in 'Frankie and Alice' ligt dan anders. In deze film van Geoffrey Sax met onder meer ook Stellan Skarsgard is ze een jonge schizofrene vrouw die probeert zichzelf te blijven. Haar Afro-kapsel is ook opvallend, ze zou de zus van Rode Duivel Marouane Fellaini kunnen zijn.

18-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans krijgt musical

Toon Hermans krijgt musical

Om Snieklaas te bekijken druk op de foto.

.
Toon Hermans krijgt een eigen musical. V&V Entertainment heeft de rechten verworven op een musical over de in 2000 overleden cabaretier. Gisteren tekenden de zoons van de komiek, Maurice en Gaby, een contract met de musicalproducent.

Zoon Maurice verklaart in de Nederlandse krant De Telegraaf dat hij en zijn broer de herinnering aan hun vader graag levend willen houden. "We willen zijn werk levend houden, omdat hij zo veel heeft betekend. Maar als onze vader nog geleefd had, had dit voor hem niet gehoeven. Zo bescheiden was hij. Hij wilde mensen gewoon een leuke avond bezorgen."

De musical wordt in 2010 op de planken verwacht. In de productie wordt het levensverhaal van Hermans verteld, ondersteund door bekende liedjes van de cabaretier, zoals 'Ballonnetje' en 'Jacqueline'. Wie de rol van Hermans gaat spelen, is nog niet bekend.

17-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlinale eert Maurice Jarre met Gouden Beer voor hele oeuvre

Berlinale eert Maurice Jarre met Gouden Beer voor hele oeuvre

Om Lara's Theme te beluisteren druk op de foto.


.
De Franse componist van filmmuziek Maurice Jarre (84) zal op 12 februari tijdens het filmfestival van Berlijn een Gouden Beer ontvangen voor zijn hele oeuvre, maakten de organisatoren bekend.

Doctor Zhivago
"De componisten van filmmuziek blijven te vaak in de schaduw van regisseurs en steracteurs. Bij Maurice Jarre was dat anders. De muziek van 'Doctor Zhivago', net als zijn andere werken, zijn wereldberoemd en maken onuitwisbaar deel uit van de geschiedenis van de cinema", legde Dieter Kosslick, directeur van het festival, uit in een persbericht.

Lyon
De carrière van Jarre, die in 1924 is geboren in Lyon, kende een vliegende start in de jaren vijftig. Daarvoor had hij de muzikale leiding op zich genomen van het Théâtre National Populaire in een voorstad van Lyon.

Drie Oscars
Het succes van de soundtrack van 'Lawrence of Arabia' in 1962 zorgde ervoor dat hij bekend werd in Hollywood en betekende de start van een samenwerking met de Britse regisseur David Lean. Ze werkten ook samen voor 'Doctor Zhivago' (1965) en 'A passage to India' (1984). Voor de muziek van deze drie films kreeg Jarre telkens een Oscar.

Jarre heeft meegewerkt aan de muziek voor meer dan 150 films, voor grote regisseurs als John Frankenheimer, Alfred Hitchcock, John Huston, Luchino Visconti en Peter Weir.

De Berlinale, waarvan de 59ste editie plaatsvindt van 5 tot 15 februari, is een van de belangrijkste filmfestivals van Europa, na Cannes en Venetië. Het festival zal openen met de première van 'The International', een spionagefilm geregisseerd door de Duitser Tom Tykwer ('Lola Rennt').

17-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo zoekt heil bij spermabank in nieuwe film

J-Lo zoekt heil bij spermabank in nieuwe film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-lopez-3.jpg
Jennifer Lopez zoekt in een nieuwe filmrol haar heil bij een spermabank. De acterende zangeres speelt in een romantische komedie een vrijgezelle vrouw die zwanger raakt via kunstmatige inseminatie en dan de man van haar dromen ontmoet. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Kindermeisje
De opnamen van 'Plan B', zoals de titel van de film luidt, moeten in april van start gaan. Er is nog geen regisseur vastgelegd. Naast 'Plan B' staan opnamen voor de komedie 'The Governess' gepland. Daarin speelt J-Lo een oplichtster die zich voordoet als kindermeisje van een weduwnaar, maar verliefd wordt op haar slachtoffer.

Tweeling
Met 'Plan B' maakt de 39-jarige Lopez haar rentree in de filmwereld. De laatste film van de brunette is 'El Cantante', die twee jaar geleden uitkwam. Lopez nam vrij om zich volledig op de zwangerschap en geboorte van haar tweeling Max en Emme te kunnen richten, die in februari geboren werd.

17-12-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Excuses Playboy voor heilige maagd op cover

Excuses Playboy voor heilige maagd op cover

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/playboy-1.jpg
Playboy heeft excuses aangeboden voor een foto waarop een model als de heilige maagd Maria poseert. De controversiële foto verscheen onlangs op de cover van de Mexicaanse editie van het blootblad.

Het hoofdkantoor van Playboy in Chicago liet in een verklaring weten de coverfoto af te keuren. De Mexicaanse Playboy heeft ontkend dat het een bewuste afbeelding van de maagd Maria betreft.

Op de foto is een vrouw te zien met een wit kleed dat haar hoofd en borsten bedekt, een traditionele Maria-pose. Op de cover van het magazine stond in het Spaans: 'We houden van je, Maria'.

17-12-2008 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris en Benji zoeken weer contact

Paris en Benji zoeken weer contact

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-24.jpg
Is er een grote verzoening op til tussen Paris Hilton en Benji Madden? Het duo werd in ieder geval samen gespot tijdens de opening van een Dolce & Gabbana-boetiek in Los Angeles. "Paris stond interviews te doen op de rode loper toen Benji aankwam", aldus een bron. "Hij onderbrak het personderonsje om haar te begroeten en de twee gingen in een hoekje staan praten. Het ging er gezellig aan toe, maar Paris liet niet toe dat er foto's van hen samen genomen werden. Nadat ze Nicole Richie en Benji's tweelingbroer Joel begroet had, ging de conversatie met Benji verder in de rookzone. Op de onvermijdelijke vraag of het paar weer samen was, volgde een veelbetekenende glimlach."

Twee weken geleden liet Paris al uitschijnen dat ze Benji nog lang niet uit haar gedachten gezet had. "Ik hou van hem. Hij is zo'n geweldige man, zonder meer mijn beste vriend. We zullen altijd met elkaar verbonden blijven. Ik hou nog steeds van hem, maar we zien wel wat er in de toekomst van komt", klonk het toen.

17-12-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plaatjes van Marilyn Monroe leveren 100.000 euro op

Plaatjes van Marilyn Monroe leveren 100.000 euro op

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marilyn-monroe-1.jpg
Een verzameling foto's van Marilyn Monroe heeft ruim 100.000 euro opgebracht. Het gaat om de laatste professionele foto's die van het sekssymbool werden genomen voor haar dood in 1962. De collectie werd geveild door de New Yorkse vestiging van veilinghuis Christie's.

De 59 foto's die Bert Stern nam voor het Amerikaanse tijdschrift Vogue zijn niet de enige plaatjes van Monroe die in New York onder de hamer gaan. Morgen worden nog andere kiekjes van de blondine geveild.

17-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breng 2009 door met sexy Kim Kardashian

Breng 2009 door met sexy Kim Kardashian

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kim-kardashian.jpg
Kim Kardashian laat haar fans niet in de kou staan. Het sexy fotomodel bokste voor 2009 een eigen kalender in elkaar vol stomende plaatjes van zichzelf. Wat u mag verwachten? Een diepere inkijk op de weelderige vormen van de 'beroemdste kont ter wereld', zoals de zwartharige schoonheid wel eens liefkozend genoemd wordt.

En toch hangt ze het beste nog niet aan uw neus: de écht pikante foto's die fotograaf Troy Jensen nam, zijn enkel voor haar American football-vriendje Reggie Bush bestemd...

17-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy geeft feestje voor knipperlichtvriendin

Diddy geeft feestje voor knipperlichtvriendin

Om Diddy te beluisteren druk op de foto.

.
Sean Combs, beter bekend als rapper Diddy, heeft een privéfeestje georganiseerd voor Kim Porter. De twee hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie. De rapper huurde gisteren een restaurant in Hollywood af en liet voor haar 38ste verjaardag onder meer een speciale cocktail samenstellen, meldt het Amerikaanse tijdschrift 'People'. Grey's Anatomy-actrices Ellen Pompeo en Sara Ramirez behoorden tot de dertig gasten.

Porter en Combs hebben samen drie kinderen: Christian van 10 en de 2-jarige meisjestweeling D'Lila Star en Jessie James. De relatie tussen het stel gaat al jaren op en af. Medio vorig jaar beweerde Porter nog de rapper definitief de deur te hebben gewezen, nadat bleek dat hij een kind had verwekt bij een andere vrouw.

17-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum: "Lippen moeten goed smaken"

Heidi Klum: "Lippen moeten goed smaken"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum-3.jpg
Heidi Klum gaat nooit de deur uit zonder opgetutte lippen. Speciaal voor haar ventje Seal doet ze er zelfs chocoladen lipgloss op. "Een mooie lekkere mond is heel belangrijk. Je voelt jezelf sexy als je goed ruikt en lekker smaakt, dus lipgloss is heel belangrijk voor mij. Al is er op dat vlak ook heel wat rommel op de markt."

"Nadeel is wel dat ik er de onhebbelijke gewoonte aan overgehouden heb om mijn lipstick zelf op te eten. Het smaakt zo goed dat ik constant mijn lippen aflik", besluit het zelf niet te versmaden topmodel.

17-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pelé vertolkt hoofdrol in animatiefilm

Pelé vertolkt hoofdrol in animatiefilm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pele.jpg
Pelé gaat zijn voetbalschoenen opnieuw aanbinden. De Braziliaanse voetballegende gaat de hoofdrol vertolken in een animatiefilm, die door Compact Disc India Ltd wordt geproduceerd. "We gaan een animatiefilm creëren over voetbal. Daarin wordt Pelé het hoofdpersonage", zegt voorzitter Suresh Kumar. Ook heeft het bedrijf de rechten verworven om merchandising op de markt te brengen rond Pelé. Dat schrijft de Telegraaf.

De film zou halverwege 2010 klaar moeten zijn. Pelé heeft het laatste woord in het scenario en zal ook verantwoordelijk zijn voor de promotie van de film. "Het is nog te vroeg om het over het script of de verhaallijnen te hebben", meldt Kumar. De 68-jarige Pelé gaat met zijn filmrol Michael Jordan achterna. De voormalige topbasketballer nam in 1996 de hoofdrol in de animatiefilm 'Space Jam' voor zijn rekening.

17-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 7 mei in Sportpaleis

Beyoncé op 7 mei in Sportpaleis

Om Listen te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé - tegenwoordig bekend als Sasha Fierce - komt op 7 mei naar het Antwerpse Sportpaleis. De wederhelft van hiphopmiljonair Jay-Z is op tournee met haar derde solo-album. De wereldtour wordt afgetrapt op 26 april in Kroatië en afgesloten op 31 mei in Belfast. Halverwege doet Beyoncé het Antwerpse Sportpaleis aan.

De zangeres scoort momenteel met haar derde solo-album 'I Am... Sasha Fierce', dat op zestien staat in de Vlaamse albumtop. Haar single 'If I were a Boy' haalde de vierde plaats.

Enkel vrouwen
Het voormalige lid van Destiny's Child maakt er een erezaak van enkel met vrouwen op het podium te staan. Ze worden voor de gelegenheid gekleed door ontwerper Thierry Mugler. Op muzikaal gebied kunnen de fans rekenen op nieuwe hits, classics en verrassingsacts, aldus Sasha.

17-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij...kleurt mijn dagen
Jij...kleurt mijn dagen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/halle_berry_2.jpg


Wat doet het er nog toe
dat 's werelds geschreeuw
soms alles overstemd...
dat de dagen korter zijn,
dat de zon minder fel schijnt
nu het winter is geworden.
Het doet er zelfs niet toe
dat ik soms nog verkil en verstar
omdat ik het nog niet echt...
allemaal kan bevatten.
Niets, maar dan ook niets
van dit alles doet er nog iets toe
sinds de dag dat jij je hart
zo liefdevol voor mij ontsloot!
 

17-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!