Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy geeft feestje voor knipperlichtvriendin

Diddy geeft feestje voor knipperlichtvriendin

Om Diddy te beluisteren druk op de foto.

.
Sean Combs, beter bekend als rapper Diddy, heeft een privéfeestje georganiseerd voor Kim Porter. De twee hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie. De rapper huurde gisteren een restaurant in Hollywood af en liet voor haar 38ste verjaardag onder meer een speciale cocktail samenstellen, meldt het Amerikaanse tijdschrift 'People'. Grey's Anatomy-actrices Ellen Pompeo en Sara Ramirez behoorden tot de dertig gasten.

Porter en Combs hebben samen drie kinderen: Christian van 10 en de 2-jarige meisjestweeling D'Lila Star en Jessie James. De relatie tussen het stel gaat al jaren op en af. Medio vorig jaar beweerde Porter nog de rapper definitief de deur te hebben gewezen, nadat bleek dat hij een kind had verwekt bij een andere vrouw.

17-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum: "Lippen moeten goed smaken"

Heidi Klum: "Lippen moeten goed smaken"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum-3.jpg
Heidi Klum gaat nooit de deur uit zonder opgetutte lippen. Speciaal voor haar ventje Seal doet ze er zelfs chocoladen lipgloss op. "Een mooie lekkere mond is heel belangrijk. Je voelt jezelf sexy als je goed ruikt en lekker smaakt, dus lipgloss is heel belangrijk voor mij. Al is er op dat vlak ook heel wat rommel op de markt."

"Nadeel is wel dat ik er de onhebbelijke gewoonte aan overgehouden heb om mijn lipstick zelf op te eten. Het smaakt zo goed dat ik constant mijn lippen aflik", besluit het zelf niet te versmaden topmodel.

17-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pelé vertolkt hoofdrol in animatiefilm

Pelé vertolkt hoofdrol in animatiefilm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pele.jpg
Pelé gaat zijn voetbalschoenen opnieuw aanbinden. De Braziliaanse voetballegende gaat de hoofdrol vertolken in een animatiefilm, die door Compact Disc India Ltd wordt geproduceerd. "We gaan een animatiefilm creëren over voetbal. Daarin wordt Pelé het hoofdpersonage", zegt voorzitter Suresh Kumar. Ook heeft het bedrijf de rechten verworven om merchandising op de markt te brengen rond Pelé. Dat schrijft de Telegraaf.

De film zou halverwege 2010 klaar moeten zijn. Pelé heeft het laatste woord in het scenario en zal ook verantwoordelijk zijn voor de promotie van de film. "Het is nog te vroeg om het over het script of de verhaallijnen te hebben", meldt Kumar. De 68-jarige Pelé gaat met zijn filmrol Michael Jordan achterna. De voormalige topbasketballer nam in 1996 de hoofdrol in de animatiefilm 'Space Jam' voor zijn rekening.

17-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 7 mei in Sportpaleis

Beyoncé op 7 mei in Sportpaleis

Om Listen te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé - tegenwoordig bekend als Sasha Fierce - komt op 7 mei naar het Antwerpse Sportpaleis. De wederhelft van hiphopmiljonair Jay-Z is op tournee met haar derde solo-album. De wereldtour wordt afgetrapt op 26 april in Kroatië en afgesloten op 31 mei in Belfast. Halverwege doet Beyoncé het Antwerpse Sportpaleis aan.

De zangeres scoort momenteel met haar derde solo-album 'I Am... Sasha Fierce', dat op zestien staat in de Vlaamse albumtop. Haar single 'If I were a Boy' haalde de vierde plaats.

Enkel vrouwen
Het voormalige lid van Destiny's Child maakt er een erezaak van enkel met vrouwen op het podium te staan. Ze worden voor de gelegenheid gekleed door ontwerper Thierry Mugler. Op muzikaal gebied kunnen de fans rekenen op nieuwe hits, classics en verrassingsacts, aldus Sasha.

17-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij...kleurt mijn dagen
Jij...kleurt mijn dagen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/halle_berry_2.jpg


Wat doet het er nog toe
dat 's werelds geschreeuw
soms alles overstemd...
dat de dagen korter zijn,
dat de zon minder fel schijnt
nu het winter is geworden.
Het doet er zelfs niet toe
dat ik soms nog verkil en verstar
omdat ik het nog niet echt...
allemaal kan bevatten.
Niets, maar dan ook niets
van dit alles doet er nog iets toe
sinds de dag dat jij je hart
zo liefdevol voor mij ontsloot!
 

17-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias neemt voor fan foto in zijn broek

Enrique Iglesias neemt voor fan foto in zijn broek

Om Be With You  te bekijken druk op de foto.

.
Sinds Anna Kournikova haar lief Enrique Iglesias heeft buitengesmeten, is de Spaanse zanger niet meer te houden. Nadat hij vorige week in Engeland op een concert op het podium een 17-jarige Anna K.-lookalike op de mond had gekust, nam hij nu in Parijs voor een fan een foto in zijn broek en begon dan zelfs te filmen wat er in zijn broek gebeurde. Waar gaat dat eindigen...

De promotietour van zijn Greatest Hits album blijft natuurlijk wel opvallen, zij het voor de verkeerde redenen. Ook in de VIP Room in Parijs nam Enrique Iglesias zijn motto om dicht bij zijn publiek te staan iets te letterlijk. Hij leende het digitale fototoestel-camera van een toeschouwer en begon op het podium foto's te nemen in zijn broek en zelfs te filmen. Het publiek was er natuurlijk wild van en de gelukkige fan heeft een heel speciale herinnering van haar idool overgehouden aan het concert.

17-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derrick is overleden

Derrick is overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/derrick.jpg
De Duitse acteur Horst Tappert is zaterdag op 85-jarige leeftijd in een ziekenhuis in München overleden. Dat meldde de echtgenote van de acteur, Ursula, aan het blad Bunte. Tappert verwierf naam en faam als de gelijknamige detective in de misdaadserie 'Derrick' die in de jaren tachtig ook bij ons zeer populair was.

Krijgsgevangen
Tappert werd geboren in Elberfeld (tegenwoordig Wuppertal) als zoon van een ambtenaar. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij in de Wehrmacht. Na terugkeer uit krijgsgevangenschap werkte hij aanvankelijk als boekhouder bij een theater. Daar werd hij snel enthousiast voor het acteerwerk en vanaf 1946 volgde hij acteerlessen. Na jarenlang als amateuracteur te hebben gespeeld werd hij in 1967 professioneel acteur.

281 afleveringen, 104 landen
Hoewel hij eind jaren vijftig al zijn televisiedebuut had gemaakt, vond zijn televisiedoorbraak plaats in 1966 toen hij een belangrijke rol speelde in de driedelige Krimi-serie 'Die Gentlemen bitten zur Kasse'. De komende jaren zou hij in meer misdaadfilms spelen. In 1974 kreeg hij de hoofdrol in de Krimi 'Derrick', als hoofdinspecteur Stephan Derrick, bijgestaan door zijn trouwe assistent inspecteur Harry Klein (gespeeld door Fritz Wepper). De serie duurde 281 afleveringen en Derrick werd een internationaal succes. De serie werd op televisie uitgezonden in 104 landen.

Derde huwelijk
Tappert woonde tot zijn dood in het dorpje Gräfeling in de buurt van München met zijn derde vrouw Ursula, met wie hij in 1957 trouwde. Uit zijn twee eerdere huwelijken werden drie kinderen geboren: Karin, Ralph en Gary. Gary overleed zeven jaar geleden op 52-jarige leeftijd.

16-12-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex Pistols dreigen met nieuw album

Sex Pistols dreigen met nieuw album

Om God Save The Queen te bekijken druk op de foto.


. 16-12-2008 om 15:37 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie The Smiths komt er niet

Reünie The Smiths komt er niet

Om The Smiths te bekijken druk op de foto.

.
Het gerucht werd de voorbije weken steeds hardnekkiger dat het er eindelijk eens van zou komen, maar Johnny Marr drukt die de kop in: er komt geen reünie van The Smiths.

"Zoals gewoonlijk zijn de geruchten over een Smiths-reünie volslagen vals. Momenteel amuseer ik me te pletter bij The Cribs. We gaan een nieuw album opnemen en in februari gaan we op tournee. Ik heb geen zin om achterom te kijken", verklaarde de Smiths-gitarist aan NME.com.

Dat de legendarische band opnieuw samen zou komen, werd gesuggereerd nadat Marr en Morrissey hun jarenlange ruzie hadden bijgelegd. Samen stelden ze het compilatiealbum 'The Sounds of The Smiths' samen, maar verder gaat de samenwerking dus niet.

16-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil nog eens in Playboy

Jordan wil nog eens in Playboy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jordan-3.jpg
Het Britse glamourmodel Jordan, alias Katie Price, wil nog wel eens uit de kleren gaan voor het mannenblad Playboy. De voorbije jaren was Jordan nochtans steeds minder in haar evakostuum te zien. Ze concentreerde zich op haar taak als moeder en haar andere zakelijke activiteiten. Zo lanceerde ze een eigen parfum, een kledinglijn, een lijn beddengoed en schreef ze ook nog enkele boeken.

Nu begint het blijkbaar weer te kriebelen. Jordan wil echter niet als Dita Von Teese in Playboy. "Die fotoreportage leek nergens op. Ze is zo bleek, ik vond dat de foto's meer pasten in de rubriek 'vrouwen van lezers', ze hadden niet de klasse van die we van Playboy gewend zijn".

16-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Anka vergeeft vrouw mishandeling

Paul Anka vergeeft vrouw mishandeling

Om Diana te bekijken druk op de foto.

.
Paul Anka en zijn vrouw Anna Yeager hebben de strijdbijl begraven. "We gaan niet scheiden, we gaan goed met elkaar om, vrijen met elkaar en zijn druk bezig met de voorbereidingen op Kerstmis", vertelde de Amerikaanse zanger aan de New York Post.

IJsblokje tegen knikker
Eind vorige maand moest de 67-jarige Anka zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen, nadat zijn dertig jaar jongere vrouw een ijsblokje naar zijn hoofd had geworpen. Hij had twee hechtingen in zijn hoofd nodig.

Vrouw vermist
Bij thuiskomst uit het ziekenhuis ontdekte Anka dat zijn vrouw niet thuis was, zo meldde entertainmentwebsite TMZ eerder op basis van bronnen bij de politie. Hij schakelde de politie in om zijn vrouw als vermist op te geven. Toen ze later weer opdook, werd ze door agenten ingerekend wegens mishandeling nadat zij de hoofdwond bij Anka hadden geconstateerd.

Goed mikken
Yeager, die afgelopen zomer in het huwelijksbootje stapte met de crooner, werd niet vervolgd. Anka kan inmiddels lachen om het incident. "Ik denk dat ze erg goed kan mikken", grapt hij.
Anna Yeager is de tweede vrouw van Anka, die bekend is van nummers als 'Diana', 'Put Your Head on my Shoulder' en '(You're) Having my Baby'.

Zes kinderen
Acht jaar geleden liep zijn huwelijk met zijn eerste vrouw Anne de Zogheb op de klippen. Het stel kreeg vijf dochters: Amelia, Anthea, Alicia, Amanda en Alexandra. Drie jaar geleden kreeg Anka een zoon met Yeager, die ze Ethan noemden.

16-12-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé geeft concert in Rotterdam

Beyoncé geeft concert in Rotterdam

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

.
Beyoncé komt naar Nederland. De Amerikaanse r&b-ster geeft op 2 mei een concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Dat heeft concertorganisator Mojo vandaag bekendgemaakt.

Vorige maand verscheen het derde solo-album 'I am...Sasha Fierce' van de 27-jarige superster. Ze doet Nederland aan in het kader van haar wereldtournee. Het Europese deel van de tournee begint op 26 april in Kroatië en eindigt op 31 mei in Belfast.
De Franse mode-ontwerper Thierry Mugler ontwerpt de podiumoutfits van de zangeres en is als creatief adviseur verantwoordelijk voor de belichting en de choreografie van de tournee van Beyoncé. De kaartverkoop voor het Rotterdamse concert van Beyoncé gaat zaterdag van start. Er is geen concert van Beyoncé in ons land gepland.

16-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham koopt schoensmeer in seksshop

Victoria Beckham koopt schoensmeer in seksshop

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-11.jpg
Zie ze blinken de stiletto's van Victoria Beckham.

Schoenen zijn heel belangrijk voor een vrouw, maar die van Victoria Beckham zijn de vrouw van Becks toch heel erg dierbaar. In zoverre zelfs dat ze voor haar speciale stiletto's schoensmeer uit de seksshop haalt.

"Je zal naar een seksshop moeten om het spul te kopen dat ik gebruik om mijn schoenen weer fantastisch te laten glimmen", vertelt Victoria Beckham aan showbizspy zonder erbij te vertellen of ze nog andere artikelen meegraait bij haar bezoek aan de seksshop. Naast het feit dat haar naaldhakjes duidelijk minder gemakkelijk wandelen, zijn ze ook allesbehalve gezond voor haar voeten, maar dat zal de gewezen Spice Girl een zorg wezen.

16-12-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter 'Columbo' Falk heeft Alzheimer

Peter 'Columbo' Falk heeft Alzheimer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/peter-falk.jpg
Peter Falk is ziek. De Amerikaanse acteur, die vooral bekend werd als inspecteur Columbo in de gelijknamige televisieserie, lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Dat blijkt uit rechtsdocumenten die zijn dochter Catherine heeft ingediend bij een rechtbank in Los Angeles, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Alzheimer
Catherine Falk wil via de rechter een beheerder laten aanstellen van het vermogen van haar 81-jarige vader. In de documenten geeft Catherine blijk van haar angst dat haar vader in zijn huidige toestand een gemakkelijk slachtoffer is van bedrog. Een curator zou Falk volgens zijn dochter moeten beschermen tegen bedriegers.

'Columbo'
Volgende maand vindt een hoorzitting plaats in de zaak. Een woordvoerder van Falk was niet bereikbaar voor commentaar. Falk speelde 35 jaar lang de rol van inspecteur Columbo. Vorig jaar was hij nog te zien in de film 'Next' met Nicolas Cage en Julianne Moore. Volgend jaar verschijnt de komedie 'Cowslip', waarin hij samen met onder andere Val Kilmer te zien is.

16-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna brengt lief mee om Kerst met ex te vieren

Madonna brengt lief mee om Kerst met ex te vieren

Om Give It To Me te bekijken druk op de foto.

.
Het wordt een gezellige boel rond de kerstboom bij Madonna en Guy Ritchie. De zangeres heeft ermee ingestemd de kerstdagen op het Britse landgoed van haar ex door te brengen, samen met de drie kinderen die ze samen opvoeden, maar stelde daarbij één eis: dat haar 'vriend' Alex Rodriguez mag meekomen.

Tophotel
Madonna is momenteel met haar kinderen in Brazilië, waar ze vijf concerten van haar 'Sticky and Sweet'-tournee geeft. Op 23 december vliegt ze met haar kroost naar Londen. De footballster Rodriguez deed ze een eersteklasticket cadeau en hij mag in een Londens tophotel verblijven terwijl Madonna op het Engelse platteland huisje speelt.

"Ze wil dat de kinderen bij hun ouders zijn met Kerstmis, maar ze wil ook tijd doorbrengen met A-Rod", aldus een bron in The Sun.

In de buurt
Rodriguez en Madonna brengen steeds meer tijd samen door. Nadat zijn affaire met de zangeres uitlekte, verliet hij de voorbije zomer zijn vrouw Cynthia. Thanksgiving heeft hij met zijn ex en hun twee dochters gevierd, maar met kerstmis zal hij dus in de buurt van zijn nieuwe vlam doorbrengen.

Gisteren raakte ook bekend dat Madonna haar ex 56 miljoen euro gaat uitbetalen.

16-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's supermodel Doutzen Kroes uitgelekt

Naaktfoto's supermodel Doutzen Kroes uitgelekt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/doutzen-kroes.jpg
Doutzen Kroes deed een naaktfotosessie voor het modeblad Vie.

Naaktfoto's van het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes zijn nu al uitgelekt op internet. Ze ging wulps op de foto voor fotograaf topfotograaf Mario Testino, en is in al haar Hollandse glorie te bewonderen. Helaas, was dat niet helemaal de bedoeling. De naaktfotosessie voor modeblad Vie is uitgelekt op het internet. Dat meldt De Telegraaf.

Ruimdenkend
De fotosessie is vrij origineel omdat Doutzen Kroes telkens met kleren aan en uit naast elkaar te zien is: bijvoorbeeld als doktores en als kantoorbediende zoals op de foto's hierboven en hiernaast. Het model vindt het jammer dat de naaktfoto's zijn uitgelekt, maar kan er wel om lachen: "Het internet kan je toch niet stoppen. Als mijn ouders het maar niet zien!", grapt Doutzen Kroes. "Nee, gelukkig ben ik ruimdenkend opgevoed. Ze snappen het heus wel. Mario Testino is éen van mijn favoriete fotografen. Daarom heb ik het ook gedaan, maar ik vond het best wel eng."

Topvijf
Doutzen Kroes is een wereldtopper in de modellenwereld. Het 23-jarige model met Friese roots begon haar carrière door foto's te sturen naar een Amsterdams modellenbureau en in twee jaar stootte ze door naar de top. Zowat alle grote modehuizen hebben haar als model in dienst. Kroes loopt modeshows voor Versace, Dolce & Gabbana en Gucci. Ze is het gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein en van het cosmeticabedrijf L'Oréal. Dankzij dat laatste contract werd ze het best betaalde model ooit in Nederland. Met een jaarloon van zo'n 3,8 miljoen euro staat ze zelfs in de topvijf wereldwijd. Sinds vorig jaar is ze ook het nieuwe gezicht van lingeriemerk Victoria's Secret, waar ze onlangs nog voor schitterde. Ze is zo wereldberoemd dat ze al een wassen beeld kreeg van Madame Tussauds.

16-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Kevin gaan weer samenwonen

Britney en Kevin gaan weer samenwonen

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

.
Britney Spears heeft haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze heeft naar verluidt besloten haar relatie met de rapper nog een kans te geven en wil zo ook meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.

Draad weer opgepikt
"Kevin is de laatste tijd vaak blijven overnachten bij Britney en het zal niet lang meer duren voor ze weer voltijds samenwonen. Ze hebben vrij makkelijk de draad weer opgepikt", aldus een bron in het Britse magazine Look.

Relatietherapeut
"Kevin is blij dat hij weer bij Britney woont want hij had het moeilijk als alleenstaande vader. Britney van haar kant is door het dolle heen omdat ze haar kinderen nu veel vaker kan zien. Britney en Kevin hebben beiden beseft dat ze nog van elkaar houden en hebben een relatietherapeut bezocht. Die heeft hen het advies gegeven een lijst met afspraken op te stellen om hun huwelijk te verbeteren".

Voor haar geld?
Vrienden hebben Britney echter al gewaarschuwd dat Kevin enkel terug bij haar komt omwille van het luilekkerleventje dat hij als haar echtgenoot kan genieten. "Toen Kevin bij Britney was, deed hij hele dagen niets anders dan golf spelen, op vakantie gaan en rondscheuren in de Ferrari die hij van haar had gekregen. Nu houdt hij vol dat hij echt om Britney geeft en niet achter haar geld aanzit. Hij is trots op haar, hij vindt dat ze weer het meisje is geworden op wie hij jaren geleden verliefd werd. Hij is ervan overtuigd dat ze weer een toekomst samen hebben".

16-12-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney was spil in politiek engagement Beatles

Paul McCartney was spil in politiek engagement Beatles

Om Help van The Beatles te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney beweert dat hij het was die de Beatles heeft aangezet tot politiek engagement, en niet John Lennon. McCartney heeft ervoor gezorgd dat de band zich uitsprak tegen de oorlog in Vietnam, zegt hij in een nog te verschijnen interview met het Britse tijdschrift Prospect, zo meldt de Sunday Times.

Lennon
Fans van de legendarische band hebben lange tijd Lennon gezien als de Beatle met het sterkste politieke bewustzijn. Door hem geschreven nummers als 'Revolution', 'Give peace a chance' en 'Imagine' gelden nog altijd als prototypen van muzikaal vredesactivisme.

Bertrand Russell
Volgens de 66-jarige McCartney echter was zijn ontmoeting met de Britse filosoof Bertrand Russell, halverwege de jaren zestig, de reden van zijn en uiteindelijk ook Lennons afkeer van de oorlog in Vietnam. De pacifistische denkbeelden van Russell zouden de Beatles sterk hebben beïnvloed.

15-12-2008 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts bevallen van tweede kind

Naomi Watts bevallen van tweede kind

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts-1.jpg
Naomi Watts is gisterenochtend bevallen van haar tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch. De naam en het geslacht van de baby zijn nog onbekend. De 40-jarige actrice heeft met haar vriend, acteur Liev Schreiber, al een éénjarige zoon, Alexander Pete. Watts en Schreiber vormen sinds 2005 een koppel.

Watts brak in 2001 door met haar rol in de film 'Mullholland drive' van David Lynch. Daarna speelde ze onder meer in 'The ring' en 'King Kong'. Schreiber was onder meer te zien in de filmtrilogie 'Scream' en 'The Manchurian candidate'.

15-12-2008 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz heeft geen musicalambities

Cameron Diaz heeft geen musicalambities

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cameron-diaz-1.jpg
Cameron Diaz ziet zichzelf niet in een musical spelen. "Wat zij doen, kan ik echt niet", zei de actrice over de acteurs uit 'Shrek the musical', die gisteren in première ging op Broadway. Diaz leende haar stem aan Princess Fiona in de filmreeks over het groene monster Shrek.

"Hilarisch"
De 36-jarige actrice was erg te spreken over het theaterstuk, dat is gebaseerd op de animatiefilms. "Het is hilarisch", vertelde ze. "Het is geweldig om alle acteurs samen te zien spelen, want als wij de film inspreken zien we elkaar nooit." Ook het theatergezelschap kreeg lovende woorden toebedeeld. "Ze hebben het erg goed gedaan", zei ze. "Ze hebben erg hard gewerkt en dat werpt zijn vruchten af."
De Vierde
Diaz leent opnieuw haar stem aan de vierde film in de reeks: 'Shrek goes Fourth'. De productie wordt in de zomer van 2010 in de bioscoop verwacht.

15-12-2008 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!