Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter 'Columbo' Falk heeft Alzheimer

Peter 'Columbo' Falk heeft Alzheimer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/peter-falk.jpg
Peter Falk is ziek. De Amerikaanse acteur, die vooral bekend werd als inspecteur Columbo in de gelijknamige televisieserie, lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Dat blijkt uit rechtsdocumenten die zijn dochter Catherine heeft ingediend bij een rechtbank in Los Angeles, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Alzheimer
Catherine Falk wil via de rechter een beheerder laten aanstellen van het vermogen van haar 81-jarige vader. In de documenten geeft Catherine blijk van haar angst dat haar vader in zijn huidige toestand een gemakkelijk slachtoffer is van bedrog. Een curator zou Falk volgens zijn dochter moeten beschermen tegen bedriegers.

'Columbo'
Volgende maand vindt een hoorzitting plaats in de zaak. Een woordvoerder van Falk was niet bereikbaar voor commentaar. Falk speelde 35 jaar lang de rol van inspecteur Columbo. Vorig jaar was hij nog te zien in de film 'Next' met Nicolas Cage en Julianne Moore. Volgend jaar verschijnt de komedie 'Cowslip', waarin hij samen met onder andere Val Kilmer te zien is.

16-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna brengt lief mee om Kerst met ex te vieren

Madonna brengt lief mee om Kerst met ex te vieren

Om Give It To Me te bekijken druk op de foto.

.
Het wordt een gezellige boel rond de kerstboom bij Madonna en Guy Ritchie. De zangeres heeft ermee ingestemd de kerstdagen op het Britse landgoed van haar ex door te brengen, samen met de drie kinderen die ze samen opvoeden, maar stelde daarbij één eis: dat haar 'vriend' Alex Rodriguez mag meekomen.

Tophotel
Madonna is momenteel met haar kinderen in Brazilië, waar ze vijf concerten van haar 'Sticky and Sweet'-tournee geeft. Op 23 december vliegt ze met haar kroost naar Londen. De footballster Rodriguez deed ze een eersteklasticket cadeau en hij mag in een Londens tophotel verblijven terwijl Madonna op het Engelse platteland huisje speelt.

"Ze wil dat de kinderen bij hun ouders zijn met Kerstmis, maar ze wil ook tijd doorbrengen met A-Rod", aldus een bron in The Sun.

In de buurt
Rodriguez en Madonna brengen steeds meer tijd samen door. Nadat zijn affaire met de zangeres uitlekte, verliet hij de voorbije zomer zijn vrouw Cynthia. Thanksgiving heeft hij met zijn ex en hun twee dochters gevierd, maar met kerstmis zal hij dus in de buurt van zijn nieuwe vlam doorbrengen.

Gisteren raakte ook bekend dat Madonna haar ex 56 miljoen euro gaat uitbetalen.

16-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's supermodel Doutzen Kroes uitgelekt

Naaktfoto's supermodel Doutzen Kroes uitgelekt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/doutzen-kroes.jpg
Doutzen Kroes deed een naaktfotosessie voor het modeblad Vie.

Naaktfoto's van het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes zijn nu al uitgelekt op internet. Ze ging wulps op de foto voor fotograaf topfotograaf Mario Testino, en is in al haar Hollandse glorie te bewonderen. Helaas, was dat niet helemaal de bedoeling. De naaktfotosessie voor modeblad Vie is uitgelekt op het internet. Dat meldt De Telegraaf.

Ruimdenkend
De fotosessie is vrij origineel omdat Doutzen Kroes telkens met kleren aan en uit naast elkaar te zien is: bijvoorbeeld als doktores en als kantoorbediende zoals op de foto's hierboven en hiernaast. Het model vindt het jammer dat de naaktfoto's zijn uitgelekt, maar kan er wel om lachen: "Het internet kan je toch niet stoppen. Als mijn ouders het maar niet zien!", grapt Doutzen Kroes. "Nee, gelukkig ben ik ruimdenkend opgevoed. Ze snappen het heus wel. Mario Testino is éen van mijn favoriete fotografen. Daarom heb ik het ook gedaan, maar ik vond het best wel eng."

Topvijf
Doutzen Kroes is een wereldtopper in de modellenwereld. Het 23-jarige model met Friese roots begon haar carrière door foto's te sturen naar een Amsterdams modellenbureau en in twee jaar stootte ze door naar de top. Zowat alle grote modehuizen hebben haar als model in dienst. Kroes loopt modeshows voor Versace, Dolce & Gabbana en Gucci. Ze is het gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein en van het cosmeticabedrijf L'Oréal. Dankzij dat laatste contract werd ze het best betaalde model ooit in Nederland. Met een jaarloon van zo'n 3,8 miljoen euro staat ze zelfs in de topvijf wereldwijd. Sinds vorig jaar is ze ook het nieuwe gezicht van lingeriemerk Victoria's Secret, waar ze onlangs nog voor schitterde. Ze is zo wereldberoemd dat ze al een wassen beeld kreeg van Madame Tussauds.

16-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Kevin gaan weer samenwonen

Britney en Kevin gaan weer samenwonen

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

.
Britney Spears heeft haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze heeft naar verluidt besloten haar relatie met de rapper nog een kans te geven en wil zo ook meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.

Draad weer opgepikt
"Kevin is de laatste tijd vaak blijven overnachten bij Britney en het zal niet lang meer duren voor ze weer voltijds samenwonen. Ze hebben vrij makkelijk de draad weer opgepikt", aldus een bron in het Britse magazine Look.

Relatietherapeut
"Kevin is blij dat hij weer bij Britney woont want hij had het moeilijk als alleenstaande vader. Britney van haar kant is door het dolle heen omdat ze haar kinderen nu veel vaker kan zien. Britney en Kevin hebben beiden beseft dat ze nog van elkaar houden en hebben een relatietherapeut bezocht. Die heeft hen het advies gegeven een lijst met afspraken op te stellen om hun huwelijk te verbeteren".

Voor haar geld?
Vrienden hebben Britney echter al gewaarschuwd dat Kevin enkel terug bij haar komt omwille van het luilekkerleventje dat hij als haar echtgenoot kan genieten. "Toen Kevin bij Britney was, deed hij hele dagen niets anders dan golf spelen, op vakantie gaan en rondscheuren in de Ferrari die hij van haar had gekregen. Nu houdt hij vol dat hij echt om Britney geeft en niet achter haar geld aanzit. Hij is trots op haar, hij vindt dat ze weer het meisje is geworden op wie hij jaren geleden verliefd werd. Hij is ervan overtuigd dat ze weer een toekomst samen hebben".

16-12-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney was spil in politiek engagement Beatles

Paul McCartney was spil in politiek engagement Beatles

Om Help van The Beatles te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney beweert dat hij het was die de Beatles heeft aangezet tot politiek engagement, en niet John Lennon. McCartney heeft ervoor gezorgd dat de band zich uitsprak tegen de oorlog in Vietnam, zegt hij in een nog te verschijnen interview met het Britse tijdschrift Prospect, zo meldt de Sunday Times.

Lennon
Fans van de legendarische band hebben lange tijd Lennon gezien als de Beatle met het sterkste politieke bewustzijn. Door hem geschreven nummers als 'Revolution', 'Give peace a chance' en 'Imagine' gelden nog altijd als prototypen van muzikaal vredesactivisme.

Bertrand Russell
Volgens de 66-jarige McCartney echter was zijn ontmoeting met de Britse filosoof Bertrand Russell, halverwege de jaren zestig, de reden van zijn en uiteindelijk ook Lennons afkeer van de oorlog in Vietnam. De pacifistische denkbeelden van Russell zouden de Beatles sterk hebben beïnvloed.

15-12-2008 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts bevallen van tweede kind

Naomi Watts bevallen van tweede kind

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts-1.jpg
Naomi Watts is gisterenochtend bevallen van haar tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch. De naam en het geslacht van de baby zijn nog onbekend. De 40-jarige actrice heeft met haar vriend, acteur Liev Schreiber, al een éénjarige zoon, Alexander Pete. Watts en Schreiber vormen sinds 2005 een koppel.

Watts brak in 2001 door met haar rol in de film 'Mullholland drive' van David Lynch. Daarna speelde ze onder meer in 'The ring' en 'King Kong'. Schreiber was onder meer te zien in de filmtrilogie 'Scream' en 'The Manchurian candidate'.

15-12-2008 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz heeft geen musicalambities

Cameron Diaz heeft geen musicalambities

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cameron-diaz-1.jpg
Cameron Diaz ziet zichzelf niet in een musical spelen. "Wat zij doen, kan ik echt niet", zei de actrice over de acteurs uit 'Shrek the musical', die gisteren in première ging op Broadway. Diaz leende haar stem aan Princess Fiona in de filmreeks over het groene monster Shrek.

"Hilarisch"
De 36-jarige actrice was erg te spreken over het theaterstuk, dat is gebaseerd op de animatiefilms. "Het is hilarisch", vertelde ze. "Het is geweldig om alle acteurs samen te zien spelen, want als wij de film inspreken zien we elkaar nooit." Ook het theatergezelschap kreeg lovende woorden toebedeeld. "Ze hebben het erg goed gedaan", zei ze. "Ze hebben erg hard gewerkt en dat werpt zijn vruchten af."
De Vierde
Diaz leent opnieuw haar stem aan de vierde film in de reeks: 'Shrek goes Fourth'. De productie wordt in de zomer van 2010 in de bioscoop verwacht.

15-12-2008 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie Stone Roses op til

Reünie Stone Roses op til

Om I Wanna Be Adored te bekijken druk op de foto.

.
De Britse rockband Stone Roses, die begin de jaren negentig succes oogstte met onder meer 'I Wanna Be Adored' en 'Fools Gold', wil volgend jaar een reünietournee doen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van hun titelloze debuut.

Ian Brown overtuigen
De band viel uiteen toen gitarist John Squires in 1996 vertrok, maar bassist bassist Gary 'Mani' Mounfield probeert nu de rest van de band te overtuigen terug samen te komen. Mani, die momenteel bij Primal Scream speelt, in The Sun: "We moeten enkel Ian (Brown, voorman) nog over de brug krijgen. We moeten het doen voordat we allemaal dik en kaal zijn. Start de promocampagne!"

Voetbal
John Squires en Ian Brown hebben elkaar sinds 1996 niet meer gesproken. "Maar ik zie Ian vaak tijdens matchen van Manchester United, waar hij met zijn kinderen komt", aldus Mani.

15-12-2008 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Dot Ria Brieffies hoopt op feestdagen zonder chemo

Dolly Dot Ria Brieffies hoopt op feestdagen zonder chemo

Om De Dolly Dots te bekijken druk op de foto.


.
Dolly Dot Ria Brieffies hoopt dat ze pas na de kerst met een chemokuur hoeft te beginnen. "Het is langzaam groeiend en als het niet op een week aankomt, beginnen we liever na de feestdagen, maar dat wordt nog overlegd", zo meldt haar man Hans Oldersma op de site van de Dolly Dots.

Longkanker
Vorige maand werd bekend dat de 51-jarige Brieffies kanker heeft. Vorige week was nog onduidelijk of het om long- of longvlieskanker gaat. Na overleg met het medisch team van het VU Ziekenhuis is besloten tot een behandeling die bestaat uit een standaard chemotherapie met de toevoeging van een extra medicijn op experimentele wijze.

Zes weken ziekenhuis
"Voor iedere behandeling moet ze drie dagen per week in het ziekenhuis blijven en de kuur bestaat uit zes behandelingen, dus zes weken", schrijft Oldersma. "Dit geeft ons een geruststellend gevoel omdat je daar op de juiste plek ligt en er een constante controle aanwezig is."

Brieffies, die samen met Oldersma een 20-jarige zoon en een 14-jarige dochter heeft, zou zich momenteel goed voelen en positief gestemd zijn. "Ria, ons gezin en de medische staf gaan ervoor, en de vele hartverwarmende reacties geven de extra power die we hard nodig hebben", laat Oldersma weten.

15-12-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aboriginals boos op Kidman omdat ze didgeridoo speelt

Aboriginals boos op Kidman omdat ze didgeridoo speelt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-8.jpg
Nicole Kidman zorgt voor beroering in haar thuisland. De aboriginals in Australië kunnen er niet om lachen dat ze in de Duitse tv-show 'Wetten Das?' een poging deed om op een didgeridoo te spelen. Vrouwen horen dat niet te doen, ze mogen het instrument zelfs niet aanraken omdat zulks hen onvruchtbaar zou maken. Tot overmaat van ramp bakte Kidman er niets van. Ze was in de tv-show met Hugh Jackman, met wie ze samen speelt in de nieuwe film 'Australia'.

15-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Dark Knight in top tien beste films van AFI

The Dark Knight in top tien beste films van AFI

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-dark-knight.jpg
De Hollywoodproductie 'The Dark Knight' is gisteren door het American Film Institute (AFI) verkozen tot een van de beste tien films van het afgelopen jaar. Behalve de laatste Batman-film zijn onder meer 'The Wrestler', 'Wall-E' en 'Iron Man' in de lijst opgenomen.

Heath Ledger
In 'The Dark Knight' probeert Batman wederom de moordlustige Joker uit te schakelen. Heath Ledger, die de rol van de Joker op zich nam, overleed begin dit jaar aan een overdosis medicijnen. Voor de rol van de Joker werd hij postuum overladen met loftuitingen. Zo is hij genomineerd voor een Golden Globe.

De in 1967 opgerichte AFI zet zich in ter bevordering van de Amerikaanse film- en televisie-industrie. Jaarlijks benoemt een jury van de AFI, bestaande uit filmmakers, scenarioschrijvers en filmrecensenten, tien films en tien televisieseries als de beste van het afgelopen jaar. Ze worden niet in een bepaalde volgorde gerangschikt.

Tv-series
Bij de series zijn dit jaar onder meer de Amerikaanse versie van 'The Office', 'The Shield' en 'Breaking Bad' verkozen.
De makers van de tien beste films worden op 9 januari gelauwerd door het filminstituut.

15-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep was "te lelijk" voor rol in 'King Kong'

Meryl Streep was "te lelijk" voor rol in 'King Kong'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-lange.jpg
Jessica Lange in 'King Kong'.

Meryl Streep greep in 1976 naast een rol in 'King Kong' omdat producer Dino De Laurentis haar te lelijk vond. De oscarwinnares deed auditie bij de Italiaanse producer, maar die was niet onder de indruk van haar verschijning. Hij beledigde haar in het Italiaans, ervan overtuigd dat de actrice geen snars begreep van wat hij zei.

Meryl Streep: "Hij zei tegen zijn zoon 'ze is lelijk, waarom kom je met dat ding aanzetten?'. Hij wist niet dat ik vlot Italiaans spreek. Toen ik hem in het Italiaans antwoordde, werd hij lijkbleek". De rol ging naar Jessica Lange.

15-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears wil Madonna als speciale gast op tournee

Britney Spears wil Madonna als speciale gast op tournee

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

.
Britney in de clip van 'Circus'.

Britney Spears wil Madonna als speciale gast tijdens een van de concerten van haar komende wereldtournee. Wade Robson, de choreograaf van Britneys 'Circus'-comebacktournee, heeft dat onthuld. Britney was ook speciale gast tijdens het concert in Los Angeles van Madonna's 'Sticky and Sweet'-toer.

Vorige week raakte bekend dat Britneys tournee in het teken zal staan van de roerige jaren die ze achter de rug heeft. Het circusthema wordt daarbij een metafoor voor haar vlucht uit de realiteit. Op 3 maart gaat de tournee 'The Circus Starring Britney Spears' van start in New Orleans.

15-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes wil met Morrissey uit de kleren voor PETA

Eva Mendes wil met Morrissey uit de kleren voor PETA

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-3.jpg
Eva Mendes heeft naast de juiste vormen ook het hart op de juiste plaats. De sexy Latino-actrice wil die twee troeven nu combineren met een naaktfotosessie voor de antibontcampagne van PETA. Het eigenaardige is dat ze daarbij dolgraag samen met Morrissey - de gewezen frontman van The Smiths en daarna succesvol solozanger - uit de kleren wil gaan.

Vegetariër
Dat vraagt toch om een woordje uitleg, want de Britse zanger is toch 15 jaar ouder dan Eva Mendes. Oké, dat Eva Mendes nog eens uit de kleren gaat voor PETA (ze deed het al eerder zoals de foto hierboven toont), zal wel niemand een probleem vinden en Morrissey is als overtuigd vegetariër ook wel begaan met dierenleed, maar toch. "Ik heb al vaak met Morrissey samengewerkt en ik weet dat hij een grote fan is van PETA", zegt Eva Mendes. "Nu hoop ik echt dat we samen een fotoshoot voor de organisatie kunnen doen en voor mijn part mag dat gerust naakt zijn. Dan moet Morrissey natuurlijk ook uit de kleren gaan, al mag het zeker ook 'creatief' naakt zijn. Het moet niet altijd puur naakt zijn."

Niet trouwen
"Ik ben bovendien dol op de muziek van The Smiths. Ik heb altijd al een boontje gehad voor Morrissey ook. Als hij zingt is het echt als 'poetry in motion' voor mij. Zijn muziek spreekt me zo aan. Ik hou van Morrissey, maar ik denk niet dat ik met hem zou willen trouwen." Dat laatste zal haar huidige lief, producer George Gargurevich, graag horen.

15-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams moet kiezen: zijn lief of Take That

Robbie Williams moet kiezen: zijn lief of Take That

Om Angels te bekijken druk op de foto.

.
Robbie Williams staat voor een dilemma: zijn vriendin Ayda Field heeft geen zin om mee te verhuizen naar Engeland, waar hij net een huis heeft gekocht. Williams zou op het punt staan terug bij Take That te gaan zingen, maar daar heeft Ayda geen oren naar. "Take That of mij, je kiest maar", kreeg Robbie te horen. Actrice Ayda wil omwille van haar carrière in Los Angeles blijven.

Zware slag
"Het is een zware slag voor Robbie. Hij dacht dat hij alles had: een nieuw huis, een nieuwe start met Take That, en dat allemaal met zijn grote liefde aan zijn zijde. Maar nu gooit Ayda roet in het eten", stelt een bron in de Britse krant Daily Star.

Pendelaar
Wil hij zijn relatie nog redden, dan zal hij moeten pendelen tussen Engeland en Los Angeles. "Ayda blijft in Californië, daar is ze duidelijk in, maar ze wil ook dat Robbie zoveel mogelijk bij haar is. Ze vindt dat hij in Los Angeles moet blijven wonen en pendelen tussen Engeland en de VS. Maar Robbie had iets anders in gedachten, hij wilde zich permanent in Engeland vestigen. Hij mist zijn familie en zijn oude vrienden te veel. Heen en weer vliegen was niet zijn opzet".

Deur open bij Take That
Vorige week liet Gary Barlow verstaan dat de deur bij Take That openstaat voor Robbie, die in 1995 de boysband verliet om een solocarrière te beginnen. De reünie is echter nog niet voor morgen. "Robbie zal volgend jaar niet met ons op tournee gaan, hij heeft zijn eigen plannen. Maar daarna is alles mogelijk"

15-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Charlotte Church staat op knappen

Zwangere Charlotte Church staat op knappen

Om Somewhere Over The Rainbow te bekijken druk op de foto.

.
Charlotte Church bevalt hoogstwaarschijnlijk nog dit weekeinde van haar tweede kindje. De Britse zangeres, die aan de zuidkust van Wales woont, kiest voor een thuisbevalling, zo meldt de Britse krant The Sun.

Kort na eerste
De 22-jarige zangeres beviel vorig jaar september van haar eerste kind, dochter Ruby. In juni maakten Church en haar vriend, professioneel rugbyspeler Gavin Henson, bekend dat ze een tweede kind verwachtten. "Daar gaan we weer", schreef Church toen op haar website.

Niet zo engelachtig
De zangeres brak als 12-jarig meisje door met het album 'Voice of an Angel', met daarop een verzameling klassieke aria's. Haar engelachtige imago raakte Church enkele jaren later al kwijt, toen de Britse pers zich stortte op haar privéleven en onder meer ontdekte dat de zangeres al op jonge leeftijd een verstokte roker was.

14-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder uit 'Cosby Show' promoot dieet

Moeder uit 'Cosby Show' promoot dieet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/phylicia-rashad.jpg
Actrice Phylicia Rashad, bij velen bekend van haar rol als Clair Huxtable in de komedieserie 'The Cosby Show', wordt het nieuwe gezicht van het dieetprogramma Jenny Craig. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt aan het Amerikaanse tijdschrift People. Rashad treedt daarmee in de voetsporen van sterren als Kirstie Alley en Queen Latifah.

In onder meer de Verenigde Staten, Canada en Australië heeft dieetgoeroe Jenny Craig meer dan vijfhonderd dieetcentra. Mensen die gewicht willen verliezen, worden daar geadviseerd over voeding en lichaamsbeweging. Jenny Craig verkoopt eveneens een groot aantal voorverpakte etenswaren.

Het dieetprogramma, dat vergelijkbaar is met Weight Watchers, kwam in opspraak toen Alley zich aan het merk verbond. De actrice wist in 2006 veel gewicht te verliezen, maar kwam al snel daarna weer vele kilo's aan.


14-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World

Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kseniya-sukhinova.jpg
De Russische schone Kseniya Sukhinova is vandaag in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg verkozen tot Miss World 2008. Sukhinova eindigde voor Parvathay Omanakuttan uit India en Gabriel Walcott uit Trinidad en Tobago.

De 21-jarige Kseniya Sukhinova volgt de Chinese Zhang Zi Lin op.
Dit jaar waren er 109 kandidaten voor het kroontje van Miss World, een record. Voor België nam Alizée Poulicek deel aan de wedstrijd. Zij eindigde niet bij de eerste vijftien.

14-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse zanger vraagt vergiffenis voor uitspraak over Hitler

Nederlandse zanger vraagt vergiffenis voor uitspraak over Hitler

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johannes-heesters.jpg
De Nederlandse zanger Johannes Heesters heeft in het Duitse programma "Wetten Dass?" de kijkers om vergiffenis gevraagd voor zijn uitspraak over Adolf Hitler. In het VARA-programma "De Wereld Draait Door" liet Heesters zich vorige week de uitspraak ontlokken dat Hitler een aardige man was. De redactie van het programma had eerder toegezegd het alleen maar over de verjaardag van de zanger te hebben.

Heesters erkende iets doms te hebben gezegd. "Ik vraag u daarvoor om vergiffenis", zo zei hij. De Nederlander loste met zijn optreden in "Wetten Dass?" een belofte in die hij vijf jaar geleden had gedaan. Toen zegde hij presentator Thomas Gottschalk toe als hij 105 jaar oud was een keer terug te komen in het programma. Heesters zegde nu toe op zijn 110e weer terug te komen.

Gebrekkige relatie
De relatie van Heesters met zijn vaderland was jarenlang gebrekkig, doordat veel Nederlanders hem kwalijk namen dat hij zijn loopbaan uitbouwde in nazi-Duitsland. Juist afgelopen jaar leek er een hoop verbeterd, toen De Flint in Amersfoort hem daar liet optreden voor een laaiend enthousiast publiek en de uitgeverij Meulenhoff besloot zijn biografie ook in het Nederlands uit te geven.

Heesters spande onlangs een proces aan tegen een publicist die op basis van een getuigenverklaring beweert dat hij in de oorlog in concentratiekamp Dachau voor de kampleiding heeft gezongen. Hij maakte deel uit van een groep artiesten die waren 'uitgenodigd' voor een bezoek. Er zijn veel foto's van, maar niet één waarop Heesters zingt. In de getuigenverklaring wordt ook gesproken van een optreden in het donker, maar aantoonbaar is dat Heesters 's avonds in München optrad.

14-12-2008 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlie-sheen.jpg
Charlie Sheen en zijn ex Denise Richards

De twee dochtertjes van Charlie Sheen en Denise Richards zijn niet gewond geraakt bij een auto-ongeval in Malibu. "Charlie heeft me verteld dat het goed gaat met zijn meisjes", vertelde een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Sheen is dolgelukkig dat Sam (4) en Lola (3) netjes in hun kinderzitjes zaten toen de Mercedes waarin de zusjes werden vervoerd, betrokken raakte bij een kettingbotsing met vier auto's. Het kindermeisje van Sam en Lola, die niets te verwijten zou zijn, zat achter het stuur en bleef ook ongedeerd.

De 43-jarige Sheen, die al lange tijd in een voogdijzaak is verwikkeld met zijn ex Richards, krijgt er in april in één klap twee kindjes bij. Zijn vrouw Brooke is in verwachting van een tweeling. De acteur heeft naast Sam en Lola nog een 23-jarige dochter, Cassandra, uit een eerdere relatie.

14-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!