Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Charlotte Church staat op knappen

Zwangere Charlotte Church staat op knappen

Om Somewhere Over The Rainbow te bekijken druk op de foto.

.
Charlotte Church bevalt hoogstwaarschijnlijk nog dit weekeinde van haar tweede kindje. De Britse zangeres, die aan de zuidkust van Wales woont, kiest voor een thuisbevalling, zo meldt de Britse krant The Sun.

Kort na eerste
De 22-jarige zangeres beviel vorig jaar september van haar eerste kind, dochter Ruby. In juni maakten Church en haar vriend, professioneel rugbyspeler Gavin Henson, bekend dat ze een tweede kind verwachtten. "Daar gaan we weer", schreef Church toen op haar website.

Niet zo engelachtig
De zangeres brak als 12-jarig meisje door met het album 'Voice of an Angel', met daarop een verzameling klassieke aria's. Haar engelachtige imago raakte Church enkele jaren later al kwijt, toen de Britse pers zich stortte op haar privéleven en onder meer ontdekte dat de zangeres al op jonge leeftijd een verstokte roker was.

14-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder uit 'Cosby Show' promoot dieet

Moeder uit 'Cosby Show' promoot dieet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/phylicia-rashad.jpg
Actrice Phylicia Rashad, bij velen bekend van haar rol als Clair Huxtable in de komedieserie 'The Cosby Show', wordt het nieuwe gezicht van het dieetprogramma Jenny Craig. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt aan het Amerikaanse tijdschrift People. Rashad treedt daarmee in de voetsporen van sterren als Kirstie Alley en Queen Latifah.

In onder meer de Verenigde Staten, Canada en Australië heeft dieetgoeroe Jenny Craig meer dan vijfhonderd dieetcentra. Mensen die gewicht willen verliezen, worden daar geadviseerd over voeding en lichaamsbeweging. Jenny Craig verkoopt eveneens een groot aantal voorverpakte etenswaren.

Het dieetprogramma, dat vergelijkbaar is met Weight Watchers, kwam in opspraak toen Alley zich aan het merk verbond. De actrice wist in 2006 veel gewicht te verliezen, maar kwam al snel daarna weer vele kilo's aan.


14-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World

Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kseniya-sukhinova.jpg
De Russische schone Kseniya Sukhinova is vandaag in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg verkozen tot Miss World 2008. Sukhinova eindigde voor Parvathay Omanakuttan uit India en Gabriel Walcott uit Trinidad en Tobago.

De 21-jarige Kseniya Sukhinova volgt de Chinese Zhang Zi Lin op.
Dit jaar waren er 109 kandidaten voor het kroontje van Miss World, een record. Voor België nam Alizée Poulicek deel aan de wedstrijd. Zij eindigde niet bij de eerste vijftien.

14-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse zanger vraagt vergiffenis voor uitspraak over Hitler

Nederlandse zanger vraagt vergiffenis voor uitspraak over Hitler

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johannes-heesters.jpg
De Nederlandse zanger Johannes Heesters heeft in het Duitse programma "Wetten Dass?" de kijkers om vergiffenis gevraagd voor zijn uitspraak over Adolf Hitler. In het VARA-programma "De Wereld Draait Door" liet Heesters zich vorige week de uitspraak ontlokken dat Hitler een aardige man was. De redactie van het programma had eerder toegezegd het alleen maar over de verjaardag van de zanger te hebben.

Heesters erkende iets doms te hebben gezegd. "Ik vraag u daarvoor om vergiffenis", zo zei hij. De Nederlander loste met zijn optreden in "Wetten Dass?" een belofte in die hij vijf jaar geleden had gedaan. Toen zegde hij presentator Thomas Gottschalk toe als hij 105 jaar oud was een keer terug te komen in het programma. Heesters zegde nu toe op zijn 110e weer terug te komen.

Gebrekkige relatie
De relatie van Heesters met zijn vaderland was jarenlang gebrekkig, doordat veel Nederlanders hem kwalijk namen dat hij zijn loopbaan uitbouwde in nazi-Duitsland. Juist afgelopen jaar leek er een hoop verbeterd, toen De Flint in Amersfoort hem daar liet optreden voor een laaiend enthousiast publiek en de uitgeverij Meulenhoff besloot zijn biografie ook in het Nederlands uit te geven.

Heesters spande onlangs een proces aan tegen een publicist die op basis van een getuigenverklaring beweert dat hij in de oorlog in concentratiekamp Dachau voor de kampleiding heeft gezongen. Hij maakte deel uit van een groep artiesten die waren 'uitgenodigd' voor een bezoek. Er zijn veel foto's van, maar niet één waarop Heesters zingt. In de getuigenverklaring wordt ook gesproken van een optreden in het donker, maar aantoonbaar is dat Heesters 's avonds in München optrad.

14-12-2008 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlie-sheen.jpg
Charlie Sheen en zijn ex Denise Richards

De twee dochtertjes van Charlie Sheen en Denise Richards zijn niet gewond geraakt bij een auto-ongeval in Malibu. "Charlie heeft me verteld dat het goed gaat met zijn meisjes", vertelde een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Sheen is dolgelukkig dat Sam (4) en Lola (3) netjes in hun kinderzitjes zaten toen de Mercedes waarin de zusjes werden vervoerd, betrokken raakte bij een kettingbotsing met vier auto's. Het kindermeisje van Sam en Lola, die niets te verwijten zou zijn, zat achter het stuur en bleef ook ongedeerd.

De 43-jarige Sheen, die al lange tijd in een voogdijzaak is verwikkeld met zijn ex Richards, krijgt er in april in één klap twee kindjes bij. Zijn vrouw Brooke is in verwachting van een tweeling. De acteur heeft naast Sam en Lola nog een 23-jarige dochter, Cassandra, uit een eerdere relatie.

14-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith gebruikt nieuwe film om voedsel in te zamelen

Will Smith gebruikt nieuwe film om voedsel in te zamelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/will-smith-2.jpg
Will Smith gebruikt de promotietoer van zijn nieuwste film 'Seven pounds' om de wereld een beetje beter te maken. De Amerikaanse acteur heeft tijdens een screening van de film in Edina, een plaats ten zuidwesten van Minneapolis, voedsel ingezameld voor een Amerikaanse organisatie die armoede bestrijdt.

De eerste 250 mensen die zich bij het filmtheater meldden met een blik voedsel voor de organisatie Second Harvest Heartland mochten de filmvertoning gratis bijwonen. Smith zelf doneerde 300 kalkoenen die voor de feestdagen zullen worden verstrekt aan hulpbehoevende gezinnen, zo maakte de liefdadigheidsinstelling bekend op haar website.

Honderden fans stroomden vrijdag toe om de 40-jarige acteur van dichtbij te zien. Smith speelt in 'Seven pounds' een man die van plan is om zelfmoord te plegen. Voordat hij zichzelf van het leven berooft, wil hij de levens van zeven andere mensen veranderen. De film gaat vrijdag in première in de Verenigde Staten. In Nederland is 'Seven pounds' vanaf 15 januari te zien.

14-12-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilverliefd
Stilverliefd


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/holly_marie_combs_18.jpg



Ligt de krant nu doelloos
naast je rustende lichaam,
ik kijk op en zie hoe eenzaam
we samen zijn

 

nog nooit waren we zo alleen

omarmingen van gisteren

vervlogen tot niets anders

dan gesloten ogen


je lippen bewegen doelloos
met de radio, zingt tonen
zonder melodie en niets
ja, stilte spreekt vanaf buiten

 

maar het schreeuwt in mij

om je aanwezigheid

in meer dan ogen-blikken

van je korte wimpertijd.


Slaap zacht lieve jij.

14-12-2008 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones krijgen dertien straatnamen in geboortestad

Stones krijgen dertien straatnamen in geboortestad

Om Like A Rolling stone te bekijken druk op de foto.

.
Mick Jagger en Keith Richards worden gelauwerd met dertien straten die naar nummers van de Rolling Stones zullen genoemd worden in hun geboortedorp. Jagger en Richards groeiden allebei op in Dartford, Kent. Dat stadje krijgt straatnamen als Satisfaction Street, Ruby Tuesday Drive, Stones Avenue en Angie Mews.

De inwoners zijn ervan overtuigd dat Jagger en Richards gevleid zullen zijn door het gebaar. "Voor een keer is het stadsbestuur met iets voor de dag gekomen dat tenminste een beetje zinvol is", oordeelt de 42-jarige John Warner.
De politie heeft het stadsbestuur al gewaarschuwd dat de nieuwe wijk ten prooi zal vallen aan dieven die aan de haal gaan met de naamborden. Dat gebeurde ook met de straatborden van Abbey Road en Penny Lane, plaatsnamen die naar de erfenis van The Beatles verwijzen.

13-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidman: "Ik haatte mijn bleke huid"

Kidman: "Ik haatte mijn bleke huid"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-7.jpg
Nicole Kidman is geen ijdeltuit. Ze heeft naar eigen zeggen zelfs maar vijf minuutjes nodig om zich klaar te maken. "Ik streef niet naar de eeuwige jeugd, in deze fase van mijn leven ga ik meer voor wijsheid. Ik vind mezelf dus niet ijdel, maar ik let wel op mijn gezondheid. Ik zou het eeuwig zonde vinden als ik niet meer zou kunnen lopen, wandelen of trekken in de wijde natuur."

Het Chanelmodel wordt altijd in een adem vernoemd met tijdloze schoonheid, maar dat was in haar jeugd anders. "Ik haatte mijn bleke huid toen. Ik wilde de surferlook hebben met bruine benen en armen, maar in plaats daarvan zag iedereen me als een boekennerd. Zelfs mijn moeder raadde me aan binnen te blijven."

13-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keanu Reeves vindt zichzelf perfect

Keanu Reeves vindt zichzelf perfect

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/keanu-reeves.jpg
Reeves op de première van 'The Day the Earth Stood Still'.

Keanu Reeves is zo blij met zijn looks dat hij niets aan zichzelf zou willen veranderen. Gevraagd of hij iets aan zijn verschijning zou willen veranderen, antwoordde de 43-jarige acteur: "Nee, ik ben perfect".

Essentie
Niettegenstaande die hoogmoed, wil Reeves beroemd zijn om zijn acteerprestaties en wil hij niet bekendstaan als sekssymbool. "Ik heb nooit gewild dat het om mij draait. De essentie is net dat ik mezelf verlies en mijn personage omhels".

Uitdaging
Reeves oordeelt dat zijn jongste rol, als half-alien en half-mens in 'The Day the Earth Stood Still' zijn grootste uitdaging ooit is geweest.

13-12-2008 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet is "vrouw en moeder" voor Leonardo DiCaprio

Kate Winslet is "vrouw en moeder" voor Leonardo DiCaprio

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/leeonardo-dicaprio.jpg
Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in 'Titanic' uit 1997.

Kate Winslet, die in 1997 naast Leonardo DiCaprio schitterde in 'Titanic' en opnieuw met hem samenspeelt in 'Revolutionary Road', stelt dat ze zo close is met Leo dat ze wel een oud getrouwd koppel lijken.

Moeder, zus en vrouw
Tijdens een gezamenlijk interview stelde Winslet plots vast dat Leonardo zijn neus had verwond. "Je hebt het topje van je neus gesneden! Hemeltje, kijk eens hoe ik me zorgen maak over je gezicht. Ik ben een combinatie geworden van je moeder, je zus en je vrouw".

De nauwe band tussen Leonardo en Kate schrijven ze zelf toe aan het feit dat ze gelijktijdig supersterren werden na hun rollen in 'Titanic'. Hoewel geen van beiden de publiciteit opzoekt, begrijpt Leonardo waarom er zo'n grote belangstelling heerst voor hun privélevens.

Verse lap vlees
In het magazine Entertainment Weekly verklaart hij: "Als acteur ben je ook een publieke figuur. Aanvankelijk oordeelde ik dat een zekere mate van publiciteit goed is. Je promoot ten slotte je werk. Maar je moet je privéleven ook afschermen. De roem is tijdelijk, het enige wat echt telt, is je werk. De aandacht voor je persoon zal toch verminderen. Over een jaar is er een verse lap vlees waar de media kunnen op focussen".

13-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus krijgt tweedehands Porsche

Miley Cyrus krijgt tweedehands Porsche

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miley-cyrus.jpg
Miley Cyrus heeft haar voorlopige rijbewijs gehaald en rijdt nu al in een Porsche. Weliswaar gaat het om een tweedehands wagen. De tienerster, die vorige maand haar zestiende verjaardag vierde, heeft de sportauto gekregen van haar moeder. "Tish heeft onlangs een nieuwe auto gekregen, dus ze heeft haar oude auto aan Miley gegeven", vertelt een anonieme bron aan het tijdschrift People.

Grootste droom
Eerder dit jaar verklapte de zangeres en actrice, bekend van de tv-serie 'Hannah Montana', al dat het hebben van een auto haar grootste droom was. "Ik wil niet een bepaald merk noemen. Ik wil aan mijn ouders duidelijk maken dat ik blij ben met wat ze me ook geven", zei ze tegen People. "Ik weet dat ik mijzelf al heel gelukkig mag rekenen als ik überhaupt een auto krijg."

Voorlopig rijbewijs
In onder meer de Verenigde Staten en Canada mogen minderjarigen al vanaf hun veertiende tot zestiende jaar achter het stuur kruipen, wanneer ze een zogenaamde driver's permit, een voorlopig rijbewijs, hebben behaald. Over het algemeen mag met zo'n rijbewijs alleen worden gereden onder toezicht van een persoon met een regulier rijbewijs.

13-12-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.180.000 euro voor lichtzwaard van Luke Skywalker

180.000 euro voor lichtzwaard van Luke Skywalker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/luke-skywalker.jpg
Hamill in 'Return Of The Jedi'.

Het lichtzwaard waarmee Luke Skywalker in de 'Star Wars'-films ten strijde trok, is gisteren in Los Angeles geveild voor 180.000 euro.

Naast het attribuut, dat acteur Mark Hamill gebruikte in de eerste twee 'Star Wars'-films, ging ook het kostuum dat Marlon Brando droeg in de speelfilm 'Superman' onder de hamer voor 54.000 euro.

In totaal wisselde voor 2,6 miljoen euro aan Hollywood-memorabilia van eigenaar.

13-12-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman presenteert Oscars

Hugh Jackman presenteert Oscars

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-jackman-1.jpg
De Australische filmster Hugh Jackman presenteert op 22 februari de 81e editie van de Academy Awards, beter bekend als de Oscars. Dat heeft de organisatie van de prestigieuze filmprijzen bekendgemaakt.

De 40-jarige acteur is momenteel te zien in het romantische epos 'Australia', waarin ook Nicole Kidman een van de hoofdrollen vertolkt. Jackman werd onlangs door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld.

Jackman werd in 2000 bij een groot publiek bekend als superheld Wolverine in de film 'X-Men'. Ook speelde hij in 'The Prestige' en 'Van Helsing'.

13-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tara Reid opgenomen in afkickkliniek

Tara Reid opgenomen in afkickkliniek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tara-reid.jpg
Tara Reid heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat heeft een woordvoerder van de actrice en socialite bevestigd. Wanneer of om welke reden Reid zich heeft gemeld bij het Promises Treatment Center in Californië is niet bekendgemaakt.

'American Pie'
De 33-jarige blondine werd bij een groot publiek bekend door haar rol in de filmreeks 'American Pie'. De laatste jaren heeft ze echter geen rollen van betekenis meer gespeeld en lijkt ze voornamelijk de wereld rond te reizen om tegen betaling feestjes bij te wonen. Zo was ze eind 2006 eregast bij de opening van de Miljonair Fair in Amsterdam.

Feestbeest
Reid staat bekend als feestbeest en zou niet vies zijn van een flinke borrel. In 2004 verscheen ze in schijnbaar aangeschoten staat op de rode loper van een verjaardagsfeestje van rapper Diddy. Ze leek niet door te hebben dat een schouderbandje van haar jurk was afgezakt, waardoor haar linkerborst geheel ontbloot was.

13-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt vindt snorretje "dappere daad"

Brad Pitt vindt snorretje "dappere daad"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-2.jpg
Het nieuwste modeaccessoire van Brad Pitt, een dun snorretje, wordt door fans en mode-experts wisselend beoordeeld. De acteur zelf laat zich echter niet van de wijs brengen. "Het is mode. Wie ben ik zonder een beetje creatief te zijn met mijn gezichtshaar", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik zie het als een dappere daad."

Voor filmrol
Geheel vrijwillig is zijn nieuwste aanwinst niet. De 44-jarige acteur liet het snorretje groeien voor zijn rol in de film 'Inglourious bastards' van Quentin Tarantino, waarvan momenteel de opnamen gaande zijn.
Met zijn gezichtshaar is hij in goed gezelschap. Ook collega en goede vriend George Clooney scheert zich al geruime tijd niet meer onder de neus. "Die gast blijft maar aan me plakken", stelt hij gekscherend. "Hij belt me op om te vragen wat ik aantrek, om vervolgens in dezelfde outfit te verschijnen. Voordat je het weet heeft hij ook zes kinderen. Ik krijg er zo langzamerhand genoeg van."

Vijf nominaties Golden Globes
Pitt is binnenkort te zien in 'The Curious Case of Benjamin Button'. De veelgeprezen film van regisseur David Fincher werd donderdag genomineerd voor maar liefst vijf Golden Globes. De filmprijzen worden op 11 januari uitgereikt.

13-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schadevergoeding voor Teri Hatcher van cosmeticamerk

Schadevergoeding voor Teri Hatcher van cosmeticamerk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/teri-hatcher.jpg
Een Amerikaans cosmeticamerk heeft zijn excuses aangeboden aan Teri Hatcher en de beschuldiging ingetrokken dat de actrice producten van concurrenten zou hebben aangeprezen. "Teri Hatcher is een zeer integer persoon", stelt een woordvoerder van cosmeticamerk Hydroderm in een verklaring, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
De 44-jarige brunette, die een hoofdrol speelt in de televisieserie 'Desperate Housewives', heeft naast excuses een schadevergoeding gekregen voor de negatieve publiciteit die de beschuldiging zou hebben veroorzaakt. Hoe diep Hydroderm in de buidel heeft getast, is niet bekendgemaakt.

Vorig jaar klaagde het merk Hatcher aan voor een bedrag van ruim 2 miljoen euro. De actrice zou in 2005 een contract hebben getekend met Hydroderm en hebben beloofd louter cosmeticaproducten van het merk te bejubelen.

Ze zou zich vervolgens positief hebben uitgelaten over menig ander cosmeticamerk, waaronder City Cosmetics. Hatcher heeft altijd ontkend dat ze iets heeft gedaan dat in strijd is met haar contract met Hydroderm.

13-12-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg Milow verdringt Borsato van nummer 1 in Nederland

Belg Milow verdringt Borsato van nummer 1 in Nederland

Om Ayo Technology te beluisteren druk op de foto.

.
De Belgische singer-songwriter Milow heeft Marco Borsato van de nummer één-positie in de Nederlandse Singles Top 10 verstoten. Milow, ofte de 27-jarige Leuvenaar Jonathan Vandenbroeck, springt er met zijn single 'Ayo Technology' van 4 naar 1. Het nummer is een cover van een single uit 2007 van 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland. (bf)

1. (4) Milow - Ayo Technology
2. (1) Marco Borsato - Dochters
3. (5) Rita Hovink & Gerard Joling - Laat Me Alleen
4. (3) Stereo - Unexpected
5. (2) Beyonce - If I Were A Boy
6. (-) Adele - Make You Feel My Love
7. (8) Katy Perry - Hot 'N' Cold
8. (-) Britney Spears - Womanizer
9. (-) Glennis - Als Je Slaapt
10. (7) Killers - human

13-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdams optreden Pamela Anderson afgekraakt in VS

Amsterdams optreden Pamela Anderson afgekraakt in VS

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela-anderson-8.jpg
Het optreden dat Pamela Anderson donderdag gaf op de Amsterdamse Miljonair Fair wordt door verscheidene Amerikaanse media bespot. Vooral het weinig verhullende zilveren badpak dat ze droeg tijdens de openingsact van Hans Klok zou niets doen voor het figuur van de 41-jarige blondine.

Cellulitis
"Pamela Anderson liet alles lekker hangen voor een magieshow in Amsterdam", sneert de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. "Kijk die schattige kuiltjes toch eens."
Ook de gevreesde showbizzexpert Perez Hilton wijst op de cellulitis op de billen en benen van de voormalige playmate. "Hoe komt het toch dat ze er zo afschuwelijk uitziet", schrijft hij op zijn populaire weblog. "Kun jij je voorstellen dat ze ooit een sexy Baywatch-babe was?"

Borsten uit badpak
Naast een foto van het bijkans ontblote achterwerk van Anderson is op de website een foto te zien waar haar borsten half uit haar badpak hangen. Zowel de linker- als de rechtertepel van het model is op het kiekje te zien.

Anderson was speciaal ingevlogen voor de opening van de jaarlijkse beurs in de Amsterdamse Rai. Een dag later keerde ze huiswaarts. Anderson assisteerde Klok vorig jaar al tijdens zijn show in Las Vegas.

13-12-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn wens
Mijn Wens


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Maggie-Quigley-004-2.jpg

Mijn wens.
 
Ik zou voor mijn familie graag
een bundel met gedichten schrijven
dat na een poosje zo beduimeld was
omdat ze er niet vanaf konden blijven.
 
Ik zou het ook aan allemaal
dan graag op willen dragen
omdat ze er altijd voor me zijn
zonder dat ik iets hoef te vragen.
 
Maar voordat het zover is
zal ik nog veel moeten leren
en zal ik ze eens op een dag
met een gedichtenbundel vereren.

13-12-2008 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!