Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn wens
Mijn Wens


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Maggie-Quigley-004-2.jpg

Mijn wens.
 
Ik zou voor mijn familie graag
een bundel met gedichten schrijven
dat na een poosje zo beduimeld was
omdat ze er niet vanaf konden blijven.
 
Ik zou het ook aan allemaal
dan graag op willen dragen
omdat ze er altijd voor me zijn
zonder dat ik iets hoef te vragen.
 
Maar voordat het zover is
zal ik nog veel moeten leren
en zal ik ze eens op een dag
met een gedichtenbundel vereren.

13-12-2008 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Eurosong-winnaar Thor stopt met zingen

Junior Eurosong-winnaar Thor stopt met zingen

Om Een Tocht Door Het Donker te bekijken druk op de foto.

.
Thor Schalden (11), die in 2006 deelnam aan het Junior Eurosongfestival, stopt ermee. Volgende week treedt hij voor het laatst op. "Hij heeft het wel een beetje gehad", zegt zijn vader Geert. "Hij is nu elf en dat is een moeilijke leeftijd om nog kinderliedjes te zingen. Bij de tweede single werd hij een beetje gedwongen iets in dezelfde stijl als 'Tocht door het donker' te zingen, en daar voelde hij zich niet meer echt goed bij."

12-12-2008 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Walsh ('Grey's Anatomy') gaat scheiden

Kate Walsh ('Grey's Anatomy') gaat scheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-walsh.jpg
'Private Practice'-actrice Kate Walsh is weer vrijgezel. Haar man Alex Young heeft na veertien maanden huwelijk de scheiding aangevraagd. In de rechtbankdocumenten voert hij "onoverkomelijke verschillen" aan als reden voor de breuk. Verdere details zijn niet bekendgemaakt.

Dokter Addison Shepherd
De 41-jarige actrice, die dr. Addison Montgomery Shepherd speelde in de ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy', en filmproducent Young trouwden begin september vorig jaar, zeven maanden nadat ze elkaar leerden kennen.

Walsh speelt momenteel de hoofdrol in 'Private Practice', een spin-off van 'Grey's Anatomy'.

12-12-2008 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston weer op liefdespad

Jennifer Aniston weer op liefdespad

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-ariston-6.jpg
Jennifer Aniston is ondanks haar 'relatie' met John Mayer duidelijk op liefdespad. De actrice, die deze week nog naakt verscheen op de cover van het tijdschrift GQ, kon haar handen gisteren niet afhouden van tegenspeler Owen Wilson.
De twee verschenen zij aan zij op de première van hun nieuwste film 'Marley & Me' in Westwood.
Het liefdesleven van de actrice wordt sinds haar scheiding van Brad Pitt nauwlettend in de gaten gehouden. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat de 'Friends'-ster valt voor de charmes van haar tegenspeler.
Gisteren liet Aniston nog weten dat er geen baby en geen trouwring voor haar in aantocht zijn. De actrice vertelde aan het Amerikaanse tijdschrift GQ dat zij en vriendje John Mayer voorlopig geen serieuze plannen hebben met elkaar.

12-12-2008 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal, Sting en Susan Sarandon vieren inauguratie Obama

Seal, Sting en Susan Sarandon vieren inauguratie Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-1.jpg
Anne Hathaway, Susan Sarandon, Seal en Spike Lee vieren op 20 januari samen dat Barack Obama die dag de 44ste president van de Verenigde Staten wordt. Zij behoren tot de sterren die hun opwachting maken tijdens het inauguratiebal dat de culturele organisatie The Creative Coalition organiseert in Washington.

Elvis Costello
Sting, Elvis Costello en Sam Moore (de helft van soulduo Sam & Dave) het feest in het Harman Center of Arts. Naast sterren worden politici en zakenmensen verwacht op het uitverkochte evenement.

12-12-2008 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-tentoonstelling reist wereld rond

Harry Potter-tentoonstelling reist wereld rond

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-3.jpg
Warner Bros werkt aan een tentoonstelling met spullen en kledingstukken uit de films over tovenaarsleerling Harry Potter. 'Harry Potter: the exhibition' is vanaf 30 april te bezoeken in het wetenschapsmuseum in Chicago. Daarna reist de tentoonstelling langs andere Amerikaanse en internationale musea.
Welke landen de tentoonstelling naast de Verenigde Staten aandoet, heeft Warner Bros niet laten weten. 'Harry Potter: the exhibition' laat spulletjes en kleding zien uit de vijf films die tot op heden zijn verschenen. Zodra de productie van de drie laatste films van de cyclus is afgerond, worden ook voorwerpen uit die films aan de tentoonstelling toegevoegd.

Hogwarts nagebouwd
De spullen worden tentoongesteld in nagebouwde plekken uit de films, zoals de tovenaarsschool Hogwarts en de hut van halfreus Hagrid. De tentoonstelling beslaat een oppervlakte van bijna honderdduizend vierkante meter. In Chicago is 'Harry Potter: the exhibition' tot en met 7 september te zien. Kaartjes voor de tentoonstelling zijn niet goedkoop. Een volwassene betaalt een kleine twintig euro voor een toegangsbewijs. Kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud betalen veertien euro.
Het eerste deel van de populaire filmreeks, 'Harry Potter and the philosopher's stone', verscheen in 2001. De zesde film, 'Harry Potter and the half-blood prince', gaat op 16 juli in première. Het zevende en laatste deel van de boekenreeks, 'Harry Potter and the deathly hallows', wordt verdeeld over twee films, die gepland staan voor 2010 en 2011.

12-12-2008 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown uitgeroepen tot artiest van het jaar

Chris Brown uitgeroepen tot artiest van het jaar

Om Forever te beluisteren druk op de foto.

.
Chris Brown heeft van het Amerikaanse muziekblad Billboard de titel artiest van het jaar gekregen. Volgens berekeningen van het tijdschrift, dat wekelijks de belangrijkste Amerikaanse hitlijsten samenstelt, boekte de 18-jarige r&b-zanger de beste resultaten wat betreft albumverkoop, digitale downloads en radio-airplay.
Brown stond in de Verenigde Staten op de tweede plaats van de singlelijst met zowel 'With You' als 'Forever'.

Lil Wayne en Rihanna
Op nummer twee en drie van de lijst van Billboard staan de artiesten Lil Wayne en Rihanna. Zij worden gevolgd door Alicia Keys en Taylor Swift. De meest succesvolle single van het jaar is volgens het muziekblad de Amerikaanse nummer 1-hit 'Low' van rapper Flo Rida.

12-12-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni dient klacht in tegen naaktfoto op winkeltas

Carla Bruni dient klacht in tegen naaktfoto op winkeltas

Om Quelqu'um M'a Dit te bekijken druk op de foto.

.
Carla Bruni-Sarkozy, de first lady van Frankrijk, trekt naar de rechtbank om de verkoop van een winkeltas met een naaktfoto van haar tegen te houden. Dat meldde de online editie van het tijdschrift Le Point vandaag.

Bruni-Sarkozy's advocaat, Thierry Herzog, zei dat de zak, geproduceerd door het bedrijf Pardon, haar schade toebrengt. Het beeld werd ook gebruikt zonder haar toestemming.

Publiek persoon
"We zullen een verbod op de verkoop vragen en 125.000 euro schadevergoeding", zei Herzog. Dat geld zal dan worden gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling, voegde hij toe. Bij Pardon rechtvaardigden ze het gebruik van de foto door te stellen dat ze een "publieke vrouw" was.

Een rechtbank in de Parijse voorstad Saint-Denis zal de klacht maandag onderzoeken. Op de tas staat Bruni-Sarkozy, een voormalig topmodel, terwijl ze naakt poseert. Met een hand bedekt ze haar genitaliën. In een tekstballon staat: "Mijn man zou me een Pardon moeten gekocht hebben".

Gratis weggeven
De zwart-witte foto werd genomen door Michel Comte en werd in april op een veiling verkocht voor 91.000 dollar, aan een anonieme bieder.

Volgens de website van Pardon zullen de zakken gratis weggegeven worden aan iedereen die shopt in een van de winkels van het eiland La Réunion, waar het bedrijf gevestigd is. De zakken zouden binnenkort ook in Frankrijk verkocht worden.

12-12-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias zoent op podium fan die op Anna K. lijkt

Enrique Iglesias zoent op podium fan die op Anna K. lijkt

Om Be With You te bekijken druk op de foto.

.
Enrique Iglesias kuste de 17-jarige fan vol op de mond en legde zijn hand net boven haar borsten.

De 17-jarige Maria Carrol beleefde gisteren in Londen hét moment van haar nog jonge leven. Tijdens het concert van Enrique Iglesias (33) riep haar idool de tienerfan - die een opvallende gelijkenis vertoont met Iglesias' vriendin Anna Kournikova - op het podium bij het nummer 'Hero'. De Spaanse rokkenjager droeg de ballade op aan Carrol, die Iglesias volgaarne vastgreep toen die haar zowaar vol op de mond kuste. Ook een zeemzoeterige handoplegging net boven de borsten van Maria Carrol kreeg ze er bovenop.

Kerstgeschenk
Een vroeg kerstgeschenk om nooit te vergeten (en dat tienduizenden fans haar benijden) voor het meisje, maar Enrique Iglesias speelt toch met zijn liefdesgeluk. Onlangs werd hij door zijn Anna K. aan de deur gezet. Toch beweert de Spaanse zanger dat ze nog altijd een koppel zijn. Valt nog te bezien of Kournikova deze kus zal appreciëren. Oké, de Russische ex-tennisbabe is zelf niet vies van wat geflirt, maar was toch al een hele tijd - zeven jaar - samen met Iglesias en ze hadden dus al ruzie gehad.

Tekst in praktijk
Het kan natuurlijk ook zijn dat Iglesias gewoon een ode wilde brengen aan Anna K. door een jongere lookalike uit het publiek te vissen bij zijn ongetwijfeld geprogrammeerde act. Nadat hij het van opwinding gillende meisje op het podium had gesleurd, bracht Iglesias de tekst van zijn hit 'Hero' in de praktijk. 'I can kiss the pain away' and 'I just want to hold you' was helemaal wat hij vol overtuiging deed met als aoptheose op het einde van de ballade een mondkus voor Maria.

Tour
Iglesias is niet aan zijn proefstuk toe: hij haalt wel vaker fans uit zijn publiek. Hij beweert dat hij zich zo toegankelijker wil maken voor fans. Vorig jaar liep dat bijna fout af toen een dolgedraaide fan hem vloerde. Dinsdag al werd de rokkenjager gespot toen hij een andere fan kuste. Eén ding is zeker: Iglesias is er wonderwel in geslaagd de aandacht op hem te trekken en dat is de ideale promotie voor zijn Europese tour om zjin nieuw album te promoten.

Ruzie over honden
Tijdens die promotie moet Iglesias ook geruchten de kop indrukken dat hij geen koppel niet meer is met Anna Kournikova. Vorige maand gaf hij toe dat hij uit hun huis in Miami was getrokken na een ruzie, maar hij benadrukte dat ze wel degelijk nog een koppel zijn. "Ze gooide me inderdaad buiten. We hadden een ruzie. Daarna maakten we het goed, maar ze liet me niet terug bij haar intrekken. Eigenlijk was het een heel domme ruzie, iets over mijn honden. Ik zal zeker bij haar terugkeren als ze me dat toelaat tenminste". Na zijn kusscène op het podium zou Anna K. weleens katachtig kunnen reageren en hem nog (veel) langer op zijn honger laten.

12-12-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Ashlee Simpson heeft slechtste babynaam van het jaar

Zoon Ashlee Simpson heeft slechtste babynaam van het jaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ashlee-simpson-1.jpg
De website BabyNames.com heeft een rondvraag gedaan onder zijn bezoekers om uit te maken wat de beste en de slechtste babynamen van het afgelopen jaar in celebritykringen zijn.

Bronx Mowgli
Bronx Mowgli, zoals het één maand oude zoontje van Ashlee Simpson en Pete Wentz verder door het leven moet, werd tot 'ergste babynaam van het jaar' uitgeroepen. Bij de meisjes spande Jagger Joseph Blue, dochter van actrice Soleil Moon Frye en Jason Goldberg, de kroon van de wansmaak.

Knox Leon en Harlow Winter
Beste babynamen werden Knox Leon, zoontje van Angelina Jolie en Brad Pitt, en Harlow Winter Kate Madden, dochter van Nicole Richie en Joel Madden. De beste namen voor een tweeling waren voorbehouden voor Max en Emme, het nageslacht van Jennifer Lopez en Marc Anthony.

12-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna and Ritchie vechten om de kinderen met Kerst

Madonna and Ritchie vechten om de kinderen met Kerst

Om La Isla Bonita te bekijken druk op de foto.

.
Madonna met adoptiezoon David en dochter Lourdes.

Madonna en Guy Ritchie hebben het met elkaar aan de stok over wie de kinderen bij zich mag hebben met Kerstmis. De regisseur wil koste wat het kost in Londen de kalkoen aansnijden voor zonen Rocco (8) en David (3), maar Madonna houdt het been stijf: zij wil dat de jongens samen met hun zus Lourdes (12) Kerst vieren in New York.

Co-ouderschap
Volgens de scheidingsregeling is het aan de voormalige echtelieden om uit te maken wanneer de kinderen bij wie verblijven, maar over de feestdagen raken de twee het niet eens, zo meldt The Daily Mail. De regeling stelt dat de jongens vier of vijf dagen per maand bij Ritchie in Londen mogen zijn. Maar hij mag de kinderen ook opzoeken in New York, zodat hij aan twee weken per maand komt. "Madonna en Guy komen over absoluut niets meer overeen, alle afspraken verlopen via hun assistenten", aldus een bron in de Britse krant.

"Schat, doe me een appartement cadeau"
De zaak zit vast omdat Madonna de kinderen wettelijk niet permanent in Amerika mag laten verblijven zonder de toestemming van Ritchie. Mogelijk zal Ritchie er op aandringen dat Madonna hem een appartement in New York koop zodat de drie kinderen in die stad kunnen blijven wonen en hij hen toch nog kan zien. Indien Madonna zonder die toestemming de kinderen permanent in New York laat wonen, is de kans groot dat de scheiding een juridisch staartje krijgt in de Verenigde Staten.

12-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey voedt zwangerschapsgeruchten

Mariah Carey voedt zwangerschapsgeruchten

Om All I Want For Christmas Is You te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey en Nick Cannon waren in ieder geval uniform op Halloween.

Mariah Carey heeft haar plannen voor een nieuwe wereldtournee naar de prullenmand verwezen. De beslissing van de Amerikaanse popzangeres voedt de geruchten dat er een baby op komst is. Mooie Mariah trad eerder dit jaar al in het grootste geheim in het huwelijk met zanger Nick Cannon. "Kostuumontwerpers en dansers kregen gisteren allemaal te horen dat de op stapel staande tournee afgelast werd", aldus een bron in de 'New York Daily News'. "Er vloeiden heel wat traantjes, want de meesten hadden op een vette cheque gerekend."

Volgens een woordvoerder van Carey hoeft er niets meer achter gezocht te worden. "Een wereldtournee behoorde tot de mogelijkheden, maar er stond nog niets vast. Van een zwangerschap weet ik niets."

"Cannon is de ware"
De 'Touch my body'-hitmachine sprak recent nog over haar kinderwens, maar weigerde toen commentaar te leveren op de vraag of ze al in verwachting was. "Nu ik Cannon ontmoet heb, voel ik me klaar om mama te worden", liet Carey triomfantelijk in het Britse magazine Hello optekenen. "Iedereen vraagt me constant of ik al zwanger ben, maar daar wil ik niet te veel over spreken. We zullen wel zien wat er komt. Dat ik ooit verklaard heb liever geen kinderen te willen? Dat was vroeger. Nu heb ik de ware ontmoet. Volgens mij zouden we een heel goed ouderpaar vormen."

12-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bettie Page overleden

Bettie Page overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/betty-page.jpg
Bettie Page, de Amerikaanse pin-up uit de jaren vijftig en moeder aller stoeipoezen, is gisterenavond in een ziekenhuis in Los Angeles overleden. Eerder deze maand werd zij opgenomen na een hartaanval. Page, die wegens haar ongebreidelde seksualiteit uitgroeide tot een cultfiguur, werd 85.

Voortrekker
Bettie Page was één van de voortrekkers van de seksuele revolutie in de jaren zestig. Als pin-upmodel kreeg ze nationale bekendheid met foto's in tijdschriften waarop ze enkel een bikini of lingerie droeg. In 1955 poseerde ze naakt in Playboy, ze was een van de eerste Playmates of the Month.

Bondage en fetisj
Page was ook de vrouw die in het puriteinse Amerika een lans brak voor seksspelletjes als bondage, SM en fetisjisme. Nadat ze echter in de jaren zestig de Heer zag en zich bekeerde tot het christendom en als missionaris in Angola ging werken, raakte ze in de vergetelheid.

Rockabilly
In de jaren tachtig werd ze echter terug opgepikt door een nieuwe generatie die de hele rockabilly-cultuur van de fifties herontdekte. Vrouwen verfden hun haar en maakten zich op om eruit te zien als 'The Dark Angel'. Page werd een cultfiguur en beïnvloedde tal van artiesten, van The Cramps tot de Vlaamse lingerieontwerpster Muriel Scheire.

Sinds haar hartaanval is veel gespeculeerd over de toestand van Page. Haar impressario Mark Roesler zei dat Page niet meer bij bewustzijn is geweest sinds de hartaanval van negen dagen geleden. Die kreeg ze terwijl ze in het ziekenhuis, waar ze was opgenomen met een longontsteking. Volgens haar impressario is Page vredig gestorven.

12-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman begaat stijlblunder in witte jurk

Nicole Kidman begaat stijlblunder in witte jurk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-6.jpg
Nicole Kidman verscheen gisteren in een schitterende witte jurk op de rode loper van de Londense première van 'Australia'. Ze liet alleen iets meer van zichzelf zien dan ze waarschijnlijk wilde. Haar outfit was lichtjes transparant, zodat iedereen van haar witte beha en string kon meegenieten.

Koud
De kledingkeuze van Kidman was niet helemaal voorzien op het koude Londense weer, de actrice verscheen tandenklapperend op de rode loper. Ze combineerde de jurk met een paar prachtige gouden peep-toes van Louboutin.

Toch elegant
Maar het eerste wat alle fotografen opviel zodra Nicole uit de auto stapte, was de duidelijk zichtbaar witte lingerie, een stijlblunder van formaat voor deze fashionista dus. Toch zag de kersverse mama er ontzettend elegant uit, ze lijkt al haar figuur van voor de bevalling terug te hebben.

11-12-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris: "Ik ben levend bewijs dat blondjes niet dom zijn"

Paris: "Ik ben levend bewijs dat blondjes niet dom zijn"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-23.jpg
Paris Hilton beschouwt zichzelf als het levende bewijs dat blondjes niet stom zijn. De hotelerfgename - die ooit aan de politie verklaarde "ik ben niet zo, weetjewel, slim" - houdt vol dat haar bimbopersonage in de reeks 'The Simple Life' een act was.

"Ik ben zeer intelligent, ik kan alles wat me gevraagd wordt. Ik heb een eigen parfumlijn gelanceerd en ik wil mijn eigen hotelketen. Ik ben het levende bewijs dat blondines alles behalve dom zijn", aldus Paris.

Persoonlijkheid
Ze beklemtoont ook dat mannen worden aangetrokken door haar persoonlijkheid en niet door haar geld of haar looks. Nu ze weer single is, zal ze die sprankelende persoonlijkheid ook ten volle kunnen tentoonspreiden.

Oplossing voor financiële crisis
Om haar intelligentie te illustreren, geeft ze alvast advies om de financiële crisis het hoofd te bieden: "Je moet vrolijke kleuren dragen". Wil iemand gauw Yves Leterme bellen?

11-12-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams wil terugkeren bij Take That

Robbie Williams wil terugkeren bij Take That

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/robbie-wiliams.jpg
Een paar dagen nadat hij een huis kocht in Groot-Brittannië heeft Robbie Williams verklaard dat hij graag wil terugkeren bij Take That. De 34-jarige zanger woonde vijf jaren in Los Angeles en heeft een tatoeage van zijn oude band op zijn arm en zegt dat jij de band altijd gemist heeft.

Landhuis
Robbie Williams kocht een historisch landhuis in Wiltshire voor zo'n 7,5 miljoen euro. Het 18de eeuwse domein heeft zeven slaapkamers, een sauna, zwembad, fitnesszaal en helikopterhangar. Dat moet de uitvalsbasis worden voor de promotie van zijn nieuw solo-album. Maar misschien zit er wel meer achter de verhuis. Robbie Williams geeft toe dat hij dolenthousiast is over de comeback van Take That. "Ik zou heel graag terugkeren. We zijn misschien de enige band in de muziekgeschiedenis die samensmolt door artistieke verschillen."

Solo
Na de succesjaren van Take That met hits als 'Back For Good' bolde Robbie Williams het met slaande deuren af in 1995 om een succesvolle solo-carrière uit te bouwen. Twaalf jaren later bloeit er duidelijk weer iets tussen Robbie Williams en Take That. Met zanger Gary Barlow had hij het afgelopen maand al over een eenmalige reünie tijdens een match van Arsenal. Nu schrijft hij op website Inner Sanctum. "Ik wilde toch een paar dingen uitklaren over mij en de andere bandleden. Vorige zomer kwamen we vaak samen en beleefden veel plezier. We zijn allemaal volwassener geworden natuurlijk sinds we gesplit zijn. Onze meningsverschillen zijn duidelijk weggesmolten. Niemand had gelijk en niemand had ongelijk, het gebeurde gewoon".

Miljoen
Sinds hun comeback twee jaar geleden oogstten Gary Barlow (37), Mark Owen (36), Jason Orange (38) en Howard Donald (40) met Take That heel wat succes. Vorige week bereikte hun nieuw album The Circus al de grens van de 432.000 verkochte exemplaren. Deze week zijn er nog eens 120.000 verkocht, zodat tegen Kerstmis het miljoen in zicht komt. 700.000 tickets voor hun tour waren in enkele minuten verkocht vorige maand. Als nu ook nog vedette Robbie Williams terugkeert, kan de pret helemaal niet meer op voor Take That.

11-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmdebuut Borsato genadeloos afgemaakt in vakpers

Filmdebuut Borsato genadeloos afgemaakt in vakpers

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marcoborsato.jpg
'Wit licht', het filmdebuut van Marco Borsato, wordt in de Nederlandse pers genadeloos neergesabeld. Zo omschrijft de Volkskrant de film van regisseur Jean van de Velde als een 'ongeloofwaardige, soms bijna kolderieke mix van melodrama en avonturenfilm'.

Ook volgens Trouw overtuigt de film niet. "Dat ligt deels aan Borsato, die aardig acteert maar voor een Nederlandse toeschouwer toch Marco Borsato blijft."

Gejank
NRC Handelsblad oordeelt nog meedogenlozer over de acteerprestaties van de populaire zanger. "Hij is een gevoelsman die overal volschiet, potjes jankt, brokken in zijn keel krijgt. In 'Wit licht' behoedt men hem voor bombast, maar valt zijn gebrekkige timing des te meer op."

Volgens de Volkskrant bezit Borsato 'een zekere charme', maar heeft hij niet het vermogen 'om te transformeren, of gelaagd te spelen'.

Egotrip
Het AD veroordeelt het scenario en de keuze om te focussen op de rol van Borsato. "Ondanks de goede bedoelingen van de makers oogt de film toch als een egotrip van Borsato die minstens negentig procent van de tijd in beeld is", schrijft de krant.

Volgens het AD is het personage van de zanger 'de enige blanke held in dit verhaal dat de zwarte Afrikanen uitsluitend als beulen en slachtoffers voorstelt'. "Daardoor oogt 'Wit licht' als een onvervalst staaltje westers imperialisme."

Aanfluiting
Dat de film zich in de tweede helft ontpopt als actiefilm, waarbij Borsato eigenhandig besluit het ontvoerde Afrikaanse vriendje van zijn zoon te bevrijden, wordt door vrijwel alle kranten omschreven als aanfluiting.

"De metamorfose van naïeve kok tot roekeloze avonturier - een soort Hollandse actieheld - is overigens moeilijk te slikken", oordeelt Het Parool.

11-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Britney staat in teken van haar helse jaren

Tournee Britney staat in teken van haar helse jaren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-26.jpg
De 'Circus'-tournee van Britney Spears zal geïnspireerd zijn op haar zenuwinzinkingen begin dit jaar. De show zal escapisme als thema hebben. Britney vlucht naar het circus, waarna ze terug naar de echte wereld komt na een hevige storm. Britney komt dan tevoorschijn aan het eind van een regenboog.

Metafoor van circus
"Britney is er zich terdege van bewust dat ze een roerige tijd achter de rug heeft en wil haar recente leven absoluut gespiegeld zien in de show. Ze kwam zelf aanzetten met de metafoor van het circus. Fans zullen door haar meegenomen worden doorheen haar val en haar heropstanding", aldus een insider.

Van kwaad tot erger
Nadat haar huwelijk in 2006 op de klippen liep, ging het van kwaad tot erger met Britney. Ze scheerde haar hoofd kaal, belandde verscheidene keren in de afkickkliniek en verloor het hoederecht over haar twee zoontjes. Haar vader werd haar zaalwaarnemer en sinds enkele maanden werkt ze aan haar comeback.

Vlucht en wederopstanding
De insider in The Sun: "In het eerste deel van het concert zien we hoe de wanhopige ster wegloopt en bij het circus gaat. In het tweede deel wordt gefocust op haar vreemde gedrag tijdens haar moeilijke jaren. Ze amuseert zich in het circus en wordt verliefd op een freak. Het laatste deel focust op haar wederopstanding. Ze slaagt erin zich los te wrikken uit de klauwen van het circus om terug bij haar familie en vrienden te kunnen gaan". De wereldtournee van Britney Spears gaat op 3 maart van start in New Orleans.

11-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears voert Amerikaanse albumlijst aan

Britney Spears voert Amerikaanse albumlijst aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-25.jpg
Britney Spears komt deze week in Amerika binnen op de eerste plaats van de albumlijsten met haar nieuwe album 'Circus'. Dat heeft haar platenmaatschappij Jive Records bekendgemaakt. Nielsen SoundScan, dat wekelijks de Amerikaanse albumlijsten publiceert, maakt vandaag de officiële cijfers bekend.

Comeback
De opkrabbelende popprinses lanceerde vorige week, op haar 27ste verjaardag, haar nieuwe album 'Circus'. Onlangs bracht ze een bezoek aan Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië ter promotie van de nieuwe plaat, waarmee ze haar comeback maakt na een roerige periode in haar leven. In maart begint Spears aan een Amerikaanse tournee.

10-12-2008 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney weigert everzwijnen te laten doden

Paul McCartney weigert everzwijnen te laten doden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paul--mccartney.jpg
Paul McCartney zet kwaad bloed bij de buren van zijn Engelse landgoed Peasmarsh in East Sussex door zijn weigering de everzwijnenpopulatie te laten 'uitdunnen'.

Bedreiging voor mensen en landbouw
De buren klagen over de schade die de dieren aanrichten, maar vegetariër en dierenrechtenactivist McCartney wil er niets aan doen. Daarmee legt hij de wet naast zich neer die stelt dat boeren wilde zwijnen mogen doden als hun aantallen te groot worden en zo een bedreiging vormen voor de landbouw of de mensen.

Kweken als konijnen
"De everzwijnen richten enorme schade aan en zijn gevaarlijk als je er oog in oog mee komt te staan. De omwonenden begrijpen niet waarom hij ze niet wil laten doodschieten. Ze kweken als konijnen, zijn landgoed loopt er vol van. Everzwijnen zijn, net als herten, een plaag voor landbouwers. Daarom laat de regering toe dat ze gedood worden, maar daar heeft McCartney geen oren naar. Bovendien zijn ze een gevaar voor de mens. Om hun jongen te beschermen, vallen ze mensen aan. Ze hebben slagtanden en tanden als scheermessen. Ze vormen een groot probleem in heel Engeland", aldus een bron in The Sun.

10-12-2008 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!