Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Britney staat in teken van haar helse jaren

Tournee Britney staat in teken van haar helse jaren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-26.jpg
De 'Circus'-tournee van Britney Spears zal geïnspireerd zijn op haar zenuwinzinkingen begin dit jaar. De show zal escapisme als thema hebben. Britney vlucht naar het circus, waarna ze terug naar de echte wereld komt na een hevige storm. Britney komt dan tevoorschijn aan het eind van een regenboog.

Metafoor van circus
"Britney is er zich terdege van bewust dat ze een roerige tijd achter de rug heeft en wil haar recente leven absoluut gespiegeld zien in de show. Ze kwam zelf aanzetten met de metafoor van het circus. Fans zullen door haar meegenomen worden doorheen haar val en haar heropstanding", aldus een insider.

Van kwaad tot erger
Nadat haar huwelijk in 2006 op de klippen liep, ging het van kwaad tot erger met Britney. Ze scheerde haar hoofd kaal, belandde verscheidene keren in de afkickkliniek en verloor het hoederecht over haar twee zoontjes. Haar vader werd haar zaalwaarnemer en sinds enkele maanden werkt ze aan haar comeback.

Vlucht en wederopstanding
De insider in The Sun: "In het eerste deel van het concert zien we hoe de wanhopige ster wegloopt en bij het circus gaat. In het tweede deel wordt gefocust op haar vreemde gedrag tijdens haar moeilijke jaren. Ze amuseert zich in het circus en wordt verliefd op een freak. Het laatste deel focust op haar wederopstanding. Ze slaagt erin zich los te wrikken uit de klauwen van het circus om terug bij haar familie en vrienden te kunnen gaan". De wereldtournee van Britney Spears gaat op 3 maart van start in New Orleans.

11-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears voert Amerikaanse albumlijst aan

Britney Spears voert Amerikaanse albumlijst aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-25.jpg
Britney Spears komt deze week in Amerika binnen op de eerste plaats van de albumlijsten met haar nieuwe album 'Circus'. Dat heeft haar platenmaatschappij Jive Records bekendgemaakt. Nielsen SoundScan, dat wekelijks de Amerikaanse albumlijsten publiceert, maakt vandaag de officiële cijfers bekend.

Comeback
De opkrabbelende popprinses lanceerde vorige week, op haar 27ste verjaardag, haar nieuwe album 'Circus'. Onlangs bracht ze een bezoek aan Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië ter promotie van de nieuwe plaat, waarmee ze haar comeback maakt na een roerige periode in haar leven. In maart begint Spears aan een Amerikaanse tournee.

10-12-2008 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney weigert everzwijnen te laten doden

Paul McCartney weigert everzwijnen te laten doden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paul--mccartney.jpg
Paul McCartney zet kwaad bloed bij de buren van zijn Engelse landgoed Peasmarsh in East Sussex door zijn weigering de everzwijnenpopulatie te laten 'uitdunnen'.

Bedreiging voor mensen en landbouw
De buren klagen over de schade die de dieren aanrichten, maar vegetariër en dierenrechtenactivist McCartney wil er niets aan doen. Daarmee legt hij de wet naast zich neer die stelt dat boeren wilde zwijnen mogen doden als hun aantallen te groot worden en zo een bedreiging vormen voor de landbouw of de mensen.

Kweken als konijnen
"De everzwijnen richten enorme schade aan en zijn gevaarlijk als je er oog in oog mee komt te staan. De omwonenden begrijpen niet waarom hij ze niet wil laten doodschieten. Ze kweken als konijnen, zijn landgoed loopt er vol van. Everzwijnen zijn, net als herten, een plaag voor landbouwers. Daarom laat de regering toe dat ze gedood worden, maar daar heeft McCartney geen oren naar. Bovendien zijn ze een gevaar voor de mens. Om hun jongen te beschermen, vallen ze mensen aan. Ze hebben slagtanden en tanden als scheermessen. Ze vormen een groot probleem in heel Engeland", aldus een bron in The Sun.

10-12-2008 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Pussycat Dolls willen samenwerken met Britney

The Pussycat Dolls willen samenwerken met Britney

Om I Hate This Part te beluisteren druk op de foto.

.
Nicole Scherzinger, die met haar Pussycat Dolls het voorprogramma zal verzorgen tijdens de Amerikaanse tournee van Britney Spears, heeft verklaard dat de Dolls dolgraag met Britney willen samenwerken op een nieuw nummer.

"We zijn dol op Britney. Ze is een vriendin van ons, een echt coole meid. We steunen haar onvoorwaardelijk", stelt Scherzinger. Pussycat Doll Melody Thornton kijkt ook uit naar een muzikale samenwerking: "Britney is een legende. Wij zouden maar wat graag in haar voetsporen treden". Ashley Roberts herinnert zich hoe de Dolls vernamen dat ze met Britney op tournee mochten: "Het was Halloween. We waren allemaal verkleed en sprongen een gat in de lucht. 'We openen voor Britney Spears, dat is zo cool!', schreeuwden we".

10-12-2008 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Blanchart wordt Vlaamse Jools Holland in Handelsbeurs

Dirk Blanchart wordt Vlaamse Jools Holland in Handelsbeurs

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dirk-blanchart.jpg
Nadat er in de Vlaamse muziekscene jarenlang over gedroomd werd, neemt de Gentse concertzaal Handelsbeurs het concept van het alom geroemde BBC-programma 'Later with Jools Holland' over.

Publiek tussen bands
In de nieuwe reeks 'Kraakpand' neemt Dirk Blanchart, bekend van Luna Twist en dirk blanchart and The Groove Quartet, neemt de rol van gastheer en presentator op zich. Drie à vier groepen of artiesten staan in een halve kring samen in de zaal, die voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een grote studio. Het publiek zit tussen de groepen. Het podium en de zaal zullen op gelijke hoogte staan.

Valentijn
Beginnend, aanstormend, gevestigd en (inter)nationaal beroemd volk zal live muziek brengen. De eerste editie grijpt plaats op 14 februari, de namen van de bands worden binnenkort bekendgemaakt.

10-12-2008 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer filmprijs voor overleden Heath Ledger

Weer filmprijs voor overleden Heath Ledger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heath-ledger-1.jpg
Heath Ledger krijgt opnieuw postuum een filmprijs. De Australische acteur, die in januari overleed aan een overdosis medicijnen, wordt door de Los Angeles Film Critic Association geëerd voor zijn rol als The Joker in 'The Dark Knight'. Afgelopen weekeinde nam de familie van Ledger al de Australische equivalent van een Oscar in ontvangst voor zijn bijrol in de Batman-film.

Wall-E
De animatiefilm 'Wall-E' is gekozen tot beste film. Sean Penn is uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol in 'Milk', terwijl Sally Hawkins een prijs ontvangt voor haar hoofdrol in 'Happy-go-lucky'. Penelope Cruz krijgt een prijs voor haar bijrol in de Woody Allen-film 'Vicky Cristina Barcelona' en in de dramafilm 'Elegy'.

Sponsoring filmevenementen
De Los Angeles Film Critics Association is onder meer verantwoordelijk voor de sponsoring van enkele belangrijke filmevenementen en zet zich in voor het behoud van films en het steunen van controversieel werk.
De prijzen worden op 12 januari uitgereikt in Los Angeles, een maand voor de uitreiking van de Oscars.

10-12-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paula Abdul wilde stalkster niet in 'American Idol'

Paula Abdul wilde stalkster niet in 'American Idol'

Om Straigh Up te bekijken druk op de foto.

.
Paula Abdul neemt het de producenten van American Idol en het Amerikaanse televisienetwerk Fox kwalijk haar stalker te hebben toegelaten om auditie te doen voor American Idol. "Ik vertelde dat deze vrouw mij stalkte en smeekte haar niet binnen te laten", vertelde het jurylid van de talentenjacht tijdens een Amerikaanse radioshow. De 30-jarige stalker werd vorige maand levenloos aangetroffen in haar auto, die geparkeerd stond nabij het huis van het American Idol-jurylid.

Entertainmentwaarde
Volgens Abdul hebben producenten Goodspeed tot de show toegelaten om het programma "een hogere waarde van entertainment" te geven. "Zij vonden het grappig om mij gestrest te zien", meent de 46-jarige zangeres, die in de jaren tachtig hits scoorde met 'Rush rush' en 'Straight up'. "Het zou volgens hen vermakelijke televisie opleveren".
Het is niet de eerste keer dat Abdul zich beklaagt tegenover de producenten. Eerder beschuldigde ze Fox ervan haar adres openbaar te hebben gemaakt.

10-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey wil elk jaar een trouwfeest

Mariah Carey wil elk jaar een trouwfeest

Om without You te bekijken druk op de foto.

.

10-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson wil liever kinderen opvoeden dan 'werken'

Pamela Anderson wil liever kinderen opvoeden dan 'werken'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela-anderson-7.jpg
Pamela Anderson zou liever meer tijd met haar gezin doorbrengen dan zich te concentreren op haar 'werk' (lees: af en toe de borsten uit hun draagtassen halen en de kont tonen). Pamela (41) heeft twee zonen met haar ex Tommy Lee: Brandon (12) en Dylan (10).

Prioriteiten
"De enige manier om dit helse leven de baas te kunnen, is prioriteiten stellen. Vanzelfsprekend komen mijn zonen op de eerste plaats, de rest is een bonus. De hele maand september ben ik thuis gebleven, en ik ben blij dat ik dat kan doen. Weet je wat? Ik kan later werken".

Architectuur
Pamela heeft het de voorbije maanden druk gehad met haar huizen. "Ik heb er drie. Ik ben net klaar met de verbouwingen aan mijn huis in Malibu Colony, dat heeft me vier jaar gekost. Maar nu is het schitterend, echt mijn meesterwerk. Ik ben ook bezig met de bouw van een nieuw huis. Architectuur vind ik bijzonder fascinerend. Mijn huis op Vancouver Island in Canada krijgt een eigen steiger en het wordt helemaal milieuvriendelijk".

10-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiefer Sutherland krijgt ster op Walk of Fame

Kiefer Sutherland krijgt ster op Walk of Fame

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kiefer-sutherland.jpg
Begin dit jaar zat hij nog in de gevangenis, gisteren kreeg hij een ster op de vermaarde Hollywood Walk of Fame. Zijn vader Donald gaf een sentimentele speech waarin hij zijn zoon omschreef als "een verbazend goede acteur". Papa steunde zoonlief ook toen hij 48 dagen bromde wegens rijden onder invloed.
Kiefer is de 2.377ste celebrity die een ster op Hollywood Boulevard krijgt, Joanne Woodward was in 1960 de eerste. Ook Sutherlands '24'-collega's Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard en Annie Wersching waren aanwezig op de ceremonie.

10-12-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nanny-actrice wil gooi doen naar zetel Hillary Clinton

Nanny-actrice wil gooi doen naar zetel Hillary Clinton

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-nanny.jpg
Fran Drescher, beker bekend als 'The Nanny', wil een gooi doen naar de senaatszetel van Hillary Clinton. Die komt vrij omdat de vrouw van gewezen president Bill Clinton onder Obama minister van Buitenlandse Zaken zal worden. De bekende actrice heeft al heel wat politieke ervaring als diplomate voor Buitenlandse Zaken.

Kanker
Na haar rol als de Nanny in de jaren '90 stortte de wereld van de nu 51-jarige Drescher in toen er bij haar baarmoederhalskanker werd vastgesteld. Ze overwon de ziekte en sindsdien zet ze zich vurig in voor de gezondheidszorg voor vrouwen. In september werd ze officieel aangesteld als gezant van Buitenlandse Zaken en ze trok al onder meer naar Oost-Europa om vrouwen te sensibiliseren.

Tegenstand
David Paterson (gouverneur van New York) moet de opvolger van Hillary Clinton aanduiden. Drescher zal het moeten opnemen tegen de politieke zwaargewichten Caroline Kennedy (de dochter van de vermoorde president John F. Kennnedy) en Andrew Cuomo, de Procureur-Generaal van New York.

Voorgangers
In de VS is het zeker niet uitzonderlijk dat acteurs overstappen naar de politiek. Ronald Reagan schopte het zelfs tot president en nu is Arnold Schwarzenegger gouverneur van Californië. Clint Eastwood was ooit burgemeester van Carmel, een badplaats in Californië en zanger Sonny Bono had ooit die functie in Palm Springs.

10-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Mark Ruffalo speelde Russische roulette

Broer Mark Ruffalo speelde Russische roulette

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mark-ruffalo.jpg
Mark en zijn broer Scott Ruffalo.

De broer van acteur Mark Ruffalo heeft zichzelf per ongeluk doodgeschoten tijdens een spel Russische roulette. Dat beweert althans Shaha Adham, die enkele uren voordat Scott Ruffalo maandag overleed werd gearresteerd op beschuldiging van moord. Adham houdt vol dat ze geen hand heeft gehad in Ruffalo's dood. Die was volgens haar het resultaat van het dodelijke spel. De vrouw is inmiddels vrijgelaten, er wordt haar niets ten laste gelegd.

Autopsie
Haar advocaat Ronald Richards in de krant New York Daily News: "We verwachten dat de autopsie zal aantonen dat het dodelijke schot het resultaat was van het gevaarlijke spel met vuurwapens, wat Scott steevast deed als hij onder de drugs zat".
"Mijn cliënt was een goede vriendin van het slachtoffer en is zeer bedroefd om dit verlies. Maar ze speelde geen rol in dit spijtige ongeluk. Ze was wel aanwezig toen meneer Ruffalo zichzelf voor het hoofd schoot, ze kwam er sleutels oppikken".

Cocaïnegebruiker
Maandag overleed kapper Scott Ruffalo nadat hij op 1 december in zijn huis in Beverly Hills werd aangetroffen met een schotwonde aan het hoofd. Al die tijd werd hij kunstmatig in leven gehouden. Hij stond bekend als cocaïnegebruiker en speelde vaak met wapens in het bijzijn van vrienden.

10-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zie je graag
Ik zie je graag.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-032-1.jpg



Ik zie je graag,
 
 
Weet jij, ik zie je graag
het bloed loopt snel niet traag
mijn hart blonkt in mijn keel
wij vormen een geheel
 
Wie zegt: ik hou van jou
laat ik nooit meer in de kou
een knuffel krijg je van mij
en dat maakt jou super blij
 
Ik zie je graag!

09-12-2008 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is sexy kalender Aniston met wet T-shirt foto legaal?

Is sexy kalender Aniston met wet T-shirt foto legaal?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-4.jpg
Een sexy kalender van supercelebrity Jennifer Aniston zorgt voor heel wat opschudding in de VS. Het vaak nog puriteinse land wil onderzoeken of de kalender wel legaal is. Vooral één foto springt eruit. Op de bewuste 'wet T-shirt' foto laat de bh-loze Aniston weinig aan de verbeelding over zoals je zelf kan zien op de foto hierboven.

November
November 2009 belooft een hete maand te worden dankzij de sexy kalender van de ex van Brad Pitt. Tenminste als de kalender tegen dan niet verboden wordt door de wet. "Ik denk niet dat dit legaal is, want de fotograaf moet zijn toestemming geven", zegt een agent van Jennifer Aniston.

Eerdere processen
Het is niet de eerste keer dat sexy foto's van Jennifer Aniston voor problemen zorgen. Drie jaar geleden daagde de wereldberoemde actrice al een fotograaf voor de rechter door een topless foto aan haar huis in Los Angeles. De twee partijen troffen toen een regeling, maar ook twee magazines die de foto's publiceerden, kregen een proces aan hun been. In februari vorig jaar had de gossip blogger Perez Hilton ook prijs voor een gestolen naaktfoto van Aniston op de set van haar film 'The Break Up'.

09-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmvakblad legt zwaktes in 'Loft' bloot


Filmvakblad legt zwaktes in 'Loft' bloot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/loft-1.jpg
Het Amerikaanse filmvakblad Variety verbaast zich over het succes van 'Loft' in ons land, looft de "strakke, atmosferische thriller" maar legt ook de vinger op enkele minpunten.

Valse bodems
"De film heeft te veel valse bodems om als groots bestempeld te worden", oordeelt de recensent van Variety. "De plot is goed, maar niet altijd knap geschreven. De voormalige acteur en scenarioschrijver Bart De Pauw schets met de hulp van regisseur Erik Van Looy een groot aantal personages zonder in clichés te vervallen. Zelfs de vijf vrouwen en andere familieleden voelen echt aan en het samenspel is sterk".

Spanning stort in
"Maar de onthulling van de plot achter de plot, in de laatste twintig minuten, is een brug te ver. De finale ontplooiing dwingt de film in een kramp die de perfect opgebouwde spanning doet instorten". De recensent voorspelt 'Loft' geen grote toekomst buiten ons land, maar ziet wel heil in een remake.

09-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.J. Simpson verhuist naar staatsgevangenis

O.J. Simpson verhuist naar staatsgevangenis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oj-simpson-3.jpg
O.J. Simpson is overgebracht naar een staatsgevangenis in Nevada om daar zijn celstraf van minimaal negen jaar uit te zitten. Dat heeft een woordvoerder van de penitentiaire inrichting bevestigd. De voormalige Amerikaanse footballster kwam gisteren aan in de High Desert State Prison in Indian Springs, een detentiecentrum voor louter mannen op ruim zeventig kilometer ten noordwesten van Las Vegas.

Simpsons medeverdachte Clarence Stewart, die minimaal 7,5 jaar in moet, blijft vooralsnog in de gevangenis in Nevada waar hij en Simpson werden vastgezet nadat ze vorige week schuldig werden bevonden aan ontvoering en beroving onder bedreiging van een vuurwapen.

Bedreiging met pistool
Simpson en Stewart bedreigden vorig jaar in een hotel in Las Vegas twee handelaren in sportmemorabilia met een pistool. Volgens Simpson eiste hij slechts spullen terug die hem toebehoorden.

Volgens een van de openbaar aanklagers heeft zowel Simpson als Stewart geweigerd om schuld te bekennen in ruil voor strafvermindering.

09-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETA veroordeelt Britney voor olifanten in clip

PETA veroordeelt Britney voor olifanten in clip

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-24.jpg
Britney Spears is de jongste celebrity die de mantel wordt uitgeveegd door dierenrechtenorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). De dierenactivisten pikken het niet dat Britney olifanten opvoert in de clip voor haar jongste single 'Circus'. "

Ze loopt de hele tijd te janken dat ze de gevangene is van haar roem en dat ze zich niet vrij kan voelen. Maar uitgerekend zij legt de ellende die gevangen dieren moeten doorstaan naast zich neer en voert olifanten op in haar videoclip. Olifanten worden veel te vroeg bij hun moeders weggehaald, worden geketend en krijgen elektrische schokken om ze te doen optreden in circussen", aldus een blog op de website van PETA. "Er staat een actie op stapel om Britney te laten weten dat ze moet stoppen met het misbruiken van dieren in haar acts". De clip van 'Circus' kan je hier bekijken.

09-12-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkeerboete voor Batmobile

Parkeerboete voor Batmobile

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/batmobiile.jpg
Voor de tweede keer in drie jaar tijd is de Batmobile uit de bocht gegaan, figuurlijk dan. Een overijverige parkeeragent kan aan zijn kleinkinderen vertellen dat hij ooit een boete heeft gegeven voor de fout geparkeerde Batmobile.

Acteur Aaron Eckhart parkeerde de Batmobile zondagavond roekeloos op de stoep voor de GMTV studios in Londen. Zelfs Batman staat niet boven de wet, al is de kans heel klein dat hij de parkeerboete zelf zal betalen.

09-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet had als meisje van 15 verboden relatie

Kate Winslet had als meisje van 15 verboden relatie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-2.jpg
Kate Winslet had als minderjarige een relatie met een dertien jaar oudere man. Op haar vijftiende werd ze verliefd en de relatie duurde vijf jaar. De actrice biecht haar verboden relatie op in de marge van haar nieuwe film waarin ze een vrouw speelt die een jongen van veertien verleidt.

De Britse had dan ook niet veel moeite om zich in te leven in het thema van 'The Reader'. "Op m'n vijftiende werd ik verliefd op een dertien jaar oudere man. Vijf jaar lang was hij echt de liefde van mijn leven", vertelt ze in een interview aan het magazine New York. Het eerste jaar van haar relatie was superspannend, ook al omdat seks onder zestien verboden is in het Verenigde Koninkrijk.

09-12-2008 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop 2009: Depeche Mode, The Kooks en Placebo

Pinkpop 2009: Depeche Mode, The Kooks en Placebo

Om Personal Jesus te bekijken druk op de foto.

.
Depeche Mode.

De eerste hoofdacts voor de veertigste editie van Pinkpop zijn bekendgemaakt: Depeche Mode, The Kooks en Placebo.
Het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival in Europa grijpt het laatste weekend van mei plaats op evenemententerrein Megaland in Landgraaf. De ververkoop start op 7 maart.

09-12-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!