NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow is dol op kerstcadeaus geven

Gwyneth Paltrow is dol op kerstcadeaus geven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-2.jpg
Gwyneth Paltrow vindt het heerlijk om kerstcadeautjes te geven. Dat schrijft de actrice op haar stijlweblog Goop. "Het kerstgevoel is een gevoel van warmte, samenzijn en verbondenheid. Ik krijg dat gevoel door te geven. Door te kijken naar iemand die in een cadeautje opent en iets krijgt dat zegt: ik ken jou, ik weet wat jij leuk vindt, ik begrijp jou."

Tips
Op haar weblog geeft de vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin en moeder van dochter Apple en zoon Moses ook cadeautips. Tot haar favoriete cadeautjes deze kerst behoren een camcorder, een bestekset van bamboe, een wijnproeverij en het nieuwste kookboek van Jamie Oliver.

25-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij haar huwelijk

Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij haar huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson-1.jpg
Hugh Hefner en Kendra (helemaal links).

Kendra Wilkinson twijfelt of ze zich bij haar aanstaande huwelijk weg wil laten geven door haar ex Hugh Hefner. Dat vertelt de blondine, die op 27 juni trouwt met American footballspeler Hank Baskett, aan het blad Las Vegas Weekly. "We zijn er nu over aan het praten. Ik denk wel dat het gaat gebeuren, maar ik weet het nog niet zeker."

Baskett
De 82-jarige Hefner kondigde zelf aan dat hij zijn 23-jarige ex zou weggeven toen hij in november het nieuws van haar verloving met Baskett naar buiten bracht. Traditiegetrouw geeft de vader van de bruid zijn dochter weg tijdens de ceremonie. Kendra heeft haar vader echter nooit gekend.

Tweeling
Kendra deelde vier jaar lang lief en leed met de Playboy-baas en zijn twee andere hoogblonde vriendinnen Holly Madison en Bridget Marquardt. Ook Holly en Bridget verbraken onlangs hun relatie met Hefner. Hij heeft nu iets met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Kendra heeft niet onthuld waarom ze twijfelt over de rol van Hefner tijdens haar huwelijk.

25-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Tom Cruise niet veeleisend met kerst

Kinderen Tom Cruise niet veeleisend met kerst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-6.jpg
De kinderen van Tom Cruise hadden dit jaar geen bijzondere cadeauwensen voor kerst. "Het is een heel druk jaar geweest en we kijken er vooral naar uit om gewoon weer eens rustig samen te zijn, lekker nietsdoen. We hoeven niets bijzonders", zeiden Bella (16) en Connor (13) tegen de website van de Amerikaanse zender E!

Suri
Cruise had het cadeaupakket voor de kinderen die hij adopteerde met ex Nicole Kidman daarom al lang klaar liggen. "Een paar coole gympen en wat boeken die ze leuk vinden." Ook over cadeautjes voor de 2-jarige Suri, die de acteur kreeg met zijn vrouw Katie Holmes, hoefde Cruise niet lang na te denken. "Ze vindt het heel leuk om te kleuren en ze houdt van knuffeldieren. Wat speelgoed betreft is het een heel makkelijk kind."

25-12-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer kerst
Het is weer kerst


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/320_Adriana_Sklenarikova-019.jpg


 het is weer kerst, samen rond de tafel
weer pakjes geven en krijgen, o wat leuk
als dessert misschien een lekker wafel
of misschien als geschenke een fijne reuk
 
lekker eten werd ons bezorgd, waarvoor mijn dank
ook genoeg aan verschillende drank
gezelligheid zullen we zelf moeten maken
en het plezier schreeuwen van de daken
 
ik wens iedereen fijne kerstfeesten
veilig naar huis voor de meesten na het feesten
en ik zou zeggen feesten maar
want het feesthuis staat al klaar
 
Vrolijk kerstfeest allemaal

24-12-2008 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.82-jarige Hugh Hefner verstuurt pikante kerstkaart

82-jarige Hugh Hefner verstuurt pikante kerstkaart

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-hefner-6.jpg
Hefner met zijn nieuwe vriendinnen, de tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Hugh Hefner doet zijn reputatie als womanizer alle eer aan door zijn relaties een pikante kerstkaart te sturen. Op de kaart van de oprichter van Playboy staat de 82-jarige charmeur tussen zijn schaars geklede nieuwe vriendinnen, de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Over de ontblote borsten van de twee blondines is een roze topje geschilderd met de opdruk 'Hef'.

Hefner zelf is op de foto gekleed in zijn karakteristieke rode kamerjas. De playboy nam Karissa en Kristina in huis nadat hij afscheid nam van zijn vorige vriendinnen Holly Madison, Kendra Wilkinson en Bridget Marquar

24-12-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem magere Cheryl Cole op zoek naar wat extra kilo's

Extreem magere Cheryl Cole op zoek naar wat extra kilo's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cheryl-cole-1.jpg
De meeste onder ons nemen zich voor om na de feesten de broeksriem aan te halen en de overtollige kilo's kwijt te spelen. Bij Cheryl Cole, bekend van het groepje 'Girls Aloud' en vrouw van voetballer Ashley Cole is het net omgekeerd. Cole neemt zich voor om na de feesten een verdikkingsdieet te volgen.

De zangeres, die zetelt in de jury van de Britse X-factor, was zo geschrokken van zichzelf, dat ze besloot om actie te ondernemen. Cole wil zich echter niet volproppen met junk food, maar wil op een gezonde manier verdikken.

De kilo's vlogen er de laatste maanden af bij de zangeres. Eerst kreeg ze het gerucht te verwerken dat manlief haar zou bedrogen hebben, daarna waren het drukke tijden met X-factor en de promotie van het nieuwe 'Girls Aloud'-album 'Out of Control'.

24-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ben Stiller breekt hand bij snowboarden

Acteur Ben Stiller breekt hand bij snowboarden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ben-stiller.jpg
Een dagje snowboarden eindigde voor Ben Stiller in het ziekenhuis. De acteur werd zondag naar een ziekenhuis in New York gebracht met een gebroken hand. Stiller werd behandeld door een topspecialist om ervoor te zorgen dat zijn hand geen permanente schade opliep.

De woordvoerder van de 43-jarige acteur bevestigde dat Stiller met een gebroken hand in het ziekenhuis lag. Ook voor Shia LaBeouf zorgde een gebroken hand voor enige problemen. Door een auto-ongeval en een gebroken hand tot gevolg moest het scenario van de film "Transformers: Revenge of the Fallen" herschreven worden.

24-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil verhuizen naar Caraïben

Amy Winehouse wil verhuizen naar Caraïben

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

De player links boven afzetten a.u.b..
Amy Winehouse heeft het naar haar zin op de Caraïben. De zangeres geniet momenteel van een vakantie in St.Lucia samen met haar familie. Winehouse verkiest de zonnige locatie boven haar leven in Londen en overweegt definitief te verhuizen.

"Ik zou hier graag wonen, de mensen zijn hier super en de omgeving werkt inspirerend", aldus de zangeres. "Amy gaat helemaal op in de locale cultuur. Ze hoopt hier een album te kunnen opnemen. Ze straalt echt van kop tot teen", aldus een insider.

Winehouse lijkt helemaal tot rust gekomen op het eiland. Ze eet gezond en trekt zelfs tijd uit voor een uitstapje naar de fitness.

24-12-2008 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft zwaar behaarde tenen

Angelina Jolie heeft zwaar behaarde tenen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-27.jpg
Wat een opluchting! Ook Angelina Jolie, één van de meest sexy vrouwen op aarde, is niet perfect. De partner van Brad Pitt heeft namelijk zwaar behaarde tenen.

De actrice heeft zoveel haar op haar tenen dat er regelmatig een vrouw bij Jolie thuiskomt om haar tenen te ontharen. Tijdens de beautybezoekjes aan huis ontsnapt ook manlief Pitt niet aan de behandelingen.

Gelukkig mag Brad zijn mannelijke haar houden. Brad heeft oog voor detail en wil er dan ook perfect uitzien. Zo krijgt hij regelmatig een gezichtsbehandeling om zijn huid mooi gaaf te houden.

24-12-2008 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom en Katie spenderen 4.300 euro aan inpakpapier

Tom en Katie spenderen 4.300 euro aan inpakpapier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-5.jpg
Het is eens iets anders. Tom Cruise en echtgenote Katie Holmes spenderen dit jaar maar liefst 4.300 euro aan inpakpapier. Goed gek zou je denken, want dat zit er nog geen geschenk in. Het koppel wil hun familie en vrienden graag verrassen met cadeautjes in duur inpakpapier.

"Tom en Katie verpakken hun geschenken in papier van 43 euro en versieren het nog eens voor 99 euro. Met alle pakjes die ze gekocht hebben, zitten ze aan minstens 4.300 euro aan papier alleen", aldus een insider. Katie hecht veel belang aan Kerstmis. Ook vorig jaar deed ze heel wat moeite door alle kerstkaarten zelf te ontwerpen

24-12-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeynep Sever is Miss België

Zeynep Sever is Miss België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zeynep-sever.jpg
In de Spiroudome in Charleroi is de Molenbeekse Zeynep Sever (19) verkozen tot Miss België 2009. De Henegouwse Cassandra D'Ermilio (21) werd tweede, de Limburgse Michèle Thissen (20) derde.

Zynep is 1m76 groot, is geboren op 9 juli 1989 en woont in Molenbeek. Ze studeert secretariaat-toerisme en houdt van volleybal en muziek.

Finale
Vijf van de twintig kandidates die Alizée Poulicek wilden opvolgen, geraakten in de finale. Dat waren Cassandra D'Ermilio (21) uit Quaregnon, Michèle Thissen (20) uit Genk, Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, Debbie Vaes (20) uit Sint-Truiden en Larissa Vastapane (23) uit Brussel. De vijf waren bij de laatste opkomst op het podium gekleed in ontwerpen van Nicky Vankets. Uiteindelijk was het Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, eerder Miss België Brussel 2009, die na een spannende finale het kroontje mocht opzetten.

Nederlands
Tijdens de finale wist Alizée Poulicek de kijkers en het publiek trouwens te verrassen met haar relatief vlotte babbel in het Nederlands, iets waarover ze bij haar verkiezing vorig jaar de nodige kritiek te slikken kreeg. Alizée verklaarde dat ze heel wat lessen had gevolgd, en dat ze trots was om de kijkers in het Nederlands aan te spreken.

24-12-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne feestdagen
Fijne feestdagenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/18565-bigthumbnail.jpg


al ben ik aan t vliegen
en nog wel even druk
 
 
ik wil toch iedereen
fijne feestdagen wensen
 
en voor 2009
veel geluk, liefde en gezondheid
moge je dromen uitkomen
 
 
liefs

24-12-2008 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn terug bij haar ex

Laura Lynn terug bij haar ex

Om Vlinders In Je Buik te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af a.u.b.

.
Juicht en jubelt allen tegaar: Laura Lynn is weer bij haar ex Tonnie. Dat meldt Dag Allemaal op last van Kristine, de moeder van de schlagerzangeres. Laura en Tonnie waren bijna anderhalf jaar uit elkaar maar groeiden de voorbije maanden weer naar mekaar toe.

Zere teen
Een en ander is te danken aan een zere teen. Laura (32) onderging immers een pijnlijke operatie aan haar teen, en toen kwam Tonnie (33) haar vaak bezoeken. Daarbij klopte niet alleen de zwerende teen, maar ook de harten van de voormalige geliefden begonnen weer in harmonie te kloppen. "Laura en Tonnie hebben ingezien dat zij voor elkaar zijn gemaakt en dat ze voortaan weer samen door het leven willen", weet Dag Allemaal.

Voortaan gaan de twee de zaken anders aanpakken. Zo zal Tonnie, een metaalarbeider die niet graag in de schijnwerpers staat, niet meer meegaan naar de optredens van Laura.

Cafévriend wordt huisman
Laura en Tonnie leerden elkaar acht jaar geleden kennen. Zij was toen nog onbekend en werkte in een café in het West-Vlaamse Wingene waar hij stamgast was. Toen ook Laura alleen viel, begon ze een relatie met haar goeie vriend en vertrouweling. Ze omschreef hem als haar 'mister right', de man ook die erin slaagde haar opvliegende kant te temperen. "Tonnie doet mij bovendien denken aan mijn vader, met wie ik lang geen contact meer had", stelde Laura. Op het hoogtepunt van hun liefdesgeluk lauwerde Laura zelfs de huisman in de metaalarbeider: "Sedert mijn doorbraak kookt en poetst Tonnie zelfs zonder morren".

Geruchten
Maar, zoals het in elke schlager hoort, loerde het onheil om de hoek. Geruchten als zou Laura naast de pot hebben gepist met Filip D'Haeze, zanger en belspelpresentator deed het koppel af als "uit de duim gezogen". Dat de twee vaak ruzie hadden omdat Tonnie een kind wilde en Laura voorrang gaf aan haar inmiddels florissante carrière (met onder meer de monsterhit 'Jij Hebt Me Duizendmaal Bedrogen') bleek ook je reinste "onzin". Toch kwam er de breuk, maar de twee bleven vaag over de reden daarvan. Zij hield het op "een samenloop van omstandigheden".

Als vrijgezel kocht Laura bouwgrond in Ardooie, waar ze inmiddels haar droomhuis liet neerzetten. In het komende jaar trek ze daar samen met Tonnie in. Er kwam een varkentje met een lange snuit, en het vertelselke was uit.

23-12-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Om Everybody te beluisteren druk op de foto.

Zet de player bovenaan af a.u.b.


.
Het zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij vorige week was opgenomen. Dat schrijft de zanger vandaag op zijn website. De 6-jarige Baylee heeft de ziekte van Kawaski, een zeldzame aandoening waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken.

Antistoffen
Baylee is voor de aandoening behandeld met antistoffen. Hij wordt de komende twee maanden nauwlettend in de gaten gehouden door een kinderarts om te kijken of deze behandeling aanslaat.

Littrell liet vorige week op zijn website weten dat zijn zoontje ziek was en in het ziekenhuis was opgenomen. Details over het ziektebeeld maakte hij toen niet bekend. Nu schrijft hij dat aanvankelijk werd gedacht dat Baylee een combinatie van onder meer hand- voet- en mondziekte en verschillende huidaandoeningen had.

Diepgelovig
De 33-jarige zanger en zijn vrouw Leighanne bedanken via de website voor alle "gebeden, telefoontjes en e-mails" die ze ontvingen nadat bekend werd dat hun zoontje ziek was. "We voelen ons nederig door alle liefde en medeleven voor onze zoon van mensen over de hele wereld", laat het diepgelovige stel weten.

23-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttips van Gwyneth Paltrow

Kersttips van Gwyneth Paltrow

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-1.jpg
Gwyneth Paltrow predikt een gezonde levensstijl, ook tijdens de feestdagen. Op haar website onthult ze haar gezonde en lekkere recepten voor kerst, daarnaast vind je er ook kleding-, cadeau- en stresstips.

Feestmenu's
Gwyneth Paltrow houdt van eten en nog meer van koken. Daarom kun je op haar website haar favoriete kerstrecepten lezen, meldt nu.nl. "Ik verander mijn feestmenu's eigenlijk niet veel. Voor Kerstmis serveer ik bijna hetzelfde als met Thanksgiving, met een paar kleine aanpassingen."

Macrobiotisch
Gwyneth Paltrow staat er om bekend om haar macrobiotische kookkunsten. "Ik weiger mijn eten zoeter te maken met suiker, ik heb ontdekt agavesiroop even efficiënt, maar veel gezonder is. Met Kerstmis ga ik aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm, gegrilde vis met salsa verde en geroosterde wintergroenten, frittata geitenkaas en zelfgemaakte kalkoenworstjes voorschotelen aan mijn gasten."

23-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life heeft al 843.537 euro ingezameld


Music for Life heeft al 843.537 euro ingezameld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-for-life.jpg
Music for Life is halfweg, en heeft al 543.537 euro verzameld voor de vluchtelingen van oorlog en geweld. De Vlaamse regering doet daar nog eens 300.000 euro bovenop, waardoor het voorlopige totaal op 843.537 euro staat. De actie wordt overmorgen afgesloten.

Acties
Die Run for Life-estafette is vandaag neergestreken op de Grote Markt in Aalst. Morgen om half elf geeft Aalst de fakkel door aan Hasselt. Daar verwacht coach Ilse Liebens een massa lopers op het Groenplein. Lady Linn verzorgt er rond 18 uur een concert en 's avonds mogen tien gelukkigen via de Win For Life 3.000-actie mee voor een busconcert met Milow.

Ondertussen kan er ook nog volop geboden worden op enkele unieke evenementen en voorwerpen op eBay. Zo staat het schilderij dat Kamagurka dit weekend maakte in het Glazen Huis, momenteel op 4.150 euro. Daarnaast is er ook iemand die 5.100 euro veil heeft voor de tafel van Tour 2008.

Thema
Music for Life staat dit jaar in teken van de miljoenen moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Drie presentatoren van Studio Brussel laten zich zes dagen lang, zonder eten, opsluiten in het glazen huis op het Gentse 'zuid' voor een radiomarathon.

23-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sopranos acteur vrijgesproken van moord

Sopranos acteur vrijgesproken van moord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lillo-brancato.jpg
De Amerikaanse acteur Lillo Brancato Jr., die een rol speelde in de televisieserie 'The Sopranos', is gisteren vrijgesproken van moord. Hij stond met medeverdachte Steven Armento terecht voor de moord op een politieagent.

Inbraak voor medicijnen
Volgens de openbare aanklager betrapte de diender de twee toen zij in de New Yorkse wijk de Bronx in een appartement wilden inbreken, op zoek naar medicijnen.
Armento, die het fatale schot in december 2005 afvuurde, werd eerder dit jaar tot levenslang veroordeeld. Brancato werd wel schuldig bevonden aan poging tot inbraak, waarvoor hij ten minste drie jaar cel kan krijgen.

Matt Bevilacqua
Brancato maakte in 1993 zijn acteerdebuut naast Robert De Niro in de film 'A Bronx Tale' en speelde daarna in meer dan twaalf films. In 'The Sopranos' vertolkte hij de rol van de wat dommige Matt Bevilacqua, die graag bij de maffia wil. Zijn personage wordt uiteindelijk door hoofdpersoon Tony Soprano genadeloos geliquideerd.

23-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kirsten-dunst-1.jpg
Een man die Kirsten Dunst stalkte kreeg gisteren een straatverbod opgelegd van een rechter in Los Angeles. De actrice had daar eerder om verzocht. De 25-jarige man moet nu uit de buurt blijven van de filmster en haar assistent.

Spirituele connectie
De man was meerdere malen bij het huis van de Hollywoodster in Los Angeles aangetroffen, ook op privéterrein. Vorige maand kreeg hij al een tijdelijk straatverbod opgelegd. In een verklaring die de man aan de politie aflegde, liet hij weten dat hij verliefd is op Dunst en dat hij gelooft dat hij een "spirituele connectie" met haar heeft.

De 26-jarige Dunst, die eerder liet weten "behoorlijk bang" te zijn, was gisteren net als haar stalker niet aanwezig bij de zitting.
Dunst speelde in onder meer de 'Spider-Man'-trilogie en 'Mona Lisa Smile'.

23-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pete-wentz.jpg
Pete Wentz is geen liefhebber van de moedermelk van zijn vrouw Ashlee Simpson, maar is al blij dat zijn zoontje Bronx Mowgli er dol op is. "De baby houdt ervan, maar het is dan ook het enige dat hij totnogtoe heeft geproefd. Ikzelf vind dat het nogal zurig smaakt, niet echt mijn kopje thee".

Hartaanval
Wentz hoopt op een grote kroost. "Zes kinderen wil ik, misschien zelfs meer". Wentz bekent ook dat hij dacht dat hij een hartaanval kreeg toen Ashlee moest bevallen. "Ik had een angstmoment vlak voor Ashlee weeën kreeg. Ik dacht echt dat ik een hartaanval kreeg. Maar toen ik mijn zoon voor het eerst vasthield, was alles perfect. Het was zoals Lego, weet je wel, alles paste plots in mekaar".

23-12-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/deborah-ostrega.jpg
Deborah Ostrega (35) is verhuisd met haar vriend, kok Carlo (39). De twee wonen nu samen in Brasschaat, waar hij ook werkt. Maar een plek dicht bij zijn werk was niet de enige reden waarom de twee hun flat in het centrum van Antwerpen verlieten.

"Ons appartement was te klein", doet Ostrega in Dag Allemaal uit de doeken. "We liepen elkaar voortdurend voor de voeten. Bovendien klikte het niet meer met de buren. De bewoners van de serviceflats aan de overkant hebben zelfs de politie op ons afgestuurd omdat we te veel lawaai maakten in onze slaapkamer tijdens ons liefdesspel". En gij nu!

23-12-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!