Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah is machtigste vrouw in entertainment

Oprah is machtigste vrouw in entertainment

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oprah.jpg
Oprah Winfrey is door het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter uitgeroepen tot machtigste vrouw in de entertainmentindustrie. Vorig jaar stond de talkshowpresentatrice nog op de zesde plaats van de lijst. Toen domineerde Disney-bestuurslid Anne Sweeney de lijst. Dit jaar staat zij op nummer twee.

Oprah heeft haar koppositie verdiend door haar veelzijdigheid en haar grote culturele invloed, aldus het tijdschrift. Naast haar presentatiewerk geeft ze een eigen tijdschrift uit en doet ze veel liefdadigheidswerk.

Actrice Angelina Jolie staat op nummer 24. Zij heeft wel het meest verdiend in 2008, met films die bruto meer dan 1 miljard dollar in het laatje brachten. Daardoor kon ze meer dan 15 miljoen dollar vragen voor een filmrol. Julia Roberts, die eveneens aan 15 miljoen dollar per film zit, kwam op de derde plaats, gevolgd door de best betaalde vrouw van vorig jaar, Reese Witherspoon.

Presentatrice en voormalig model Tyra Banks bekleedt de 36ste plek. Tienerster Miley Cyrus sluit de lijst op nummer honderd.

06-12-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Greet Rouffaer Huis heet voortaan Oscare

Het Greet Rouffaer Huis heet voortaan Oscare

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/greet-rouffaer.jpg
Het Greet Rouffaer Huis in Merksem verandert van naam en zal voortaan Oscare heten, wat staat voor "Organisation for burns, scar after-care & research". De naamsverandering komt er na het ontslag van actrice Greet Rouffaer uit de raad van bestuur.

Rouffaer vertrok uit eigen beweging, omdat ze in haar verwerkingsproces een hoofdstuk uit haar leven wil afsluiten. Ze wenste daarbij haar naam ook niet langer aan het Huis te verlenen.
Het Greet Rouffaer Huis werd opgericht naar aanleiding van het ongeval van de actrice op de set van Wittekerke in 1998, waarbij ze ernstige brandwonden opliep in het gelaat en aan de handen.

Nazorg brandwondenpatiënten
De organisatie verleent nazorg aan brandwondenpatiënten en brengt lotgenoten samen. De naamswijziging verandert daar niets aan. Oscare wil zich verder ook sterker profileren als onderzoekscentrum waarbij onderzoek naar vernieuwende littekenbehandelingen een van de speerpunten wordt. In de toekomst zullen ook mensen met acnélittekens en couperose welkom zijn.

06-12-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Monroe-verzameling onder de hamer

Marilyn Monroe-verzameling onder de hamer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marilyn-monroe.jpg
Een verzameling foto's van Marilyn Monroe van de tijd dat zij nog onbekend was tot haar tijd als sekssymbool in Hollywood gaat deze maand onder de hamer. Sommige van de foto's zijn gemaakt door enkele van de grootste namen in de fotografie, onder wie Richard Avedon en Bert Stern.

Tijdens drie sessies op 16 en 17 december worden de ruim honderd afbeeldingen geveild bij veilinghuis Christie's. Het is de grootste Monroe-verzameling die op de markt komt. Veel afbeeldingen stonden in 2004 geëxposeerd op een tentoonstelling in het Brooklyn Museum met de titel 'I Wanna Be Loved By You'.

Hoogtepunt is een serie van 59 afbeeldingen van wat bekend werd als de 'Laatste Zitting' -een fotoshoot voor Vogue, enkele weken voor de dood van de actrice in 1962.

06-12-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett heeft ster op Walk of Fame in Hollywood

Cate Blanchett heeft ster op Walk of Fame in Hollywood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cate-blanchet.jpg
De Australische actrice Cate Blanchett heeft een ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood. Haar ster is al de 2.376ste op de sterrenboulevard in de Amerikaanse filmstad.

Blanchett werd vergezeld door Steven Spielberg, die haar regisseerde in de vierde "Indiana Jones" ("Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"), en door David Fincher. Deze laatste draaide met haar en met Brad Pitt de film "The Curious Case of Benjamin Button" die binnenkort in de Amerikaanse zalen komt.

De 39-jarige Australische actrice kreeg in 2005 de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in "The Aviator" van Martin Scorsese. Ze was nog vier keer genomineerd voor een Oscar, voor de films "Elizabeth: The Golden Age", "I'm Not There", "Notes on a Scandal" en "Elizabeth". Ze is nog bekend van films als "The Talented Mr. Ripley" en de "Lord of the Rings"-trilogie.

Op de Walk of Fame worden sinds de jaren zestig sterren opgedragen aan filmsterren en persoonlijkheden uit de theater-, tv-, radio- en muziekwereld.

06-12-2008 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33 jaar voor O.J. Simpson

33 jaar voor O.J. Simpson

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oj-simpson-2.jpg
De rechter legde zoveel opeenvolgende en simultane straffen op dat veel aanklagers niet begrepen wat voor straftijd Simpson nu eigenlijk kreeg.

O.J. Simpson is vrijdag tot een gevangenisstraf van 33 jaar veroordeeld. De gevallen American footballspeler en acteur werd schuldig bevonden aan wederrechtelijke vrijheidsberoving en beroving onder bedreiging met een vuurwapen, na een mislukte poging sportmemorabilia en persoonlijke voorwerpen terug te krijgen van twee handelaren in een hotel in Las Vegas.

"Veel meer dan een stommiteit"
Voordat rechter Jackie Glass vrijdag uitspraak deed, stak de 61-jarige Simpson een emotioneel betoog af, waarin hij spijt betuigde en verklaarde van niemand iets te hebben willen stelen.

Simpson leek op een gegeven moment zelfs bijna in tranen uit te barsten, maar de rechter liet zich niet van haar stuk brengen. "Het was veel meer dan een stommiteit", zei ze, waarna ze snel de straf uitsprak.

Overweldigend bewijs
Simpson zei dat hij destijds slechts had geprobeerd memorabilia en andere aandenkens, waaronder de trouwring van zijn eerste vrouw, terug te krijgen. De rechter oordeelde echter dat het om een gewelddadige confrontatie ging, waarbij zeker één pistool werd getrokken. Iemand had kunnen worden gedood, zei ze. Het bewijsmateriaal was daarbij overweldigend; de planning, de confrontatie zelf en de nasleep, alles was opgenomen.

Verwarring alom
Glass, bekend om haar strenge straffen, legde vervolgens zo'n hoeveelheid opeenvolgende en simultane straffen op dat zelfs veel aanklagers niet direct begrepen wat voor straftijd Simpson nu eigenlijk kreeg. Simpson is uiteindelijk veroordeeld tot 33 jaar, maar maakt kans op voorwaardelijke vrijlating na negen jaar.

Verscheidene malen benadrukte Glass dat haar strafoplegging niet beïnvloed is door de gebeurtenissen uit 1995, toen Simpson werd vrijgesproken van de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en haar vriend Ronald Goldman. "Ik ben hier niet om vergeldingsmaatregelen voor een andere zaak te nemen", zei ze.

Geen vrijlating op borgtocht
Nadat een verzoek werd afgewezen om op borgtocht vrijgelaten te worden zolang hij in beroep gaat, werd Simpson direct afgevoerd naar de gevangenis. Simpsons medeverdachte en voormalige golfmaatje Clarence Stewart werd veroordeeld tot zeker vijftien jaar.

06-12-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Playboyfoto's Do onthuld

Eerste Playboyfoto's Do onthuld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/do.jpg
De eerste Playboyfoto's van Do zijn onthuld. Op de website van het herenblad staan vier kiekjes van de fotoshoot in Zuid-Afrika. Ook is in een filmpje te zien hoe Dominique van Hulst, zoals haar volledige naam luidt, zich blootgeeft.

Bos, platteland, strand
Tijdens het uitstapje in Zuid-Afrika werden foto's genomen in het bos, op het platteland en op het strand. Zo is op de foto's en in het filmpje te zien hoe Do naakt op een schommel zit die aan een boom hangt en tot aan haar borsten wordt ingegraven in het zand. Ook rende ze voor de fotograaf van Playboy naakt met een vlieger over het strand.

To Do or not to Do?
Begin deze week verschenen op het weblog VKMag nog enkele vermeende foto's van de naaktreportage. Playboy ontkende direct dat het gaat om uitgelekte kiekjes van Do. De foto's tonen een vrouw die over het strand dartelt.

De Playboy met de fotoreportage van Do ligt vanaf donderdag in de winkel.

06-12-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor lieve Yvonne Buyckx

Voor onze overleden vriendin



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/water_lelie.jpg


ik vlieg
ver voorbij mijn verbeelding
over de zachtste wolken
met de witste duiven
over de wind van hemelse liefde
voorbij duizenden sterren
en planeten

ik vlieg
mijn eindeloze reis is begonnen
mijn vrolijkheid gaat mee
naar de andere kant
waar voor altijd rust heerst
en ik vast kan houden aan
al mijn mooie herinneringen

ik vlieg
geen ademhaling of traan zal ik verspillen
mijn hart is zo puur
mijn ziel is vrij
boven het universum zal ik uitstijgen
ver weg
naar een tijdloos bestaan

ik vlieg
naar waar de engelen zingen
laat deze eenzame wereld achter me
ontsnap aan pijn en verdriet
mijn tijd is daar
de tocht naar het licht begint
ik vlieg


Gedicht gekregen van Athea

05-12-2008 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemeense jazz-zangeres Anca Parghel overleden

Roemeense jazz-zangeres Anca Parghel overleden

Om haar te beluisteren druk op de foto






De Roemeense jazz en blues zangeres Anca Parghel is op 51-jarige leeftijd aan kanker overleden. Parghel, die vaak met Yma Sumac en Ella Fitzgerald werd vergeleken, doceerde ook zang in diverse muziekhogescholen, onder andere in België.

De Roemeense werkte samen met beroemde jazzfiguren als onze landgenoot Philipp Catherine, Billy Hart, Archie Shepp, Larry Coryell, Jean-Louis Rassinfosse, Marc Levine, Claudio Roditi, Thomas Stanko, Ricardo Del Fra en Stephane Galland.

Parghel werd geboren in Câmpulung Moldovenesc, een stadje in het noorden van Roemenië. Zij deed haar muziekstudies in de nabijgelegen universiteitsstad Iasi. Haar discografie beslaat vijftien albums.



05-12-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Hudson vereerd met Grammy-nominaties


Jennifer Hudson vereerd met Grammy-nominaties


De afbeelding “http://img408.imageshack.us/img408/3789/nunjy2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Jennifer Hudson is dolblij met haar Grammy-nominaties. Woensdag werd bekend dat de zangeres, die zich onlangs terugtrok uit de spotlights na de moord op haar moeder, broer en neefje, kans maakt op vier Grammy Awards. Ze is onder meer genomineerd voor haar titelloze debuutalbum en als beste r&b-zangeres.

De 27-jarige Hudson kan nog altijd niet geloven dat ze de top van de Amerikaanse muziekindustrie heeft bereikt. "Het is altijd mijn droom geweest om een album uit te brengen, dus om vier keer genomineerd te worden, is echt een zegen", stelt ze in een verklaring. "Ik ben ontzettend vereerd met de nominaties."

De Grammy-nominaties werden bekendgemaakt een dag nadat Jennifers schoonbroer, William Balfour, de drievoudige moord ten laste werd gelegd. De 27-jarige ex van Julia Hudson, de zus van de artieste, ontkent dat hij iets heeft te maken met de moorden. Naast de moeder en broer van Jennifer en Julia werd eind oktober ook het 7-jarige zoontje van Julia om het leven gebracht. 


05-12-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolie en Pitt schenken 78.000 euro aan kinderfonds


Jolie en Pitt schenken 78.000 euro aan kinderfonds


http://img370.imageshack.us/img370/8420/angelinajolieandbradpithf8.jpg


Angelina Jolie en Brad Pitt hebben opnieuw hun portemonnee opengetrokken voor hulp aan kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Het sterrenkoppel heeft via de Jolie-Pitt Foundation een schenking van bijna 78.000 euro gedaan aan Global Action for Children (GAC).

Het geld zal worden gebruikt voor een campagne om de aankomende Amerikaanse president Barack Obama ervan te overtuigen ontwikkelingshulp voor kinderen wereldwijd efficiënter te maken. "We kunnen arme kinderen niet alleen helpen met extra belastinggeld", stelt de directeur van GAC, Jennifer Delaney. "We sporen de nieuwe regering van Obama aan om overheidshulp aan andere landen te hervormen." (br.hln)



05-12-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Paul Benedict overleden


Acteur Paul Benedict overleden


De afbeelding “http://img384.imageshack.us/img384/6837/overledenyn8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Paul Benedict, de acteur die de Engelse buurman Harry Bentley speelde in de comedyserie 'The Jeffersons' is maandag op 70-jarige leeftijd overleden. Benedict werd maandag dood gevonden op het eiland Martha's Vineyard aan de Amerikaanse oostkust. Zijn broer liet weten dat de politie de doodsoorzaak onderzoekt.

Benedict begon zijn acteercarrière in de jaren zestig in het Theatergezelschap van Boston en speelde naast toekomstige sterren als Robert De Niro, Dustin Hoffman en Al Pacino. Later speelde hij in een aantal films, waaronder in 'The Goodbye Girl' met Richard Dreyfuss. Het bekendste werd hij echter met zijn rol als Bentley in 'The Jeffersons', dat in de Verenigde Staten van 1975 tot 1985 werd uitgezonden.



05-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij
Jij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-032.jpg



Had in Gedachten

Duizenden Gedichten

Die jouw schoonheid

Vol vuur zouden belichten


Had in mijn Lijf

Zoveel om je te warmen

Voldoende om je decennia

Liefdevol te omarmen


Had in mijn Geest

Miljoenen gedachte

Maar vergat alles terstond

Als ik zag hoe je naar me lachte


Limoen gekleurde ogen

Van dat mooie uit de zee

Laten de warmte in me branden

Nemen me opnieuw weer mee


Waarheen?

Wie zal het zeggen

Ik weet het werk'lijk niet

Het is ook niet langer belangrijk

Als je deze beauty weer eens ziet


05-12-2008 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is baby trendy accessoire voor celebs?

Is baby trendy accessoire voor celebs?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/suri-cruise-1.jpg
Suri Cruise met trendy bonten manteltje.

Suri, het kindje Katie Holmes en Tom Cruise, draagt pantoffeltjes van Gucci die 160 euro kosten. En dat is geen alleenstaand geval, tegenwoordig heb je ook melkflesjes bezet Swarovski kristallen en verzorgingskussens van Prada. Worden baby's steeds meer een accessoire in mooie, trendy outfits waar kersverse mama's mee kunnen pronken?

Kopie ouders
Babypantoffels in de vorm van stiletto's, juwelen voor kinderen bezet met diamanten, designerschoenen van meer dan 1.000 euro, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. De kinderen van celebs als Nicole Kidman, Gwen Stefani, Katie Holmes of Victoria Beckham zijn gewoon een kopie van hun ouders. Baby's van nog geen jaar oud dragen een stoer lederen jasje en hebben perfect gestyled haar, net als volwassenen. Geen schattige kleine dreumesjes in roze of blauwe pakjes meer dus.

Bekende voorbeelden
Heeft een baby de dure it-handtas vervangen bij celebs? Websites als Baby Wears Prada en Babyrazzi bewijzen dat designerkledij voor kinderen een heuse trend is. Hier krijg je geen tips over het moederschap, je ontdekt er wel hoe je baby trendy en vooral duur gekleed voor de dag kan komen. Draagt een bekende baby een duur bontmanteltje, dan hebben de week daarop de kinderen van deze lezeressen dat ook.

Betere baby
Ontwerpers en winkels willen moeders laten geloven dat ze door hun baby de juiste dingen aan te trekken, ze een beter kind zullen krijgen. Een website voor babyjuwelen beweert zo dat mama's met deze accessoires hun baby kunnen onderscheiden van andere kinderen, hun engeltje zal er nog schattiger uitzien. Moeders volgen deze trend omdat ze denken dat hun kind uitgesloten zal worden als het geen duur en tnredy pakje draagt. Dat het wat vreemd is om schoenen van meer dan 100 euro te kopen die binnen enkele maanden al weer te klein zijn voor je kind, lijkt tot sommige mama's niet door te dringen.

Liefde en aandacht belangrijker
Iedereen wil natuurlijk dat zijn kind er goed uitziet, het is normaal dat je moederhart smelt als je een schattig kruippakje ziet. Maar is het normaal dat je je kind aankleedt als een miniversie van jezelf? Als het nu al merken aantrekt, gaat het hier gewoon aan raken en niets anders meer willen. Het probleem is dat je dan een achtjarige dochter krijgt die haar neus optrekt voor alle laarsjes, tenzij het echte Uggs zijn. Het is belangrijker voor de ontwikkeling van je kind dat je het genoeg aandacht en liefde geeft en het zo goed mogelijk opvoedt, dan dat het gekleed gaat volgens de laatste trends.

04-12-2008 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Jennifer Hudson vermoord uit jaloezie

Familie Jennifer Hudson vermoord uit jaloezie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-hudson-2.jpg
De verdachte van de moorden op drie familieleden van zangeres Jennifer Hudson heeft zijn slachtoffers neergeschoten uit jaloezie. Dat stelde de openbare aanklager tijdens een hoorzitting in de rechtbank in Chicago. William Balfour zou kwaad zijn geweest dat zijn vrouw Julia Hudson, de zus van Jennifer, een relatie zou hebben aangeknoopt met een andere man.

"Geen forensisch bewijs"
Balfour, die al wekenlang wordt vastgehouden, werd dinsdag officieel de drievoudige moord ten laste gelegd. Gisteren verscheen hij voor het eerst voor de rechter. Volgens zijn advocaat is er geen forensisch bewijs dat Balfour iets te maken heeft met de moord op de moeder, de broer en het neefje van Jennifer.

Bedreigingen
Volgens de aanklager wijzen getuigenverklaringen echter allemaal in de richting van de 27-jarige Balfour. Hij zou Julia meermaals hebben bedreigd en hebben gezegd dat hij haar familie iets zou aandoen als ze contact zou hebben met andere mannen. Van haar broer Jason zou hij in de zomer al een pistool hebben gestolen dat hij aan meerdere getuigen zou hebben getoond.

Balfour werd aanvankelijk vastgehouden omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak had overtreden. Hij zat eerder zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord.

04-12-2008 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baywatch-babe Gena Lee Nolin bevalt van dochter

Baywatch-babe Gena Lee Nolin bevalt van dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gena-lee-nolin.jpg
Voormalig Baywatch-ster Gena Lee Nolin is bevallen van een dochter. Stella Monroe werd gisteren geboren. Zowel moeder als kind maakt het goed.

Stella Monroe is het tweede kindje voor Nolin en haar echtgenoot, voormalig ijshockeyspeler Cale Hulse. Het koppel kreeg in 2006 een zoon, Hudson. De 37-jarige blondine heeft ook een 11-jarige zoon uit een eerder huwelijk.

Nolin was in de jaren negentig te zien als de rondborstige Neely Capshaw in de populaire televisieserie Baywatch. Ze trouwde in 2004 met Hulse, nadat ze elkaar tijdens een blind date hadden leren kennen.

04-12-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Belgische films maken kans op Europese Filmprijs

Twee Belgische films maken kans op Europese Filmprijs

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_566650.jpg
Ook de Italiaanse anti-maffiafilm 'Gomorra' dingt mee naar een prijs.

Zaterdag worden in de Deense hoofdstad Kopenhagen voor de 21ste keer de Europese filmprijzen uitgereikt. België is vertegenwoordigd met een Vlaamse en een Waalse prent.

Gomorra
In de categorie beste film valt vooral de aanwezigheid op van Gomorra, de film van Matteo Garrone gebaseerd op het controversiële boek van Roberto Saviano over de Napolitaanse maffia. Saviano leeft momenteel ondergedoken uit angst voor represailles van de Camorra. De prent is ook de Italiaanse inzending voor de Oscars.

Naast Gomorra dingen ook Il Divo van Paolo Sorrentino (Italië), Entre les Murs van Laurent Cantet (Frankrijk), Happy-Go-Lucky van Mike Leigh (Groot-Brittannië), El Orfanato van Juan Antonio Bayona (Spanje) en Waltz with Bashir van Ari Folman (Israël) mee naar de hoofdprijs.

België
België maakt kans op twee prijzen, met een nominatie voor beste muziek van Aanrijding in Moscou en een nominatie als beste actrice voor Arta Dobroshi in Le Silence de Lorna. Daarnaast maakt Ben X, de debuutfilm van Nic Balthazar, kans op de publieksprijs, de People's Choice Award.

04-12-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.J. Simpson krijgt 18 jaar cel voor roofoverval

O.J. Simpson krijgt 18 jaar cel voor roofoverval

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oj-simpson-1.jpg
De Amerikaanse acteur en voormalige American footballlegende O.J. Simpson krijgt morgen waarschijnlijk 18 jaar gevangenisstraf opgelegd van de rechter. Dat zou blijken uit een niet-openbaar rapport waaruit zijn advocaten vandaag citeerden. Dertien jaar geleden ontsnapte O.J. Simpson op het nippertje aan een veroordeling voor moord op zijn ex-vrouw en een vriend van haar, maar voor een gewapende overval in Las Vegas moet hij nu wel lang naar de cel.

Schuldig
Simpson (61) en een medeverdachte hebben in september vorig jaar in Los Angeles twee verzamelaars sportsouvenirs van de footballster afhandig gemaakt. Ze bedreigden de slachtoffers met vuurwapens. De maximale straf voor dat vergrijp is levenslang. Een jury oordeelde begin oktober dat Simpson schuldig was aan het misdrijf.

Ex-vrouw
Volgens zijn advocaten zou hij niet meer dan zes jaar cel mogen krijgen. "Simpson is nooit eerder veroordeeld voor een zwaar vergrijp. Hij staat hier nu dus als iemand die voor het eerst een misdaad heeft gepleegd", stelden zij. In 1995 werd O.J. Simpson vrijgesproken in een proces om de moord op zijn ex-vrouw Nicole en een vriend van haar. Het proces trok wereldwijd aandacht en duurde tien maanden.

04-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs wil ex-vrouw en autistische zoon uit huis zetten

Rob de Nijs wil ex-vrouw en autistische zoon uit huis zetten

Om banger hart te bekijken druk op de foto.

.
Rob de Nijs eist dat zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk binnen een maand het huis in het Nederlandse Bosch en Duin verlaat. Op 16 december komt de zaak voor de rechter. Als Rob de zaak wint staan Belinda en haar autistische zoon Yoshi misschien nog voor Kerstmis op straat. De Nederlandse zanger scheidde begin mei van dit jaar definitief van Belinda na bijna 24 jaar huwelijk. De vechtscheiding bereikt nu een triest hoogtepunt.

Hypotheek
"Ik wil wel weg, maar ik kan niet", zegt Belinda. "Enkele woningbouwverenigingen willen geen woning aan mij verhuren omdat mijn inkomsten te onregelmatig zijn. Bovendien kan ik ook geen huis kopen doordat er nog een zware hypotheek op Bosch en Duin staat. Een nieuwe hypotheek afsluiten kan ik daardoor niet."

Deurwaarder
Bovendien stuurde Rob een deurwaarder af op Belinda, die al jaren liedjes voor de zanger schrijft, omdat hij haar wil ontslaan als werknemer bij Rob de Nijs BV. Belinda: "Ik ben wanhopig. Rob maakt mij het leven onmogelijk. Ik sta echt met de rug tegen de muur. Ik kan alleen maar hopen op de rechtvaardigheid van de rechter. Het voelt heel koud allemaal". Rob de Nijs , die de juridische acties in gang zette, wil niet reageren.

04-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy geeft Blake beurt op ziekenhuisbed

Amy geeft Blake beurt op ziekenhuisbed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-12.jpg
Amy Winehouse heeft haar verslaafde man Blake Fielder-Civil nog gauw een afscheidsbeurt gegeven in het ziekenhuis, voor hij weer naar de gevangenis moest.

Volgens de Britse boulevardkrant The Sun verscheen Blake plotseling aan ziekenhuisbed van Amy, na een mislukte drugstest in de afkickkliniek. Hij zou het personeel overgehaald hebben om hem een uurtje met zijn vrouw alleen te laten.

"Hij vertelde Amy dat ze er zo sexy uitzag en de rest laat zich raden", aldus een bron. Blake verliet na het afscheid de Londense kliniek en ging zich melden bij de politie van Shoreditch. Winehouse stortte tien dagen geleden in en ligt sindsdien in het ziekenhuis.

04-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten krijgt opnieuw zware boete en maandenlang rijverbod

Hans Otten krijgt opnieuw zware boete en maandenlang rijverbod

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hans-otten.jpg
De politierechtbank van Mechelen heeft tv-presentator Hans Otten veroordeeld tot het betalen van 2.255 euro boete, waarvan 1.705 euro effectief. Hij krijgt ook een rijverbod van vier maanden, waarvan drie effectief. Het VT4-gezicht stond in Mechelen terecht voor verschillende feiten, waaronder dronken rijden en het negeren van een rijverbod.

1,3 promille
Op 4 december 2007 werd Otten gevat toen hij stond te plassen tegen een poort van een NMBS-werkplaats in Mechelen, vlakbij een politiecontrole. Hij bleek ook dronken te zijn en had 1,3 promille alcohol in het bloed. Hij zou zich agressief hebben opgesteld tegenover de politie. Zijn rijbewijs werd toen ingetrokken voor vijftien dagen.

Zonder rijbewijs
Volgens de openbare aanklager stapte Otten na het afronden van de administratieve rompslomp op het politiebureau in een andere wagen die op hem stond te wachten en reed er, zonder rijbewijs, mee weg. Otten zelf betwist dat en zegt dat hij als passagier is meegereden. Voor al deze feiten moest de presentator zich verantwoorden bij de politierechtbank.

Klacht ongegrond
Hij diende nog een klacht in bij het Comité P voor wangedrag en schriftvervalsing tegen de inspecteurs die de pv's hebben opgesteld. Het Comité P oordeelde echter dat alles rechtmatig is verlopen. Voor hij zijn rijbewijs terugkrijgt, zal Otten nog een medische en een psychologische proef moeten afleggen. Otten kwam in het verleden nog al in aanraking met het gerecht toen hij een rijverbod van twee maanden kreeg wegens dronken rijden.

03-12-2008 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!