Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Belgische films maken kans op Europese Filmprijs

Twee Belgische films maken kans op Europese Filmprijs

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_566650.jpg
Ook de Italiaanse anti-maffiafilm 'Gomorra' dingt mee naar een prijs.

Zaterdag worden in de Deense hoofdstad Kopenhagen voor de 21ste keer de Europese filmprijzen uitgereikt. België is vertegenwoordigd met een Vlaamse en een Waalse prent.

Gomorra
In de categorie beste film valt vooral de aanwezigheid op van Gomorra, de film van Matteo Garrone gebaseerd op het controversiële boek van Roberto Saviano over de Napolitaanse maffia. Saviano leeft momenteel ondergedoken uit angst voor represailles van de Camorra. De prent is ook de Italiaanse inzending voor de Oscars.

Naast Gomorra dingen ook Il Divo van Paolo Sorrentino (Italië), Entre les Murs van Laurent Cantet (Frankrijk), Happy-Go-Lucky van Mike Leigh (Groot-Brittannië), El Orfanato van Juan Antonio Bayona (Spanje) en Waltz with Bashir van Ari Folman (Israël) mee naar de hoofdprijs.

België
België maakt kans op twee prijzen, met een nominatie voor beste muziek van Aanrijding in Moscou en een nominatie als beste actrice voor Arta Dobroshi in Le Silence de Lorna. Daarnaast maakt Ben X, de debuutfilm van Nic Balthazar, kans op de publieksprijs, de People's Choice Award.

04-12-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.J. Simpson krijgt 18 jaar cel voor roofoverval

O.J. Simpson krijgt 18 jaar cel voor roofoverval

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oj-simpson-1.jpg
De Amerikaanse acteur en voormalige American footballlegende O.J. Simpson krijgt morgen waarschijnlijk 18 jaar gevangenisstraf opgelegd van de rechter. Dat zou blijken uit een niet-openbaar rapport waaruit zijn advocaten vandaag citeerden. Dertien jaar geleden ontsnapte O.J. Simpson op het nippertje aan een veroordeling voor moord op zijn ex-vrouw en een vriend van haar, maar voor een gewapende overval in Las Vegas moet hij nu wel lang naar de cel.

Schuldig
Simpson (61) en een medeverdachte hebben in september vorig jaar in Los Angeles twee verzamelaars sportsouvenirs van de footballster afhandig gemaakt. Ze bedreigden de slachtoffers met vuurwapens. De maximale straf voor dat vergrijp is levenslang. Een jury oordeelde begin oktober dat Simpson schuldig was aan het misdrijf.

Ex-vrouw
Volgens zijn advocaten zou hij niet meer dan zes jaar cel mogen krijgen. "Simpson is nooit eerder veroordeeld voor een zwaar vergrijp. Hij staat hier nu dus als iemand die voor het eerst een misdaad heeft gepleegd", stelden zij. In 1995 werd O.J. Simpson vrijgesproken in een proces om de moord op zijn ex-vrouw Nicole en een vriend van haar. Het proces trok wereldwijd aandacht en duurde tien maanden.

04-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs wil ex-vrouw en autistische zoon uit huis zetten

Rob de Nijs wil ex-vrouw en autistische zoon uit huis zetten

Om banger hart te bekijken druk op de foto.

.
Rob de Nijs eist dat zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk binnen een maand het huis in het Nederlandse Bosch en Duin verlaat. Op 16 december komt de zaak voor de rechter. Als Rob de zaak wint staan Belinda en haar autistische zoon Yoshi misschien nog voor Kerstmis op straat. De Nederlandse zanger scheidde begin mei van dit jaar definitief van Belinda na bijna 24 jaar huwelijk. De vechtscheiding bereikt nu een triest hoogtepunt.

Hypotheek
"Ik wil wel weg, maar ik kan niet", zegt Belinda. "Enkele woningbouwverenigingen willen geen woning aan mij verhuren omdat mijn inkomsten te onregelmatig zijn. Bovendien kan ik ook geen huis kopen doordat er nog een zware hypotheek op Bosch en Duin staat. Een nieuwe hypotheek afsluiten kan ik daardoor niet."

Deurwaarder
Bovendien stuurde Rob een deurwaarder af op Belinda, die al jaren liedjes voor de zanger schrijft, omdat hij haar wil ontslaan als werknemer bij Rob de Nijs BV. Belinda: "Ik ben wanhopig. Rob maakt mij het leven onmogelijk. Ik sta echt met de rug tegen de muur. Ik kan alleen maar hopen op de rechtvaardigheid van de rechter. Het voelt heel koud allemaal". Rob de Nijs , die de juridische acties in gang zette, wil niet reageren.

04-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy geeft Blake beurt op ziekenhuisbed

Amy geeft Blake beurt op ziekenhuisbed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-12.jpg
Amy Winehouse heeft haar verslaafde man Blake Fielder-Civil nog gauw een afscheidsbeurt gegeven in het ziekenhuis, voor hij weer naar de gevangenis moest.

Volgens de Britse boulevardkrant The Sun verscheen Blake plotseling aan ziekenhuisbed van Amy, na een mislukte drugstest in de afkickkliniek. Hij zou het personeel overgehaald hebben om hem een uurtje met zijn vrouw alleen te laten.

"Hij vertelde Amy dat ze er zo sexy uitzag en de rest laat zich raden", aldus een bron. Blake verliet na het afscheid de Londense kliniek en ging zich melden bij de politie van Shoreditch. Winehouse stortte tien dagen geleden in en ligt sindsdien in het ziekenhuis.

04-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten krijgt opnieuw zware boete en maandenlang rijverbod

Hans Otten krijgt opnieuw zware boete en maandenlang rijverbod

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hans-otten.jpg
De politierechtbank van Mechelen heeft tv-presentator Hans Otten veroordeeld tot het betalen van 2.255 euro boete, waarvan 1.705 euro effectief. Hij krijgt ook een rijverbod van vier maanden, waarvan drie effectief. Het VT4-gezicht stond in Mechelen terecht voor verschillende feiten, waaronder dronken rijden en het negeren van een rijverbod.

1,3 promille
Op 4 december 2007 werd Otten gevat toen hij stond te plassen tegen een poort van een NMBS-werkplaats in Mechelen, vlakbij een politiecontrole. Hij bleek ook dronken te zijn en had 1,3 promille alcohol in het bloed. Hij zou zich agressief hebben opgesteld tegenover de politie. Zijn rijbewijs werd toen ingetrokken voor vijftien dagen.

Zonder rijbewijs
Volgens de openbare aanklager stapte Otten na het afronden van de administratieve rompslomp op het politiebureau in een andere wagen die op hem stond te wachten en reed er, zonder rijbewijs, mee weg. Otten zelf betwist dat en zegt dat hij als passagier is meegereden. Voor al deze feiten moest de presentator zich verantwoorden bij de politierechtbank.

Klacht ongegrond
Hij diende nog een klacht in bij het Comité P voor wangedrag en schriftvervalsing tegen de inspecteurs die de pv's hebben opgesteld. Het Comité P oordeelde echter dat alles rechtmatig is verlopen. Voor hij zijn rijbewijs terugkrijgt, zal Otten nog een medische en een psychologische proef moeten afleggen. Otten kwam in het verleden nog al in aanraking met het gerecht toen hij een rijverbod van twee maanden kreeg wegens dronken rijden.

03-12-2008 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton brengt nieuw album op eigen label uit

Paris Hilton brengt nieuw album op eigen label uit

Om Paris Hilton te bekijken druk op de foto.

.
Paris Hilton gaat haar tweede album op haar eigen onafhankelijk label uitbrengen. Heiress Records werd in 2004 door Paris opgericht en is niet langer een onderdeel van de major Warner Bros. Paris besloot haar nieuw album op haar eigen label uit te brengen nadat elke grote platenfirma dat weigerde te doen.

De debuutsingle 'Stars Are Blind' en haar eerste album 'Paris' maakten geen grote indruk, maar Paris waagt haar kans nog een keer. "Ik liet me inspireren door Kylie Minogue. Ik schreef elk nummer op het nieuwe album zelf. Het is een zeer persoonlijke plaat. Mijn vorige was zeer hip hop, maar dit is anders". Het eerste nummer uit het album, 'My BFF' (Best Friend Forever, nvdr), was in oktober al te horen in de radioshow van Ryan Seacrest.

03-12-2008 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Amy Winehouse weer achter slot en grendel


Man Amy Winehouse weer achter slot en grendel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/art_large_563640.jpg
De echtgenoot van de Britse soulzangeres Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, wordt naar verluidt weer op een dieet van water en brood gezet. Hij heeft de voorwaarden van zijn voorwaardelijke invrijheidstelling geschonden.

De 26-jarige Fielder-Civil werd in juli veroordeeld tot een gevangenisstraf van 27 maanden nadat hij een pubeigenaar had aangevallen. Hij mocht zijn cel begin november verlaten op voorwaarde dat hij zich voor zijn drugsverslaving liet behandelen in een ontwenningskliniek. Maar bij een drugstest is hij onlangs weer door de mand gevallen. Het is mogelijk dat de drugsverslaafde Brit tot begin 2010 in de gevangenis moet blijven.

03-12-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna te gast bij Argentijnse president

Madonna te gast bij Argentijnse president

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-27.jpg
Madonna heeft in Buenos Aires een ontmoeting gehad met de Argentijnse president Cristina Fernandez en ex-gijzelaar Ingrid Bétancourt. De Amerikaanse superster was te gast in het Argentijnse presidentiële paleis, waar ze twaalf jaar geleden de musicalfilm Evita opnam.

De 50-jarige zangeres arriveerde samen met haar drie kinderen en een team van tweehonderd man in Argentinië, waar ze vanaf vandaag vier concerten geeft in het kader van haar Sticky & Sweet-tournee. Fernandez bracht Madonna en Bétancourt samen voor de ontmoeting, die niet toegankelijk was voor de pers.

Bétancourt is in Argentinië om de regering te bedanken voor haar inzet om de honderden gijzelaars vrij te krijgen die nog door FARC-rebellen worden vastgehouden in de Colombiaanse jungle. De voormalige Colombiaanse presidentskandidate kwam in juli vrij na zes jaar gijzeling door de FARC.

03-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odetta Holmes overleden

Odetta Holmes overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/odetta-holmes.jpg
Folkzangeres Odetta, wier ballades en songs voor velen de soundtrack van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging vormden, is op 77-jarige leeftijd overleden.

De in Alabama geboren Odetta Holmes, die meermaals in de Carnegie Hall in New York optrad, werd vooral bekend door haar vertolking van O Freedom tijdens de mars voor gelijke burgerrechten in augustus 1963 in Washington.

Parks & Dylan
Voor Rosa Parks, de vrouw die de boycot begon tegen de apartheid in het openbaar vervoer in Alabama, waren de songs van Odetta de belangrijkste van haar leven.

Haar eerste solo-album, Odetta Sings Ballads and Blues, beïnvloedde Bob Dylan.

03-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dik Trom op het witte doek

Dik Trom op het witte doek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dik-trom.jpg
Het beroemde Nederlandse jongetje Dik Trom wordt nieuw leven in geblazen. Producent Lagestee Film werkt aan een nieuwe bioscoopbewerking, gebaseerd op de boeken van C. Joh. Kieviet.

Volgens de producent wordt het verhaal wel enigszins aangepast aan het moderne publiek, maar blijft de sfeer van de boeken behouden. De bedoeling is dat de opnames volgend jaar plaatsvinden.

Kieviet schreef aan het begin van de vorige eeuw zes boeken over het guitige dikke knulletje. In de jaren '60 en '70 maakte regisseur Henk van der Linden al vijf Dik Tromfilms, die met succes in de Nederlandse bioscopen draaiden.

03-12-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsato hoopt op internationaal succes met 'Wit Licht'

Borsato hoopt op internationaal succes met 'Wit Licht'

Om Marco Borsato te bekijken druk op de foto.

.
Marco Borsato hoopt dat 'Wit Licht' ook buiten Nederland en België op een groot publiek kan rekenen. "Er is voorzichtige interesse vanuit Duitsland en Zuid-Afrika en in Oeganda gaan we de film zeker vertonen", vertelt de nieuwbakken acteur. "We willen dit verhaal aan zo veel mogelijk mensen vertellen. Dat is voorzichtig aan ook mijn missie."

De 41-jarige Borsato speelt in zijn filmdebuut een hoofdrol als Eduard Zuiderwijk, die een restaurant heeft in Oeganda. Hij gaat op aandringen van zijn zoontje Thomas op zoek naar diens beste vriendje, die door rebellen is ontvoerd om te worden opgeleid als kindsoldaat.

De film kwam tot stand op initiatief van Borsato, die al jaren actief is voor War Child. De opnamen van de film vonden plaats in Oeganda en Zuid-Afrika. "We filmden tegen de achtergrond van een echt conflict in echte vluchtelingenkampen en dat maakt het ontzettend emotioneel", vertelt de zanger nog.

03-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears vertrekt op wereldtournee

Britney Spears vertrekt op wereldtournee

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-22.jpg
Britney Spears heeft vandaag, op haar 27ste verjaardag, aangekondigd dat ze haar comeback uitgebreid gaat vieren met een wereldtournee. De herboren diva doet in het eerste luik van de tour 27 steden in Noord-Amerika aan. Ze geeft het startschot op 3 maart in New Orleans.

Begin juni treedt ze twee avonden op in London. Andere tourdata zijn voorlopig nog niet bekend. De Pussycat Dolls staan in het voorprogramma.

Het is de eerste volwaardige tournee van Spears in vijf jaar tijd. Alcoholproblemen, een scheiding, een strijd om het hoederecht over haar zonen en psychologische problemen hielden haar lange tijd ver weg van het podium. Spears heeft haar zesde studioalbum 'Circus' klaar, dat ze vorige week in Europa heeft gepromoot.

03-12-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door kanker getroffen Swayze: "Schrijf me nog niet af"

Door kanker getroffen Swayze: "Schrijf me nog niet af"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-2.jpg
Patrick Swayze ontkent formeel dat hij stervende zou zijn en zegt zelfs dat hij zijn strijd tegen kanker aan het winnen is.

De door alvleesklierkanker getroffen Patrick Swayze heeft berichten dat hij stervende is formeel tegengesproken. "Die leugens over mijn gezondheid wegen heel hard op mezelf en op mijn familie. Dus laat ik dit duidelijk stellen: schrijf me nog niet af!". Swayze zegt zelfs dat hij zijn strijd tegen kanker aan het winnen is.

Schande
De 56-jarige acteur vecht heel moedig tegen zijn ziekte. Zo ging hij door met de opnames van de tv-serie 'The Beast'. Momenteel geniet hij van een vakantie met zijn familie. "Het is schandalig dat leugens in de sensatiepers vertellen dat ik al afscheid genomen heb van mijn familie. Niets is minder waar en het is heel jammer dat die berichten een schaduw werpen op de positieve strijd die ik uitvecht met kanker. Het maakt me furieus dat op een moment dat hoop zo kostbaar is, ik al ten dode opgeschreven ben."

Behandeling werkt
Toch onderschat Swayze de ernst van zijn ziekte allerminst. "Alvleesklierkanker is een agressieve vorm van kanker en toen ik de diagnose hoorde, wist ik meteen dat ik voor mijn leven zou moeten vechten. De chemotherapie is een ware hel. Het is een harde strijd, maar momenteel ben ik die aan het winnen. Ik ben één van de weinige gelukkigen die goed reageren op de behandeling".

03-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vruchtbare vrouwen verkiezen Clooney, mama's Beckham

Vruchtbare vrouwen verkiezen Clooney, mama's Beckham

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/george-clooney-3.jpg
Vruchtbare vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen met een diepe stem zoals die van George Clooney. Dit komt omdat ze dit als een teken van kracht, sterkte, dominantie en goede genen zien, blijkt uit recent onderzoek.

Jagers en vaders
Vruchtbare vrouwen zien mannen met een diepe stem als betere jagers en beschermers. Maar eens ze een kind hebben, verandert de voorkeur van een vrouw. Kersverse moeders verkiezen een partner met een hoge stem zoals die van David Beckham. Dit suggereert namelijk dat de man een goede vader is.

Testosteron
De onderzoekers Coren Apicella en David Feinberg kwamen tot deze verrassende resultaten nadat ze 6 maanden de Hadza-stam in Tanzania bestudeerden. "We ontdekten dat vrouwen die borstvoeding geven een voorkeur hebben voor mannen met een hoge stem. Vrouwen zonder kinderen wilden een man met een lage stem. Dit komt doordat vrouwen de stem als barometer zien voor het niveau van testosteron bij mannen. Een lage stem toont veel testosteron aan en dit wijst op goede genen. Een man met lage stem heeft minder testosteron in zijn bloed, maar zou dan wel betere opvoedingscapaciteiten hebben."

Vrouwen
Verder ontdekten de experts dat mannelijke stamleden een voorkeur hebben voor vrouwen met een hoge stem, want dit suggereert dat ze vrouwelijker en onderdaniger zijn.

03-12-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba ook na bevalling nog zwoel en sexy

Jessica Alba ook na bevalling nog zwoel en sexy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-2.jpg
Jessica Alba poseerde voor de kalender van Campari.

Vijf maanden na de geboorte van haar eerste kind heeft Jessica Alba nog niks ingeboet van haar sexy uitstraling. In een zwoele fotoshoot voor Campari toont de 27-jarige actrice zich een waardige opvolgster van Eva Mendes en Salma Hayek.

Brazilianen
Alba poseert voor de exclusieve kalender van het wereldberoemde Italiaanse drankmerk op twaalf foto's alleen of met een reeks Braziliaanse binken. Enkele maanden na de geboorte van haar dochter Honor Marie Warren - die mee mocht genieten van de opnames - is er al niks meer te merken van zwangerschapskilo's. Alba heeft haar fraaie vormen van voor de geboorte al vlotjes herwonnen. De legendarische fotograaf Mario Testino nam de kiekjes voor de shoot in Malibu.

Verademing
Jessica Alba was zelf ook in de wolken over het resultaat. "De kledij was heel cool. Zeer jong, sexy en fris. Ik liep de voorbije maanden natuurlijk vaak rond in ruime zwangerschapskleedjes en dan is dit wel een verademing. Omringd zijn door Braziliaanse modellen was ook heerlijk en maakte alles makkelijker. Het was chique en toch jong en cool, kortom mijn favoriete cocktail".

03-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoeien in de waarheid
Stoeien in de waarheid


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Gina-Gershon-002.jpg


niet wanhopen

onze toekomst is niet afgelopen

 

ik weet de weg

doe je ogen dicht

en voel mijn hand

dat naar tederheid leidt

 

laat leven op gevoel

stoeien in onze waarheid


03-12-2008 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney populairder dan Obama op internet

Britney populairder dan Obama op internet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-21.jpg
Britney Spears is opnieuw de meest ingetypte zoekterm op Yahoo, meldt de zoekmachine. De veelbesproken zangeres voert voor de zevende keer de toptien aan, die jaarlijks wordt samengesteld. WWE, een afkorting voor World Wrestling Entertainment, en Barack Obama, staan op nummer twee en drie.

Paris Hilton uit toptien
Tieneridool Miley Cyrus staat op de vierde plaats in de ranglijst, gevolgd door het internetspel RuneScape. Jessica Alba, Lindsay Lohan, Angelina Jolie zijn ook populair onder internetgebruikers, net als het Japanse mangafiguurtje Naruto en de talentenjacht American Idol. Paris Hilton, Fergie en Beyoncé, die vorig jaar nog een plek hadden in de toptien, zijn niet terug te vinden in de lijst.

02-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte Hudson-moorden officieel gearresteerd

Verdachte Hudson-moorden officieel gearresteerd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-hudson-1.jpg
Jennifer Hudson

De verdachte van de moord op de moeder, broer en neef van actrice Jennifer Hudson is gisteren gearresteerd. De 27-jarige William Balfour zat al in de cel, maar werd officieel nog niet als verdachte gezien in de zaak.

Darnell Donerson (57) en Jason Hudson (29), de moeder en broer van Jennifer en Julia Hudson, werden op 24 oktober dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van Julian King, het 7-jarige zoontje van Julia, gevonden in een auto. Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten.

De 27-jarige Balfour werd, toen de moorden werden ontdekt, direct gearresteerd omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak had overtreden. De ex van Hudsons zus Julia zat zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord en kwam in oktober niet opdagen op de verplicht gestelde agressietherapie. Sindsdien zat hij vast, maar officieel niet op verdenking van de moorden op de familieleden van de zangeres en Oscarwinnares.

02-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockdochters bloot voor lens van Bryan Adams

Rockdochters bloot voor lens van Bryan Adams

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rockdochters.jpg
Kimberly Stewart, Leah Wood en Peaches Geldof.

Kimberly Stewart (dochter van Rod), Leah Wood (dochter van Stone Ron) en Peaches Geldof (dochter van Bob) zijn uit de kleren gegaan voor het Amerikaanse magazine Tatler. De snoodaard die een ongecensureerde blik kreeg op de evakostuums van de rockdochters was niemand minder dan rockster Bryan Adams. Je kan de meiden in volle glorie aanschouwen in het januarinummer van Tatler.

02-12-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss slaat lief blauw oog tijdens ruzie over Kerst

Kate Moss slaat lief blauw oog tijdens ruzie over Kerst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-4.jpg
Kate en Jamie: het is overal iets.

Kate Moss en haar aan-af-lief Jamie Hince zijn al helemaal in de kerstsfeer. Vorige week gingen de twee eens rustig samenzitten om te overleggen wat ze zouden doen met Kerstmis. Wat een gezellige bespreking moest worden, ontaardde al gauw in een discussie en er vielen zelfs rake klappen. Katie toonde zich 's anderendaags met krassen in haar supermodellensnoet, Hince had een rake rechtse geïncasseerd en hield er een blauw oog aan over.

Zoals iedereen
Kate tilt er echter niet zwaar aan. "We hadden een ruzie over wat we zouden doen voor Kerstmis. Je weet hoe dat gaat. Ik droeg een zware ring en sloeg er hem mee op zijn oog. Maar alles is bijgelegd. We maken al eens ruzie en we hebben onze moelijke momenten. Wie niet?", verklaarde Moss.

02-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!