Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door kanker getroffen Swayze: "Schrijf me nog niet af"

Door kanker getroffen Swayze: "Schrijf me nog niet af"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-2.jpg
Patrick Swayze ontkent formeel dat hij stervende zou zijn en zegt zelfs dat hij zijn strijd tegen kanker aan het winnen is.

De door alvleesklierkanker getroffen Patrick Swayze heeft berichten dat hij stervende is formeel tegengesproken. "Die leugens over mijn gezondheid wegen heel hard op mezelf en op mijn familie. Dus laat ik dit duidelijk stellen: schrijf me nog niet af!". Swayze zegt zelfs dat hij zijn strijd tegen kanker aan het winnen is.

Schande
De 56-jarige acteur vecht heel moedig tegen zijn ziekte. Zo ging hij door met de opnames van de tv-serie 'The Beast'. Momenteel geniet hij van een vakantie met zijn familie. "Het is schandalig dat leugens in de sensatiepers vertellen dat ik al afscheid genomen heb van mijn familie. Niets is minder waar en het is heel jammer dat die berichten een schaduw werpen op de positieve strijd die ik uitvecht met kanker. Het maakt me furieus dat op een moment dat hoop zo kostbaar is, ik al ten dode opgeschreven ben."

Behandeling werkt
Toch onderschat Swayze de ernst van zijn ziekte allerminst. "Alvleesklierkanker is een agressieve vorm van kanker en toen ik de diagnose hoorde, wist ik meteen dat ik voor mijn leven zou moeten vechten. De chemotherapie is een ware hel. Het is een harde strijd, maar momenteel ben ik die aan het winnen. Ik ben één van de weinige gelukkigen die goed reageren op de behandeling".

03-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vruchtbare vrouwen verkiezen Clooney, mama's Beckham

Vruchtbare vrouwen verkiezen Clooney, mama's Beckham

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/george-clooney-3.jpg
Vruchtbare vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen met een diepe stem zoals die van George Clooney. Dit komt omdat ze dit als een teken van kracht, sterkte, dominantie en goede genen zien, blijkt uit recent onderzoek.

Jagers en vaders
Vruchtbare vrouwen zien mannen met een diepe stem als betere jagers en beschermers. Maar eens ze een kind hebben, verandert de voorkeur van een vrouw. Kersverse moeders verkiezen een partner met een hoge stem zoals die van David Beckham. Dit suggereert namelijk dat de man een goede vader is.

Testosteron
De onderzoekers Coren Apicella en David Feinberg kwamen tot deze verrassende resultaten nadat ze 6 maanden de Hadza-stam in Tanzania bestudeerden. "We ontdekten dat vrouwen die borstvoeding geven een voorkeur hebben voor mannen met een hoge stem. Vrouwen zonder kinderen wilden een man met een lage stem. Dit komt doordat vrouwen de stem als barometer zien voor het niveau van testosteron bij mannen. Een lage stem toont veel testosteron aan en dit wijst op goede genen. Een man met lage stem heeft minder testosteron in zijn bloed, maar zou dan wel betere opvoedingscapaciteiten hebben."

Vrouwen
Verder ontdekten de experts dat mannelijke stamleden een voorkeur hebben voor vrouwen met een hoge stem, want dit suggereert dat ze vrouwelijker en onderdaniger zijn.

03-12-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba ook na bevalling nog zwoel en sexy

Jessica Alba ook na bevalling nog zwoel en sexy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-2.jpg
Jessica Alba poseerde voor de kalender van Campari.

Vijf maanden na de geboorte van haar eerste kind heeft Jessica Alba nog niks ingeboet van haar sexy uitstraling. In een zwoele fotoshoot voor Campari toont de 27-jarige actrice zich een waardige opvolgster van Eva Mendes en Salma Hayek.

Brazilianen
Alba poseert voor de exclusieve kalender van het wereldberoemde Italiaanse drankmerk op twaalf foto's alleen of met een reeks Braziliaanse binken. Enkele maanden na de geboorte van haar dochter Honor Marie Warren - die mee mocht genieten van de opnames - is er al niks meer te merken van zwangerschapskilo's. Alba heeft haar fraaie vormen van voor de geboorte al vlotjes herwonnen. De legendarische fotograaf Mario Testino nam de kiekjes voor de shoot in Malibu.

Verademing
Jessica Alba was zelf ook in de wolken over het resultaat. "De kledij was heel cool. Zeer jong, sexy en fris. Ik liep de voorbije maanden natuurlijk vaak rond in ruime zwangerschapskleedjes en dan is dit wel een verademing. Omringd zijn door Braziliaanse modellen was ook heerlijk en maakte alles makkelijker. Het was chique en toch jong en cool, kortom mijn favoriete cocktail".

03-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoeien in de waarheid
Stoeien in de waarheid


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Gina-Gershon-002.jpg


niet wanhopen

onze toekomst is niet afgelopen

 

ik weet de weg

doe je ogen dicht

en voel mijn hand

dat naar tederheid leidt

 

laat leven op gevoel

stoeien in onze waarheid


03-12-2008 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney populairder dan Obama op internet

Britney populairder dan Obama op internet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-21.jpg
Britney Spears is opnieuw de meest ingetypte zoekterm op Yahoo, meldt de zoekmachine. De veelbesproken zangeres voert voor de zevende keer de toptien aan, die jaarlijks wordt samengesteld. WWE, een afkorting voor World Wrestling Entertainment, en Barack Obama, staan op nummer twee en drie.

Paris Hilton uit toptien
Tieneridool Miley Cyrus staat op de vierde plaats in de ranglijst, gevolgd door het internetspel RuneScape. Jessica Alba, Lindsay Lohan, Angelina Jolie zijn ook populair onder internetgebruikers, net als het Japanse mangafiguurtje Naruto en de talentenjacht American Idol. Paris Hilton, Fergie en Beyoncé, die vorig jaar nog een plek hadden in de toptien, zijn niet terug te vinden in de lijst.

02-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte Hudson-moorden officieel gearresteerd

Verdachte Hudson-moorden officieel gearresteerd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-hudson-1.jpg
Jennifer Hudson

De verdachte van de moord op de moeder, broer en neef van actrice Jennifer Hudson is gisteren gearresteerd. De 27-jarige William Balfour zat al in de cel, maar werd officieel nog niet als verdachte gezien in de zaak.

Darnell Donerson (57) en Jason Hudson (29), de moeder en broer van Jennifer en Julia Hudson, werden op 24 oktober dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van Julian King, het 7-jarige zoontje van Julia, gevonden in een auto. Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten.

De 27-jarige Balfour werd, toen de moorden werden ontdekt, direct gearresteerd omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak had overtreden. De ex van Hudsons zus Julia zat zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord en kwam in oktober niet opdagen op de verplicht gestelde agressietherapie. Sindsdien zat hij vast, maar officieel niet op verdenking van de moorden op de familieleden van de zangeres en Oscarwinnares.

02-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockdochters bloot voor lens van Bryan Adams

Rockdochters bloot voor lens van Bryan Adams

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rockdochters.jpg
Kimberly Stewart, Leah Wood en Peaches Geldof.

Kimberly Stewart (dochter van Rod), Leah Wood (dochter van Stone Ron) en Peaches Geldof (dochter van Bob) zijn uit de kleren gegaan voor het Amerikaanse magazine Tatler. De snoodaard die een ongecensureerde blik kreeg op de evakostuums van de rockdochters was niemand minder dan rockster Bryan Adams. Je kan de meiden in volle glorie aanschouwen in het januarinummer van Tatler.

02-12-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss slaat lief blauw oog tijdens ruzie over Kerst

Kate Moss slaat lief blauw oog tijdens ruzie over Kerst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-4.jpg
Kate en Jamie: het is overal iets.

Kate Moss en haar aan-af-lief Jamie Hince zijn al helemaal in de kerstsfeer. Vorige week gingen de twee eens rustig samenzitten om te overleggen wat ze zouden doen met Kerstmis. Wat een gezellige bespreking moest worden, ontaardde al gauw in een discussie en er vielen zelfs rake klappen. Katie toonde zich 's anderendaags met krassen in haar supermodellensnoet, Hince had een rake rechtse geïncasseerd en hield er een blauw oog aan over.

Zoals iedereen
Kate tilt er echter niet zwaar aan. "We hadden een ruzie over wat we zouden doen voor Kerstmis. Je weet hoe dat gaat. Ik droeg een zware ring en sloeg er hem mee op zijn oog. Maar alles is bijgelegd. We maken al eens ruzie en we hebben onze moelijke momenten. Wie niet?", verklaarde Moss.

02-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kirsten-dunst.jpg
Kirsten Dunst is blij dat de rechter een man die haar al langere tijd stalkt een straatverbod heeft opgelegd. De man werd twee weken geleden door een bodyguard bij het huis van de actrice in Los Angeles aangetroffen. Dunst was toen niet thuis. De politie vatte de man daarop ook nog meerdere malen in de kraag rondom de villa van de blondine, die liet weten behoorlijk bang te zijn.

Verliefd
In een verklaring aan de politie liet de man weten verliefd te zijn op de actrice, die bekend is van films als 'Spider-Man' en 'Mona Lisa Smile'. "Ik ben verliefd op Kirsten, dus ik ben naar haar huis gegaan", zo staat volgens het Amerikaanse programma Entertainment Tonight te lezen in het proces-verbaal. "Ik wil niet de gevangenis indraaien. Ik hoop er met een waarschuwing vanaf te komen."

Spirituele connectie
De stalker gelooft dat hij "een spirituele connectie" met de filmster heeft. "Hij is overduidelijk geestesziek", aldus Dunst in het proces-verbaal.

02-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe zou graag erectie krijgen op podium


Daniel Radcliffe zou graag erectie krijgen op podium

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daniel-radcliffe.jpg
Daniel Radcliffe zou het "grandioos" vinden mocht hij een erectie krijgen tijdens de opvoering van het theaterstuk 'Equus' op Broadway.

Vlezige toverstaf
De 19-jarige Britse acteur, bekend als Harry Potter in de filmreeks over de tovenaarsleerling, staat in zijn adamskostuum in het ophefmakende stuk over een stalknecht die religieus én seksueel gefascineerd is door paarden. Radcliffe geeft toe dat hij meer op zijn gemak zou zijn mocht het publiek zijn vlezige toverstaf in al zijn glorie te zien krijgen.

Teruggetrokken
"Een vriend vroeg me enkele weken geleden 'ben je niet bang dat je een stijve krijgt op het podium?'. Ik zei 'nee, dat zou grandioos zijn'. Maar het tegengestelde gebeurt telkens: mijn jongeheer maakt zich klein bij het zien van het publiek".

Niet zijn ding
Radcliffe geeft toe dat hij nooit gewend zal raken aan naaktrollen. "Het stuk moest gespeeld worden, iemand moest het doen. Als je de job aanneemt, moet je er alles bijnemen. Het is niet mijn ding om daar in mijn blote voor de zaal te staan. Sommige mensen vinden het prettig, ik niet".

02-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn eist meer homoseks

Sean Penn eist meer homoseks

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sean-penn.jpg
Sean Penn speelt de rol van Harvey Milk, de eerste Amerikaanse politicus die ervoor uitkwam dat hij homo was.

Acteur Sean Penn speelt de titelrol in de nieuwe film 'Milk' over Harvey Milk, de eerste Amerikaanse politicus die ervoor uitkwam dat hij homo was. Penn vond dat er in de prent te weinig homoseksuele seksscènes zaten en eiste dus meer. De film, geregisseerd door Gus van Sant, had aanvankelijk slechts één zoenscène. Sean Penn vond dat duidelijk niet genoeg. Ook Matt Damon speelt mee in de film.

Sean zou er als de kippen bij zijn geweest om zijn ex Madonna te sms'en nadat hij zijn eerste zoen met een man had gehad. Wellicht deed hij dat omdat ook Madonna in het verleden openlijk met vrouwen heeft gezoend.

02-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke moeder en zoon stalken Bryan Adams

Gekke moeder en zoon stalken Bryan Adams

Om Bryan Adams te bekijken druk op de foto.

.
Bryan Adams heeft de politie gebeld. De Canadees wordt gestalkt door een dwaze moeder en haar gekke zoon. Het Roemeense duo zou psychisch gestoord zijn en al weken Adams op de huid zitten.

Alarmsysteem voor Adams
Het begon onschuldig in een restaurant waar de twee de rocker gespot hadden en hem om een handtekening vroegen. Even later doken ze op in de woning van Adams in de Londense wijk Chelsea en toen hield het niet meer op. Ze bleven de Summer-of-69-man schaduwen. De hitmachine kreeg het benauwd en verwittigde de politie, vertelt een loslippige aan de boulevardkrant The Sun. "Adams was hun obsessie geworden, ze liepen bij hem binnen, achtervolgden hem overal. Hoogst vervelend en zeker voor Bryan die er alles aan doet om low profile te blijven. Het begon met een handtekening maar het liep daarna echt uit de hand. Bryan wilde opnieuw wat rust en belde daarom de politie." De agenten kwamen langs met tips en een alarmsysteem. De politie blijft discreet. "We onderzoeken een klacht van een man die ruim veertig is. Er werd nog niemand opgepakt maar het onderzoek is nog volop aan de gang", luidt het.

02-12-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose was twee maanden vermist

Axl Rose was twee maanden vermist

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/axl-rose.jpg
Guns N' Roses-voorman Axl Rose heeft de bazen van platenfirma Geffen slapeloze nachten bezorgd door twee maanden van de aardbol te verdwijnen. Rose was verondersteld promotie te doen voor 'Chinese Democracy', het duurste album ooit waarvoor hij zijn fans en zijn platenfirma liefst vijftien jaar op hun honger liet zitten.

Dat Rose die verplichting aan zijn opzichtige laarzen lapte, heeft er volgens de platenbazen voor gezorgd dat Guns N' Roses de eerste plaats in de Britse albumcharts moest afstaan aan The Killers.

Eigenzinnig baasje
De dag nadat hij de finale versie van 'Chinese Democracy' bij Geffen afleverde, was Rose al onvindbaar. "Iedereen weet dat Axl een eigenzinnig baasje is dat niets tegen zijn zin doet. Het is echter frustrerend want de plaat zou veel beter verkopen mocht hij er wat promotie voor gedaan hebben. Nee, meneer laat twee maanden niets van zich horen. Na vijftien jaar aan een plaat te hebben gewerkt, kan je toch enkele weken promo doen?", foetert een insider.

Oorspronkelijke bezetting?
Geffen hoopt nu dat Rose de maanden dat hij 'onwettig afwezig' was heeft besteed aan het samenroepen van de originele bezetting van Guns N' Roses met het oog op een tournee.
Gitarist Izzy Stradlin heeft al laten weten dat hij maar wat graag weer zou meedoen. Sologitarist Slash heeft momenteel ook weinig omhanden want zijn band Velvet Revolver is aan de deur gezet bij hun platenlabel.

02-12-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney huilt op tv: "Ik wil een eerlijke man!"

Britney huilt op tv: "Ik wil een eerlijke man!"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-20.jpg
Hondjes toveren een glimlach op de lippen van de eenzame Britney.

Ocharme Britney toch! Het popprinsesje viert vandaag haar verjaardag. Niet met een glimlach maar met oprechte tranen. Britney voelt zich eenzaam en smacht naar een man die ze vertrouwen kan. "Het is erg en ik ben verdrietig", snikte Spears.

Dromen van familiegeluk
Een openhartige Spears bekent in een rocumentary voor MTV dat ze fouten gemaakt heeft. "Ik heb me te vaak ingelaten met verkeerde mensen omdat ik eenzaam was maar daarvoor heb ik geboet. Ik neem mezelf in bescherming nu en soms voel ik me dan een beetje eenzaam." Spears droomt luidop van familiegeluk met haar zoontjes Sean Preston en Jayden James. "Opnieuw samen met een man en mijn zonen leven....ergens op een eiland dat zou voor mij de hemel op aarde zijn."

Moeder Madonna
De breuk met haar man Kevin Federline heeft diepe wonden in haar tere hartje geslagen. "Na de breuk voelde ik me zo verdomd alleen." En haar leven werd een hel, een gevangenis met een leger advocaten als muren. Ze was een gevangene geworden, had geen bewegingsvrijheid meer. De angst om iets verkeerd te doen wat haar aangerekend kon worden was groot. Gelukkig kon ze rekenen op een hartsvriendin, Madonna. De Queen of Pop begreep het prinsesje wel en gaf haar af en toe een moederlijke knuffel.

02-12-2008 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefste
Liefste


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Joanna-Krupa-001.jpg


Liefste

 

Jouw ogen, hemels, van

het schoonste blauw,

fluisteren zacht:

“ik houd van jou”.

Jouw lippen warm,

door hen gekust,

vond mijn geest

geen uur meer rust,

‘k verloor daarbij

geheel mijn zinnen.

Laat mij jou, lief,

eeuwig beminnen.


02-12-2008 om 03:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Utrecht is nieuwe Miss Nederland

Miss Utrecht is nieuwe Miss Nederland

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miss-utrecht.jpg
Deniz Akkoyun is gisteren in Hilversum verkozen tot Miss Nederland 2008. De 24-jarige Amersfoortse, die de provincie Utrecht vertegenwoordigde, won met één punt verschil van de nummer twee, Miss Overijssel. De winnares strijdt volgend jaar voor de titel Miss Europe.
Sinds 1989 vindt de jaarlijkse Miss Nederland-verkiezing plaats. Tijdens deze verkiezing strijden twaalf missen om de titel Miss Nederland. Vorig jaar won de Zuid-Hollandse Melissa Sneekes de felbegeerde titel.

Akkoyun rondt momenteel haar master strafrecht af en begint aan een master informatierecht.

01-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr ontkent verloving met Orlando Bloom

Miranda Kerr ontkent verloving met Orlando Bloom

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mirlanda-kerr.jpg
Acteur Orlando Bloom en topmodel Miranda Kerr gaan vooralsnog niet trouwen. Het gerucht dat de twee tortelduifjes zijn verloofd, klopt niet. "Dat verhaal is absoluut onjuist en misleidend", stelt een woordvoerder van Kerr tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

"Miranda zelf heeft duidelijk gezegd dat ze niet verloofd is."
Het 25-jarige model, een van de vaste 'angels' van lingeriemerk Victoria's Secret, en de 31-jarige filmster hebben sinds begin dit jaar een relatie. Eerder was Bloom samen met actrice Kate Bosworth.

01-12-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorschijnende jurk Halliwell toont haar blote achterste

Doorschijnende jurk Halliwell toont haar blote achterste

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gery-halliwell.jpg
Geri Halliwell leek zich van geen kwaad bewust.

Gery Halliwell dook in een wel heel pittige doorschijnende rode jurk op bij de Children's Bafta Awards in Londen. De Spice Girl gaf de menigte een open kijk op haar blote achterste. De Engelsen noemen zoiets een 'Wardrobe malfunction' (letterlijk een 'kleerkasthapering'). Of Halliwell zich bewust was van het foutje, is niet echt duidelijk, maar ze leek zich van geen kwaad bewust.

Ongepast was de doorschijnende jurk misschien wel, want de 36-jarige moeder van de tweejarige Bluebell Madonna bouwt sinds vorig jaar aan een carrière als jeugdauteur. Daarin speelt de negenjarige Ugenia Lavender de hoofdrol. De Bafta Awards bekronen de beste prestaties van een kind op het gebied van entertainment, van films tot videogames.

01-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorist doodgeschoten op kamer Britse prinses Eugenie

Terrorist doodgeschoten op kamer Britse prinses Eugenie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prinses-eugenie.jpg
Prinses Eugenie was gelukkig niet in het hotel tijdens de terroristische aanval.

Prinses Eugenie, zevende in lijn voor de Britse troonopvolging, verbleef in het Taj Mahal hotel in Mumbai daags voor de terroristen toesloegen. Voorlopig is er echter geen bewijs dat de fundamentalisten op de hoogte waren van het feit dat er een lid van de Britse koninklijke familie aanwezig was. Toch is het opvallend dat de laatste terrorist werd doodgeschoten op de kamer waar het kleinkind van Britse koningin de nacht heeft doorgebracht.

Rondreis door Azië
Een bron van het Britse hof heeft gisteravond bevestigd dat de jongste dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew logeerde in het bewuste hotel tijdens haar culturele rondreis door Azië. Op het moment van de belegering van het beroemde hotel door terroristen bevond de prinses zich reeds in Goa en zaterdag heeft ze Indië verlaten om haar reis verder te zetten in de rest van Azië.

Niet in gevaar
De 18-jarige Eugenie, die steeds vergezeld wordt door een lijfwacht, is echter nooit in gevaar geweest, benadrukte diezelfde bron. Dit in tegenstelling tot onbevestigde rapporten die ervan gewag maken dat een terrorist is doodgeschoten op de kamer waar de prinses verbleven heeft.

Prinses reageert geschokt
De dochter van 'Fergie' heeft ondertussen al geschokt gereageerd op het nieuws. Ze beseft heel goed dat zij net als zovele anderen een onschuldig slachtoffer van deze nietsontziende moslimfundamentalisten had kunnen zijn.

01-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy, Jack Black en Ben Stiller verven schaamhaar

P. Diddy, Jack Black en Ben Stiller verven schaamhaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/p-diddy.jpg
Cosmeticafabrikant Betty Beauty pakt uit met details over het schaamhaar van P. Diddy, Jack Black en Ben Stiller. De drie gebruiken immer de haarkleurproducten van Betty Beauty om fris voor de dag te komen met hun onderste regionen. P. Diddy is zelfs zo te spreken over de haarkleuring dat hij een dankbriefje stuurde nadat hij een staaltje van het product had uitgeprobeerd.

Taboe sneuvelt
Zaakvoerster Nancy Jarecki in de New York Post: "We hebben al 160.000 flesjes verkocht, het taboe van schaamhaar verven lijkt te sneuvelen".

Pietpruik in vorm van kerstboom, iemand?
Met het oog op de feestdagen hebben we een kerstpakket samengesteld voor mensen die een bijzonder cadeau willen geven. Wat daar zoal in zit? Stencils om je schaamhaar in de vorm van een kerstboom, engel of ster te scheren en zowel groene als rode verf. Maar de meest populaire kleur is roze".

01-12-2008 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!