Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe zou graag erectie krijgen op podium


Daniel Radcliffe zou graag erectie krijgen op podium

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daniel-radcliffe.jpg
Daniel Radcliffe zou het "grandioos" vinden mocht hij een erectie krijgen tijdens de opvoering van het theaterstuk 'Equus' op Broadway.

Vlezige toverstaf
De 19-jarige Britse acteur, bekend als Harry Potter in de filmreeks over de tovenaarsleerling, staat in zijn adamskostuum in het ophefmakende stuk over een stalknecht die religieus én seksueel gefascineerd is door paarden. Radcliffe geeft toe dat hij meer op zijn gemak zou zijn mocht het publiek zijn vlezige toverstaf in al zijn glorie te zien krijgen.

Teruggetrokken
"Een vriend vroeg me enkele weken geleden 'ben je niet bang dat je een stijve krijgt op het podium?'. Ik zei 'nee, dat zou grandioos zijn'. Maar het tegengestelde gebeurt telkens: mijn jongeheer maakt zich klein bij het zien van het publiek".

Niet zijn ding
Radcliffe geeft toe dat hij nooit gewend zal raken aan naaktrollen. "Het stuk moest gespeeld worden, iemand moest het doen. Als je de job aanneemt, moet je er alles bijnemen. Het is niet mijn ding om daar in mijn blote voor de zaal te staan. Sommige mensen vinden het prettig, ik niet".

02-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn eist meer homoseks

Sean Penn eist meer homoseks

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sean-penn.jpg
Sean Penn speelt de rol van Harvey Milk, de eerste Amerikaanse politicus die ervoor uitkwam dat hij homo was.

Acteur Sean Penn speelt de titelrol in de nieuwe film 'Milk' over Harvey Milk, de eerste Amerikaanse politicus die ervoor uitkwam dat hij homo was. Penn vond dat er in de prent te weinig homoseksuele seksscènes zaten en eiste dus meer. De film, geregisseerd door Gus van Sant, had aanvankelijk slechts één zoenscène. Sean Penn vond dat duidelijk niet genoeg. Ook Matt Damon speelt mee in de film.

Sean zou er als de kippen bij zijn geweest om zijn ex Madonna te sms'en nadat hij zijn eerste zoen met een man had gehad. Wellicht deed hij dat omdat ook Madonna in het verleden openlijk met vrouwen heeft gezoend.

02-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke moeder en zoon stalken Bryan Adams

Gekke moeder en zoon stalken Bryan Adams

Om Bryan Adams te bekijken druk op de foto.

.
Bryan Adams heeft de politie gebeld. De Canadees wordt gestalkt door een dwaze moeder en haar gekke zoon. Het Roemeense duo zou psychisch gestoord zijn en al weken Adams op de huid zitten.

Alarmsysteem voor Adams
Het begon onschuldig in een restaurant waar de twee de rocker gespot hadden en hem om een handtekening vroegen. Even later doken ze op in de woning van Adams in de Londense wijk Chelsea en toen hield het niet meer op. Ze bleven de Summer-of-69-man schaduwen. De hitmachine kreeg het benauwd en verwittigde de politie, vertelt een loslippige aan de boulevardkrant The Sun. "Adams was hun obsessie geworden, ze liepen bij hem binnen, achtervolgden hem overal. Hoogst vervelend en zeker voor Bryan die er alles aan doet om low profile te blijven. Het begon met een handtekening maar het liep daarna echt uit de hand. Bryan wilde opnieuw wat rust en belde daarom de politie." De agenten kwamen langs met tips en een alarmsysteem. De politie blijft discreet. "We onderzoeken een klacht van een man die ruim veertig is. Er werd nog niemand opgepakt maar het onderzoek is nog volop aan de gang", luidt het.

02-12-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose was twee maanden vermist

Axl Rose was twee maanden vermist

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/axl-rose.jpg
Guns N' Roses-voorman Axl Rose heeft de bazen van platenfirma Geffen slapeloze nachten bezorgd door twee maanden van de aardbol te verdwijnen. Rose was verondersteld promotie te doen voor 'Chinese Democracy', het duurste album ooit waarvoor hij zijn fans en zijn platenfirma liefst vijftien jaar op hun honger liet zitten.

Dat Rose die verplichting aan zijn opzichtige laarzen lapte, heeft er volgens de platenbazen voor gezorgd dat Guns N' Roses de eerste plaats in de Britse albumcharts moest afstaan aan The Killers.

Eigenzinnig baasje
De dag nadat hij de finale versie van 'Chinese Democracy' bij Geffen afleverde, was Rose al onvindbaar. "Iedereen weet dat Axl een eigenzinnig baasje is dat niets tegen zijn zin doet. Het is echter frustrerend want de plaat zou veel beter verkopen mocht hij er wat promotie voor gedaan hebben. Nee, meneer laat twee maanden niets van zich horen. Na vijftien jaar aan een plaat te hebben gewerkt, kan je toch enkele weken promo doen?", foetert een insider.

Oorspronkelijke bezetting?
Geffen hoopt nu dat Rose de maanden dat hij 'onwettig afwezig' was heeft besteed aan het samenroepen van de originele bezetting van Guns N' Roses met het oog op een tournee.
Gitarist Izzy Stradlin heeft al laten weten dat hij maar wat graag weer zou meedoen. Sologitarist Slash heeft momenteel ook weinig omhanden want zijn band Velvet Revolver is aan de deur gezet bij hun platenlabel.

02-12-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney huilt op tv: "Ik wil een eerlijke man!"

Britney huilt op tv: "Ik wil een eerlijke man!"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-20.jpg
Hondjes toveren een glimlach op de lippen van de eenzame Britney.

Ocharme Britney toch! Het popprinsesje viert vandaag haar verjaardag. Niet met een glimlach maar met oprechte tranen. Britney voelt zich eenzaam en smacht naar een man die ze vertrouwen kan. "Het is erg en ik ben verdrietig", snikte Spears.

Dromen van familiegeluk
Een openhartige Spears bekent in een rocumentary voor MTV dat ze fouten gemaakt heeft. "Ik heb me te vaak ingelaten met verkeerde mensen omdat ik eenzaam was maar daarvoor heb ik geboet. Ik neem mezelf in bescherming nu en soms voel ik me dan een beetje eenzaam." Spears droomt luidop van familiegeluk met haar zoontjes Sean Preston en Jayden James. "Opnieuw samen met een man en mijn zonen leven....ergens op een eiland dat zou voor mij de hemel op aarde zijn."

Moeder Madonna
De breuk met haar man Kevin Federline heeft diepe wonden in haar tere hartje geslagen. "Na de breuk voelde ik me zo verdomd alleen." En haar leven werd een hel, een gevangenis met een leger advocaten als muren. Ze was een gevangene geworden, had geen bewegingsvrijheid meer. De angst om iets verkeerd te doen wat haar aangerekend kon worden was groot. Gelukkig kon ze rekenen op een hartsvriendin, Madonna. De Queen of Pop begreep het prinsesje wel en gaf haar af en toe een moederlijke knuffel.

02-12-2008 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefste
Liefste


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Joanna-Krupa-001.jpg


Liefste

 

Jouw ogen, hemels, van

het schoonste blauw,

fluisteren zacht:

“ik houd van jou”.

Jouw lippen warm,

door hen gekust,

vond mijn geest

geen uur meer rust,

‘k verloor daarbij

geheel mijn zinnen.

Laat mij jou, lief,

eeuwig beminnen.


02-12-2008 om 03:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Utrecht is nieuwe Miss Nederland

Miss Utrecht is nieuwe Miss Nederland

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miss-utrecht.jpg
Deniz Akkoyun is gisteren in Hilversum verkozen tot Miss Nederland 2008. De 24-jarige Amersfoortse, die de provincie Utrecht vertegenwoordigde, won met één punt verschil van de nummer twee, Miss Overijssel. De winnares strijdt volgend jaar voor de titel Miss Europe.
Sinds 1989 vindt de jaarlijkse Miss Nederland-verkiezing plaats. Tijdens deze verkiezing strijden twaalf missen om de titel Miss Nederland. Vorig jaar won de Zuid-Hollandse Melissa Sneekes de felbegeerde titel.

Akkoyun rondt momenteel haar master strafrecht af en begint aan een master informatierecht.

01-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr ontkent verloving met Orlando Bloom

Miranda Kerr ontkent verloving met Orlando Bloom

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mirlanda-kerr.jpg
Acteur Orlando Bloom en topmodel Miranda Kerr gaan vooralsnog niet trouwen. Het gerucht dat de twee tortelduifjes zijn verloofd, klopt niet. "Dat verhaal is absoluut onjuist en misleidend", stelt een woordvoerder van Kerr tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

"Miranda zelf heeft duidelijk gezegd dat ze niet verloofd is."
Het 25-jarige model, een van de vaste 'angels' van lingeriemerk Victoria's Secret, en de 31-jarige filmster hebben sinds begin dit jaar een relatie. Eerder was Bloom samen met actrice Kate Bosworth.

01-12-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorschijnende jurk Halliwell toont haar blote achterste

Doorschijnende jurk Halliwell toont haar blote achterste

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gery-halliwell.jpg
Geri Halliwell leek zich van geen kwaad bewust.

Gery Halliwell dook in een wel heel pittige doorschijnende rode jurk op bij de Children's Bafta Awards in Londen. De Spice Girl gaf de menigte een open kijk op haar blote achterste. De Engelsen noemen zoiets een 'Wardrobe malfunction' (letterlijk een 'kleerkasthapering'). Of Halliwell zich bewust was van het foutje, is niet echt duidelijk, maar ze leek zich van geen kwaad bewust.

Ongepast was de doorschijnende jurk misschien wel, want de 36-jarige moeder van de tweejarige Bluebell Madonna bouwt sinds vorig jaar aan een carrière als jeugdauteur. Daarin speelt de negenjarige Ugenia Lavender de hoofdrol. De Bafta Awards bekronen de beste prestaties van een kind op het gebied van entertainment, van films tot videogames.

01-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorist doodgeschoten op kamer Britse prinses Eugenie

Terrorist doodgeschoten op kamer Britse prinses Eugenie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prinses-eugenie.jpg
Prinses Eugenie was gelukkig niet in het hotel tijdens de terroristische aanval.

Prinses Eugenie, zevende in lijn voor de Britse troonopvolging, verbleef in het Taj Mahal hotel in Mumbai daags voor de terroristen toesloegen. Voorlopig is er echter geen bewijs dat de fundamentalisten op de hoogte waren van het feit dat er een lid van de Britse koninklijke familie aanwezig was. Toch is het opvallend dat de laatste terrorist werd doodgeschoten op de kamer waar het kleinkind van Britse koningin de nacht heeft doorgebracht.

Rondreis door Azië
Een bron van het Britse hof heeft gisteravond bevestigd dat de jongste dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew logeerde in het bewuste hotel tijdens haar culturele rondreis door Azië. Op het moment van de belegering van het beroemde hotel door terroristen bevond de prinses zich reeds in Goa en zaterdag heeft ze Indië verlaten om haar reis verder te zetten in de rest van Azië.

Niet in gevaar
De 18-jarige Eugenie, die steeds vergezeld wordt door een lijfwacht, is echter nooit in gevaar geweest, benadrukte diezelfde bron. Dit in tegenstelling tot onbevestigde rapporten die ervan gewag maken dat een terrorist is doodgeschoten op de kamer waar de prinses verbleven heeft.

Prinses reageert geschokt
De dochter van 'Fergie' heeft ondertussen al geschokt gereageerd op het nieuws. Ze beseft heel goed dat zij net als zovele anderen een onschuldig slachtoffer van deze nietsontziende moslimfundamentalisten had kunnen zijn.

01-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy, Jack Black en Ben Stiller verven schaamhaar

P. Diddy, Jack Black en Ben Stiller verven schaamhaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/p-diddy.jpg
Cosmeticafabrikant Betty Beauty pakt uit met details over het schaamhaar van P. Diddy, Jack Black en Ben Stiller. De drie gebruiken immer de haarkleurproducten van Betty Beauty om fris voor de dag te komen met hun onderste regionen. P. Diddy is zelfs zo te spreken over de haarkleuring dat hij een dankbriefje stuurde nadat hij een staaltje van het product had uitgeprobeerd.

Taboe sneuvelt
Zaakvoerster Nancy Jarecki in de New York Post: "We hebben al 160.000 flesjes verkocht, het taboe van schaamhaar verven lijkt te sneuvelen".

Pietpruik in vorm van kerstboom, iemand?
Met het oog op de feestdagen hebben we een kerstpakket samengesteld voor mensen die een bijzonder cadeau willen geven. Wat daar zoal in zit? Stencils om je schaamhaar in de vorm van een kerstboom, engel of ster te scheren en zowel groene als rode verf. Maar de meest populaire kleur is roze".

01-12-2008 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100 ontslaat figurant 'Daens' die jongetje betast

Studio 100 ontslaat figurant 'Daens' die jongetje betast

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daens.jpg
Studio 100, het productiehuis achter K3 en Kabouter Plop, heeft een figurant uit de cast van de musical 'Daens' op staande voet ontslagen nadat de man een van de jongetjes die meespeelt in de musical had betast. Dat meldt De Telegraaf.

Ouders ingelicht
De cast en de ouders van de kinderen die optreden in 'Daens' zijn inmiddels van het incident op de hoogte gesteld.

In het kruis gegrepen
Een van de deelnemende jongens werd achter de schermen opzettelijk in zijn kruis gegrepen door een van de figuranten. Het voorval werd gemeld aan de directie van Studio 100, die de man onmiddellijk ontsloeg. Het is niet bekend of er ook bij het gerecht een klacht is ingediend.

01-12-2008 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomas, Siska en Sofie gaan het Glazen Huis in

Tomas, Siska en Sofie gaan het Glazen Huis in

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tomas-de-soete-1.jpg
Siska Schoeters, Tomas De Soete en Sofie Lemaire.

Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire zijn de drie Studio Brusselpresentatoren die dit jaar voor 'Music for Life' het Glazen Huis ingaan. Zes dagen lang, van 19 tot 24 december, worden ze opgesloten, zonder eten, en moeten ze zien te overleven op alleen maar sapjes. 'Music for Life' zamelt dit jaar geld in om moeders op de vlucht voor oorlog en geweld te steunen. Het Glazen Huis staat deze keer op het Woodrow Wilsonplein in Gent.

Themalied
Vandaag werd ook meteen het startschot gegeven voor de brede sensibiliseringscampagne rond Music for Life, een initiatief van Studio Brussel in samenwerking met het Rode Kruis Vlaanderen. Zo is er opnieuw een themalied voor 'Music for Life'. 'Home' wordt gezongen door Tom Helsen en Geike Arnaert (ex-Hooverphonic). De single is binnenkort te koop en de opbrengst gaat integraal naar Music For Life.

Run for Life
En net als de vorige jaren vinden er ook weer verschillende acties plaats om geld in te zamelen voor 'Music for Life'. Zo wordt in vijf steden in de vijf Vlaamse provincies (Leuven, Antwerpen, Oostende, Aalst en Hasselt) een Run for Lifeaflossingsmarathon georganiseerd. Bedoeling is dat zo veel mogelijk mensen een gesponsorde looptocht afleggen op een loopband in een speciale Run for Life-loopcontainer. StuBru-presentatoren Sam De Bruyn en Linde Merckpoel trachten in vijf dagen een bed van het Zweedse Malmö naar het glazen huis te brengen, en ook het programma Blokken zal zijn steentje bijdragen.

01-12-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon Ramsay: "Ik heb nog twee andere minnaressen"

Gordon Ramsay: "Ik heb nog twee andere minnaressen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gordon-ramsay-3.jpg
De Engelse topchef Gordon Ramsay (42) bekende aan zijn minnares Sarah Symonds (38) dat hij nog twee andere geliefden had. Buiten zijn vrouw Tana, welteverstaan. Dat meldt The News of the World, de Britse krant die de populaire televisiekok twee weken geleden 'betrapte' met Symonds.

"Vier keer schat, niet meer"
Ramsay bekende eerder deze week tegenover zijn vrouw dat hij haar met Symonds had bedrogen, maar het stel geeft er alle schijn van samen te zullen blijven. Tijdens zijn affaire met Symonds, die volgens haar zeven jaar duurde, heeft hij haar opgebiecht dat hij nog andere liefjes had.

Imago van gezinsman verpletteren
Volgens Symonds, die een bestseller schreef over buitenechtelijk gestoei en nu op wraak lijkt te zinnen, was zij meer dan zijn minnares. "Ik was zijn vertrouweling, hij noemde me zelfs zijn 'soulmate'". Maar nu lijkt de blonde Symonds, die volgens andere bronnen geld zou hebben gekregen van News of the World om Ramsay erin te tuinen, vastberaden Ramsays imago van bonkige gezinsman aan diggelen te gooien.

Zo vertelt ze hoe de kok kickte op het risico om tegen de lamp te lopen en zijn minnares zelfs voorstelde aan zijn vrouw Tana. "Genoeg is genoeg. Hij zou op zijn knieën moeten kruipen van nederigheid. Maar nee, meneer liegt. Hij zou er goed aan doen zijn geheugen eens op te frissen en mijn dagboeken te lezen. Hij is hypocriet en het is ongelooflijk hoe lang hij erin slaagt de schijn op te houden".

Deense schrijfster
"Naast mij had hij een minnares die hij regelmatig zag in Denemarken. Een schrijfster, vertelde hij me, een getrouwde vrouw. Ze hadden elkaar ontmoet na een signeersessie die hij daar deed. Nog die avond hadden ze seks met elkaar en dat is blijven doorgaan. Hij vertelde me ook dat hij seks had met een meisje na het afsluiten van de opnames van zijn serie 'Hell's Kitchen'. Vier jaar geleden in Los Angeles, maar dat was een one night stand. Ik vond dat niet erg, ik had ook andere minaars naast Gordon".

Koningin van het overspel
Symonds is allerminst een heilig prentje. Ze had een affaire met het conservatieve parlementslid Jeffrey Archer en ook die hing ze aan de grote klok. Gedaan met de politieke carrière van de arme Archer. Haar boek 'Having An Affair? A Handbook For The Other Woman' leverde haar de titel 'koningin van het overspel' op, en die koestert ze.

'Wat een rotzak'
Nu vindt ze echter dat ze Ramsay een schop voor zijn broek had moeten geven nadat ze die eerste keer met hem naar bed was geweest, in december 2001. "Hij vond me fysiek en mentaal aantrekkelijk. Ik vond dat hij charisma had. Ik gaf hem mijn nummer en hij begon me vaak te bellen. Hij was ongelukkig in zijn huwelijk, zei hij. We gingen samen met enkele van zijn medewerkers uit en belandden in mijn flat. Toen de anderen weg waren, hadden we seks. Ik was gevleid. Maar enkele dagen later zag ik hoe hij en zijn vrouw hun vierde kind voorstelden in een magazine en daarin ook getuigden over hun IVF-lijdensweg. 'Wat een rotzak', dacht ik toen. Op dat moment had ik hem uit mijn leven moeten bannen".

01-12-2008 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lees mijn gedichten
Lees mijn gedichten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Heather-Stewart-Whyte-001.jpg


Lees mijn gedichten......

Lees mijn gedichten, en je komt erachter hoe ik leef,
Lees mijn gedichten, en dan weet je op welke wolk ik zweef.

Lees mijn gedichten, veel inspiratie haal ik uit me eigen leven,
Lees mijn gedichten, je zult zien dat ik naar het beste wil streven.

Lees mijn gedichten, laat een reactie achter, dat maakt me blij,
Lees mijn gedichten, en je hebt een reactie terug van mij!

30-11-2008 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierenactivisten voeren actie aan winkel Phaedra Hoste

Dierenactivisten voeren actie aan winkel Phaedra Hoste

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/phaedre-hoste.jpg
Respect voor Dieren verklaart specifiek Phaedra Hoste te blijven bezoeken tot ze ontslag neemt als gezicht van Pelsland.

Vandaag protesteert de dierenrechtenorganisatie "Respect voor Dieren" aan een drietal winkels in Antwerpen tegen het gebruik van bont in kledij. Onder andere de modeshop voor honden van Phaedra Hoste, Baziel en Blanche, wordt geviseerd. Unizo Antwerpen countert het protest en nam een deurwaarder mee naar de acties. Die moet eventuele inbreuken tegen de wetgeving vaststellen.

Unizo betreurt de acties en vindt vooral de plaats slecht gekozen. "Wij respecteren de mening van de actievoerders, we vinden alleen dat uitstalramen niet de correcte plaats zijn om politieke statements te maken", zegt Nico Volckeryck van Unizo. "Wij betreuren ook dat de Antwerpse burgemeester de betoging toelaat, terwijl wij om een alternatieve route hadden gevraagd", gaat hij verder.

Kleine ondernemers getroffen
Alle winkels die belaagd worden, liggen in de zijstraten van de belangrijkste Antwerpse winkelassen. Dat is niet toevallig, want op bijvoorbeeld de Meir zijn dergelijke protesten verboden volgen Unizo. Het negatieve aan de zaak is volgens de ondernemersorganisatie dat daardoor de kleinere ondernemers en niet de grote ketens getroffen worden.

Er was tijdens de acties al een incident waarbij borden tegen een gevel van een zaak geplaatst werden. Dat is privé-eigendom. De winkelverantwoordelijke vroeg om de borden weg te halen, maar dat werd geweigerd door de actievoerders. De politie is aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

"Respect voor Dieren" verklaart specifiek Phaedra Hoste te blijven bezoeken tot het model ontslag neemt als gezicht van kledingzaak Pelsland.

30-11-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney maakt zich op voor Britse X Factor

Britney maakt zich op voor Britse X Factor

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Britney-Spears-Paris-Hilton_0.jpg
Britney Spears heeft na optredens in televisieshows in Duitsland en Frankrijk deze avond een optreden in de Britse X Factor op de agenda staan. "Haar album heet 'Circus', dus we maken er een echt circus van", vertelt X Factor-choreograaf Brian Friedman aan BBC News. "Ik zou niet gek opkijken als er olifanten bij zijn." Friedman werkte eerder samen met de popster aan verschillende tournees en videoclips van de zangeres.

Geen coach
In tegenstelling tot sterren als Mariah Carey en de leden van Take That neemt Spears niet de rol van coach op zich in de show, die wekelijks door miljoenen Britten wordt gevolgd. De laatste vijf finalisten in het programma met jurylid Simon Cowell zingen hits van de zangeres als 'Baby one more time', 'Toxic' en 'I'm not a girl, not yet a woman'.

Niet op de foto
Kwatongen beweren dat de finalisten, de juryleden en de crew geen contact mogen maken met Spears. Ze zou een team van ruim veertig medewerkers in haar kielzog hebben die haar compleet afschermen van de buitenwereld. De finalisten mogen naar verluidt ook niet vanuit de coulissen kijken naar het optreden van de popster en niet met haar op de foto.

Miley Cyrus
Naast Spears zingt Miley Cyrus haar nieuwste single '7 Things' in de populaire talentenjacht, die deze avond live wordt uitgezonden door de Britse zender ITV.

30-11-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badpak Pamela Anderson brengt 420 euro op

Badpak Pamela Anderson brengt 420 euro op

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela-anderson-5.jpg
Een badpak van de voormalige Baywatch-ster Pamela Anderson heeft op een veiling in Amsterdam 420 euro opgebracht. Het rode badpak met een handtekening van de rondborstige actrice zelf maakte deel uit van een uitgebreide collectie memorabilia van showbizzsterren die bij het Amsterdamse veilinghuis 'Boven's' onder de hamer ging.

Een boxershort van Mohammed Ali leverde eveneens 420 euro op, terwijl een hoed van Michael Jackson niet van de hand ging omdat het minimumbedrag niet werd gehaald. Onder andere schoenen van Yoko Ono, een gesigneerde viool van Jaap van Zweden en ontelbare gesigneerde foto's van diverse internationale beroemdheden vonden verder een nieuwe koper. Bij elkaar volgden ongeveer negentig mensen de openbare verkoop.

De collectie is afkomstig van Michou Daniels, die acht jaar geleden begon met de winkel Famous in Amsterdam. Hier verkocht ze memorabilia van sterren die ze al sinds haar veertiende verzamelde. Ondertussen is Famous uitgegroeid tot een meer kunstgerichte winkel. Mede daarom doet Daniels afstand van een groot deel van haar verzameling.

30-11-2008 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karige kerst voor kinderen Reese Witherspoon

Karige kerst voor kinderen Reese Witherspoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/reese-witherspoon.jpg
Dat hun ouders goedbetaalde acteurs zijn, betekent niet dat Ava (9) en Deacon (5) Philippe tijdens kerst worden overladen met cadeaus. Dat vertelt hun moeder Reese Witherspoon aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ik ben daar best streng in", bekent ze. "Ik denk dat kinderen beter maar een paar dingen kunnen hebben die ze heel leuk vinden dan een overdaad aan spullen. Als ze maar één of twee dingen krijgen, dan waarderen ze het des te meer."

Ondanks de weinige cadeaus wordt kerst verder wel uitbundig gevierd in huize Witherspoon. De 32-jarige actrice kruipt daarbij zelf achter het fornuis. "Ik geniet heel erg van het koken", vertelt ze.

Ook wordt het huis versierd, inclusief de Oscar die Witherspoon in 2006 won voor haar rol in 'Walk the line'. "Met kerst geven ze het beeldje een mutsje en een kleine sjaal. Omdat hij het anders koud krijgt."

Witherspoon kreeg Ava en Deacon met haar ex-man Ryan Philippe. Het acteursstel ging in 2006 uit elkaar na een huwelijk van zeven jaar.

30-11-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geleende sieraden Winona Ryder verdwenen

Geleende sieraden Winona Ryder verdwenen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/winona-ryder.jpg
De armband en de ring die Winona Ryder leende van modehuis Bulgari voor een modefeestje zijn spoorloos verdwenen. Dat beweert het Franse tijdschrift Voici. De actrice leende de sieraden met een waarde van tienduizend euro voor de Marie Claire Awards in Madrid.

Na het feestje zou ze zijn vergeten de juwelen terug te geven aan het modehuis. Naar eigen zeggen besloot de actrice daarop de sieraden af te geven bij de balie van haar hotel zodat ze daar konden worden opgehaald. Volgens het tijdschrift blijkt uit beelden van de bewakingscamera's van het hotel echter dat Ryder niets heeft afgegeven. Een woordvoerder van Bulgari wilde niet reageren op het verhaal.

Het verdwijnen van de sieraden is saillant omdat Ryder in 2001 betrapt werd op winkeldiefstal. Op beelden van bewakingscamera's was duidelijk te zien hoe ze in een kledingzaak in Beverly Hills voor twintigduizend dollar aan kleding in haar tas stopte. Achteraf verklaarde ze dat ze onder invloed was van de zware pijnstillers die ze indertijd slikte na een dubbele armbreuk.

30-11-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!