Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deutsche Grammophon biedt verliesvrije downloads aan

Deutsche Grammophon biedt verliesvrije downloads aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/deutsche-grammophon.jpg
Het Duitse platenlabel voor klassieke muziek Deutsche Grammophon biedt een beperkt aantal nummers en albums van zijn online muziekwinkel voortaan in het 'lossless' of verliesvrije flac-formaat aan. Dat meldt Deutsche Grammophon in een communiqué. Het flac-formaat is ideaal voor klassieke muziek omdat het een betere kwaliteit garandeert dan bijvoorbeeld een mp3- of ogg-formaat.

Het overgrote deel van de bestanden in de online muziekwinkel wordt nog steeds aangeboden onder de vorm van een drm-vrij mp3-formaat met een bitrate van 320 kbps, maar daarnaast is er nu ook een beperkte selectie beschikbaar van albums en nummers die in flac-formaat kunnen worden gedownload.

Flac wil zoveel zeggen als Free Lossless Audio Codec en is een compressietechniek om audio op te slaan. Het woord Lossless (verliesvrij) in de term verwijst naar het feit dat de audiogegevens worden opgeslagen zonder dat er enige vorm van gegevensverlies ontstaat.

Het flac-formaat verschilt hierdoor onder andere van het mp3-formaat, een compressietechniek waarbij wel gegevens verloren gaan (lossy). Zo'n mp3-bestand dat vervolgens terug wordt omgezet in een wav-bestand, heeft aan kwaliteit ingeboet ten opzichte van het origineel, daar waar decompressie van het verliesvrije flac-formaat een exacte kopie oplevert van het originele bestand.

Deze eigenschap zorgt er wel voor dat een flac-bestand minder compact is dan een bestand dat werd gecodeerd door middel van een lossy of niet-verliesvrije methode.

Een andere nieuwigheid die DG toevoegt aan zijn webwinkel, is de mogelijkheid om "fysieke" cd's en dvd's te bestellen. De prijs voor een thuis te bestellen cd varieert van 8,99 euro tot 19,99 euro.
DG is de oudste platenmaatschappij ter wereld en werd in 1898 door Emil Berliner, de uitvinder van de langspeelplaat, en zijn broer Josef in Hannover opgericht. De online muziekwinkel van DG (www.dgwebshop.com) werd eind 2007 gelanceerd. Vandaag wordt de platenmaatschappij nog altijd algemeen beschouwd als dé referentie op wereldvlak voor klassieke muziekopnames en -verkoop.

07-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eredoctoraat voor John le Carré

Eredoctoraat voor John le Carré

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/john-le-carr.jpg
De Britse auteur van spionageromans John le Carré heeft de titel van doctor honoris causa gekregen van de Universiteit van Bern, die daarmee een van haar oud-studenten wil belonen. Dat meldt de universiteit.

De 77-jarige David John Moore Cornwell, beter bekend onder de naam John le Carré, studeerde Duitse literatuur in Bern van 1948 tot 1949. Hij werd een tiental jaar later agent bij de Britse geheime diensten, eerst in Bonn en daarna in Hamburg.

"Naast spioneren heb ik ook nog handdoeken verkocht, ben ik gescheiden, heb ik olifanten gewassen, ben ik weggelopen van school, heb ik een kudde schapen uitgeroeid met een obus van ruim tien kilogram omdat ik te dom was om de instructies te begrijpen van de artillerieofficier, en heb ik les gegeven aan kinderen in een speciale school", aldus de kersverse doctor op zijn website.

07-12-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gomorra grote winnaar op de European Film Awards

Gomorra grote winnaar op de European Film Awards

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gomorra.jpg
Scène uit Gomorra.

'Gomorra', de film van de Italiaanse regisseur Matteo Garrone, is de grote winnaar van de 21ste editie van de European Film Awards. De film, gebaseerd op het controversiële boek van Roberto Saviano over de Napolitaanse maffia, kaapte vanavond in de Deense hoofdstad Kopenhagen vijf prijzen weg.

Verschillende prijzen
Het was de 21ste keer dat de Europese Filmprijzen werden uitgereikt en de eerste keer dat ze georganiseerd werden in een Scandinavische hoofdstad. 'Gomorra' won niet alleen de prijs voor beste film, maar ook beste regisseur, beste acteur, beste cinematografie en beste scenarist. Auteur Roberto Saviano leeft momenteel ondergedoken uit angst voor represailles van de Camorra. De prent is tevens de Italiaanse inzending voor de Oscars.
Naast 'Gomorra' waren ook 'Il Divo' van Paolo Sorrentino (Italië), 'Entre les Murs' van Laurent Cantet (Frankrijk), 'Happy-Go-Lucky' van Mike Leigh (Groot-Brittannië), 'El Orfanato' van Juan Antonio Bayona (Spanje) en 'Waltz with Bashir' van Ari Folman (Israël) genomineerd in de categorie beste film.

Acteur en actrice
Toni Servillo won de prijs voor beste acteur voor zijn rol in zowel 'Gomorra' als in een andere Italiaanse film, 'Il Divo'. Beste actrice was Kristin Scott Thomas voor haar rol in 'Il y a longtemps que je t'aime', de film van de Fransman Philippe Claudel over Juliette, die na 15 jaar zonder contact met haar familie en een verblijf in de gevangenis, intrekt bij haar jongere zus Léa, die haar opvangt, samen met haar man en twee dochtertjes.

België
Ook België was in Kopenhagen vertegenwoordigd, met een nominatie voor Tuur Florizoone's muziek voor 'Aanrijding in Moscou' en een nominatie als beste actrice voor Arta Dobroshi in 'Le Silence de Lorna'. Florizoone moest het afleggen tegen Max Richter, die de muziek schreef van 'Waltz with Bashir'. Florizoone was in oktober ook al genomineerd voor de World Soundtrack Awards in Gent. Het speelfilmdebuurt van regisseur Christophe Van Rompaey, met Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh in de hoofdrollen, won al prijzen op verschillende internationale filmfestivals.

Dardenne
De Kosovaarse Arta Dobroshi speelt in 'Le Silence de Lorna', de nieuwe film van de Jean-Pierre en Luc Dardenne Lorna, een jonge Albanese die in België woont en met haar geliefde een snackbar wil openen, maar om dat doel te bereiken in steeds grotere problemen verzeild geraakt. De prijs voor beste actrice ging naar Kristin Scott Thomas. 'Ben X', het filmdebuut van Nic Balthazar, was genomineerd voor de publieksprijs, de People's Choice Award, maar hij moest het afleggen tegen 'Harry Potter and the Order of the Phoenix' van David Yates.

Unieke bijdrage
Speciale prijzen waren er weggelegd voor de Britse actrice Judi Dench, die een Lifetime Achievement kreeg, en de grondleggers van de Dogmafilms, Sören Kragh-Jacobsen, Kristian Levring, Lars von Trier en Thomas Vinterberg. Zij kregen een prijs voor "hun unieke bijdrage aan de filmwereld en hun toewijding aan de Europese film".

07-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny von Bulow gestorven na jarenlange coma

Sunny von Bulow gestorven na jarenlange coma

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sunny-van-bulow.jpg
Societyfiguur Martha "Sunny" von Bulow, die in de jaren tachtig het voorwerp uitmaakte van één van de meest ophefmakende rechtszaken ooit, is gestorven in een verzorgingsinstelling in New York. De vrouw lag al meer dan 28 jaar in een coma. Ze is 76 jaar geworden.

Film
Haar man Claus von Bulow werd ervan verdacht zijn steenrijke echtgenote te hebben willen vermoorden met een overdosis insuline. Hij werd nooit veroordeeld, maar het verhaal werd later wel verfilmd in 'Reversal of Fortune', met Glenn Close en Jeremy Irons in de hoofdrol.

Overdosis insuline
Sunny von Bilow werd net voor Kerstmis 1980 opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw, die een voorgeschiedenis van drug- en alcoholmisbruik had, was buiten bewustzijn aangetroffen in haar villa. De dokters concludeerden dat haar hersenen waren beschadigd. Sindsdien leefde ze in een vegetatieve toestand. Haar man werd ervan verdacht haar een overdosis insuline te hebben toegediend. Hij moest zich tweemaal voor de rechtbank verantwoorden, maar werd vrijgesproken. Claus von Bulow leeft nu in Londen, waar hij boekenrecensies schrijft.

Sunny von Bulow was de enige erfgename van de steenrijke magnaat George Crawford. In 1957 trouwde ze een eerste keer met de Oostenrijkse prins Alfred von Auersperg, met wie ze twee kinderen kreeg. In 1965 scheidden ze. Een jaar later hertrouwde ze met Claus von Bulow, lid van een bekende Deense familie. Ze kregen samen één dochter.

07-12-2008 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke foto's Lennon en Yoko Ono duiken op in Nederland

Unieke foto's Lennon en Yoko Ono duiken op in Nederland

Om Woman te bekijken druk op de foto.

.
Lennon en Ono tijdens hun 'Bed In' in Amsterdam

Een fotograaf van het dagblad De Telegraaf heeft een serie unieke foto's teruggevonden van de 'Bed-In' die John Lennon en Yoko Ono in maart 1969 hielden in het Hilton Hotel in Amsterdam.

Fotojournalist Nico Koster verloor de kostbare negatieven van een exclusieve fotoshoot die hij in kamer 902 mocht doen. Recent vond zijn dochter het materiaal echter terug in een doos met oude babyfoto's. Koster gaat de foto's in maart in zijn 'Galerie Moderne' in Amsterdam tentoonstellen.

The Beatles-zanger en zijn echtgenote bleven tijdens hun huwelijksreis een week lang in bed in het Hilton Hotel. Zij wilden daarmee de wereldvrede promoten en protesteren tegen de oorlog in Vietnam. De beelden haalden de voorpagina's van kranten over de hele wereld.

07-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano wil straatverbod voor stalker

Alyssa Milano wil straatverbod voor stalker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/alyssa-milano.jpg
Alyssa Milano heeft een straatverbod aangevraagd voor een man die haar zou stalken. Hij zou regelmatig hebben geprobeerd de actrice te ontmoeten en daarbij steeds dreigender gedrag hebben vertoond.

De man, van wie alleen bekend is dat hij uit Californië komt, zou ook de ouders en broer van de actrice bedreigen. De 35-jarige Milano heeft daarom ook voor hen bescherming gezocht.

07-12-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden Russell Brand wint Britse komedieprijs

Omstreden Russell Brand wint Britse komedieprijs

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/russell-brand.jpg
Russell Brand heeft de award voor beste live stand-upcomedian gewonnen bij de British Comedy Awards. De omstreden komiek was niet aanwezig op de show in Londen. In een videoboodschap verklaarde Brand zijn award op te dragen aan Jonathan Ross.

Met die opmerking verwees Brand naar het incident waarbij hij en Ross vorige maand betrokken waren. In de show van Brand op BBC Radio 2 pleegden de twee komieken een serie treitertelefoontjes naar de 78-jarige Fawlty Towers-acteur Andrew Sachs. Brand nam, net als twee Radio 2-bazen, ontslag na de beroering die hierdoor ontstond. Jonathan Ross werd drie maanden geschorst door de BBC.

Ross was ook genomineerd voor een British Comedy Award. Zijn talkshow 'Friday night with Jonathan Ross' maakte kans op de prijs voor beste komedieshow. TV Burp van Harry Hill won echter in deze categorie.

07-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Queen bespaart op geschenken en inpakpapier

Britse Queen bespaart op geschenken en inpakpapier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/elizabeth2.jpg
De Britse queen Elizabeth II, die al bekend was voor haar spaarzaamheid, houdt wegens de crisis de vinger nog meer op de knip. Ze gaat nu ook besparen op kerstgeschenken.

De koninklijke leverancier van kerstgeschenken is gevraagd om minder dure items uit te kiezen. De vorige jaren werd er niet op een pond meer of minder gekeken, en deed de koningin onder meer luxueuze manchetknopen of aanstekers cadeau. Nu werd een limiet van 50 pond (58 euro) per cadeau vooropgesteld. De pakjes zullen worden verpakt in gerecycleerd papier.

Ook prinsen William (26) en Harry (24) kregen de opdracht hun kerstvakantie niet buitensporig te vieren.

07-12-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin eert Martin Luther King

Aretha Franklin eert Martin Luther King

Om I Say A Little Prayer te bekijken druk op de foto.

.
Aretha Franklin gaat een eerbetoon brengen aan burgerrechtenactivist Martin Luther King. De zangeres beklimt op 19 januari het podium van het John F. Kennedy Center for Performing Arts in Washington voor een gratis concert.

Naast Franklin maken het hiphop-violistenduo Nuttin' but Strings en het Let Freedom Ring Choir hun opwachting. Het eerbetoon wordt gehouden op Martin Luther King Day. De officiële Amerikaanse feestdag valt jaarlijks op de derde maandag van januari, rond de tijd van de verjaardag van de vermoorde burgerrechtenactivist op 15 januari.

07-12-2008 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesrijk
Liefdesrijk


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alyson-Michalka-008.jpg


ik kruip
onder de wolken door
zwevend
op weg naar het liefsrijk
in jouw teder kloppend hart
dat overslaat in het mijne

07-12-2008 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A-Rod ontkent relatie met Madonna

A-Rod ontkent relatie met Madonna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/alex-rodriguez.jpg?t=1228570476
Baseballspeler Alex Rodriguez noemt de verhalen over een relatie tussen hem en Madonna onzin. "We zijn vrienden. Verder niets", verklaart hij tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik ben naar twee van haar concerten geweest, maar ik heb gelezen dat ik er wel twintig heb bezocht. Ik las ook dat we samen een appartement aan het kopen zijn. Dat is absoluut belachelijk en niet waar."

'Affaire'
Er gaan al maanden geruchten over een affaire tussen de speler van de New York Yankees en de 50-jarige zangeres. Madonna en Guy Ritchie kondigden in oktober hun scheiding aan na een huwelijk van 7,5 jaar. Een maand eerder liep het huwelijk van de baseballspeler al op de klippen. De afgelopen weken werden Madonna en A-Rod, zoals Rodriguez wordt genoemd, regelmatig samen gezien.

Respect
Volgens de 33-jarige sportman moet daar echter niets achter worden gezocht. "Ik heb heel veel respect voor Madonna. Ze wil van deze wereld een betere plek maken. Ze heeft een fantastische carrière en we zijn vrienden. Maar daar blijft het bij."

06-12-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Hudson vereerd met Grammy-nominaties

Jennifer Hudson vereerd met Grammy-nominaties

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-hudson-3.jpg
Jennifer Hudson is dolblij met haar Grammy-nominaties. Woensdag werd bekend dat de zangeres, die zich onlangs terugtrok uit de spotlights na de moord op haar moeder, broer en neefje, kans maakt op vier Grammy Awards. Ze is onder meer genomineerd voor haar titelloze debuutalbum en als beste r&b-zangeres.

De 27-jarige Hudson kan nog altijd niet geloven dat ze de top van de Amerikaanse muziekindustrie heeft bereikt. "Het is altijd mijn droom geweest om een album uit te brengen, dus om vier keer genomineerd te worden, is echt een zegen", stelt ze in een verklaring. "Ik ben ontzettend vereerd met de nominaties."

De Grammy-nominaties werden bekendgemaakt een dag nadat Jennifers schoonbroer, William Balfour, de drievoudige moord ten laste werd gelegd. De 27-jarige ex van Julia Hudson, de zus van de artieste, ontkent dat hij iets heeft te maken met de moorden. Naast de moeder en broer van Jennifer en Julia werd eind oktober ook het 7-jarige zoontje van Julia om het leven gebracht.

06-12-2008 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears wil kleinere borsten

Britney Spears wil kleinere borsten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-23.jpg
Britney Spears is haar tieten beu. "Ik heb een liefde-haat verhouding met mijn borsten. Momenteel haat ik ze, en wil ik ze laten verkleinen zodat ik weer in de outfits geraak die ik zo graag draag", aldus La Spears.

Spears wil zich naar verluidt van top tot teen onder handen laten nemen, na kritiek over haar uiterlijk tijdens haar laatste tv-optredens. "Toen ze bestempeld werd als een mimespeelster met pornoallures, begon ze zich wel vragen te stellen over haar uiterlijk. Ze wil nu meer een 'rock chick' imago", aldus een insider.

Volgens een andere bron slikt Spears zich te pletter aan dieetpillen om in recordtempo af te vallen voor haar aanstaande wereldtournee. "Ze loopt de hele dag naar de wc", was de weinig verhullende verklaring.

06-12-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurken van Posh zijn al uitverkocht

Jurken van Posh zijn al uitverkocht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/posh.jpg
De chique jurkencollectie van Victoria Beckham hing vanaf gisteren in de rekken van de Londense winkel Selfridge. De ontwerpen bleken meteen een hit te zijn, want tegen de avond waren ze al uitverkocht.

Exclusief
Tegen 3 uur in de namiddag hingen er nog maar drie jurken ontworpen door Victoria Beckham in de winkels van Selfridge. Posh liet er maar 400 exemplaren van, die wereldwijd verkocht zullen worden. Hiermee wilde ze het exclusieve karakter van de jurk benadrukken, en het heeft nog gewerkt ook. In de rekken van Selfridge hingen er 58. Volgende maand zullen de ontwerpen ook in Groot-Brittannië in Harrods, Bergdorf Goodman en in Amerika bij Neiman Marcus en bij Restir in Tokyo kunnen verkrijgbaar zijn.

Geen goede zangeres
Posh wil ernstig genomen worden als ontwerpster: "Toen ik nog bij de Spice Girls zat, werd ik niet serieus genomen op vlak van mode. Nu moet ik zoveel mogelijk deuren zien te openen. Ik was geen goede zangeres, maar ik vind wel dat ik goed ben in ontwerpen.

Investering
Voor de goedkoopste jurk uit haar collectie moet je ongeveer 1600 euro neertellen. "Het zijn moeilijke financiële tijden en voor deze prijs zoeken vrouwen naar een stuk dat tegelijkertijd een investering is. En geef toe, dat zijn mijn jurken, niet?", aldus Victoria.

06-12-2008 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah is machtigste vrouw in entertainment

Oprah is machtigste vrouw in entertainment

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oprah.jpg
Oprah Winfrey is door het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter uitgeroepen tot machtigste vrouw in de entertainmentindustrie. Vorig jaar stond de talkshowpresentatrice nog op de zesde plaats van de lijst. Toen domineerde Disney-bestuurslid Anne Sweeney de lijst. Dit jaar staat zij op nummer twee.

Oprah heeft haar koppositie verdiend door haar veelzijdigheid en haar grote culturele invloed, aldus het tijdschrift. Naast haar presentatiewerk geeft ze een eigen tijdschrift uit en doet ze veel liefdadigheidswerk.

Actrice Angelina Jolie staat op nummer 24. Zij heeft wel het meest verdiend in 2008, met films die bruto meer dan 1 miljard dollar in het laatje brachten. Daardoor kon ze meer dan 15 miljoen dollar vragen voor een filmrol. Julia Roberts, die eveneens aan 15 miljoen dollar per film zit, kwam op de derde plaats, gevolgd door de best betaalde vrouw van vorig jaar, Reese Witherspoon.

Presentatrice en voormalig model Tyra Banks bekleedt de 36ste plek. Tienerster Miley Cyrus sluit de lijst op nummer honderd.

06-12-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Greet Rouffaer Huis heet voortaan Oscare

Het Greet Rouffaer Huis heet voortaan Oscare

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/greet-rouffaer.jpg
Het Greet Rouffaer Huis in Merksem verandert van naam en zal voortaan Oscare heten, wat staat voor "Organisation for burns, scar after-care & research". De naamsverandering komt er na het ontslag van actrice Greet Rouffaer uit de raad van bestuur.

Rouffaer vertrok uit eigen beweging, omdat ze in haar verwerkingsproces een hoofdstuk uit haar leven wil afsluiten. Ze wenste daarbij haar naam ook niet langer aan het Huis te verlenen.
Het Greet Rouffaer Huis werd opgericht naar aanleiding van het ongeval van de actrice op de set van Wittekerke in 1998, waarbij ze ernstige brandwonden opliep in het gelaat en aan de handen.

Nazorg brandwondenpatiënten
De organisatie verleent nazorg aan brandwondenpatiënten en brengt lotgenoten samen. De naamswijziging verandert daar niets aan. Oscare wil zich verder ook sterker profileren als onderzoekscentrum waarbij onderzoek naar vernieuwende littekenbehandelingen een van de speerpunten wordt. In de toekomst zullen ook mensen met acnélittekens en couperose welkom zijn.

06-12-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Monroe-verzameling onder de hamer

Marilyn Monroe-verzameling onder de hamer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marilyn-monroe.jpg
Een verzameling foto's van Marilyn Monroe van de tijd dat zij nog onbekend was tot haar tijd als sekssymbool in Hollywood gaat deze maand onder de hamer. Sommige van de foto's zijn gemaakt door enkele van de grootste namen in de fotografie, onder wie Richard Avedon en Bert Stern.

Tijdens drie sessies op 16 en 17 december worden de ruim honderd afbeeldingen geveild bij veilinghuis Christie's. Het is de grootste Monroe-verzameling die op de markt komt. Veel afbeeldingen stonden in 2004 geëxposeerd op een tentoonstelling in het Brooklyn Museum met de titel 'I Wanna Be Loved By You'.

Hoogtepunt is een serie van 59 afbeeldingen van wat bekend werd als de 'Laatste Zitting' -een fotoshoot voor Vogue, enkele weken voor de dood van de actrice in 1962.

06-12-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett heeft ster op Walk of Fame in Hollywood

Cate Blanchett heeft ster op Walk of Fame in Hollywood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cate-blanchet.jpg
De Australische actrice Cate Blanchett heeft een ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood. Haar ster is al de 2.376ste op de sterrenboulevard in de Amerikaanse filmstad.

Blanchett werd vergezeld door Steven Spielberg, die haar regisseerde in de vierde "Indiana Jones" ("Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"), en door David Fincher. Deze laatste draaide met haar en met Brad Pitt de film "The Curious Case of Benjamin Button" die binnenkort in de Amerikaanse zalen komt.

De 39-jarige Australische actrice kreeg in 2005 de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in "The Aviator" van Martin Scorsese. Ze was nog vier keer genomineerd voor een Oscar, voor de films "Elizabeth: The Golden Age", "I'm Not There", "Notes on a Scandal" en "Elizabeth". Ze is nog bekend van films als "The Talented Mr. Ripley" en de "Lord of the Rings"-trilogie.

Op de Walk of Fame worden sinds de jaren zestig sterren opgedragen aan filmsterren en persoonlijkheden uit de theater-, tv-, radio- en muziekwereld.

06-12-2008 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33 jaar voor O.J. Simpson

33 jaar voor O.J. Simpson

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oj-simpson-2.jpg
De rechter legde zoveel opeenvolgende en simultane straffen op dat veel aanklagers niet begrepen wat voor straftijd Simpson nu eigenlijk kreeg.

O.J. Simpson is vrijdag tot een gevangenisstraf van 33 jaar veroordeeld. De gevallen American footballspeler en acteur werd schuldig bevonden aan wederrechtelijke vrijheidsberoving en beroving onder bedreiging met een vuurwapen, na een mislukte poging sportmemorabilia en persoonlijke voorwerpen terug te krijgen van twee handelaren in een hotel in Las Vegas.

"Veel meer dan een stommiteit"
Voordat rechter Jackie Glass vrijdag uitspraak deed, stak de 61-jarige Simpson een emotioneel betoog af, waarin hij spijt betuigde en verklaarde van niemand iets te hebben willen stelen.

Simpson leek op een gegeven moment zelfs bijna in tranen uit te barsten, maar de rechter liet zich niet van haar stuk brengen. "Het was veel meer dan een stommiteit", zei ze, waarna ze snel de straf uitsprak.

Overweldigend bewijs
Simpson zei dat hij destijds slechts had geprobeerd memorabilia en andere aandenkens, waaronder de trouwring van zijn eerste vrouw, terug te krijgen. De rechter oordeelde echter dat het om een gewelddadige confrontatie ging, waarbij zeker één pistool werd getrokken. Iemand had kunnen worden gedood, zei ze. Het bewijsmateriaal was daarbij overweldigend; de planning, de confrontatie zelf en de nasleep, alles was opgenomen.

Verwarring alom
Glass, bekend om haar strenge straffen, legde vervolgens zo'n hoeveelheid opeenvolgende en simultane straffen op dat zelfs veel aanklagers niet direct begrepen wat voor straftijd Simpson nu eigenlijk kreeg. Simpson is uiteindelijk veroordeeld tot 33 jaar, maar maakt kans op voorwaardelijke vrijlating na negen jaar.

Verscheidene malen benadrukte Glass dat haar strafoplegging niet beïnvloed is door de gebeurtenissen uit 1995, toen Simpson werd vrijgesproken van de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en haar vriend Ronald Goldman. "Ik ben hier niet om vergeldingsmaatregelen voor een andere zaak te nemen", zei ze.

Geen vrijlating op borgtocht
Nadat een verzoek werd afgewezen om op borgtocht vrijgelaten te worden zolang hij in beroep gaat, werd Simpson direct afgevoerd naar de gevangenis. Simpsons medeverdachte en voormalige golfmaatje Clarence Stewart werd veroordeeld tot zeker vijftien jaar.

06-12-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Playboyfoto's Do onthuld

Eerste Playboyfoto's Do onthuld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/do.jpg
De eerste Playboyfoto's van Do zijn onthuld. Op de website van het herenblad staan vier kiekjes van de fotoshoot in Zuid-Afrika. Ook is in een filmpje te zien hoe Dominique van Hulst, zoals haar volledige naam luidt, zich blootgeeft.

Bos, platteland, strand
Tijdens het uitstapje in Zuid-Afrika werden foto's genomen in het bos, op het platteland en op het strand. Zo is op de foto's en in het filmpje te zien hoe Do naakt op een schommel zit die aan een boom hangt en tot aan haar borsten wordt ingegraven in het zand. Ook rende ze voor de fotograaf van Playboy naakt met een vlieger over het strand.

To Do or not to Do?
Begin deze week verschenen op het weblog VKMag nog enkele vermeende foto's van de naaktreportage. Playboy ontkende direct dat het gaat om uitgelekte kiekjes van Do. De foto's tonen een vrouw die over het strand dartelt.

De Playboy met de fotoreportage van Do ligt vanaf donderdag in de winkel.

06-12-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!