Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo's zijn mopjes over hun XXL-worst nog niet beu en trakteren cast 'Familie'

Romeo's zijn mopjes over hun XXL-worst nog niet beu en trakteren cast 'Familie'

http://oi67.tinypic.com/2qwk3mu.jpg

De Romeo's kregen eergisteren een onderscheiding voor de verkoop van meer dan 500.000 'Romeo's Frikandel XXL'-curryworsten. Davy Gilles en Chris Van Tongelen waren onder de indruk van de cijfers en ze zijn de kwinkslagen over de lengte van hun worst nog altijd niet beu.

Gunther Levi trakteerde cast en crew van 'Familie', en Kürt Rogiers en Hilde Van Hasendonck genoten ervan. "Lekker pittig" en "mijn maat", viel zoal te horen.

02-07-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-tweeling

Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-tweeling

http://oi64.tinypic.com/20v19xx.jpg

Brad Pitt is vorige week per helikopter op kraambezoek geweest bij de tweeling van zijn goede vriend George Clooney. De acteur was volgens Mirror naar het Britse festival Glastonbury geweest en ging na afloop even langs.

De 53-jarige Brad vloog naar Georges huis in Oxfordshire en landde op een naastgelegen veldje. Het was de eerste keer dat hij de pasgeboren Clooney-tweeling Ella en Alexander zag. Zelf vader van zes kinderen - waaronder tweeling Vivienne en Knox - gaf hij de nieuwbakken ouders naar verluidt nog wat tips.

Als kraamcadeautje had 'ome Brad' volgens Hollywood Life twee dezelfde speelgoedpoppen uit Afrika meegenomen. Brad's dochter Zahara zou dezelfde pop hebben en er dol op zijn.

02-07-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidate Miss Universe: "Ze noemden me 'monster' om mijn moedervlekken"

Kandidate Miss Universe: "Ze noemden me 'monster' om mijn moedervlekken"

http://oi68.tinypic.com/auia2s.jpg

De 20-jarige Evita Patsey Edgar wil volgend jaar Maleisië vertegenwoordigen op de verkiezing van Miss Universe. Evita's lichaam is bezaaid met moedervlekken en daar werd ze als kind zwaar mee gepest. Maar intussen wordt het unieke patroon van moedervlekken als een teken van verleidelijke schoonheid gezien.

Traag maar gestaag wordt het schoonheidsconcept opengetrokken en omarmt de schoonheidsindustrie ook modellen met ongewone huidaandoeningen. Zo werd het Canadese model Winnie Harlow, die aan vitiligo lijdt, ambassadrice voor het Spaanse modemerk Desigual.

Maar toen de Maleisische Evita kind was, vonden haar leeftijdsgenootjes haar een afzichtelijke verschijning. "Monster", riepen ze haar na.

Mensenschuw
"Het was niet makkelijk voor mij. In de lagere school werd ik gepest, als tiener was ik heel timide en mensenschuw. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met mijn eigen looks. Ik vroeg mijn vader om naar school te komen en de gemene kinderen op de vingers te tikken".

De pesterijen zorgden ervoor dat Evita zichzelf begon te verafschuwen. Ze wilde verlost raken van haar moedervlekken en wilde ze allemaal laten wegnemen. Maar dokters vonden dat een te groot risico.

"Gelukkig verminderde het pesten gaandeweg. Toen ik op mijn zestiende op kamp ging met een religieuze organisatie, leerde ik van mezelf te houden en met anderen om te gaan. Toen pas begon ik te aanvaarden hoe ik eruitzie"

Evita hoopt volgend jaar de Maleisische kandidate voor Miss Universe te worden.

02-07-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado

Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado

http://oi64.tinypic.com/28mlo90.jpg

Saartje Vandendriessche heeft vandaag in Lier aan het waterparadijs De Waterperels een nieuw buitenzwembad, nieuwe waterspeeltuin en unieke bandenglijbaan Green Tornado, feestelijk ingehuldigd. Het zou zelfs om een wereldprimeur gaan. De spectaculaire glijbaan met lichteffecten is 96 m lang en 10 m hoog.

"Het is er donker en het lijkt even alsof je tussen de tanden van een haai verdwijnt.... Heel bijzonder met die lichteffecten. En het nieuwe 'all-weather buitenzwembad' is top. Vooral omdat heel het jaar door er 29,5° warm is", vertelt Saartje Vandendriessche.

Het is een ideale aanvulling op het bestaande golfslagbad en de avontuurlijke wildwaterbaan. Lierenaars vinden het geweldig dat eindelijk na 30 jaar er in de Pallieterstad weer een openlucht zwembad is.

01-07-2017 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Bublé bedankt Canadezen voor steun en liefde

Michael Bublé bedankt Canadezen voor steun en liefde

http://oi65.tinypic.com/330rywg.jpg

Michael Bublé heeft zijn landgenoten bedankt voor de liefde en steun die hij van hen krijgt. De Canadese zanger, die maandenlang uit de schijnwerpers bleef om zijn zieke zoontje bij te kunnen staan, nam gisteren de National Arts Centre Award in ontvangst.

De zanger zei het een hele eer te vinden Canada muzikaal te mogen vertegenwoordigen. Dat hij de nationale onderscheiding kreeg tijdens "een emotioneel moeilijke tijd voor mijn familie" raakte hem. "Ik dank jullie voor de liefde en steun die jullie me hebben gegeven", zei Michael volgens Canadese media in zijn dankwoord. "Elke keer dat ik zeg: mijn naam is Michael Steven Bublé en ik ben een Canadees, ben ik trots."

Michael werd emotioneel toen hij het over zijn vrouw Luisana Lopilato, hun twee kinderen en zijn ouders en zussen had. "Woorden schieten tekort om mijn gevoelens voor jullie uit te drukken. Soms is 'ik hou van je' niet genoeg, want wat ik voel is zo veel meer."

Agenda
De 41-jarige zanger zou de National Arts Centre Award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan uitmuntende artiesten, vorig jaar al krijgen. Toen kon hij niet bij de uitreiking zijn vanwege de ziekte van zijn zoontje.

Michael en Luisana maakten in november bekend dat hun driejarige zoontje Noah kanker had. Om het kereltje bij te kunnen staan maakte Michael zijn agenda leeg. Inmiddels gaat het stukken beter met de peuter.

29-06-2017 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R2-D2 brengt 2,4 miljoen op bij veiling

R2-D2 brengt 2,4 miljoen op bij veiling

http://oi66.tinypic.com/10y2b9c.jpg

De beroemde Star Wars-robot R2-D2 is gisteren bij een veiling in Hollywood voor 2,5 miljoen euro verkocht. Het gaat om een van de versies die van de robot is gemaakt. Op de veiling werden meerdere beroemde kledingstukken en rekwisieten verkocht.

De veiling werd georganiseerd door Profiles in History en duurt tot en met zaterdag. Er gingen ook delen van het decor van de filmklassieker 'Casablanca' uit 1942 onder de hamer. Ook het script van alle 17 afleveringen van de sciencefictionserie 'The Twilight Zone' zijn te koop.

Naast R2-D2 konden Star Wars-fans ookbieden op het lichtzwaard van Luke Skywalker uit de eerste twee Star Warsfilms, 'A New Hope' en 'The Empire Strikes Back'. De lightsaber werd uiteindelijk verkocht voor 400.000 euro. Een helm van Darth Vader ging naar de hoogste bieder voor ruim 84.000 euro.

Kenny Baker, die de robot R2-D2 in Star Wars speelde, overleed in augustus op 83-jarige leeftijd. Baker paste met zijn lengte van 112 cm in de creatie R2-D2, die in 1977 voor het eerst in de Star Wars-filmserie opdook. De acteur kroop daarna nog vijf keer in de huid van de robot.

29-06-2017 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anoniem getest: maakt Sergio Hermans AIRrepublic in Cadzand het waar?

Anoniem getest: maakt Sergio Hermans AIRrepublic in Cadzand het waar?

http://oi63.tinypic.com/2vb0vwp.jpg

Sergio Herman waagt zich aan een nieuw avontuur, dit keer met een moderne brasserie in Cadzand die het lekkers van de zee in de spotlights zet. Hij brengt er ode aan zijn overleden vader en, dat kon de anonieme recensent van Goesting Magazine ondervinden, kookt er alweer op héél hoog niveau. Like Goesting op Facebook voor meer straffe recensies.

Herman installeerde z'n nieuwe restaurant op de site van de Cadzandse jachthaven, in een strak, glazen paviljoen. De ontvangst is professioneel en vriendelijk en binnenin hebben we niet alleen zicht op zee vanuit alle hoeken, maar ook op de open keuken, waar een dynamische batterij koks aan het werk is. Op deze maandagmiddag zit Airrepublic vol, een kleurrijk betegeld tafeltje wordt het onze.

De formule is simpel: een driegangenmenu voor € 48, voor duurdere gerechten uit het menu (oesters, gerijpt rundsvlees) vragen ze een supplement. Het aperitiefhapje zet de toon: flinterdun kraakbrood met gerookte paprika, crème van rucola en vinaigrette van duindoornbes, leuk gepresenteerd en lekker. We laten nog een portie sashimi van octopus met Thaise vinaigrette komen (€ 10) en ja hoor: opnieuw een voltreffer.

29-06-2017 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij 2.500 likes moet Phil naar Temptation Island (Ken en Lize zijn alvast fan)

Bij 2.500 likes moet Phil naar Temptation Island (Ken en Lize zijn alvast fan)

http://oi66.tinypic.com/2a65u68.jpg

Phil is al even vrijgezel, gaat graag op reis en ziet er helemaal niet slecht uit. Dé perfecte kandidaat voor Temptation Island, vonden zijn vrienden. Ze overtuigden hem dan ook om deel te nemen aan het nieuwe seizoen, op voorwaarde dat hun fanpagina 2.500 likes haalt. En daar zitten ze eigenlijk niet zo veraf...

Van je vrienen moet je het hebben: "Phil is al even vrijgezel en verdient als geen ander een leuke levenspartner! Die zal hij vanzelfsprekend het best vinden bij een vrouw die al een relatie heeft, in Thailand (hij gaat graag op reis), op Temptation island! Omdat hij nog wat verlegen is willen we hem via deze pagina laten zien dat we hem steunen en vanaf 2500 likes schrijft hij zich in!", staat er op de Facebookpagina.

Intussen zitten ze al over de helft en komt hun einddoel dichterbij. Phil is zich zelfs al aan het voorbereiden: hij oefent zijn gitaarspel (het werkte immers prima voor Ken), en werkt al flink aan zijn spierballen. Daarnaast kreeg hij ook al de steun van Lize en Ken, die hem in een filmpje aanmoedigen. "Wie weet vind je er wel de vrouw van je leven", klinkt het enthousiast. "Als vrijgezel heb je niets te verliezen. Het is een leuke vakantie met vrienden, en als je jezelf blijft kan het alleen maar goed uitpakken."

Ken doet daarna ook een duit in het zakje met de nu al legendarische leuze 'You Phil them up!'. Wil je Phil graag op Temptation Island zien, dan kan je hier de pagina liken. Wie weet wordt hij dan ook echt geselecteerd...

29-06-2017 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie eindigt volgens het boekje: twee huwelijken, een dode

Familie eindigt volgens het boekje: twee huwelijken, een dode

http://oi68.tinypic.com/69kxsj.jpg

Geen seizoensfinale van 'Familie' of er luiden bruiloftsklokken. En dat zal morgen niet anders zijn. Maar eerst pakken er nog enkele donkere wolken samen. Gaat het homohuwelijk tussen Rudi en Zjef wel door? Zegt Veronique dan toch 'ja' tegen Mathias? En wat met de ontvoerde Stefanie? Ondanks een verbeten zoektocht is een drama in de maak. "Ja, er zal een dode vallen", zo licht creatief producer Wim Feyaerts een tipje van de sluier op.

Sensatie gisteravond aan het slot van 'Familie'. Net buiten het huis waar Stefanie Coppens (Jasmijn Van Hoof) al een hele tijd zit opgesloten, doet haar ontvoerder zijn helm af. Het is niet Nieuw-Zeelander Jason, zoals velen de voorbije dagen dachten, maar haar dolverliefde aanbidder Simon (Braam Verreth). Hij zag haar vorig jaar niet graag naar Nieuw-Zeeland vertrekken. Meteen wordt ook duidelijk waarom Stefanie ontvoerd is. En zo is meteen een eerste mogelijke cliffhanger voor de seizoensfinale van morgen opgeblazen. 

Want ging de politie niet massaal op zoek naar Jason om zo Stefanie te kunnen vinden? Alleen: wat de kijker nu weet, is duidelijk nog niet het geval voor haar vader Benny (Roel Vanderstukken) en de speurders. Een en ander zal vanavond en morgen uiteraard ontploffen. "Ja, er zal zelfs een dode vallen. Maar meer kan ik daar uiteraard niet over kwijt", zo houdt creatief producer Wim Feyaerts zich op de vlakte. "Vandaag en morgen zal via flashbacks duidelijk worden waarom en hoe Simon Stefanie ontvoerde na haar terugkeer naar België."

Tijdens de ruim 50 minuten durende seizoensfinale van morgen krijgen de fans ook liefst twee huwelijken te verwerken. Als alles volgens plan verloopt tenminste...

29-06-2017 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lezingenreeks Bill Cosby over seksueel misbruik gaat niet door"

"Lezingenreeks Bill Cosby over seksueel misbruik gaat niet door"

http://oi65.tinypic.com/2z9jucg.jpg

Is Bill Cosby nu van plan om een lezingenreeks te geven over seksueel misbruik of niet? Het idee werd vorige week door zijn advocaat geopperd, maar zou nu toch niet doorgaan na de massale kritiek die op het initiatief is gekomen.

Het proces tegen de Amerikaanse komiek werd vorige week nietig verklaard omdat de jury het niet unaniem eens was geraakt over de vraag of hij schuldig was of niet aan verkrachting.

Vijf dagen na het einde van het proces suggereerde Cosby's woordvoerder dat hij een lezingsreeks wilde geven over seksueel misbruik. De lezingen zouden echter niet over slachtoffers gaan, maar wel over hoe mannen valse beschuldigingen kunnen vermijden en zich ertegen kunnen verweren.

Dat lokte forse kritiek uit, niet in het minst bij de tientallen vrouwen die Cosby ondertussen hebben beschuldigd van misbruik door de ondertussen 79-jarige acteur en komiek.

Maar de plannen lijken nu - voorlopig - weer opgeborgen. Cosby stuurde gisteren een mededeling uit waarin hij de "propaganda dat ik een tour over seksueel misbruik zou doen" afdeed als nonsens. Toch deed hij de deur niet helemaal dicht. "Alle informatie over publieke plannen zal op het gepaste moment worden gegeven." Cosby's woordvoerder zegt dat zijn interview van vorige week uit zijn context was getrokken.

Cosby's advocaat, Angela Agrusa, liet dan weer weten dat Cosby graag opnieuw publiek actief wil zijn, maar dat hij dat waarschijnlijk niet zal doen tot alle criminele beschuldigingen verdwenen zijn. "Ik kan me niet voorstellen dat zijn advocaten dat zullen toestaan."

Volgende rechtszaak in juli 2018

Een rechter in Californië heeft ondertussen een datum bepaald voor de rechtszaak die Judy Huth heeft aangespannen tegen Cosby. De vrouw beschuldigt de komiek ervan haar te hebben gedwongen tot seks in 1974. Ze was toen vijftien jaar.

De zaak kreeg een startdatum zodat aanklagers in Pennsylvania een nieuwe poging kunnen inplannen in het proces tegen Cosby in die staat. Die liep bij een eerdere poging deze maand uit om een nietigverklaring. Alhoewel het nog niet zeker is of de civiele zaak in Californië daadwerkelijk doorgaat, plande de rechter de startdatum van het proces op 30 juli 2018.

Het vermeende misbruik van Judy Huth is volgens de wet in Californië verjaard. Ze kon de gevallen The Cosby Show-ster toch aanklagen omdat ze minderjarig was in 1974. Huth kwam in 2014 naar buiten met haar verhaal. Ze claimt dat ze de televisiester ontmoette op een filmset, waarna hij haar en een vriendinnetje uitnodigde om te komen tennissen in de Playboy Mansion, het landgoed van Hugh Hefner. Daar zou hij haar hebben aangerand.

28-06-2017 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan staat Justin Bieber plots voor je neus. Het overkwam deze Belgische pompbediende

En dan staat Justin Bieber plots voor je neus. Het overkwam deze Belgische pompbediende

http://oi68.tinypic.com/iykf8i.jpg

Wat doet Justin Bieber na een concert? Even stoppen in een tankstation in een piepklein dorpje in Henegouwen, zo blijkt. De pompbediende uit Thieu kon afgelopen zaterdag eerst zijn ogen niet geloven, maar sloeg dan toch een snel babbeltje met het Canadese popidool.

Om 23 uur 's avonds kreeg de Jérémy Willocq van het Q8-station in Thieu de verrassing van zijn leven. Justin Bieber had net opgetreden in Rijsel en was op doorreis naar Duitsland en stopte voor wat aankopen in het tankstation. "Een wereldster ontmoeten, dat doe je niet elke dag", schrijft de pompbediende trots op Facebook. "Justin zag er erg vermoeid uit, dus ik vroeg me af of hij van een concert kwam. Toen hij afrekende hebben we even gebabbeld. Ik ben geen grote fan, maar ik luister wel naar zijn muziek."

De camerabeelden van het tankstation bewijzen dat het wel degelijk om Justin Bieber gaat en niet om een lookalike. De klant heeft namelijk dezelfde tattoos als de zanger en hij had nog dezelfde kledij als op het concert in Rijsel aan.

28-06-2017 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: "Orlando ging toen bewust naakt peddelen"

Katy Perry: "Orlando ging toen bewust naakt peddelen"

http://oi67.tinypic.com/4r8apg.jpg

Superster Katy Perry (32) heeft na een jaar stilzwijgen onthuld waarom ze in augustus vorig jaar voor de kust van Italiaanse eiland Sardinië op een surfplank zat met haar volledig naakte vriend Orlando Bloom. De 40-jarige Britse acteur trok volgens de zangeres zijn zwemslip uit om te checken hoe snel een blootfoto viraal kan gaan op sociale media.

Volgens Katy Perry, die het in maart met Bloom uitmaakte, had de acteur weinig kennis van sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. "Hij geloofde niet dat opvallende kiekjes razendsnel de wereld over kunnen gaan'', vertelde Perry gisteren in een interview. "Toen heb ik hem geadviseerd vlak voor het strand - waar het wemelde van de fotograferende toeristen - even in adamskostuum te gaan. En dat deed Orlando meteen. Een paar uur later waren de foto's van Orlando in vol ornaat wereldwijd trending topic en hij had er ontelbare volgers bij.''

Perry benadrukt dat Orlando Bloom er totaal geen probleem mee had naakt te gaan. Nadeel was wel dat hij haar probeerde over te halen hetzelfde te doen op de wankele surfplank waarmee ze door de golven peddelden. "Dat heb ik bewust niet gedaan. Ik was op dat moment niet in de stemming om bloot te gaan, maar later op ons jacht wel. En dat voelde heerlijk bevrijdend'', aldus Perry die in het vraaggesprek gekscherend opmerkt dat ze 'in therapie is geweest' na het surfplankincident

Orlando Bloom vertelde na alle ophef zich niet te hebben gerealiseerd dat mogelijk fotografen in de buurt waren. "Anders had ik het natuurlijk nooit gedaan'', benadrukte hij vorig jaar in een interview. "Katy en ik waanden ons op het bewuste moment al zo'n vijf dagen moederziel alleen op de wereld. We hadden echt niemand gezien en dat ik werd betrapt verbaasde me.'' Perry noemt dat nu onzin. "Hij - een man die graag in z'n blootje loopt - wist wel degelijk dat de paparazzi ons in het vizier hadden.''

De foto's werden door de meeste internationale showbizz- en nieuwsites gepubliceerd. In de meeste gevallen werden de billen en het kruis van Orlando voor verspreiding netjes vaag gemaakt. Maar nog steeds circuleren de ongeblurde kiekjes van Bloom met zijn peddel op sociale media.

28-06-2017 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader van Beertje Paddington Michael Bond overleden

Geestelijke vader van Beertje Paddington Michael Bond overleden

http://oi63.tinypic.com/2agumhz.jpg

De Britse kinderauteur Michael Bond, de geestelijke vader van het ook bij ons populaire Beertje Paddington, is op 91-jarige leeftijd overleden. Bond overleed gisteren thuis na een korte ziekte, zo laat zijn uitgever HarperCollins weten.

Michael Bond begon op zijn 19de te schrijven, toen hij in Caïro gelegerd was. Zijn eerste boek, 'A Bear Called Paddington', verscheen in 1958. Het was de start van een reeks boeken rond de beer, die bekendstond om zijn liefde voor jam, zijn blauwe duffelcoat en zijn rode hoed.

De boeken van Beertje Paddington zijn in dertig talen vertaald en er zijn meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Onder licentie komt de beeltenis van Beertje Paddington ook in veel merchandising-artikelen terug.

Paddington is geboren in Peru en groeide op bij zijn tante Lucy. Zij leerde hem ook Engels, omdat ze er zeker van was dat hij ooit naar Groot-Brittannië zou gaan. Zijn oom Pastuzo had een café, hoog in de bergen van Peru. Van oom Pastuzo is na een aardbeving niets meer vernomen. Het enige dat hij achterliet was zijn favoriete rode hoed en zijn koffertje met geheime ruimte.

Het figuurtje leidde tot een reeks boeken, meerdere animatieseries en in 2014 een succesvolle film. Daarvan komt later dit jaar een sequel uit.

Bond schiep ook figuren als Olga da Polga, A Mouse Called Thursday en de Franse detective Monsieur Pamplemousse.

28-06-2017 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid twee uur op je feestje? Dat is dan 1.200 euro

Astrid twee uur op je feestje? Dat is dan 1.200 euro

http://oi67.tinypic.com/2ursfp0.jpg

Astrid Coppens verblijft momenteel voor een langere tijd in ons land voor de opnames van de langspeelfilm 'Verborgen Verlangen'. Haar eerste grote acteerjob combineert ze nu met actes de présence waar ze volgens het blad TV Familie grof geld voor vraagt: 1.200 euro voor 2 uurtjes.

Tegenspeler Roel Vanderstukken zegt vandaag in het blad dat Astrid zich heel hard inzet voor haar eerste hoofdrol. "Ze bereidt zich goed voor en pikt aanwijzingen snel op." Maar ook 's avonds zit Astrid niet stil, zo schuimt ze feestjes af. Ze was aanwezig op de opening van Kaai 31 in Hamme. Dit is een danscafé dat Dylan, de zoon van Michel Van den Brande uit The Sky is the Limit, opende.

De stellingbouwer vertelt vandaag in het blad dat Astrid meer vraagt dan andere BV's. "De meesten rekenen voor een acte de présence ongeveer 500 euro aan." Maar het bezoekje van Astrid Coppens in zijn danscafé heeft Dylan zeker geen windeieren gelegd. "Het was een enorm succes", vertelt Michel. "Er is veel volk opgedaagd in Kaai 31 en fans stonden in rijen te wachten voor een foto met de Vlaamse Hollywoodvrouw."  

Toch gaat het Astrid niet allemaal voor de wind: ze is momenteel in een echtscheiding met haar ex John Bryan verwikkeld. De Amerikaanse zakenman zou twee miljoen van haar eisen omdat ze inkomsten zou hebben achtergehouden toen ze nog getrouwd waren.

28-06-2017 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin mag van artsen niet reizen

Aretha Franklin mag van artsen niet reizen

http://oi67.tinypic.com/2z9g048.jpg

Aretha Franklin staat zaterdag niet op het podium tijdens het Toronto Jazz Festival. De 75-jarige Queen of Soul heeft haar optreden op advies van artsen afgezegd, meldt het festival op zijn website.

Aretha kan "op aanraden van haar artsen" deze week niet afreizen naar Canada. Wat de zangeres mankeert, is niet bekendgemaakt. In februari kondigde Aretha aan na 2017 niet meer op tournee te gaan. "Ik blijf nog wel opnames maken, maar ik stop dit jaar met optreden. Het is mooi geweest", zei ze in een tv-interview.

Voor het Toronto Jazz Festival wilde Aretha echter een uitzondering maken. Omdat ze er dit jaar niet bij kan zijn, treedt de Queen of Soul volgend jaar op in de Canadese stad.

27-06-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers (19): "Ik heb me sinds eind mei opgesloten om te blokken"

Olga Leyers (19): "Ik heb me sinds eind mei opgesloten om te blokken"

http://oi65.tinypic.com/wqvlgo.jpg

Oef, de examens zijn achter de rug. Ook bij onze jonge BV's is een zucht van opluchting te horen. Presentatrice Olga Leyers, die in haar tweede jaar rechten zit, blikt terug op de voorbije blokperiode - en kijkt met nog meer plezier vooruit. Want nu is het eindelijk vakantie.

"Ik heb zaterdag mijn laatste examen gehad. Dat was mondeling: staatsrecht. Ik weet al dat ik erdoor ben. De rest is nog afwachten, binnen een week heb ik de uitslag. Als ik herexamens heb, zie ik wel of ik er enkele in de zomer doe of een aantal vakken meeneem naar volgend jaar. Dan spreid ik mijn studies liever zodat ik alles kan blijven combineren. En dan is het mooi meegenomen dat ik tijdens de zomermaanden van andere dingen kan genieten."

"Sinds de paasvakantie voelde ik de druk om te beginnen en kwam ik al minder 'buiten'. Sinds eind mei heb ik me echt opgesloten om me te concentreren op de blok, en mijn examens begonnen op 1 juni. Op het einde was ik het wel beu. De opluchting afgelopen weekend - toen ik er eindelijk van verlost was - was heel groot. Ik ben dan ook eens goed uitgeweest: gaan eten, op café en gaan dansen. En intussen ben ik begonnen aan de trilogie van 'The Lord of the Rings', heerlijk. Vanaf volgend weekend ben ik op de festivals te vinden voor 'At the Festivals' op Q2. En daarvoor moet ik op Werchter alvast twee dagen werken. Of ik vrijdag tijdens het optreden van Bazart (Olga's lief is gitarist Simon Nuytten, red.) ook van dienst ben? Nog geen idee. Hopelijk kan ik gaan kijken, ik zou het anders wel erg jammer vinden. Of misschien kan ik de reportage maken. Al zou dat verslag vast niet geheel onpartijdig zijn. (lacht)"

27-06-2017 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas: "Ik moet mijn trouwkostuum nog gaan kopen" Bewaar artikel

Dimitri Vegas: "Ik moet mijn trouwkostuum nog gaan kopen"

http://oi63.tinypic.com/r2u7tw.jpg

Dimitri Vegas en Like Mike groeiden in enkele jaren uit tot de top van de dj-wereld. Deze zomer trekken ze per privéjet van het ene podium naar het andere, maar het hoogtepunt voor Dimitri (35) volgt in september. Dan stapt hij in het huwelijksbootje met Anouk Matton (24).

Voor honderdduizenden mensen is het aftellen begonnen naar hét hoogtepunt van hun zomer: het immens populaire Tomorrowland. Wie zeker present tekenen op het hoofdpodium zijn de broers Dimitri Vegas en Like Mike, de ongekroonde koningen van het internationale muziekfestival. Maar Dimitri, de oudste, telt toch vooral af naar 7 september. Dan trouwt hij met zijn verloofde Anouk Matton, iets meer dan een jaar nadat hij haar op Ibiza ten huwelijk vroeg. "Onze bruiloft komt steeds dichterbij, maar van stress is voorlopig geen sprake", vertelt Dimitri in Story. "Ook al moet ik mijn trouwkostuum nog gaan kopen. (lacht) De locatie ligt wél vast, het feest zal plaatsvinden op Ibiza. Anouk en ik hebben ons hart daar verloren."

Zelfbescherming
Wie denkt dat Dimitri ondertussen al gewend is aan een massapubliek, komt bedrogen uit. "Op dat vlak zijn we inderdaad al serieus verwend geweest, maar echt wennen doet dat nooit. Dat mijn broer en ik een heel Sportpaleis kunnen vullen met onze muziek blijft heel onrealistisch. Ik besef soms amper wat ons overkomt. Maar geloof me, ondanks al het succes blijf ik met beide voeten op de grond." Die nuchterheid zorgt er ook voor dat Dimitri afstandelijk lijkt. "Dat heb ik nog gehoord, maar eigenlijk klopt dat beeld van mij niet helemaal. Als ik mensen niet ken, bewaar ik inderdaad een zekere afstand. Pas als ik voel dat er een klik is en ik iemand kan vertrouwen, ontdooi ik helemaal. Het is dus eerder een vorm van zelfbescherming."

27-06-2017 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coco Jr.: "Ik heb Geena nooit bedrogen"

Coco Jr.: "Ik heb Geena nooit bedrogen"

http://oi63.tinypic.com/24ybcw9.jpg

De Dinky Toys zijn na 25 jaar terug, en frontman Coco viel meteen weer op door een opmerkelijke uitspraak: "Ontrouw moet kunnen in een relatie", klonk het. Nu nuanceert hij die uitspraak wel in Dag Allemaal: "Voor alle duidelijkheid: ik heb Geena (Lisa, nvdr.) nooit bedrogen".

Coco gelooft niet in monogamie, meldde hij enkele weken geleden in een interview. "In theorie moet ontrouw kunnen, zo open-minded ben ik wel", gaat hij nog verder. "Vrijheid op alle vlakken, dus ook binnen een relatie." Zijn ex-vrouw Geena Lisa stelde zijn uitspraak meteen een beetje bij: "Je mag ruimdenkend zijn in het leven, daar heb ik niets op tegen. Zolang je het als koppel maar eens bent. Coco en ik hadden de afspraak om monogaam te zijn en daar heeft hij zich aan gehouden."

Haar ex-man beaamt dat nu in Dag Allemaal. "Het is niet omdat je ergens niet in gelooft dat je er geen afspraken over kan maken", verduidelijkt hij. "Ik ben een voorstander van vrijheid op alle vlakken, óók in een relatie. Maar als mijn partner daar niet mee gediend is en we maken de afspraak om elkaar trouw te blijven, houd ik mij daaraan. Dan hoef ik geen scheve schaatsen te rijden. Daar ben ik principieel in. Noem het: de kleine lettertjes in het contract respecteren.  Ik ben zeer open-minded in de liefde. Maar ik besef dat ik dat niet van iedereen kan verwachten."

27-06-2017 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3, Jacques Vermeire en Sven De Ridder vertellen alles over nieuwe K3-film 'Love Cruise'

K3, Jacques Vermeire en Sven De Ridder vertellen alles over nieuwe K3-film 'Love Cruise'

http://oi63.tinypic.com/zvx8nl.jpg

Vanmiddag werd in Rotterdam de complete cast van 'K3 Love Cruise', de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje gepresenteerd. ' K3 Love Cruise' is vanaf 13 december te zien in Vlaamse en Nederlandse bioscopen.

De drie kersverse filmactrices staan al weken op de filmset samen met Hallo K3!-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-serie de rol van Marcel en Bas vertolken. Andere gastrollen zijn weggelegd voor de acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt, en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. Ashley Ntangu kruipt in 'K3 Love Cruise' in de rol van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. De Nederlandse Nicolette van Dam kruipt in de huid van cruisedirecteur Visschers en Tim Douwsma speelt Alex, vroegere buurjongen van Hanne.

Het verhaal

De meisjes van K3 zijn in de wolken. Ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal.

Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje.

Waanzinnige betoveringen

Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt.

Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen... Deze eerste film van Hanne Marthe en Klaasje zit ook nog eens boordevol vrolijke nieuwe K3 hits.

27-06-2017 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man (en zijn bandana) liggen aan basis van drie volle 'Sportpladijzen'

Deze man (en zijn bandana) liggen aan basis van drie volle 'Sportpladijzen'

http://oi66.tinypic.com/54upgz.jpg

Drie volle 'Sportpladijzen', zoals tv-hond ­Samson dat zo mooi zegt, en ­binnenkort allicht nog een ­vierde. Het verjaardagsfeestje voor 20 jaar Ketnet, met ­optredens van Samson & Gert en Spring, is een onverwacht ­succes. Aan de basis ervan ligt... een stukje stof.

"Toen ik een oude Ketnet-bandana droeg ­tijdens een Back to the 90s-party in het Sportpaleis, hebben ­honderden mensen gevraagd of ze hem even mochten lenen om vervolgens een selfie te ­maken", zegt Maarten Janssen, netmanager van Ketnet. "Op dat moment besefte ik: hier zit méér in. Maar drie keer het Sport­paleis uit­verkopen? Ik was al blij ­geweest met één of twee Lotto ­Arena's."

26-06-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!