Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Enkel worst en ribbetjes op de grill? Die tijd is voorbij"

"Enkel worst en ribbetjes op de grill? Die tijd is voorbij"

https://www.mupload.nl/img/6dlwlremruq1t.jpeg

De temperaturen zijn optimaal , de barbecues afgestoft en menig griller verleidt dezer dagen zijn buren met de geur van vuur-kruiden. Chef Peter De Clercq (47) uit Maldegem was een van de eersten die onze nationale zomertraditie op de kaart zette. Hij wordt binnenkort het gezicht van een nieuwe kookwedstrijd op Vier. "Ik wil mijn ervaring doorgeven aan de kandidaten en kijkers."

Peter is heer en meester van restaurant Elckerlijc, schreef al zeventien kookboeken voor 'openluchtchefs' en is volgend jaar op Vier ook één van de gastheren in de nieuwe kookwedstrijd Grillmasters.

De barbecue heeft ook anno 2017

nog niet aan populariteit ingeboet?

"Integendeel. Het is gewoon heel erg plezant om op een zomeravond met vrienden rond het vuur te staan, een glaasje te drinken en te genieten van het koken. Dankzij de media en de vele boeken durven mensen de jongste jaren ook meer. De tijd dat er enkel worstjes en een ribstuk op de grill gelegd werden, is voorbij. De gewone man durft nu ook al eens te experimenteren achter de barbecue."

Maar voor een wereldkampioen barbecue

is het niets nieuws, natuurlijk.

Doet die titel je nog iets?

"Dat is geleden van 2003 en eigenlijk praat ik daar zelfs nooit over. Maar iedereen blijft die titel wel achter mijn naam plakken, ook al heb ik ondertussen andere dingen gedaan waar ik veel trotser op ben. De New York Times plaatste Elckerlijc onlangs in de top drie van beste grillrestaurants ter wereld, maar daar praat niemand over. Terwijl ik dat wel veel belangrijker vind dan die titel uit 2003."

Vanwaar die voorliefde voor vlees?

"Ik heb voor beenhouwer gestudeerd, dus dat zat er al langer in. Maar barbecue is echt wel veel meer dan vlees, hoor. Deze zomer ben ik in Elckerlijc zeer trots op de gegrilde paling. De combinatie van die typische palingsmaak met die van houtskool is subliem. We mogen trouwens wel een echt vleesrestaurant genoemd worden, maar ook groenten en kruiden staan centraal in onze keuken. We kweken ook alles zelf op onze Elckerlijc-Farm. En ook dat zat er altijd al in, want als kleine jongen mocht ik helpen in de moestuin van mijn grootvader."

Stoort het je niet dat grillen in de gastronomie nog altijd ondergewaardeerd wordt?

"Absoluut! Onze borden zijn schilderijtjes. Zowat alle groenten en kruiden komen uit de eigen tuin, en we roken en pekelen alles zelf. De creativiteit spat echt uit onze keuken, maar we zullen nooit in de categorie van de sterrenrestaurants geplaatst worden. Pas op: ik wil absoluut geen ster in die eetgidsen. Mijn klanten zijn mijn sterren, en zij weten wel te waarderen wat mijn team hier elke dag doet. Is dat niet het allerbelangrijkste?"

Stel dat ik het aandurf om je morgen uit te nodigen voor een barbecue. Wat leg ik er op?

"Als ik ergens uitgenodigd word voor een barbecue, dan moet ik bijna altijd zelf achter barbecue of grill staan. (lacht) Voor mij mag je het gerust simpel houden: een stukje kwaliteitsrundsvlees smaakt nog altijd het best. Afgelopen woensdag zat ik met vrienden op het strand, en 's avonds hebben we bij hen 'op den bots' nog de barbecue aangestoken. Gewoon wat sla en tomaat uit de koelkast gehaald en een lekker stukje vlees klaargemaakt. Meer moet dat niet zijn om er een topavond van te maken."

Iets anders: binnenkort word jij een

van de gezichten van Grillmasters op Vier.

"Inderdaad. De opnames zijn net gestart en ik amuseer mij rot. Grillmasters scoort goed in het buitenland en zal komend voorjaar ook bij ons leuke televisie opleveren. Ik ben blij dat ik eens niet zelf moet koken, maar samen met collega Seppe Nobels van 'Graanmarkt 13' de kandidaten mag coachen en sturen. Na dertig jaar kan ik mijn ervaring zo doorgeven aan de deelnemers en kijkers."

Is het publiek die programma's nog niet beu?

"Grillmasters wordt meer dan een kookprogramma. Het is een leuke wedstrijd tussen duo's die willen scoren achter de grill. Als kijker ben je geboeid door zowel de wedstrijd als de karakters, en ondertussen pik je ook nog heel wat leuke barbecuetips mee. Zelf kijk ik zelden naar kookprogramma's. Er zit enorm veel 'brol' tussen en dat doet het genre echt geen goed."

Televisie maken en een restaurant runnen. Valt dat te combineren?

"Ik sta er in Elckerlijc niet alleen voor. Mijn dochters Axelle (22) en Naomie (23) zijn mee in de zaak gestapt, terwijl mijn schoonzoon Stevin me achter de grill vervangt wanneer ik er niet ben. Elckerlijc is een team en dat team staat er elke dag. Het moet echt niet meer altijd rond 'papa Peter' draaien. De nieuwe generatie heeft de touwtjes ondertussen goed in handen en daar ben ik blij mee - ook al laat ik Elckerlijc natuurlijk niet los."

Tot slot: mogen we binnenkort kookboek nummer achttien verwachten?

"Het zal voorlopig bij zeventien blijven. Ik heb gewoon geen zin in een nieuw boek. Niet dat ik geen inspiratie meer heb, integendeel. Maar ik was ooit de eerste en enige die kookboeken over grillen en barbecueën schreef. Nu hebben Jan, Piet en Pol al een barbecueboek in de winkel liggen. Dus waarom zou ik het dan nog moeten doen?"

29-07-2017 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Kelly treedt op voor halfvolle zalen na beschuldigingen over sekte

R. Kelly treedt op voor halfvolle zalen na beschuldigingen over sekte

https://www.mupload.nl/img/sazssbehmlblv.jpg

Sinds R. Kelly wordt beschuldigd van het vasthouden van jonge vrouwen in zijn eigen sekte, gaat het niet goed met de kaartverkoop van zijn shows. Dat meldt TMZ.

De vijftigjarige zanger gaf vrijdagavond een concert in de Amerikaanse stad Virginia Beach. Het was zijn eerste optreden sinds de beschuldigingen naar buiten kwamen. In de zaal pasten 20.000 mensen, maar R. Kelly wist niet eens de helft van de kaartjes te verkopen.

Twee weken geleden kwamen berichten naar buiten van verschillende mensen die R. Kelly ervan beschuldigen zeker zes meisjes en jonge vrouwen vast te houden in zijn huizen in Chicago en Atlanta. Robert Kelly, zoals de zanger voluit heet, zou bepalen wanneer de vrouwen eten, wanneer ze mogen douchen en of ze het huis uit mogen. Ook zou hij ze verbieden contact te hebben met de buitenwereld en seks met ze hebben en daar opnames van maken.

Kelly ontkent de beschuldigingen en de vrouwen in kwestie geven aan dat er niets gebeurt waar ze niet zelf mee instemmen.

29-07-2017 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney sleept Frans magazine voor rechter voor stiekeme babyfoto's

George Clooney sleept Frans magazine voor rechter voor stiekeme babyfoto's

https://www.mupload.nl/img/hwwh4nvcb9w8d.jpg

George Clooney is van plan om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen een Frans tijdschrift dat de eerste foto's van zijn pasgeboren tweeling heeft gepubliceerd. Volgens de acteur "beklommen de fotografen van Voici hun hek, hun boom en namen ze illegaal foto's van de kinderen in hun huis."

In een verklaring liet Clooney weten dat de fotografen en het tijdschrift "met alle juridische middelen vervolgd zullen worden. De veiligheid van onze kinderen vereist dat," luidt het.

Clooney en zijn vrouw Amal maakten in juni bekend dat hun tweeling - Alexander en Ella - geboren was, maar tot op heden gaven ze geen verdere informatie, foto's of interviews over hun kinderen.

Het Franse magazine Voici publiceerde vandaag korrelige foto's van Amal en George Clooney in zwemkledij, elk met een baby op de arm. Ze wandelden rond in een tuin die volgens het tijdschrift deel uitmaakt van Clooney's villa nabij het Comomeer in Italië.

George en Amal Clooney trouwden in 2014 in Venetië in aanwezigheid van tal van beroemde gasten, maar proberen hun privéleven sindsdien zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden.

29-07-2017 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tine Embrechts aan het aftellen naar vierde bevalling: "En zeggen dat ik geen fan ben van kleine kindjes"

Tine Embrechts aan het aftellen naar vierde bevalling: "En zeggen dat ik geen fan ben van kleine kindjes"

https://www.mupload.nl/img/r3ifvj2lknfcd.jpg

Moederen, zwanger zijn, presenteren, acteren, zingen: Tine Embrechts (42) leeft en werkt tegen de sterren op. "Ik ben heel gelukkig, en toch maalt het nog vaak in mijn hoofd. Maar wat kan je anders doen dan blijven doorgaan?"

Tine, Laurent, Oscar, Emilio, Gaston Embrechts-Bailleul-Santos. Het goedgevulde naamplaatje onder de deurbel verraadt dat het doorgaans een begankenis is ten huize Tine Embrechts, hartje Borgerhout. Maar op deze druilerige dinsdagnamiddag kan je er een speld horen vallen: geen spoor van de drie zonen, noch van partner Laurent Bailleul - u beter bekend als stemmenimitator extraordinaire Guga Baúl. De vijf maanden zwangere lady of the house ontvangt ons dan ook met een glimlach met hoge zen-factor. "Laurent is aan het werk en de jongens zijn allemaal uitbesteed: de ene is op kamp, de andere op reis met zijn vader en de derde met de grootouders aan zee." Maar ook zonder aanwezig gebroed, voel je meteen: in dit huis ligt alles in de plooi. En niet alleen omdat de verbouwingen eindelijk zijn afgerond. In de tuin, die ze deelt met buur/ broer Pieter Embrechts, fonkelt een splinternieuwe grasmat: Tine Embrechts 2.0 zit letterlijk en figuurlijk op een goei wei. Maar zelfs op de beste weien durft het al eens te waaien. "Ik zit in een verstillingsperiode. Overkomt me niet vaak. Meestal reis ik op een trein, met het ene project na het andere. En ik doe alles met evenveel enthousiasme. Maar ik voel dat ik het nu even kalm aan moet doen. Ook al omdat mijn lichaam het vraagt."

Hoe vlot de zwangerschap?

"Ik ben een beetje aan het afzien. Het is de lastigste van de vier. Sinds een week ben ik opnieuw heel misselijk. Dat had ik de vorige keren niet. Gelukkig ben ik niet aan het werk, dus ik kan tussendoor wel wat op adem komen - zeker nu de jongens er niet zijn. De voorbije jaren zijn op alle vlakken erg druk en woelig geweest, en er komen nog drukke jaren aan. Ik moet wat tijd nemen voor mezelf. Mijn hoofd leegmaken, zodat er plaats komt voor nieuwe dingen. De vraag is: wat wil ik zelf nog met mijn leven aanvangen, buiten extra kinderen in huis nemen?"

29-07-2017 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix gaat in zee met bedenker 'The Simpsons'

Netflix gaat in zee met bedenker 'The Simpsons'

https://www.mupload.nl/img/377i195tmnhth.jpg

Matt Groening gaat een animatieserie maken voor Netflix. De nieuwe show van de bedenker van 'The Simpsons' krijgt de naam 'Disenchantment'.

De serie draait om het middeleeuwse koninkrijk Dreamland, dat in verval is. Hoofdpersonen zijn de alcoholistische prinses Bean, haar elfvriend Elfo en haar "persoonlijke demoon" Luci.

Netflix maakte meteen ook het eerste castingnieuws rond de serie bekend: Broad City's Abbi Jacobson spreekt de stem in van Bean en comedian Eric Andre is gestrikt voor de rol van Luci. Elfo wordt ingesproken door acteur Nat Faxon.

"Disenchantment gaat over leven en dood, liefde en seks, en hoe je moet blijven lachen in een wereld vol leed en idioten, wat de ouderlingen, magiërs en andere eikels je ook vertellen", zegt Groening in de aankondiging.

Netflix bestelde twintig afleveringen van de serie, die in 2018 beschikbaar moet zijn op de streamingservice.

26-07-2017 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid Nederlandse 'Slimste Mens' vindt Vlaamse versie maar niets

Jurylid Nederlandse 'Slimste Mens' vindt Vlaamse versie maar niets

https://www.mupload.nl/img/yppjdfautjc3o.jpg

U heeft waarschijnlijk nog nooit van Maarten van Rossem gehoord, maar de Nederlander heeft een nogal scherpe mening over de Vlaamse versie van 'De Slimste Mens'. Hijzelf is jurylid in de Nederlandse serie, en die vindt hij stukken beter.

Van Rossem liet zich een paar jaar geleden al opmerken toen hij vond dat de stad Brugge naar een riool rook. Dit keer heeft hij het op een ander boegbeeld van Vlaanderen gemunt: de quiz 'De Slimste Mens'. In een talkshow op NPO1 liet hij zich laatdunkend uit over onze versie. Volgens hem zijn de grappen ordinair. "Het gaat altijd over seks. Het eerste seizoen hadden we Vlaamse vragen. Wij vonden het wat pijnlijk dat het altijd over seks ging op zo'n kinderachtige manier. Wij wilden dat niet." De comedy is ook ondermaats, klinkt het. "Wij zijn één keer bij de opnames geweest en toen bleek dat ze die rommel van de autocue lezen. Dan denk je: Hallo, als je je grappen niet eens ter plekke zelf kunt verzinnen... Het is een aangekocht Belgisch programma. Maar onze versie is tien keer beter."

Sam De Graeve, creatief directeur van Woestijnvis en jarenlang eindredacteur van De Slimste Mens ter Wereld, denkt er het zijne van. "Is het niet ironisch dat de Nederlanders, die ons destijds gegidst hebben naar meer openheid over seks, nu vinden dat we er te veel grappen over ­maken?", klinkt het in Het Nieuwsblad. Hij ontkent ook dat de grappen worden afgelezen. "Zij maken De Slimste Mens voor hun territorium. Maar ik ben blij dat ze daar toch ons format voor nodig hebben."

26-07-2017 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Pie uit Game of Thrones heeft een eigen bakkerij waar hij Direwolf brood verkoopt

Hot Pie uit Game of Thrones heeft een eigen bakkerij waar hij Direwolf brood verkoopt

https://www.mupload.nl/img/kqd3n0jyrfrg0.jpg

Hot Pie (gespeeld door Ben Hawkey) uit Game of Thrones verscheen gisteren nog in de nieuwe aflevering van de populaire serie, nu blijkt dat hij een eigen bakkerij geopend heeft. En jawel, daar verkoopt hij Direwolf brood. GoT-fans kunnen zich dus al beginnen verlekkeren.

Geen idee wie Hot Pie in godsnaam is? Hij is de wees die Arya Stark een tijdje gezelschap hield tijdens haar tocht. Bij hun afscheid gaf hij haar een stuk 'Direwolf bread' en het is dat brood dat de acteur nu verkoopt in zijn eigen bakkerij. Kwestie van beschrijving, ziet het brood er eigenlijk uit als een koekje in de vorm van een wolf. Schattig, net als het personage van Hot Pie zelf. 

De bakkerij kreeg de gepaste naam 'You Know Nothing John Dough' mee en Hawkey opende zijn zaak in samenwerking met Deliveroo in Londen tijdens het premièreweekend van Game of Thrones. De volkorenbroodjes zijn onder andere gemaakt met sinaasappelrasp en horen warm geserveerd te worden met een beetje boter op.

26-07-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 Vlamingen in Hollywood, deel 1: "De Niro keek me aan en vroeg: 'Deed ik het goed?'"

10 Vlamingen in Hollywood, deel 1: "De Niro keek me aan en vroeg: 'Deed ik het goed?'"

https://www.mupload.nl/img/xy5hkx4kioruc.jpg

Had het aan z'n ouders gelegen, hij was begrafenisondernemer in Nieuwpoort geworden. Of fietsenmaker, godbetert. Glynn Speeckaert (52) koos plan A noch B en werd Director of Photography. Hij reisde als cameraman de wereld rond, maar is tegenwoordig steeds vaker thuis te vinden. 'Thuis', dat is Hollywood. In Nieuwpoort komt hij enkel nog voor vis. "Als ik dat koop, moet ik de ogen kunnen zien. Vis met kop, dat kennen ze hier niet."

't Zeetje, dat gaat er nooit uit. Zelfs niet als je Glynn Speeckaert heet, in de chicste hotels ter wereld hebt gewoond, met de grootste sterren hebt samengewerkt en de Hollywood Hills je thuis zijn. "Een goeie bouillabaisse, ik blijf daar zot van", zegt de overjaarse punker. "En slibtongen. Of een goed gemaakte tomate crevette." Los Angeles mag dan veel te bieden hebben, de eerste artisanale garnaalkroket die naam waardig moet hier op het restaurantbord van Glynn Speeckaert nog altijd geserveerd worden.

In 2001 regisseerde David Lynch de film 'Mulholland Drive'. Los van de Oscarnominatie die daarop volgde, kreeg de film vooral dit: een cultstatus. Mulholland Drive is sindsdien nooit nog een gewone, zoveelste straat geweest. Woonde er voordien al een rist celebrity's, dan werden er dat na de geniale prent van Lynch alleen maar meer. Touroperators met schreeuwerige namen als 'STAR TRACK TOURS', 'ULTIMATE HOLLYWOOD TOURS' en 'SEEING STARS' verdienen op Mulholland Drive bakken geld. In open bussen rijden ze toeristen rond langs de villa's van Madonna, Jack Nicholson, Demi Moore, Bruce Willis, wijlen Marlon Brando en Warren Beatty. Op de foto's die ze met hun telelenzen maken, kan dan met wat geluk de villa van Glynn Speeckaert staan. Die ligt niet op Mulholland Drive zelf, wél in een straat die daarop uitkomt. Het is Hollywood op z'n groenst, in een web van kronkelende wegen langs de Hills. Gegeerd door velen, weggelegd voor de happy few.

"Kom binnen. Zitten we op het terras? Als je wil, kunnen we zwemmen." Speeckaert kocht dit huis in Studio City - genoemd naar de nabijheid van grote filmbedrijven als Paramount, Universal en Warner Bros. - negen jaar geleden. De Verenigde Staten herstelden van een economische crisis en Speeckaert was slim genoeg om te zien dat er op de huizenmarkt zaken te doen waren. De vorige eigenaar had er nog 1,2 miljoen dollar voor betaald, maar Speeckaert deed beter: de witte, moderne villa werd van hem voor een prikje. Hij sloopte het interieur, bouwde er een cinemazaaltje in, gooide de achtergevel open voor een optimaal zicht op de Hills en maakte de woning een fors stuk groter. Vandaag is het een dijk van huis, met dito waarde. "Ik heb geluk gehad", zegt hij daarover. "Ik woon hier graag. Al moet ik het van m'n buren niet hebben. De Taiwanees van hiernaast is er nooit. En de overbuurvrouw praat niet. Haar man is chirurg. Ik blijf koppig 'goeiedag' zeggen tot ze iets terugzegt."

Als de naam 'Glynn Speeckaert' niet meteen een belletje doet rinkelen, is dat oké. Onbewust kent u hem wél. Hij filmde sommige van de grootste commercials die tijdens reclameblokken uw huiskamer binnendringen, blikte in Vlaanderen onder meer 'Alles Moet Weg' en 'Ex Drummer' in, en kreeg twee César-nominaties voor Franse films die hij maakte. Officieel heet het dat hij Director of Photography is, maar 'cameraman' - ook al zal niemand binnen de filmsector dat ooit met die term zeggen - is misschien duidelijker. Speeckaert was nog maar een broekventje, toen hij in Nieuwpoort ontdekte dat dát was wat hij wou doen. Met dank aan grootvader.

"Grootvader was begrafenisondernemer, maar op zondag verving hij z'n kameraad in de cinema. Ik was een snotaap en ik mocht mee. Het was de tijd van Bruce Lee en 'Godzilla' en ik was mateloos gefascineerd. Thuis hadden we zwart-wittelevisie en bijna elke dag werd er film gekeken."

"Mijn vader was schooldirecteur en vond dat ik een metier moest leren. 'Word maar fietsenmaker', zei hij. Zo zat het in z'n hoofd. Toen grootvader stierf, was ik nog maar veertien. Nadien bekeken is dat m'n geluk geweest. Was ik achttien geweest, ik weet zeker dat ik z'n begrafenisonderneming had moeten overnemen."

Onnodig te zeggen: toen Glynn startte op de filmschool in Brussel was vader daar niet gelukkig mee. Maar Glynn, echt zó zeker om cameraman te worden, had daar lak aan. Tegen de tijd dat hij afstudeerde, had hij de titel van Director of Photography op zak, en was vader weer bij zinnen. Alleen, wat moést hij met dat diploma in een land dat er maar in slaagde een film of zes per jaar af te leveren? "Ik, jongen van aan de zee. Hoe kon ik daar nu ooit een rol van betekenis in spelen?"

"Ik ben begonnen als assistent van de assistent van de assistent. Dat stelde maar weinig voor. Maar ik was blij, want ik mocht zes weken meewerken aan 'Trouble in Paradise' van Robbe De Hert. Tweehonderd euro kreeg ik ervoor."

Nieuwkomer Glynn stond dan misschien nog ver van het echte werk af, 'Trouble in Paradise' had hem intussen wél z'n eerste contacten opgeleverd. Met regisseur Luc Pien, bijvoorbeeld. Wat zich een paar jaar later vertaalde in een vaste samenwerking. Glynn was 28 en timmerde nog volop aan z'n weg, maar Luc Pien wist perfect welk vlees hij met de jonge West-Vlaming in de kuip had. Hij zei: "Glynn, kerel, óóit heb jij een villa in L.A. met een zwembad."

26-07-2017 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Herbots regisseerde Riviera: "Leuk, die topacteurs. Tot ze zich opsluiten in hun kamer"

Hans Herbots regisseerde Riviera: "Leuk, die topacteurs. Tot ze zich opsluiten in hun kamer"

https://www.mupload.nl/img/qqybv4dqg8hkm.jpg

Met de Britse dramareeks 'Riviera', sinds gisteren op Eén, heeft Hans Herbots zijn eerste grote internationale productie beet. De deur naar (veel) meer staat nu wijd open voor de Vlaamse regisseur en vriend van Lien Van de Kelder. Binnenkort komt er nóg een reeks voor BBC en HBO en contacten voor andere projecten zijn al gelegd. "Héél verleidelijk, maar ik ga alles rustig bekijken voor ik toehap."

"Ik keek ernaar uit om met zulke grote acteurs te mogen samenwerken", aldus Herbots over 'Riviera', waarvan hij de vijfde en de zesde aflevering regisseerde. "In het begin is dat wat aftasten, maar uiteindelijk is het heel goed gelukt. Ze deden allemaal heel erg hun best", vertelt hij. "Dan merk je natuurlijk wel het verschil tussen internationale en Vlaamse acteurs. Die wereldsterren moeten zich enkel bezighouden met het acteren op zich en worden enorm in de watten gelegd. Onze acteurs moeten alles wat erbij komt kijken, gewoon zélf doen", zegt Hans.

Het gekste dat hij op de set meemaakte, was met Lena Olin. "Op een gegeven moment wilde zij haar kleedkamer niet meer uitkomen omdat ze niet de juiste riem vond om aan te trekken. Uiteindelijk is er nog iemand naar de Hermès-winkel moeten gaan om een nieuwe te kopen", lacht de regisseur.

26-07-2017 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ianthe Tavernier uit De Buurtpolitie: "Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was"

Ianthe Tavernier uit De Buurtpolitie: "Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was"

https://www.mupload.nl/img/un8po9xpheevv.jpg

Ianthe Tavernier, ons bekend als Floor uit 'De Buurtpolitie', heeft haar relatiebreuk nog niet verwerkt. Dat vertelt ze in Story.

Het is nog geen topjaar geweest voor Ianthe Tavernier. Eind mei kwam er abrupt een einde aan haar relatie met Nico, die ze had leren kennen via Tinder. Het koppel woonde al samen en was van plan om het huis van Ianthe's moeder te verbouwen en er samen aan hun toekomst te werken. Maar zover kwam het niet, want Nico zag een relatie niet langer zitten. "Het leven loopt soms anders dan je zou willen, het is moeilijk geweest", bekent Ianthe. "Eigenlijk ken ik zelf de reden van onze breuk niet, en dat maakt het allemaal nog emotioneler. Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was. Als het dan misloopt, is dat hard. Ik zag hem nog heel graag."

Klankbord
"Geen klankbord meer hebben is lastig, ik zie er tegenop om beslissingen alleen te nemen. Maar dat zijn levenslessen die ik moet leren. Al mijn relaties duurden maar twee jaar, dus misschien ligt het probleem bij mij... (lacht) Anderzijds lijkt het me niet slecht om eens alleen te zijn en helemaal tot mezelf te komen. Ik concentreer me nu volledig op mijn carrière."

Echte politie
En die carrière verloopt trouwens erg vlot. "Ja, ik amuseer me geweldig!" Glimlacht Ianthe. "Wie had drie jaar geleden kunnen denken dat 'De Buurtpolitie' zo'n succes zou worden? Het grappige is dat mensen soms denken dat we écht van de politie zijn. Op de set wordt ons soms gevraagd om te helpen met bijvoorbeeld een auto die niet start. (lacht) Ik denk trouwens dat de politie door het programma in een positief daglicht is gesteld. Veel kinderen willen nu graag politieagent(e) worden."

25-07-2017 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber oververmoeid na 150 concerten op zes continenten

Justin Bieber oververmoeid na 150 concerten op zes continenten

https://www.mupload.nl/img/wt78xaytokmd5.jpg

Justin Bieber neemt het ervan nu zijn agenda de komende maanden leeg is. De zanger, die gisteren een streep trok door de resterende veertien concerten van zijn 'Purpose' wereldtournee, zegt tegen TMZ dat hij "gewoon lekker gaat uitrusten".

Plannen heeft Justin niet echt. "Ik ga een beetje op motoren rijden." De 23-jarige zanger is naar verluidt oververmoeid en uitgeput, maar zei tegen TMZ dat alles "in orde" is. "Ik ben twee jaar op tournee geweest, dat is heel lang", motiveerde Justin zijn besluit zijn tournee na 150 concerten op zes continenten af te gelasten.

Veel fans van Justin zijn woedend dat hun idool niet op komt treden. "Het spijt me als ik iemand teleurstel of het gevoel geef dat ze zijn verraden", was de boodschap van de zanger voor zijn aanhangers. "Dat is het echt niet."

Ook steun

Justin kreeg op sociale media veel kritiek. Toch kreeg hij ook bijval, bijvoorbeeld van John Mayer. "Als iemand besluit de resterende data van een tournee te schrappen, betekent dit dat ze zichzelf schade zouden berokkenen als ze zouden doorgaan", twitterde John. "We zijn de laatste tijd zo veel geweldige artiesten verloren. Ik prijs Justin omdat hij inzag dat het tijd was om in te grijpen. Dat zou jij ook moeten doen."

25-07-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Céline Dion valt voor veel jongere danser

Ook Céline Dion valt voor veel jongere danser

https://www.mupload.nl/img/3gql3ipobvf6w.jpg

Céline Dion (49) lacht weer. De reden? De 32-jarige Spanjaard Pepe Munoz. Anderhalf jaar na de dood van haar man René Angelil viel de zangeres voor één van haar dansers. Op de Parijse modeweek weken ze niet van elkaars zijde.

Het is een beetje een cliché aan het worden. Madonna viel ooit voor de 30 jaar jongere danser Timor Steffens. Jennifer Lopez overkwam hetzelfde met Casper Smart - 18 jaar jonger - en Mariah Carey verloor haar hart aan de 13 jaar jongere Bryan Tanaka. Nu is het dus de beurt aan Céline Dion. René Angelil - vader van haar drie kinderen - was 26 jaar ouder dan zij, maar nu is Céline zelf een stuk ouder dan haar nieuwe vlam: welgeteld 17 jaar. Tijdens de Parijse modeweek waren de twee de hele tijd samen. Mode blijkt dan ook een gemeenschappelijke passie. Behalve danser - Munoz verdiende al zijn sporen bij 'Cats' en Cirque du Soleil - is hij ook grafisch tekenaar en tekende hij onder meer collecties voor John Galliano.

25-07-2017 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco zoekt een kokkin: "Ik kan toch geen chips blíjven eten?"

Philip Cracco zoekt een kokkin: "Ik kan toch geen chips blíjven eten?"

https://www.mupload.nl/img/jg1jvmmyt6mta.jpg

Sinds een maand is Philip Cracco, de zakenman uit The Sky Is The Limit, single. En dat vindt hij niet gemakkelijk, vertelt hij in Dag Allemaal. "De eenzaamheid begint te wegen", klinkt het.

Cracco werd de voorbije weken al opnieuw gekoppeld aan een van zijn medewerksters, maar dat blijkt niet te kloppen. "Ik ga weleens op restaurant met een vriend of vriendin, maar daar moet niks achter gezocht worden. (zucht) Jammer genoeg heb ik nog geen nieuw lief, want met een mooie dame aan mijn zijde zou ik mij véél beter voelen."

De breuk met Aisha brengt ook praktische problemen met zich mee. In Dag Allemaal doet hij een oproep: "Ik zoek een goede huiskokkin om voor mij en m'n kinderen eten te maken. Ik kan toch geen zakken chips blíjven eten, hé."

25-07-2017 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbert en Jolien over hun burenruzie: "Heel Deinze bekijkt ons nu scheef"

Herbert en Jolien over hun burenruzie: "Heel Deinze bekijkt ons nu scheef"

https://www.mupload.nl/img/rkh1kbcj7g4il.jpg

Slaande ruzies, luidruchtige feestjes... De beschuldigingen aan het adres van Temptation-deelnemers Herbert en Jolien waren er vorige week niet naast. Het koppel kan allerminst lachen met de zaak. "Het is schandalig hoe de buren ons zwartmaken", aldus Herbert in Dag Allemaal.

Vorige week trokken enkele buren van Herbert en Jolien, die in een appartementsblok in Deinze wonen, naar TV Familie. Dat de twee vaak ruzie hebben, en dat er dan met huisraad gegooid wordt, meldden ze. "Een van de oorzaken is het extreem opvliegende karakter van Herbert", klonk het. Verder zouden de twee ook veel luide feestjes geven en zou er vaak een verdachte cannabisgeur rond hun appartement hangen.

Het koppel zelf vindt de beschuldigingen verschrikkelijk. "Als zulke verhalen over je verspreid worden, krijg je onmiddellijk een stempel. Heel Deinze bekijkt ons nu scheef!", aldus Jolien. En ook Herbert kan er niet om lachen. "Dit is gebaseerd op roddels die een eigen leven zijn gaan leiden. Als je écht wilt weten hoe Jolien en ik met elkaar omgaan, moet je onze video's op YouTube maar eens bekijken (het koppel heeft een eigen YouTubekanaal, nvdr). Jolien en ik hebben al maanden geen ruzie meer gemaakt!"

Dat de politie al werd gebeld, is volgens hen ook onzin. "Waarom weet ik daar dan niets van? Ach, het is gewoon zielig. Ze beweren ook dat wij lawaaierige feestjes tot in de late uren houden. Sorry, sinds we in dat appartementenblok in Deinze wonen, hebben wij nog geen énkel feestje gegeven. En die 'cannabisgeur', da's helemaal te gek voor woorden!"

25-07-2017 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld reageert geschokt op dood Chester Bennington

Muziekwereld reageert geschokt op dood Chester Bennington

https://www.mupload.nl/img/utzx6sxesy0xv.jpg

Muzikanten en celebrity's reageren op sociale media geschokt en bedroefd op het nieuws van de dood van Chester Bennington. De zanger van Linkin Park is op 41-jarige leeftijd overleden, vermoedelijk pleegde hij zelfmoord.

Mike Shinoda, medeoprichter van de band, bevestigde het droeve nieuws op Twitter. "Geschokt, mijn hart is gebroken. Het is waar", klinkt het. Hij meldt ook dat er snel een officieel statement zal volgen.

Muzikant Stevie Aiello reageerde daarop: "Vreselijk voor jou en de jongens. Ik leef mee met jullie en Chesters familie en vrienden."

"Lieve god. Een groot RIP voor Chester Bennington van Linkin Park, dit breekt ons hart. Zelfmoord is de duivel op aarde die ons bedreigt", schrijven de leden van OneRepublic op Twitter. Collega's sluiten zich daarbij aan. "Geen woorden. Gebroken hart. RIP Chester Bennington", aldus Imagine Dragons. Rihanna heeft het over 'het grootste talent dat ze ooit live zag optreden."

Jimmy Kimmel herinnert zich Chester als gast: "Chester was een van de aardigste mensen in mijn show. Mij hart breekt voor zijn familie en vrienden. Hij zal vreselijk worden gemist", twittert de talkshowhost.

21-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park-frontman stapt uit het leven

Linkin Park-frontman stapt uit het leven

https://www.mupload.nl/img/mffh497fbytsu.jpg

Chester Bennington, de zanger en frontman van rockband Linkin Park, heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt TMZ. Bennington werd 41 jaar. Hij laat een vrouw en zes kinderen achter.

Volgens bronnen binnen de politie van Los Angeles heeft de zanger zichzelf opgehangen in zijn woning. Bennington was getrouwd en had zes kinderen, drie uit vorige relaties en drie met zijn huidige vrouw Talinda Ann Bentley. 

De frontman vocht al jaren tegen een drank- en drugsverslaving. In interviews heeft hij ook gezegd dat hij vroeger met zelfmoordgedachten heeft rondgelopen. 

Bennington had een heel nauwe band met Soundgarden- zanger Chris Cornell, die zichzelf in mei heeft opgehangen. Vandaag zou Cornell 53 jaar geworden zijn.

Mike Shinoda, een van de oprichters van Linkin Park, bevestigde Benningtons dood via Twitter. "Geschokt en diepbedroefd, maar het is waar", tweette hij. "Een officieel statement komt zodra we dat hebben."

Vanmorgen bracht Linkin Park nog een nieuwe video uit, bij het nummer 'Talking To Myself'. De band zat middenin een tournee door de Verenigde Staten, voor volgende week donderdag stond een optreden in Mansfield, Massachusetts gepland.

Moeilijke jeugd

Chester Bennington is geboren in Phoenix, Arizona. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad. De zanger groeide op in de arme wijken van Phoenix. Op zijn elfde raakte hij verslaafd aan cocaïne. Toen hij achttien was, is hij afgekickt. Maar in interviews heeft Bennington meermaals gezegd dat hij als twintiger meermaals hervallen is in zijn verslavingen. In 2011 heeft aangegeven dat hij al zes jaar nuchter is. 

Bennington werd als kind vijf jaar lang seksueel misbruikt door een vriend van zijn vader.

Linkin Park

Linkin Park werd in 1996 opgericht, aanvankelijk onder de naam Xero. In 1999 veranderden de bandleden hun groepsnaam naar Linkin Park. Ze braken in 2000 door met hun debuutalbum 'Hybrid Theory'. Er werden meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van die plaat. De band is gekend voor hun succesvolle nummers zoals 'In The End', 'Numb' en 'What I've done'. 

Hun laatste album 'One More Light' is verschenen in mei van dit jaar. Linkin Park zou volgende week met hun nieuwe album beginnen touren in de Verenigde Staten 

De band speelde drie weken geleden nog op de main stage van Rock Werchter. In 2011 stonden ze ook al eens op dat podium.

21-07-2017 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber mag niet meer optreden in China

Justin Bieber mag niet meer optreden in China

https://www.mupload.nl/img/dvvoycahwy5um.jpg

Justin Bieber is voorlopig niet welkom in China. De Canadese superster zou tijdens zijn wereldtournee het Aziatische land willen aandoen, maar een lokale instantie voor cultuur in hoofdstad Peking liet de zanger eerder deze week weten dat hij geen toestemming krijgt om in China te optreden. De reden: zijn wangedrag tijdens eerdere shows.

Volgens de officiële affiche van zijn wereldtour staan eind september optredens in Japan, Hong Kong, de Filipijnen en Singapore gepland. CNN weet te melden dat ook Peking op Biebers wensenlijstje zou staan, maar dat zijn aanvraag werd afgewezen.

"Een aantal misdragingen in het buitenland en tijdens zijn eerdere optredens in China hebben kwaad bloed gezet", zou de officiële verklaring luiden. "Om de nationale entertainmentindustrie te reguleren en op te schonen, vinden we het niet gepast om artiesten met slecht gedrag toe te laten."

21-07-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams heeft vervelend probleem: "Ik eet in mijn slaap"

Robbie Williams heeft vervelend probleem: "Ik eet in mijn slaap"

https://www.mupload.nl/img/trwaigrwqh4er.jpg

Robbie Williams heeft een bijzondere slaapstoornis. De 43-jarige zanger staat geregeld in zijn slaap op en gaat dan op jacht naar zoetigheid. "Ik doe het niet expres en heb ook geen idee dat het gebeurt", zei Robbie. "Ik slaap gewoon door."

De Candy-zanger heeft al ruim een jaar last van de nachtelijke eetbuien. "En in mijn slaap heb ik kennelijk geen zin in boerenkool, ik wil suiker en dan het liefst heel veel. Het is gek, maar het gebeurt." Robbie is niet de enige die kampt met een Nocturnal Sleep-Related Eating Disorder (NS-RED), volgens Hello! Magazine heeft zo'n anderhalf procent van de bevolking de stoornis.

Robbie wil graag afrekenen met de stoornis. Ter compensatie snoept hij overdag niet. "Ik heb nul ruimte om te zondigen, want dat doe ik 's nachts al, ook al heb ik er geen weet van."

21-07-2017 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: sterren 'tuinieren' op Instagram

Nieuwe trend: sterren 'tuinieren' op Instagram

https://www.mupload.nl/img/0m8gbie7jfbir.jpg

Na de 'no make-upselfies', waarbij sterren (zogezegd) puur natuur op de foto gaan, is er nu 'garden bragging', ofwel stoefen in de tuin. Celebrities als Liz Hurley, Cindy Crawford en Oprah Winfrey blijken opeens groene vingers te hebben en dat tonen ze graag op Instagram.

Het is een nieuwe trend op Instagram: sterren poseren trots in hun riante tuinen bij hun naar eigen zeggen zelfgekweekte tomaten of laten zich gewillig fotograferen met gieters en harken. Of ze ook echt tuinieren is niet zeker, maar het levert wel mooie plaatjes op.

Zo staat de Instagrampagina van Liz Hurley vol met foto's in de tuin van haar miljoenenvilla. Ze tuiniert blijkbaar vaak in bikini's van haar eigen badpakkenlijn en het moet gezegd worden: op haar 52e ziet Liz er nog steeds fantastisch uit

Tv-icoon Oprah Winfrey plant haar tuin vol groenten die ze nadien zelf klaarmaakt. Onlangs bracht Oprah zelfs een kookboek uit. Voor het geld moet ze het alvast niet doen: haar vermogen wordt geschat op drie miljard dollar.

Voormalig topmodel Cindy Crawford gaat niet tuinieren in haar eigen tuin, maar in die van goede vrienden George en Amal Clooney. Cindy en haar echtgenoot Rande waren onlangs op bezoek bij het beroemde koppel voor de verjaardag van George.

Ginger Spice Geri Halliwell woont op het idyllische Engelse platteland. Ze houdt van de rust en het groen, zo blijkt uit haar Instagrampagina. Haar tuin is zo groot dat ze zich per tractor moet verplaatsen.

Bij ons lijken de B.V.'s nog niet mee met de trend, al liet 'Familie'-acteur Gunther Levi wel weten dat hij het gevecht aangaat met de beruchte buxusrups.

21-07-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson doet emotionele oproep na verlies ring die ze van moeder kreeg

Emma Watson doet emotionele oproep na verlies ring die ze van moeder kreeg

https://www.mupload.nl/img/zjpnnjt9fhrth.jpg

Juwelen verliezen: het overkomt iedereen, ook bekende filmsterren als Emma Watson. De Britse actrice verloor vorige zondag drie ringen in een wellnesscentrum in Londen. Een van de ringen heeft grote sentimentele waarde: ze kreeg het kleinood van haar moeder toen ze achttien werd. Wie meer informatie heeft over het juweel krijgt een beloning.

In de emotionele oproep op Facebook vertelt Watson dat ze afgelopen zondag een afspraak had in het wellnesscentrum van het Mandarin Oriental Hotel in Londen. Daar deed ze haar zilveren ringen uit en legde ze in een kluisje. Toen Watson weer thuis was, merkte ze dat ze de ringen in de kluis had laten liggen. Het wellnesscentrum was ondertussen gesloten. Veiligheidsagenten keken in de kluis, maar die was leeg. Sindsdien zijn de ringen spoorloos.

Moesten het gewone ringen geweest zijn, zou ze er geen drama van gemaakt hebben, aldus de actrice. Maar een van de juwelen was een geschenk van haar moeder. Die kocht de ring een dag na de geboorte van Watson en droeg het kleinood achttien jaar lang. Toen Emma achttien werd, kreeg ze de ring. "Ik doe de ring elke dag aan", zegt ze. "Het is mijn meest betekenisvolle en speciale bezit."

Watson hoopt nu dat ze met haar Facebookbericht de ring kan terugvinden. Ze lanceerde zelfs een speciaal e-mailadres: findthering@outlook.com. De gouden tipgever krijgt een beloning. De actrice voegt ook nog toe dat de vinders van de ring geen angst hoeven te hebben voor eventuele gevolgen. Ze wil het juweel gewoon terug, "no questions asked".

19-07-2017 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!