Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld reageert geschokt op dood Chester Bennington

Muziekwereld reageert geschokt op dood Chester Bennington

https://www.mupload.nl/img/utzx6sxesy0xv.jpg

Muzikanten en celebrity's reageren op sociale media geschokt en bedroefd op het nieuws van de dood van Chester Bennington. De zanger van Linkin Park is op 41-jarige leeftijd overleden, vermoedelijk pleegde hij zelfmoord.

Mike Shinoda, medeoprichter van de band, bevestigde het droeve nieuws op Twitter. "Geschokt, mijn hart is gebroken. Het is waar", klinkt het. Hij meldt ook dat er snel een officieel statement zal volgen.

Muzikant Stevie Aiello reageerde daarop: "Vreselijk voor jou en de jongens. Ik leef mee met jullie en Chesters familie en vrienden."

"Lieve god. Een groot RIP voor Chester Bennington van Linkin Park, dit breekt ons hart. Zelfmoord is de duivel op aarde die ons bedreigt", schrijven de leden van OneRepublic op Twitter. Collega's sluiten zich daarbij aan. "Geen woorden. Gebroken hart. RIP Chester Bennington", aldus Imagine Dragons. Rihanna heeft het over 'het grootste talent dat ze ooit live zag optreden."

Jimmy Kimmel herinnert zich Chester als gast: "Chester was een van de aardigste mensen in mijn show. Mij hart breekt voor zijn familie en vrienden. Hij zal vreselijk worden gemist", twittert de talkshowhost.

21-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park-frontman stapt uit het leven

Linkin Park-frontman stapt uit het leven

https://www.mupload.nl/img/mffh497fbytsu.jpg

Chester Bennington, de zanger en frontman van rockband Linkin Park, heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt TMZ. Bennington werd 41 jaar. Hij laat een vrouw en zes kinderen achter.

Volgens bronnen binnen de politie van Los Angeles heeft de zanger zichzelf opgehangen in zijn woning. Bennington was getrouwd en had zes kinderen, drie uit vorige relaties en drie met zijn huidige vrouw Talinda Ann Bentley. 

De frontman vocht al jaren tegen een drank- en drugsverslaving. In interviews heeft hij ook gezegd dat hij vroeger met zelfmoordgedachten heeft rondgelopen. 

Bennington had een heel nauwe band met Soundgarden- zanger Chris Cornell, die zichzelf in mei heeft opgehangen. Vandaag zou Cornell 53 jaar geworden zijn.

Mike Shinoda, een van de oprichters van Linkin Park, bevestigde Benningtons dood via Twitter. "Geschokt en diepbedroefd, maar het is waar", tweette hij. "Een officieel statement komt zodra we dat hebben."

Vanmorgen bracht Linkin Park nog een nieuwe video uit, bij het nummer 'Talking To Myself'. De band zat middenin een tournee door de Verenigde Staten, voor volgende week donderdag stond een optreden in Mansfield, Massachusetts gepland.

Moeilijke jeugd

Chester Bennington is geboren in Phoenix, Arizona. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad. De zanger groeide op in de arme wijken van Phoenix. Op zijn elfde raakte hij verslaafd aan cocaïne. Toen hij achttien was, is hij afgekickt. Maar in interviews heeft Bennington meermaals gezegd dat hij als twintiger meermaals hervallen is in zijn verslavingen. In 2011 heeft aangegeven dat hij al zes jaar nuchter is. 

Bennington werd als kind vijf jaar lang seksueel misbruikt door een vriend van zijn vader.

Linkin Park

Linkin Park werd in 1996 opgericht, aanvankelijk onder de naam Xero. In 1999 veranderden de bandleden hun groepsnaam naar Linkin Park. Ze braken in 2000 door met hun debuutalbum 'Hybrid Theory'. Er werden meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van die plaat. De band is gekend voor hun succesvolle nummers zoals 'In The End', 'Numb' en 'What I've done'. 

Hun laatste album 'One More Light' is verschenen in mei van dit jaar. Linkin Park zou volgende week met hun nieuwe album beginnen touren in de Verenigde Staten 

De band speelde drie weken geleden nog op de main stage van Rock Werchter. In 2011 stonden ze ook al eens op dat podium.

21-07-2017 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber mag niet meer optreden in China

Justin Bieber mag niet meer optreden in China

https://www.mupload.nl/img/dvvoycahwy5um.jpg

Justin Bieber is voorlopig niet welkom in China. De Canadese superster zou tijdens zijn wereldtournee het Aziatische land willen aandoen, maar een lokale instantie voor cultuur in hoofdstad Peking liet de zanger eerder deze week weten dat hij geen toestemming krijgt om in China te optreden. De reden: zijn wangedrag tijdens eerdere shows.

Volgens de officiële affiche van zijn wereldtour staan eind september optredens in Japan, Hong Kong, de Filipijnen en Singapore gepland. CNN weet te melden dat ook Peking op Biebers wensenlijstje zou staan, maar dat zijn aanvraag werd afgewezen.

"Een aantal misdragingen in het buitenland en tijdens zijn eerdere optredens in China hebben kwaad bloed gezet", zou de officiële verklaring luiden. "Om de nationale entertainmentindustrie te reguleren en op te schonen, vinden we het niet gepast om artiesten met slecht gedrag toe te laten."

21-07-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams heeft vervelend probleem: "Ik eet in mijn slaap"

Robbie Williams heeft vervelend probleem: "Ik eet in mijn slaap"

https://www.mupload.nl/img/trwaigrwqh4er.jpg

Robbie Williams heeft een bijzondere slaapstoornis. De 43-jarige zanger staat geregeld in zijn slaap op en gaat dan op jacht naar zoetigheid. "Ik doe het niet expres en heb ook geen idee dat het gebeurt", zei Robbie. "Ik slaap gewoon door."

De Candy-zanger heeft al ruim een jaar last van de nachtelijke eetbuien. "En in mijn slaap heb ik kennelijk geen zin in boerenkool, ik wil suiker en dan het liefst heel veel. Het is gek, maar het gebeurt." Robbie is niet de enige die kampt met een Nocturnal Sleep-Related Eating Disorder (NS-RED), volgens Hello! Magazine heeft zo'n anderhalf procent van de bevolking de stoornis.

Robbie wil graag afrekenen met de stoornis. Ter compensatie snoept hij overdag niet. "Ik heb nul ruimte om te zondigen, want dat doe ik 's nachts al, ook al heb ik er geen weet van."

21-07-2017 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: sterren 'tuinieren' op Instagram

Nieuwe trend: sterren 'tuinieren' op Instagram

https://www.mupload.nl/img/0m8gbie7jfbir.jpg

Na de 'no make-upselfies', waarbij sterren (zogezegd) puur natuur op de foto gaan, is er nu 'garden bragging', ofwel stoefen in de tuin. Celebrities als Liz Hurley, Cindy Crawford en Oprah Winfrey blijken opeens groene vingers te hebben en dat tonen ze graag op Instagram.

Het is een nieuwe trend op Instagram: sterren poseren trots in hun riante tuinen bij hun naar eigen zeggen zelfgekweekte tomaten of laten zich gewillig fotograferen met gieters en harken. Of ze ook echt tuinieren is niet zeker, maar het levert wel mooie plaatjes op.

Zo staat de Instagrampagina van Liz Hurley vol met foto's in de tuin van haar miljoenenvilla. Ze tuiniert blijkbaar vaak in bikini's van haar eigen badpakkenlijn en het moet gezegd worden: op haar 52e ziet Liz er nog steeds fantastisch uit

Tv-icoon Oprah Winfrey plant haar tuin vol groenten die ze nadien zelf klaarmaakt. Onlangs bracht Oprah zelfs een kookboek uit. Voor het geld moet ze het alvast niet doen: haar vermogen wordt geschat op drie miljard dollar.

Voormalig topmodel Cindy Crawford gaat niet tuinieren in haar eigen tuin, maar in die van goede vrienden George en Amal Clooney. Cindy en haar echtgenoot Rande waren onlangs op bezoek bij het beroemde koppel voor de verjaardag van George.

Ginger Spice Geri Halliwell woont op het idyllische Engelse platteland. Ze houdt van de rust en het groen, zo blijkt uit haar Instagrampagina. Haar tuin is zo groot dat ze zich per tractor moet verplaatsen.

Bij ons lijken de B.V.'s nog niet mee met de trend, al liet 'Familie'-acteur Gunther Levi wel weten dat hij het gevecht aangaat met de beruchte buxusrups.

21-07-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson doet emotionele oproep na verlies ring die ze van moeder kreeg

Emma Watson doet emotionele oproep na verlies ring die ze van moeder kreeg

https://www.mupload.nl/img/zjpnnjt9fhrth.jpg

Juwelen verliezen: het overkomt iedereen, ook bekende filmsterren als Emma Watson. De Britse actrice verloor vorige zondag drie ringen in een wellnesscentrum in Londen. Een van de ringen heeft grote sentimentele waarde: ze kreeg het kleinood van haar moeder toen ze achttien werd. Wie meer informatie heeft over het juweel krijgt een beloning.

In de emotionele oproep op Facebook vertelt Watson dat ze afgelopen zondag een afspraak had in het wellnesscentrum van het Mandarin Oriental Hotel in Londen. Daar deed ze haar zilveren ringen uit en legde ze in een kluisje. Toen Watson weer thuis was, merkte ze dat ze de ringen in de kluis had laten liggen. Het wellnesscentrum was ondertussen gesloten. Veiligheidsagenten keken in de kluis, maar die was leeg. Sindsdien zijn de ringen spoorloos.

Moesten het gewone ringen geweest zijn, zou ze er geen drama van gemaakt hebben, aldus de actrice. Maar een van de juwelen was een geschenk van haar moeder. Die kocht de ring een dag na de geboorte van Watson en droeg het kleinood achttien jaar lang. Toen Emma achttien werd, kreeg ze de ring. "Ik doe de ring elke dag aan", zegt ze. "Het is mijn meest betekenisvolle en speciale bezit."

Watson hoopt nu dat ze met haar Facebookbericht de ring kan terugvinden. Ze lanceerde zelfs een speciaal e-mailadres: findthering@outlook.com. De gouden tipgever krijgt een beloning. De actrice voegt ook nog toe dat de vinders van de ring geen angst hoeven te hebben voor eventuele gevolgen. Ze wil het juweel gewoon terug, "no questions asked".

19-07-2017 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries Van Noten en Edouard Vermeulen voortaan baron

Dries Van Noten en Edouard Vermeulen voortaan baron

https://www.mupload.nl/img/owlwsywarcdr8.jpg

Couturiers Dries Van Noten en Edouard Vermeulen mogen zich binnenkort laten aanspreken als baron. Beide modeontwerpers worden door koning Filip in de adelstand verheven. Ook zakenvrouw Michèle Sioen en farmabaas Paul Stoffels krijgen een titel.

Naar aloude traditie verschijnt in de aanloop naar de Nationale Feestdag vandaag de lijst met nieuwe edellieden in het Staatsblad. De titels worden verleend door de koning op voorstel van minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR). De minister laat zich hiervoor adviseren door de "consultatieve commissie voor het toekennen van de adellijke gunsten en eretekens van hoge graad." De kandidaten worden voorgedragen omwille van hun "uitzonderlijke verdiensten voor het land".

De meest opvallende namen in het lijstje zijn twee iconen uit de modewereld. Edouard Vermeulen van modehuis Natan en al jarenlang kind aan huis in het paleis en zijn collega-ontwerper Dries Van Noten, ook geen onbekende in Laken, mogen nu een wapenschild ontwerpen.

Slecht ontvangen

Dat de twee tot de adelstand verheven worden, hoeft niet te verwonderen, meent professor hedendaagse geschiedenis Mark Van den Wijngaert. "België speelt toch een vooraanstaande rol in de modewereld. Ongetwijfeld helpt het wel dat ze vaak samen met de koningin genoemd worden, maar de koning zelf speelt eigenlijk een heel beperkte rol in het selecteren. De bevoegde dienst bij Buitenlandse Zaken krijgt de aanvragen binnen en maakt een selectie. Je weet nooit waar die voorstellen vandaan komen. Soms stelt de sector zelf mensen voor, soms komt het van de personen in kwestie zelf, maar dat wordt heel slecht ontvangen."

Ook Michèle Sioen is een ondernemer met grote bekendheid in het buitenland. Ze is CEO van Sioen Industries in Ardooie. Het bedrijf is wereldmarktleider in technisch textiel en exporteert naar meer dan 80 landen. Ze mag zich als barones laten aanspreken. Paul Stoffels (55), baas van de farma-afdeling van Johnson & Johnson, en Mark Waer, ere-rector van de KU Leuven, worden ook baron.

19-07-2017 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Despacito meest gestreamde track ooit

Despacito meest gestreamde track ooit

https://www.mupload.nl/img/u7e6gmibf0sha.jpg

De zomerhit Despacito van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber is de meest gestreamde plaat ooit geworden. Binnen een half jaar is het liedje wereldwijd 4,6 miljard keer afgespeeld op alle streamingplatforms samen, meldt Variety.

Het record stond ook al op naam van Justin Bieber. Zijn hit Sorry uit 2015 staat nu op 4,38 miljard streams. Despacito is hard op weg om een van de grootste hits van het jaar te worden.

De single heeft in tientallen landen de toppositie bereikt in de hitlijsten. 

19-07-2017 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur valt in Thaise waterval en wacht drie dagen op hulp

Britse acteur valt in Thaise waterval en wacht drie dagen op hulp

https://www.mupload.nl/img/a9stgymt2l9p0.jpg

De Britse acteur Paul Nicholls, vooral bekend van zijn rol uit de soapserie EastEnders, is zwaargewond geraakt tijdens een vakantie in Thailand. Nicholls (38) overkwam een bizar ongeluk na het maken van een selfie. Hij viel, kwam in een waterval terecht en wachtte vervolgens drie dagen op hulp.

De Britse acteur Paul Nicholls, vooral bekend van zijn rol uit de soapserie EastEnders, is zwaargewond geraakt tijdens een vakantie in Thailand. Nicholls (38) overkwam een bizar ongeluk na het maken van een selfie. Hij viel, kwam in een waterval terecht en wachtte vervolgens drie dagen op hulp.

Tijdens een uitstap naar de Khun Si Falls op het eiland Koh Samui ging het gruwelijk mis. Nicholls brak na de val zijn been en raakte gewond aan zijn knie, waardoor hij zich met geen mogelijkheid kon bewegen, weet de Daily Mail. Drie dagen lang lag hij bij rotsen nabij het water en moest hij tropische insecten van zich afslaan. Een bewoner van een nabijgelegen dorpje wist Nicholls uiteindelijk te vinden, nadat zijn motor op een weg was aangetroffen.

Gisteren werd hij, bijna bewusteloos en onderkoeld, naar het International Koh Samuni Hospital gebracht. Een operatie is noodzakelijk, maar de lokale artsen vragen daar zo'n 90.000 pond voor. De Britse ambassade probeert Nicholls nu naar het vasteland van Thailand of Engeland te krijgen.

Dankbaar
In een korte reactie heeft de acteur laten weten dankbaar te zijn dat hij nog leeft. "Het duurde zo lang voordat ik gevonden werd. Het is een understatement te stellen dat het geen fijne situatie was." Nicholls was de afgelopen jaren te zien in afleveringen van Law and Order: UK, Ackley Bridge.

In 1996-1997 speelde hij Joe in EastEnders. Hij trouwde in 2008 met zijn jeugdliefde Chantal Brown, twee jaar geleden gingen ze uit elkaar.

19-07-2017 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell slaat 14de miljonair aan de haak

Naomi Campbell slaat 14de miljonair aan de haak

https://www.mupload.nl/img/ensvv71brttaf.jpg

Met een fortuin van minder dan een paar miljoen kom je niet door de voordeur bij Naomi Campbell. Het topmodel weet altijd wel een steenrijke man aan de haak te slaan. Haar nieuwste prooi? Louis C. Camilleri. Tabaksbaas, directeur bij Ferrari en met een vermogen van 130 miljoen euro.

"Ik wil ook maar wat elke vrouw wil in het leven: een huis, kinderen, het winnende lot. Ik zoek in een man wat elke vrouw in een man zoekt", liet Campbell (47) ooit optekenen. Dat die man dan 130 miljoen op z'n bankrekening heeft staan, is uiteraard mooi meegenomen. En hoewel het topmodel met het beruchte onvoorspelbare karakter zelf een deftige 52 miljoen euro bijeenspaarde, heeft ze nu al voor de veertiende (!) keer een steenrijke man aan de haak geslagen. De gelukkige is Louis C. Camilleri. Qua looks heeft Campbell de lat weliswaar niet bijster hoog gelegd. Camilleri - Egyptenaar, zoon van Maltese ouders en vader van drie - is geen jonge adonis met vurige blik en een sixpack. Hij is 62 en wordt in de Britse roddelpers vakkundig als 'owlish looking' omschreven, oftewel: intelligent, bokalenbril en een beetje een nerd. Maar goed, hij is wel directeur van Ferrari, CEO van tabaksmerk Philip Morris International en volgens 'Forbes' de bestbetaalde chef in de sector. Hij spreekt vloeiend Frans, Engels en Italiaans en neemt Naomi mee op tripjes met de privéjet. "Er is echt een vonk tussen de twee", aldus vrienden.

19-07-2017 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Audrey Hepburn krijgt standbeeld in geboorteplaats Elsene

Audrey Hepburn krijgt standbeeld in geboorteplaats Elsene

https://www.mupload.nl/img/klwrvktyruwwk.jpg

De wereldberoemde actrice Audrey Hepburn krijgt een standbeeld in de Keienveldstraat in Elsene, de straat waar ze geboren werd. Het standbeeld van de Hollywoodlegende bestaat al en staat momenteel in het Zwitserse dorp Tolochenaz. Wanneer het beeld verhuist is nog niet exact duidelijk.

Sean Hepburn Ferrer, de zoon van Audrey Hepburn, vertelde aan de Franstalige krant La Capitale dat er een standbeeld van zijn moeder zou komen in Elsene, waar ze de eerste negen jaar van haar leven woonde. De schepen van Patrimonium in Elsene, Nathalie Gilson (MR), bevestigt het nieuws. "Ik heb contact gehad met de zoon van mevrouw Hepburn Sean Ferrer en de Zwitsere gemeente Tolochenaz. Beiden willen graag dat de gemeente Elsene het standbeeld van mevrouw Hepburn krijgt. Een schitterende kans", benadrukt Gilson.

De inplanting van het standbeeld past binnen de verbouwingen op de Solvay-site, waar nieuwe woningen komen. "De kleine groene ruimte op de hoek van de Keienveldstraat en de Gewijde-Boomstraat zal uitgebreid worden en in die groene ruimte willen we het beeld van mevrouw Hepburn plaatsen", aldus Gilsoul.

Het beeld van Hollwoodster Audrey Hepburn staat momenteel in het Zwitsere Tolochenaz. Wanneer het precies overkomt is nog niet duidelijk. De gemeente Elsene is nog in afwachting van eigendomsdocumenten en het is nog niet duidelijk wie zal opdraaien voor de transportkosten.

17-07-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunderaar Miljoenenjacht wil spel alsnog afmaken (vier jaar na uitzending): "Dat kan mooie televisie opleveren"

Blunderaar Miljoenenjacht wil spel alsnog afmaken (vier jaar na uitzending): "Dat kan mooie televisie opleveren"

https://www.mupload.nl/img/y9ehiqjcz0un1.jpg

De Nederlander Arrold van den Hurk en tv-producent Endemol stonden vandaag wéér voor de rechter vanwege de kapitale blunder die Arrold maakte bij presentatrice Linda de Mol. Hij drukte in het tv-programma Miljoenenjacht op de commerciële zender RTL4 'per ongeluk' op de stopknop en liep zo miljoenen mis. Endemol stelt geen fout te hebben gemaakt. Van den Hurk was volgens het bedrijf op de hoogte van de regels en kan zich niet verschuilen achter de stress en spanning van de uitzending.

Het televisie-incident uit het najaar van 2013 is inmiddels beroemd bij onze noorderburen. Van den Hurk drukte te snel op de stopknop en nam daarmee het aanbod van 125.000 euro van de bank aan. Hij zei meteen dat-ie per ongeluk had gedrukt en eigenlijk had willen doorspelen. Dat mocht niet van de jury, waarna Arrold, bleek even later, naast vijf miljoen euro greep die in de koffer zat die hij had uitgekozen. Hij stapte vervolgens naar de rechter.

Niet doorspelen

Producent Endemol vertelde de rechtbank vandaag dat Van den Hurk goed op de hoogte was van de spelregels en de functie van de stopknop. "Dat wist hij uit eerdere rondes.'' Dat de speler zich naar eigen zeggen vergiste door de stress en de spanning is volgens Endemol inherent aan het spel. Bovendien was helemaal niet zo duidelijk dat Van den Hurk verder wilde spelen.

Van den Hurk meent op zijn beurt dat niet duidelijk uit de spelregels blijkt dat de stopknop het einde van het spel is en dat je je niet mag herstellen. Hij stelt dat Linda de Mol hem bovendien duidelijk hoorbaar het aanbod deed om door te spelen. Want live op tv zei ze net te zullen doen of er niets voorgevallen was. Volgens Endemol gaat ook deze vlieger echter niet op, omdat Linda de Mol niet de spelleiding is, zij presenteert slechts. Producent Endemol is de baas over de show en niemand anders. Plasman wil met de civiele rechtszaak in Amsterdam bewijzen dat de producent van het programma, Endemol, onrechtmatig heeft gehandeld door Arrold niet te laten doorspelen. Daarmee kan Arrold 'op jacht' naar een schadevergoeding van Endemol.

"Koffer was al van hem"
Plasman ziet in dat geval het liefst dat het spel alsnog wordt afgemaakt. "Dat kan mooie televisie opleveren.'' De rechter informeerde vervolgens of Van den Hurk de 125.000 euro die hij wél won, dan alsnog teruggeeft. Plasman vindt dus van niet: "De feitelijke situatie is dat Van den Hurk al een koffer had uitgekozen met daarin 5 miljoen. Oké, dat dát bedrag erin zat wist hij nog niet maar die koffer was wel al van hem. Nou, we proberen hier te schikken dus hij levert die 5 miljoen in en daarna mogen ze de koffers opnieuw husselen. Maar dan moet Endemol ook iets inleveren en zeggen: die 125.000 heb je alvast.''

De advocaat van Endemol reageerde daar cynisch op: "Meneer Van den Hurk wil een spel spelen zonder te kunnen verliezen. Die 5 miljoen was helemaal nog niet van hem, die koffer stond voor de káns op een prijs, meer niet.''

17-07-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Gatz brengt bezoekje aan set 'Patser' in Antwerpen en regisseert scène

Minister Gatz brengt bezoekje aan set 'Patser' in Antwerpen en regisseert scène

https://www.mupload.nl/img/6ckm3d31ddjw9.jpg

Het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah vertoeft dezer dagen in Antwerpen voor de opnames van hun film 'Patser'. Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) bracht de set maandag een bezoekje en mocht een korte scène regisseren. "Ze maken niet alleen goede films, ze brengen ook echt het Vlaanderen van vandaag in beeld", loofde Gatz achteraf El Arbi en Fallah.

Na 'Image' en 'Black' wordt 'Patser' de derde langspeelfilm van het regisseursduo. 'Patser' vertelt het verhaal van boefjes die een bendeoorlog ontketenen door een lading Colombiaanse drugs te stelen.

Matteo Simoni speelt een van de hoofdrollen, maar voorts doen El Arbi en Fallah vooral beroep op jong en onbekend acteertalent. "Dat deden ze ook al bij hun vorige films en het is mooi dat ze ondanks hun succes niet voor de makkelijke weg kiezen door alleen gevestigde waarden te gebruiken", stelt Gatz.

El Arbi en Fallah kozen er vandaag in Borgerhout zoals steeds voor om de set en de straten errond niet te laten afsluiten, zodat ze zo waarheidsgetrouw mogelijke beelden van de buurt zouden verkrijgen.

Een zichtbaar zenuwachtige Gatz slaagde er toch in om in amper drie takes een scène te laten inblikken. "Het was een heel fijne ervaring", zei hij na afloop. "Het lijkt er hier allemaal wat chaotisch aan toe te gaan, maar iedereen weet heel goed wat hij moet doen."

Het Vlaams Audiovisueel Fonds ondersteunt 'Patser' met 650.000 euro. "We hebben de minister dan ook uitgenodigd om eens te komen kijken hoe dat geld besteed wordt", aldus El Arbi. "Ons budget blijft trouwens wel nog altijd erg beperkt in vergelijking met bijvoorbeeld in Hollywood, maar daar heb je als regisseur wel veel minder vrijheid."

17-07-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van One Direction tot filmster: "Hij was de beste man voor de rol"

Van One Direction tot filmster: "Hij was de beste man voor de rol"

https://www.mupload.nl/img/jy6m5p1cwqnom.jpg

Begint tieneridool Harry Styles, bekend van de boyband One Direction en zijn hit Sign of the Times, aan een tweede leven als filmster? Zijn acteerdebuut in de oorlogsfilm Dunkirk mag er zeker zijn. "Hij was doodgewoon de beste kandidaat voor deze rol."

Toen Harry Styles (23) vorig jaar op het IJsselmeer voor het oorlogsdrama Dunkirk aan het draaien was, stonden aan de kust talrijke tienermeisjes smachtend te wachten op een glimp van hun idool. Taferelen die hij gewend was als lid van boyband One Direction. "Niets van gemerkt", zegt de zanger kortaf in een vliegtuighangar even buiten Londen, waar hij enkele dagen voor de wereldpremière van Dunkirk de pers te woord staat. "Maar dat de fans mij niet hebben gezien, is niet zo verwonderlijk. Regisseur Christopher Nolan duldt geen pottenkijkers op zijn filmsets. Alles was helemaal afgeschermd, zodat iedereen gefixeerd kon zijn op zijn rol. Dat gold voor alle draaidagen."

Jonge soldaat
Het is gemakkelijk om het filmdebuut van Styles toe te schrijven aan zijn enorme populariteit, ook al is dat niet direct de doelgroep voor een film over de Tweede Wereldoorlog. Zijn aanwezigheid zou die belangstelling echter wel kunnen aanwakkeren. Het popidool speelt de jonge soldaat Alex die samen met honderdduizenden lotgenoten in mei 1940 als ratten in de val zit op het strand bij Duinkerke. Een slachtpartij dreigt, en de pogingen om te evacueren zijn tot mislukken gedoemd, onder meer door de genadeloze bombardementen van de Duitse Luftwaffe.

17-07-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias Vergels zei 'ja' tegen de vrouw die hem op 't rechte pad hielp

Mathias Vergels zei 'ja' tegen de vrouw die hem op 't rechte pad hielp

https://www.mupload.nl/img/u4fhnbcwtczqe.jpg

Lowie uit 'Thuis' is getrouwd. Mathias Vergels (25) zei zaterdag volmondig 'ja' tegen zijn grote liefde Julie Houtman (25). "Ik zal altijd proberen om de beste man voor jou te zijn, en zal zelfs helpen met de kuis en de afwas", beloofde de acteur, die het al snel moeilijk kreeg. De tortelduifjes vertrekken vandaag op huwelijksreis, maar begin augustus wordt Mathias alweer op de set van 'Thuis' verwacht.

Mathias en Julie vormen al twee jaar een koppel, en in die periode veranderde zij zijn leven op een positieve manier. Eerder vertelde Mathias al dat Julie voor een houvast in zijn leven zorgde en voor rust in zijn hoofd. De acteur werd in het verleden veroordeeld voor dronkenschap achter het stuur en had moeite met zijn plotse bekendheid. "Dankzij Julie heb ik dat allemaal een plaats kunnen geven. Zij heeft me terug op het rechte pad gebracht", zei hij eerder.

Zaterdag maakte hij Julie officieel zijn vrouw. Zijn huwelijksgelofte was een pakkend moment, en Mathias kon het al van bij zijn eerste woorden niet droog houden. "Wat mij echt over de streep heeft getrokken om te trouwen, is dat wij zonder woorden dingen aan elkaar kunnen uitleggen en hetzelfde denken", zei hij. "Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die op een intro van een film een hele choreografie verzint. Ik beloof je dat ik altijd zal proberen om de beste man te zijn en zal helpen met de kuis en de afwas. We gaan een lange, avontuurlijke weg tegemoet", zei een geëmotioneerde Mathias.

17-07-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias 'Lowieke' Vergels is getrouwd met zijn Julie

Mathias 'Lowieke' Vergels is getrouwd met zijn Julie

https://www.mupload.nl/img/c4uluqr4dfw1l.jpg

Na hun verloving vorig jaar in Venetië is het dan eindelijk zover. Acteur Mathias Vergels stapte vandaag in het huwelijksbootje met Julie Houtman.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het moment eindelijk aangebroken. Acteur Mathias Vergels, bekend van zijn rol als Lowie in Thuis, gaf vandaag zijn ja-woord aan zijn vriendin Julie. Dat liet het kersverse paar met een overduidelijke foto weten op Instagram.

16-07-2017 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Satellietbeelden tonen verwoesting van Mosoel

Satellietbeelden tonen verwoesting van Mosoel

https://www.mupload.nl/img/kbcmhu6hz7yum.jpg

De Iraakse stad Mosoel was bijna drie jaar lang in handen van Islamistische Staat toen Iraakse regeringstroepen ze vorige week heroverde. Nieuwe satellietbeelden van DigitalGlobe tonen de ravage.

De WorldView-2 satelliet van DigitalGlobe maakte vorige week beelden van Mosoel, vlak nadat Iraakse troepen de stad heroverd hadden op IS. Het contrast met de beelden die het bedrijf in november 2015 maakte, kon haast niet groter zijn.

16-07-2017 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

https://www.mupload.nl/img/sjop5bpbbwzq7.jpg

Enkele specialisten in artificiële intelligentie bij Google zijn er in geslaagd een computerprogramma aan te leren om op eigen houtje Street View-beelden te bewerken tot professionele landschapsfoto’s.

In een blogpost legt Hui Fang, die het project begeleidde bij het Machine Perception-team van Google, uit hoe ze daar in geslaagd zijn. Ze trainden een neuraal netwerk om landschapsbeelden van Street View te scannen op esthetisch potentieel, en daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Doorgaans is artificiële intelligentie (AI) er op gericht om taken af te handelen met een duidelijk afgelijnd eindresultaat. Een computerprogramma iets leren over subjectieve domeinen zoals kunst, fotografie en fotobewerkingen brengt een heleboel nieuwe uitdagingen met zich mee.

Fang en zijn team deden dit door een relatief nieuwe techniek in AI-onderzoek waarbij twee neurale netwerken ‘tegen elkaar worden uitgespeeld’. Het ene netwerk kreeg professionele landschapsfoto’s voorgeschoteld die bewust slechter waren gemaakt en had als opdracht om de beelden aan te passen opnieuw beter te maken. Het andere neurale netwerk moest dan achterhalen wat het aangepaste en wat het oorspronkelijke professionele beeld was. Door hun bevindingen samen te leggen, leerde de software gaandeweg het verschil kennen tussen goede en slechte foto’s.

Om uit te zoeken wat de kwaliteit was van de beelden die door de software werden bijgewerkt, legde het Google-team de resultaten voor aan professionele fotografen in een Turing-test-achtig experiment. De Googlers mixten hun beelden samen met andere beelden van echte fotografen. De professionele fotografen in de jury moesten elk beeld vervolgens een kwaliteitsscore geven. In twee op de vijf gevallen kregen de machinale landschapsfoto’s een score die gelijk was aan die van een semiprofessionele of professionele fotograaf, zegt Fang in zijn blogpost.

16-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

https://www.mupload.nl/img/sjop5bpbbwzq7.jpg

Enkele specialisten in artificiële intelligentie bij Google zijn er in geslaagd een computerprogramma aan te leren om op eigen houtje Street View-beelden te bewerken tot professionele landschapsfoto’s.

In een blogpost legt Hui Fang, die het project begeleidde bij het Machine Perception-team van Google, uit hoe ze daar in geslaagd zijn. Ze trainden een neuraal netwerk om landschapsbeelden van Street View te scannen op esthetisch potentieel, en daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Doorgaans is artificiële intelligentie (AI) er op gericht om taken af te handelen met een duidelijk afgelijnd eindresultaat. Een computerprogramma iets leren over subjectieve domeinen zoals kunst, fotografie en fotobewerkingen brengt een heleboel nieuwe uitdagingen met zich mee.

Fang en zijn team deden dit door een relatief nieuwe techniek in AI-onderzoek waarbij twee neurale netwerken ‘tegen elkaar worden uitgespeeld’. Het ene netwerk kreeg professionele landschapsfoto’s voorgeschoteld die bewust slechter waren gemaakt en had als opdracht om de beelden aan te passen opnieuw beter te maken. Het andere neurale netwerk moest dan achterhalen wat het aangepaste en wat het oorspronkelijke professionele beeld was. Door hun bevindingen samen te leggen, leerde de software gaandeweg het verschil kennen tussen goede en slechte foto’s.

Om uit te zoeken wat de kwaliteit was van de beelden die door de software werden bijgewerkt, legde het Google-team de resultaten voor aan professionele fotografen in een Turing-test-achtig experiment. De Googlers mixten hun beelden samen met andere beelden van echte fotografen. De professionele fotografen in de jury moesten elk beeld vervolgens een kwaliteitsscore geven. In twee op de vijf gevallen kregen de machinale landschapsfoto’s een score die gelijk was aan die van een semiprofessionele of professionele fotograaf, zegt Fang in zijn blogpost.

16-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Extra middelen voor jeugdverblijven in Vlaanderen

Extra middelen voor jeugdverblijven in Vlaanderen

https://www.mupload.nl/img/bnjysqy7cwhrh.jpg

In totaal 53 erkende jeugdverblijven in heel Vlaanderen krijgen ruim een miljoen euro extra middelen voor investeringen. Dat besliste Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts (N-VA).

De middelen gaan naar onder andere de modernisering van jeugdverblijven, klinkt het in een persbericht zondag. ‘Met dat geld kunnen uitbaters van jeugdverblijven investeren in het comfort, de toegankelijkheid, brandveiligheid en de familievriendelijkheid van hun infrastructuur. Concreet wordt het geld onder meer gebruikt voor duurzaamheidsprojecten, renovatiewerken, aanpassingen in de infrastructuur ten behoeve van mindervaliden en de zeer grondige vernieuwing van enkele vakantiehuizen.’

Weyts merkt op dat het aanbod ‘van jeugdverblijven voor jongeren (met een beperking) nog te beperkt’ is. Financiële steun van de overheid kan dikwijls de serieuze investeringen mogelijk maken die nodig zijn om het aanbod te vergroten, zegt hij in het persbericht. ‘Dat is één van de dingen die we met dit beleid doen.’

Toerisme Vlaanderen dekt voor de 53 projecten maximaal 40 procent van de totale subsidieerbare kosten. In november vorig jaar nog bleek dat Vlaanderen de voorbije jaren in totaal 31 miljoen euro had geïnvesteerd in Vlaamse jeugdverblijven.

Jeugdverblijf De Brink in Herentals is een van de verblijven die financiële steun ontvangt, ruim 40.000 euro, en gaat daarmee zijn gebouwen en sanitair toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers. Vakantiehuis Hoge Duin in Oostduinkerke, dat meer dan 100.000 euro ontvangt, moderniseert dan weer de inrichting van familievriendelijke gezinskamers en verbetert met rolstoeltoegankelijke kamers de toegankelijkheidsgraad.

16-07-2017 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!