Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verschrikkelijk was het om deze iconische scène te filmen

Zo verschrikkelijk was het om deze iconische scène te filmen

https://www.mupload.nl/img/sfw5ldy2moihk.jpg

The hills are alive... Iedereen heeft Julie Andrews wel al eens zien ronddraaien in de Oostenrijkse bergen. De openingscène van The Sound of Music is een van de meest iconische filmmomenten ter wereld, al bleek die helemaal niet zo leuk om te filmen.

Wat rondhuppelen op een Oostenrijkse bergflank, het lijkt niet zo'n zware opgave. Maar volgens Julie Andrews, die de hoofdrol Maria vertolkte, was het tegendeel waar. "Niemand had ons verteld dat Oostenrijk zoveel regenval kent. Het weer was echt niet vriendelijk voor ons", vertelde ze deze week aan talkshowhost Jimmy Fallon. "Veel van die scènes hebben we gefilmd in de regen, omdat dat niet zo opvalt op beeld."

In die tijd bestonden er ook nog geen drones, dus werd een 'enorme helikopter' ingeschakeld om de wereldberoemde draai te filmen. "Een heel dappere cameraman werd aan de buitenkant van de helikopter gebonden om dat op te nemen. En na elke take nam de piloot een veel te korte bocht rond mij, waardoor ik telkens tegen de grond werd geslagen. Ik heb veel aarde en gras uitgespuwd toen." Gelukkig mag het eindresultaat er best wezen.

07-07-2017 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs (74) in duet met Vlaamse Lissa Lewis (23): "Eén blik en er was meteen een klik"

Rob de Nijs (74) in duet met Vlaamse Lissa Lewis (23): "Eén blik en er was meteen een klik"

https://www.mupload.nl/img/5d6aoldv6z1qx.jpg

Hij doet het zelden. En de laatste keer was met Patricia Paay. Maar Rob de Nijs (74) raakte tijdens het Schlagerfestival zo betoverd door onze Vlaamse Lissa Lewis (23) dat hij zich prompt tot een duet liet verleiden. "Lissa heeft het. Ik wilde alles tot in de kleinste details juist, maar dit voelt echt goed."

Een lied dat door Kris Wauters en Clouseau-hofleverancier Stefaan Fernande werd gecomponeerd. Opnames in de Nederlandse studio waar de miljoenenalbums van Helmut Lotti werden ingeblikt. En twee stemmen die werden samengeloodst doorheen een mengtafel waarvan er wereldwijd slechts een handvol van bestaan. Rob de Nijs schaarde zich in het godvergeten Loenen aan de Vecht aan de zijde van Lissa Lewis, en veertig jaar na zijn monsterhit werd het plots weer zomer. Hij is intussen 74, zij is 23 en hun nieuwe song heet 'De wereld draait door'. "Mijn laatste échte duet was 'De wereld' in 1992 met Patricia Paay", klinkt het. "Zij is een fantastische zangeres. Bij Lissa was er diezelfde klik. Ik geloof in haar kunnen. Natuurlijk ben ik heel kieskeurig en op mijn hoede wanneer ik jonge talenten bij de hand neem, maar dit voelde goed."

Muzikale familie

Lissa Lewis scoorde met 'Gouden Glimlach' een bescheiden hit en mocht vorig jaar in Nederland met André Hazes Jr aantreden tijdens Koningsdag. "Ik kom uit een muzikale familie. (Lissa is de dochter van het accordeonkoppel De Melando's, red.) Rob de Nijs werd bij ons thuis dus erg vaak gespeeld en ik ken al zijn nummers", aldus de zangeres uit Kapellen. "Alles is begonnen op het podium van het Schlagerfestival. We zongen toen met een paar artiesten 'Alles wat ademt' en ik zag Rob in een uithoek. We hebben toen een blik uitgewisseld en er gebeurde iets. Toen is het idee ontstaan om eens samen iets te doen. Dat Rob 'ja' heeft gezegd, is een gigantische eer voor mij."

Special guest concert 'Rob 75' in Lotto Arena  
Op tweede kerstdag is Rob de Nijs jarig en in 2017 wordt dat een verjaardagstaart met maar liefst 75 kaarsjes! Na zijn uitverkochte 'Rob 70'-concert in 2012, keert Rob de Nijs voor zijn 75ste verjaardag terug naar de Lotto Arena. Op zaterdag 9 december 2017 staat hij er samen met zijn live band Pur Sang én verrassende gastartiesten. Lissa Lewis mag zich alvast opmaken voor een avondje Lotto Arena, want ze werd door Rob als 'special guest' uitgenodigd om op zijn grootse verjaardagsconcert in Vlaanderen op te treden.  

De fans zullen op hun wenken bediend worden en krijgen de grootste hits en bekendste liedjes van Rob voorgeschoteld. Van 'Malle Babbe', 'Jan Klaassen' en 'Het werd zomer' tot 'Ritme van de regen', 'Banger hart'.

05-07-2017 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat belooft! Nieuwe horrorfilm 'Annabelle: Creation' krijgt 100% op Rotten Tomatoes

Dat belooft! Nieuwe horrorfilm 'Annabelle: Creation' krijgt 100% op Rotten Tomatoes

https://www.mupload.nl/img/8lrzqzb7ynqxm.jpg

Zorg ervoor dat je op 10 augustus niet vroeg op moet want op 9 augustus ga je een slapeloze nacht tegemoet. Dan komt 'Annabelle: Creation' in de zalen, de beste horrorfilm in jaren als we Rotten Tomatoes mogen geloven. Filmfans geven de film op de ratingsite 100 procent! Ongezien voor een horrorfilm.

'Annabelle' bracht in 2014 250 miljoen dollar in het laatje, niet slecht voor een film met een budget van 6,5 miljoen. De kritieken daarentegen waren minder positief. Op Rotten Tomatoes krijgt de film slechts 29 procent, op IMDB 5,4/10. Maar het vervolg 'Annabelle: Creation' is nu al een inslaand succes. En dan moet de film zelfs nog uitkomen.

100 procent

'Annabelle: Creation' werd vorige maand gedraaid op het Los Angeles Film Festival. Nog niet veel mensen kregen de film dus al te zien, maar zij lieten hun appreciatie wel al massaal blijken op ratingsites.

Horrorfilms krijgen op Rotten Tomatoes en IMDB doorgaans een lage score, net daarom is het zo bijzonder dat 'Annabelle: Creation' de maximumscore krijgt op Rotten Tomatoes en 8,3/10 op IMDB. Ter vergelijking: klassiekers als 'Reservoir Dogs' en 'Citizen Kane' kregen dezelfde IMDB-score.

The Conjuring'

'Annabelle: Creation' is een prequel die het ontstaansverhaal van de griezelige pop vertelt. Een man en een vrouw, die hun dochtertje verloren, raakten geobsedeerd door 'de geest van hun dochter' in een pop. De film is een nieuwe aflevering in de waanzinnig populaire 'The Conjuring'-franchise.

De non en 'The Crooked Man'

Ook de non uit 'The Conjuring 2' krijgt binnenkort een spin-off. Op die film is het wachten tot 13 juli 2018. Ook 'The Crooked Man' krijgt later zijn eigen film. Maar eerst dus 'Annabelle: Creation', wij kunnen niet wachten!

05-07-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Temptation Island'-presentator Rick Brandsteder mogelijk maand naar de cel

'Temptation Island'-presentator Rick Brandsteder mogelijk maand naar de cel

https://www.mupload.nl/img/8gquagnwsmafh.jpg

Rick Brandsteder, de presentator van 'Temptation Island', raakte begin vorig jaar betrokken bij een gevecht in het uitgaansleven. Voor die feiten riskeert de Nederlander nu een celstraf voor mishandeling. Binnen twee weken volgt de uitspraak.

Eind januari 2016 sloeg Brandsteder iemand in het gezicht. Het slachtoffer zou een opmerking gemaakt hebben nadat de presentator, naar eigen zeggen per ongeluk, voordrong bij het toilet.

Brandsteder werd vorig jaar al eens veroordeeld voor het gevecht. Toen kreeg hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van een week en een boete. Het Openbaar Ministerie vond die straf te licht, omdat de presentator eerder al betrokken raakte bij gelijkaardige incidenten. Zo werd hij in 2007 en 2011 al veroordeeld voor vechtpartijen.

Daarom eist het Openbaar Ministerie nu een celstraf van vier weken, waarvan twee voorwaardelijk, en een werkstraf van negentig uur. Het gerechtshof doet binnen twee weken een uitspraak.

05-07-2017 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine André over haar pikante scène in Familie: "Nee, leuk was dat niet"

Sandrine André over haar pikante scène in Familie: "Nee, leuk was dat niet"

https://www.mupload.nl/img/o1fymdhmwgapf.jpg

Of Véronique zal trouwen met Mathias óf ervandoor zal gaan met Lars, dat weten Familiefans pas in september. Wat wél zeker is, is dat de twijfelende dame de avond voor haar trouw in bed dook met haar jeugdvriend. Met andere woorden: actrice Sandrine André had een stomende vrijscène met Kürt Rogiers. En dat is blijkbaar niet zo leuk als het klinkt.

Familie ging de zomer in met een serieuze cliffhanger. Sandrine bereidt zich voor op een hele zomer vol vragen van kijkers. "Ik zal het allicht mogen horen deze zomer! De voorbije maanden werd ik al elke dag aangesproken over dé keuze van Veronique, en daar ben ik nu dus nog niet van af. Integendeel, zelfs. Bij dezen doe ik een belofte: kijk sowieso naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, want dan zal er wél duidelijkheid zijn. Nu ja, ongeveer toch...", vertelt ze in TV Familie.

De veelbesproken vrijsène met Kürt, dat vond ze echter niet zo heel leuk om te filmen. "Ja, dat kwam allemaal heel passioneel over, hé. Maar je moet je daar niet té veel bij voorstellen. Ik bedoel: in 't echt was er van hartstocht bitter weinig sprake. Ik vind zulke vrijscènes in feite echt niet leuk om te spelen. Mensen hebben daar vaak de zotste fantasieën bij, maar zoiets gaat heel technisch in z'n werk. Je moet de hele tijd rekening houden met de belichting, je haar mag niet te veel in je gezicht hangen, je moet constant denken aan de pose van je lichaam... Da's een heel gedoe."

Ze is wel tevreden met het resultaat. "Kürt en ik hebben een sterke vertrouwensband. En dat helpt. Tijdens zo'n opname gebeuren er dus geen grensoverschrijdende dingen. Dat blijft te allen tijde professioneel. 't Is de kunst om de illusie te wekken dat 't één en al passie is. Ja, ik was content toen ik het resultaat zag. 't Is ook heel mooi én respectvol in beeld gebracht."

05-07-2017 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.952 euro om een kamer te schilderen, en andere zotte uitgaven van ons koninspaar

30.952 euro om een kamer te schilderen, en andere zotte uitgaven van ons koninspaar

https://www.mupload.nl/img/c9huusb8ooetk.jpg

Momenteel wordt er in Groot-Brittannië druk gediscussieerd over de dotatie van de Queen. De toelage van Elizabeth II wordt immers flink opgetrokken (bijna verdubbeld). De reden: Buckingham Palace moet gerenoveerd worden. Door de belastingbetaler dus, ook al kan ze dat best zelf betalen.

Heel wat Britten vinden het niet kunnen dat zij opdraaien voor de extra kosten, terwijl de koningin toch al een mooie dotatie krijgt. Maar ook in ons land geldt hetzelfde, meldt TV Familie: werken aan de koninklijke gebouwen worden betaald door de overheid. "En dat geld komt voor alle duidelijkheid níet van de civiele lijst", zegt royaltywatcher Thierry Debels. Met andere woorden: het zit niet inbegrepen in het bedrag dat koning Filip elk jaar krijgt om zijn functie uit te oefenen. En je zou denken dat hij dat met een slordige 11,5 miljoen euro wel zelf zou kunnen betalen.

En volgens TV Familie is ons koningspaar daarbij niet al te zuinig. "Sommige werken zijn noodzakelijk, zoals het verwijderen van asbest. Maar er zijn ook heel wat foliekes bij", aldus Debels. "Zo werd onlangs een nieuwe parking aangelegd aan het kasteel van Laken op vraag van Filip. Dat heeft 18.295,60 euro gekost. Op Stuyvenberg, waar Fabiola woonde, werd dan weer een nieuw alarmsysteem geïnstalleerd. Prijskaartje: 51.116,32 euro. Verder liet Mathilde op het kasteel van Laken een kamer herschilderen: hopla, 30.952 euro. Ook het bureau van Filip in Brussel kreeg een lik verf: 31.221,61 euro. En er werden nieuwe wc's geïnstalleerd in het paleis voor 17.790 euro..."

Volgens senator Pol Van den Driessche bepaalt de wet dat de buitenkant van de koninklijke gebouwen voor de rekening is van de regering (via de Regie der Gebouwen) maar dat veranderingen aan de binnenkant eigenlijk uit Filip zijn loon moet komen. Hetzelfde geldt voor de verwarmingskosten van het kasteel van Laken, maar ook daar schuift Filip 70 procent van de kosten door naar de overheid. Wettelijk gezien doet hij niet meteen iets verkeerd, maar je kan er toch vragen bij stellen. "Ingewijden weten dat de familie Van Saksen-Coburg en Gotha nogal zuinig - om niet te zeggen: gierig - is."

05-07-2017 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgenderkoppel Louisa en Rosanna (van TLC) zijn zwanger

Transgenderkoppel Louisa en Rosanna (van TLC) zijn zwanger

https://www.mupload.nl/img/jshzosz3o9xyj.jpg

Wie af en toe eens naar TLC zapt, kent Louisa en Rosanna waarschijnlijk wel. Het transgenderkoppel heeft er zijn eigen realityshow, en zijn erg bekend in Nederland. De twee hebben nu ook opmerkelijk nieuws: ze verwachten een kindje, en niet op de manier dat je zou denken.

Louisa en Rosanna zijn een opmerkelijk koppel. Louisa was vroeger man en is nu vrouw, en Rosanna was een vrouw en leeft nu als een man. De twee zijn intussen al zeventien jaar samen en achten de tijd rijp voor een kindje. Opvallend detail: Rosanna is diegene die zwanger is, ook al is ze eigenlijk de vader van de baby.

De twee hebben lang getwijfeld over een kind. "Ik werd als kind erg vaak gepest", aldus Louisa. "Dat wilde ik mijn kind niet aandoen. Maar we hebben er nu heel lang over gepraat en beslist om de stap te zetten." Rosanna heeft bewust gewacht met haar transitie van vrouw naar man om het kindje te kunnen dragen. Een dappere keuze, want ze voelt er zich niet altijd even goed bij. "Ik voel me nu niet echt heel mannelijk meer. Mijn cup is ook van een A naar een C gegaan."

Het koppel raadt transgenders aan om goed na te denken over hun toekomst voor ze de stap tot transitie zetten. Louisa heeft immers spijt dat ze haar sperma niet bewaard heeft. "Op dat moment dacht ik alleen maar dat ik in een bikini wilde kunnen zwemmen; het moest eraf. Maar nu vind ik het wel jammer dat het kindje niet van mij is."

03-07-2017 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenishunk Jeremy intiem op zeiljacht met miljardairsdochter

Gevangenishunk Jeremy intiem op zeiljacht met miljardairsdochter

https://www.mupload.nl/img/dtgghrtfhx8tw.jpg

De Amerikaanse Jeremy Meeks (33) heeft, drie jaar nadat hij bekend werd als 's werelds meest sexy crimineel nadat zijn mugshot viraal was gegaan, opnieuw de showbizzheadlines gehaald. Jeremy werd dit weekend op een jacht gespot met Chloe Green (26), dochter van Topshop-topman Philip Green. Daardoor staat Jeremy's huwelijk met zijn vrouw Melissa onder druk.

Uit foto's die in bezit zijn van de Britse krant Daily Mail, die spreekt van een 'crime of passion', is te zien hoe Chloe dicht tegen Jeremy aan kruipt en hoe hij haar een gepassioneerde kus geeft. Het is overduidelijk dat de gevangenishunk is gevallen voor de charmes van de miljardairsdochter. "Chloe lijkt bezeten van Jeremy, maar waarom ook niet? Hij is één van de meest sexy mannen ter wereld en heeft ook nog eens wat te vertellen over zijn verleden", voert tabloid The Sun een bron op.

Chloe's vader, die eigenaar is van de Arcadia Groep, waar modeketen Topshop onder valt, zou de romance niet goedkeuren. En Melissa Meeks, met wie Jeremy drie kinderen kreeg, lijkt vlak voor het weekend al een reactie te hebben gegeven. Via sociale media deelde ze de quote 'Liefde is niet altijd een sprookje' en een uitspraak van rapper Tupac: "Verontschuldig je nooit voor hoeveel liefde je hebt gegeven, maar voel mee voor degenen die jouw liefde niet wilden."

Maserati
Begin dit jaar was het Jeremy zelf die trots liet merken dat zijn modellencarrière loont. Onder toeziend oog van maar liefst 1,2 miljoen volgers is te zien hoe hij de Miami Fashion Week loopt, met een felbegeerde Oscar in bed ligt, maar ook hoe trots hij is op zijn zoontje. Het leek gezin Meeks voor de wind te gaan toen de vader des huizes een villa aanschafte en gaf zichzelf een Maserati van ruim  100.000 euro cadeau deed.

Dat alles nadat de politie Jeremy in juni 2014 had opgepakt op verdenking van het hebben van verboden wapens en het lid zijn van een bende. Zijn mugshot werd massaal gedeeld en de Amerikaan werd geroemd om zijn hoge jukbeenderen en doordringende grijsblauwe ogen. In maart vorig jaar kwam hij vrij, waarna hij een contract tekende bij White Cross Management.

03-07-2017 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lily Collins overladen met complimenten nadat ze afviel voor film over anorexia

Actrice Lily Collins overladen met complimenten nadat ze afviel voor film over anorexia

https://www.mupload.nl/img/kzpl9pbaag0i7.jpg

Vanaf 14 juli is de film 'To The Bone' te zien op Netflix. Lily Collins speelt daarin een meisje dat steeds verder wegzakt wanneer ze anorexia ontwikkelt. Voor de rol moest de Britse actrice, die ooit zelf kampte met een eetstoornis, flink wat kilo's kwijtspelen. En daar kreeg ze pijnlijk genoeg complimenten over van haar omgeving.

"Een tijdje geleden kwam ik een kennis tegen op straat die me vertelde hoe goed ik er wel niet uitzag. Ik probeerde haar uit te leggen dat ik gewicht had verloren voor een rol in een film, maar dat wilde ze niet horen. Ze wou alleen weten hoe ik het gedaan had, omdat ik er zo geweldig uitzag en goed bezig was. 'Dit is de reden waarom het probleem van eetstoornissen bestaat', vertelde ik wat later aan mijn moeder", aldus Collins aan The Edit, het online magazine van webshop Net-a-Porter.

Collins (28), die tien jaar geleden zelf met een eetstoornis kampte, moest voor de film behoorlijk wat afvallen. Dat deed ze onder strenge begeleiding, maar aan Vanity Fair gaf ze toch toe dat ze lang heeft getwijfeld om de rol wel aan te nemen. "Toen ik het script las, was het net alsof ik mezelf terugkatapulteerde in de tijd. Ik vroeg me oprecht af of ik het wel aankon om al die emoties die ik toen voelde opnieuw door te maken. Maar uiteindelijk besloot ik dat het net goed zou zijn om de angsten uit die periode onder ogen te komen."

Mager is het ideaal
Dat de actrice complimenten kreeg op haar enorme gewichtsverlies, toont helaas wel pijnlijk aan dat ultra mager zijn nog altijd het ideaal is. En lang niet alleen in Hollywood of op de catwalk. Wanneer iemand door liefdesverdriet of andere omstandigheden veel afvalt, is de kans groot dat iedereen haar vertelt hoe goed ze er wel niet uitziet. De persoon in kwestie mag zich dan wel miserabel voelen, dat is bijna bijzaak geworden.

Gelukkig is onze maatschappij niet hélemaal naar de verdoemenis. Er waren verschillende tijdschriften die weigerden om nog samen te werken met Collins, omdat ze haar er ongezond mager vonden uitzien. Zelf als ze wisten dat ze gewicht was verloren voor een film. Voor een industrie waarin ultramager simpelweg de norm is, is dat absoluut een stap in de goede richting.

03-07-2017 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele verliest vele miljoenen door afgelaste optredens, want ook haar dvd valt nu in het water

Adele verliest vele miljoenen door afgelaste optredens, want ook haar dvd valt nu in het water

https://www.mupload.nl/img/ojg98fpbbbn4h.jpg

Adele houdt een stevige financiële kater over aan haar stemproblemen. Omdat ze de laatste twee concerten in Wembley moet annuleren, misloopt ze niet alleen de inkomsten van de tickets, maar ook die van haar concertdvd. En dat gaat over vele miljoenen.

De Britse zangeres Adele kampte tijdens haar concerten woensdag en donderdag met stemproblemen, waardoor ze vrijdag behoorlijk slechts nieuws had voor haar fans. De laatste twee Wembley-concerten op zaterdag en zondag werden afgelast. Een heuse domper voor de fans, maar ook voor Adele.

Adele Live 2017: The Finale

Wie een ticket had gekocht, kreeg zijn geld terug. Maar dat blijkt niet Adeles grootste financiële probleem te zijn. De optredens van zaterdag en zondag zouden namelijk gefilmd worden voor concertdvd 'Adele Live: 2017: The Finale'. Meer dan honderd camera's stonden klaar voor een fantastische dvd, maar daar komt nu niets van in huis.

De megaproductie heeft veel geld gekost, maar zal geen cent opbrengen. "Of de opnames nu ooit nog zullen gebeuren, weet niemand", zei een bron aan The Sun. "Natuurlijk zou de dvd miljoenen hebben opgebracht."

136 miljoen

Adele zal geen boterham minder moeten eten nu haar DVD in het water is gevallen. Haar vermogen wordt geschat op zo'n 136 miljoen euro. Toch was de zangeres er vrijdag het hart van in: "Het spijt me. Ik hou van jullie, het spijt me echt zo. Vergeef het me alsjeblieft" zo klonk het in een bericht op Twitter.

03-07-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jacht op Emma en Guido: "Hier gaan de kijkers wakker van liggen"

De jacht op Emma en Guido: "Hier gaan de kijkers wakker van liggen"

http://oi63.tinypic.com/344894p.jpg

De jacht van Ronald op Guido en Emma. Dat is de rode draad van de nieuwe spannende 'Familie'-webserie die de 750.000 fans van de VTM-soap deze zomer in de ban zal houden. De reeks is enkel via VTM.be en de VTM-app te volgen. Elke avond om 20 uur wordt een nieuwe mini-aflevering gelanceerd.

"It's payback time." Meer woorden moest Ronald (rol van Dimitri Duquennoy) in de seizoensfinale van 'Familie' niet gebruiken toen hij uit de gevangenis stapte om duidelijk te maken dat hij op wraak belust is. Zijn doelwit: Guido (gespeeld door Vincent Banic), de man die hem verklikte bij de politie wegens illegale handel in wagens. In de slipstream van zijn wraakactie wordt ook Guido's vriendin Emma (rol van Bab Buelens) meegesleurd.'

Jacht op Guido en Emma' is de vierde webserie van 'Familie'. Vorige zomers scoorden 'Het Mysterie Thomas Feyaerts', 'De Zaak Bart' en 'Op de Vlucht' bijzonder goed.

Sim-kaart weg

Wat voor Guido en Emma een romantische trip naar de Ardennen moet worden zal dus helemaal anders verlopen dan gepland, met een resem spannende wendingen. Wat is Ronald van plan? Kunnen Guido en Emma ontkomen aan zijn wraakzuchtige plannen of loopt de achtervolging slecht af?"

Het wordt een echte thriller, bijzonder zenuwslopend voor de fans", maken Vincent en Bab samen duidelijk. "Frustrerend ook, omdat je na elke aflevering zit te popelen om de volgende episode te bekijken. Hier gaan de fans wakker van liggen."

03-07-2017 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek 'De afwezigen' wint Debutantenprijs

Boek 'De afwezigen' wint Debutantenprijs

http://oi63.tinypic.com/11j0lya.jpg

De Nederlandse schrijfster Lieke Kézér heeft zondag de ANV Debutantenprijs gewonnen met haar boek 'De afwezigen'. Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. De prijs werd vanavond uitgereikt in het Dordrecht Museum.

De lezers uit Vlaanderen en Nederland verkozen het debuut van Kézér boven het werk van de twee andere genomineerden: de Nederlandse schrijfsters Judith Eykelenboom ('Biefstuk') en de Vlaamse Lize Spit ('Het smelt'). Spit had in oktober vorig jaar wel al de Bronzen Uil voor het beste Nederlandstalige debuut gewonnen.

De drie genomineerden voor de 22ste ANV Debutantenprijs waren eerder door een vakjury geselecteerd uit het totale fictieaanbod van 2016.

Aan de Debutantenprijs is een geldbedrag van 7.500 euro verbonden. Eerdere winnaars waren onder anderen Anna Enquist, Jessica Durlacher, Erwin Mortier en Peter Buwalda.

02-07-2017 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo's zijn mopjes over hun XXL-worst nog niet beu en trakteren cast 'Familie'

Romeo's zijn mopjes over hun XXL-worst nog niet beu en trakteren cast 'Familie'

http://oi67.tinypic.com/2qwk3mu.jpg

De Romeo's kregen eergisteren een onderscheiding voor de verkoop van meer dan 500.000 'Romeo's Frikandel XXL'-curryworsten. Davy Gilles en Chris Van Tongelen waren onder de indruk van de cijfers en ze zijn de kwinkslagen over de lengte van hun worst nog altijd niet beu.

Gunther Levi trakteerde cast en crew van 'Familie', en Kürt Rogiers en Hilde Van Hasendonck genoten ervan. "Lekker pittig" en "mijn maat", viel zoal te horen.

02-07-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-tweeling

Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-tweeling

http://oi64.tinypic.com/20v19xx.jpg

Brad Pitt is vorige week per helikopter op kraambezoek geweest bij de tweeling van zijn goede vriend George Clooney. De acteur was volgens Mirror naar het Britse festival Glastonbury geweest en ging na afloop even langs.

De 53-jarige Brad vloog naar Georges huis in Oxfordshire en landde op een naastgelegen veldje. Het was de eerste keer dat hij de pasgeboren Clooney-tweeling Ella en Alexander zag. Zelf vader van zes kinderen - waaronder tweeling Vivienne en Knox - gaf hij de nieuwbakken ouders naar verluidt nog wat tips.

Als kraamcadeautje had 'ome Brad' volgens Hollywood Life twee dezelfde speelgoedpoppen uit Afrika meegenomen. Brad's dochter Zahara zou dezelfde pop hebben en er dol op zijn.

02-07-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidate Miss Universe: "Ze noemden me 'monster' om mijn moedervlekken"

Kandidate Miss Universe: "Ze noemden me 'monster' om mijn moedervlekken"

http://oi68.tinypic.com/auia2s.jpg

De 20-jarige Evita Patsey Edgar wil volgend jaar Maleisië vertegenwoordigen op de verkiezing van Miss Universe. Evita's lichaam is bezaaid met moedervlekken en daar werd ze als kind zwaar mee gepest. Maar intussen wordt het unieke patroon van moedervlekken als een teken van verleidelijke schoonheid gezien.

Traag maar gestaag wordt het schoonheidsconcept opengetrokken en omarmt de schoonheidsindustrie ook modellen met ongewone huidaandoeningen. Zo werd het Canadese model Winnie Harlow, die aan vitiligo lijdt, ambassadrice voor het Spaanse modemerk Desigual.

Maar toen de Maleisische Evita kind was, vonden haar leeftijdsgenootjes haar een afzichtelijke verschijning. "Monster", riepen ze haar na.

Mensenschuw
"Het was niet makkelijk voor mij. In de lagere school werd ik gepest, als tiener was ik heel timide en mensenschuw. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met mijn eigen looks. Ik vroeg mijn vader om naar school te komen en de gemene kinderen op de vingers te tikken".

De pesterijen zorgden ervoor dat Evita zichzelf begon te verafschuwen. Ze wilde verlost raken van haar moedervlekken en wilde ze allemaal laten wegnemen. Maar dokters vonden dat een te groot risico.

"Gelukkig verminderde het pesten gaandeweg. Toen ik op mijn zestiende op kamp ging met een religieuze organisatie, leerde ik van mezelf te houden en met anderen om te gaan. Toen pas begon ik te aanvaarden hoe ik eruitzie"

Evita hoopt volgend jaar de Maleisische kandidate voor Miss Universe te worden.

02-07-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado

Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado

http://oi64.tinypic.com/28mlo90.jpg

Saartje Vandendriessche heeft vandaag in Lier aan het waterparadijs De Waterperels een nieuw buitenzwembad, nieuwe waterspeeltuin en unieke bandenglijbaan Green Tornado, feestelijk ingehuldigd. Het zou zelfs om een wereldprimeur gaan. De spectaculaire glijbaan met lichteffecten is 96 m lang en 10 m hoog.

"Het is er donker en het lijkt even alsof je tussen de tanden van een haai verdwijnt.... Heel bijzonder met die lichteffecten. En het nieuwe 'all-weather buitenzwembad' is top. Vooral omdat heel het jaar door er 29,5° warm is", vertelt Saartje Vandendriessche.

Het is een ideale aanvulling op het bestaande golfslagbad en de avontuurlijke wildwaterbaan. Lierenaars vinden het geweldig dat eindelijk na 30 jaar er in de Pallieterstad weer een openlucht zwembad is.

01-07-2017 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Bublé bedankt Canadezen voor steun en liefde

Michael Bublé bedankt Canadezen voor steun en liefde

http://oi65.tinypic.com/330rywg.jpg

Michael Bublé heeft zijn landgenoten bedankt voor de liefde en steun die hij van hen krijgt. De Canadese zanger, die maandenlang uit de schijnwerpers bleef om zijn zieke zoontje bij te kunnen staan, nam gisteren de National Arts Centre Award in ontvangst.

De zanger zei het een hele eer te vinden Canada muzikaal te mogen vertegenwoordigen. Dat hij de nationale onderscheiding kreeg tijdens "een emotioneel moeilijke tijd voor mijn familie" raakte hem. "Ik dank jullie voor de liefde en steun die jullie me hebben gegeven", zei Michael volgens Canadese media in zijn dankwoord. "Elke keer dat ik zeg: mijn naam is Michael Steven Bublé en ik ben een Canadees, ben ik trots."

Michael werd emotioneel toen hij het over zijn vrouw Luisana Lopilato, hun twee kinderen en zijn ouders en zussen had. "Woorden schieten tekort om mijn gevoelens voor jullie uit te drukken. Soms is 'ik hou van je' niet genoeg, want wat ik voel is zo veel meer."

Agenda
De 41-jarige zanger zou de National Arts Centre Award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan uitmuntende artiesten, vorig jaar al krijgen. Toen kon hij niet bij de uitreiking zijn vanwege de ziekte van zijn zoontje.

Michael en Luisana maakten in november bekend dat hun driejarige zoontje Noah kanker had. Om het kereltje bij te kunnen staan maakte Michael zijn agenda leeg. Inmiddels gaat het stukken beter met de peuter.

29-06-2017 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R2-D2 brengt 2,4 miljoen op bij veiling

R2-D2 brengt 2,4 miljoen op bij veiling

http://oi66.tinypic.com/10y2b9c.jpg

De beroemde Star Wars-robot R2-D2 is gisteren bij een veiling in Hollywood voor 2,5 miljoen euro verkocht. Het gaat om een van de versies die van de robot is gemaakt. Op de veiling werden meerdere beroemde kledingstukken en rekwisieten verkocht.

De veiling werd georganiseerd door Profiles in History en duurt tot en met zaterdag. Er gingen ook delen van het decor van de filmklassieker 'Casablanca' uit 1942 onder de hamer. Ook het script van alle 17 afleveringen van de sciencefictionserie 'The Twilight Zone' zijn te koop.

Naast R2-D2 konden Star Wars-fans ookbieden op het lichtzwaard van Luke Skywalker uit de eerste twee Star Warsfilms, 'A New Hope' en 'The Empire Strikes Back'. De lightsaber werd uiteindelijk verkocht voor 400.000 euro. Een helm van Darth Vader ging naar de hoogste bieder voor ruim 84.000 euro.

Kenny Baker, die de robot R2-D2 in Star Wars speelde, overleed in augustus op 83-jarige leeftijd. Baker paste met zijn lengte van 112 cm in de creatie R2-D2, die in 1977 voor het eerst in de Star Wars-filmserie opdook. De acteur kroop daarna nog vijf keer in de huid van de robot.

29-06-2017 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anoniem getest: maakt Sergio Hermans AIRrepublic in Cadzand het waar?

Anoniem getest: maakt Sergio Hermans AIRrepublic in Cadzand het waar?

http://oi63.tinypic.com/2vb0vwp.jpg

Sergio Herman waagt zich aan een nieuw avontuur, dit keer met een moderne brasserie in Cadzand die het lekkers van de zee in de spotlights zet. Hij brengt er ode aan zijn overleden vader en, dat kon de anonieme recensent van Goesting Magazine ondervinden, kookt er alweer op héél hoog niveau. Like Goesting op Facebook voor meer straffe recensies.

Herman installeerde z'n nieuwe restaurant op de site van de Cadzandse jachthaven, in een strak, glazen paviljoen. De ontvangst is professioneel en vriendelijk en binnenin hebben we niet alleen zicht op zee vanuit alle hoeken, maar ook op de open keuken, waar een dynamische batterij koks aan het werk is. Op deze maandagmiddag zit Airrepublic vol, een kleurrijk betegeld tafeltje wordt het onze.

De formule is simpel: een driegangenmenu voor € 48, voor duurdere gerechten uit het menu (oesters, gerijpt rundsvlees) vragen ze een supplement. Het aperitiefhapje zet de toon: flinterdun kraakbrood met gerookte paprika, crème van rucola en vinaigrette van duindoornbes, leuk gepresenteerd en lekker. We laten nog een portie sashimi van octopus met Thaise vinaigrette komen (€ 10) en ja hoor: opnieuw een voltreffer.

29-06-2017 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij 2.500 likes moet Phil naar Temptation Island (Ken en Lize zijn alvast fan)

Bij 2.500 likes moet Phil naar Temptation Island (Ken en Lize zijn alvast fan)

http://oi66.tinypic.com/2a65u68.jpg

Phil is al even vrijgezel, gaat graag op reis en ziet er helemaal niet slecht uit. Dé perfecte kandidaat voor Temptation Island, vonden zijn vrienden. Ze overtuigden hem dan ook om deel te nemen aan het nieuwe seizoen, op voorwaarde dat hun fanpagina 2.500 likes haalt. En daar zitten ze eigenlijk niet zo veraf...

Van je vrienen moet je het hebben: "Phil is al even vrijgezel en verdient als geen ander een leuke levenspartner! Die zal hij vanzelfsprekend het best vinden bij een vrouw die al een relatie heeft, in Thailand (hij gaat graag op reis), op Temptation island! Omdat hij nog wat verlegen is willen we hem via deze pagina laten zien dat we hem steunen en vanaf 2500 likes schrijft hij zich in!", staat er op de Facebookpagina.

Intussen zitten ze al over de helft en komt hun einddoel dichterbij. Phil is zich zelfs al aan het voorbereiden: hij oefent zijn gitaarspel (het werkte immers prima voor Ken), en werkt al flink aan zijn spierballen. Daarnaast kreeg hij ook al de steun van Lize en Ken, die hem in een filmpje aanmoedigen. "Wie weet vind je er wel de vrouw van je leven", klinkt het enthousiast. "Als vrijgezel heb je niets te verliezen. Het is een leuke vakantie met vrienden, en als je jezelf blijft kan het alleen maar goed uitpakken."

Ken doet daarna ook een duit in het zakje met de nu al legendarische leuze 'You Phil them up!'. Wil je Phil graag op Temptation Island zien, dan kan je hier de pagina liken. Wie weet wordt hij dan ook echt geselecteerd...

29-06-2017 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!