Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danklied
Danklied


http://img3.imageshack.us/img3/9118/laurapausini2czsly8xl4k.jpg


Danklied

Waterdruppels die uit luchten vallen
en zon, die wereld nog verwarmt
Laten hemelhoge kleuren schallen
als regenboog de aard' omarmt

Twinkelend in een donk're nacht,
belicht door steeds dezelfde zon,
één lucht stralende sterrenpracht
als nooit een schilder schild'ren kon

En na de nacht die ooit verdwijnt
als schaduwen in licht vervagen
en zon in glorie weer verschijnt
opvrolijkt onze mensendagen

Dan wandel, mens, in 't stralend licht
en zonder angst om het verdwijnend leven
Met ogen die slechts hemelwaarts gericht

01-04-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
31-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Virginie Claes zet Vlaanderen in de kijker op RTL-TVI

Ex-Miss België Virginie Claes zet Vlaanderen in de kijker op RTL-TVI

http://img21.imageshack.us/img21/7008/virginieclaes.jpg
De Limburgse Virginie Claes werd bijna vier jaar geleden tot Miss België 2006 verkozen.

Ex-Miss België Virginie Claes krijgt een rubriek in het programma I comme op de Waalse zender RTL-TVI. Dat kondigt de voormalige miss vandaag aan.

Claes presenteert vanaf 4 april 20 weken lang een rubriek in het programma van Jacques van den Biggelaar. In die rubriek zal ze Vlaanderen "op een unieke en aparte manier in de kijker te zetten in Wallonië: het 'ongewone' leven zoals het is, in Vlaanderen."

Wie zijn speciale hobby, niet alledaagse verzameling of unieke gave aan Virginie wil tonen of een leuke en/of aparte locatie, een ongewoon restaurant of hotel, kent, kan Virginie een mailtje sturen naar rtl@virginieclaes.be, luidt het nog.

31-03-2009 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson hervat werk na dood vrouw

Liam Neeson hervat werk na dood vrouw

http://img3.imageshack.us/img3/4828/liamneeson.jpg
Liam Neeson is twee weken na het overlijden van zijn vrouw Natacha Richardson terug op de set van de film 'Chloe' in Canada. Neeson stort zich naar eigen zeggen op het werk, maar volgens insiders heeft hij het moeilijk zijn verdriet te verbergen wanneer de camera's niet draaien.

Op 16 maart kwam Richardson ten val op een skipiste in de buurt van Montreal. Neeson snelde toen naar het ziekenhuis waar ze werd opgenomen voor ze naar New York werd overgevlogen, waar ze overleed. De producers van 'Chloe' pasten snel het filmschema aan zodat Neeson de begrafenis van zijn vrouw op 22 maart kon bijwonen en hij ook hun zonen Michael (13) en Daniel (12) kon troosten. Joely Richardson, de zus van Natasha, heeft intussen ook de opnames voor de tv-film 'The Day of The Triffids' hervat.
Richardsons moeder, Vanessa Redgrave, heeft een liefdadigheidsoptreden in New York uitgesteld tot oktober omdat ze nog te overstuur is.

31-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof heeft geen spijt van haar kort huwelijk

Peaches Geldof heeft geen spijt van haar kort huwelijk

http://img18.imageshack.us/img18/9189/peachesgeldof.jpg
De 20-jarige dochter van Bob Geldof heeft geen spijt van haar huwelijk met Max Drummey, dat amper zes maanden standhield. Ze kijkt er al naar uit haar kinderen te vertellen over haar huwelijk in Las Vegas met de Amerikaanse rocker.

De twee trouwden in augustus vorig jaar na een verkering van amper een maand. In februari gingen ze al weer uit elkaar, volgens Peaches omdat ze allebei nog te jong waren.

"Max en ik zijn echt goede vrienden. Maar we waren te jong. Het verheugt me dat ik dat ooit aan mijn kinderen zal kunnen vertellen en ik weet dat hij er net zo over denkt", vertelt Peaches in het magazine Grazia.

31-03-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett in rolstoel door darmkanker

Farrah Fawcett in rolstoel door darmkanker

http://img7.imageshack.us/img7/2629/farrahfawcett.jpg
Farrah Fawcett heeft haar strijd tegen kanker nog altijd niet gewonnen. De actrice werd vorig weekend op de luchthaven gespot in een rolstoel. Fawcett kwam terug uit Duitsland waar ze een behandeling onderging. De toestand van de 62-jarige actrice is de laatste tijd erg achteruitgegaan. Sinds 2006 vecht Fawcett tegen darmkanker

31-03-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vengaboy opgepakt op Schiphol

Vengaboy opgepakt op Schiphol

Om Boom Boom Boom te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Vengaboys, hier in de bezetting van 2000.

Donny, een nieuw lid van de nineties dance-act Vengaboys, is op de Nederlandse luchthaven Schiphol opgepakt voor wapenbezit.

De politie vond tijdens het scannen van zijn bagage iets wat leek op een revolver, meldt de website van de krant De Telegraaf, RTL citerend. Later bleek dat het om een speelgoedrevolver ging, die bij zijn cowboyoutfit hoorde.

Donny zou een paar uur hebben vastgezeten voordat hij zijn reis kon hervatten. De Vengaboys die eind jaren negentig talloze hits scoorden zijn sinds 2007 weer bij elkaar. Binnenkort treden ze op in het Sportpaleis.

31-03-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nele Somers zwanger omdat apotheek dicht was

Nele Somers zwanger omdat apotheek dicht was

http://img22.imageshack.us/img22/2324/nelesomers.jpg
Nele Somers (r) op de Nacht van de Exclusief naast de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous.

Ex-Miss Belgian Beauty Nele Somers en haar vriend Philippe Snelders verwachten eind november hun eerste kindje. Helemaal gepland was de liefdesbaby echter niet. "Ik stond op vrijdagavond voor een gesloten apotheek en had geen tijd meer om een apotheek van wacht op te zoeken. Toch is de baby heel erg welkom", reageerde Somers in de Corelio-kranten. De Miss was eigenlijk zinnens eerst haar stage aan de Antwerpse balie af te maken én te trouwen met haar Philippe, de zoon van ex-voetballer Eddy Snelders. Pas nadien zou er tijd gemaakt worden voor kindjes. Maar de natuur was hen dus een stapje voor.

31-03-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna blijft gerecht tegenwerken

Rihanna blijft gerecht tegenwerken

Om Unfaithful te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
De belangstelling voor Rihanna wordt er niet minder om.

Rihanna weigert voorlopig elke medewerking aan het gerecht. De zangeres, die vorige maand zwaar toegetakeld werd door Chris Brown, hoopt gewoon dat de zaak tegen haar vriendje zo snel mogelijk achter de rug is. Ze is er niet over te spreken dat een foto van haar verwondingen uitlekte naar internet en dat ze zo snel 'geïdentificeerd' werd als Browns slachtoffer.

"Rihanna moet opletten", meent columnist Roger Friedman. "Haar steun aan Chris zou wel eens als een boemerang in haar gezicht kunnen terugkeren. Zelfs zonder haar getuigenis hebben speurders genoeg bewijs in handen om Brown voor het gerecht te slepen."

"Ogen opengegaan sinds Tina Turner"
"Ironisch genoeg dient haar imago als verdedigster van een vrouwenmishandelaar nog meer schade toe dan de klappen die ze moest incasseren", gaat Friedman verder. "We zitten niet meer in 1967. Sinds Tina Turner zijn de ogen opengegaan wat partnergeweld betreft. Rihanna is bovendien een rolmodel voor jonge vrouwen. Door nu te blijven doen alsof er die nacht niets aan de hand was, zou ze haar slachtofferpositie wel eens snel kunnen verliezen. Benieuwd of sponsors dan nog zo happig zijn om met Rihanna in zee te gaan."

Volgende week dinsdag volgt een eerste hoorzitting. De r&b-zangeres heeft dus nog welgeteld zeven dagen om haar gezicht te redden...

31-03-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cold War Kids, Michael Franti en Selah Sue op Cactus

Cold War Kids, Michael Franti en Selah Sue op Cactus

Om Hospital Beds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.

.
De organisatie van het Cactusfestival in Brugge heeft een reeks nieuwe namen bekendgemaakt. Michael Franti & Spearhead (US) en Selah Sue (B) staan op openingsdag 10 juli geprogrammeerd. Cold War Kids (US) en Joan as Policeman (US) zijn nieuw op zaterdag. Eerder bevestigden al Tracy Chapman, Paul Weller, Calexico, Lamb en The Notwist.

Het Cactusfestival vindt dit jaar van 10 tot en met 12 juli plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Ticketprijzen werden nog niet meegedeeld. De voorverkoop start op 1 april.

31-03-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil Indiaas kind adopteren

Angelina Jolie wil Indiaas kind adopteren

http://img21.imageshack.us/img21/517/angelinajolieg.jpg
Angelina Jolie wil een kind uit India adopteren. Dat vertelde ze aan een van de kindsterren uit de film 'Slumdog Millionaire' toen ze hem vorige maand ontmoette tijdens de Oscaruitreiking.

Geheimpje
Toen de tienjarige Azharuddin Mohammed haar vroeg of ze het zou overwegen een kind uit zijn geboorteland India te adopteren, antwoordde ze: "Ik zal je een geheimpje verklappen: we gaan dat binnenkort doen".

Angelina was zeer ingenomen door de kinderlijke charme van Azharuddin en de negenjarige Rubina Ali. Beide kinderen werden uit de sloppenwijken van Mumbai geplukt om een rol te spelen in de film van Danny Boyle.

Al zes kinderen
Angelina en Brad Pitt hebben al drie adoptiekinderen: Maddox (8) uit Cambodja, Pax (5) uit Vietnam en Zahara (4) uit Ethiopië. Ze hebben ook drie biologische kinderen: Shiloh (2) en de acht maanden oude tweeling Vivienne en Knox.
In 200§ bezochten Brad en Angelina een weeshuis in de Indiase stad Pune.

31-03-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys vader dreigt haar kinderen weg te nemen

Britneys vader dreigt haar kinderen weg te nemen

http://img5.imageshack.us/img5/2227/britneyspearszsv.jpg
Britney Spears is het beu naar de pijpen van papa te dansen en heeft een advocaat ingeschakeld om het conservatorschap van Jamie Spears op te heffen.

Totale controle
Haar vader kreeg vorig jaar, na haar herhaaldelijke zenuwinstortingen, het beheer van haar persoonlijke en professionele zaken in handen. Al eind januari dit jaar schakelde Britney een raadsman in om haar vader uit die positie te tillen. Jamie bepaalt immers wie zijn dochter mag zien, wat ze mag eten, waar ze gaat en staat.

Voicemail
Volgens JFXOnline maakte Britney zich enkele maanden geleden zorgen dat haar vader haar zou verhinderen haar zoontjes Sean Preston en Jayden James nog te zien. "Mijn vader heeft er verscheidene keren mee gedreigd me mijn kinderen te ontnemen. Ik hoop dat jij en je team erin slagen mijn co-voogdijschap in stand te houden, ondanks de stappen die mijn vader onderneemt", sprak Britney in een voicemail aan haar advocaat.
Omgangsverbod ex-manager en ex-vriend
Volgens een bron die wordt geciteerd in het magazine OK! kreeg Jamie lucht van Britneys contact met de raadsman. Dat zou hem er ook toe aangezet hebben de rechter een omgangsverbod te laten verlengen dat Britneys voormalige manager Sam Lufti en haar ex-vriend Adnan Ghalib opgelegd kregen. Volgens Brinteys papa zijn beide lieden verantwoordelijk voor haar ondergang.

De voorbije weken kwam aan het licht dat Britney opnieuw contact zoekt met Ghalib. "Laat ons samen een kind maken, dan kunnen we weer samen zijn", zou ze daarbij gezegd hebben.

31-03-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik weet het niet meer
Ik weet het niet meer


http://img17.imageshack.us/img17/2879/laurapausini6.jpg


Een tijdje geleden heb ik gezegd,
ik ga voor mezelf zorgen.
Zien dat ik er bovenop kom.
Het is me niet gelukt.

Ik probeer het wel,
echt waar.
Ik kan het gewoon niet.

Want ik heb het gevoel
dat ik door aan mezelf soms denk,
anderen in de steek laat.

Maar ik heb ook het gevoel
dat sommige me willen sparen
en hun dingen die hun dwars zeggen soms niet zeggen.

Wat ieder ook doet,
ik voel als iemand zich slecht voelt,
ik merk dat wel.
Want mensen waar ik van hou,
daar zal ik altijd van houden.

Ik weet nu niet meer wat ik moet doen.

31-03-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
30-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Coninx valt in de prijzen op filmfestival

Stijn Coninx valt in de prijzen op filmfestival

http://img13.imageshack.us/img13/7190/stijnconinx.jpg
De film 'Soeur Sourire' van Stijn Coninx, met Cécile de France in de hoofdrol, is in de prijzen gevallen op het filmfestival van Valenciennes. De prent kaapte de prijs van de jury en de publieksprijs weg. De prijs voor de beste vrouwelijke vertolking ging naar Tsilla Chelton voor haar rollen in 'Sœur sourire' en 'De doos van Pandora' (van de Turkse regisseur Yesim Ustaoglu). De film komt op 6 mei uit in ons land.

30-03-2009 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse componist Maurice Jarre (84) overleden

Franse componist Maurice Jarre (84) overleden

Om Doctor Zhivago te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De 84-jarige Franse componist Maurice Jarre is vorige nacht overleden in Los Angeles. Dat bevestigt de manager van zijn zoon Jean-Michel Jarre.

Filmmuziek
Maurice Jarre, geboren in 1924 in het Franse Lyon, brak door in de jaren 1950 met het componeren van filmmuziek. Het succes van de soundtrack van 'Lawrence of Arabia' uit 1962 leverde hem roem op in Hollywood, en bezegelde zijn samenwerking met de Britse regisseur David Lean. Samen deden ze nog 'Doctor Zhivago' (1965) en 'A passage to India' (1984). Voor de muziek van elk van deze films kreeg Maurice Jarre een Oscar.

Regisseurs
Jarre schreef mee aan de muziek van meer dan 150 films, voor bekende regisseurs als John Frankenheimer, Alfred Hitchcock, John Huston, Luchino Visconti en Peter Weir.

30-03-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aniston zet na vijftien jaar haarstilist op straat

Aniston zet na vijftien jaar haarstilist op straat

http://img6.imageshack.us/img6/9047/jenniferaniston.jpg
Jennifer Aniston heeft haar haarstilist Chris McMillan de deur gewezen. Hun vriendschap is bekoeld en de modegoeroe wil naar verluidt meer tijd steken in zijn andere beroemde klanten. Aniston van haar kant wil de meer experimentele toer opgaan.

McMillan nam vijftien jaar lang de weelderige lokken van de 'Friends'-actrice onder handen. Recent nog had ze er 50.000 dollar (37.900 euro) voor over om McMillan van Amerika naar Londen te laten overvliegen om haar haar een beurt te geven. "Chris geeft nu iemand anders tips om het haar van Jennifer te doen", aldus een bron in het Britse 'Mail on Sunday'.

30-03-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Holloway droomt van hanenkam

Josh Holloway droomt van hanenkam

http://img21.imageshack.us/img21/711/joshholloway.jpg
Josh Holloway wil dat er een einde komt aan 'Lost', zodat hij eindelijk zijn langverwachte hanenkam kan laten groeien. "Een van onze cameramannen had een fantastisch exemplaar, zo wil ik er ook een", aldus 'Sawyer'. Enig probleem: het einde van de Amerikaanse tv-serie lijkt nog lang niet in zicht. "Ik wil wel eens weten wat er gaat gebeuren, want ik heb nog steeds geen flauw idee waar de scenarioschrijvers naartoe willen."

De 39-jarige bink, die deze zomer zijn eerste kind verwacht, biechtte onlangs nog op dat hij vooral op de aandacht van dronken oudere dames kan rekenen als hij uitgaat. "Ze schreeuwen 'Oh my God!' en schudden me door elkaar. Meestal hebben ze dan wel al te veel Mai Tai's (een Amerikaanse cocktail; nvdr) op."

30-03-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede dochter voor acteur Tim Allen

Tweede dochter voor acteur Tim Allen

http://img5.imageshack.us/img5/5178/timallen.jpg
Tim Allen aan de slag met actrice Elisha Cuthbert.

De Amerikaanse acteur Tim Allen is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Jane Hajduk beviel zaterdag in Los Angeles van een meisje. Het kindje, dat ruim vijf pond weegt, heeft de naam Elizabeth gekregen. Volgens de woordvoerder van de acteur is het paar door het dolle heen en maken moeder en dochter het goed.

De 55-jarige komiek heeft al een dochter van 19 uit een eerder huwelijk. Voor Hajduk is Elizabeth het eerste kind. Allen en de dertien jaar jongere Hajduk, een televisieactrice, trouwden in 2006.

Allen is vooral bekend van de komedieserie 'Home Improvement'. Verder speelde hij onder meer in de 'The Santa Clause'-films en 'Wild hogs'.

30-03-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless Peaches krijgt fortuin voor lingeriecampagne

Topless Peaches krijgt fortuin voor lingeriecampagne

http://img5.imageshack.us/img5/9189/peachesgeldof.jpg
Peaches Geldof, die onlangs op het strand naast haar enorme tatoeage ook haar fraaie bovenkant helemaal blootgaf, is benaderd door lingerieproducente Michelle Mone.

Mone is naar verluidt erg onder de indruk van de rondingen van Peaches, en biedt de dochter van zanger/wereldverbeteraar Bob Geldof een bedrag van zes cijfers om haar ontwerpen te dragen in een reclamecampagne, meldt News of the World.

Peaches heeft volgens Mone het perfecte lijf daarvoor, maar oordeelt u vooral zelf.

30-03-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Hoste: Jagers zijn pedofielen

Geert Hoste: Jagers zijn pedofielen

http://img7.imageshack.us/img7/4379/geerthoste.jpg
Cabaretier Geert Hoste heeft zich de woede van de jagers op de hals gehaald. In het tijdschrift Mens en Vogel vergeleek hij hen met pedofielen: "Natuurbeheer door jagers, dat is hetzelfde als pedofielen inschakelen voor de speelpleinwerking." De Hubertusvereniging, de belangenvereniging voor de jacht en jagers in Vlaanderen, dreigt nu naar de rechter te stappen voor eerherstel. Hoste is "niet onder de indruk van de boze jagers".

30-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson neemt zoontje mee op podium

Michael Jackson neemt zoontje mee op podium

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Michael Jackson speelt met het idee om tijdens het eerste optreden in de Londense O2-arena samen met zijn oudste zoon een liedje te zingen. "Hoe kan de twaalfjarige Prince Michael beter zijn entree in de muziekwereld maken dan zelf op het podium te staan tijdens het meest bezochte concert in de geschiedenis?", vraagt een vriend zich af. "Natuurlijk staat er nog niets vast, want Michael verandert constant van gedacht."

Er is echter nóg een reden waarom de 'King of Pop' de emotionele toer op wil. "Michael hoopt dat het optreden met zijn zoon de aandacht zal afleiden van de vraag of hij geen dubbelgangers zal inschakelen. Hij kent de roddels natuurlijk ook en wil daar handig op inspelen."

Ook Leona Lewis staat op zijn verlanglijstje. Zij zou in de huid van zus Janet moeten kruipen tijdens een van zijn grootste hits 'Scream'. "Michael heeft de naam van enkele zangeressen in zijn achterhoofd die Janet waardig kunnen vervangen. Leona staat zonder discussie bovenaan dat lijstje. Hij heeft haar nog niet benaderd, maar is een grote fan van haar. Hij denkt dat zo'n duet wel eens gunstig zou kunnen uitpakken voor zowel haar als zijn carrière."

30-03-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!