Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPERA XXI wordt nieuw hedendaags operafestival

OPERA XXI wordt nieuw hedendaags operafestival

http://img18.imageshack.us/img18/7610/krisdefoort.jpg
Het festival opent met werk van Kris Defoort.

Vier Vlaamse cultuurinstellingen - de Vlaamse Opera, deSingel, productiehuis LOD en Muziektheater Transparant - organiseren van 3 tot 23 juni op verschillende locaties een nieuw festival rond hedendaagse opera, muziektheater en musical. Het project kreeg de naam OPERA XXI mee en moet uitgroeien tot een tweejaarlijks evenement.

De eerste editie zet drie componisten van verschillende generaties centraal: Karl Goeyvaerts, Dominique Pauwels en Joachim Brackx. Het festival wordt opgevat als een biënnale die de vinger aan de pols moet houden van alle nieuwe ontwikkelingen in het hedendaagse muziektheater.

Opvoeringen in Gent en Antwerpen
De producties worden opgevoerd in de Vlaamse opera's van Antwerpen en Gent en in deSingel, met zijsprongetjes in de Antwerpse Bourlaschouwburg en het NT Gent. De tweede opera van Kris Defoort van LOD bijt de spits af, met 'The House of the Sleeping Beauties' in cultuurcentrum deSingel.

Afsluiter van OPERA XXI wordt de wereldpremière van "Die Enftführung aus dem Paradies" van Joachim Bracx. Verder wordt er een hommage gebracht aan de Antwerpse componist Karel Goeyvaerts door het collectief Champ d' Action met een overzichtsconcert van zijn oeuvre.

20-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branson kitesurft met naaktmodel op rug

Branson kitesurft met naaktmodel op rug

http://img17.imageshack.us/img17/1243/richardbranson.jpg
Virginbaas Richard Branson zit nooit verlegen om een stunt. Deze keer poseerde hij al kitesurfend met een spiernaakt model op zijn rug. Model Denni Parkinson is het liefje van fotograaf Stephane Gautronneau, die zelf voorstelde haar op Branson te laten kruipen.

De 58-jarige miljardair ging meteen akkoord met het voorstel: "Wat moet je zeggen als je wordt gevraagd te poseren met een blote vrouw?", vertelde hij The Mail on Sunday. "Ik heb alleen spijt dat ik geen ogen achteraan mijn hoofd heb".

20-04-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry opnieuw in oog van storm na illegale fuif

Harry opnieuw in oog van storm na illegale fuif

http://img27.imageshack.us/img27/7906/prinsharry.jpg
De Engelse prins Harry heeft nog maar eens gezorgd voor hoofdgeschud aan de andere kant van het Kanaal. Hij woonde vorige week donderdag een illegale fuif bij in een kantoorgebouw in Londen. Harry vierde daar de verjaardag van Davina Harbord, de zus van de 27-jarige Astrid aan wie hij de jongste weken wordt gekoppeld.

Illegaal technofeestje
Zo'n 400 feestvierders woonden de luide fuif bij op de derde verdieping van het gebouw. Het technofeestje, dat heel de nacht duurde, werd georganiseerd door voormalige studenten van de universiteit van Leeds. Die huurden het pand voor een nacht van drie zakenpartners, die blijkbaar zelf hun huur niet konden betalen. Het pand kreeg daarom uren voor de fuif nog nieuwe sloten, maar de organisatoren van het evenement braken die blijkbaar open.

Onbegrip
De aanwezigheid van Harry stuit alvast op onbegrip bij de diensten die hem moeten beschermen. "Wat baat het dat de belastingbetaler vijftig miljoen pond (57 miljoen euro) betaalt voor de bescherming van de koninklijke familie, als agenten zich niet kunnen voorbereiden op dergelijke evenementen op een bijzonder vervelende plaats", zegt Dai Davis, die aan het hoofd stond van de beveiliging van de 'royals' tot 1998. "Als je wordt beschermd, kijk dan ook zelf een beetje uit. Die verantwoordelijkheid lijkt Harry niet serieus te nemen, en het plaatst hem en zijn agenten in een gevaarlijke positie", zegt hij aan de Daily Mail.

Onderzoek
De politie onderzoekt de fuiven in het pand. "Het gebouw heeft geen fuif- of drankvergunning, dus iedereen die daar deelneemt aan fuiven breekt de wet," luidt het daar. Een bron bij het Paleis vertelde de krant dat de prins geen weet had van het illegale karakter van het feestje. Volgens de organisatoren was er dan weer niks illegaal aan de hand, en ging het om een privéfeestje waar je alleen binnen mag met een uitnodiging.

20-04-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader tracht Slumdog-kindsterretje (9) te verkopen

Vader tracht Slumdog-kindsterretje (9) te verkopen

http://img10.imageshack.us/img10/4042/rafiqqureshi.jpg
Rafiq Qureshi vroeg volgens de krant 225.000 euro voor Rubina.

De vader van 'Slumdog Millionaire'-actrice Rubina Ali Qureshi heeft geprobeerd zijn dochter te verkopen om uit de armoede te geraken. Dat meldt althans News of the World, dat undercover de vader hierover polste. Journalisten van de krant deden zich voor als een rijk gezin uit Dubai dat zijn dochter wilde adopteren.

Toekomst
Rafiq Qureshi vroeg volgens de krant 225.000 euro voor de adoptie van Rubina, die de jonge Latika speelt in de Britse hitfilm. Hij was naar eigen zeggen al benaderd door een andere familie uit het Midden-Oosten. "We denken na over de toekomst van Rubina," zegt hij op filmpjes die News of the World online zette, samen met foto's van de ontmoetingen tussen de vader en de journalisten.

Onderhandelingen
De vader bracht de journalisten in contact met zijn schoonbroer Rajan More, die de onderhandelingen zou voeren. "Indien jullie willen adopteren dan kunnen we hierover praten," luidde het bij de zwager. "Maar haar ouders verwachten dan ook een degelijke vergoeding," zei More.

Veel interesse
"Ik aanvaard elk bedrag waarmee Rajan akkoord gaat", noteerde de krant nog uit de mond van Quereshi. "Er is veel interesse in Rubina," zei hij nog. De journalisten hadden een ontmoeting met Qureshi, More, Rubina en nog enkele familieleden in een hotel in Mumbai, schrijft de krant.

Vader ontkent
De vader ontkent inmiddels alles. "Ze wilden mij en mijn kind in de val lokken. Ik weet niet wie hier achter zit."

20-04-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Newman was vrouwenzot en zuipschuit

Paul Newman was vrouwenzot en zuipschuit

http://img4.imageshack.us/img4/1353/paulnewmang.jpg
Hollywoodlegende Paul Newman was een dronkaard en een vrouwengek, zo stelt een nieuw boek over de acteur die vorig jaar op zijn 83ste overleed.

"Hij kon zelfs niet vrijen"
De nieuwe biografie belooft het imago van Newman als trouwe echtgenoot die vijftig jaar getrouwd was met Joanne Woodward. In het boek wordt gesteld dat Newman verscheidene affaires had. Een vrouw beweert dat ze na anderhalf jaar Newman de deur wees met de woorden "je bent altijd dronken en je kan zelfs niet vrijen".

Bak bier per dag
In 'Paul Newman: A Life' wordt de acteur ook omschreven als "een functionerende alcoholicus", die een krat bier per dag dronk. Het boek van Shawn Levy komt volgende maand uit.

20-04-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wil niet
Ik wil niet


http://img16.imageshack.us/img16/1083/lohanr.jpg


Ik wil niet alleen in mijn bedje liggen.
Want alleen heb ik het koud.

Ik wil niet alleen opstaan.
Want alleen is maar alleen.

Ik wil niet alleen naar televisie kijken.
Want alleen is zo eenzaam.

Ik wil niet alleen gaan wonen.
Want jij moet bij mij zijn.

Ik wil niet alleen zijn.
Want tegen mezelf kan ik niet praten.

Ik wil bij je zijn.
Want bij jou voel ik me niet alleen.

20-04-2009 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opdringerige paparazzi doen Madonna van paard vallen

Opdringerige paparazzi doen Madonna van paard vallen

http://img18.imageshack.us/img18/6495/madonnaj.jpg
Madonna is gisteren van een paard gevallen. Toen ze opstapte om een ritje te maken in de Hamptons in New York werd ze verrast door fotografen en viel van het paard. Ze liep lichte verwondingen en wat kneuzingen op.

Paparazzi sprongen uit de bosjes om haar te fotograferen, zei haar woordvoerder Liz Rosenberg. De zangeres is in een ziekenhuis behandeld, maar mocht snel weer naar huis, zei de woordvoerder, die geen verdere details over haar toestand kon geven.

Madonna had vrienden bezocht in de Hamptons, waar veel rijke New Yorkers het weekeinde doorbrengen.

Tweede keer
Het is zeker de tweede keer in vier jaar dat de onlangs 50 geworden Madonna van een paard valt. In 2005 viel ze van haar paard in Engeland, waarbij ze drie ribben, haar sleutelbeen en een hand brak. Overigens zat ze een paar maanden later weer in het zadel, samen met talkshowpresentator David Letterman bij diens studio in Manhattan. "Ik voel spanning vermengd met angst", zei ze toen ze in de stijgbeugels stapte.

19-04-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling in de knoei met haar borsten

Tori Spelling in de knoei met haar borsten

http://img17.imageshack.us/img17/8977/torispelling.jpg
Tori Spelling zit in de knoei met haar borsten. Fans waren in geschokt toen de 90210-ster haar boek 'Mommywood' kwam promoten. Met haar paarse jurk was niets mis maar haar borsten zaten schots en scheef.

De 35-jarige blondine liet haar borsten vergroten toen ze twintig was. Misschien moet ze binnenkort weer onder het mes om de boel te laten herstellen, suggereert De Telegraaf.

19-04-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan geeft Leonardo DiCaprio lapdance

Lindsay Lohan geeft Leonardo DiCaprio lapdance

http://img6.imageshack.us/img6/6205/lindsay2v.jpg
Lindsay Lohan heeft haar buik vol van vrouwen. Tijdens een avondje uit flirtte de actrice met tientallen mannen en ging ze volledig los toen ze de Leonardo DiCaprio tegen het lijf liep.

Sexy dansje voor Leonardo
Lindsay, die onlangs werd gedumpt door dj Samanta Ronson, raakte in een nachtclub in Hollywood met haar collega aan de praat. "Leonardo had vrouwelijk gezelschap, maar Lindsay vloog op hem af en eiste al zijn aandacht op. Met succes. De twee hebben uren zitten praten en drinken", vertelt een getuige. "Leonardo kon zijn ogen niet van Lindsay afhouden. De feestgangers waren in shock toen ze ook nog eens pal zijn neus sexy ging dansen, maar DiCaprio genoot er zichtbaar van."

DiCaprio heeft doorgaans alleen maar interesse voor topmodellen. Zo heeft hij een relatie gehad met Helena Christensen en Gisele Bundchen. Momenteel doet hij het met Bar Rafaeli, schrijft De Telegraaf.

19-04-2009 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlogsmonument voor 'Gone with the wind'-acteur Howard

Oorlogsmonument voor 'Gone with the wind'-acteur Howard

http://img6.imageshack.us/img6/7033/lesliehoward.jpg
De Britse acteur Leslie Howard wordt als gesneuvelde oorlogsheld geëerd met een monument in het Spaanse Cedeira. In juli wordt nabij de plaats waar hij tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers werd gedood een sculptuur onthuld voor de 'Gone with the wind'-acteur.

Howard, van joodse komaf, gebruikte zijn bekendheid tijdens de oorlog in de propagandastrijd tegen de nazi's. Om die reden zouden de Duitsers hebben besloten hem uit de weg te ruimen. Verschillende historici denken ook dat Howard op een geheime missie was gestuurd om ervoor te zorgen dat het door dictator Franco geregeerde Spanje zich zou aansluiten bij de gewapende strijd van Duitsland en Italië tegen de Geallieerden.

Uit de lucht geschoten
Het KLM-vliegtuig waarmee de 50-jarige Howard onderweg was van Portugal naar Groot-Brittannië werd op 1 juni 1943 door Duitse gevechtsvliegtuigen uit de lucht geschoten boven de Golf van Biskaje. Behalve de acteur kwamen nog zo'n veertien mensen om het leven.

Op de sculptuur in Cedeira, in de vorm van de propeller van het neergeschoten vliegtuig, komen al hun namen te staan. In het Oscarwinnende 'Gone with the wind' (1939) speelde Howard de rol van Ashley Wilkes. Verder was hij onder meer te zien in 'The scarlet pimpernel' (1934).

19-04-2009 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lof voor Nicolette Sheridan bij afscheid Desperate Housewives

Lof voor Nicolette Sheridan bij afscheid Desperate Housewives

http://img5.imageshack.us/img5/2189/nicolettesheridan.jpg
Nicolette Sheridan heeft gisteren veel lof toegezwaaid gekregen bij haar afscheid van de serie Desperate Housewives. Haar personage Edie Britt is uit de serie geschreven, en de laatste aflevering met de 45-jarige actrice is vandaag te zien in de Verenigde Staten.

Verbolgen
Sheridan lijkt verbolgen over haar vertrek. Ze zou regelmatig overhoop hebben gelegen met Marc Cherry, de bedenker van de populaire serie. Edie Britt stond voor dingen die Cherry niet bevielen, zei Sheridan deze week, en Cherry zou moeite hebben gehad waarheid en fictie van elkaar te onderscheiden. Cherry echter zei dat de verhaallijnen rond haar personage gewoon uitgeput waren.

Goede sfeer
De laatste draaidagen van Sheridan verliepen in een goede en professionele sfeer, verzekerden haar collega's gisteren in Los Angeles, waar cast en crew bij elkaar waren voor een televisiefestival. Volgens James Denton, die de door Edie begeerde loodgieter Mike vertolkt, bedankte Sheridan de schrijvers en cast van de serie na de laatste draaidag voor alles, en noemde zij hen "geweldig".

Plakboek
Teri Hatcher, die Susan speelt, vertelde met betraande ogen dat ze een plakboek voor Sheridan had gemaakt als afscheidscadeautje. "Dat wees me erop hoe goed onze twee rollen samen waren." Ook Kathryn Joosten, die de bemoeizuchtige buurvrouw Mrs. McCluskey vertolkt, zei dat ze Sheridan gaat missen. "Ze was mijn speelkameraadje. We konden vervelende opmerkingen tegen elkaar maken. Met wie moet ik nu nog ruziemaken?"

Onvervangbaar
Neal McDonough, die de schurk Dave Williams speelt, vertelde dat Sheridan als een zus voor hem was. "Haar personage is niet te vervangen. Maar, net als in een echte buurt, kunnen mensen komen en gaan, en kunnen daardoor nieuwe en onverwachte dingen gebeuren."

19-04-2009 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze geeft strijd op en stopt met chemo

Patrick Swayze geeft strijd op en stopt met chemo

http://img19.imageshack.us/img19/2033/patrickswayze.jpg
Patrick Swayze zou zijn strijd tegen alvleesklierkanker hebben opgegeven. De 56-jarige acteur wil, volgens Britse media, geen chemokuren meer ondergaan. Ook zou de Dirty Dancing-ster hebben aangegeven dat hij niet gereanimeerd wil worden, mocht dat nodig zijn. Dat meldt De Telegraaf.

"Patrick heeft een felle strijd geleverd, maar realiseert zich dat er nog maar weinig is dat de dokters voor hem kunnen doen", aldus een bron. "Hij wil de tijd die hij nog heeft doorbrengen met familie en vrienden." De acteur heeft in het verleden altijd ontkend dat hij de strijd zou opgeven.

19-04-2009 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney: "Ik word gedrogeerd door mijn vader"

Britney: "Ik word gedrogeerd door mijn vader"

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Britney Spears is er van overtuigd dat ze gedrogeerd wordt door haar vader. Jamie Spears heeft al maanden de zeggenschap over zijn 27-jarige dochter. Britney denkt dat hij haar stiekem meer medicijnen geeft, zodat hij de touwtjes in handen blijft houden, weet De Telegraaf.

"Als ze onder invloed is van medicijnen, vecht ze niet terug", aldus een bron aan het Britse tijdschrift Look. De popprinses slikt pillen, omdat ze vorig jaar is ingestort en last had van paniekaanvallen. "Maar ze krijgt ook Valium en Ativan, zodat ze geen last heeft van stress en goed kan slapen", vervolgt de bron.

Vrienden denken dat Britney de weg kwijt is, omdat ze zo'n druk werkschema heeft. "Ze staat elke avond op het podium. Ze werkt gewoon te hard. Ze ziet dingen die er niet zijn.

19-04-2009 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijkheid

Duidelijkheid


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Camille-Natta-006-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Duidelijkheid
 
Wat betekent vriendschap
als je de juiste woorden niet vindt..
Verdrink in emotie
om die ander, de persoon..
Die je liever dan graag ziet
 
Het betekent ongekend meer dan
mijn brein kan beseffen
-wat precies?-
Gewoon jij..juist jij
fluister ik mijn woorden
Onverstaanbaar…en zo niet dan
 
schreeuw ik het in gedachten uit
 
Je bent er voor de persoon
een mooi mens, met een gouden hart
Waar ik iedere dag van geniet.
Omdat jij oprecht bent
en dit me zoveel zegt..
 
 
-zo niet alles-



19-04-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (14)
18-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Il Divo-zanger verlooft zich


Il Divo-zanger verlooft zich

Om hem te beluisteren druk op de foto

Zet de Player links boven af A.U.B.






Il Divo-zanger David Miller heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De Amerikaanse tenor en operazangeres Sarah Joy Kabanuck, die zes jaar een relatie hebben, trouwen in augustus in New York.

De 36-jarige Miller maakt sinds december 2003 deel uit van het internationale kwartet Il Divo. Naast Miller bestaat de groep uit de Zwitser Urs Bühler, de Spanjaard Carlos Marin en de Fransman Sebastien Izambard. Ze brengen populaire liedjes op semiklassieke wijze ten gehoren .




18-04-2009 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.000 fans nemen afscheid van Flikken in Gent


30.000 fans nemen afscheid van Flikken in Gent


http://img9.imageshack.us/img9/1241/flikkeningent.jpg
Tussen de 25.000 en 30.000 mensen hebben vandaag in Gent mee afscheid genomen van de succesvolle fictiereeks Flikken.


Die-hards
"Het was zoals het weer: schitterend", zegt politiewoordvoerder en mede-organisator Steven De Smet. Hij schat dat zowat 25 à 30.000 mensen vandaag naar Gent afzakten om afscheid te nemen van de Flikken. Een precieze schatting is moeilijk, omdat door een winkelspeurtocht de mensen doorheen de hele stad verspreid werden. "Ik had de indruk dat het vandaag de echte die-hards waren, in vergelijking met de andere Flikkendagen", aldus De Smet.

Afterparty
De signeersessie van de acteurs moest noodgedwongen met een uur worden verlengd om de lange rij wachtenden een kans te geven hun favoriete acteurs even te ontmoeten. In de stad zit het feest er na de slotshow grotendeels op, maar vanavond is er nog een exclusieve afterparty voor alle medewerkers van de afgelopen tien jaar in het nieuwe Justitiepaleis.




18-04-2009 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling in de knoei met haar borsten


Tori Spelling in de knoei met haar borsten


http://img7.imageshack.us/img7/8977/torispelling.jpg



Tori Spelling zit in de knoei met haar borsten. Fans waren in geschokt toen de 90210-ster haar boek 'Mommywood' kwam promoten. Met haar paarse jurk was niets mis maar haar borsten zaten schots en scheef.


De 35-jarige blondine liet haar borsten vergroten toen ze twintig was. Misschien moet ze binnenkort weer onder het mes om de boel te laten herstellen, suggereert De Telegraaf



18-04-2009 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lady Gaga met borsten bloot in Londen


Lady Gaga met borsten bloot in Londen


http://img7.imageshack.us/img7/4121/ladygagartu.jpg
 
 

De New-Yorkse zangeres Lady Gaga trok gisteren heel wat aandacht van de paparazzi toen ze haar borsten in Londen toonde in een transparante outfit. Om het toch wat zedelijk te houden, plakte ze haar tepels af met zwarte tape.

Paparazzi
Fashionista Lady Gaga staat om haar uitdagende kledingkeuzes, maar met de outfit waarmee ze gisterenavond naar de Londense nachtclub Bungalow 8 ging, gaf ze toch net iets teveel van zichzelf bloot. Ze koos namelijk voor een transparante jumpsuit dat niets aan de verbeelding overliet, haar tepels bedekte ze wel met zwarte tape. Zo trok ze heel wat aandacht van de paparazzi, wat ook de naam van haar volgende single zal zijn. De zangeres daagde vervolgens de fotografen uit door zelf foto's van hen te nemen.

Moskou
Het bezoekje van Lady Gaga aan Londen was slechts een tussenstop op haar reis naar Rusland, volgende week treed ze op in een club in Moskou.




18-04-2009 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lief Lindsay Lohan houdt zich sterk na breuk


Ex-lief Lindsay Lohan houdt zich sterk na breuk


http://img7.imageshack.us/img7/7466/samantharonsonandlindsa.jpg


Het gaat goed met Samantha Ronson na de breuk met Lindsay Lohan. Dat verklaarde de moeder van de dj tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. De 31-jarige Ronson verbrak begin deze maand haar relatie met de 22-jarige actrice, na bijna twee jaar samen te zijn geweest. "Het gaat goed met haar. Ze houdt zich heel goed", zei moeder Ann Dexter-Jones.

Werk
Ronson houdt zich vooral bezig met werk nu ze weer vrijgezel is. "Ze is altijd aan het werk. Maar mij hoor je niet klagen", vertelde haar moeder. "Ik geef haar de ruimte. Ze is sterk en slim en heeft een goed hart."

Over de ex van haar dochter wilde Dexter-Jones niets kwijt. "Sam is sterk en een fantastisch mens. Maar ik denk dat het beter is als ik niets zeg over Lindsay", zei ze.

Geen hoge dunk van Lindsay
Het is een publiek geheim dat de familie van Ronson geen hoge dunk heeft van de voormalige vriendin van Samantha. Vlak na de breuk zouden haar moeder en haar tweelingzus Charlotte bij de politie hebben geïnformeerd naar een contactverbod voor de actrice. Ronson zou hen echter hebben verzocht dit niet door te zetten. 



18-04-2009 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil kinderboek schrijven


Amy Winehouse wil kinderboek schrijven


http://img8.imageshack.us/img8/9071/amywinehousen.jpg



Het songschrijven wil momenteel maar niet vlotten, en dus is Amy Winehouse maar gedichten gaan schrijven die ze wil bundelen in een boek. Op termijn wil ze een kinderboek schrijven om de jeugd mee te inspireren. Ja, u leest goed, de Britse jeugd heeft er binnenkort een inspiratiebron bij. Eentje dat hen leert dat je kan snuiven, spuiten en slikken tot de wereld aan je voeten ligt.

"Amy houdt van de rustige sfeer op Saint Lucia en die stimuleert haar om weer te schrijven. Pete Doherty vertelde haar ooit dat poëzie een ideale uitlaatklep is voor je gevoelens. Ze heeft nu besloten een dichtbundel te schrijven over haar leven. Ooit wil ze ook een kinderboek schrijven en ze wil alvast oefenen met de gedichten".

De gedichten die Winehouse pent zijn naar verluidt heel persoonlijk en ze hoopt dat mensen haar beter zullen begrijpen door ze te lezen. De bron in de Daily Star: "Eén van haar gedichten is getiteld 'Desire', over haar verlangen om geliefd te worden en liefde te schenken. Ze is zo blij met haar poëzie, ze heeft haar lijfwacht haar schrijfsels al laten lezen opdat hij haar beter zou begrijpen".



18-04-2009 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!