Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bovenaan lijst hardwerkende moeders

Madonna bovenaan lijst hardwerkende moeders

Om Miles Away te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Madonna was afgelopen jaar de best verdienende moeder onder de sterren. Ze staat boven aan de lijst met hardwerkende moeders die het Amerikaanse zakenblad Forbes uitgaf. De onlangs gescheiden zangeres, die een dochter en twee zoons heeft, verdiende in 2008 ruim 83 miljoen euro.

Reese Whiterspoon
Na Madonna was actrice en moeder van twee kinderen Reese Witherspoon afgelopen jaar de best verdienende, en volgens Forbes daarom hardst werkende, bekende moeder. Ze heeft in 2008 ruim 18 miljoen euro op haar bankrekening kunnen bijschrijven. Op de derde plek eindigde Gwyneth Paltrow, die net als Witherspoon een zoon en een dochter heeft, met een jaarinkomen van ruim 15 miljoen euro.

Julia Roberts
Andere bekende goed verdienende moeders in de top tien zijn onder meer Julia Roberts (drie kinderen), Sarah Jessica Parker (een zoon) en Oscarwinnares Kate Winslet (twee kinderen). Ook actrice Angelina Jolie staat in de lijst, op de zesde plek. Sinds de geboorte van haar tweeling vorig jaar heeft ze nu zes kinderen, maar desondanks wist ze in 2008 toch nog bijna 11 miljoen euro te verdienen.

26-04-2009 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay Leno ontslagen uit ziekenhuis

Jay Leno ontslagen uit ziekenhuis

http://img5.imageshack.us/img5/2633/jayleno3.jpg
Jay Leno is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij een dag eerder was opgenomen. De Amerikaanse talkshowpresentator had zich laten opnemen met niet nader aangeduide ziekteverschijnselen.

"Niets ernstigs"
Volgens zijn woordvoerder bleek na onderzoeken dat de 58-jarige Leno niets ernstigs onder de leden had. Waar de televisiepersoonlijkheid precies last van had, wilde hij niet zeggen. Door de ziekenhuisopname moest Leno donderdag en vrijdag verstek laten gaan bij zijn dagelijkse programma Tonight Show. In plaats van de reguliere uitzendingen werden herhalingen van de show uitgezonden. Naar verwachting gaat de presentator maandag gewoon weer aan het werk.

26-04-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost-acteur aangeklaagd wegens aanranding

Lost-acteur aangeklaagd wegens aanranding

http://img8.imageshack.us/img8/2805/henriiancusick.jpg
Lost-acteur Henry Ian Cusick en zender ABC, die de serie maakt en uitzendt, zijn aangeklaagd door een oud-medewerkster van de show. De vrouw claimt dat ze is aangerand door de acteur, die de rol van Desmond Hume speelt, en dat ze vervolgens werd ontslagen door ABC.

"Aan borsten en billen gezeten"
Volgens de anonieme vrouw, die haar aanklacht vrijdag indiende bij de rechtbank in Los Angeles, zat Cusick in oktober 2007 aan haar billen en borsten en zoende hij haar op haar mond tijdens opnamen van Lost. Ze claimt dat ze zonder opgaaf van reden werd ontslagen, vlak nadat ze het incident meldde aan haar meerdere. De vrouw werkte al ruim tien jaar voor de zender. Over haar functie is niets naar buiten gebracht.

26-04-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil haar juwelen terug van de politie

Rihanna wil haar juwelen terug van de politie

Om Umbrella te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Rihanna wil de sieraden terug die ze droeg op de avond dat ze werd mishandeld door haar vriend Chris Brown. Haar advocaat diende hiertoe een verzoek in bij de politie van Los Angeles. Het zou gaan om een paar oorbellen en drie ringen ter waarde van ruim een miljoen euro.

Mishandeling
De politie nam de sieraden in voor onderzoek nadat de zangeres begin februari aangifte tegen haar vriend deed wegens mishandeling. De 19-jarige Brown wordt ervan verdacht Rihanna tijdens een ruzie onder meer te hebben gebeten, geslagen en met de dood te hebben bedreigd. Ook zou hij haar keel hebben dichtgeknepen waardoor zij bijna het bewustzijn verloor.

Vriend wordt vervolgd
De 19-jarige zanger gaf zich een dag na het incident zelf aan bij de politie. Hij wordt vervolgd voor bedreiging en mishandeling, maar ontkent schuld. Naar verwachting komt er een schikking in de zaak. Indien dat niet zo is zou Brown maximaal vijf jaar celstraf kunnen krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

26-04-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell waarschuwt Susan Boyle

Simon Cowell waarschuwt Susan Boyle

Om Susan te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Simon Cowell vindt dat Susan Boyle op moet passen om niet naast haar schoenen te gaan lopen. De wereld loopt weg met de 47-jarige oude vrijster uit Schotland sinds haar sterke auditie voor het programma Britain's Got Talent, waar Cowell jurylid is.

"Dat fans haar geweldig vinden, betekent niet automatisch dat ze het programma wint", verklaarde hij vrijdag tegenover persbureau Reuters.

Meer dan vijftig miljoen keer bekeken
De enigszins onverzorgde en onopvallende Boyle verraste twee weken geleden zowel de jury als het publiek van de talentenjacht met haar vertolking van het nummer 'I dreamed a dream'. Filmpjes van het optreden zijn sindsdien meer dan vijftig miljoen keer bekeken op internet en de internationale media lijken niet genoeg van het onverwachte talent te krijgen.

Cowell vertelt moe te worden van alle berichten in de media over de kandidate, die op 23 mei in de halve finale van Britain's Got Talent staat. "Ze heeft vier weken om zich voor te bereiden op de belangrijkste avond van haar leven. Ze moet dan beter zingen dan ze ooit heeft gedaan omdat de verwachtingen nu torenhoog zijn. Het gevaar is nu dat het allemaal verschrikkelijk misgaat omdat ze op dit moment te veel wordt afgeleid van het zingen zelf."

Even uit spotlights
Het jurylid gelooft dat het voor Boyle het beste zou zijn om zich even terug te trekken uit de spotlights. "Pak jezelf bijeen voor het grote moment, lieve schat", sprak hij. "Doe de deur dicht, kies het juiste nummer en kom terug naar de show zoals je bent, niet zoals je zou willen zijn."

26-04-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Maggie Gyllenhaal gaat trouwen

Actrice Maggie Gyllenhaal gaat trouwen

http://img13.imageshack.us/img13/6038/maggiegyllenhaala.jpg
Het gelukkige stelletje.

Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard gaan eindelijk trouwen, meldt de New York Post. Het acteursstel, dat al drie jaar verloofd is, geeft elkaar het jawoord in Italië in het tweede weekeinde van mei.

Zeven jaar samen
De 31-jarige Gyllenhaal en haar 38-jarige geliefde hebben zeven jaar een relatie. Het stel, dat zich in 2006 verloofde, heeft een dochtertje, Ramona van 2,5. Maggie Gyllenhaal brak in 2002 door met de film 'The secretary'. Ze speelde verder in films als 'Donnie Darko', 'Mona Lisa smile', 'World Trade Center' en 'The Dark Knight'. Peter Sarsgaard is bekend van films als 'Boys don't cry', 'Flightplan' en 'Rendition'.

26-04-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Girl Dorothy (86) overleden

Golden Girl Dorothy (86) overleden

http://img10.imageshack.us/img10/3519/dorothyu.jpg
Golden Girl Beatrice Arthur is zaterdag op 86-jarige leeftijd overleden aan kanker. De actrice met de lage stem speelde de rol van Dortohy in de befaamde televisieserie The Golden Girls uit de jaren tachtig.

Arthur stierf in haar woning in Los Angeles omgeven door familie, meldt woordvoerder van de familie Dan Watt, die tevens zes jaar lang de persoonlijk assistent van Arthur was. "Ze was een briljante en humoristische vrouw. Bea zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben."

All in the Family
De actrice verscheen voor het eerst op televisie in de comedyserie All in the Family als Maude Finley. In 2008 stelde Arthur, die ook een Tony-award heeft gewonnen voor haar rol in de musical Mame, nog dat ze geluk had gehad dat ze was ontdekt door de televisie na een lange carrière bij het toneel. "Ik was al 50 jaar oud", vertelde ze.

De rol van Maude Finley leidde tot haar eigen baanbrekende serie
Maude. In deze serie onderging Arthur's karakter onder meer een abortus, wat leidde tot een storm van kritiek van kijkers. De serie was vanaf het debuut ervan in september 1972 een succes en in 1977 won Arthur er een Emmy Award mee. In 1978 maakte de actrice bekend te stoppen met de show, nadat Maude aan populariteit verloor en er ingrijpende veranderingen op komst waren.

Dorothy Zbornak
Ook The Golden Girls, dat van 1985 tot en met 1992 door NBC werd uitgezonden, was een baanbrekende serie in een markt die steeds meer werd toegespitst op een jonger publiek. De serie draaide om drie gepensioneerde vrouwen, Arthur, Betty White en Rue McClanahan, en de moeder van het karakter van Arthur Estelle Getty, die woonden in hun appartement in Miami.

Arthur speelde de dominante Dorothy Zbornak, een rol die erg leek op haar rol als Maude. Arthur maakte zich daar echter geen zorgen om. "Kijk, ik ben 1.75 meter lang, heb een diepe stem en heb een eigen manier om om te gaan met een tekstregel. Wat kan ik eraan doen? Ik kan niet thuis blijven wachten op iets anders. Ik denk dat het een totale verspilling van energie is om me zorgen te maken over de types die worden gecast."

De show sleepte tien Emmy's binnen, inclusief twee voor beste comedyserie en individuele awards voor alle sterren van de show. Arthur kondigde in 1992 aan dat ze de show ging verlaten. De andere drie sterren keerden terug in The Golden Palace, dat slechts één seizoen heeft gedraaid.

26-04-2009 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander opnieuw beste illusionist ter wereld

Nederlander opnieuw beste illusionist ter wereld

http://img9.imageshack.us/img9/3229/farlavanuitpubliek.jpg
De Nederlandse illusionist Christian Farla wordt vandaag voor de tweede keer gehuldigd als beste illusionist ter wereld. De 38-jarige goochelaar krijgt de Merlin Award voor de tweede achtereenvolgende keer uitgereikt. Voorzitter Tony Hassini van de International Magicians Society prees de Rotterdamse Farla eerder als "de nieuwe David Copperfield".

De prijs wordt sinds 1968 elke drie jaar uitgereikt aan de beste illusionist ter wereld. Eerder ging de onderscheiding naar beroemdheden als Copperfield en Siegfried & Roy.

26-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer de engeltjes huilen
Wanneer de engeltjes huilen.


http://img8.imageshack.us/img8/2609/brookeburns131024.jpg


Wanneer de engeltjes huilen.
Komen grote tranen ter aarde.
Donkere wolken drijven,
tot de zon weer zal opklaren.
Wanneer engeltjes huilen.
Is iedereen in een droevige bui.
Norse gezichten,
tijd voor een dikke trui.
Wanneer de engeltjes huilen.
Regent het pijpenstelen.
En zit ik zoals bijna altijd..
me hier achter de PC te vervelen.

26-04-2009 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
25-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Free Souffriau met 5 nummers in Vlaamse Ultratop 10

Record: Free Souffriau met 5 nummers in Vlaamse Ultratop 10

Om Dag Vreemde Man te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Zangeres en actrice Free Souffriau staat momenteel met vijf nummers in de Vlaamse Ultratop 10. Het is voor het eerst dat een artiest met vijf singles in die Vlaamse top staat, zegt Andries Provoost van Ultratop.
Free Souffriau, die onder meer bekend is van haar rol in de kinderreeks Mega Mindy, staat in de Vlaams ultratop met de nummers Dag vreemde man (nummer 2), Ik leef voor jou (nummer 3), De roos (nummer 8), Zoals een mooi verhaal (nummer 9) en Ik mis hem zo (nummer 10). De nummers staan op haar cd Een beetje aNders, een hommage aan Ann Christy.

Typisch download-fenomeen
Vijf singles voor één artiest in de Vlaamse top 10 is een record. Drie tegelijk is al vaak voorgekomen, maar meer dan dat nog nooit, sinds Ultratop de Vlaamse top 10 samenstelt (1995). In de tijd daarvoor wellicht ook niet, aangezien dit een typisch download-fenomeen is, zegt Provoost.

Vijf singles uit éénzelfde album kwam wel al in de ultratop voor. De jongste Junior Eurosong-cd leverde in oktober 2008 zes gelijktijdige top 10-hits op, maar deze waren allemaal van verschillende artiesten: Oliver, Didier & Charlotte, Chloé, Juniors 2008, Guust en Mathilde. De Vlaamse Ultratop wordt elke zaterdag uitgezonden op radio 2.

25-04-2009 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els de Schepper neemt wel doventolk mee op podium

Els de Schepper neemt wel doventolk mee op podium

http://img4.imageshack.us/img4/2450/elsdeschepper.jpg
Els de Schepper doet wat Geert Hoste weigert: een doventolk mee op het podium nemen. Meer nog: 'mensen met een auditief probleem' kunnen voor optimaal genot ook rekenen op trilstoelen en een ringleiding.

De Schepper doet daarvoor beroep op Intro, een organisatie die ijvert voor een betere toegankelijkheid voor andersvaliden in theaters, op festivals en evenementen.

Tijdens de "Supervrouw!" tournee vorig jaar bracht de Schepper in Beringen voor het eerst een voorstelling die aangepast was voor doven en slechthorenden. Voor haar volgende tournee 'Els de Schepper Roddelt' zullen bij vijf voorstellingen deze extra voorzieningen krijgen.

In 'Els de Schepper Roddelt' draait alles immers om de vraag 'hoe communiceren we vandaag met elkaar en hoe ging dat vroeger ook alweer?'. Met gebarentaal, tiens. Meer info vind je hier.

25-04-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novastar beste alternatieve artiest in Nederland

Novastar beste alternatieve artiest in Nederland

Om Mars Needs Woman te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Novastar heeft in Nederland de prijs voor de beste alternatieve artiest van het Nederlandse radiostation 3FM gewonnen. Dat maakte platenmaatschappij EMI bekend. De prijs werd in Amsterdam aan singer-songwriter Joost Zweegers uitgereikt.

Publieksprijzen
De jaarlijkse 3FM Awards zijn de publieksprijzen voor Nederlandse popmuziek. De beste Nederlandse popacts en -artiesten worden door de luisteraars van 3FM gekozen, die op een website konden stemmen voor beste band, beste zanger, beste zangeres, beste artiest pop, beste artiest rock, beste alternatieve artiest, beste single, beste album, beste live act en beste nieuwkomer.

Eigen tulp en Pinkpop
Volgens EMI beleeft Novastar "een absoluut topjaar in Nederland". De single 'Because', uit het album 'Almost Bangor', scheerde er hoge toppen in de hitparade, een Nederlandse tulpenkweker noemde een tulp naar de band, de groep speelt op Pinkpop (1 juni) en andere festivals in Nederland en treedt op 29 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam op.

25-04-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese showt nieuwe ontwerpen Wonderbra

Dita Von Teese showt nieuwe ontwerpen Wonderbra

http://img7.imageshack.us/img7/5598/ditavonteesee.jpg
Dita Von Teese heeft haar nieuwste lingerielijn voor Wonderbra klaar. Deze koningin van het burleske showt natuurlijk zelf haar sexy ontwerpen met retrolook.

Retrostoffen
De laatste nieuwe collectie van Dita Von Teese voor Wonderbra bestaat uit stoffen uit de jaren '40 en '50 en doet qua ontwerp erg denken aan haar vorige lingerielijn voor het merk. In het nieuwste gamma zitten jarretelles, slips en beha's.

Vrouwelijkheid omarmen
Dita draagt haar eigen ontwerpen vaak en zegt dat ze ontzettend makkelijk zitten. Haar werk voor Wonderbra is een droom die werkelijkheid werd: "Ik wilde altijd al lang iets met lingerie doen. Ik vind het belangrijk dat ik dingen maak die ik zelf zou willen dragen. Mijn doel is om in elke vrouw haar seksuele kracht naar boven te brengen. Ik vind het helemaal niet seksistisch wat ik doe. Met mijn ontwerpen moet je geen mannen verleiden, maar je eigen vrouwelijkheid omarmen."

25-04-2009 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Bernard Madoff in de maak

Film over Bernard Madoff in de maak

http://img11.imageshack.us/img11/5971/bernardmadoff.jpg
Binnen enkele weken starten de opnames van een film over Bernard Madoff, de Amerikaanse bankier die bekend heeft klanten voor miljarden te hebben opgelicht met een piramidespel dat moest doorgaan voor een beleggingsplan. Dat heeft de producent van de film bekendgemaakt. Madoff zit in voorarrest in New York en kan 150 jaar celstraf krijgen. Op 16 juni start zijn proces.

In een interview legt scenarist en producent Edmund Druilhet uit dat het scenario af is en dat de opnames binnen drie weken kunnen starten. Hij voegde er aan toe dat Dustin Hoffman ideaal zou zijn voor de rol van Madoff. Een titel is er al: 'Madoff: made off with America'.

25-04-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anorexia-miss "eet 8 keer per dag"

Anorexia-miss "eet 8 keer per dag"

http://img22.imageshack.us/img22/7456/stephanienaumoska.jpg
Stephanie Naumoska werd afgewezen als Miss Universe Australië wegens te mager. Bij het zien van haar foto's schreeuwde de hele wereld ook 'anorexia', maar dat ontkent de 19-jarige brunette met klem. "Ik eet wel 6 of 8 keer per dag! Het is echt oneerlijk dat ze me te dun vinden. Ik heb nog nooit anorexia of boulimie gehad, want ik ben heel tevreden met mijn lichaam."

"Wij zijn gewoon zo"
De tiener wil graag opkomen voor de dunne medemens, laat ze weten. Naumoska is model sinds haar dertiende jaar en zegt veel vriendinnen te hebben die ook lang en dun zijn. "Zo zijn onze lichamen nu eenmaal gebouwd." Winnares Rachael Finch (21) gelooft Naumoska en zegt haar te steunen.

Ondergewicht
Naumoska is 1.75 meter lang en weegt nog geen 48 kilogram. Een BMI van 15,6 of een geval van 'ondergewicht', zo niet ondervoeding. Het grens-BMI om 'magere' modellen te weigeren is 18.

Als ze echt zes tot acht keer per dag een normale maaltijd eet, dan is er wellicht iets grondig mis met haar spijsvertering. Anderzijds, Naumouska heeft nooit gespecificeerd wat ze 'wel 8 keer per dag' eet. Een appel misschien, of een blaadje sla...

25-04-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé streeft naar baby's en Broadway

Beyoncé streeft naar baby's en Broadway

Om Check on it te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Beyoncé heeft al heel wat bereikt: filmrollen, nummer één hits, succesvolle albums, een heerlijke man... en toch wil de zangeres/actrice nog twee dingen: in een productie op Broadway spelen én kinderen krijgen.

De ideale job
"Voor mij is een show op Broadway de ideale job. Ik kan zowel elke dag optreden als mijn kinderen naar school brengen en hen eten maken. Echt perfect."

De plannen lijken nog niet voor onmiddellijk: Beyoncé wil pas kindjes 'als de tijd rijp is' en vooralsnog is er geen sprake van een Broadwayshow.

Filmprojecten
Dat wil niet zeggen dat de actrice stilzit: ze is druk bezig zich het label 'fashionista' aan te meten én ze heeft enkele filmprojecten op stapel staan. In Cadillac Records speelde ze Etta James en binnenkort is ze te bewonderen in Obsessed.

25-04-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan brengt nacht door bij ex-lief

Lindsay Lohan brengt nacht door bij ex-lief

http://img13.imageshack.us/img13/46/lindsaylohanr.jpg
Lindsay Lohan heeft de afgelopen nacht doorgebracht met haar ex-vriendin, dj Samantha Ronson. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite X17online.

Lohan liet gisteren in de talkshow van Ellen DeGeneres al weten weer contact te hebben met Ronson. Daar vertelde ze dat ze de breuk niet zag aankomen. "Ik had totaal geen vermoeden." De 22-jarige actrice zei nog erg veel van Ronson te houden. "We zien wel wat er gebeurt", aldus Lohan.

De twee maakten begin deze maand bekend uit elkaar te zijn. Lohan liet toen nog weten dat het om een pauze ging. Ze wilde meer tijd voor zichzelf.

25-04-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum hoopt op een meisje

Heidi Klum hoopt op een meisje

http://img21.imageshack.us/img21/6977/heidiklumdub.jpg
Klum met haar kinderen in de speeltuin.

Supermodel Heidi Klum hoopt dat ze in verwachting is van een meisje. Dat zegt ze tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "We zijn ook blij met een jongen, maar ik zou liegen als ik zei dat we niet hopen op een meisje." Klum heeft al een dochter, Leni (5), en twee zonenn, Henry (3) en Johan (2).

Goede zus
Volgens het 35-jarige model wil vooral dochter Leni graag een zusje. "Ze zegt: ik hoop dat het een meisje is, want dan kan ze in mijn kamer. Ik ga je helpen, ik ga luiers verschonen en word een hele goede zus!"

De Project Catwalk-presentatrice kreeg twee zonen met zanger Seal. Leni's vader is Formule 1-baas Flavio Briatore. Het meisje is geadopteerd door de 46-jarige Seal.

25-04-2009 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse koningin kondigt maandag aftreden aan

Nederlandse koningin kondigt maandag aftreden aan

http://img13.imageshack.us/img13/1710/beatrixn.jpg
Heeft Beatrix eindelijk beslist wanneer ze stopt?

Maandag zou de Nederlandse koningin Beatrix haar aftreden bekend maken. Hoewel Nederland al jaren speculeert of en wanneer de koningin de troon aan haar zoon Willem-Alexander zou overlaten, lijken de geruchten nu hardnekkiger dan ooit. Dat schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

Verjaardag en zendtijd
Maandag is een speciale dag voor het Nederlands koningshuis: kroonprins Willem-Alexander is jarig én de Rijksvoorlichtingendienst heeft zendtijd opgekocht bij de Nederlandse zender NOS. Tijdens die zendtijd zou het aftreden van de koningin, luttele dagen voor Koninginnedag, aangekondigd worden. De aankoop wordt bevestigd door hoogleraar Henri Beunders.

Ook zouden er filmpjes van Beatrix gedateerd zijn op 30 april 2009, de verjaardag van koningin, en de dag waarop heel Nederland oranje kleurt om de koningin te vieren op Koninginnedag.

Humo
Zelfs Humo maakte eerder dit jaar al gewag van een aftreden op 27 april. Humo citeerde daarbij "bronnen zeer dicht bij kroonprins Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima". Na het weekend zal duidelijk worden wat waar is van de geruchten.

25-04-2009 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesleven
Liefdesleven


http://img19.imageshack.us/img19/6854/haydenpanettiere5.jpg


De zon verscheen,
de sterren zwegen.

De warme gloed
kwam uit het noorden
en volgde subtiel
de weg naar mijn huis.

Ik stond even stil
maar een wit
licht
deed me bewegen.

Ik zweeg,
dit was het niet,
het was geen licht.
Het was de stem
uit jouw hart die zei:
Sta niet langer stil, mijn liefste.
Maar volg deze weg naar mijn huis.

De zon verdween
en de sterren ontwaakten
uit hun diepe slaap.

25-04-2009 om 08:54 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!