Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube-orkest treedt op in New York

YouTube-orkest treedt op in New York

Om het orkest te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Het YouTube-orkest heeft gisteren opgetreden in de wereldberoemde Carnegie Hall in New York.

Het orkest bestaat uit 96 muzikanten uit 33 landen en speelde composities van Bach, Mozart en Wagner. Ook was het voor het YouTube-orkest gecomponeerde 'Internet Symphony Nr 1: Eroica' te horen.

De muzikanten werden gekozen uit tweehonderd finalisten door bezoekers van YouTube en muziekdirecteur Michael Tilson Thomas van het San Francisco Symphony Orchestra. YouTube kreeg sinds december 2008 meer dan 3.000 inzendingen binnen van professionele musici en amateurs.

17-04-2009 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Miley Cyrus vindt Jamie Foxx niet grappig

Vader Miley Cyrus vindt Jamie Foxx niet grappig

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jamie-foxx.jpg?t=1239974817
Billy Ray Cyrus kan niet lachen om de grappen die acteur Jamie Foxx over zijn dochter heeft gemaakt. "Het was pijnlijk. Ik vond er niks grappigs aan", vertelde de muzikant en vader van de 16-jarige actrice Miley Cyrus in de Amerikaanse talkshow van Bonnie Hunt.

Foxx adviseerde het tieneridool in zijn radioshow een seksfilm op te nemen en heroïne te gebruiken. De 41-jarige acteur, die zelf ook een dochter heeft, bood dinsdag in de talkshow van NBC-presentator Jay Leno al zijn excuses aan. "Ik bedoelde het niet kwaad. Ik ben een komiek", legde hij uit.

Eigen dochter?
Cyrus betwijfelt of de 'Miami Vce'-acteur een dergelijke grap over zijn dochter wel zou kunnen waarderen. "Ik denk niet dat hij het zo komisch zou hebben gevonden."

Miley Cyrus gooit momenteel hoge ogen met de film 'Hannah Montana', waarin ze de hoofdrol speelt. 'Hannah Montana' was afgelopen weekeinde de best bezochte film in Amerika met een opbrengst van bijna 26 miljoen euro.

17-04-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion wil hockeyclub Montréal kopen

Céline Dion wil hockeyclub Montréal kopen

Om My Heart Will Go On te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Zangeres Céline Dion overweegt de ijshockeyclub Les Canadiens de Montréal te kopen. Ze zou dat niet zelf doen, maar in naam van een groep beroemde mensen uit de provincie Québec. De club is de meest bekende in de Noord-Amerika en de Canadezen scharen er zich als één man achter, ook al presteren ze al ruim vijftien jaar bijzonder slecht.

Stanley Cup
De club is evenwel nog altijd degene met het meest overwinningen op haar naam. Le Canadien de Montréal won al 24 keer de beruchte Stanley Cup. Maar de laatste jaren gaat het minder en eigenaar George Gillett heeft zijn club dan ook te koop gezet. Ook het stadium van de club, Centre Bell in Montréal, staat mee in de uitverkoop.

355 miljoen dollar
Een vraagprijs is niet bekend, maar de prijs waaraan Gillett de twee negen jaar geleden kocht wel: 185 miljoen Amerikaanse dollar. Ondertussen zou de club 335 miljoen dollar waard zijn, schat Forbes. Gillett overweegt onder meer het aanbod van de groep Bekende Québecois. Volgens een bankier is hij klaar om te verkopen zodra hij een prijs hoort die hem bevalt.

17-04-2009 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crombé hoofdrolspeler in nieuwe Aspe 'Misleid'

Crombé hoofdrolspeler in nieuwe Aspe 'Misleid'

http://img27.imageshack.us/img27/2782/cromby.jpg
Op 28 april ligt 'Misleid', het 24ste kunststukje van Pieter Aspe, in de winkelrekken. De succesvolle misdaadschrijver vond deze keer zijn inspiratie bij missmaker Ignace Crombé, zo meldt het Belang van Limburg.

Aspe verwijst in zijn boeken wel vaker naar de actualiteit of bekende personen. Toch ging hij nog nooit zo ver in zijn parodiëren als nu voor 'Misleid.' Iédereen kan immers lezen dat het karakter van hoofdrolspeler Frederik Bombé doelt op Ignace Crombé. "Het klopt dat het een grote parodie geworden is. Waarom ik voor Crombé gekozen heb? Iedereen voert hem ten tonele, waarom zou ik dan achterblijven", weet Aspe.

Crombé weet van toeten noch blazen. "Ik had er geen idee van dat hij zich voor de protagonist Bombé op mij heeft gericht. Maar dat maakt eigenlijk zeer weinig uit. Of ik het erg vind dat mijn naam opnieuw opduikt? Tuurlijk niet, want ik lees geen boeken."

17-04-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie LA arresteert opdringerige Spears-fan

Politie LA arresteert opdringerige Spears-fan

Om Circus te bebekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af.


.
De politie van Los Angeles heeft gisteren een vrouw opgepakt bij het huis van Britney Spears. De 26-jarige vrouw, die was gekleed in camouflagekleding en een camera bij zich had, werd door bewakers gesnapt terwijl ze door de ramen van de villa stond te kijken.

Volgens een politiewoordvoerder is de vrouw aangeklaagd wegens het verstoren van de orde en het betreden van verboden terrein. Ze moet zich op 16 juni verantwoorden voor de rechtbank.

Fervente fan
Vermoedelijk gaat het om een fervente fan. Volgens Usmagazine.com had de vrouw eerder deze maand al een bericht achtergelaten op de website van Spears.

Of de 27-jarige Spears thuis was toen de vrouw door haar ramen stond te gluren, is niet bekend. De zangeres en haar zoontjes Sean en Jayden verhuisden onlangs naar de villa in Calabasas, een stad bij Los Angeles.

17-04-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinsessen feestje voor Suri Cruise

Prinsessen feestje voor Suri Cruise

http://img11.imageshack.us/img11/5359/suricruise.jpg
Suri Cruise wordt zaterdag drie jaar. Om dat te vieren gaven haar ouders Tom Cruise en Katie Holmes gisteran al een feestje, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Zoek de schat
Suri's verjaardag werd in Los Angeles gevierd met een kleine groep vrienden en familie. De kleine Cruise kreeg een prinsessenfeestje, compleet met een taart met Belle van 'Belle en het Beest' en een zoektocht naar een schat. "Ze wilden het klein houden en iets leuks doen voor Suri en haar vriendjes", meldt een bron.

17-04-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John zingt op bruiloft Andy Roddick

Elton John zingt op bruiloft Andy Roddick

http://img16.imageshack.us/img16/1536/andyroddick.jpg
Elton John zal dit weekeinde optreden bij de bruiloft van tennisser Andy Roddick. Dat zeiden verschillende bronnen tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Liefdadigheidswerk
De 26-jarige tennisser geeft dit weekeinde zijn jawoord aan het 21-jarige model Brooklyn Decker. Roddick kent Elton John via het vele liefdadigheidswerk dat beiden doen. De 62-jarige zanger trad twee jaar geleden op tijdens een bal dat de tennisser organiseerde voor het goede doel. Vorig jaar haalde Roddick ruim 300.000 euro op voor Elton John's Aids Foundation.

Agassi en Graf
Een bron die dicht bij de zanger zou staan zei tegen People: "Het is de bedoeling dat hij gaat optreden, iedereen heeft er erg veel zin in." Op de bruiloft worden ook andere tennissers en oud-tennissers verwacht, zoals Andre Agassi en zijn vrouw Steffi Graf, Mardy Fish en James Blake.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift houden Roddick en Decker hun bruiloft klein. De ceremonie vindt plaats bij de woning van Roddick in Austin, Texas.

17-04-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'

Opnieuw onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'

http://img7.imageshack.us/img7/9818/annentom.jpg
Ann en Tom van Restaurant Bigarreaux gooiden een kelner buiten nadat een aanhoudende buikgriep hem vorige week enkele dagen thuishield.

'Mijn Restaurant' zit alweer in het oog van de storm door een nieuw onwettig ontslag, dit keer van kelner Nick Dendas in Sint-Truiden.
Ann en Tom van Restaurant Bigarreaux gooiden hem buiten nadat een aanhoudende buikgriep de jongeman vorige week enkele dagen thuishield.

Buikgriep
"Donderdag ben ik niet gaan werken omdat ik twee keer moest overgeven. Daarna voelde ik mij nog niet honderd procent", legt Dendas uit in de Corelio-kranten. "Toen ik terugkeerde, had ik geen doktersbriefje bij me, maar in het weekend ben ik wel aan de slag gegaan', vervolgt hij. De kelner presteerde daarna minder dan normaal, volgens maître Tom reden genoeg om hem te ontslaan.

Professor
Professor arbeidsrecht Roger Blanpain noemt het ontslag absoluut onrechtmatig. "Iemand die ziek is, kun je niet ontslaan wanneer hij minder presteert. Zelfs als hij geen ziektebriefje bij zich had, blijft het ontslag onrechtmatig. Je kunt die persoon wel tijdelijk schorsen. Als hij dan opnieuw genezen is, kan je hem weer in het team opnemen", oordeelt Blanpain.

Ander ontslag
Vorige week was er nog veel te doen rond het ontslag van kelner Benjamin in Kortrijk. Chef-kok Claudio Dell'Anno van het gelijknamige restaurant verplichtte de man zijn rugzak open te maken voor hij vertrok. De ontslagen ober dient nu een klacht in tegen Claudio. Hij pikt het niet dat zijn reputatie werd ondermijnd.

17-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Andersons badpak uit 'Baywatch' wordt geveild

Pamela Andersons badpak uit 'Baywatch' wordt geveild

http://img25.imageshack.us/img25/3362/pamelaandersons.jpg
Het iconische badpak dat Pamela Anderson droeg in 'Baywatch' en door haar gesigneerd werd met 'Love, Pamela Lee, XO' wordt later deze maand samen met andere Hollywood-memorabilia geveild. Het badpak van lycra zal naar verwachting voor 2.200 euro van eigenaar wisselen.

Een pistool dat Harrison Ford gebruikte in 'Blade Runner' uit 1982 gaat ook onder de hamer en moet 72.000 euro opbrengen. Andere items zijn onder meer de pistolen van Angelina Jolie in 'Tomb Raider', de microfoon van Jim Morrison en songteksten in het handschrift van Mick Jagger.

17-04-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dapper zijn
Dapper zijn


http://img13.imageshack.us/img13/7660/natalieimbrugliawhitel.jpg

Ik moet dapper zijn,
en dingen accepteren,
ik moet dapper zijn,
en dingen leren..

Ik moet dapper zijn,
en gedachten leren te bedwingen,
ik moet dapper zijn,
en ik moet het begrijpen,zulke dingen..

Ik moet dapper zijn,
want ik mag jou niet verliezen,
ik moet dapper zijn,
ik moet weten dat je van me houdt en nooit voor een ander zult kiezen..........



17-04-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
16-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Imbruglia neigt naar depressie

Natalie Imbruglia neigt naar depressie

Om Torn te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links bovan af A.U.B.


.
Natalie Imbriglia zegt dat ze bij tijd en wijlen ten prooi valt aan depressieve buien. De Australische zangeres-actrice speelt een depressieve vrouw in de nieuwe film 'Closed for Winter' en stelt dat het haar weinig moeite kostte zich te identificeren met haar personage. "Hoe sterk ik ook lijk, ik heb ook mijn kwetsbare kant. Er is altijd iets dat sluimert, noem het melancholie zo je wil. Soms ben ik wat down. Enkele van mijn zussen hebben net hetzelfde. We vallen dan in een diepe put, maar we hebben ook de weerbaarheid om er terug uit te klauteren. Andere mensen missen die veerkracht".

In een interview biechtte Imbruglia ook op dat ze indertijd vond dat ze het succes van haar debuutalbum 'Left of the Middle' niet verdiende en dat ze geen inspiratie had toen ze aan de opvolger werkte, 'White Lilies Island' uit 2001. Imbruglia in de Sydney Morning Herald: "Ik heb vaak een periode in mijn leven dat ik niets meer wil dan me isoleren van de buitenwereld. Eigenlijk wilde ik mijn songschrijven verbeteren en me daarvoor terugtrekken. Ik had het anders gepland. Je mag geen succes hebben met de eerste single die je uitbrengt ('Torn', nvdr.). Ik werd verteerd door angst".

Natalie legde recent de laatste hand aan haar vierde studioalbum 'Come to Life', met daarop enkele nummers van de hand van haar ex-vriend, Coldplay-voorman Chris Martin.

16-04-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek wil huwelijksfeest sober houden

Salma Hayek wil huwelijksfeest sober houden

http://img16.imageshack.us/img16/4241/salmahayek.jpg
Salma Hayek zal - ondanks de geruchten - toch geen twee miljoen dollar uitgeven aan haar huwelijksfeest. De actrice gaf op valentijnsdag in Parijs haar ja-woord aan miljardair François-Henri Pinault, maar een stevige braspartij hadden beide tortelduifjes nog te goed. "Schrap dat scenario maar", aldus Hayek. "Een huwelijk gaat over liefde, familie en plezier, niet over geld. Miljoenen uitgeven aan zo'n feest is gewoon belachelijk, dat is ook nooit mijn droom geweest." Zo, dat weten we ook weer.

16-04-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias wil niet trouwen met Anna Kournikova

Enrique Iglesias wil niet trouwen met Anna Kournikova

Om Takin'Back My love te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Zanger Enrique Iglesias vindt zichzelf niet volwassen genoeg om te trouwen met ex-tennisster Anna Kournikova. De twee zijn al acht jaar een stel. Iglesias in het magazine Hello!: "Ik geloof in het huwelijk maar ik denk niet dat je getrouwd moet zijn om gelukkig te zijn. Ik heb perfect gelukkige koppels gezien die niet getrouwd zijn en ik heb ook getrouwde koppels gezien die miserabel zijn. Het is moeilijk een relatie gezond en stabiel te houden, kijk maar naar het aantal scheidingen. Hetzelfde met kinderen. Het vaderschap is een enorme verantwoordelijkheid en hoewel ik graag kinderen zou hebben, is het nu niet het moment. Eerst zien of ik ooit volwassen word".

16-04-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trailer zesde Harry Potter film online

Nieuwe trailer zesde Harry Potter film online

Om de trailer te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De zesde Harry Potter film gaat op 17 juli in première. De trailer staat nu online op YouTube. Tijdens zijn zesde jaar aan de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus (Hogwarts) vindt Harry een geheimzinnig toverdrankboek, dat ooit eigendom was van de onbekende Half-Blood Prince.

Ook komt hij via de machtige tovenaar Dumbledore meer te weten over het duistere verleden van Lord Voldemort.

Regisseur van dienst is David Yates, die ook het vijfde deel regisseerde en al heeft getekend voor Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I en Part II. Die laatste delen worden respectievelijk in 2010 en 2011 in de zalen verwacht.

16-04-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Electra doet sterdansers verbleken

Carmen Electra doet sterdansers verbleken

Om het filmje te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Carmen Electra dreef gisteren de temperatuur omhoog met een stomende dansact tijdens de celebrityshow 'Dancing With the Stars'. Vooral het 65-jarige jurylid Len Goodman was onder de indruk van haar performance. Electra trok hem bij zijn stropdas tegen haar boezem aan en dat liet de knar zich welgevallen. Nochtans had Goodman even voordien een pikante rumbadans veroordeeld door te stellen dat die meer geschikt was voor de slaapkamer dan voor de danszaal.

Electra voerde haar act op terwijl de deelnemers aan de danswedstrijd hun resultaten afwachtten. Ze werd bijgestaan door het dansgezelschap Cherry Boom Boom, die een choreografie opvoerde van Lindsey Allen, een van de oorspronkelijke Pussycat Dolls.

16-04-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davy Gilles: "Zeer onwaarschijnlijk dat ik vader van Aurelia's kind ben"

Davy Gilles: "Zeer onwaarschijnlijk dat ik vader van Aurelia's kind ben"

Om Davy te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Davy Gilles heeft al jaren een relatie met musicalster Sasha Rosen.

Zanger Davy Gilles verklaart vandaag op zijn website dat hij aan het einde van de zomer van 2008 "twee keer intiem" is geweest met de 26-jarige Aurelia Picard. Daarmee wil de zanger van de Romeo's één en ander uitklaren over de beschuldigingen van Picard gisteren in TV-Familie.

Dat weekblad meldde dat Gilles (33) iemand anders dan zijn partner, musicalster Sasha Rosen, bezwangerd heeft. Gilles zegt dat hij nooit een relatie met Aurelia had. Hij verbrak elk contact met Aurelia totdat die eind september beweerde van hem zwanger te zijn.

"Vervelende berichten werden steeds dreigender"
Davy vroeg Aurelia om bewijzen voor te leggen. "Het enige wat ik heb gekregen waren vervelende berichten die steeds dreigender werden." Op den duur voelde hij zich zelfs genoodzaakt om de politie in te schakelen.

In zijn verklaring op davygilles.be zegt hij dat het hem zeer onwaarschijnlijk lijkt dat hij de vader van het kind is. "Mocht ik toch de vader zijn, hoe onwaarschijnlijk dat voor mij ook lijkt, zal ik natuurlijk mijn verantwoordelijkheid nemen." Aurelia, die naar eigen zeggen smoorverliefd op de zanger was, is uitgerekend op 6 juni.

16-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibsons vrouw was jaloers op Britney Spears

Mel Gibsons vrouw was jaloers op Britney Spears

http://img9.imageshack.us/img9/5549/melgibsonx.jpg
De spanningen in het huwelijk van Mel Gibson bereikten vorig jaar naar verluidt een hoogtepunt toen de acteur Britney Spears zijn huis in Costa Rica liet betrekken. Een bron in de Daily Mirror: "Mel inviteerde Britney op zijn landgoed om er op haar positieven te komen. Hij ging ook met haar dineren in Los Angeles. Dat zinde Robyn niet. Ze wilde niet langer leven met het wantrouwen en de vermoedens van affaires en ze had maar één optie meer: scheiden".

Onbezorgd
Gibson, een ultraconservatieve katholiek, is de voorbije dagen gelinkt aan een hele reeks vrouwen, onder wie twee Russische zangeressen die Oksana heten en twee mysterieuze brunettes. Vrijdag nog, toen zijn vrouw Robyn de scheidingsaanvraag indiende, werd hij in Costa Rica gefotografeerd met een onbekende blondine.

"Mel lachte en maakte grapjes. Hij leek hoegenaamd niet bezorgd. Je kon aan niets merken dat hij aan het begin stond van een heel dure scheiding".

Oksana 1 en 2
De Russische zangeres Oksana Pochepa (24) heeft inmiddels bekend dat ze "een serieuze relatie" met Gibson heeft. De klassieke pianiste Oksana Kolesnikova van haar kant gaf toe dat ze een avond piano speelde voor Gibson, maar beklemtoont dat ze geen affaire met hem heeft. De blondine zegt gelukkig getrouwd te zijn en is bovendien vier maanden zwanger.

Bepaalde bronnen stellen dat Robyn Mel in 2006 al verliet, toen hij werd gearresteerd wegens rijden onder invloed, maar dat ze de breuk voor het welzijn van haar gezin niet aan de grote klok wilde hangen.

16-04-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Brad & Angelina geen koppel meer?

Zijn Brad & Angelina geen koppel meer?

http://img27.imageshack.us/img27/8854/angelinajoliei.jpg
Het koppel op de Oscars in februari. Het is een van de laatste keren dat ze samen gezien zijn.

Hebben Angelina Jolie en Brad Pitt een einde gemaakt aan hun relatie? Blogger Ian Halperin beweert alvast van wel.

Brad twijfelt al weken over zijn relatie, en vroeg daarbij zijn ex-vrouw Jennifer Aniston en 'een andere A-list actrice'. Hij zou genoeg gehad hebben van Angelina's opvliegende en licht ontvlambare karakter.

Drankprobleem
Angelina op haar beurt noemt Brad een oude zak en beschuldigt hem ervan een drankprobleem te hebben. Ze vraagt meteen het volledige hoederecht over alle zes de kinderen, ook de drie biologische van Brad.

Tegelijk heeft ze een straatverbod aangevraagd en eist ze een dna-test om te bewijzen dat Brad Pitt werkelijk de vader is van Shiloh, Vivienne en Knox. De actrice zou zelfs overwogen hebben naar Washington te verhuizen.

Andere geruchten
De twee zouden ook enkele jaren geleden al in een uiterst geheime en intieme ceremonie getrouwd zijn in een 'vreemd land'. Volgens helemaal onbevestigde geruchten in Angelina vier maand zwanger van haar vierde kind met Brad.

Betrouwbaarheid?
Of dit nieuws echt betrouwbaar is, valt nog af te wachten. Het blogbericht werd enkel overgenomen door showbizspy.com en De Telegraaf.

Halperin citeert een boel bronnen die het verhaal bevestigen, maar publiceert geen namen of zelfs maar een relatie met het koppel. Dat ook geen enkele grote showbizzsite het bericht durft brengen, is alvast een teken aan de wand.

En wat te denken over Brad die in de laatste dagen nog de kinderen naar school bracht in New York? Niet echt iets dat een man met een straatverbod kan doen...

16-04-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum én Angelina Jolie zijn zwanger

Heidi Klum én Angelina Jolie zijn zwanger

http://img4.imageshack.us/img4/4675/heidikluml.jpg
Het Duitse supermodel Heidi Klum is zwanger van haar derde kind met zanger Seal. De twee hebben al twee zonen: Henry (3) en Johan (2) en voeden ook samen Leni (4) op, de dochter van Heidi uit een eerdere relatie. Dat meldt de website E! en verwacht wordt dat Klum het nieuws over enkele dagen bekend zal maken.

Geruchten over de zwangerschap deden al de ronde toen op het internet details verschenen over de couturejurken die Klum zal dragen in de tv-reeks 'Project Runway'. Die moesten naar verluidt aangepast worden aan haar zwellende buikje.

Klum is niet de enige celebrity van wie gefluisterd wordt dat ze zwanger is. Volgens het Amerikaanse magazine Star heeft ook Angelina Jolie een broodje in de oven. Volgens een bron is ze twee maanden zwanger van haar vierde biologische kind met Brad Pitt, en was ze zelf verbaasd toen ze haar gezegende toestand vaststelde. "Hoewel ze maanden hebben geprobeerd, was het voor haar een schok toen ze merkte dat ze zwanger was".

16-04-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk
Geluk


http://img4.imageshack.us/img4/8308/adrianasklenarikovacele.jpg

Ik had al eens eerder geschreven
Geluk zit bij jezelf, van binnen in
Dat is me nu weer duidelijk geworden
Met jou naast mij als mijn vriendin
Kan met jou over zoveel dingen praten
Zoveel herkenning bij ons te zien
Ben niet voor niets jou nu tegen gekomen
Ik heb eigenlijk lang liggen dromen
Van een vrouw zoals jij
Waarbij respect zo normaal is
Dat is bij sommige wel eens mis
Nee geluk zit echt van binnen
Ben zo blij om opnieuw met jou te beginnen

16-04-2009 om 10:23 geschreven door artist lover


» Reageer (9)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!