Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan gewond tijdens Londense marathon

Jordan gewond tijdens Londense marathon

http://img151.imageshack.us/img151/4361/katieprice.jpg
Jordan aka Katie Price raakte gewond tijdens de marathon van Londen. Het model verdraaide haar knie, waardoor het ernaar uitzag dat ze niet verder kon.

Voor Jordan was dat echter geen optie, omdat ze al maanden, samen met haar echtgenoot Peter Andre, aan het trainen was om geld in te zamelen voor een goed doel, weet De Telegraaf. Met een foto van haar zoontje op haar t-shirt ging het model dan ook door.

Manlief Peter bleef elke seconde aan haar zijde en zorgde ervoor dat Jordan na ruim zeven uur én met zere knie over de finish kwam.

28-04-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

http://img245.imageshack.us/img245/2629/farrahfawcett.jpg
Farrah Fawcett in 2006.

Farrah Fawcett heeft zaterdag ziekenbezoek gehad van haar 24-jarige zoon Redmond O'Neal, die in de gevangenis zit op verdenking van drugsbezit. Fawcett lijdt sinds 2006 aan anale kanker en bracht begin deze maand enige tijd in het ziekenhuis door.

Heroïne en metamfetamine
Redmond, zoon van acteur Ryan O'Neal, bekende in juni vorig jaar schuld aan het bezit van heroïne en metamfetamine. Een paar maanden later werd hij samen met zijn vader opgepakt nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Die zaak loopt nog. Op 5 april jongstleden werd Redmond opnieuw gearresteerd. Hij zou geprobeerd hebben heroïne een gevangenis binnen te smokkelen. Deze week moet hij twee keer voor de rechter verschijnen. Mogelijk mag hij terug naar een afkickkliniek.

Geen uitzaaiing naar lever
Farrah Fawcett, die onder meer te zien was in de televisieserie 'Charlie's Angels', vecht sinds 2006 tegen kanker. Begin deze maand lag ze enkele dagen in het ziekenhuis. Berichten dat de kanker was uitgezaaid naar haar lever zijn door de woordvoerder van de actrice ontkend. Redmond zei eerder tegen de rechter dat zijn moeder nog maar veertig kilo weegt. Ook dit is door haar woordvoerder tegengesproken.

28-04-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monty Python Terry Jones (67) wordt weer vader

Monty Python Terry Jones (67) wordt weer vader

http://img518.imageshack.us/img518/9636/terryjones.jpg
Terry Jones, één van de voormalige leden van het Britse komediegezelschap Monty Python, wordt weer vader. De 26-jarige vriendin van de 67-jarige Jones verwacht over zes maanden een baby.

Het is het eerste kind voor Jones en zijn vriendin Anna Soderstrom. Het tweetal ontmoette elkaar zeven jaar geleden tijdens een signeersessie van Jones. Soderstrom was toen 19. De ex-Python vroeg kort daarna een scheiding aan van zijn vrouw, met wie hij sinds 1970 getrouwd was.

Met zijn voormalige echtgenote heeft Jones al twee kinderen die inmiddels de dertig zijn gepasseerd.

28-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna datet Chris Brown lookalike

Rihanna datet Chris Brown lookalike

Om SOS te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Rihanna lijkt haar leven weer helemaal te hebben opgepakt, maar heeft Chris niet helemaal uit haar hoofd gezet. De zangeres datet namelijk een Chris Brown lookalike.

Rihanna was op haar geboorteland Barbados aan het genieten van de zon en de zee bij het exclusieve resort Sandy Lane.
De man die bij haar was is tot nog toe onbekend, maar lijkt verdacht veel op ex Chris, die zijn handen niet thuis kon houden en Rihanna enkele maanden geleden sloeg en probeerde te wurgen.

De zangeres lijkt nu eindelijk te hebben geluisterd naar haar omgeving, die haar nadrukkelijk verzocht afstand te nemen van Chris, meldt Daily Mail. Vriendin Katy Perry was al op bezoek en nu maakt de zangeres plezier met een nieuwe man.

28-04-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS twee dagen op rij afsluiter op Pukkelpop

dEUS twee dagen op rij afsluiter op Pukkelpop

Om dEUS te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Na Faith No More heeft de organisatie van Pukkelpop opnieuw een hoop namen aan de affiche toegevoegd, 64 om precies te zijn. Onder andere dEUS, Snow Patrol, 50 Cent, Cavalera Conspiracy , The Ting Tings en Deftones maken de wei in Kiewit eind augustus onveilig. Opvallend daarbij is dat dEUS niet één, maar twee dagen op Pukkelpop te zien is.

Tom Barman en co sluiten telkens de Marquee af, en hebben de organisatie beloofd om er telkens een unieke show van te maken, met twee verschillende sets. En Tom Barman laat het daar niet bij, want samen met CJ Bolland draait hij ook nog een Magnus-set in de Boiler Room.

Op vrijdag 8 mei om 12.00 uur start de online verkoop van Pukkelpop-tickets. Deze e-festivaltickets zijn te verkrijgen via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Alle info over het festival en over de ticketverkoop vind je op www.pukkelpop.be. Dagtickets kosten 75 euro. Voor een combi-ticket betaal je 135 euro.
Vanaf vrijdag 29 mei 2009 kan je ook tickets kopen in de gebruikelijke voorverkooppunten. Telefonische reservaties en reservaties via sms zijn niet langer mogelijk. (sps)

De nieuwe namen:
dEUS - 50 Cent - Snow Patrol
Deftones - Cavalera Conspiracy
The Ting Tings- The Black Box Revelation
The Hickey Underworld - Brodinski - Andy C & MC GQ
Ellen Allien - The Bloody Beetroots - Steve Aoki - Busy P
Bring Me The Horizon - Don Rimini - Paul Kalkbrenner (live) Hank III & Assjack - Ed Rush & Optical
Magnetic Man feat Skream and Benga
The Whitest Boy Alive - Mew
Shantel & Bucovina Club Orkestar - The Count & Sinden
Simian Mobile Disco (live) - Florence and The Machine
Enter Shikari - Zero 7 - Grizzly Bear - Moderat - Magnus
Black Lips - Crystal Antlers
The Subs - Aeroplane DJ set - Fennesz - LA Riots - Health - The Soft Pack Deerhunter - Vetiver - Noisia -Dananananaykroyd - Fight Like Apes - James Yuill
The Parlor Mob - Brookes Brothers - Shadow Dancer - Yo Majesty - Howling Bells
Fake Blood - Sub Focus & MC Jakes - Baddies - The Chapman Family
The Ghost of a Thousand - And So I Watch You From Afar - This City
Golden Silvers - Rusko Live - Hudson Mohawke - Congorock vs His Majesty André Rolo Tomassi - The Bug - Partyharders Squad - Ebony Bones!

28-04-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell (38) met pensioen om gezin te stichten

Naomi Campbell (38) met pensioen om gezin te stichten

http://img201.imageshack.us/img201/5786/naomicampbell.jpg
Supermodel en opvliegende tante Naomi Campbell wordt volgende maand 39 en wil met pensioen gaan om moeder te worden. Naomi woont in Moskou met de Russische vastgoedmiljardair Vladislav Doronin en vindt het tijd om een gezin te stichten. Ze zal voortaan enkel nog voor goeddoelacties de catwalk betreden.

Naomi en Vladislav, een getrouwde zakenman bijgenaamd 'de Russische Donald Trump', begonnen vorig jaar in Cannes een relatie. Enkele maanden later kocht hij haar een penthouse van 14 miljoen euro in haar geliefde Brazilië.
Enkele maanden terug roerde de echtgenote van Vladislav zich. Zij oordeelt dat Vladislav in Naomi niets meer ziet dan een trofee die goed is voor zijn zaken.

28-04-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets

Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets

http://img528.imageshack.us/img528/4425/verniquedekock.jpg
Véronique De Kock en Frank Slaets in 2006.

Volgens het weekblad Story heeft de voormalige Miss België Véronique De Kock nog altijd een relatie met zakenman Frank Slaets. Die werd vorige week tot een jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een vechtpartij in Deurne waarbij ook een schot werd gelost. VT4-gezicht De Kock ontkent dat ze nog een liefdesrelatie heeft met Slaets.

Volgens Story zou de breuk tussen Slaets en De Kock evenwel opgezet zijn om te verhinderen dat De Kock mee opdraait voor de financiële gevolgen van de strapatsen van Slaets.

De Kock reageert gelaten op de aantijgingen, die ze "een heksenjacht" noemt. Thomas Siffer, hoofdredacteur van Story, stelt over harde bewijzen te beschikken.

28-04-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen zijn bedrog
Dromen zijn bedrog.

http://img7.imageshack.us/img7/2756/tyrabanksq.jpg

"De meeste dromen zijn bedrog"
zingt Marco Borsato

Hij heeft gelijk!
Dromen zijn bedrog!

Geen enkele droom komt uit
Hoe hard je ook probeert

En dan zeggen de mensen alsmaar:
'je moet in je dromen geloven'

Maar hoe kan je in dromen geloven
Als dromen bedrog zijn?

Waarom er op hopen?
Het is hopeloos!

DROMEN ZIJN BEDROG! ! !

28-04-2009 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienjarige legt Susan Boyle vuur aan de schenen

Tienjarige legt Susan Boyle vuur aan de schenen

Om Hollie Steel te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Susan Boyle heeft er een nieuwe concurrent bij in de talentenjacht 'Britain's Got Talent'. De 10-jarige Hollie Steel maakte een verpletterende indruk op de jury en het publiek.

Het meisje komt op als ballerina en lijkt in eerste instantie weinig indruk te maken op de jury. Totdat ze haar mond opentrekt. Ze laat de jury én het publiek versteld staan met haar zangtalent.

Hollie zou in eerste instantie helemaal geen auditie doen, maar omdat haar oudere broer (15) ging, mocht Hollie ook van haar ouders. En dat bleek een daverend succes. De grote droom van het meisje is om ooit eens voor de koningin op te treden.

27-04-2009 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw heeft plannen voor homotalkshow

Paul de Leeuw heeft plannen voor homotalkshow

http://img10.imageshack.us/img10/8444/pauldeleeuw.jpg
Paul de Leeuw heeft plannen voor een homotalkshow. Dat heeft hij volgens RTL Boulevard tegen zijn Hyves-vrienden gezegd. De Leeuw zou steeds weer denken aan een show op televisie met "gewoon een aantal homoseksuele mannen die praten over de dingen die spelen".

De talkshow moet niet alleen vermaak bieden. Volgens hem wordt homoseksualiteit steeds moeilijker geaccepteerd door "nieuwe culturen en ook door de jongeren die toch iets conservatiever worden".

Namenlijst
De Leeuw, die nu met zijn gezin op vakantie is in Marbella, heeft al een namenlijst voor een praatpanel opgesteld. Volgens RTL Boulevard denkt hij aan Erwin Olaf, Hans Kesting, Frits Huffnagel, Jamai, Jeroen Kijk in de Vegte, Peter van der Vorst, Hans van Maanen, Ric van de Westelaken en Cornald Maas.

27-04-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SM-rechter bereikt kaap van 100.000 bezoekers

SM-rechter bereikt kaap van 100.000 bezoekers

http://img17.imageshack.us/img17/4369/veerledobbelaere.jpg
Veerle Dobbelaere in de film 'SM-rechter'.

De Vlaamse film 'SM-rechter' heeft de kaap van de 100.000 bezoekers bereikt. Dat meldt distributeur Kinepolis Film Distribution. De symbolisch 100.000ste bezoeker, Luc Doms uit Brasschaat, werd in Metropolis Antwerpen op champagne en bioscooptickets getrakteerd.

'SM-rechter' van Erik Lamens is de eerste Vlaamse film die dit jaar de kaap van 100.000 bezoekers haalt. De film draait sinds 11 maart op 19 kopijen in heel Vlaanderen en Brussel. Op 4 juni gaat de film in Nederland in première.

Ophefmakende strafzaak
'SM-Rechter' is de eerste langspeelfilm van regisseur Erik Lamens met Gene Bervoets en Veerle Dobbelaere in de hoofdrollen. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Mechelse rechter Koen A. die veroordeeld werd voor slagen en verwondingen en aanzet tot prostitutie van zijn vrouw Magda. Het was in 1997 één van de meest ophefmakende en omstreden strafzaken in België.

27-04-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tyra Banks getuigt tegen haar stalker

Tyra Banks getuigt tegen haar stalker

http://img27.imageshack.us/img27/5731/tyrabanksb.jpg
Tyra Banks gaat getuigen tegen de 38-jarige Brady Green, de man die ervan verdacht wordt haar te hebben gestalkt. Verwacht wordt dat de presentatrice van 'America's Next Top Model' in de rechtszaal zal zeggen dat Green's pogingen om in haar buurt te komen haar angst hebben aangejaagd.

Fan
De advocaat van Green zegt dat zijn cliënt slechts een overgepassioneerde fan is. Green zou wat te enthousiast invulling hebben gegeven aan de oproep die Banks deed aan fans om zich voor haar open te stellen. Green gaf bij aanvang van de rechtszaak al aan dat hij zich van geen kwaad bewust is.

Vonnis
Straks volgt een uitspraak in de zaak. Als Green schuldig wordt bevonden, zou hij negentig dagen achter de tralies kunnen belanden.

27-04-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spellings man scheert haar liefdesgrot

Tori Spellings man scheert haar liefdesgrot

http://img8.imageshack.us/img8/3676/torispellings.jpg
Toen Tori Spelling zwanger was, kreeg haar echtgenoot Dean McDermott de taak haar schaamhaar te scheren. Door haar dikke buik kon vrouwlief dat immers niet meer zelf doen.

"Ik was er niet op voorbereid dat ik het uitzicht op mijn lagere regionen zou verliezen. Toen zei ik: 'Dean, hoe ziet het er daar beneden uit? Moet ik me scheren?' Dat kon ik niet zelf meer doen, dus gaf ik hem de opdracht me 'down under' te scheren".

Spelling in haar boek 'Mommywood': "Hij hield me een spiegel voor en vroeg me of het goed gedaan was. Of hij nam een foto met zijn Blackberry om me het resultaat te tonen".

Spelling heeft twee kinderen met McDermott, Liam (2) en Stella (10 maanden) gaf recent toe dat ze een trucje gebruikt om de zwangerschapskilootjes te verbergen. "Ik draag Spanx ondergoed. Ik ben pas gestopt met borstvoeding, dus nu kan ik beginnen diëten. Terug naar de gym trekken, valt me wat moeilijk, maar ik heb een actieve levensstijl en dat helpt enorm".

27-04-2009 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mishandelde fan eist miljoenen van Snoop Dogg

Mishandelde fan eist miljoenen van Snoop Dogg

Om Gin & Juice te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Amerikaanse rapper Snoop Dogg heeft een miljoenenclaim aan zijn broek van een fan die beweert tijdens een concert te zijn mishandeld door de artiest en zijn lijfwachten. De man eist in een civiele zaak voor een Amerikaanse rechtbank een bedrag van 22 miljoen dollar, meldt de BBC.

De man, Richard Monroe Jr., beweert dat Snoop Dogg hem met een microfoon sloeg toen hij in zijn enthousiasme in 2005 in Seattle het podium wilde beklimmen. Daarna zouden beveiligers van de rapper het slachtoffer hebben geschopt en geslagen. "Het was bruut. Ik was geschokt", aldus de man. Na de mishandeling zou het slachtoffer voor dood zijn achtergelaten.

De advocaat van Snoop Dogg noemde de aantijgingen overdreven. Hij dacht dat de fan hem wilde aanvallen en stelt dat zijn bodyguards daarom ingrepen. Bovendien zou de man zijn versie van het verhaal meerdere malen hebben aangepast.

27-04-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Jamie Lynn Spears gewond na auto-ongeluk

Vriend Jamie Lynn Spears gewond na auto-ongeluk

http://img15.imageshack.us/img15/6466/caseyaldridge.jpg
Casey Aldridge, de vader van Jamie Lynn Spears' baby, is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt na een auto-ongeluk. Dat meldt de politie in de Amerikaanse staat Louisiana.

Roekeloos rijgedrag
Volgens een woordvoerder is Aldridge, die buiten levensgevaar verkeert, naar een ziekenhuis overgebracht. Ook liet de zegsman weten dat hij wordt aangeklaagd wegens roekeloos rijgedrag. Onduidelijk is nog of er andere personen in de auto zaten.

Spears is bekend van de televisieserie 'Zoey 101'. Ze is het jongere zusjes van Britney Spears. Vorig jaar beviel de blondine op 17-jarige leeftijd van dochtertje Maddie Brainn. Met Aldridge heeft ze al sinds haar middelbareschooltijd een relatie.

27-04-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood (61) wil trouwen met 20-jarige minnares

Ron Wood (61) wil trouwen met 20-jarige minnares

Om Oh La La te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Rolling Stone Ronnie Wood wil zo gauw mogelijk scheiden van zijn vrouw Jo, met wie hij 23 jaar getrouwd was, zodat hij in het huwelijk kan treden met de 20-jarige Russische dienster Ekaterina Ivanova.

Ronnie zal er ook alles voor doen om zijn fortuin, dat op ruim 65 miljoen euro wordt geschat, veilig te stellen. Een vriendin van Jo: "Ze zit in zak en as. Ze heeft altijd gedacht dat dit een bevlieging was die snel over zou waaien. Ze heeft er echt alles aan gedaan om op goede voet te blijven staan met Ronnie. Maar hij is vastberaden om de zaak voor de rechter uit te vechten".

Ekaterina benadrukte onlangs nog dat ze wel echt van de Stonesgitarist houdt en dat ze niet achter zijn geld aanzit. "Hij maakt me gelukkig, hij is grappig. Als we samen zijn, heerst er een bijzondere warmte. We zijn als Legoblokjes die in elkaar klikken. Het geld kan me gestolen worden. Ik zou al een verdraaid slecht mens moeten zijn om dit allemaal te doorstaan voor het geld. Geld dat ik niet heb, dat is duidelijk. Ik ben niet materialistisch. Eigenlijk vind ik het best oké dat ik geen geld heb".

27-04-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson lijkt weggelopen uit horrorfilm

Michael Jackson lijkt weggelopen uit horrorfilm

Om Thriller te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Michael Jackson joeg de mensen de stuipen op het lijf toen hij ging winkelen in Beverly Hills.

Jackson droeg een blauw mondkapje, een hoed en een zwarte sjaal om zijn hoofd. Met zijn ogen wijdopen bezocht hij verscheidene antiekwinkels. Van Jackson is al langer bekend dat hij aan smetvrees lijdt, maar dit lijkt meer op een preventieve maatregel tegen de varkensgriep.

27-04-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise verbiedt vrouw te roken

Tom Cruise verbiedt vrouw te roken

http://img18.imageshack.us/img18/2479/tomcruisezte.jpg
Tom Cruise schoot naar verluidt in een Spaanse furie toen hij ontdekte dat zijn vrouw Katie Holmes opnieuw was beginnen roken. Tom, die zelf zeer gedisciplineerd leeft, zet zijn vrouw nu onder druk om die "vuile gewoonte" op te geven.

Makeover
Het is niet de eerste keer dat Tom (46) het gedrag van Katie (30) probeert te beïnvloeden. Nadat ze wat onverzorgd werd gefotografeerd, moest ze van manlief een 'Scientology Sparkle' makeover ondergaan.

Zuivering
"Dat was het idee van Tom en Scientology-leider David Miscavige. Katie moest een zuiveringsruitueel ondergaan, een extreem ontgiftingsproces waarbij ze hoge doses vitamines kreeg en vijf uur per dag in de sauna moest doorbrengen. Daarna werden dokters en homeopaten ingeschakeld om haar huid te verzorgen, een proces dat de 'Scientology Sparkle' wordt genoemd", aldus een bron dicht bij het koppel. Zo kreeg ze in het Ritz Carlton hotel in Tokio massages met vulkanische rotsen, een gezichtsbehandeling en manicures en pedicures.

27-04-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd, maar er is pijn
Verliefd, maar er is pijn.


http://img5.imageshack.us/img5/8103/madonnav.jpg


Toen ik voor de eerste keer in je mooie donkere ogen keek,
voelde ik dat ik volledig bezweek.
en dat ik van je ging houden,
ik ging in mijn hart een plaats voor jou behouden.
dat zal ook zo voor altijd zijn,
ook al deed ik je pijn.
diep in jouw hart zoek en hoop ik op vergiffenis,
is dat er niet dan weet ik dat er voor mij geen liefde weggelegd is.
want zonder jou in mijn leven,
is er niemand die ik zoveel liefde kan en wil geven.
eens zal ik er dan niet meer zijn,
in een diepe slaap gestorven door de pijn!!!

27-04-2009 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
26-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bovenaan lijst hardwerkende moeders

Madonna bovenaan lijst hardwerkende moeders

Om Miles Away te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Madonna was afgelopen jaar de best verdienende moeder onder de sterren. Ze staat boven aan de lijst met hardwerkende moeders die het Amerikaanse zakenblad Forbes uitgaf. De onlangs gescheiden zangeres, die een dochter en twee zoons heeft, verdiende in 2008 ruim 83 miljoen euro.

Reese Whiterspoon
Na Madonna was actrice en moeder van twee kinderen Reese Witherspoon afgelopen jaar de best verdienende, en volgens Forbes daarom hardst werkende, bekende moeder. Ze heeft in 2008 ruim 18 miljoen euro op haar bankrekening kunnen bijschrijven. Op de derde plek eindigde Gwyneth Paltrow, die net als Witherspoon een zoon en een dochter heeft, met een jaarinkomen van ruim 15 miljoen euro.

Julia Roberts
Andere bekende goed verdienende moeders in de top tien zijn onder meer Julia Roberts (drie kinderen), Sarah Jessica Parker (een zoon) en Oscarwinnares Kate Winslet (twee kinderen). Ook actrice Angelina Jolie staat in de lijst, op de zesde plek. Sinds de geboorte van haar tweeling vorig jaar heeft ze nu zes kinderen, maar desondanks wist ze in 2008 toch nog bijna 11 miljoen euro te verdienen.

26-04-2009 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!