NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bubbels in blik van Paris Hilton grote flop

Bubbels in blik van Paris Hilton grote flop

http://img24.imageshack.us/img24/5708/parishiltonqyt.jpg
De bubbels in blik die Paris Hilton vorig jaar lanceerde, zijn een gigantische flop. Er liggen zo'n 30.000 stuks van de 'Rich Prosecco' zuur te worden in een Servisch pakhuis, weet The Sun.

Vreemd genoeg verkocht de schuimwijn in blik voor geen meter, en blijken mensen liever te genieten van bubbels uit een fles. De 'plop' van de kurk zorgt toch voor de helft van het genot, niet?

De overgebleven blikjes worden nu in bulk geveild voor een spotprijsje. Geïnteresseerden moeten minstens 5.000 eenheden van het spul aankopen, aangezien de drankjes vervallen in mei....

03-04-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Hudson en Owen Wilson trouwen in juni

Kate Hudson en Owen Wilson trouwen in juni

http://img18.imageshack.us/img18/2330/katehudsonf.jpg
Kate Hudson en Owen Wilson.

Kate Hudson en Owen Wilson plannen in juni te trouwen. De twee hebben sinds 2006 een knipperlichtrelatie en besloten tijdens een romantische vakantie in Frankrijk dat de tijd rijp is om naar het altaar te stappen.

"Ze hebben ingezien hoe toegewijd ze aan elkaar zijn", aldus een bron in The National Enquirer. Kate en Owen zijn er nog niet uit waar ze gaan trouwen: in het huis van haar moeder Goldie Hawn in Aspen of in Owens huis op Hawaï.

Kate heeft een zoon van vijf met haar ex, Black Crowes-zanger Chris Robinson. Owen ondernam in 2007 een zelfmoordpoging nadat Kate hun relatie had verbroken. Vorige zomer beleefde Kate nog een romance met wielrenner Lance Armstrong.

03-04-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter blokkeert adoptie Malawisch kindje Madonna

Rechter blokkeert adoptie Malawisch kindje Madonna

Om Holiday te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De kleine David ontmoette eerder deze week zijn vader in Malawi.

Eerder deze week leek alles 'officieus' in kannen en kruiken, maar nu blijkt de adoptie van een tweede Malawisch kind door Madonna dan toch niet door te gaan. Volgens persagentschap Reuters heeft de rechter vandaag beslist Madonna de interimadoptie van het vierjarige meisje Mercy niet toe te kennen.

Residentieregel
De advocaat van Madonna hoopte vanochtend nog de adoptie rond te krijgen in een zitting voor rechter Esme Chombo in de Malawische hoofdstad Lilongwe.

De rechter verwierp de adoptie echter omdat Madonna niet anderhalf jaar in Malawi heeft gewoond, zoals de wet voorschrijft.

Die 'residentieregel' werd omzeild toen Madonna in 2006 de kleine David Banda adopteerde. Het is onduidelijk waarom rechter Chombo nu wel vasthoudt aan die regel. Verwacht wordt dat Madonna de uitspraak van Chombo zal aanvechten voor het hooggerechtshof van Malawi.

Emotioneel trauma
In haar adoptieaanvraag die maandag voor de rechtbank werd neergelegd, belooft Madonna dat ze van Mercy (echte naam Chifundo) zal houden als van haar eigen dochter. "Chifundo de kans ontnemen door mij geadopteerd te worden zou haar kunnen blootstellen aan een emotioneel trauma dat kan vermeden worden", voegde ze er nog aan toe.

Steun van minister
De Malawische minister van Kinderwelzijn heeft de adoptieaanvraag van Madonna eerder deze maand openlijk gesteund. "We hebben in Malawi ongeveer twee miljoen wezen die hulp behoeven. Ons land kan ze niet allemaal verzorgen. Als mensen zoals Madonna ook maar één zo'n wees adopteren, is dat een mond minder die wij moeten voeden", stelde de minister.

Madonna is vorige zondag met haar kinderen Lourdes, Rocco en David in Malawi aangekomen. Ze had gehoopt vandaag met haar nieuwe dochter Mercy naar Londen te kunnen vliegen, waar haar huispersoneel al gebrieft was om alles in orde te brengen voor de nieuwe aanwinst.

Wet omzeild
Verscheidene verenigingen hebben al bij de adoptie van David de Malawische autoriteiten ervan beschuldigd Madonna een voorkeursbehandeling te geven. Volgens sommige bronnen waren de scheiding van Madonna én haar recente romance met het 22-jarige Braziliaanse model Jesus Luz een smet op de adelbrieven van de zangeres.

03-04-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fox razend na uitlekken Wolverine op internet

Fox razend na uitlekken Wolverine op internet

http://img11.imageshack.us/img11/5616/wolverines.jpg
De film X-Men Origins: Wolverine is een maand voor het uitkomen uitgelekt op internet, tot woede van filmstudio 20th Century Fox. De film, met Hugh Jackman in de rol van de geklauwde superheld Wolverine, draait vanaf 1 mei in Amerikaanse bioscopen. Fox dreigde in een reactie dat de verspreider van de "gestolen, incomplete en vroege versie" van de film vervolgd zal worden.

De studio heeft het bestand met de film van een website laten verwijderen, maar op diverse andere sites zijn alweer kopieën verschenen. Volgens de studio onderzoeken de FBI en de Motion Picture Association of America (MPAA) het lek.

02-04-2009 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgan Freeman maakt serie over de ruimte

Morgan Freeman maakt serie over de ruimte

http://img7.imageshack.us/img7/1728/morganfreemanm.jpg
Morgan Freeman gaat een serie over de ruimte maken. Die moet begin volgend jaar in de Verenigde Staten te zien zijn op The Science Channel. De 71-jarige Oscarwinnaar, een ruimtefanaat, wil thema's behandelen als buitenaards leven en de mogelijkheden voor toekomstige expedities naar Mars. De serie krijgt de naam 'Through the Worm Hole'.
The Science Channel wil de interesse voor zijn programmering vergroten met de medewerking van beroemdheden als Freeman. Zijn collega-acteurs Whoopi Goldberg en Will Smith werken al voor de zender.

02-04-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow schrijft gids voor Londen

Gwyneth Paltrow schrijft gids voor Londen

http://img7.imageshack.us/img7/5618/gwynethpaltrow.jpg
De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow, die met haar echtgenoot Chris Martin van Coldplay en twee kinderen in Londen woont, heeft haar eigen gids voor de Britse hoofdstad geschreven. Naar eigen zeggen werd ze overspoeld met het verzoek om haar licht te laten schijnen op de stad.

"Heel wat van mijn vrienden en vrienden van vrienden hebben me gevraagd om 'Mijn Londen' te schrijven".

Niet voor sukkelaars
Het laat zich raden dat de plekken die Gwyneth aanbeveelt niet voor ieders beurs zijn. Ze geeft grif toe dat haar favoriete hotels, The Berkeley en Blake, "aan de prijzige kant" zijn.

Ze adviseert haar vrienden ook exclusieve restaurants als 'J. Sheekey', 'Locanda Locatelli' en 'Petite Maison' te bezoeken. Voor wie wat minder gefortuneerd is, beveelt ze de noedelketen Wagamama aan.

Voor een glas trekt Gwyneth, die wel een pint Guinness lust, naar 'The Engineer' in het idyllische Primrose Hill en 'The Grenadier', een drankhol dat ook de ex van haar vriendin Madonna, Guy Ritchie, tot de stamgasten rekent.

02-04-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn Close propt mond vol wortels in tv-show

Glenn Close propt mond vol wortels in tv-show

http://img11.imageshack.us/img11/1158/glennclose.jpg
Glenn Close heeft op tv een wedstrijd worteltjes eten gewonnen van talkshowpresentator Jimmy Fallon in 'Late Night With Jimmy Fallon'.

De 61-jarige actrice vertelde hoe haar dochter Annie ooit 42 stuks in haar mond kreeg, en bewees prompt dat dochterlief dat talent niet van een vreemde had.

02-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiefer Sutherland: "Mijn tatoeages zijn als een ziekte"

Kiefer Sutherland: "Mijn tatoeages zijn als een ziekte"

http://img7.imageshack.us/img7/3235/kiefersutherland01.jpg
Kiefer Sutherland zegt dat zijn tatoeages als een ziekte zijn. Elke belangrijke gebeurtenis in zijn leven markeert hij met een nieuwe tatoeage. Hoewel hij daar later soms spijt van krijgt, ziet hij zijn collectie als "een handleiding tot mijn leven".

"Ik heb heel wat tatoeages. Het is als een ziekte. Jij laat er een zetten en als dat je bevalt, neem je er meer. Ik liet mijn eerste zetten toen ik zestien was en thuis was weggegaan. Ik was bang van enkele vrienden en besloot een tatoeage te laten zetten om erbij te horen".

Levensreis
"Daarna heb ik bij elke belangrijke stap in mijn leven het verlangen gevoeld er een tatoeage bij te nemen. Soms is het moeilijk. Als ik werk, moet ik ze afdekken en als ik een foto zie van mezelf voor ik er had, denk ik dat ik er misschien beter niet aan was begonnen. Maar meestal zie ik het als een kaart voor mezelf over de reis van mijn leven".

Gekalmeerd
Kiefer, die bekend staat om zijn wilde levensstijl en enkele jaren geleden wegens dronken rijden in de cel belandde, beweert dat hij inmiddels zijn wilde haren kwijt is. Dat heeft hij aan zijn kleinzoon te danken. Hoewel hij dol is op de zoon van zijn stiefdochter Michelle Kath, vindt hij dat de vierjarige Hamish eruitziet "als een mislukte bokser".

02-04-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen krijgt iPod van Obama met 40 hits uit musicals

Queen krijgt iPod van Obama met 40 hits uit musicals

http://img24.imageshack.us/img24/3465/michelleobamam.jpg
De Amerikaanse president Barack Obama heeft koningin Elizabeth II een iPod cadeau gedaan.

Geschenken
Barack en Michelle Obama werden door de koningin en haar gemaal prins Philip in haar privévertrekken ontvangen. Obama deed haar tijdens hun ontmoeting een gepersonaliseerde iPod cadeau.

Daarop staan 40 nummers vaan populaire Broadwaymusicals zoals "The King and I," "West Side Story" en "Dreamgirls."

Op de iPod liet Obama ook een video zetten van het bezoek van de koningin aan Washington en de staat Virginia in 2007. Koningin Elizabeth en prins Philip deden de Obama's op hun beurt elk een portret van henzelf cadeau.

G20
Later op de dag volgde een receptie in Buckingham Palace met de leiders van de G20-landen. Na zijn bezoek zei Obama dat zijn ontmoeting met de Queen "fantastisch" was geweest. "Hare majesteit is charmant", zei hij.

02-04-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien om te Zien stopt er na 20 zomers mee

Tien om te Zien stopt er na 20 zomers mee

http://img19.imageshack.us/img19/3251/tienomtezien.jpg
Het bekende muziekprogramma Tien om te Zien stopt ermee na twintig seizoenen en ruim 620 uitzendingen in de intussen legendarisch geworden Studio's Manhattan in Leuven en de King Beach in Blankenberge. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Vtm plant voor deze zomer een rondtrekkend muzikaal circus. De voorbije maanden werd daaraan in stilte gewerkt. De zender wil met het nieuwe format naar de kijkers toe gaan in de zomermaanden. Het staat nu al vast dat de nieuwe show, naast een stop in enkele steden in het binnenland ook halt houdt in het centrum van Blankenberge. Wie het programma zal presenteren staat nog niet vast.

02-04-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Destiny's Child terug samen

Destiny's Child terug samen

http://img6.imageshack.us/img6/9039/destinyschild.jpg
Destiny's Child, de groep van Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams, duikt naar verluidt opnieuw de studio in om een album op te nemen. Het is vijf jaar geleden dat de drie nog samenwerkten.

Na tournee Beyoncé
Het drietal is hun label Columbia nog een album verschuldigd. De comeback van Destiny's Child zal pas plaatsgrijpen nadat Beyoncé de tournee ter promotie van haar huidige soloalbum 'I Am... Sasha Fierce' achter de rug heeft.

Michelle Williams liet eerder dit jaar nog verstaan dat er een reünie zit aan te komen. "Een reünie kan nog altijd, maar als we me elkaar optrekken hebben we het daar niet over. Dan is het meidengeroddel. We zijn alle drie bezig met soloprojecten, maar wie weet wat de toekomst brengt?".

In januari stopte Kelly Rowland de samenwerking met haar manager, Beyoncé's vader Matthew.

Solocarrières
Destiny's Child splitte in 2005 zodat de drie leden zich op hun solocarrières zouden kunnen concentreren. In september 2007 stonden ze nog even samen op het podium tijdens de tournee van Beyoncé. Ze zongen toen samen 'Survivor'

02-04-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heroes-ster stript schaamteloos

Heroes-ster stript schaamteloos

http://img8.imageshack.us/img8/5158/haydenpanettiereg.jpg
Hayden Panettiere mag dan voorlopig niet van haar schoolmeisjes-imago afraken, de actrice is niet van plan braaf en passief te blijven. In haar nieuwe film 'I love you Beth Cooper' stript ze schaamteloos tijdens het afstuderen. Voor de fans: er zit ook een hete kleedkamerscène in de film.

02-04-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue: "Ja, ik kreeg botox. En de rest!"

Kylie Minogue: "Ja, ik kreeg botox. En de rest!"

http://img17.imageshack.us/img17/659/kylieminogue.jpg
Kylie Minogue (40) heeft bekend dat ze botoxinspuitingen tegen rimpels kreeg en hintte dat ze misschien nog een en ander heeft laten corrigeren.

Kylie in Elle: "Ik ben niet iemand die zegt 'dat hoort niet'. Iedereen beslist dat voor zichzelf. Die behandelingen hebben ook niet meer het stigma dat ze hadden toen ik opgroeide. Vrouwen hebben er altijd al op hun best willen uitzien. Vandaag is er meer op de markt om dat te bereiken. Als je daar gebruik wil van maken, ga je gang. Ik heb botox geprobeerd, ik heb alles geprobeerd".

Volgens plastische chirurgen heeft Kylie ook haar kaken en lippen cosmetisch laten behandelen.

02-04-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn beste maatje
Mijn beste maatje


http://img10.imageshack.us/img10/3876/brookeburns181024.jpg


Vaak al zie ik het niet meer zitten
Dan laat jij mij zien hoe mooi het leven is
Dan ben jij mijn engeltje die me op aarde houd
Ja bij jou voel ik me echt heel erg vertrouwd!

Jou woorden heb ik nodig
Om te blijven leven
Jou liefde heb ik nodig
Want zonder dat, is mijn leven overbodig

Zonder jou ben ik niets
Maar af en toe ben ik heel bang
Bang dat ik mezelf toch wat aan doe
En daardoor jou ontzettend veel verdriet geef!

Nee meisje, jij ben mijn held
Van jou hou ik het aller meest
Want jij troost mij altijd
En samen, zijn we een persoon


02-04-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
01-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meniscus Frans Bauer met succes verwijderd

Meniscus Frans Bauer met succes verwijderd

Om He Lekker Ding te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Frans Bauer is vandaag in Roosendaal geopereerd aan zijn knie. De buitenmeniscus van zijn linkerknie is verwijderd.

"Gelukkig is alles zeer goed verlopen", meldt Frans op fransbauer.nl. "Ik lig met mijn been omhoog. Over één of twee weken ben ik weer de oude. (de dokters denken dat de revalidatie vier tot zes weken in beslag zal nemen, nvdr) Na een kleine rustperiode kan ik weer dansen zoals nooit tevoren. Vooruitkijkend op de aankomende theatertour kunnen we er weer fit en uitgerust tegenaan."

01-04-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Sophia Loren schreef brief voor zaligverklaring Johannes-Paulus

Actrice Sophia Loren schreef brief voor zaligverklaring Johannes-Paulus

http://img22.imageshack.us/img22/8295/sophialoreny.jpg
Onder de getuigenissen die door het Vaticaan zijn verzameld in het proces rond de zaligverklaring van paus Johannes-Paulus II is er ook een brief van de Italiaanse actrice Sophia Loren, zo heeft het Italiaanse weekblad Chi gemeld.

Graf bezocht
In de brief zegt de actrice de herinnering aan de Poolse paus te koesteren, dat ze zijn graftombe heeft bezocht en daar heeft gebeden. Zij heeft ook op een welbepaald moment de pauselijke zegen gevraagd voor haar hele familie.

Verkorte procedure
Het zaligmakingsproces begon al twee maand na de dood van Karol Wojtyla op 2 april 2005. Zijn opvolger Benedictus XVI is met de verkorte procedure ingegaan op de manifestaties van devotie bij de begrafenis van zijn voorganger.

01-04-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visagiste en styliste eisen geld van Queen Latifah

Visagiste en styliste eisen geld van Queen Latifah

Om Queen Latifah te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Queen Latifa wordt gedagvaard door haar visagiste en styliste. Roxanna Floyd en Susan Moses hebben naar eigen zeggen nog geld tegoed voor werk dat ze de afgelopen jaren voor de 39-jarige zangeres/actrice hebben verricht, meldt de BBC.

Floyd heeft naar eigen zeggen de cosmeticalijn Queen Collection mee op poten gezet, en Moses beweert Latifah in 2005 te hebben bijgestaan in haar rol als woordvoerster en model voor een lingerielijn voor mollige vrouwen.

01-04-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B heeft geen contact meer met moeder en zus

Mel B heeft geen contact meer met moeder en zus

Om Feels So Good te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Mel B met haar man Stephen Belafonte.

Mel B heeft al meer dan vijf maanden geen contact meer met haar moeder en zus. Die zijn er kapot van dat ze Melanie Browns twee dochters Phoenix Chi en Angel Iris ook nooit meer zien of spreken, vertellen ze op PerezHilton.com.

Echtgenoot
Volgens zus Danielle ligt de oorzaak van de breuk bij Stephen Belafonte, de nieuwe echtenoot van 'Scary Spice'. "Ze heeft een man nu, dus heeft ze gewoon geen tijd," zegt Danielle, die duidelijk geen fan is van haar schoonbroer. "Om eerlijk te zijn, ik vind hem niet echt een aardig persoon," besluit ze.

01-04-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansende playmate Holly Madison weggestemd

Dansende playmate Holly Madison weggestemd

http://img3.imageshack.us/img3/9752/hollymadison.jpg
Playboy-model Holly Madison heeft gisteren de Amerikaanse versie van het televisieprogramma 'Dancing with the Stars' verlaten. De ex-vriendin van Playboy-baas Hugh Hefner vergat enkele stappen van haar Argentijnse tango, wat haar de op twee na laagste score opleverde. Het publiek stemde haar uiteindelijk weg.

Weg van de kostuums
Madison, die inviel voor de aan haar scheenbenen geblesseerde zangeres Jewel, toonde zich na afloop een waardig verliezer. De blonde playmate was dankbaar dat ze aan het dansprogramma mee kon doen. "Ik was helemaal weg van de kostuums. Dat was mijn favoriete onderdeel."

Ook Steve Wozniak, medeoprichter van het computerbedrijf Apple, moest het veld ruimen. Sterren die nog wel meedoen aan de danscompetitie zijn onder anderen Jackass-ster Steve-O, rapper Lil' Kim en rodeorijder Ty Murray. Eerder werd actrice Denise Richards weggestemd.

01-04-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven meisjes geschorst voor misbruik op school Oprah

Zeven meisjes geschorst voor misbruik op school Oprah

http://img14.imageshack.us/img14/3599/oprahwinfrey.jpg
Oprah opende de 'Oprah Winfrey Leadership Academy School For Girls'-school in 2007.

De school van Oprah Winfrey in Zuid-Afrika heeft opnieuw te kampen met een schandaal. Zeven studentes zijn van de school gestuurd omdat ze andere meisjes intiem zouden hebben betast, of anderen zouden hebben gedwongen seksuele handelingen met elkaar te verrichten. Dat schrijft onder andere 'Afrikaans on Sunday'.

Brief
De school stuurde een brief naar de ouders van een 15-jarig meisje, waarin hun dochter naar verluidt wordt beschuldigd van seksuele handelingen met een ander meisje op school, pestgedrag en leugens over de feiten. Het meisje ontkent, en beschuldigt andere leerlingen.

Niet eerste misbruik
De school, die bij Johannesburg werd opgericht in 2007, bevestigt de schorsingen. Vrij snel na de oprichting kwam de school al eens in opspraak, nadat 15 leerlingen een werkneemster beschuldigden van misbruik. Die zaak komt opnieuw voor in juni.

01-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!