NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn beste maatje
Mijn beste maatje


http://img10.imageshack.us/img10/3876/brookeburns181024.jpg


Vaak al zie ik het niet meer zitten
Dan laat jij mij zien hoe mooi het leven is
Dan ben jij mijn engeltje die me op aarde houd
Ja bij jou voel ik me echt heel erg vertrouwd!

Jou woorden heb ik nodig
Om te blijven leven
Jou liefde heb ik nodig
Want zonder dat, is mijn leven overbodig

Zonder jou ben ik niets
Maar af en toe ben ik heel bang
Bang dat ik mezelf toch wat aan doe
En daardoor jou ontzettend veel verdriet geef!

Nee meisje, jij ben mijn held
Van jou hou ik het aller meest
Want jij troost mij altijd
En samen, zijn we een persoon


02-04-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
01-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meniscus Frans Bauer met succes verwijderd

Meniscus Frans Bauer met succes verwijderd

Om He Lekker Ding te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Frans Bauer is vandaag in Roosendaal geopereerd aan zijn knie. De buitenmeniscus van zijn linkerknie is verwijderd.

"Gelukkig is alles zeer goed verlopen", meldt Frans op fransbauer.nl. "Ik lig met mijn been omhoog. Over één of twee weken ben ik weer de oude. (de dokters denken dat de revalidatie vier tot zes weken in beslag zal nemen, nvdr) Na een kleine rustperiode kan ik weer dansen zoals nooit tevoren. Vooruitkijkend op de aankomende theatertour kunnen we er weer fit en uitgerust tegenaan."

01-04-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Sophia Loren schreef brief voor zaligverklaring Johannes-Paulus

Actrice Sophia Loren schreef brief voor zaligverklaring Johannes-Paulus

http://img22.imageshack.us/img22/8295/sophialoreny.jpg
Onder de getuigenissen die door het Vaticaan zijn verzameld in het proces rond de zaligverklaring van paus Johannes-Paulus II is er ook een brief van de Italiaanse actrice Sophia Loren, zo heeft het Italiaanse weekblad Chi gemeld.

Graf bezocht
In de brief zegt de actrice de herinnering aan de Poolse paus te koesteren, dat ze zijn graftombe heeft bezocht en daar heeft gebeden. Zij heeft ook op een welbepaald moment de pauselijke zegen gevraagd voor haar hele familie.

Verkorte procedure
Het zaligmakingsproces begon al twee maand na de dood van Karol Wojtyla op 2 april 2005. Zijn opvolger Benedictus XVI is met de verkorte procedure ingegaan op de manifestaties van devotie bij de begrafenis van zijn voorganger.

01-04-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visagiste en styliste eisen geld van Queen Latifah

Visagiste en styliste eisen geld van Queen Latifah

Om Queen Latifah te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Queen Latifa wordt gedagvaard door haar visagiste en styliste. Roxanna Floyd en Susan Moses hebben naar eigen zeggen nog geld tegoed voor werk dat ze de afgelopen jaren voor de 39-jarige zangeres/actrice hebben verricht, meldt de BBC.

Floyd heeft naar eigen zeggen de cosmeticalijn Queen Collection mee op poten gezet, en Moses beweert Latifah in 2005 te hebben bijgestaan in haar rol als woordvoerster en model voor een lingerielijn voor mollige vrouwen.

01-04-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B heeft geen contact meer met moeder en zus

Mel B heeft geen contact meer met moeder en zus

Om Feels So Good te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Mel B met haar man Stephen Belafonte.

Mel B heeft al meer dan vijf maanden geen contact meer met haar moeder en zus. Die zijn er kapot van dat ze Melanie Browns twee dochters Phoenix Chi en Angel Iris ook nooit meer zien of spreken, vertellen ze op PerezHilton.com.

Echtgenoot
Volgens zus Danielle ligt de oorzaak van de breuk bij Stephen Belafonte, de nieuwe echtenoot van 'Scary Spice'. "Ze heeft een man nu, dus heeft ze gewoon geen tijd," zegt Danielle, die duidelijk geen fan is van haar schoonbroer. "Om eerlijk te zijn, ik vind hem niet echt een aardig persoon," besluit ze.

01-04-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansende playmate Holly Madison weggestemd

Dansende playmate Holly Madison weggestemd

http://img3.imageshack.us/img3/9752/hollymadison.jpg
Playboy-model Holly Madison heeft gisteren de Amerikaanse versie van het televisieprogramma 'Dancing with the Stars' verlaten. De ex-vriendin van Playboy-baas Hugh Hefner vergat enkele stappen van haar Argentijnse tango, wat haar de op twee na laagste score opleverde. Het publiek stemde haar uiteindelijk weg.

Weg van de kostuums
Madison, die inviel voor de aan haar scheenbenen geblesseerde zangeres Jewel, toonde zich na afloop een waardig verliezer. De blonde playmate was dankbaar dat ze aan het dansprogramma mee kon doen. "Ik was helemaal weg van de kostuums. Dat was mijn favoriete onderdeel."

Ook Steve Wozniak, medeoprichter van het computerbedrijf Apple, moest het veld ruimen. Sterren die nog wel meedoen aan de danscompetitie zijn onder anderen Jackass-ster Steve-O, rapper Lil' Kim en rodeorijder Ty Murray. Eerder werd actrice Denise Richards weggestemd.

01-04-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven meisjes geschorst voor misbruik op school Oprah

Zeven meisjes geschorst voor misbruik op school Oprah

http://img14.imageshack.us/img14/3599/oprahwinfrey.jpg
Oprah opende de 'Oprah Winfrey Leadership Academy School For Girls'-school in 2007.

De school van Oprah Winfrey in Zuid-Afrika heeft opnieuw te kampen met een schandaal. Zeven studentes zijn van de school gestuurd omdat ze andere meisjes intiem zouden hebben betast, of anderen zouden hebben gedwongen seksuele handelingen met elkaar te verrichten. Dat schrijft onder andere 'Afrikaans on Sunday'.

Brief
De school stuurde een brief naar de ouders van een 15-jarig meisje, waarin hun dochter naar verluidt wordt beschuldigd van seksuele handelingen met een ander meisje op school, pestgedrag en leugens over de feiten. Het meisje ontkent, en beschuldigt andere leerlingen.

Niet eerste misbruik
De school, die bij Johannesburg werd opgericht in 2007, bevestigt de schorsingen. Vrij snel na de oprichting kwam de school al eens in opspraak, nadat 15 leerlingen een werkneemster beschuldigden van misbruik. Die zaak komt opnieuw voor in juni.

01-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne stortte zich van trappen voor pijnstillers

Kelly Osbourne stortte zich van trappen voor pijnstillers

http://img19.imageshack.us/img19/7/kellyosbourneredhot.jpg
Kelly Osbourne herinnert zich niet meer hoe vaak ze zich opzettelijk verwondde opdat een dokter haar pijnstillers zou voorschrijven. De dochter van Ozzy Osbourne, die zich recent liet opnemen in een ontwenningskliniek in Oregon, doet haar verhaal in het magazine People.

Wiet om te slapen
"Toen ik vorig jaar van Londen naar Los Angeles verhuisde, zag ik geen toekomst. Ik rookte gigantisch veel wiet zodat ik overdag kon slapen. Het is beschamend hoe vaak ik me van de trappen stortte om mezelf te verwonden en aan pillen te raken. Ik had met niemand contact, ik zag enkel de pizzajongen".

Doodsangst
De 24-jarige zangeres en tv-figuur liet zich al twee keer eerder opnemen in een afkickkliniek. Recent liet ze verstaan dat ze voor haar leven vreesde. "Ik wist dat ik zou sterven als ik me niet liet helpen. Ik dank 'goddank gaat iemand die pijn wegnemen'. Ik kan niet eerlijk zeggen dat ik ooit clean ben geweest. Erger dan het nu is, kan het niet worden"

01-04-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney smost met danser

Britney smost met danser

http://img12.imageshack.us/img12/835/britneyspearsc.jpg
Britney Spears, die enorm kort wordt gehouden door haar vader Jamie, heeft van de afwezigheid van papa handig gebruikt gemaakt om wat te smossen met een van haar dansers. Eerder deze maand moest Jamie enkele dagen op zakentrip naar Los Angeles en zo zag Britney het gat veil om aan te pappen met een zekere Gio.

'Romantische interludia'
"Britney is stout geweest. Van zodra haar pa weg was, begon ze met Gio te smossen. Niets ernstigs, maar ze hadden toch enkele 'romantische interludia'", aldus een loslippige medewerker van Britneys 'Circus'-tournee in de New York Daily News. "Ze overlaadde hem met cadeautjes: schoenen en kleren".

Toen Jamie zijn dochter weer vervoegde op haar tournee, was er van de romance niets meer te merken. "Jamie houdt zijn dochter goed in de gaten. Romantisch gedoe is totaal uit den boze".

01-04-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Copperfield laat Michael Jackson zweven

David Copperfield laat Michael Jackson zweven

http://img25.imageshack.us/img25/9973/michaeljacksondkj.jpg
Michael Jackson koestert grootse plannen voor zijn concertreeks in Londen. Hij wil op een olifant opkomen, heeft Britney Spears voor een aantal concerten als special guest uitgenodigd en heeft nu ook illusionist David Copperfield ingehuurd om zijn comebackshows met wat magie te kruiden. Dat meldt The Sun.

Levitatie
De man die het Vrijheidsbeeld deed verdwijnen moet voor verbluffende stunts zorgen. Zo zal Copperfield zijn vriend Jackson over het publiek doen zweven. Die levitatietruc wordt het sluitstuk van de show, maar de twee beramen nog een reeks andere magische ingrepen.

Fan van magie
Jackson en Copperfield zijn al jarenlang bevriend. Jackson is een grote fan van magie en heeft de voorbije jaren de shows van alle grote illusionisten in Las Vegas gezien. Hij wil zijn fans tijdens zijn comebackshows meer bieden dan muziek.
Copperfield heeft al boven de Grand Canyon gezweefd en door de Chinese Muur gewandeld.

Copperfield misleidt vrouwen
In 2007 kwam de illusionist nog in opspraak toen aan het licht kwam dat hij tijdens zijn shows door een medewerker knappe dames uit het publiek liet plukken die dan door Copperfield naar een exotisch eiland werden gelokt onder het voorwendsel dat ze voor hem zouden mogen werken. In werkelijkheid was Copperfield enkel uit op seks met die vrouwen, waarvan er een de kat de bel aanbond.

Op 8 juli gaat de concertreeks van Michael Jackson in de Londense 02 Arena van start.

01-04-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter keurt adoptie door Madonna goed

Rechter keurt adoptie door Madonna goed

http://img25.imageshack.us/img25/3879/madonnak.jpg
De Malawische rechter die is belast met de adoptiezaak van Madonna heeft de zangeres laten weten dat ze de voogdij krijgt over het vierjarige meisje Mercy. Rechter Esme Chombo zal zijn uitspraak pas vrijdag officieel bekendmaken.
"Dit is nog heel vertrouwelijk, maar de uitspraak zal in het voordeel van Madonna zijn", zo citeert The Sun een Malawische autoriteit.

Weeskinderen geholpen
"Madonna is een zeer goede moeder en een ambassadeur voor Malawi. Ze heeft de levens van duizenden weeskinderen in ons land substantieel verbeterd".

Eerste foto samen met Mercy
Gisteren werd Madonna voor het eerst gefotografeerd met de kleine Mercy. Het kind trekt al de hele tijd op met de zangeres en haar andere kinderen: Lourdes (12), Rocco (8) en haar Malawische adoptiezoon David (3).

"Emotioneel trauma vermijden"
Maandag was Madonna in de rechtbank in de Malawische hoofdstad Lilongwe. Daar vertelde ze rechter Chombo dat ze een liefhebbende moeder zal zijn voor Mercy. Chifundo is de Malawische naam van het meisje. "Chifundo de kans ontnemen door mij geadopteerd te worden zou haar blootstellen aan een emotioneel trauma dat kan vermeden worden", stelde Madonna in de adoptie-aanvraag.

Verwacht wordt dat Madonna zaterdag met haar nieuwe dochter naar Engeland vliegt. Het personeel in haar huis in Londen kreeg al de opdracht "alles voor te bereiden voor de komst van mijn nieuwe meisje".

Wet omzeild?
Madonna, die ervan beschuldigd wordt de Malawische wet te omzeilen, wist dat haar besluit om een tweede kind uit het Afrikaanse land te adopteren op kritiek zou stuiten. Volgens de Malawische wet mogen kinderen niet door buitenlanders geadopteerd worden.

Zusje voor David
Volgens een vriend van de zangeres, de Britse filmmaker Ben Fellows, trekt ze zich daar niets van aan. Fellows: "Als Madonna iets wil, maakt ze het ook waar. Ze zei me dat ze het heel belangrijk vindt dat David een zus krijgt die zijn achtergrond deelt. Ze wist precies waar ze aan begon. Vlak voor ze naar Malawi vertrok, stuurde ze me een email waarin ze zei 'laat de storm nu maar beginnen'".

Prima moeder
Fellows is ervan overtuigd dat Madonna een prima moeder is. "Ondanks haar reputatie is Madonna een warme, liefhebbende vrouw. Dat ze bereid is de kritiek nog eens te doorstaan, toont toch hoeveel ze van haar nieuwe adoptiedochter houdt?"

01-04-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danklied
Danklied


http://img3.imageshack.us/img3/9118/laurapausini2czsly8xl4k.jpg


Danklied

Waterdruppels die uit luchten vallen
en zon, die wereld nog verwarmt
Laten hemelhoge kleuren schallen
als regenboog de aard' omarmt

Twinkelend in een donk're nacht,
belicht door steeds dezelfde zon,
één lucht stralende sterrenpracht
als nooit een schilder schild'ren kon

En na de nacht die ooit verdwijnt
als schaduwen in licht vervagen
en zon in glorie weer verschijnt
opvrolijkt onze mensendagen

Dan wandel, mens, in 't stralend licht
en zonder angst om het verdwijnend leven
Met ogen die slechts hemelwaarts gericht

01-04-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
31-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Virginie Claes zet Vlaanderen in de kijker op RTL-TVI

Ex-Miss België Virginie Claes zet Vlaanderen in de kijker op RTL-TVI

http://img21.imageshack.us/img21/7008/virginieclaes.jpg
De Limburgse Virginie Claes werd bijna vier jaar geleden tot Miss België 2006 verkozen.

Ex-Miss België Virginie Claes krijgt een rubriek in het programma I comme op de Waalse zender RTL-TVI. Dat kondigt de voormalige miss vandaag aan.

Claes presenteert vanaf 4 april 20 weken lang een rubriek in het programma van Jacques van den Biggelaar. In die rubriek zal ze Vlaanderen "op een unieke en aparte manier in de kijker te zetten in Wallonië: het 'ongewone' leven zoals het is, in Vlaanderen."

Wie zijn speciale hobby, niet alledaagse verzameling of unieke gave aan Virginie wil tonen of een leuke en/of aparte locatie, een ongewoon restaurant of hotel, kent, kan Virginie een mailtje sturen naar rtl@virginieclaes.be, luidt het nog.

31-03-2009 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson hervat werk na dood vrouw

Liam Neeson hervat werk na dood vrouw

http://img3.imageshack.us/img3/4828/liamneeson.jpg
Liam Neeson is twee weken na het overlijden van zijn vrouw Natacha Richardson terug op de set van de film 'Chloe' in Canada. Neeson stort zich naar eigen zeggen op het werk, maar volgens insiders heeft hij het moeilijk zijn verdriet te verbergen wanneer de camera's niet draaien.

Op 16 maart kwam Richardson ten val op een skipiste in de buurt van Montreal. Neeson snelde toen naar het ziekenhuis waar ze werd opgenomen voor ze naar New York werd overgevlogen, waar ze overleed. De producers van 'Chloe' pasten snel het filmschema aan zodat Neeson de begrafenis van zijn vrouw op 22 maart kon bijwonen en hij ook hun zonen Michael (13) en Daniel (12) kon troosten. Joely Richardson, de zus van Natasha, heeft intussen ook de opnames voor de tv-film 'The Day of The Triffids' hervat.
Richardsons moeder, Vanessa Redgrave, heeft een liefdadigheidsoptreden in New York uitgesteld tot oktober omdat ze nog te overstuur is.

31-03-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof heeft geen spijt van haar kort huwelijk

Peaches Geldof heeft geen spijt van haar kort huwelijk

http://img18.imageshack.us/img18/9189/peachesgeldof.jpg
De 20-jarige dochter van Bob Geldof heeft geen spijt van haar huwelijk met Max Drummey, dat amper zes maanden standhield. Ze kijkt er al naar uit haar kinderen te vertellen over haar huwelijk in Las Vegas met de Amerikaanse rocker.

De twee trouwden in augustus vorig jaar na een verkering van amper een maand. In februari gingen ze al weer uit elkaar, volgens Peaches omdat ze allebei nog te jong waren.

"Max en ik zijn echt goede vrienden. Maar we waren te jong. Het verheugt me dat ik dat ooit aan mijn kinderen zal kunnen vertellen en ik weet dat hij er net zo over denkt", vertelt Peaches in het magazine Grazia.

31-03-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett in rolstoel door darmkanker

Farrah Fawcett in rolstoel door darmkanker

http://img7.imageshack.us/img7/2629/farrahfawcett.jpg
Farrah Fawcett heeft haar strijd tegen kanker nog altijd niet gewonnen. De actrice werd vorig weekend op de luchthaven gespot in een rolstoel. Fawcett kwam terug uit Duitsland waar ze een behandeling onderging. De toestand van de 62-jarige actrice is de laatste tijd erg achteruitgegaan. Sinds 2006 vecht Fawcett tegen darmkanker

31-03-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vengaboy opgepakt op Schiphol

Vengaboy opgepakt op Schiphol

Om Boom Boom Boom te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Vengaboys, hier in de bezetting van 2000.

Donny, een nieuw lid van de nineties dance-act Vengaboys, is op de Nederlandse luchthaven Schiphol opgepakt voor wapenbezit.

De politie vond tijdens het scannen van zijn bagage iets wat leek op een revolver, meldt de website van de krant De Telegraaf, RTL citerend. Later bleek dat het om een speelgoedrevolver ging, die bij zijn cowboyoutfit hoorde.

Donny zou een paar uur hebben vastgezeten voordat hij zijn reis kon hervatten. De Vengaboys die eind jaren negentig talloze hits scoorden zijn sinds 2007 weer bij elkaar. Binnenkort treden ze op in het Sportpaleis.

31-03-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nele Somers zwanger omdat apotheek dicht was

Nele Somers zwanger omdat apotheek dicht was

http://img22.imageshack.us/img22/2324/nelesomers.jpg
Nele Somers (r) op de Nacht van de Exclusief naast de huidige Miss Belgian Beauty Yoni Mous.

Ex-Miss Belgian Beauty Nele Somers en haar vriend Philippe Snelders verwachten eind november hun eerste kindje. Helemaal gepland was de liefdesbaby echter niet. "Ik stond op vrijdagavond voor een gesloten apotheek en had geen tijd meer om een apotheek van wacht op te zoeken. Toch is de baby heel erg welkom", reageerde Somers in de Corelio-kranten. De Miss was eigenlijk zinnens eerst haar stage aan de Antwerpse balie af te maken én te trouwen met haar Philippe, de zoon van ex-voetballer Eddy Snelders. Pas nadien zou er tijd gemaakt worden voor kindjes. Maar de natuur was hen dus een stapje voor.

31-03-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna blijft gerecht tegenwerken

Rihanna blijft gerecht tegenwerken

Om Unfaithful te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
De belangstelling voor Rihanna wordt er niet minder om.

Rihanna weigert voorlopig elke medewerking aan het gerecht. De zangeres, die vorige maand zwaar toegetakeld werd door Chris Brown, hoopt gewoon dat de zaak tegen haar vriendje zo snel mogelijk achter de rug is. Ze is er niet over te spreken dat een foto van haar verwondingen uitlekte naar internet en dat ze zo snel 'geïdentificeerd' werd als Browns slachtoffer.

"Rihanna moet opletten", meent columnist Roger Friedman. "Haar steun aan Chris zou wel eens als een boemerang in haar gezicht kunnen terugkeren. Zelfs zonder haar getuigenis hebben speurders genoeg bewijs in handen om Brown voor het gerecht te slepen."

"Ogen opengegaan sinds Tina Turner"
"Ironisch genoeg dient haar imago als verdedigster van een vrouwenmishandelaar nog meer schade toe dan de klappen die ze moest incasseren", gaat Friedman verder. "We zitten niet meer in 1967. Sinds Tina Turner zijn de ogen opengegaan wat partnergeweld betreft. Rihanna is bovendien een rolmodel voor jonge vrouwen. Door nu te blijven doen alsof er die nacht niets aan de hand was, zou ze haar slachtofferpositie wel eens snel kunnen verliezen. Benieuwd of sponsors dan nog zo happig zijn om met Rihanna in zee te gaan."

Volgende week dinsdag volgt een eerste hoorzitting. De r&b-zangeres heeft dus nog welgeteld zeven dagen om haar gezicht te redden...

31-03-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cold War Kids, Michael Franti en Selah Sue op Cactus

Cold War Kids, Michael Franti en Selah Sue op Cactus

Om Hospital Beds te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.

.
De organisatie van het Cactusfestival in Brugge heeft een reeks nieuwe namen bekendgemaakt. Michael Franti & Spearhead (US) en Selah Sue (B) staan op openingsdag 10 juli geprogrammeerd. Cold War Kids (US) en Joan as Policeman (US) zijn nieuw op zaterdag. Eerder bevestigden al Tracy Chapman, Paul Weller, Calexico, Lamb en The Notwist.

Het Cactusfestival vindt dit jaar van 10 tot en met 12 juli plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Ticketprijzen werden nog niet meegedeeld. De voorverkoop start op 1 april.

31-03-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!