Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson toont zijn nieuw lief Oksana aan de wereld

Mel Gibson toont zijn nieuw lief Oksana aan de wereld

http://img244.imageshack.us/img244/8162/melgibsonm.jpg
Acteur Mel Gibson (53) heeft in Los Angeles de filmpremière van 'X-Men: Wolverine' bezocht met zijn nieuwe vriendin aan zijn zijde. Ruim twee weken nadat zijn vrouw de scheiding had aangevraagd, achtte de acteur de tijd rijp met de 39-jarige Russische zangeres Oksana Grigorieva een rode loper te bewandelen.

Ex van James Bond
Grigorieva is de ex van voormalig James Bond-acteur Timothy Dalton. Volgens de geruchtenmolen in Hollywood is ze zwanger van Gibson.

Weer gelukkig
Volgens een woordvoerder van Gibson is de scheiding nog maar pas aangevraagd, maar was de relatie met zijn echtgenote al langer verbroken. ''Mel is nu bijna drie jaar vrijgezel. Het is leuk om hem nu weer gelukkig te zien.''

Onder contract bij zijn platenfirma
Gibson en de 39-jarige Russische zangeres Grigorieva, die onder contract staat bij Gibsons platenmaatschappij Icon Records, hielden elkaars hand vast terwijl ze over de rode loper liepen voordat ze naar binnen gingen in Grauman's Chinese Theatre in Hollywood.
Inspiratie uit 'Mad Max'
Een bron vertelt dat ze zich heel stilletjes en zo onopvallend mogelijk gedroegen. "Mel leek zich heel gemakkelijk te voelen." Gibson zou naar de voorpremière zijn gegaan op uitnodiging van Fox-voorzitter James Gianopoulos en de producenten van 'Wolverine'. Ook Hugh Jackman, die net als Gibson uit Australië komt, had hem gevraagd aanwezig te zijn. Jackman vertelde het publiek dat hij inspiratie voor zijn hoofdrol in de film had gehaald uit het personage van Gibson in de film 'Mad Max'.

29-04-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert de Niro is recordhouder doodgaan

Robert de Niro is recordhouder doodgaan

http://img2.imageshack.us/img2/1062/robertdeniro.jpg
Robert de Niro is de nog levende acteur die het meest sterft in films. Dat is de conclusie die het Amerikaanse filmblad Empire trekt in zijn nieuwste editie. Een redacteur heeft onderzoek verricht naar het aantal sterfscènes dat beroemde Hollywoodacteurs op hun naam hebben staan.

De 65-jarige De Niro stierf in veertien van zijn bijna tachtig filmrollen. Onder anderen in de films Mean Streets, Brazil, Cape Fear, Heat, Jackie Brown en Frankenstein legt zijn personage het loodje.

Bruce Willis
Op de tweede plaats staat Bruce Willis, die elf sterfscènes op zijn naam heeft staan. De 54-jarige held uit de Die Hardreeks blies zijn laatste adem uit in onder andere Death Becomes Her, Twelve Monkeys, Armageddon, The Sixth Sense en Sin City.

Johnny Depp
De derde plaats is voor Johnny Depp (45), die onder anderen het tijdelijke voor het eeuwige verruilde in A Nightmare on Elm Street, Platoon, Ed Wood, Sweeney Todd en Pirates of the Caribbean 2. Zijn teller staat momenteel op 9,5 keer, omdat Jack Sparrow, zijn personage in de drie Pirates-films, in het laatste deel weer tot leven kwam.

29-04-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie jaar contactverbod voor ex-manager Britney

Drie jaar contactverbod voor ex-manager Britney

Om Do Something te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Britney Spears zal de komende jaren niet meer worden lastig gevallen door haar voormalige manager Sam Lutfi. Een rechter in Los Angeles legde hem gisteren een langdurig contactverbod op. Lutfi moet drie jaar lang uit de buurt van de zangeres blijven en mag geen contact met haar opnemen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Ook advocaat en ex-lief
Ook Jon Eardley, een voormalige advocaat van Spears, heeft een contactverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Vorige maand werd het Britneys ex-vriend Adnan Ghalib al verboden om de komende drie jaar contact met de zangeres op te nemen.

Curatele van papa verstoord
De verboden waren aangevraagd door de vader van Spears, die sinds vorig jaar is aangesteld als haar bewindvoerder. Volgens Jamie Spears hebben de mannen geprobeerd de curatele te verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst. Ze zouden een slechte invloed op de zangeres hebben. In de tijd dat het slecht ging met de inmiddels weer opgekrabbelde popprinses, speelden de drie belangrijke rollen in haar leven.

29-04-2009 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen van Marianne 'De Mol' niet langer haar kinderen

Kinderen van Marianne 'De Mol' niet langer haar kinderen

http://img521.imageshack.us/img521/3571/mariannedupon.jpg
Gisteren, bij het nieuws over de scheiding van zangeres en tv-figuur Yasmine en 'De Mol'-winnares Marianne Dupon, meldden we dat Marianne toen ze met Yasmine trouwde al een tweeling had, Felix en Max, inmiddels negen.

De vriendin met wie Marianne die kinderen kreeg, vraagt nu dit recht te zetten. Marion Oprel: "Het klopt dat ik in 2000 bevallen ben van Felix en Max, in de tijd dat Marianne en ik samen waren. Inmiddels heeft mijn vrouw Pien Savonije de jongens geadopteerd. Wij zijn hun moeders, en niemand anders. Voor de jongens is helderheid hierover van belang". Bij deze.

29-04-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker (44) verwacht tweeling via draagmoeder

Sarah Jessica Parker (44) verwacht tweeling via draagmoeder

http://img152.imageshack.us/img152/3199/sarahjessicaparker.jpg
'Sex and the City'-ster Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot, acteur Matthew Broderick, verwachten eind deze zomer een tweeling. Een draagmoeder zal de kindjes op de wereld zetten, hebben de woordvoerders van het showbizzkoppel bekendgemaakt.

Twee meisjes
Volgens de Amerikaanse showbizzsite People kijken Parker en Broderick "met veel blijdschap uit naar de komst van de twee meisjes. De hele familie is erg gelukkig".

Zoon van zes
De 44-jarige Sarah Jessica Parker, wier naam onlosmakelijk is verbonden met het 'Sex and the City'-personage Carrie Bradshaw, is in 1997 in het huwelijksbootje gestapt met Matthew Broderick (47). Het stel heeft al een zoon samen, de 6-jarige James Wilke. Hij is op natuurlijke wijze verwekt. De voorbije jaren gonsde het van de geruchten als zou het huwelijk tussen Parker en Broderick feitelijk voorbije zijn, maar deze evolutie lijkt dan toch het tegendeel te bewijzen.

29-04-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh: "David verwaarloost ons gezin"

Posh: "David verwaarloost ons gezin"

http://img410.imageshack.us/img410/7303/victoriabeckhamb.jpg
Het rommelt in het huishouden van de Beckhams. Sinds hij in Milaan speelt en Victoria met hun drie zonen in Los Angeles achterbleef, beschuldigt ze hem ervan zijn gezin te verwaarlozen. Omdat het haar allemaal hoog zit, heeft Posh naar verluidt de viering van hun tiende huwelijksverjaardag afgelast. Wat een groots Hollywoodfeest in juli moest worden, valt nu in het water.

Wederzijdse irritaties
"Het apart leven doet het koppel geen goed. Het is de eerste keer sinds ze getrouwd zijn dat Victoria boos is op David. David mist zijn drie zonen en snapt maar niet waarom Victoria weigert in Milaan te komen wonen om het gezin samen te houden. Ze doen allebei hun best om hun huwelijk op de rails te houden, maar de wederzijdse irritaties beginnen hun tol te eisen".

Het feest voor hun tiende huwelijksverjaardag was Posh al beginnen voorbereiden met de hulp van haar vriendinnen Jennifer Lopez, Eva Longoria, Katie Holmes en Heidi Klum.

'Intieme viering'
Volgens een woordvoerder van het koppel willen de twee het nu op een intieme viering houden. Nog vorige maand werd bericht dat het koppel hun huwelijksgeloften zouden hernieuwen bij hun tiende trouwverjaardag.

29-04-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden intieme foto's Carla Bruni gestolen

Honderden intieme foto's Carla Bruni gestolen

Om L'amoureuse te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Honderden intieme foto's en video's van de huidige Franse presidentsvrouw Carla Bruni en een voormalige partner zijn gestolen bij een diefstal in Parijs. De foto's werden gemaakt tijdens de affaire van de 41-jarige Bruni met filosoof Raphael Enthoven in de jaren '90. Die zou de foto's aan zijn jongere broer Julien hebben gegeven om ze veilig te bewaren.

Verdacht
Volgens een bron van de Daily Mail leken de dieven zondagnacht exact te weten waar ze moesten zoeken. Bovendien werd niks anders gestolen uit de woning. De buren vinden de diefstal alleszins verdacht. "Het is bijna onmogelijk om hier in een appartement binnen te breken, en diefstallen komen hier zo goed als niet voor," zegt Jean-Frederic Avel.

Echtbreekster
In de jaren '90 had Bruni eerst een affaire met de vader van de Enthovens, de filosoof Jean-Paul. Zij verliet hem voor zijn getrouwde zoon Raphael, de vader van haar achtjarige zoon Aurélien.

Andere naaktfoto's
Het is niet de eerste keer dat naaktfoto's van het voormalige model opduiken. Vorig jaar veilde Christie's er nog vlak voor een staatsbezoek van Bruni en haar man aan Engeland. Sindsdien probeert Bruni zich een iets braver imago aan te meten...

29-04-2009 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dromen die ik droom
De dromen die ik droom


http://img410.imageshack.us/img410/4739/catherinebell21024.jpg



Als ik droom
dan droom ik
van hele mooie vlinders,
in een paars gekleurde lucht,
ik vlieg dan in een luchtballon
en zie vogels in hun vlucht.
Ik zwem,
in een zee van zilver met
golven van goud,
ik voel je armen om me heen
en je zegt dat je van me houdt.
En wanneer ik weer wakker word
weet ik het zeker,...
De dromen die ik droom
zijn veel te kort!

29-04-2009 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears op 9 juli in Sportpaleis

Britney Spears op 9 juli in Sportpaleis

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Britney Spears houdt op 9 juli met haar 'Circus'-tournee halt in het Antwerpse Sportpaleis. Dat wordt het enige concert van Britney voor de Benelux. Dat heeft concertpromotor Greenhouse Talent pas bekendgemaakt.

Woelige periode
Begin maart trapte het popidool 'The Circus Tour' af in New Orleans en bewees meteen dat ze er, vijf jaar na haar laatste tournee en na een woelige periode in haar privéleven, helemaal terug staat.

Spektakel
'The Circus starring Britney Spears', zoals de tournee officieel heet, is een dans- en lichtspektakel met een podium pal in het midden van de zaal, zoals in een echt circus! Britney, opnieuw blakend van zelfvertrouwen, zingt, danst en jongleert, omringd door een strak geregisseerd 'circus' van clowns en acrobaten.

Oude en nieuwere hits worden naadloos aan elkaar geregen: van 'Sometimes', 'You Drive Me Crazy', 'Oops!... I Did It Again', 'Lucky', 'Stronger' uit haar beginjaren tot het meer recente, Grammy Award-winnende 'Toxic', het nieuwe, nog steeds hoog genoteerde 'Womanizer' of 'Piece of Me', waarvoor ze recent haar allereerste MTV VNA Awards in de wacht sleepte.

'Circus' wordt wellicht één van de grootste producties die ooit in het Antwerpse Sportpaleis te zien waren.

Tickets
De verkoop van 'gewone' tickets (aan 89, 72 of 62 euro) start op donderdag 30 april. Je kan telefonisch reserveren op 070... of hier.

Woensdag 29 april kan je vanaf acht uur 's ochtends 'privileged' tickets reserveren. Dat zijn de duizend zitjes dichtst bij het podium en daarvoor moet je wat dieper in de beugel tasten.

'Central Diamond Seats' kosten 370 euro per paar, 'Diamond Seats' maken je 320 euro per koppel lichter, 'Platinum Seats' kosten 135 euro per stuk, 'Golden Circle' staanplaatsen kosten 120 euro per stuk. De 'privileged' tickets kan je enkel via internet reserveren. Hou je kredietkaart in de aanslag!

28-04-2009 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam trapt Europese tournee af in Ahoy

Pearl Jam trapt Europese tournee af in Ahoy

Om Black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Pearl Jam komt in augustus naar Europa voor een korte tournee. Dat is vandaag bekendgemaakt op de website van de band uit Seattle. De concertreeks wordt op 13 augustus afgetrapt in de Rotterdamse Ahoy. Daarnaast doet de band van voorman Eddie Vedder nog Berlijn, Manchester en Londen aan.

De band, bekend van nummers als 'Alive', 'Jeremy' en 'Daughter', gaf twee jaar geleden voor het laatst een optreden in Nederland, in het Goffertpark in Nijmegen. Komend najaar wordt het negende studioalbum van de in 1990 opgerichte band verwacht.

28-04-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meest sexy vrouw Cheryl Cole vindt haar benen niet zo mooi

Meest sexy vrouw Cheryl Cole vindt haar benen niet zo mooi

http://img527.imageshack.us/img527/9263/cherylcole.jpg
Wie een imperfectie vindt bij deze benen mag het ons altijd laten weten.

Cheryl Cole, onlangs verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld, is niet helemaal tevreden met haar looks. "Ik hou niet van mijn benen", bekent de Girls Aloud-zangeres. "Om te beginnen, zijn ze niet lang genoeg en dan is er nog de cellulitis. Op foto's in tijdschriften zie je dat soms heel goed. Niet fijn voor mij, maar ik hoop dat de lezers er wél een goed gevoel aan overhouden. Ik ben net zo: als ik door een magazine blader en cellulitis zie bij Kate Moss voel ik mezelf ook beter."

Plastische chirurgie is aan de 25-jarige schone echter niet besteed. "We zijn allemaal uniek en het zijn net de afwijkende dingen die ons karakter bepalen. Ik weet wel dat sommige mensen commentaar hebben op die knobbel in mijn neus, maar daar trek ik me niets van aan. Als zo'n chirurg je gezicht naar de knoppen helpt, dan heb je pas reden tot klagen."

28-04-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan gewond tijdens Londense marathon

Jordan gewond tijdens Londense marathon

http://img151.imageshack.us/img151/4361/katieprice.jpg
Jordan aka Katie Price raakte gewond tijdens de marathon van Londen. Het model verdraaide haar knie, waardoor het ernaar uitzag dat ze niet verder kon.

Voor Jordan was dat echter geen optie, omdat ze al maanden, samen met haar echtgenoot Peter Andre, aan het trainen was om geld in te zamelen voor een goed doel, weet De Telegraaf. Met een foto van haar zoontje op haar t-shirt ging het model dan ook door.

Manlief Peter bleef elke seconde aan haar zijde en zorgde ervoor dat Jordan na ruim zeven uur én met zere knie over de finish kwam.

28-04-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

http://img245.imageshack.us/img245/2629/farrahfawcett.jpg
Farrah Fawcett in 2006.

Farrah Fawcett heeft zaterdag ziekenbezoek gehad van haar 24-jarige zoon Redmond O'Neal, die in de gevangenis zit op verdenking van drugsbezit. Fawcett lijdt sinds 2006 aan anale kanker en bracht begin deze maand enige tijd in het ziekenhuis door.

Heroïne en metamfetamine
Redmond, zoon van acteur Ryan O'Neal, bekende in juni vorig jaar schuld aan het bezit van heroïne en metamfetamine. Een paar maanden later werd hij samen met zijn vader opgepakt nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Die zaak loopt nog. Op 5 april jongstleden werd Redmond opnieuw gearresteerd. Hij zou geprobeerd hebben heroïne een gevangenis binnen te smokkelen. Deze week moet hij twee keer voor de rechter verschijnen. Mogelijk mag hij terug naar een afkickkliniek.

Geen uitzaaiing naar lever
Farrah Fawcett, die onder meer te zien was in de televisieserie 'Charlie's Angels', vecht sinds 2006 tegen kanker. Begin deze maand lag ze enkele dagen in het ziekenhuis. Berichten dat de kanker was uitgezaaid naar haar lever zijn door de woordvoerder van de actrice ontkend. Redmond zei eerder tegen de rechter dat zijn moeder nog maar veertig kilo weegt. Ook dit is door haar woordvoerder tegengesproken.

28-04-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monty Python Terry Jones (67) wordt weer vader

Monty Python Terry Jones (67) wordt weer vader

http://img518.imageshack.us/img518/9636/terryjones.jpg
Terry Jones, één van de voormalige leden van het Britse komediegezelschap Monty Python, wordt weer vader. De 26-jarige vriendin van de 67-jarige Jones verwacht over zes maanden een baby.

Het is het eerste kind voor Jones en zijn vriendin Anna Soderstrom. Het tweetal ontmoette elkaar zeven jaar geleden tijdens een signeersessie van Jones. Soderstrom was toen 19. De ex-Python vroeg kort daarna een scheiding aan van zijn vrouw, met wie hij sinds 1970 getrouwd was.

Met zijn voormalige echtgenote heeft Jones al twee kinderen die inmiddels de dertig zijn gepasseerd.

28-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna datet Chris Brown lookalike

Rihanna datet Chris Brown lookalike

Om SOS te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Rihanna lijkt haar leven weer helemaal te hebben opgepakt, maar heeft Chris niet helemaal uit haar hoofd gezet. De zangeres datet namelijk een Chris Brown lookalike.

Rihanna was op haar geboorteland Barbados aan het genieten van de zon en de zee bij het exclusieve resort Sandy Lane.
De man die bij haar was is tot nog toe onbekend, maar lijkt verdacht veel op ex Chris, die zijn handen niet thuis kon houden en Rihanna enkele maanden geleden sloeg en probeerde te wurgen.

De zangeres lijkt nu eindelijk te hebben geluisterd naar haar omgeving, die haar nadrukkelijk verzocht afstand te nemen van Chris, meldt Daily Mail. Vriendin Katy Perry was al op bezoek en nu maakt de zangeres plezier met een nieuwe man.

28-04-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS twee dagen op rij afsluiter op Pukkelpop

dEUS twee dagen op rij afsluiter op Pukkelpop

Om dEUS te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Na Faith No More heeft de organisatie van Pukkelpop opnieuw een hoop namen aan de affiche toegevoegd, 64 om precies te zijn. Onder andere dEUS, Snow Patrol, 50 Cent, Cavalera Conspiracy , The Ting Tings en Deftones maken de wei in Kiewit eind augustus onveilig. Opvallend daarbij is dat dEUS niet één, maar twee dagen op Pukkelpop te zien is.

Tom Barman en co sluiten telkens de Marquee af, en hebben de organisatie beloofd om er telkens een unieke show van te maken, met twee verschillende sets. En Tom Barman laat het daar niet bij, want samen met CJ Bolland draait hij ook nog een Magnus-set in de Boiler Room.

Op vrijdag 8 mei om 12.00 uur start de online verkoop van Pukkelpop-tickets. Deze e-festivaltickets zijn te verkrijgen via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Alle info over het festival en over de ticketverkoop vind je op www.pukkelpop.be. Dagtickets kosten 75 euro. Voor een combi-ticket betaal je 135 euro.
Vanaf vrijdag 29 mei 2009 kan je ook tickets kopen in de gebruikelijke voorverkooppunten. Telefonische reservaties en reservaties via sms zijn niet langer mogelijk. (sps)

De nieuwe namen:
dEUS - 50 Cent - Snow Patrol
Deftones - Cavalera Conspiracy
The Ting Tings- The Black Box Revelation
The Hickey Underworld - Brodinski - Andy C & MC GQ
Ellen Allien - The Bloody Beetroots - Steve Aoki - Busy P
Bring Me The Horizon - Don Rimini - Paul Kalkbrenner (live) Hank III & Assjack - Ed Rush & Optical
Magnetic Man feat Skream and Benga
The Whitest Boy Alive - Mew
Shantel & Bucovina Club Orkestar - The Count & Sinden
Simian Mobile Disco (live) - Florence and The Machine
Enter Shikari - Zero 7 - Grizzly Bear - Moderat - Magnus
Black Lips - Crystal Antlers
The Subs - Aeroplane DJ set - Fennesz - LA Riots - Health - The Soft Pack Deerhunter - Vetiver - Noisia -Dananananaykroyd - Fight Like Apes - James Yuill
The Parlor Mob - Brookes Brothers - Shadow Dancer - Yo Majesty - Howling Bells
Fake Blood - Sub Focus & MC Jakes - Baddies - The Chapman Family
The Ghost of a Thousand - And So I Watch You From Afar - This City
Golden Silvers - Rusko Live - Hudson Mohawke - Congorock vs His Majesty André Rolo Tomassi - The Bug - Partyharders Squad - Ebony Bones!

28-04-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell (38) met pensioen om gezin te stichten

Naomi Campbell (38) met pensioen om gezin te stichten

http://img201.imageshack.us/img201/5786/naomicampbell.jpg
Supermodel en opvliegende tante Naomi Campbell wordt volgende maand 39 en wil met pensioen gaan om moeder te worden. Naomi woont in Moskou met de Russische vastgoedmiljardair Vladislav Doronin en vindt het tijd om een gezin te stichten. Ze zal voortaan enkel nog voor goeddoelacties de catwalk betreden.

Naomi en Vladislav, een getrouwde zakenman bijgenaamd 'de Russische Donald Trump', begonnen vorig jaar in Cannes een relatie. Enkele maanden later kocht hij haar een penthouse van 14 miljoen euro in haar geliefde Brazilië.
Enkele maanden terug roerde de echtgenote van Vladislav zich. Zij oordeelt dat Vladislav in Naomi niets meer ziet dan een trofee die goed is voor zijn zaken.

28-04-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets

Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets

http://img528.imageshack.us/img528/4425/verniquedekock.jpg
Véronique De Kock en Frank Slaets in 2006.

Volgens het weekblad Story heeft de voormalige Miss België Véronique De Kock nog altijd een relatie met zakenman Frank Slaets. Die werd vorige week tot een jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een vechtpartij in Deurne waarbij ook een schot werd gelost. VT4-gezicht De Kock ontkent dat ze nog een liefdesrelatie heeft met Slaets.

Volgens Story zou de breuk tussen Slaets en De Kock evenwel opgezet zijn om te verhinderen dat De Kock mee opdraait voor de financiële gevolgen van de strapatsen van Slaets.

De Kock reageert gelaten op de aantijgingen, die ze "een heksenjacht" noemt. Thomas Siffer, hoofdredacteur van Story, stelt over harde bewijzen te beschikken.

28-04-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen zijn bedrog
Dromen zijn bedrog.

http://img7.imageshack.us/img7/2756/tyrabanksq.jpg

"De meeste dromen zijn bedrog"
zingt Marco Borsato

Hij heeft gelijk!
Dromen zijn bedrog!

Geen enkele droom komt uit
Hoe hard je ook probeert

En dan zeggen de mensen alsmaar:
'je moet in je dromen geloven'

Maar hoe kan je in dromen geloven
Als dromen bedrog zijn?

Waarom er op hopen?
Het is hopeloos!

DROMEN ZIJN BEDROG! ! !

28-04-2009 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienjarige legt Susan Boyle vuur aan de schenen

Tienjarige legt Susan Boyle vuur aan de schenen

Om Hollie Steel te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Susan Boyle heeft er een nieuwe concurrent bij in de talentenjacht 'Britain's Got Talent'. De 10-jarige Hollie Steel maakte een verpletterende indruk op de jury en het publiek.

Het meisje komt op als ballerina en lijkt in eerste instantie weinig indruk te maken op de jury. Totdat ze haar mond opentrekt. Ze laat de jury én het publiek versteld staan met haar zangtalent.

Hollie zou in eerste instantie helemaal geen auditie doen, maar omdat haar oudere broer (15) ging, mocht Hollie ook van haar ouders. En dat bleek een daverend succes. De grote droom van het meisje is om ooit eens voor de koningin op te treden.

27-04-2009 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!