Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Playmate Kendra Wilkinson ontdekt de Heer

Ex-Playmate Kendra Wilkinson ontdekt de Heer

http://img4.imageshack.us/img4/4361/kendrawilkinson.jpg
Kendra Wilkinson, het voormalige Playboymodel en ex van Hugh Hefner, heeft het Licht gezien. Sinds Kendra de deur van de Playboy mansion achter zich dichtsloeg en bij haar verloofde ging wonen, de footballspeler Hank Baskett, heeft ze zich tot het christendom bekeerd.

Playmate Brittany Ginger, het bruidsmeisje van Wilkinson: "Hanks en Kendra bidden voor elke maaltijd. Zijn familie is zeer religieus en hij heeft haar gekalmeerd. Bidden is voor haar een nieuwe ervaring en het heeft haar enorm geholpen".

Kendra raakte bekend dankzij de realityreeks 'The Girls Next Door'. Vorig jaar verliet ze Playboybaas Hugh Hefner na een relatie van vier jaar, maar ze keert terug naar de Mansion om er op 27 juni te trouwen. Bloot zal daar niet aan te pas komen. "Geen blote meiden, geen bunnies of vrouwen met bodypaint. Het wordt een Playboyhuwelijk, geen Playboyparty", benadrukt Kendra.

14-04-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verdient meer dan Angelina Jolie

Jennifer Aniston verdient meer dan Angelina Jolie

http://img6.imageshack.us/img6/1696/jenniferanistonn.jpg
Jennifer Aniston heeft in 2008 meer verdiend dan de nieuwe partner van haar ex Brad Pitt. Jennifer kreeg vorig jaar bijna tien miljoen euro meer op haar bankrekening dan Angelina Jolie.

Tweeling
Volgens het Amerikaanse magazine Parade verdiende Aniston vorig jaar 20,5 miljoen euro aan films als 'Marley and Me', terwijl Angelina het moest stellen met 10,5 miljoen euro. Daarbij moet wel de kanttekening gemaakt worden dat Angelina vorig jaar tussen de bedrijven door een tweeling op de wereld zette, terwijl Jennifers carrière niet door de voortplanting gehinderd werd.

Beyoncé en Jay-Z
Samen verdienden Jennifer en Angelina slechts een schijntje van wat Beyoncé binnenrijfde: haar filmcarrière ('Cadillac Records') en haar jongste album 'I Am Sasha Fierce' brachten maar liefst 60 miljoen euro op. Haar wederhelft, rapper Jay-Z, voegde in 2008 nog eens 62 miljoen euro toe aan het familiefortuin.

14-04-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij
Jij

http://img8.imageshack.us/img8/2945/annakournikova.jpg


je regende
en ik schoot foto's
van een zon die
steeds wilde verdwijnen
 
verfijnde instelling
veranderde het plot
vergat de paraplu kou en
regen maakten zo het beeld kapot
 
zacht heb ik je haar
gedroogd je natte huid
met warm gedoekt je zont nu
stralend in een nieuwe lentegloed

14-04-2009 om 07:26 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
13-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias:

Enrique Iglesias: "Ik heb klein pietje, uitgezakte ballen en een buikje"

Om Hero te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Of Enriques vriendin Anna Kournikova kleine handjes heeft, is op deze foto niet te zien.

Na de onthulling dat hij klein geschapen is, heeft Enrique Iglesias in een interview verteld dat zijn ballen flink doorhangen. "En het schijnt alleen maar erger te worden naarmate je ouder wordt. Wat een ellende", aldus de 33-jarige zanger. "Ik moet mijn ballen waarschijnlijk in mijn sokken gaan stoppen." Iglesias wil dan ook nooit naakt poseren.

Buikje
Ook zijn buikspieren laten het afweten, aldus Telegraaf.nl. "Ik heb een buikje dus ik zou gezonder moeten eten. Maar ik ben gewoon gek op vet voedsel." Over zijn kleine geslachtsdeel wilde hij na zijn eerdere onthulling, nog meer kwijt: "Ik heb dat ooit gezegd zodat het alleen maar mee kan vallen. Als mensen hem zien, zullen ze hopelijk zeggen: zo klein is-ie ook weer niet. Maar het klopt: ik kan maar het beste een meisje met kleine handen hebben."

13-04-2009 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Ashley Tisdale weer single

Actrice Ashley Tisdale weer single

http://img8.imageshack.us/img8/852/ashleytisdaleb.jpg
High school musical'-ster Ashley Tisdale is weer vrijgezel. De actrice en haar vriend Jared Murillo, die danser was bij de 'High school musical'-films, zijn na een relatie van bijna twee jaar uit elkaar, bevestigt de woordvoerder van Tisdale in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

"Blijven vrienden"
De 23-jarige blondine, die de rol van de verwende Sharpay Evans speelt in de muzikale films, en de 20-jarige Murillo, die naast danser ook lid is van de jongensgroep V Factory, zouden uit elkaar zijn gegroeid. "Ze blijven echter vrienden", verklaarde de woordvoerder.

Tweede album bijna klaar
Naast actrice is Tisdale ook zangeres. Haar zangcarrière kwam van de grond door de liedjes die ze zong in de 'High school musical'-films. Begin 2007 verscheen haar debuutalbum 'Headstrong', met daarop bescheiden hits als 'Be good to me' en 'He said she said'. In juni wordt haar tweede album 'Guilty pleasure' verwacht.

13-04-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise (3) naar Scientology-school

Suri Cruise (3) naar Scientology-school

http://img6.imageshack.us/img6/5359/suricruise.jpg
Ze is deze week net 3 jaar geworden, maar dat wil niet zeggen dat ze te jong is om naar school te gaan. Suri, het dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes, wordt vijf dagen per week door haar ouders naar de schoolbanken gestuurd. Ze krijgt les op de New Village Academy in Los Angeles, een Scientology-school die vorig jaar werd opgericht door acteur Will Smith, een goede vriend van Cruise.

Het personeel van de school zou bestaan uit leden van de Scientology-kerk. De school ziet volgens een bron streng toe op een dieet, waarin weinig suiker en koolhydraten voorkomen.

Ontkenning
De directrice van de New Village Academy ontkende vorig jaar nog dat op de school van Will Smith het Scientology-geloof wordt gepredikt. Ze erkende dat de instelling gebruikmaakt van onderwijsmethoden die zijn ontwikkeld door L. Ron Hubbard, de sciencefictionschrijver die de kerk in 1945 oprichtte. Will Smith en zijn vrouw Jada hebben altijd ontkend aan de kerk verbonden te zijn.

Hun goede vrienden Tom Cruise en Katie Holmes daarentegen zijn prominente leden van de Scientology-kerk. De controversiële gemeenschap zou wereldwijd miljoenen volgelingen tellen. Andere bekende aanhangers zijn John Travolta en Kirstie Alley.

13-04-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus domineert opnieuw box office in VS

Miley Cyrus domineert opnieuw box office in VS

http://img17.imageshack.us/img17/7572/mileycyrusf.jpg
De film 'Hannah Montana' met Miley Cyrus in de titelrol gaat na het openingsweekend aan kop in de Amerikaanse box office. Het 16-jarige tieneridool bokste dat vorig jaar met haar driedimensionale concertfilm ook al voor elkaar.

Dubbelleven
'Hannah Montana' heeft tot nu toe 34 miljoen dollar in het laatje gebracht, waarvan ruim de helft op vrijdag. Dat betekende het beste resultaat ooit voor een 'live-action'-kinderfilm op een premièredag. Het gaat om de filmversie van de tv-serie waarin Cyrus een scholiere speelt die een dubbelleven heeft als popster bracht.

'Fast & Furious' duikelde naar plek twee. Met een oogst van 28,8 miljoen dollar schroefde de actiefilm het totaal op naar 118 miljoen.

13-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louislouise en Milk Inc winnaars van Kids Awards

Louislouise en Milk Inc winnaars van Kids Awards

http://img7.imageshack.us/img7/2141/louislouise.jpg
Zoals elk jaar reiken de Vlaamse jongeren tijdens het weekend van Pasen de Telenet Kids Awards uit. De Vlaamse jongeren kiezen hun helden van het jaar in diverse categorieën, zoals films, games, televisieprogramma's en muziek. Het beste tv-programma werd Louislouise (vtm). De Vlaamse danceformatie Milk Inc ging aan de haal met de prijs in de categorie muziek.

In de categorie beste film won Het Huis Anubis en het Pad der 7 Zonden. Wii Sports ging aan de haal met de award beste game. De prijs griet van het jaar was voor Mega Mindy-actrice Free Souffriau en spetter van het jaar werd acteur Niels Destadsbader (Steracteur, Sterartiest en Aspe).

13-04-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna laat Mercy verbergen voor vader

Madonna laat Mercy verbergen voor vader

Om Give It 2 me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De vader van de driejarige Mercy James, het Malawische meisje dat Madonna wil adopteren, is bij het weeshuis opgedoken. James Kambewa zou er al een week op de loer liggen. De familie van Mercy wil niets met de man te maken hebben omdat hij haar moeder tijdens de zwangerschap heeft verlaten. De kleine Mercy is op verzoek van Madonna ondergedoken. Madonna heeft het personeel opgedragen haar te verbergen voor haar vader, schrijft Telegraaf.nl.

Open brief aan krant
In een e-mail naar een Malawiaanse krant heeft Madonna zich openlijk uitgesproken over de afgewezen adoptie. "Ik wil Mercy een huis, een liefhebbende familie en het best mogelijke onderwijs en de beste gezondheidszorg geven", zo schrijft de zangeres in antwoord op vragen van de krant Nation. "Ik hoop dat ze, net als David, ooit terugkeert naar Malawi om daar het volk van haar geboorteland te helpen."

Beroep
Ook bedankt Madonna iedereen die haar heeft gesteund. "Hoewel mij is geadviseerd niets te zeggen in verband met mijn verlangen Mercy te adopteren, wil ik graag zeggen hoeveel ik alle steun, die ik van alle mensen uit Malawi en van mijn vrienden uit de hele wereld heb ontvangen, waardeer." In de week van 20 april wordt Madonna's beroep behandeld tegen de afwijzing van haar adoptieverzoek.

13-04-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie viert Pasen op Witte Huis

Fergie viert Pasen op Witte Huis

Om De Black Eyed Peas te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Fergie brengt tweede paasdag door op het Witte Huis. De zangeres van de Black Eyed Peas is uitgenodigd om te komen optreden tijdens de Easter Egg Roll die de Amerikaanse president traditioneel geeft. Ook reggaezanger Ziggy Marley treedt op, net als kinderartiesten SteveSongs en de Imagination Movers.

Meer dan 30.000 Amerikanen zijn door de nieuwe president Barack Obama uitgenodigd om tweede paasdag te vieren in Washington. Naast de muzikale optredens vinden onder meer kookworkshops plaats en lezen prominenten, onder wie acteur Josh Duhamel, kinderen verhalen voor.

Het hoogtepunt van de dag is de Easter Egg Roll, een traditioneel spel waarbij kinderen met een grote lepel een hardgekookt ei voort moeten rollen over het gazon van het Witte Huis.

13-04-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer nieuwe liefde voor Geri Halliwell

Weer nieuwe liefde voor Geri Halliwell

Om de Spice girls te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Geri Halliwell heeft niet lang moeten treuren om haar verbroken verloving met de Italiaanse jachttycoon Fabrizio Politi. De voormalige Spice Girl lijkt een maand na de breuk al weer smoorverliefd op een andere man. Ze werd dit weekeinde gespot met de Londense aristocraat Henry Beckwith tijdens een skivakantie in Frankrijk .

De beelden bevestigen de eerdere geruchten over een romance tussen de twee. Op de plaatjes, die door verschillende Britse media werden geplaatst, zijn Halliwell en Beckwith zoenend te zien. Ook is te zien hoe de zangeres tussen de benen van haar nieuwe liefde een helling afdaalt. Dochtertje Bluebell, dat Halliwell bijna drie jaar geleden kreeg met scriptschrijver Sacha Gervasi, is ook mee op vakantie.

Begin maart werd bekend dat de 36-jarige Halliwell haar relatie met Fabrizio Politi had verbroken. Ze hadden elkaar in december ontmoet en verloofden zich toen na twee weken.

13-04-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig K3-lid Kathleen aan de slag bij Niels William

Voormalig K3-lid Kathleen aan de slag bij Niels William

http://img8.imageshack.us/img8/1944/kathleeno.jpg
Kathleen Aerts, de blonde zangeres die enkele weken geleden uit K3 stapte, heeft onderdak gevonden bij KWAGGA, de uitgeverij die William Vaesen (de echte naam van Niels William) onlangs oprichtte met Johan Smets. Dat heeft KWAGGA bekendgemaakt.

"Thuiskomen"
Niels William bracht Karen, Kristel en Kathleen in 1998 samen en richtte K3 op. Eind 2002 nam Studio 100 de groep onder haar vleugels, waarna William naar Zuid-Afrika verhuisde. Voor Kathleen voelt de hernieuwde samenwerking aan als "thuiskomen". Ze heeft naar eigen zeggen goede herinneringen aan de samenwerking met William. "Ook nadat hij K3 overliet aan Studio 100, zijn we steeds bevriend gebleven."

Nieuwe projecten
Volgens William is Kathleen is een "zeer veelzijdige en getalenteerde artieste". "KWAGGA is een jong bedrijf dat entertainment wil brengen in de breedste zin van het woord en ik ben ervan overtuigd dat we samen met Kathleen een aantal mooie, nieuwe projecten kunnen uitbouwen. En Kathleen ambieert momenteel geen carrière als schlagerzangeres", luidt het nog. Aanvankelijk zal KWAGGA vooral non-fictie uitgeven, maar met de actie 'sterauteur' hopen de oprichters ook fictieschrijvers aan te trekken.

13-04-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede?
Vrede?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Late_In_The_Night.jpg?t=1239538751


Vrede op aarde
we willen het zo graag
en eens zal het echt komen
maar wanneer is nog de vraag
 
Vrede is nog ver te zoeken
zolang er nog oorlogen zijn
en kogels mensen doden
in een wereld vol vennijn
 
Vrede, het klinkt zo mooi
we willen het zo graag geloven
maar zolang de mens niet verandert
zal het vuur van de oorlogen niet doven
 
Een betere wereld begint bij jezelf
want eens leggen ze de wapens neer
pas dan zal er vrede komen
en keert de rust op aarde weer.
 
Al zullen wij het niet meer meemaken.

13-04-2009 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
12-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer deelt complimenten uit via Twitter

John Mayer deelt complimenten uit via Twitter

Om Free Fallin te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
John Mayer heeft de smaak van het twitteren te pakken. De Amerikaanse zanger, die onlangs verschillende Nederlandse boodschappen achterliet op Twitter, heeft nu zijn jonge collega Demi Lovato via de online berichtenservice gecomplimenteerd met haar muziek.

'La La Land'
Mayer liet op zijn Twitterpagina weten dat hij het nummer 'La La land' van de 16-jarige Lovato in zijn hoofd had. Hij gaf daarbij aan dat niet erg te vinden. "Ik kies ervoor om het te zingen. Ik vind het een geraffineerd nummer." De eveneens bij Twitter aangesloten Lovato, wier debuutalbum 'Don't forget' in september uitkwam, reageerde gevleid op de boodschap van Mayer. "Dat is misschien wel het beste compliment dat ik heb gekregen. Heel erg bedankt", schreef ze.

Conversatie
De twee muzikanten raakten daarop verwikkeld in een conversatie waarin Mayer de zangeres onder meer adviseerde om de tijd te nemen voor het schrijven van nummers en nooit ergens spijt van te hebben. Ook schreef hij te verwachten dat de muzikale carrière van het meisje een succes wordt. "Jij gaat heel veel albums maken, dat weet ik zeker."

Nederlandse berichtjes
Eind vorige maand verschenen er opeens Nederlandstalige berichtjes op de Twittersite van de 32-jarige artiest. De spelfouten in de boodschappen leken erop te duiden dat hij Engelstalige berichten door een vertaalprogramma liet omzetten. Zo schreef hij onder meer: "Vandaag zal ik mijn fiets aan Internet cafe berijden en dan zal ik sommige hard suikergoed en een nieuwe nieuwe vulling voor mijn pen kopen."

Ex van Aniston
Verschillende media meldden onlangs dat de relatie tussen Mayer en actrice Jennifer Aniston beëindigd is omdat zij genoeg had van zijn Twitterverslaving. Hij zou meer aandacht aan het verzenden van berichtjes besteden dan aan haar.

12-04-2009 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Harrelson vergelijkt paparazzo met zombie

Woody Harrelson vergelijkt paparazzo met zombie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/woody-harrelson-1.jpg?t=1239538047
Woody Harrelson heeft de paparazzo met wie hij woensdag een aanvaring had, vergeleken met een zombie. De acteur maakte de vergelijking in een verklaring die hij gisteren naar buiten bracht over het incident. Hij grapt daarin dat roddelfotografen erg lijken op de hordes zombies waardoor hij wordt achtervolgd in zijn nieuwe film 'Zombieland'.

Opnamen afgerond
"Ik had net de opnamen van de film 'Zombieland' afgerond, waarin ik continu word aangevallen door zombies, en toen vloog ik naar New York, nog steeds met mijn personage in mijn hoofd", stelt hij. "Toen ik op het vliegveld aankwam met mijn dochter werd ik lastig gevallen door een paparazzo die ik daarop logischerwijs verwarde met een zombie."

Nek
De 47-jarige acteur duwde de camera van de fotograaf van entertainmentwebsite TMZ woensdag in zijn gezicht toen de man hem van het vliegveld naar zijn auto volgde. Ook zou hij het slachtoffer bij zijn nek hebben gegrepen. De politie onderzoekt het incident.

Anderhalf miljoen
In 2006 viel Harrelson ook al uit naar een paparazzo van TMZ. Dit slachtoffer diende vorig jaar een aanklacht tegen de acteur in. Hij eist een schadevergoeding van ruim anderhalf miljoen euro wegens mishandeling. 'Zombieland', over een door zombies overgenomen wereld, is vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen te zien

12-04-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig kindacteur krijgt doodstraf voor moord

Voormalig kindacteur krijgt doodstraf voor moord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/skylar-deleon.jpg?t=1239537819
Skylar Deleon is vrijdag in Californië veroordeeld tot de doodstraf. De nu 29-jarige voormalig kindacteur, die onder meer op 14-jarige leeftijd een rolletje speelde in de kinderserie Mighty Morphin Power Rangers, werd in oktober al schuldig bevonden aan de moord op een echtpaar in Arizona in 2004.

Koppel en man vermoord
Deleon vermoordde het gepensioneerde stel op hun boot. Nadat hij zich had voorgedaan als potentiële koper van het jacht, bond hij de man en vrouw tijdens een proefvaart vast aan het anker en gooide het overboord. Hun lichamen zijn nooit teruggevonden. Een jaar eerder bracht hij een man om het leven van wie hij ruim 37.000 euro stal.

12-04-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?

Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rechtvaardige-rechters.jpg?t=1239536987
Volgens schrijver Patrick Bernauw, die een aantal boeken rond de mysteries van het Lam Gods schreef, is er een zekere "rechtersmoeheid" ontstaan. 75 jaar na de diefstal van het paneel "De Rechtvaardige Rechters" is er een overload aan boeken en theorieën.

Weinig geïnteresseerden
Bernauw organiseerde vandaag ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de diefstal van het paneel uit de Sint-Baafskathedraal een speciale editie van het stadsspel rond de zoektocht de Rechtvaardige Rechters, maar veel geïnteresseerden leek dat niet te lokken. Een andere activiteit, "WaterZooi met Rechtvaardige Rechters", waarbij een op maat gemaakte kopie van het bewuste paneel zou worden geveild, moest zelfs worden afgelast wegens te weinig inschrijvingen.

Talloze boeken en theorieën
"Ik had wel meer verwacht", geeft Bernauw toe. Volgens hem is er bij de mensen een zekere "rechtersmoeheid" ontstaan: "Het ene na het andere boek wordt gelanceerd en om de zoveel tijd komt iemand met een nieuwe theorie... Er bestaat wel nog steeds een harde kern van een paar duizend mensen die nog steeds hevig op zoek zijn, maar de gewone mensen vinden het allemaal niet meer zo nodig".

12-04-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse schrijfster Corin Tellado overleden

Spaanse schrijfster Corin Tellado overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/corin-tellado.jpg?t=1239536667
De Spaanse schrijfster van bestsellers Corin Tellado, de meestgelezen hedendaagse Spaanstalige auteur, is gestorven. Ze overleed in Gijon op 81-jarige leeftijd aan een slepende ziekte. Corin Tellado, wiens werkelijke naam Maria del Socorro Tellado Lopez luidde, schreef 4.000 novellen, waarvan in totaal 400 miljoen exemplaren werden verkocht.

Populaire werken
Daarmee is ze in de Spaanstalige wereld de meestgelezen schrijfster sinds Miguel de Cervantes (1547-1616), de auteur van "Don Quijote". Ze schreef gemakkelijk leesbare liefdesverhalen, soms wel meer dan een per week. Met haar boeken streefde ze geen hoogstaande literaire ambities na. De verhalen waren in de omgangstaal geschreven en inhoudelijk gemakkelijk te begrijpen. Haar laatste boek maakte ze drie dagen voor haar dood af.

Debuut op haar negentiende
De zeemansdochter schreef haar eerste novelle op 19-jarige leeftijd. Naast romantische liefdesverhalen schreef ze ook kinder- en jeugdboeken en erotische verhalen onder het pseudoniem Ada Miller. Voor haar werk ontving ze vele onderscheidingen, vooral in haar geboortestreek Asturië in het noorden van Spanje

12-04-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe mee aan de Plezier-test en versla Eva Mendes

Doe mee aan de Plezier-test en versla Eva Mendes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/eva-mendes.jpg?t=1239536299µ
Waar beleef jij persoonlijk het meest plezier? Dat wil Magnum graag weten. Daartoe ontwierpen ze samen met psycholoog Alex Linley een test om je PQ te meten.

Net als bij een IQ-test is de gemiddelde score van de PQ-test 100. Scoor je hoger, dan ben je dus een echte pleziermaker. Net als de nieuwe Pleasure Ambassadrice, Eva Mendes. Zij haalde 160 op de PQ-test.

De hond Hugo
Haar grootste pleziertjes zijn haar hond en haar familie. "Mijn hond Hugo, een Mechelse herder, is een van de belangrijkste dingen in mijn leven. Hij geeft me elke dag opnieuw vreugde."

Wereldwijd onderzoek
Magnum nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de test via deze link. "Wij weten al dat chocolade een van de belangrijkste pleziertjes zijn voor de mens. Maar wij willen ook weten welke andere dingen in het leven hen plezier geven. Daarom voeren wij dit grootse wereldwijde onderzoek naar plezier", luidt het in een persbericht.

Profiel
De test bestaat uit verschillende soorten vragen zoals het rangschikken van je favoriete pleziertjes en enkele personaliteitsvragen. Aan de hand daarvan wordt dan je PQ bepaald en krijg je meer uitleg over je plezierprofiel.

De resultaten worden meteen getoond op een wereldkaart. Zo kom je bijvoorbeeld te weten dat vanille de meest populaire ijssmaak is ter wereld. (edp)

Test jezelf: klik hier.

12-04-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen komt eraan
Het is Pasen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Elisha_Cuthbert_060.jpg?t=1239453911

Pasen
 
Het is Pasen
dan zijn er paaseieren
ook de paashaas en de klokken
laten dan van zich horen
 
de kinderen zoeken dan weer lekker voort
tot ze niets meer vinden kunnen
en alles in een doos of mandje stoppen
en af en toe ook eentje opeten
 
ja de paashaas is weer van de partij
ook de paasklokken vliegen vrij
veel chocolade krijgen we dan weer
dat maakt de kindjes heel blij
 
Leve Pasen!

12-04-2009 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (10)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!