Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams en Take That schrijven boek

Robbie Williams en Take That schrijven boek

Om Feel te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Robbie Williams gaat samen met zijn voormalige bandmaatjes van Take That een boek schrijven. Dat meldt de Britse krant The Sun. De autobiografie bestaat uit twee boeken. In 'Then', zoals het eerste deel heet, worden herinneringen opgehaald aan vroeger. Het tweede boek, 'Now' genaamd, staat in het teken van het heden.

Volgens Jonathan Wild, manager van de groep, zijn de zangers erg verheugd over 'Then' en 'Now'. "Ze liepen al een tijd rond met het plan voor een boek", legt hij uit. "Belangrijk was wel dat de timing en het creatieve idee klopten."

Take That werd in 1990 opgericht. De Britse boyband bestond toen uit Robbie Williams, Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Zes jaar later gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Williams had de band de zomer daarvoor al verlaten, om een solocarrière te starten. Sinds 2005 timmert de groep weer aan de weg, weliswaar zonder Williams.

22-04-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Magnette steunt duurzame festivals

Minister Magnette steunt duurzame festivals

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/magnette.jpg?t=1240395334
Minister voor Duurzame Ontwikkeling Paul Magnette trekt 52.000 euro uit voor drie muziekfestivals die inspanningen leveren op het vlak van duurzame ontwikkeling. Hij wil zo alle organisatoren van festivals en andere evenementen aansporen dezelfde weg in te slaan.

Mano Mundo
De PS-minister besliste om drie festivals die nu al een duurzaamheidsaanpak voorstaan een duwtje in de rug te geven. Het gaat om het Antwerps festival Mano Mundo (16.000 euro), Couleur Café (20.000 euro) en het Pacrock Festival dat in Pont-à-Celles in Henegouwen plaatsvindt (16.000 euro). Met de subsidies wil Magnette in de sector een dynamiek op gang brengen. De organisatoren van de drie festivals dienen in het najaar een evaluatie te maken en met de opgedane knowhow kunnen de andere organisatoren dan aan de slag.

Site
"Wij stellen vast dat steeds meer organisatoren events in het leven te roepen die eerbied hebben voor het leefmilieu. Maar vandaag bestaat er geen structuur die hen kan helpen om de goede dienstverleners te vinden. Mijn doel is het aanbod en de vraag beter op elkaar af te stellen", stelt Magnette. Het socialistische regeringslid heeft de vzw ExposantD gevraagd een internetsite uit te werken die moet dienen als platform voor de sector. De site moet een leidraad vormen voor wie de weg van duurzaamheid wil inslaan.

22-04-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman laat hand- en voetafdruk achter in Hollywood

Hugh Jackman laat hand- en voetafdruk achter in Hollywood

http://img14.imageshack.us/img14/4417/hughjackmani.jpg
De Australische acteur Hugh Jackman heeft zijn hand- en voetafdrukken achtergelaten in Hollywood. Ze schitteren naast die van filmlegendes zoals Humphrey Bogart, John Wayne, Bette Davies en Marilyn Monroe.

Ook schoenafdruk
De 'meest sexy man ter wereld' drukte zijn handen en schoenen gisteren in een bad verse cement in Grauman's Chinese Theatre, een van de historische filmzalen in hartje Hollywood. In het theater, een populaire trekpleister voor toeristen, werden van 1944 tot 1946 de Oscars uitgereikt, nu gebeurt dat bij de 'buren' in het Kodak Theatre. De 40-jarige Jackman was tijdens de Oscaruitreiking in februari genomineerd in twee categorieën.

Promotie
De acteur reist de wereld momenteel rond voor de promotie van zijn nieuwste actieprent 'X-Men Origens: Wolverine', waarin hij de hoofdrol vertolkt. De film draait vanaf eind deze maand in onze zalen.
Jackman is ook bekend van films als 'Australia' met Nicole Kidman, 'The Prestige' en 'Scoop' van Woody Allen.

22-04-2009 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jade Goody krijgen nieuw drama te verwerken

Kinderen Jade Goody krijgen nieuw drama te verwerken

http://img24.imageshack.us/img24/1488/jadegoodycgd.jpg
Jade Goody verloor vorige maand haar strijd tegen kanker.

De rampspoed ten huize Jade Goody houdt maar niet op. Nu heeft de overgrootvader van haar kinderen zelfmoord gepleegd omdat hij de familie niet langer tot last wilde zijn. Net als de 'Big Brother'-ster kreeg Jack Smith af te rekenen met kanker.

Pistool
Smith is de opa van Jeff Brazier, de man die haar twee kinderen schonk. Hij werd dood teruggevonden in zijn tuin, in een tent waar Bobby en Freddie vaak kwamen spelen. Naast zijn lichaam lag een pistool en in de keuken werd een afscheidsbrief gevonden. Het was Jeffs moeder Janette die de akelige ontdekking deed.

Mond- en keelkanker
De gepensioneerde brandweerman kreeg niet zolang geleden het ontstellende nieuws dat hij mond- en keelkanker had. Hij vreesde dezelfde pijnlijke weg op te zullen gaan als zijn vrouw, die jaren geleden ook al stierf aan de vreselijke ziekte. "Ik kan die tumoren niet meer aan, het spijt me. Vertel niets aan Jeff, laat hem zijn reis in Australië afwerken", stond er onder meer in de afscheidsbrief te lezen.

"Zware klap"
Brazier had zijn zonen na de dood van hun moeder meegenomen op vakantie, kwestie van hun zinnen te verzetten. Nu staat het trio dus weer een nieuwe klap te wachten. "Dit gaat heel zwaar aankomen voor Jeff", weet zijn andere grootvader. "Hij ging op reis om de kinderen de begrafenis van hun moeder te besparen, en nu dit weer. Bobby en Freddie zullen er ook kapot van zijn. Ze kwamen vaak thuis bij Jack om in de tuin te spelen en kregen heel wat cadeautjes van hem."

De kinderen zullen het droevige nieuws niet meteen te horen krijgen. "We gaan hen tijd geven om eerst de dood van hun moeder te verwerken. Ze zijn nog heel jong en hebben de laatste weken al meer dan genoeg pijn moeten verdragen", aldus een woordvoerster.

22-04-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mia Farrow in hongerstaking voor Darfoer

Mia Farrow in hongerstaking voor Darfoer

http://img25.imageshack.us/img25/1517/miafarrow.jpg
Mia Farrow voert al lang strijd tegen de genocide in Darfoer.

De Amerikaanse actrice Mia Farrow, bekend van de film "Rosemary's Baby", gaat uit solidariteit met de inwoners van de Soedanese crisisregio Darfoer in hongerstaking. Farrow zal vanaf 27 april enkel nog water drinken, zegt de 64-jarige Unicef-ambassadrice op haar website.

"Ik doe dit uit solidariteit met de onschuldige mannen, vrouwen en kinderen in Darfoer die onnodig sterven door honger, dorst en ziektes. Dit is een uiting van mijn verontwaardiging over een wereld die lijdzaam toekijkt."

Volgens de Verenigde Naties zijn in Darfoer meer dan een miljoen vluchtelingen in levensgevaar, sinds de regering 16 hulporganisaties uit het land heeft gezet. "Als ik mijn hongerstaking niet meer kan voortzetten, hoop ik - voor Darfoer - dat anderen mijn plek willen innemen om uiteindelijk vrede en gerechtigheid te verkrijgen voor die mensen in Darfoer", voegt Farrow nog toe.

22-04-2009 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Bale vervangt Brad Pitt in 'The Fighter'

Christian Bale vervangt Brad Pitt in 'The Fighter'

http://img4.imageshack.us/img4/7161/christianbalep.jpg
De Britse acteur Christian Bale, bekend van 'The machinist' en 'The Dark Knight', vervangt Brad Pitt in het boksdrama 'The Fighter'. Darren Aronofsky regisseert de prent niet langer, dat doet David O. Russell ('Three Kings') nu. Een reden voor de wissel werd niet gemeld door het vakblad Variety.

De titelrol van bokskampioen 'Irish' Micky Ward blijft wel in handen van Mark Wahlberg. De opnames voor de film starten in juni.

Beginnende boksjaren
Bale speelt Dick Eklund, de halfbroer en trainer van de bokser.
Het verhaal zoomt in op de beginnende boksjaren van beide kemphanen op de straten van Lowell (Massachusetts) tot Micky's triomfantelijke zege in de kamp in Londen om de wereldtitel bij de lichtgewichten.

Drugs en andere delicten maken een einde aan de carrière van halfbroer Eklund. Nadat hij uit de gevangenis wordt ontslagen, wordt hij trainer en mentor van Ward.

22-04-2009 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het doet pijn
Het doet pijn.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kim-kardashian-1.jpg?t=1240315686

Het doet pijn..
Pijn jou zo te zien,
Zo nietig en klein en toch zo vol van jezelf
Kon ik je maar even vasthouden
Je even vertellen dat alles goed zal komen
Als ik dat zou doen..
Zou je me dan geloven?
Of zou je me uitlachen en verdergaan waar je mee bezig bent?
Ik zal het niet zeggen,
Ik zal het je laten merken
En dan zal je zien dat ik gelijk hebt
Dat er betere dingen zijn als dit
Dat niet alle mooie kapot hoeft te gaan
Want dat is wat ik zeker weet
En als ik de mogelijkheid krijg zal ik je helpen
Graag zelfs.
Laat mij diegene zijn die jou aan geluk kan helpen
Puur geluk..
Nog even doorzetten
Even doorbijten
En je bent er

22-04-2009 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
21-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is nieuwe muze van Burberry

Emma Watson is nieuwe muze van Burberry

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/emma-watson.jpg?t=1240315035
'Harry Potter'-actrice Emma Watson zal volgens geruchten het nieuwe gezicht zijn voor de aankomende herfst-wintercampagne van modemerk Burberry. Dat meldt Womens Wear Daily.

Emma Watson is een goede kandidaat voor de opdracht. De actrice is steeds vaker te vinden op modefeestjes, bij shows van onder meer Chanel en ze is te zien in modebladen zoals Teen Vogue. Ook is de actrice het gezicht van het parfum 'Coco Mademoiselle' van Chanel.

Burberry wil het nieuws evenwel nog niet bevestigen. De woordvoerder liet weten dat de plannen voor de campagne nog niet afgegrond zijn.
Wanneer het modemerk besluit met Watson in zee te gaan, is het onwaarschijnlijk dat zij alleen in de campagne zal verschijnen. Burberry heeft een geschiedenis van groepscampagnes.

21-04-2009 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz scheert zich kaal

Cameron Diaz scheert zich kaal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/cameron-diaz.jpg?t=1240314675
Cameron Diaz scheert zich kaal in de nieuwe film 'My Sister's Keeper'. Camerons personage doet dat uit solidariteit met haar dochter, die haar haar verloor na een behandeling voor leukemie.

De film, met naast Diaz ook Jason Patric en Alec Baldwin, wordt eind juni in de zalen verwacht.

21-04-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplichters kopen huizen en auto's op naam van Courtney Love

Oplichters kopen huizen en auto's op naam van Courtney Love

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/courtney-love.jpg?t=1240314513
Courntey Love daagt oplichters voor de rechter die ze ervan beschuldigt een kantoorcomplex voor 290 miljoen dollar te hebben gekocht in naam van zichzelf en Kurt Cobain.

750 miljoen dollar
Love onthulde eerder deze maand al dat ze van 45 miljoen dollar cash geld en nog eens 705 miljoen dollar onroerend goed werd beroofd. In een rechtszaak eist ze het geld terug van de bemiddelaar aan wie ze het beheer van haar fortuin toevertrouwde. Nirvana-voorman Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord.

Tientallen kredietkaarten
Intussen komt de ware omvang van de fraude aan het licht: tientallen kredietkaarten werden aangevraagd op naam van Love, en de oplichters kochten in naam van het koppel ook verscheidene huizen en auto's en zelfs een wellnesscentrum.

Al sinds 2003
Courtney beweert dat ze de verdachte transacties niet in de gaten had omdat ze "er niet met haar gedachten bij was". De oplichting begon al in 2003, maar de 44-jarige zangeres ontdekte pas hoe erg het met haar fortuin gesteld was nadat ze een team advocaten, onderzoekers en boekhouders inhuurde.

"Courtney heeft gemerkt dat het geld verdwenen was toen er werkelijk niets meer over was. Er zijn vele miljoenen vermist. We hebben al dertig miljoen kunnen opsporen, maar er is meer. Er is een web van huizen die werden gekocht om geld wit te wassen. Tot een waarde van vijfhonderd miljoen", zo verklaarde de advocate van Love eerder dit jaar.

21-04-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Chan: "Mijn uitspraken werden uit hun verband gerukt"

Jackie Chan: "Mijn uitspraken werden uit hun verband gerukt"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jackie-chan-1.jpg?t=1240314251
Jackie Chan beweert dat zijn uitspraken over vrijheid, die afgelopen weekeinde voor ophef hebben gezorgd, uit hun verband zijn gerukt. Zijn woordvoerder zei gisteren dat dit met opzet is gedaan door mensen die er een eigen agenda op nahouden.

"Chinezen hebben controle nodig"
De in Hongkong geboren Chan had op een bijeenkomst van zakenlui in het zuiden van China gezegd: "Ik begin steeds meer te geloven dat wij Chinezen controle nodig hebben. Als we te veel vrijheid hebben, doen we alleen nog maar wat we willen." Voorts stelde hij dat de vrijheid die inwoners van Hongkong en Taiwan genieten daar voor 'chaotische' samenlevingen zorgt.

Taiwan en Hongkong woedend
De uitspraken werden genegeerd door de Chinese staatspers, maar wel opgepikt door nieuwsorganisaties uit Taiwan en Hongkong en zorgden daar voor woedende reacties van politici.

"Alleen in entertainmentindustrie"
De woordvoerder van de 55-jarige Chan zegt nu dat de filmster alleen doelde op vrijheid in de entertainmentindustrie, nadat hem was gevraagd uit te weiden over filmcensuur in China. Maar een bij de bijeenkomst aanwezige verslaggever van het Amerikaanse persbureau Associated Press wijst erop dat Chan direct voorafgaand aan de gewraakte uitspraken nog sprak over China als land, en niet specifiek over de entertainmentindustrie.
Over China's communistische systeem en de geleidelijke hervorming daarvan zei Chan toen: "Zeker, we hebben een geschiedenis van vijfduizend jaar. Maar ons nieuwe land is er pas zestig jaar, en de hervormingen pas dertig. Het is daarom lastig ons land met andere landen te vergelijken. In de tien jaar dat Hongkong terug is bij China, krijg ik steeds meer het gevoel dat ik niet zeker weet of het goed is om vrijheid te hebben."

Open brief van wetenschappers
Ondertussen groeit de kritiek op Chan. Maandag schreef een groep wetenschappers een open brief waarin stond dat Chan niet begrijpt hoe kwetsbaar vrijheid is, "ook al heeft Hongkong jou de mogelijkheden geboden om een internationale actieheld te worden". Op de internetgemeenschap Facebook is een groep gestart die pleit voor Chans verbanning naar Noord-Korea.

Chan geniet in China een grote populariteit. De afgelopen jaren heeft hij zijn land niet meer openlijk bekritiseerd. Twintig jaar geleden leverde hij nog felle kritiek op de Chinese regering, na het gewelddadige neerslaan van de protesten op het Plein van de Hemelse Vrede in Peking.

21-04-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis vijf jaar stil door broedervete

Oasis vijf jaar stil door broedervete

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Tot 2014 zal Oasis geen nieuw album meer opnemen. Noel Gallagher heeft immers nog maar eens de buik vol van zijn broer Liam. Noel wil na de huidige wereldtournee vijf jaar pauze nemen. Volgens Noel is Liam niet genoeg toegewijd.

Onafgewerkte nummers
"Er liggen nog twee schitterende nummers van de vorige plaat die we moeten afwerken. Maar nee, Liam moest zo nodig even gaan trouwen. Daar krijg ik het schijt van. Op beide nummers hebben we een koor van vijftig man. Als een album zo weinig betekent voor hem, doet dat voor mij de deur dicht. Dat hij oprot. Tegen de tijd dat we nog eens een album maken, zullen we allemaal vijf jaar ouder zijn".

Grof, arrogant en lui
Noel stapte in 2000 uit de Oasis-tournee nadat zijn broer had betwijfeld of Noel wel echt de vader was van zijn dochter Anais met Meg Matthews. Noel heeft een zoon van negentien maanden met zijn nieuwe vriendin, Sara MacDonald. "Liam heeft mijn zoontje nog niet eens gezien, enkel op foto's. Mocht hij je aanspreken zoals hij mij en mijn gezin aanspreekt, je zou hem niet in je huis laten. Hij is grof, arrogant, intimiderend en lui. Hij is als een man met een vork in een wereld van soep".

21-04-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle heeft man in huis

Susan Boyle heeft man in huis

Om Cry Me A River te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Fans van 'Britain's Got Talent'-revelatie Susan Boyle keken vreemd op toen ze bij de nieuwbakken ster in Blackburn aanbelden voor een handtekening. In plaats van Boyle stond daar immers een man voor hun neus. Had de plotse roem de zangeres al meteen een relatie bezorgd?

Dat bleek niet het geval. De mysterieuze man blijkt een medewerker van het tv-programma, en woont momenteel bij Boyle in om handtekeningenjagers en opdringerige fans af te wimpelen, meldt The Sun.

21-04-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian knalrood na dutje in de zon

Kim Kardashian knalrood na dutje in de zon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kim-kardashian.jpg?t=1240313118
Kim Kardashian is op vakantie in Mexico ingedommeld tijdens het zonnen. De reality tv-ster is knalrood verbrand, en tot overmaat van ramp droeg ze een - enorme, dat spreekt voor zich - zonnebril, waardoor de helft van haar gezicht nog bleek ziet...

"Ik draag nooit meer een zonnebril tijdens het zonnen," jammert de 28-jarige brilbeer op haar blog.

21-04-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels fleurt weer op in armen Franky

Eva Pauwels fleurt weer op in armen Franky

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/eva-pauwels.jpg?t=1240312842
Eva Pauwels is op de Kaapverdische Eilanden eindelijk tot rust gekomen. De ex-vrouw van Jacques Vermeiren vertoefde er in het gezelschap van Franky, "een zeer goede vriend". "Franky is net als ik alleen. We hebben al veel meegemaakt waardoor we elkaar overeind hielden in periodes van miserie. We hebben een innige vriendschap", zegt Pauwels in Dag Allemaal.

"Hoewel we alleen maar vrienden zijn, was er toch tijd voor romantiek. We keken samen naar de ondergaande zon en knuffelden elkaar. Een relatie? Ik heb mijn buik vol van relaties, ik laat niemand meer toe in mijn leven. Laat mij maar fladderen en vrijgezel zijn. Ik heb ademruimte nodig", beweert de blonde vamp, die tegenwoordig alleen nog in het weekend voor haar zoon en dochter zorgt. "Nu zijn ze in de week bij Jacques en kan ik op het einde van de week de aandachtige mama spelen."

21-04-2009 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sotheby's veilt unieke peperdure diamant

Sotheby's veilt unieke peperdure diamant

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sotheby.jpg?t=1240312628
Op 12 mei veilt Sotheby's een unieke diamant in het Zwiterse Genève. Wie interesse heeft, zal wel diep in de geldbuidel mogen tasten. De diamant moet immers om en bij de 8,5 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) in het laatje brengen.

Prijzig? Dat wel, maar het juweeltje is dan ook een zeldzame 7.03-karaats blauwe diamant, die bovendien perfect helder is. De diamant werd vorig jaar teruggevonden in een diamantmijn het Zuid-Afrikaanse Pretoria.

21-04-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay wil strippen in show van Mel B.

Lindsay wil strippen in show van Mel B.

http://img4.imageshack.us/img4/5452/lindsaylohanz.jpg
Lindsay Lohan wil strippen in de 'Peep Show' waarmee Mel B. hoge ogen gooit in Las Vegas. Lindsay ging naar de première kijken van de burlesque productie en wil in de show de rol overnemen van Kelly Monaco. Zo wil Lindsay haar carrière niet leven inblazen.

Langer dan drie maanden
Het voorbije weekend had Lindsay een meeting met de regisseur van de show. Monaco wil terug naar de tv-show 'General Hospital' en zo zou Lindsay haar rol kunnen overnemen. De show heeft zoveel succes dat Mel B. haar contract van drie maanden wil verlengen.

Van timide meisje tot sexy vrouw
"Als ze me een redelijk bod doen, stap ik in de show", verklaarde Linsday. Ze zou dan de rol vertolken van Bo Peep, een timide meisje dat door Peep Diva (de rol van Mel B.) wordt getransformeerd in een zelfverzekerde, sexy vrouw.

Holly Madison en Brooke Burke
Lindsay is niet de enige die staat te trappelen om naast Mel B uit de kleren te gaan. Ook Holly Madison, de Playmate en ex-vriendin van Hugh Hefner, en Charlie Sheens vrouw Brooke Burke maken kans op de rol.

21-04-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap
Vriendschap


http://img10.imageshack.us/img10/6038/anouk460.jpg

Je streelt zacht door mijn haren
sla je armen om mij heen
jij bent de bron van al mijn liefde
en de reden van mijn bestaan
Je bent het water
als ik dorst heb...
Jij bent mijn schouder
als ik eenzaam ben...
Jij bent de hoop
waar ik mij aan koester...
Maar bovenal
ben jij mijn vriendin...

21-04-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalfjarige te duchten concurrent voor Susan Boyle

Twaalfjarige te duchten concurrent voor Susan Boyle

Om Shaheen Jagergholi te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Susan Boyle krijgt te duchten concurrentie in de talentenshow 'Britain's Got Talent'. Dit weekend liet een 12-jarige schooljongen de jury stomverbaasd achter.

Ruim 13,5 miljoen Britten, twee miljoen meer dan vorige week met de zingende huisvrouw Susan Boyle, zagen hoe Shaheen Jafargholi met de vertolking van 'Who's Loving You' van de Jackson Five het publiek op de banken kreeg.

Tweede keuze
Toch verliep het optreden niet vlekkeloos. Zo bracht Shaheen eerst zijn lievelingsnummer 'Valerie' van Amy Winehouse ten gehore. Dit tot groot ongenoegen van jurylid Simon Cowell, die de jongen vroeg zijn tweede keuze te zingen omdat hij het liedje niet bij de scholier vond passen. Toen hij vervolgens het nummer van Michael Jackson inzette, was de jury snel overtuigd.

Doorgestoken kaart?
Critici beweren dat het optreden doorgestoken kaart is. Dit omdat Jafargholi al jaren in een muscial vol liedjes van Michael Jackson speelt. Ook zou het wel heel toevallig zijn dat het bandje met de muziek van het nummer meteen klaarstond. Volgens het programma is het echter normaal dat mensen die auditie doen een tweede nummer achter de hand hebben.

20-04-2009 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk, The Scabs en Orbital op Lokerse Feesten

Anouk, The Scabs en Orbital op Lokerse Feesten

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Rockacts Anouk, The Scabs en Valentine + Terry Brock zijn enkele van de nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2009. Zij zullen op 2 augustus op het podium van het tiendaagse stadsfestival staan.

Op donderdag 6 augustus treden met Orbital, Digitalism, Etienne De Crecy en het Belgische Nid and Sancy vooral namen uit de electro- en dancescene aan.

Eerder al werden voor 8 augustus Simple Minds en Ultravox aangekondigd voor de 35ste editie van het festival.

20-04-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!