Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle zingt weer de pannen van het dak

Susan Boyle zingt weer de pannen van het dak

Om Whistle Down The Wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Susan gaat verrassend vlot om met de plotse media-aandacht.

Susan Boyle heeft haar klok van een stem nog eens bovengehaald. Op het Amerikaanse nieuwsnetwerk MSNBC zong de talentrijke huisvrouw voor presentatrice Monica Novotny een vlekkeloze versie van 'Whistle down the wind', het musicalliedje van Andrew Lloyd Webber dat ze allicht ook in de volgende ronde van de talentenshow 'Britain's Got Talent' ten berde zal brengen.

"Amuseer me geweldig"
"Zelfs in mijn stoutste dromen had ik nooit verwacht dat zoiets iemand als mij kon overkomen", aldus de Schotse sensatie over haar plotse sterrendom. "Ik amuseer me geweldig. Ik zat via de telefoon zelfs al in de show van Larry King. Ik vond hem heel leuk, professioneel en grappig. Hij bracht me vaak aan het lachen. Moet je je voorstellen: vóór deze week had ik zelfs nog niet gehoord van al deze shows."

"Bedankt iedereen"
En nu wacht Oprah Winfrey. "Het zou onbeleefd van me zijn om die uitnodiging af te slaan. Iedereen heeft wel al eens van haar gehoord, ze is een dame die er staat."

Het enige nadeel van haar plotse beroemdheid is misschien wel dat haar armen zeer doen van zoveel handtekeningen te moeten zetten. "Maar daar trek ik me niets van aan. Bedankt iedereen uit het diepste van mijn hart. Echt fantastisch wat jullie allemaal voor mij doen. Ik beloof dat ik in het vervolg van de wedstrijd mijn best zal blijven doen, dus blijven duimen voor mij."

23-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna leeft weer samen met Chris Brown

Rihanna leeft weer samen met Chris Brown

Om Umbrella te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Rihanna leeft opnieuw samen met Chris Brown. Na alle heisa van de voorbije maanden doet het stel er wel alles aan om hun opgefriste relatie uit de schijnwerpers te houden. "Ze hebben intussen weer een paar keer met elkaar geslapen", aldus een vriend van de zangeres in de 'Chicago Sun Times'. "Jammer genoeg wil Rihanna hem nog steeds en heeft ze tegen ons verteld dat we daar maar moeten mee leren leven."

Brown sloeg, beet en wurgde zijn vriendin op 8 februari tot ze bewusteloos raakte. Als de opvliegende rapper veroordeeld wordt, riskeert hij vier jaar cel.

Geen relatie met Lakers-ster
Ondanks een korte verzoening net na de afranseling laste het paar een bezinningsperiode in. Deze week ging het gerucht zelfs nog dat Rihanna aanpapte met Andrew Bynum, maar de ster van de LA Lakers maakte snel duidelijk dat er tussen hen enkel een hechte vriendschap bestaat.

Rihanna zou ook van plan zijn om vanaf september een tournee doorheen Noord-Amerika te maken. "Rihanna wil als 'verrassingsact' enkele sterke vrouwen rond zich verzamelen. Van deze tournee moet 'girl power' afstralen", aldus een bron.

23-04-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te slanke Lindsay Lohan wil "enkel voor de lol" strippen

Te slanke Lindsay Lohan wil "enkel voor de lol" strippen

http://img4.imageshack.us/img4/281/lindsaylohanl.jpg
Lindsay Lohan wil voor de lol wel eens strippen in een burlesque show. "Een keertje meespelen lijkt me wel leuk, maar niet meer dan dat", aldus de actrice. Ze ontkent dan ook dat ze de hoofdrol van 'Peepshow', een stomend spektakel waarin ex-Spice Girl Mel B schittert, op het oog heeft. "Ik zat wel in de zaal tijdens de openingsshow zaterdag in Las Vegas, maar meer is er niet aan de hand", beweert ze. Aan haar vrienden zou ze echter verteld hebben dat ze de rol van Bo Peep best zou zien zitten als daar het nodige geld tegenover staat. In de show is Bo Peep een verlegen meisje dat door Mel B omgetoverd wordt tot een seksvamp.

Volgens een bron zien de producers het toch zitten om Lohan een kans als sexy verleidster te gunnen. "Maar ook Hugh Hefners ex Holly Madison en Brooke Burke maken een serieuze kans", aldus een bron.

Lindsay wordt vandaag nog geïnterviewd door Ellen DeGeneres, haar eerste tv-optreden sinds haar relatie met Samantha Ronson op de klippen gelopen is. Die breuk lijkt ook fysieke sporen na te laten: op foto's die gisteren genomen werden, lijkt de actrice slanker dan ooit. Verscheidene bronnen beweren dan ook dat 'la Lohan' af te rekenen heeft met een eetstoornis.

23-04-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander de Buisonjé vraagt vriendin Sophie ten huwelijk

Xander de Buisonjé vraagt vriendin Sophie ten huwelijk

Om zij geloofd in mij te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Xander de Buisonjé gaat trouwen met zijn vriendin Sophie. De 35-jarige zanger ging vandaag op de knieën voor de blondine.

Het stel, dat al ruim een jaar samen is, leerde elkaar kennen via een gezamenlijke vriend. Op Valentijnsdag zei De Buisonjé dat hij de ware heeft gevonden. "Bij haar kom ik thuis en durf ik helemaal mezelf te zijn", klonk het.

In 2002 was de ex-Volumiazanger verloofd met presentatrice Wendy van Dijk. Dat huwelijk werd vlak voor de grote dag afgeblazen, nadat De Buisonjé bekende dat hij vreemd was gegaan. Van Dijk en De Buisonjé hebben samen een zoontje, Sem. Wanneer de zanger met Sophie in het huwelijksbootje stapt, is nog niet bekend.

23-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekverkoop zakt verder in elkaar

Muziek verkoop zakt verder in elkaar

Om Coldplay te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Coldplay had in 2008 de best verkochte plaat op zak.

De omzet uit muziekverkopen is vorig jaar met 8 procent afgenomen ten opzichte van 2007, tot ruim 14 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van de internationale vereniging van platenmaatschappijen IFPI.

In de Verenigde Staten daalde de omzet in 2008 het hardst, met 19 procent. In Europa ging het om 6 procent. De verkoop van muziek op schijf nam vorig jaar wereldwijd met 15 procent af, tot 10,6 miljard euro.

Eerder bleek uit cijfers van de IFPI dat Coldplays album 'Viva la vida or death and all his friends' het best verkochte album van 2008 was. In totaal kochten 6,8 miljoen mensen de plaat vorig jaar.

23-04-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader wilde 'Slumdog'-ster niet verkopen

Vader wilde 'Slumdog'-ster niet verkopen

http://img5.imageshack.us/img5/936/rubina.jpg
De vader van de 9-jarige 'Slumdog millionaire'-actrice Rubina Ali lijkt niet te hebben geprobeerd het meisje te verkopen. "Tot nu toe is er geen bewijs van enig misdrijf, er is geen klacht ingediend en er is geen sprake van een arrestatie", zegt een Indiase politieagent tegenover de Britse persdienst Reuters.

Dinsdag werd bekend dat de Indiase politie een onderzoek startte naar Rafiq Qureshi, de vader van de jonge actrice. Volgens de Britse tabloid News of the World wilde hij zijn dochter verkopen voor ruim driehonderdduizend euro. De moeder van het meisje stapte naar de politie, die nu stelt dat er geen bewijs is. Qureshi heeft het verhaal ook ontkend.

23-04-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irisfeest viert 20 jaar Brussels gewest

Irisfeest viert 20 jaar Brussels gewest

Om Arid te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Onder meer Arid concerteert op het Paleizenplein.

Het Irisfeest op 8, 9 en 10 mei wordt dit jaar nog feestelijker dan normaal. Het Brussels gewest blaast dit jaar immers 20 kaarsjes uit.

Adamo en Arid op het Paleizenplein
Een eerste reeks concerten vindt plaats op zaterdag 9 mei op het Paleizenplein, met onder meer Adamo, Renan Luce, Stanislas, Maurane, Cali, Lio en Saule. De avond wordt afgesloten met vuurwerk.

Een tweede concert sluit de festiviteiten op zondag 10 mei af op hetzelfde plein met Starving, Arid et BB Brunes.

Daarnaast kunnen de Brusselaars genieten van straatfeest onder meer op het Koningsplein en de Grote Markt. In de Lombardstraat opent het Brussels parlement de deuren voor het grote publiek.

Autoloze zondag
Ook de week voordien zijn er al verschillende culturele evenementen, waaronder conferenties over de geschiedenis van Brussel en de inhuldiging van de grootste stripplaat ter wereld (23 op 30 meter) op de Grote Markt. Zondag 10 mei is eveneens Autoloze zondag in de hoofdstad.

Het Irisfeestconcert lokte in 2008 zowat 20.000 mensen. Voor het straatfeest kwamen vorig jaar 70.000 mensen opdagen en 7.000 anderen bezochten het Brussels parlement.

23-04-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John neemt afscheid van Las Vegas

Elton John neemt afscheid van Las Vegas

Om Your Song te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Elton John heeft gisteravond na vijf jaar afscheid genomen van Las Vegas. De 62-jarige zanger trad sinds februari 2004 op in het befaamde casino Caesars Palace, en gaf uiteindelijk 241 shows. "Ik heb van elk moment genoten", vertelde John bij zijn laatste show. Een vaarwel hoeft dat nog niet te zijn. John hintte bij zijn afscheid meteen op een comeback.
De Britse zanger speelde zijn 'Red Piano'-show op het podium waar ook Celine Dion, Bette Midler en Cher hun Vegas-shows verzorgden. "Misschien zijn de Village People de volgende", grapte hij.

23-04-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Lucy voor Novastar-zanger Joost Zweegers

Dochter Lucy voor Novastar-zanger Joost Zweegers

Om Because te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Nederlands-Belgische artiest Novastar is vader geworden van een dochtertje, Lucy. "Het is een geweldig gevoel", zei de singer-songwriter op Q-music.

Eerste vadernacht
Novastar, die in het echt Joost Zweegers heet, bracht de voorbije nacht in het ziekenhuis door. "Ik heb een eerste vadernacht achter de rug, namelijk niet slapen", grapte hij.
Novastar is bekend van hits als 'Wrong', 'Because' en 'Waiting So Long'. Volgende maand staat hij op Pinkpop.

23-04-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspelers 'Slumdog Millionaire' ook écht koppel

Hoofdrolspelers 'Slumdog Millionaire' ook écht koppel

http://img4.imageshack.us/img4/5888/slumdogmillionaireyfm.jpg
Dev Patel en Freida Pinto, die in de Oscarwinnende film 'Slumdog Millionaire' een jeugdromance beleven, lijken ook in het echte leven een koppel. De twee werden kussend gespot tijdens een romantische date in Israël.
De acteurs hebben al vaak ontkend dat ze een koppel vormen, zelfs nadat hun co-ster uit de film Anil Kapoor dat had onthuld.

Kapoor, die in de film de corrupte presentator van een tv-show speelt, zei onlangs: "Als ik die twee ontmoet, voel ik dat er iets gaande is. Ik denk dat dit het begin van iets moois is. Ze zien er zeer goed uit samen".
Pinto (24) haastte zich om te ontkennen dat ze een relatie heeft met de 18-jarige Patel. Maar de Britse tiener vloog onlangs naar Tel Aviv om er Pinto te bezoeken op de set van haar nieuwe film 'Miral', en de twee zagen er heel verliefd uit tijdens een diner.

23-04-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole is meest sexy vrouw ter wereld

Cheryl Cole is meest sexy vrouw ter wereld

Om Girls Aloud te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Volgens de lezers van het Britse mannenblad FHM is Girls Aloud-zangeres Cheryl Cole de meest sexy vrouw op deze aardkloot. De echtgenote van voetbalster Ashley Cole verslaat daarmee Megan Fox, die vorig jaar de sexy-lijst aanvoerde.

Britney sterkste stijger
In 2008 eindigde Cheryl, die een solocarrière uitbouwt en daarvoor Mika en de songschrijvers achter Whitney Houston heeft ingehuurd, slechts zevende in de poll. De sterkste stijger is echter Britney Spears, die vorig jaar tevreden moest zijn met een 31ste plaats en nu op de vierde plaats prijkt, na Jessica Alba.

Dat heeft Britney aan haar fans te danken, die een online campagne opzetten om haar een plaats in de toptien te garanderen.

Blootmodel en nieuwkomers
Blootmodel Keeley Hazell zakt twee plaatsen en er zijn twee nieuwkomers in de toptien: actrice Anna Friel en 'Slumdog Millionaire'-ster Freida Pinto.

Revolutie
Hoofdredacteur van FHM Chris Bell: "Het was een revolutionair jaar in onze tophonderd. Oude favorieten als Jennifer Lopez en Cameron Diaz moesten de duimen leggen voor een nieuwe generatie vrouwelijk schoon".

Bijna tien miljoen lezers van FHM namen deel aan de wereldwijde online poll. (lb)

1. Cheryl Cole
2. Megan Fox
3. Jessica Alba
4. Britney Spears
5. Keeley Hazell
6. Adriana Lima
7. Elisha Cuthbert
8. Kristin Kreuk
9. Anna Friel
10. Freida Pinto

23-04-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ademloos
Ademloos


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michelle_rodriguez_1.jpg?t=1240397314


verdrinken
aan je
warme mond
oneidig diep

innig zijn
de kussen
smeltend
in ons hart

dromend
ruik ik
liefde
in je huid

mijn adem
liefste
stokt

23-04-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
22-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugo Matthysen geveld door longontsteking

Hugo Matthysen geveld door longontsteking

Om The Clement Peerens te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B
.


.
Hugo Matthysen, columnist, komiek en voorman van het doldrieste Clement Peerens Explosition, kampt met een venijnige longontsteking en zal wellicht enkele weken buiten strijd zijn.

Daardoor worden enkele concerten afgelast of verplaatst. Dat is het geval voor het concert van donderdag 23 april in Trix in Antwerpen (verplaatst naar 7 oktober), van vrijdag 24 april in de Gentse Handelsbeurs (verplaatst naar 16 oktober), van 25 april in Wuustwezel, 1 mei in Brugge, 2 mei in Weerde, 8 mei in Herent. Voor de afgelaste concerten wordt momenteel druk naar vervanging gezocht.

Wanneer CPEX precies terug actief zal zijn, is op dit moment nog onzeker. Meer info op de website van CPEX.

22-04-2009 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Rodriguez ruziet met stripper

Michelle Rodriguez ruziet met stripper

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michelle-rodriguez.jpg?t=1240396949
Tijdens het vierdaagse huwelijksfeest van haar manager kreeg Michelle Rodriguez het aan de stok met een ingehuurde mannelijke stripper. Figuurlijk.

Manager Giancarlo Chersich trad in het huwelijk met de Dominicaanse tv-ster Celines Toribio. Toen die laatste werd getrakteerd op een mannelijke stripper, ging het fout. De stripper vroeg een vrijwilligster om voor hem te knielen, en dat was niet naar de zin van Michelle. "Hij moet verdorie voor de bruid knielen, dit is een vrijgezellenfeest", brieste Michelle. Nadat de stripper zijn kleren had uitgetrokken, verliet Michelle het feest. "Dit brengt de biseksueel in mij naar boven. Hij was verdorie dik en hij had een kleine penis", kloeg ze.

Daags voordien had Michelle de andere gasten al geschokt door hen een voor een met al hun kleren aan in het zwembad te duwen tijdens het welkomstmaal.

22-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CSI-film op komst

CSI-film op komst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gil-grissom.jpg?t=1240396700
De misdaadserie 'Crime Scene Investigation' gaat naar het witte doek. William Petersen, die negen jaar lang Gil Grissom speelde, heeft dat tegenover de BBC bevestigd.

Fans ongerust
Petersen, die tevens uitvoerend producent van 'CSI' is, begrijpt dat fans "een beetje ongerust" zijn over een filmversie. "Films worden meestal pas gemaakt als een tv-serie ten einde is, dat gebeurde met 'X-Files' en 'Sex and the City'." Dat CSI naar de bioscopen gaat, betekent volgens Petersen niet dat de serie stopt. "Het gaat allemaal om het vinden van het juiste verhaal. We willen een verhaal vertellen dat niet op tv past en we kunnen niet wachten tot 'CSI' stopt, want dan is Grissom een jaar of 90."

Gastrol voor Gil Grissom
In het tiende seizoen verliet Petersen de populaire misdaadserie. Hij behoorde vanaf het begin tot de vaste cast van de CBS-serie over een team forensisch onderzoekers in Las Vegas. Zijn personage Gil Grissom keert volgens de producenten mogelijk nog terug voor een gastrol. Laurence Fishburne, die onder meer in de 'Matrix'-trilogie te zien was, nam de hoofdrol over.

22-04-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie onderzoekt verhaal verkoop 'Slumdog'-ster

Politie onderzoekt verhaal verkoop 'Slumdog'-ster

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rubina-ali.jpg?t=1240395948
Rubina Ali in een politiekantoor in het Indiase Mumbai.

De Indiase politie is een onderzoek gestart naar de vader van Rubina Ali, het meisje dat in 'Slumdog Millionaire' te zien is. De Britse tabloid 'News of the World' berichtte zondag dat de man zijn 9-jarige dochter wilde verkopen voor ruim 300.000 euro.

"Vader en stiefmoeder straffen"
De moeder van Rubina, die niet meer bij het gezin woont, is naar de politie in Mumbai gestapt toen ze het verhaal hoorde. "Ze moeten gestraft worden", zei de biologische moeder over Rubina's vader en stiefmoeder. "Geen enkele vader zou het moeten durven zijn dochter te verkopen."

"In de val gelokt"
Rubina en haar vader, Rafiq Qureshi, zijn korte tijd meegenomen naar een politiebureau in Mumbai. Qureshi ontkent het verhaal van 'News of the World' en zegt dat hij in de val is gelokt. De vader zegt dat hij naar een chique hotel gelokt is met verhalen over hulp voor zijn dochter.

Volgens Qureshi werd hem geld 'en nog veel meer' beloofd als hij het 9-jarige meisje op zou geven. "Maar ik weigerde. Ik zou mijn leven voor mijn kinderen geven en ik zou ze nooit verkopen, ongeacht hoeveel geld ze me bieden."

Lokale kinderen worden wereldhit
Om de film 'Slumdog Millionaire' een realistisch uiterlijk te geven, besloten de casting director en regisseur Danny Boyle lokale kinderen in te huren in plaats van professionele acteurs. De filmmakers troffen Rubina en haar medespelers op straat in Mumbai. 'Slumdog Millionaire' is internationaal een groot succes en bracht ruim tweehonderd miljoen euro in het laatje. De film sleepte acht Oscars in de wacht.

De filmmakers werden er lange tijd van beschuldigd de inwoners van Mumbai niet te laten delen in het succes. Vorige week schonken ze ruim 550 duizend euro aan een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor straatkinderen in India's grootste stad.

22-04-2009 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams en Take That schrijven boek

Robbie Williams en Take That schrijven boek

Om Feel te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Robbie Williams gaat samen met zijn voormalige bandmaatjes van Take That een boek schrijven. Dat meldt de Britse krant The Sun. De autobiografie bestaat uit twee boeken. In 'Then', zoals het eerste deel heet, worden herinneringen opgehaald aan vroeger. Het tweede boek, 'Now' genaamd, staat in het teken van het heden.

Volgens Jonathan Wild, manager van de groep, zijn de zangers erg verheugd over 'Then' en 'Now'. "Ze liepen al een tijd rond met het plan voor een boek", legt hij uit. "Belangrijk was wel dat de timing en het creatieve idee klopten."

Take That werd in 1990 opgericht. De Britse boyband bestond toen uit Robbie Williams, Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Zes jaar later gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Williams had de band de zomer daarvoor al verlaten, om een solocarrière te starten. Sinds 2005 timmert de groep weer aan de weg, weliswaar zonder Williams.

22-04-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Magnette steunt duurzame festivals

Minister Magnette steunt duurzame festivals

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/magnette.jpg?t=1240395334
Minister voor Duurzame Ontwikkeling Paul Magnette trekt 52.000 euro uit voor drie muziekfestivals die inspanningen leveren op het vlak van duurzame ontwikkeling. Hij wil zo alle organisatoren van festivals en andere evenementen aansporen dezelfde weg in te slaan.

Mano Mundo
De PS-minister besliste om drie festivals die nu al een duurzaamheidsaanpak voorstaan een duwtje in de rug te geven. Het gaat om het Antwerps festival Mano Mundo (16.000 euro), Couleur Café (20.000 euro) en het Pacrock Festival dat in Pont-à-Celles in Henegouwen plaatsvindt (16.000 euro). Met de subsidies wil Magnette in de sector een dynamiek op gang brengen. De organisatoren van de drie festivals dienen in het najaar een evaluatie te maken en met de opgedane knowhow kunnen de andere organisatoren dan aan de slag.

Site
"Wij stellen vast dat steeds meer organisatoren events in het leven te roepen die eerbied hebben voor het leefmilieu. Maar vandaag bestaat er geen structuur die hen kan helpen om de goede dienstverleners te vinden. Mijn doel is het aanbod en de vraag beter op elkaar af te stellen", stelt Magnette. Het socialistische regeringslid heeft de vzw ExposantD gevraagd een internetsite uit te werken die moet dienen als platform voor de sector. De site moet een leidraad vormen voor wie de weg van duurzaamheid wil inslaan.

22-04-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman laat hand- en voetafdruk achter in Hollywood

Hugh Jackman laat hand- en voetafdruk achter in Hollywood

http://img14.imageshack.us/img14/4417/hughjackmani.jpg
De Australische acteur Hugh Jackman heeft zijn hand- en voetafdrukken achtergelaten in Hollywood. Ze schitteren naast die van filmlegendes zoals Humphrey Bogart, John Wayne, Bette Davies en Marilyn Monroe.

Ook schoenafdruk
De 'meest sexy man ter wereld' drukte zijn handen en schoenen gisteren in een bad verse cement in Grauman's Chinese Theatre, een van de historische filmzalen in hartje Hollywood. In het theater, een populaire trekpleister voor toeristen, werden van 1944 tot 1946 de Oscars uitgereikt, nu gebeurt dat bij de 'buren' in het Kodak Theatre. De 40-jarige Jackman was tijdens de Oscaruitreiking in februari genomineerd in twee categorieën.

Promotie
De acteur reist de wereld momenteel rond voor de promotie van zijn nieuwste actieprent 'X-Men Origens: Wolverine', waarin hij de hoofdrol vertolkt. De film draait vanaf eind deze maand in onze zalen.
Jackman is ook bekend van films als 'Australia' met Nicole Kidman, 'The Prestige' en 'Scoop' van Woody Allen.

22-04-2009 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jade Goody krijgen nieuw drama te verwerken

Kinderen Jade Goody krijgen nieuw drama te verwerken

http://img24.imageshack.us/img24/1488/jadegoodycgd.jpg
Jade Goody verloor vorige maand haar strijd tegen kanker.

De rampspoed ten huize Jade Goody houdt maar niet op. Nu heeft de overgrootvader van haar kinderen zelfmoord gepleegd omdat hij de familie niet langer tot last wilde zijn. Net als de 'Big Brother'-ster kreeg Jack Smith af te rekenen met kanker.

Pistool
Smith is de opa van Jeff Brazier, de man die haar twee kinderen schonk. Hij werd dood teruggevonden in zijn tuin, in een tent waar Bobby en Freddie vaak kwamen spelen. Naast zijn lichaam lag een pistool en in de keuken werd een afscheidsbrief gevonden. Het was Jeffs moeder Janette die de akelige ontdekking deed.

Mond- en keelkanker
De gepensioneerde brandweerman kreeg niet zolang geleden het ontstellende nieuws dat hij mond- en keelkanker had. Hij vreesde dezelfde pijnlijke weg op te zullen gaan als zijn vrouw, die jaren geleden ook al stierf aan de vreselijke ziekte. "Ik kan die tumoren niet meer aan, het spijt me. Vertel niets aan Jeff, laat hem zijn reis in Australië afwerken", stond er onder meer in de afscheidsbrief te lezen.

"Zware klap"
Brazier had zijn zonen na de dood van hun moeder meegenomen op vakantie, kwestie van hun zinnen te verzetten. Nu staat het trio dus weer een nieuwe klap te wachten. "Dit gaat heel zwaar aankomen voor Jeff", weet zijn andere grootvader. "Hij ging op reis om de kinderen de begrafenis van hun moeder te besparen, en nu dit weer. Bobby en Freddie zullen er ook kapot van zijn. Ze kwamen vaak thuis bij Jack om in de tuin te spelen en kregen heel wat cadeautjes van hem."

De kinderen zullen het droevige nieuws niet meteen te horen krijgen. "We gaan hen tijd geven om eerst de dood van hun moeder te verwerken. Ze zijn nog heel jong en hebben de laatste weken al meer dan genoeg pijn moeten verdragen", aldus een woordvoerster.

22-04-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!