Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister hier de nieuwe Laura Lynn

Beluister hier de nieuwe Laura Lynn

Om Laura Lynn te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Laura Lynn had een terugkeer naar het zuiverste schlagerwerk beloofd, en op haar vandaag verschenen nieuwe album 'In Vuur en Vlam' wemelt het inderdaad van de vrolijke Vlaamse schlagers.

30-04-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persoonlijke vriend: "Britney Spears is zwanger"

Persoonlijke vriend: "Britney Spears is zwanger"

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Ryan Seacrest, gastheer van 'American Idol' en een persoonlijke vriend van de zangeres, liet in zijn radioprogramma weten dat hij "uit goede bron" wist dat Britney Spears zwanger is van haar derde kind.

'Belachelijk gerucht'
Britney haastte zich echter via haar woordvoerder het nieuws te ontkennen. "Ze is absoluut niet zwanger. Ik heb geen idee waar dit belachelijke gerucht vandaan komt", liet haar woordvoerder aan celebrityblogger Perez Hilton weten.

"Ryan kan ons makkelijk contacteren en had dit bij ons kunnen checken, maar dat heeft hij niet gedaan", voegt de man er nog aan toe.

Geen rook zonder vuur
Toch menen insiders dat er geen rook zonder vuur is. "Ryan en Britney zijn vrienden. Hij zou zoiets niet zeggen mocht hij er niet zeker van zijn", aldus een vriend van Seacrest.
Die liet eerst op zijn Twitterpagina weten: "Ik heb een gerucht over Britney opgevangen dat ik eerst wil onderzoeken vooraleer ik er meer over vertel".

Britney heeft twee kinderen met haar ex Kevin Federline, Sean Preston (3) en Jayden James (2) en heeft naar verluidt een affaire met haar backingdanser Chase Benz.

30-04-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling

Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/elise-crombez.jpg?t=1241094733
Het Vlaamse topmodel Elise Crombez (26) is door tassenfabrikant Kipling uitverkozen om het gezicht voor de volgende herfst-en wintercollectie te worden. Dat schrijven de Corelio-kranten. Crombez moet het imago van Kipling wat oppoetsen en het opnieuw 'in' maken. Voor Crombez is deze opdracht een nieuw hoogtepunt in haar rijkgevulde loopbaan. In het verleden prijkte ze al op de cover van het tijdschrift Vogue. Daarenboven deed ze ook modellenwerk voor gevestigde waarden als Ralph Lauren, Armani en Prada.

30-04-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilke De Block uit Merchtem wint droomhuis van Q-Music

Ilke De Block uit Merchtem wint droomhuis van Q-Music

http://img408.imageshack.us/img408/1664/ilkedeblock.jpg
Ilke De Block uit Merchtem heeft vanmorgen op radiozender Q-Music een droomhuis gewonnen. De 31-jarige Ilke mag nu een huis laten bouwen ter waarde van 250.000 euro. Ze haalde het in een afvalrace in de ochtendshow van Sven Ornelis en Kurt Rogiers.

Afvalrace
"Vanmorgen vroeg ik me nog af of het wel de moeite was om te gaan, maar mijn man Dirk zei dat er altijd één winnaar moet zijn en hij had gelijk", reageerde Ilke verrast. In totaal namen meer dan 30.000 mensen aan de wedstrijd deel. Gedurende twee weken werden ieder uur drie mensen geselecteerd. De snelste beller mocht vanochtend de finale spelen. Daar begon onder 125 finalisten de ultieme afvalrace.

Stapelbed
Kort voor het einde van het programma bleven nog twee deelnemers over. Ilke wist dat een blauw geschilderd huis in het Oostenrijkse Klagenfurt onlangs voor veel klachten van buurtbewoners zorgde. Daarmee wist ze haar laatste tegenstander uit te schakelen. "Onze zoon zal ook heel blij zijn. Hij wil al een tijdje net als zijn zus een stapelbed, maar zijn kamer is daar iets te klein voor." Daar komt nu dus verandering in.

30-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga moet verplicht vakantie nemen

Lady Gaga moet verplicht vakantie nemen

Om Just Dance te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Lady Gaga is al enkele maanden een van de meest populaire figuren in de popwereld en dat eist zijn tol. De zangeres kreeg van haar platenbonzen de opdracht om een maand vakantie te nemen. Ze vrezen immers dat ze het anders nooit kan volhouden.

Bijna ingestort
Stefani Germanotta, zoals Lady Gaga in het echt heet, is de voorbije maanden zowat de hele wereld rond gereisd om haar album te promoten. Onlangs zou de zangeres tijdens een concert in Atlanta bijna ingestort zijn na een zwaar nachtje uit, zo stelt haar manager in The Sun. Haar entourage merkte dat het uit de hand dreigde te lopen en stuurde haar met vakantie. Al haar verplichtingen voor de maand augustus werden uit de agenda geschapt.

Vakantie
Stefani had zelf ook al geklaagd dat ze tot 2010 geen enkele dag vrij zou krijgen. Nu mag ze zich dus opmaken voor een maandje vakantie. Voor het zover is, zal ze wel eerst haar verplichtingen voor de komende maanden tot een goed einde moeten brengen.

30-04-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie krijgt de kinderen voor drie maanden

Guy Ritchie krijgt de kinderen voor drie maanden

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Madonna heeft haar ex Guy Ritchie de toelating gegeven om drie maanden voor de kinderen te zorgen. De zangeres moet deze zomer immers in Europa optreden. Guy Ritchie zou alvast in de wolken zijn over de beslissing van Madonna.

Guy Ritchie is zelfs al aan verbouwingen in zijn huis begonnen. Zo wil hij een overdekt zwembad installeren om zijn kinderen de zomer van hun leven te bezorgen. Intussen geniet de ex van Madonna ook weer van het leven als vrijgezel. Zo kiest hij resoluut voor jonge vrouwen of vrouwen van zijn leeftijd. Een oudere vrouw wil hij na zijn relatie met de 50-jarige Madonna nooit meer

30-04-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model Gemma Atkinson vond Maradona te klein

Model Gemma Atkinson vond Maradona te klein

http://img142.imageshack.us/img142/3659/gemmaatkinson.jpg
Zou formaat dan toch belangrijk zijn voor vrouwen? Het Argentijnse voetbalwonder Diego Maradona heeft het alvast moeten ondervinden. Topmodel Gemma Atkinson zou 'Pluisje' afgewezen hebben omdat hij te klein is.

Maradona ontmoette Gemma op een liefdadigheidswedstrijd. Hij overstelpte haar met complimentjes. "Hij zei dat ik hele mooie ogen heb", zegt Atkinson in The Sun. "Maar hij is toch zo klein..." Maradona gaf haar een foto en een handtekening. Gemma onthulde dat Maradona meteen de meest beroemde persoon is die ze ooit heeft afgewezen. Ze heeft nochtans wel ervaring met topvoetballers. Zo ging ze al uit met Cristiano Ronaldo en Marcus Bent. Maar 'God' vond ze iets te klein...

30-04-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman vond dansen ooit iets voor homo's

Hugh Jackman vond dansen ooit iets voor homo's

http://img301.imageshack.us/img301/2504/hughjackmano.jpg
Hugh Jackman schittert dezer dagen als Wolverine in zijn nieuwste film 'X-Men Origins: Wolverine'. Een rol die hem op het lijf geschreven is, want we zien de figuur uit 'X-Men' niet meteen de dansvloer betreden. Nochtans had de acteur als 12-jarige knul wel de ambitie om danser te worden. Zijn oudere broer vond dansen echter iets voor homo's en Jackman gaf zijn droom al vlug op.

Danser
"In een andere wereld, in een ander leven, en waarschijnlijk in een ander land, zou ik een danser geworden zijn", zegt Jackman. "Ik gaf het meteen op toen mijn broer me voor homo uitschold. Ik had de moed niet om door te zetten." De acteur moet al sinds zijn rol in de film 'The Boy from Oz' in 2003 omgaan met speculaties rond zijn seksuele geaardheid.

Homo
Jackman weigert echter volmondig te ontkennen dat hij hetero is, omdat hij dan ook zou opperen dat er iets mis is met homoseksualiteit. "Ik wil gerust zeggen dat ik geen homo ben, omdat dat ook niet zo is. Maar door het te ontkennen lijkt het alsof een homo zich moet schamen, terwijl er helemaal niets mis mee is."

30-04-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleden
Verleden

http://img168.imageshack.us/img168/179/aliciakeys.jpg

Voor het raam zittend
de gordijnen half dicht
kijkend naar de maan
die schijnt op mijn gezicht
 
In mijn pyama, zittend
zittend op mijn bed
probeer ik gedichten te schrijven
over plezier, geluk en pret
 
Maar diep van binnen
Voel ik pijn
Diep in mijn hart, weet ik
dat dit niet zo hoort te zijn
 
Want wat ik in het verleden achterliet,
kom ik nu weer tegen
bij het opruimen van mijn gedachten.
 

30-04-2009 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti trouwt op 9 mei en geeft tournée générale

Helmut Lotti trouwt op 9 mei en geeft tournée générale

Om De Brabançonne te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Zanger Helmut Lotti en literair journaliste Jelle Van Riet trouwen op 9 mei om 14 uur in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk zal in gesloten kring voltrokken worden 'op 't Schoon Verdiep'.

Na de plechtigheid, rond 15 uur, biedt het paar de vrienden en fans een bescheiden feest aan op de Grote Markt. "Al wie op de liefde en de verdraagzaamheid wil komen toosten, is van harte welkom en krijgt dan een glaasje aangeboden", zo luidt het in het persbericht dat Lotti en zijn verloofde de wereld instuurden.

Het is het derde huwelijk voor Helmut Lotti. Hij heeft een dochter uit zijn eerste huwelijk.

30-04-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty besmet met Mexicaanse griep?

Pete Doherty besmet met Mexicaanse griep?

Om The BabyShambles te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Nadat hij werd gefotografeeerd met een Brits slachtoffer van de Mexicaanse griep, wordt in de Britse pers druk gespeculeerd als zou Pete Doherty besmet zijn met het virus.

De zanger van Babyshambles ging onlangs op de foto met de Schotse Dawn Askham, van wie aangenomen wordt dat ze net als haar man Iain het virus opliep tijdens hun recente huwelijksreis in Mexico.

De twee kwamn op 21 april terug uit Mexico en werden zaterdag overgebracht naar een isolatiekamer. "De vrienden van Pete maken zich zorgen dat hij de ziekte heeft opgelopen. Dat zou het ergste zijn, nu hij net van de drugs af is". Het is niet duidelijk wanneer de foto van Doherty met Dawn genomen werd.

29-04-2009 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.God hielp Prince van epilepsie af

God hielp Prince van epilepsie af

http://img521.imageshack.us/img521/2631/prince800.jpg
Prince kampte als jongetje met epilepsie. Dat vertelde de zanger in het radioprogramma van de Amerikaanse presentator Tavis Smiley. "Ik heb dit nooit eerder naar buiten gebracht maar ik ben geboren met epilepsie", onthulde hij. "Toen ik klein was had ik regelmatig last van aanvallen."

De 50-jarige artiest heeft nu echter nergens meer last van en gelooft dat te danken te hebben aan een goddelijke interventie. "Mijn moeder heeft me verteld dat ik op een dag naar haar toekwam en aankondigde dat ik niet meer ziek zou zijn. Toen ze vroeg hoe dat kwam zei ik haar dat ik was bezocht door een engel die me dat vertelde."

29-04-2009 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mr. T vecht tegen nazi's in regenwoud

Mr. T vecht tegen nazi's in regenwoud

http://img232.imageshack.us/img232/1503/mrtx.jpg
Mr. T krijgt een eigen videospel, dat zich afspeelt in de regenwouden van Zuid-Amerika. Daar werken nazi's namelijk aan een plan om de wereld over te nemen, en wie anders dan Mr. T kan daar een stokje voor steken. Dat maakt producent ZootFly bekend op zijn website.

Mr. T moet in het spel volgens ZootFly spelontwerper Will Wright bevrijden, die daar als briljante geneticus werd ontvoerd door de nazi's en gedwongen wordt mee te werken aan een duivels plan. Als dat maar goed komt...

Het spel wordt ontwikkeld voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en pc.

29-04-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson toont zijn nieuw lief Oksana aan de wereld

Mel Gibson toont zijn nieuw lief Oksana aan de wereld

http://img244.imageshack.us/img244/8162/melgibsonm.jpg
Acteur Mel Gibson (53) heeft in Los Angeles de filmpremière van 'X-Men: Wolverine' bezocht met zijn nieuwe vriendin aan zijn zijde. Ruim twee weken nadat zijn vrouw de scheiding had aangevraagd, achtte de acteur de tijd rijp met de 39-jarige Russische zangeres Oksana Grigorieva een rode loper te bewandelen.

Ex van James Bond
Grigorieva is de ex van voormalig James Bond-acteur Timothy Dalton. Volgens de geruchtenmolen in Hollywood is ze zwanger van Gibson.

Weer gelukkig
Volgens een woordvoerder van Gibson is de scheiding nog maar pas aangevraagd, maar was de relatie met zijn echtgenote al langer verbroken. ''Mel is nu bijna drie jaar vrijgezel. Het is leuk om hem nu weer gelukkig te zien.''

Onder contract bij zijn platenfirma
Gibson en de 39-jarige Russische zangeres Grigorieva, die onder contract staat bij Gibsons platenmaatschappij Icon Records, hielden elkaars hand vast terwijl ze over de rode loper liepen voordat ze naar binnen gingen in Grauman's Chinese Theatre in Hollywood.
Inspiratie uit 'Mad Max'
Een bron vertelt dat ze zich heel stilletjes en zo onopvallend mogelijk gedroegen. "Mel leek zich heel gemakkelijk te voelen." Gibson zou naar de voorpremière zijn gegaan op uitnodiging van Fox-voorzitter James Gianopoulos en de producenten van 'Wolverine'. Ook Hugh Jackman, die net als Gibson uit Australië komt, had hem gevraagd aanwezig te zijn. Jackman vertelde het publiek dat hij inspiratie voor zijn hoofdrol in de film had gehaald uit het personage van Gibson in de film 'Mad Max'.

29-04-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert de Niro is recordhouder doodgaan

Robert de Niro is recordhouder doodgaan

http://img2.imageshack.us/img2/1062/robertdeniro.jpg
Robert de Niro is de nog levende acteur die het meest sterft in films. Dat is de conclusie die het Amerikaanse filmblad Empire trekt in zijn nieuwste editie. Een redacteur heeft onderzoek verricht naar het aantal sterfscènes dat beroemde Hollywoodacteurs op hun naam hebben staan.

De 65-jarige De Niro stierf in veertien van zijn bijna tachtig filmrollen. Onder anderen in de films Mean Streets, Brazil, Cape Fear, Heat, Jackie Brown en Frankenstein legt zijn personage het loodje.

Bruce Willis
Op de tweede plaats staat Bruce Willis, die elf sterfscènes op zijn naam heeft staan. De 54-jarige held uit de Die Hardreeks blies zijn laatste adem uit in onder andere Death Becomes Her, Twelve Monkeys, Armageddon, The Sixth Sense en Sin City.

Johnny Depp
De derde plaats is voor Johnny Depp (45), die onder anderen het tijdelijke voor het eeuwige verruilde in A Nightmare on Elm Street, Platoon, Ed Wood, Sweeney Todd en Pirates of the Caribbean 2. Zijn teller staat momenteel op 9,5 keer, omdat Jack Sparrow, zijn personage in de drie Pirates-films, in het laatste deel weer tot leven kwam.

29-04-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie jaar contactverbod voor ex-manager Britney

Drie jaar contactverbod voor ex-manager Britney

Om Do Something te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Britney Spears zal de komende jaren niet meer worden lastig gevallen door haar voormalige manager Sam Lutfi. Een rechter in Los Angeles legde hem gisteren een langdurig contactverbod op. Lutfi moet drie jaar lang uit de buurt van de zangeres blijven en mag geen contact met haar opnemen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Ook advocaat en ex-lief
Ook Jon Eardley, een voormalige advocaat van Spears, heeft een contactverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Vorige maand werd het Britneys ex-vriend Adnan Ghalib al verboden om de komende drie jaar contact met de zangeres op te nemen.

Curatele van papa verstoord
De verboden waren aangevraagd door de vader van Spears, die sinds vorig jaar is aangesteld als haar bewindvoerder. Volgens Jamie Spears hebben de mannen geprobeerd de curatele te verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst. Ze zouden een slechte invloed op de zangeres hebben. In de tijd dat het slecht ging met de inmiddels weer opgekrabbelde popprinses, speelden de drie belangrijke rollen in haar leven.

29-04-2009 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen van Marianne 'De Mol' niet langer haar kinderen

Kinderen van Marianne 'De Mol' niet langer haar kinderen

http://img521.imageshack.us/img521/3571/mariannedupon.jpg
Gisteren, bij het nieuws over de scheiding van zangeres en tv-figuur Yasmine en 'De Mol'-winnares Marianne Dupon, meldden we dat Marianne toen ze met Yasmine trouwde al een tweeling had, Felix en Max, inmiddels negen.

De vriendin met wie Marianne die kinderen kreeg, vraagt nu dit recht te zetten. Marion Oprel: "Het klopt dat ik in 2000 bevallen ben van Felix en Max, in de tijd dat Marianne en ik samen waren. Inmiddels heeft mijn vrouw Pien Savonije de jongens geadopteerd. Wij zijn hun moeders, en niemand anders. Voor de jongens is helderheid hierover van belang". Bij deze.

29-04-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker (44) verwacht tweeling via draagmoeder

Sarah Jessica Parker (44) verwacht tweeling via draagmoeder

http://img152.imageshack.us/img152/3199/sarahjessicaparker.jpg
'Sex and the City'-ster Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot, acteur Matthew Broderick, verwachten eind deze zomer een tweeling. Een draagmoeder zal de kindjes op de wereld zetten, hebben de woordvoerders van het showbizzkoppel bekendgemaakt.

Twee meisjes
Volgens de Amerikaanse showbizzsite People kijken Parker en Broderick "met veel blijdschap uit naar de komst van de twee meisjes. De hele familie is erg gelukkig".

Zoon van zes
De 44-jarige Sarah Jessica Parker, wier naam onlosmakelijk is verbonden met het 'Sex and the City'-personage Carrie Bradshaw, is in 1997 in het huwelijksbootje gestapt met Matthew Broderick (47). Het stel heeft al een zoon samen, de 6-jarige James Wilke. Hij is op natuurlijke wijze verwekt. De voorbije jaren gonsde het van de geruchten als zou het huwelijk tussen Parker en Broderick feitelijk voorbije zijn, maar deze evolutie lijkt dan toch het tegendeel te bewijzen.

29-04-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh: "David verwaarloost ons gezin"

Posh: "David verwaarloost ons gezin"

http://img410.imageshack.us/img410/7303/victoriabeckhamb.jpg
Het rommelt in het huishouden van de Beckhams. Sinds hij in Milaan speelt en Victoria met hun drie zonen in Los Angeles achterbleef, beschuldigt ze hem ervan zijn gezin te verwaarlozen. Omdat het haar allemaal hoog zit, heeft Posh naar verluidt de viering van hun tiende huwelijksverjaardag afgelast. Wat een groots Hollywoodfeest in juli moest worden, valt nu in het water.

Wederzijdse irritaties
"Het apart leven doet het koppel geen goed. Het is de eerste keer sinds ze getrouwd zijn dat Victoria boos is op David. David mist zijn drie zonen en snapt maar niet waarom Victoria weigert in Milaan te komen wonen om het gezin samen te houden. Ze doen allebei hun best om hun huwelijk op de rails te houden, maar de wederzijdse irritaties beginnen hun tol te eisen".

Het feest voor hun tiende huwelijksverjaardag was Posh al beginnen voorbereiden met de hulp van haar vriendinnen Jennifer Lopez, Eva Longoria, Katie Holmes en Heidi Klum.

'Intieme viering'
Volgens een woordvoerder van het koppel willen de twee het nu op een intieme viering houden. Nog vorige maand werd bericht dat het koppel hun huwelijksgeloften zouden hernieuwen bij hun tiende trouwverjaardag.

29-04-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden intieme foto's Carla Bruni gestolen

Honderden intieme foto's Carla Bruni gestolen

Om L'amoureuse te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Honderden intieme foto's en video's van de huidige Franse presidentsvrouw Carla Bruni en een voormalige partner zijn gestolen bij een diefstal in Parijs. De foto's werden gemaakt tijdens de affaire van de 41-jarige Bruni met filosoof Raphael Enthoven in de jaren '90. Die zou de foto's aan zijn jongere broer Julien hebben gegeven om ze veilig te bewaren.

Verdacht
Volgens een bron van de Daily Mail leken de dieven zondagnacht exact te weten waar ze moesten zoeken. Bovendien werd niks anders gestolen uit de woning. De buren vinden de diefstal alleszins verdacht. "Het is bijna onmogelijk om hier in een appartement binnen te breken, en diefstallen komen hier zo goed als niet voor," zegt Jean-Frederic Avel.

Echtbreekster
In de jaren '90 had Bruni eerst een affaire met de vader van de Enthovens, de filosoof Jean-Paul. Zij verliet hem voor zijn getrouwde zoon Raphael, de vader van haar achtjarige zoon Aurélien.

Andere naaktfoto's
Het is niet de eerste keer dat naaktfoto's van het voormalige model opduiken. Vorig jaar veilde Christie's er nog vlak voor een staatsbezoek van Bruni en haar man aan Engeland. Sindsdien probeert Bruni zich een iets braver imago aan te meten...

29-04-2009 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!