Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling ontkent anorexia

Tori Spelling ontkent anorexia

http://img11.imageshack.us/img11/6736/torispelling001.jpg
Tori Spelling heeft geen anorexia. De actrice reageert in het Amerikaanse tijdschrift People op de geruchten dat ze aan deze eetziekte lijdt. "Oh god, ik heb geen anorexia", verzucht ze. "Ik weet dat ik dun lijk op foto's. Dus ik begrijp wel waar de verhalen vandaan komen."

Ideaal gewicht
De 35-jarige Spelling, die zegt ruim achttien kilo te zijn afgevallen sinds de geboorte van haar dochtertje Stella in juni vorig jaar, heeft nu haar ideale gewicht bereikt. "Ik wil niet nog dunner worden dan dit. Maar mensen hebben me de afgelopen tweeënhalf jaar alleen maar zwanger gezien", verklaart de blondine, die ook nog een zoontje heeft van 2. "Ik eet echt gezond."

Druk, druk, druk
Haar gewichtsverlies komt volgens Spelling ook door haar 'belachelijk drukke levensstijl'. De actrice bracht gisteren haar tweede boek uit, 'Mommywood', over het moederschap. Daarnaast is ze bezig met de opnamen van de serie 'Beverly Hills 90210' en van het vierde seizoen van haar eigen realityserie. Verder houdt ze zich op het moment bezig met de ontwikkeling van haar eigen kinderkledinglijn.

Ruzie met moeder
De afgelopen week kwam Spelling in het nieuws door haar moeizame relatie met haar moeder. Moeder Candy beklaagde zich publiekelijk over het feit dat ze haar kleinkinderen nooit ziet, onder meer via een brief op haar website. Tori ontkent echter dat er sprake is van een vete. "Mijn moeder is welkom om een toenaderingspoging te doen als ze een rol in het leven van mijn kinderen wil spelen", verklaarde ze dit weekeinde tegenover People.

15-04-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson-veiling afgeblazen
Michael Jackson-veiling afgeblazen

Om In The Closet te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De veiling van meer dan duizend voorwerpen van Michael Jackson is geannuleerd. Veilinghuis Julien's kon een akkoord bereiken met de 'King of Pop'. De veiling zou van 22 tot 25 april plaatsvinden in Beverly Hills en er was een opbrengst van ongeveer tien miljoen dollar verwacht.

De productiemaatschappij van Michael Jackson, MJJ Productions, had eerder al geprobeerd de veiling te verhinderen, maar een rechter in Los Angeles gaf het veilinghuis gelijk. Nu is het dus toch tot een akkoord gekomen tussen de zanger en het veilinghuis.

15-04-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fout prins William houdt vliegtuig dagen aan de grond

Fout prins William houdt vliegtuig dagen aan de grond

http://img12.imageshack.us/img12/2092/prinswilliamz.jpg
De Britse prins William heeft de motor van een gevechtsvliegtuig oververhit toen hij op een verkeerd knopje drukte. Dat gebeurde tijdens zijn twaalf weken durende opleiding bij de luchtmacht vorig jaar, vernam de Daily Mail bij Joe Watt, een gepensioneerde vliegtuigingenieur bij de luchtmacht.

Dagen aan de grond
"Hij is niet de enige", zegt Watt in de krant. "We hebben twee of drie dergelijke voorvallen gehad. Betere piloten dan hem hebben het al meegemaakt." Volgens de krant steeg de temperatuur van de motor in de Tucano T1 boven de 700 graden, terwijl de maximumtemperatuur normaal 650 graden bedraagt. Het toestel moest dagen aan de grond blijven.

Paleis ontkent
Buckingham Palace ontkent dat een vliegtuig schade ondervond tijdens de opleiding van William. De 26-jarige prins kreeg zijn vliegbrevet in april vorig jaar.

15-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox woedend op Jennifer Aniston

Courteney Cox woedend op Jennifer Aniston

http://img13.imageshack.us/img13/1907/courteneycox.jpg
Er zit een haar in de boter bij de Friends Courteney Cox en Jennifer Aniston. Cox is woedend op haar collega omdat die weigert een gastrol aan te nemen in de nieuwe komedie Cougar Town.

De eerste aflevering van Cougar Town is heel belangrijk voor Cox want ze speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook nog eens de producent van de reeks. Daarom hoopte ze van Anistons bekendheid te profiteren om de komische reeks onmiddellijk van de grond te krijgen. Aniston weigerde echter.

Volgens The Globe is Courteney Cox kapot van de beslissing van Jennifer Aniston en hebben de twee elkaar sindsdien niet meer gesproken.

15-04-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis treft 'Desperate Housewives', Edie finaal gewipt

Crisis treft 'Desperate Housewives', Edie finaal gewipt

http://img19.imageshack.us/img19/2189/nicolettesheridan.jpg
Nicolette Sheridan wordt uit 'Desperate Housewives' geschreven om geld te sparen omdat de crisis ook deze succesreeks niet ongemoeid laat. Dat onthult de maker van de reeks, Marc Cherry.

Uitgespeeld
Het manzieke personage Edie Britt krijgt in het nieuwe seizoen een auto-ongeval en lijkt daarbij te overlijden. Het vertrek van Sheridan werd in het geruchtencircuit toegeschreven aan een slepende ruzie met de andere actrices, maar Cherry spreekt dat tegen. Hij houdt vol dat hij door de bazen van netwerk ABC gedwongen werd de kosten te drukken. Dat Sheridan gewipt wordt, wijt hij aan het feit dat haar personage 'uitgespeeld' was.

"Edie is zowat met elke vent in de straat van bil geweest en heeft alle mogelijke problemen al veroorzaakt", aldus Cherry.

Besparingstrend
'Desperate Housewives' is overigens niet de enige reeks die kreunt onder de crisis. Cherry: "ABC heeft me onder enorme druk gezet om te besparen. Elke televisiemaker krijgt bij ABC hetzelfde te horen: 'Het bedrijf staat er heel slecht voor. Je moet een manier vinden om je show goedkoper te maken'".

"Rampzalige gevolgen"
Sheridan van haar kant, die per episode tussen 75.000 en 150.000 euro krijgt, beschuldigt Cherry ervan dat hij haar personage liet doodbloeden. "Als je een juweel hebt, waarom poets je het dan niet op en etaleer je het zodat iedereen het kan zien? Edie doen sterven is een riskante onderneming die rampzalige gevolgen zou kunnen hebben voor de kijkcijfers", oordeelt Sheridan.

Heropstanding?
Fans van Edie Britt hoeven nog niet helemaal te wanhopen. Vlak na de crash ligt ze te zieltogen naast haar auto, maar de finale scène van aflevering 18 van seizoen vijf toont hoe haar hand een stuiptrekking maakt, wat een toekomstige heropstanding van haar personage open laat.

15-04-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt brengt kids naar school, moeders worden dol

Brad Pitt brengt kids naar school, moeders worden dol

http://img25.imageshack.us/img25/4498/bradpittg.jpg
Jonge moeders in New York zitten elkaar in de haren om elkaars kinderen naar school te mogen brengen. Wat tot voor kort een vervelende taak was, is voor de dames een voorrecht geworden sinds ook Brad Pitt zijn kinderen 's ochtends naar school brengt. De mama's hopen een glimp van de ster op te vangen.

Wanhopig
"Moeders maken ruzie over wie de kinderen naar school mag carpoolen. Ze kleden zich op hun paasbest en zijn wanhopig om een 'toevallig' praatje te kunnen slaan met Brad", aldus een bron.

Angelina Jolie is in New York bezig met de opnames voor de film 'Salt' en dus is het aan Brad om Maddox (8), Pax (5) naar school te brengen. Het stel heeft nog vier andere kinderen: adoptiedochter Zahara (4) en hun biologische kinderen Shiloh (2) en tweeling Vivienne en Knox.

Nieuwe adoptie?
Recent werd gespeculeerd dat het koppel nog een adoptiekind aan hun regenbooggezin wil toevoegen. Er zou een kind uit Myanmar op de wachtlijst staan, dan weer zou het een Indiaas kind betreffen en vorige week nog bezocht het koppel de Filippijnse hoofdstad Manila.

15-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slippertje van 360 miljoen

Slippertje van 360 miljoen

http://img19.imageshack.us/img19/5273/melgibson.jpg
Na 28 jaar is het huwelijk tussen Mel en Robyn Gibson gestrand. Gibsons echtgenote Robyn Moore heeft de procedure tot een echtscheiding ingeleid, en dat zou volgens Hollywoodwatchers wel eens de duurste echtscheidingsregeling ooit in de showbizwereld kunnen worden. Het fortuin van Gibson wordt geschat op 720 miljoen euro. Omdat er geen huwelijkscontract is, heeft de toekomstige ex van de Australische steracteur in principe recht op de helft.

Macca & Mills
Werk aan de winkel voor Mels advocaten dus. En goeie advocaten kunnen een wereld van verschil maken. Vraag maar aan Paul McCartney. Hij scheidde na vier jaar van Heather Mills, die in eerste instantie zou gaan lopen met 151 miljoen euro, maar het moest stellen met een schamele 37 miljoen.

Madonna & Michael Douglas
Madonna en Guy Richie dan. Ritchie kreeg na acht jaar huwelijk met de zangeres 57 miljoen euro én het huis van het koppel in Londen.

Diandra, de ex van Michael Douglas, moest het na 23 jaar huwelijk stellen met een troostprijs van 34 miljoen euro, plus de villas in Beverly Hills en Mallorca.

ET, Titanic, Star Wars & Indiana Jones
Actrice Linda Hamilton maakte Titanic en Terminator-regisseur James Cameron na twee jaar huwelijk 38 miljoen euro lichter. Kevin Costner moest na 16 jaar huwelijk Cindy Silva 60 miljoen euro betalen, Harrison Ford betaalde Melissa Mathison na 21 jaar huwelijk 64 miljoen euro plus - en onderschat dit niet - een mooie portie van de toekomstige royalties van vijf van de meest succesvolle films ooit: twee Star Warsfilms en drie Indiana Jones-blockbusters.

Steven Spielberg moest Amy Irving ook ferm betalen na vier jaar huwelijk. Spielberg beweerde dat er een huwelijkscontract was, "geschreven op een papieren servetje". De rechter moest net niet lachen, en wees Irving 75 miljoen toe.

Air Jordan
Toch is het geen popster of filmicoon die het meest aan een ex moest betalen; dat record staat voorlopig nog op naam van basketlegende Michael Jordan. Hij moest na 18 jaar huwelijk met Juanita Vanoy 127 miljoen euro afdokken.

De sympathiekste
De prijs van de sympathiekste gaat naar zanger Neil Diamond. In 1994 scheidde hij na 25 jaar van Marcia Murphey. Zonder spel van te maken legde Diamond de helft van zijn fortuin neer: 113 miljoen euro, met bijhorende boodschap "je was elke cent daarvan waard voor me schat".

15-04-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewist in ontkenning
Gewist in ontkenning

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina_jolie_wallpaper_1024x768.jpg?t=1239713372

Een naam wist
langzaam uit
 
geheugen vloeit
ontkenning
 
wat ooit een mooie
droom was
 
zal in vluchtigheid
weer sterven
 
liefde kon in
zuivere diepte
 
de angsten niet
trotseren
 

15-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
14-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Paul Potts in de maak bij Britse talentenjacht

Nieuwe Paul Potts in de maak bij Britse talentenjacht

Om Susan Boyle te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Is er een opvolger in de maak voor Paul Potts, de sjofele telefoonverkoper die twee jaar geleden sensationeel doorbrak als operazanger na zijn passage in 'Britain's Got Talent', de talentenjacht op de Britse tv-zender ITV? Susan Boyle, een 47-jarige voluptueuze juffrouw die naar eigen zeggen nog nooit gekust heeft, lijkt aardig op weg. Juryleden Simon Cowell, Piers Morgan en Amanda Holden kwamen woorden van lof tekort om Boyles vertolking van 'I Dreamed a Dream' uit de musical 'Les Misérables' de hemel in te prijzen. Oordeel zelf of de loftrompet terecht werd uitgestoken.

14-04-2009 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica op één in De Zwaarste Lijst

Metallica op één in De Zwaarste Lijst

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Metallica staat op nummer 1 in De Zwaarste Lijst, de top 70 van de zwaarste gitaren die voor de eerste keer door Studio Brussel werd opgesteld. Opvallend is dat Metallica niet met 'One', dat het traditioneel goed doet in De Tijdloze van StuBru, maar met 'Master of Puppets' de lijst aanvoert. 'One' vinden we pas terug op de vierde plek.

In totaal staat Metallica elf keer in De Zwaarste Lijst. Tool komt met zes noteringen op de tweede plaats, AC/DC staat er vijf keer in. De enige Belgen in De Zwaarste Lijst zijn Channel Zero, met drie noteringen. 'Black Fuel' haalde een 22ste plaats, gevolgd door 'Suck My Energy' (27) en 'Help' (37). (sps)

De top tien
1. METALLICA - Master of puppets
2 AC/DC - Thunderstruck
3. MOTORHEAD - Ace of spades
4. METALLICA - One
5. SLAYER - Angel of death
6. AC/DC - Whole Lot a Rosie
7. SYSTEM OF DOWN - Chop Suey
8. RAGE AGAINST THE MACHINE - Killing in the name
9. IRON MAIDEN - Number of the beast
10. SEPULTURA - Roots Bloody Roots

14-04-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Chris Brown: "Hij is zo'n gentleman"

Nieuw lief Chris Brown: "Hij is zo'n gentleman"

Om Forever te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De nieuwe vriendin van Chris Brown benadrukt dat de zanger "een echte gentleman" is. Een week nadat hij onschuldig pleitte aan het toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn toenmalige vriendin Rihanna werd Brown in Los Angeles gespot met danseres Natalie Mejia.

Die bevestigt noch ontkent dat ze een relatie heeft met Chris Brown. Maar aan RadarOnline verklaarde ze: "Het gaat prima tussen ons. Hij heeft me de hele tijd als een gentleman behandeld, ik heb niets te klagen".
Sinds hij en Rihanna na het incident uit elkaar gingen, werd Brown ook al romantisch gelinkt aan zijn ex, studente Erica Jackson.

14-04-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Priestley wordt opnieuw vader

Jason Priestley wordt opnieuw vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jason-priestley.jpg?t=1239711922
Jason Priestley en zijn vrouw Naomi Lowde verwachten hun tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
De 39-jarige Priestley, die jarenlang de rol van Brandon Walsh vertolkte in 'Beverly Hills, 90210', trad in 2005 met de 33-jarige Lowde in het huwelijk. Oud-collega's Jennie Garth en Tori Spelling waren aanwezig bij de bruiloft. Het stel heeft al een dochter, Ava. Het meisje kwam in juli 2007 ter wereld.

14-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost'-acteur Josh Holloway vader van dochter

Lost'-acteur Josh Holloway vader van dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/josh-holloway.jpg?t=1239711714
Josh Holloway, die in de serie 'Lost' James 'Sawyer' Ford speelt, is vader geworden van een dochter. Het meisje kwam vorige week donderdag ter wereld op Hawaii, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
Holloway en zijn vrouw Yessica hebben hun dochter Java Kumala Holloway genoemd. Het is het eerste kind van het stel, dat sinds 2004 getrouwd is. "Vader en moeder zijn ontzettend gelukkig", zegt een bron tegen People. "Iedereen is gelukkig en gezond."

14-04-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen vinden Angelina Jolie de mooiste ter wereld

Vrouwen vinden Angelina Jolie de mooiste ter wereld

http://img5.imageshack.us/img5/8854/angelinajoliei.jpg
Angelina Jolie is in een online poll van het magazine Vanity Fair door vrouwelijke stemmers uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld. De actrice haalde 58 procent van de stemmen. Op de tweede plaats komt Gisele Bündchen, met slechts 9 procent van de stemmen.
Vier procent van de vrouwen die aan de poll deelnamen vindt Halle Berry de fraaistgedraaide.

Modellen en koningin
In de rondvraag werd vrouwen gevraagd de aantrekkelijkste vrouw te kiezen uit een lijst van 19 bekende dames. Onder hen zangeres Beyoncé, actrice Gwyneth Paltrow, model Bar Rafaeli, koning Rania van Jordanië en de Franse presidentsvrouw Carla Bruni.

In staat oorlog te ontketenen
Op de website verklaart Vanity Fair die keuze: "Uit de miljarden vrouwen op deze planeet, zijn er maar negentien in staat een oorlog te ontketenen. Onder deze moderne Helena's van Troje treffen we legendes, een koningin, een first lady en op zijn minst twee bedpartners van Leonardo Di Caprio". Di Caprio had vroeger een relatie met Gisele Bündchen en mag tegenwoordig Bar Rafaeli zijn bijslaap noemen.

Het is niet de eerste keer dat Angelina Jolie een dergelijke lijst aanvoert. Vorige maand nog was ze topper in de lijst 'mooiste mensen ter wereld' van het Australische magazine Who. Kate Winslet was toen tweede.

De mooiste vrouwen volgens de lezeressen van Vanity Fair

1) Angelina Jolie 58 %
2) Gisele Bundchen 9 %
3) Halle Berry 4 %
4) Penelope Cruz 3 %
4) Scarlett Johansson 3 %
4) Jennifer Connelly 3 %
4) Queen Rania of Jordan 3 %
4) Bar Refaeli 3 %
5) Catherine Deneuve 2 %
5) Freida Pinto 2 %
5) Natalia Vodianova 2 %
5) Ziyi Zhang 2 %
5) Beyonce Knowles 2 %
5) Cate Blanchett 2 %
6) Elle MacPherson 1 %
6) Kate Moss 1 %
6) Gwyneth Paltrow 1 %
6) Kerry Washington 1 %
6) Carla Bruni 1 %

14-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster Marilyn Chambers (56) overleden

Pornoster Marilyn Chambers (56) overleden

http://img5.imageshack.us/img5/774/marilynchambers.jpg
Chambers in 2000.

De Amerikaanse voormalige pornoster Marilyn Chambers (56) is op paasochtend dood aangetroffen in haar woning in Los Angeles. Een autopsie moet de doodsoorzaak vaststellen, maar voorlopig gaat de politie niet uit van een misdrijf.

Marilyn Chambers was een van de eerste echte vrouwelijke pornosterren. Haar rol in de film 'Behind the Green Door' (1972) leverde haar veel bekendheid op. In deze film had ze als een van de eerste blanke actrices seks met een zwarte acteur.

Chambers speelde ook een rolletje aan de zijde van Barbra Streisand in de film 'The Owl and the Pussycat' (1970).

14-04-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke borsten doen Simon Cowell blozen in talentenjacht

Dikke borsten doen Simon Cowell blozen in talentenjacht

Om Fabia Cerra te bekijken druk op de foto.

zet de Player links boven af A.U.B.

.
Fabia Cerra toont haar talenten.

In de Engelse versie van de talentenjacht 'Supertalent' heeft een voluptueuze dame jurylid Simon Cowell en 11,8 miljoen tv-kijkers verbaasd met een striptease-act.

Dikke borsten
De 35-jarige Fabia Cerra, die haar act aankondigde als een dansvoorstelling, ontblootte haar borsten en zwaaide stevig met de 'floshen' die haar tepels bedekten. Als klap op de vuurpijl deed ze nog een grand écart ook.

'Oh my God'
De 'oh my God's waren niet te tellen, maar de act stuurde Cerra wel meteen door naar de volgende ronde. "Als ik mijn zin zou mogen doen, zat je meteen in de finale," zei jurylid Piers Morgan met een vette knipoog.

14-04-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Playmate Kendra Wilkinson ontdekt de Heer

Ex-Playmate Kendra Wilkinson ontdekt de Heer

http://img4.imageshack.us/img4/4361/kendrawilkinson.jpg
Kendra Wilkinson, het voormalige Playboymodel en ex van Hugh Hefner, heeft het Licht gezien. Sinds Kendra de deur van de Playboy mansion achter zich dichtsloeg en bij haar verloofde ging wonen, de footballspeler Hank Baskett, heeft ze zich tot het christendom bekeerd.

Playmate Brittany Ginger, het bruidsmeisje van Wilkinson: "Hanks en Kendra bidden voor elke maaltijd. Zijn familie is zeer religieus en hij heeft haar gekalmeerd. Bidden is voor haar een nieuwe ervaring en het heeft haar enorm geholpen".

Kendra raakte bekend dankzij de realityreeks 'The Girls Next Door'. Vorig jaar verliet ze Playboybaas Hugh Hefner na een relatie van vier jaar, maar ze keert terug naar de Mansion om er op 27 juni te trouwen. Bloot zal daar niet aan te pas komen. "Geen blote meiden, geen bunnies of vrouwen met bodypaint. Het wordt een Playboyhuwelijk, geen Playboyparty", benadrukt Kendra.

14-04-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verdient meer dan Angelina Jolie

Jennifer Aniston verdient meer dan Angelina Jolie

http://img6.imageshack.us/img6/1696/jenniferanistonn.jpg
Jennifer Aniston heeft in 2008 meer verdiend dan de nieuwe partner van haar ex Brad Pitt. Jennifer kreeg vorig jaar bijna tien miljoen euro meer op haar bankrekening dan Angelina Jolie.

Tweeling
Volgens het Amerikaanse magazine Parade verdiende Aniston vorig jaar 20,5 miljoen euro aan films als 'Marley and Me', terwijl Angelina het moest stellen met 10,5 miljoen euro. Daarbij moet wel de kanttekening gemaakt worden dat Angelina vorig jaar tussen de bedrijven door een tweeling op de wereld zette, terwijl Jennifers carrière niet door de voortplanting gehinderd werd.

Beyoncé en Jay-Z
Samen verdienden Jennifer en Angelina slechts een schijntje van wat Beyoncé binnenrijfde: haar filmcarrière ('Cadillac Records') en haar jongste album 'I Am Sasha Fierce' brachten maar liefst 60 miljoen euro op. Haar wederhelft, rapper Jay-Z, voegde in 2008 nog eens 62 miljoen euro toe aan het familiefortuin.

14-04-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij
Jij

http://img8.imageshack.us/img8/2945/annakournikova.jpg


je regende
en ik schoot foto's
van een zon die
steeds wilde verdwijnen
 
verfijnde instelling
veranderde het plot
vergat de paraplu kou en
regen maakten zo het beeld kapot
 
zacht heb ik je haar
gedroogd je natte huid
met warm gedoekt je zont nu
stralend in een nieuwe lentegloed

14-04-2009 om 07:26 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
13-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias:

Enrique Iglesias: "Ik heb klein pietje, uitgezakte ballen en een buikje"

Om Hero te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Of Enriques vriendin Anna Kournikova kleine handjes heeft, is op deze foto niet te zien.

Na de onthulling dat hij klein geschapen is, heeft Enrique Iglesias in een interview verteld dat zijn ballen flink doorhangen. "En het schijnt alleen maar erger te worden naarmate je ouder wordt. Wat een ellende", aldus de 33-jarige zanger. "Ik moet mijn ballen waarschijnlijk in mijn sokken gaan stoppen." Iglesias wil dan ook nooit naakt poseren.

Buikje
Ook zijn buikspieren laten het afweten, aldus Telegraaf.nl. "Ik heb een buikje dus ik zou gezonder moeten eten. Maar ik ben gewoon gek op vet voedsel." Over zijn kleine geslachtsdeel wilde hij na zijn eerdere onthulling, nog meer kwijt: "Ik heb dat ooit gezegd zodat het alleen maar mee kan vallen. Als mensen hem zien, zullen ze hopelijk zeggen: zo klein is-ie ook weer niet. Maar het klopt: ik kan maar het beste een meisje met kleine handen hebben."

13-04-2009 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!