Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader terecht van kind dat Madonna wou adopteren

Vader terecht van kind dat Madonna wou adopteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/madonna-11.jpg?t=1239023580
Madonna zal het niet graag vernemen: in Malawi beweert een man de vader te zijn van het 'weeskind' Mercy dat de zangeres wilde adopteren.

De adoptie van de zangeres werd vorige vrijdag door de rechter afgewezen omdat de zangeres het voorbije anderhalf jaar niet in Malawi woonde zoals de wet voorschrijft. Madonna ging in hoger beroep tegen het vonnis van de rechter. Maar nu het driejarige meisje Mercy nog haar vader blijkt te hebben, wordt een adoptie wel heel moeilijk.

DNA-test
De man die beweert de vader van Mercy te zijn stelt dat hij dacht dat zijn dochter dood was en wil nu dat ze bij hem komt wonen. James Kambewa is 24 en wil met een DNA-test bewijzen dat hij de biologische vader van het kind is.

Mirakel
"Het was een mirakel te ontdekken dat mijn dochter nog leeft. Ik roep al mijn landgenoten op me te helpen mijn kind terug te krijgen. Ik zal een DNA-test ondergaan en voor de rechter komen om te bewijzen dat Mercy mijn kind is".

James werkt als veiligheidsagent en wil niet dat zijn dochter door Madonna wordt geadopteerd.

"Ik heb niets tegen Madonna. Maar ik ben de vader van Mercy en ik wil dat ze bij mij blijft. God zal voor ons zorgen. Ik zal haar zeggen dat ik haar werk voor de Malawische wezen op prijs stel, maar Mercy heeft nu een vader. Ze mag Mercy komen bezoeken wanneer ze maar wil, maar Mercy blijft in Malawi bij mij".

Gevonden door oma
De Malawische autoriteiten gingen er van uit dat Mercy een weeskind was nadat haar moeder Mwandida stierf bij de geboorte en haar vader niet werd gevonden. Maar de grootmoeder van Mercy wist waar ze James kon vinden: ik een afgelegen dorp op 150 kilometer van waar het kind in een weeshuis verblijft. "Plots realiseerde ik me dat de dochter die ik dood waande nog in leven is. Nu krijg ik een tweede kans om voor haar te zorgen en ik ga haar niet nog eens in de steek laten", verklaart de man in The Sunday Mirror.

06-04-2009 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Samantha uit elkaar

Lindsay en Samantha uit elkaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-5.jpg?t=1239023244
Lindsay Lohan heeft volgens haar eigen blog een einde gemaakt aan haar relatie met Samantha Ronson. Vrijdagavond mocht Lindsay niet binnen op het feest van Samantha's tweelingzus Charlotte. Ze klom toen maar over de muur van de exclusieve Bar Marmont, maar werd een tweede keer de deur gewezen.

"Bedrogen worden doet wonderen. Ik doe dit publiekelijk omdat jullie mijn vrienden zijn. Je wint, Samantha, je hebt mijn hart gebroken. Ga nu gewoon weg. Ik heb van je gehouden. Zeg tegen je zus dat ze haar vuilbekkerij moet stoppen. Stop met drugs. En zeg tegen Charlotte dat ze dertig kilo te zwaar is", schreef Lindsay op haar Twitter-pagina.
Samantha heeft inmiddels de sloten vernieuwd van het huis in Hollywood dat ze met Lindsay deelde. "Sams familie wil dat ze uit de buurt blijft van Lindsay. Ze vinden dat ze volslagen gek is", aldus nog een insider.

06-04-2009 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett op sterven na dood, zoon gearresteerd

Farrah Fawcett op sterven na dood, zoon gearresteerd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/farah-fawcet.jpg?t=1239022878
Gisteravond was voormalige Charlie's Angel Farrah Fawcett (62) volgens berichten stervende. De actrice vecht al drie jaar tegen kanker en haar toestand is naar verluidt kritiek. Vorige week donderdag werd ze in het ziekenhuis opgenomen, volgens bronnen in de Britse pers is ze sindsdien bewusteloos.

Haar grote liefde, acteur Ryan O'Neal en de vader van Redmond, waakt aan haar zijde.

Recent nog was de actrice in Duitsland voor een experimentele stamcellenbehandeling.

Zoon met drugs op zak
Redmond O'Neal, de 24-jarige zoon van Fawcett en Ryan O'Neal, werd gisterochtend gearresteerd wegens drugbezit. Redmond ging een vriend in de gevangenis bezoeken en liep tegen de lamp tijdens en routinecontrole op de bezoekersparking. In zijn wagen werden drugs aangetroffen, hij werd meteen opgesloten. Redmond had slechts enkele dagen eerder de afkickkliniek verlaten. Hij werd in 2005 en 2008 al veroordeeld wegens het bezit van heroïne, cocaïne en speed.

Mirakel
"Farrah is een vechter, maar ze weet dat het einde nadert, maar we bidden nog voor een mirakel", aldus een vriend.
Darmkanker
In 2006 werd bij Fawcett darmkanker vastgesteld. Ze kreeg een chemobehandeling, maar de kanker kwam terug in mei 2007.
Farrah liet haar strijd tegen de ziekte filmen voor de tv-serie 'A Wing and a Prayer' en wil dat anderen leren van haar ervaringen. In een interview in de reeks verklaart ze: "Ik hou me overeind aan de hoop dat er een reden is waarom ik kanker heb gekregen. Hoezeer ik mijn kanker ook privé wilde houden, ik heb een zekere verantwoordelijkheid tegenover mensen die hetzelfde doormaken en misschien baat kunnen hebben aan mijn ervaringen".

Charlie's Angels
De in Texas geboren Fawcett was de bekendste pin-up van de jaren zeventig. Ze speelde de glamoureuze Jill Monroe in de tv-serie 'Charlie's Angels'. Hoewel ze de grootste ster van de tv-show was, speelde ze maar één seizoen mee. Ze wilde een ernstiger acteercarrière en was te zien in films als 'The Cookout', 'Extremities' en 'The Burning Red'.

06-04-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vannacht kom ik
Vannacht kom ik


http://img26.imageshack.us/img26/6811/mirandakerr181024.jpg


Vannacht kom ik,
ik kom je liefhebben
met wat me dierbaarst is,
mijn woorden.

Als die woorden,
het bloeden van de nacht
stelpen, dan
zal ik dat liefde noemen,

en anders ook...

06-04-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
05-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verlaat Malawi zonder adoptiekind

Madonna verlaat Malawi zonder adoptiekind

Om She's Not Me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Madonna heeft na een kort verblijf Malawi in haar privéjet verlaten. Ze deed daar deze week een mislukte poging een tweede kind te adopteren. De zangeres heeft aangekondigd juridische stappen te nemen. Volgens de luchtvaartautoriteiten vertrok Madonna richting Londen.

Nooit in Malawi gewoond
Madonna adopteerde in 2006 al een zoontje uit het Afrikaanse land, David. Toen ze hem kwam ophalen, zag ze in het weeshuis ook het 3-jarig meisje dat ze nu wil adopteren. De autoriteiten staan dit echter niet toe, officieel omdat de zangeres nooit in Malawi heeft gewoond.

Alleenstaande moeder
Toen het Madonna in 2006 nog wel lukte een kind mee te nemen, woonde ze ook niet in Malawi. Wel was ze toen nog getrouwd met regisseur Guy Ritchie. Haar pogingen om nu als alleenstaande vrouw nog een kind te adopteren, stuitten op verzet van stichtingen die de belangen van kinderen behartigen.

05-04-2009 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Hartnett uit ziekenhuis na maagklachten

Josh Hartnett uit ziekenhuis na maagklachten

http://img3.imageshack.us/img3/5510/joshhartnettk.jpg
Josh Hartnett is eerder deze week ontslagen uit een ziekenhuis in Los Angeles. Na een aantal onderzoeken mocht hij naar huis, zo verklaarde zijn woordvoerder.

De 30-jarige acteur werd maandag in het ziekenhuis opgenomen, omdat hij kampte met maag- en darmklachten. Volgens de woordvoerder had Hartnett vorig jaar, toen hij in Londen in het toneelstuk 'Rain man' speelde, soortgelijke klachten. Hartnett is bekend van films als 'Black hawk down', 'Sin city' en 'Pearl Harbor'.

05-04-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderoppas eist bijna 30.000 euro van De Niro

Kinderoppas eist bijna 30.000 euro van De Niro

http://img4.imageshack.us/img4/1038/robertdenirot.jpg
Robert De Niro en zijn vrouw Grace Hightower.

Een door Robert De Niro ontslagen oppas heeft de acteur aangeklaagd. De nanny meent nog veertigduizend dollar (bijna dertigduizend euro) van hem te krijgen.

Overuren en vakantiegeld
Alexis Barry, zoals het kindermeisje heet, zegt geen cent te hebben ontvangen voor de door haar gedraaide 750 overuren. Ook wil ze geld zien voor de tien vakantiedagen die ze nooit zegt te hebben opgenomen.

Barry begon in 2006 voor De Niro en diens vrouw Grace Hightower te werken. Tien maande later werd ze naar eigen zeggen op straat gezet, omdat ze bekendmaakte te stoppen. Ze paste op het 11-jarige zoontje van het koppel.

Restaurantketen
Begin dit jaar werd de 'Meet the Fockers'-acteur ook al aangeklaagd door twee obers van zijn restaurantketen Nobu. Uiteindelijk betaalde hij bijna twee miljoen euro aan de werknemers en ex-werknemers van de drie vestigingen in New York, omdat zij gedwongen zouden zijn hun fooi te delen met het management. Ook zou overwerk niet worden uitbetaald.

05-04-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spullen van Michael Jackson worden dan toch geveild

Spullen van Michael Jackson worden dan toch geveild

http://img5.imageshack.us/img5/1849/michaeljacksonf.jpg
De veiling van meer dan tweeduizend persoonlijke eigendommen van Michael Jackson gaat gewoon door. Dat besloot een rechter in Los Angeles na een door het productiebedrijf van de zanger aangespannen rechtszaak.

MJJ Productions, zoals de productiemaatschappij heet, klaagde het veilinghuis Julien's Auction House aan, omdat de zanger niet zou hebben geweten welke items precies zouden worden weggehamerd. Bovendien is het contract volgens Jacksons advocaat niet rechtsgeldig in Californië omdat een vertegenwoordiger van de superster de overeenkomst tekende.

Glashelder contract
De advocaat van het veilinghuis meent echter dat het contract 'glashelder' is. En stelt daarom dat de vijfdaagse veiling, die op 22 april moet starten, gewoon moet doorgaan.

MTV-award
Het in Hollywood gevestigde Julien's Auction House kondigde de veiling van Jacksons spullen in december aan. In totaal telde het bedrijf meer dan 2 miljoen dollar neer voor de uit Jacksons landgoed Neverland afkomstige spullen. Onder de persoonlijke eigendommen van de King of Pop bevinden zich onder meer een MTV video music award en een met kristallen versierde handschoen.

05-04-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh krijgt rol in 'Spongebob'

Posh krijgt rol in 'Spongebob'

http://img3.imageshack.us/img3/6559/victoiabeckham.jpg
Victoria Beckham heeft eindelijk een rol te pakken waarmee ze haar kinderen kan imponeren. Posh krijgt immers een gastrol in de animatiereeks 'Spongebob Squarepants'. Ze zal een Britse prinses spelen. Naar verluidt was het haar jongste zoon Cruz, die fan is van de tv-cartoon, die Posh overhaalde de rol aan te nemen.

Opgedirkte Britse prinses
"De scriptschrijvers hebben de rol van een opgedrikte Britse prinses speciaal voor haar in de reeks geschreven. Ze waren opgetogen over haar naturel", aldus een bron in de Britse krant Daily Mirror. Victoria heeft haar rol al ingesproken in Los Angeles en heeft de smaak te pakken om gelijkaardige rollen te spelen.

Zonder make-up
"Ze heeft geen ambitie om actrice te worden, maar stemmenwerk doet ze enorm graag. Ze grapte dat ze in haar jogging en zonder make-up naar de studio kan gaan", aldus nog de bron.

05-04-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stomende fotoshoot Victoria's Secre

Stomende fotoshoot Victoria's Secret

http://img17.imageshack.us/img17/6738/mirandakerrz.jpg
Miranda Kerr.

http://img4.imageshack.us/img4/3091/doutzenkroesq.jpg
Doutzen Kroes.

We staan open voor discussies over de zielsverheffende effecten van het wielertoerisme, maar het betere benenwerk troffen wij toch in de recente fotoshoot van lingeriemerk Victoria's Secret.

Voor de verandering trokken modellen als Orlando Blooms bijslaap Miranda Kerr en de frisse Friese Doutzen Kroes eens niet naar een tropisch strand. Zon en zand denkt u er wel bij. En voor de fashionistas: broekjes met ingewerkt zeemvel werden in de nieuwe collectie weer schromelijk over het hoofd gezien. Voor meer foto's klik hier.

05-04-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica herenigd met bassist voor Hall of Fame

Metallica herenigd met bassist voor Hall of Fame

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Jason Newsted (l) stond nog eens mee op het podium.

Metallica heeft gisteren opgetreden met de in 2001 opgestapte bassist Jason Newsted. Dat gebeurde tijdens de inhuldiging van de Amerikaanse metalband in de Rock and Roll Hall of Fame. Ook Run-DMC, Jeff Beck, Bobby Womack en Little Anthony and the Imperials werden tijdens de ceremonie in het Public Auditorium in Cleveland gehuldigd.

Nooit echt aanvaard
Newsted mocht tijdens de krakers 'Master of puppets' en 'Enter sandman' de plek innemen van huidige bassist Robert Trujillo. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Trujillo en Newsted werden vergezeld door de vader van Cliff Burton toen zij hun award in ontvangst namen. De medeoprichter van Metallica kwam in 1986 om het leven bij een busongeval met de band in Zweden. Hij werd vervangen door Newsted, die naar verluidt de band in 2001 verliet vanwege constante pesterijen en het feit dat hij nooit als volwaardig nieuw bandlid zou zijn beschouwd.

Toegankelijk voor fans
De band fungeerde in Cleveland als headliner van het evenement dat meer weg had van een concert dan van een awardshow. De inhuldigingsceremonie was voor het eerst toegankelijk voor fans. Ongeveer 5.000 fans hadden zich op de balkons van de zaal genesteld, terwijl op de arenavloer 1.200 beroemdheden met hun entourage aan dinertafels zaten.

Populair
Metallica debuteerde in 1983 met het album 'Kill 'em all'. De band heeft de afgelopen 25 jaar alleen al in Amerika meer dan zestig miljoen albums verkocht en wist zeven Grammy Awards in de wacht te slepen. Van het meest recente album 'Death magnetic' gingen al meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank.

25 jaar geleden
De selectie voor de prestigieuze Rock and Roll Hall of Fame is gemaakt door een jury van vijfhonderd muzikanten, vertegenwoordigers van de muziekindustrie en journalisten. Om in aanmerking te komen voor de onderscheiding moet het ten minste 25 jaar geleden zijn dat een artiest of band het eerste album uitbracht.

05-04-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame reünie Paul en Ringo

Zeldzame reünie Paul en Ringo

http://img24.imageshack.us/img24/7580/paulenringo.jpg
Paul McCartney en Ringo Starr hebben gisteren voor het eerst sinds 2002 weer samen opgetreden. Dat deden de twee nog levende leden van de Beatles bij een liefdadigheidsconcert van de David Lynch Foundation in de Radio City Music Hall in New York. De 68-jarige Starr vergezelde zijn twee jaar jongere oude bandmaatje eerst om 'With a little help from my friends' te zingen, schrijft de New York Times. Later op de avond toverde hij z'n drumstokken tevoorschijn voor 'I saw her standing there', het openingsnummer van het debuutalbum van de Beatles uit 1963.

Billy Shears
McCartney was de headliner van het evenement en speelde een set met nummers van de Beatles, Wings en solowerk. Starr werd volgens de Amerikaanse krant door de bassist geïntroduceerd als Billy Shears, een knipoog naar de aankondiging tijdens de overgang van het titelnummer van het roemruchte album 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' naar 'With a little help from my friends'.

David Lynch foundation
De laatste keer dat McCartney en Starr een podium deelden was in 2002 bij een herdenkingsconcert voor Beatle George Harrison. Tijdens zijn eigen set gisteravond had Starr het publiek al verblijd met 'Yellow submarine' en 'Boys'. Ook Donovan, Sheryl Crow, Eddie Vedder, Moby, Bettye LaVette, Ben Harper en Mike Love van de Beach Boys stroopten hun mouwen op voor de David Lynch Foundation, die werd opgericht door de regisseur van onder meer de tv-serie Twin Peaks en de film 'Mulholland drive'. De organisatie promoot transcendente meditatie.

Verrassingsnummer
Crow zong de grootste solohit van Harrison 'My sweet lord'. Op de speellijst van McCartney prijkte zijn eerbetoon uit 1982 aan de vermoorde John Lennon 'Here today'. McCartney speelde ook een nummer dat zelfs zijn grootste fans niet hadden verwacht: 'Cosmically conscious', waarvan een fragment als verborgen nummer op zijn soloplaat 'Off the ground' uit 1993 verstopt zit. McCartney zei dat het een toepasselijk nummer voor de avond was, omdat hij het in 1968 schreef tijdens de befaamde logeerpartij van de Beatles bij de Maharishi in India. Ook Donovan en Mike Love waren toen van de partij.

05-04-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn hart staat open...
Mijn hart staat open....


http://img5.imageshack.us/img5/9012/missuniverse20081600x12g.jpg


Mijn hart….

Hou van me zoals ik ben
Zie me met al mijn kuren
Ken me ..zoals ik jou ken
Laat onze liefde eindeloos duren

Kijk in mijn hart en mijn gevoel
Neem die waarde van me aan
Mijn innerlijk heeft een doel
De buitenkant kun je laten gaan

Mijn hart staat open voor jou
Mijn handen willen je strelen
Mijn liefde alleen voor jou
Ook al zijn er nog zo velen

05-04-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
04-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Harrison krijgt ster in Hollywood


George Harrison krijgt ster in Hollywood

Om My Sweet Lord te beluisteren druk op de foto

Zet de Player links boven af A.U.B.







George Harrison, de vroegere Beatle die in 2001 aan kanker is overleden, krijgt deze maand een ster op de 'walk of fame' in Hollywood. Dat is gisteren bekendgemaakt.

De vroegere gitarist van de legendarische band krijgt zijn postume ster op 14 april. Zijn weduwe Olivia en hun zoon Dhani zullen de ceremonie bijwonen. Tegelijk zal Capitol Records een tot nu toe onuitgegeven muziekproject van Harrison lanceren.

Harrison deelt al een ster met de andere Beatles. Op dit moment heeft alleen John Lennon zijn eigen ster.



04-04-2009 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spullen van Michael Jackson worden dan toch geveild


Spullen van Michael Jackson worden dan toch geveild


http://img4.imageshack.us/img4/3296/michaeljacksonw.jpg
 


De veiling van meer dan tweeduizend persoonlijke eigendommen van Michael Jackson gaat gewoon door. Dat besloot een rechter in Los Angeles na een door het productiebedrijf van de zanger aangespannen rechtszaak.

MJJ Productions, zoals de productiemaatschappij heet, klaagde het veilinghuis Julien's Auction House aan, omdat de zanger niet zou hebben geweten welke items precies zouden worden weggehamerd. Bovendien is het contract volgens Jacksons advocaat niet rechtsgeldig in Californië omdat een vertegenwoordiger van de superster de overeenkomst tekende.



   http://img21.imageshack.us/img21/5182/michaeljackson2.jpg


Glashelder contract

De advocaat van het veilinghuis meent echter dat het contract 'glashelder' is. En stelt daarom dat de vijfdaagse veiling, die op 22 april moet starten, gewoon moet doorgaan.

MTV-award
Het in Hollywood gevestigde Julien's Auction House kondigde de veiling van Jacksons spullen in december aan. In totaal telde het bedrijf meer dan 2 miljoen dollar neer voor de uit Jacksons landgoed Neverland afkomstige spullen. Onder de persoonlijke eigendommen van de King of Pop bevinden zich onder meer een MTV video music award en een met kristallen versierde handschoen.



04-04-2009 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlanglijstje Lady Gaga bezorgt organisatoren hoofdpijn

Verlanglijstje Lady Gaga bezorgt organisatoren hoofdpijn

Om Poker Face van haar te beluisteren druk op de foto

Zet de Player links boven af A.U.B.






Lady Gaga is nog niet zo lang bezig, maar toch is de zangeres al een heuse diva geworden.

Dat blijkt uit het eisenlijstje dat het entourage van de 23-jarige zangeres rondstuurt. Zo eist Lady Gaga, die in het echte leven Stephanie Germanotta, 24 flessen water, waarvan de helft koud moet staan. Ook fruit, chips, chocolade en zelfs geroosterde kip staan op het menu.


De zangeres is bekend van haar nummers 'Just dance' en 'Poker face'. Met het laatste nummer staat ze zelfs op nummer 1 in de Belgische hitlijst. Bekijk de videoclip door op de foto te drukken.



04-04-2009 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody onder massale belangstelling begraven


Jade Goody onder massale belangstelling begraven


http://img4.imageshack.us/img4/1058/jadegoodyt.jpg
 
 
 
De begrafenisplechtigheid van de Britse reality-tv-vedette Jade Goody, die op 27-jarige leeftijd aan baarmoederhalskanker overleed, is zaterdag onder massale belangstelling van start gegaan in Londen.

Massa's mensen keken toe hoe de rouwstoet Jade naar haar laatste rustplaats bracht en heel wat toeschouwers gooiden bloemen naar de auto met de kist. Ook voor de kerk in Buckhurst Hill (Essex) in de omgeving van Londen, waar de plechtigheid wordt gehouden, verzamelden duizenden mensen.

 

   http://img4.imageshack.us/img4/4636/jadegoody2.jpg


Big Brother

Goody werd in 2002 beroemd door haar deelname aan het reality-programma 'Big Brother' en werd vijf jaar later een heus mediafenomeen toen ze aantrad in 'Celebrity Big Brother'. Daar deed ze veel stof opwaaien met racistische opmerkingen over de Indiase deelneemster Shilpa Shetty, met wie ze nadien overigens bevriend raakte.

Huwelijk
Van haar ziekte heeft Goody nooit een geheim gemaakt. Enkele weken geleden trouwde ze nog met haar vriend Jack Tweed - een huwelijk dat breed werd uitgesmeerd in de Britse pers.



04-04-2009 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox is niet graag sekssymbool


Megan Fox is niet graag sekssymbool


http://img4.imageshack.us/img4/5268/meganfoxa.jpg
 


Megan Fox, die om de haverklap wordt uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld, is het beu. U had het nooit kunnen raden, maar het mooie kind wil gewaardeerd worden om haar acteertalent en niet om haar oogverblindende carrosserie.

"Je kan geen 24 uur per dag sekssymbool zijn. Ik kan niet tegelijk een professionele celebrity zijn en een professionele seksbom. Dat kan ik mezelf niet aandoen. Ik wil werken en de juiste keuzes maken. Studeren ook, en evolueren als actrice".

"Ik wil niet op de cover staan van elk magazine dat bestaat. Ik wil dat zelfs vermijden. Het is mijn job om de mensen iets anders te tonen, en daar wil ik goed in zijn", stelt Megan in het magazine Empire. Daarr staat ze - u raadt het! - op de cover.



http://img4.imageshack.us/img4/5599/meganfox6.jpg


Hoewel ze zich voortaan wil weghouden van sexy rollen, is Megan wel getipt om Lara Croft te spelen in de nieuwe 'Tomb Raider'-film. Angelina Jolie speelde de stomende archeologe in 'Lara Croft Tomb Raider' en 'Lara Croft: Tomb Raider: Cradle of Life'.



04-04-2009 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse terug op Saint Lucia


Amy Winehouse terug op Saint Lucia

Om back to black van haar te beluisteren druk op de foto

Zet de Player links boven af A.U.B.







Amy Winehouse is teruggekeerd naar Saint Lucia, waar ze een huis wil kopen. Dat meldt de Britse krant The Sun. De zangeres nam gisteren vanuit haar woonplaats Londen het vliegtuig naar het Caribische eiland waar ze deze winter al verbleef.

Geen verzoening met man
Winehouse verliet Saint Lucia eind februari na twee maanden vakantie vieren. Ze zou terug naar Londen zijn gegaan in een poging zich te verzoenen met haar man Blake Fielder-Civil, die van haar zou willen scheiden nadat verschillende media meldden dat Winehouse een vakantieliefje had op Saint Lucia. De verzoeningspoging van de artieste is vooralsnog echter op niets uitgelopen.

De 25-jarige zangeres zou nu weer naar Saint Lucia zijn vertrokken om zich daar te concentreren op het maken van een derde album. Ook zou ze volgens bronnen bij The Sun op zoek gaan naar een koophuis op het zonnige eiland.



04-04-2009 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderoppas eist bijna 30.000 euro van De Niro


Kinderoppas eist bijna 30.000 euro van De Niro


http://img11.imageshack.us/img11/1062/robertdeniro.jpg



Een door Robert De Niro ontslagen oppas heeft de acteur aangeklaagd. De nanny meent nog veertigduizend dollar (bijna dertigduizend euro) van hem te krijgen.

Overuren en vakantiegeld
Alexis Barry, zoals het kindermeisje heet, zegt geen cent te hebben ontvangen voor de door haar gedraaide 750 overuren. Ook wil ze geld zien voor de tien vakantiedagen die ze nooit zegt te hebben opgenomen.

Barry begon in 2006 voor De Niro en diens vrouw Grace Hightower te werken. Tien maande later werd ze naar eigen zeggen op straat gezet, omdat ze bekendmaakte te stoppen. Ze paste op het 11-jarige zoontje van het koppel.

Restaurantketen
Begin dit jaar werd de 'Meet the Fockers'-acteur ook al aangeklaagd door twee obers van zijn restaurantketen Nobu. Uiteindelijk betaalde hij bijna twee miljoen euro aan de werknemers en ex-werknemers van de drie vestigingen in New York, omdat zij gedwongen zouden zijn hun fooi te delen met het management. Ook zou overwerk niet worden uitbetaald.




04-04-2009 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!