NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat ons dansen


Laat ons dansenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celina_jaitley_02.jpg?t=1243428832


laat ons zingen
dansen op de
sterren
laat ons drinken
op het behoud
van de natie
toe meisje vrij
met mij tot
de ochtend valt
samen in het korenveld
laat ons bidden voor
de vrijheid
voor de liefde die
wij delen

28-05-2009 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
27-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen:

Lily Allen: "Susan Boyle wordt overschat"

Om The Fear te bekijken druk op de foto.


.
Lily Allen is geen fan van Susan Boyle.

Lily Allen is niet echt onder de indruk van Susan Boyle. De zangeres, die nu zelf niet bepaald de pannen van het dak zingt, laat via Twitter weten dat Boyle geen controle heeft over haar stem. Dat meldt De Telegraaf.

"Ik vond dat ze een slechte timing had tijdens Britain's Got Talent afgelopen zondag. Ze had geen controle over haar stem. Sowieso vind ik niet dat ze een geweldige stem heeft. Ze kan zingen, maar daar gaat het bij haar duidelijk niet om. Ze lijkt me een lieve dame, maar als de show om talent gaat, moet Shaheen Jafargholi winnen", aldus Allen.

Susan zelf vond haar optreden van afgelopen zondag ook niet geweldig, maar zei dat het kwam omdat ze verkouden was. "Ik zei tegen mezelf: je moet je concentreren en doorgaan. De reactie van het publiek was geweldig en sleepte me er doorheen."

27-05-2009 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Tom Cruise wil enkel met stokjes eten

Dochter Tom Cruise wil enkel met stokjes eten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dochter-tom-cruise.jpg?t=1243428352

De dochter van Tom Cruise is geen doetje als het op eten aankomt. Kleine Suri steekt enkel voedsel in haar mond als ze stokjes mag gebruiken. "Onlangs ging het gezin van Cruise naar ontbijtketen 'Le Pain Quotidien'", aldus een bron. "Suri wilde haar sandwich en taartje enkel opeten met stokjes. Vandaar ook dat mama Katie Holmes nu altijd een paar in haar handtas steken heeft."

Cruise en Holmes maken er geen geheim van dat ze er zeker nog een kindje bijwillen. "Ze willen niet dat Suri gaat lijden aan het 'enige kind'-syndroom. Ze willen er nog een boel baby's bij en dromen van een tweeling. Vooral een zusje is welkom", besluit de bron.

27-05-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer moet Brad voorgoed uit haar leven bannen

Jennifer moet Brad voorgoed uit haar leven bannen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jennifer-en-brad.jpg?t=1243428070
Een beeld dat Jennifer maar niet kan vergeten: zij en Brad als gelukkig koppel.

De vrienden van Jennifer Aniston zijn bezorgd dat de actrice nooit over haar ex-man Brad Pitt zal raken. Ze raden haar dan ook aan om Brad voorgoed uit haar leven te bannen.

Brad vergeten
"Het is niet dat haar Friends- collega's Courteney Cox en co Brad niet leuk vinden. Iedereen is gek op hem omdat hij zo een aangename man is. Maar het is juist daarom dat Courteney Jennifer al verschillende keren heeft gezegd dat ze het telefoonnummer van Brad moet weggooien. Het is alleen niet zo simpel voor Jen, Brad was haar grote liefde", aldus een insider.

Angelina verdragen
De vrienden van de actrice geloven ook niet dat Jen en Brad nog ooit een koppel zullen vormen. "Ook al zou Brad zijn huidige partner Angelina Jolie verlaten en terugkeren naar Jennifer, het zou nooit zijn zoals vroeger. Jen zou Angelina constant moeten verdragen omdat zij en Brad samen zes kinderen opvoeden."

Geen goede vervanger
Aniston heeft sinds haar scheiding van Brad in 2005 al relaties met Vince Vaughn, Paul Sculfor en John Mayer achter de rug. Maar de actrice vindt voorlopig niemand die Brad kan vervangen. "Jen moet Brad echt vergeten, anders gaat ze de rest van haar leven treuren om haar mislukt huwelijk", besloot de bron.

27-05-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Andre: Ik zwijg in alle talen over de breuk

Peter Andre: Ik zwijg in alle talen over de breuk

Om Mysterous girl te bekijken druk op de foto.


.
Peter en Jordan in betere tijden.

Peter Andre heeft gezworen dat hij in alle talen zal zwijgen over zijn recente breuk met Katie Price (Jordan). Eerder deze maand raakte bekend dat de zanger en Jordan na een huwelijk van 3,5 jaar een punt zetten achter hun relatie.

Peter vertrok na de breuk voor een korte vakantie naar Cyprus, maar keerde al snel terug omdat hij zijn kinderen miste. "Ik weet dat iedereen wil dat ik mijn verhaal doe, maar dit is iets persoonlijk waar ik nooit zal over praten."

"Ik heb de voorbije week in Cyprus doorgebracht om alles op een rijtje te zetten. Het is momenteel een grote puinhoop in mijn hoofd. Ik kon het zelfs niet opbrengen om telefoontjes van vrienden te beantwoorden", aldus een emotionele Peter.

27-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Mijn vriend is bij me door mijn borsten

Katy Perry: Mijn vriend is bij me door mijn borsten

Om Hot'n'cold te bekijken druk op de foto.


.
Katy Perry en haar vriend Travis McCoy .

Katy Perry heeft onthuld dat haar vriend Travis McCoy bij haar is dankzij haar weelderige boezem. "Ik raak misschien in de problemen door dit te zeggen, maar Travis was nooit een borstenman. Hij was een echte kontenman tot hij mij leerde kennen", aldus de 24-jarige zangeres.

Katy geeft toe dat ze nog maar net ontdekte welke invloed haar vrouwelijke vormen op mannen heeft. "Vroeger wist ik niet hoe ik mijn 'troeven' moest uitspelen. Maar nu begrijp ik dat ik aantrekkelijk ben door mijn rondingen. Ik ben niet zoals Jennifer Lopez of Kim Kardashian, maar op mijn manier zit het allemaal goed."

Katie werd bekend met haar nummer 'I kissed a girl', maar in het echte leven is ze geen flirter. 'Ik hou er niet van om uit te gaan en mensen te versieren. Dat geeft me helemaal geen goed gevoel."

27-05-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse geschrapt van eerbetoon aan Quincy Jones

Amy Winehouse geschrapt van eerbetoon aan Quincy Jones

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.

Amy Winehouse is geschrapt van een tribute-album rond muziekproducer Quincy Jones. Zanger en initiatiefnemer Mark Ronson moest meer dan een jaar wachten op haar bijdrage, meldt NME.

Belediging
"De track is nog niet klaar en Winehouse is nergens te vinden'', aldus Ronson. Verstek laten gaan is eigenlijk een belediging voor Jones, vindt hij: "Quincy Jones is een van de meest gerespecteerde mensen in de muziekindustrie, dus het was een grote eer dat we haar hebben gevraagd."

Frustrerend
"Het frustrerende is dat het nummer van Winehouse best goed klinkt, maar niemand zal het ooit horen," zucht de zanger.

27-05-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mike Tyson overleden na ongeval met loopband

Dochter Mike Tyson overleden na ongeval met loopband

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mike-tyson.jpg?t=1243426118

Het vierjarige dochtertje van ex-bokser Mike Tyson is overleden nadat ze gisteren met haar nek verstrikt was geraakt in een kabel van een fitnesstoestel, meldt CNN.

Bewusteloos
Exodus moest gisteren gereanimeerd worden nadat de kabel van de loopband haar had gewurgd. Ze werd bewusteloos aangetroffen door de zevenjarige zoon van Tyson in hun huis in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona. Het meisje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar ze kunstmatig werd beademd.

Overleden
"Exodus Tyson is vandaag om 11.45 uur dood verklaard in het ziekenhuis", verklaarde Andy Hill, een woordvoerder van de politie van Phoenix. "Wij betuigen ons medeleven aan de familie", voegde hij er nog aan toe. Volgens de eerste vaststellingen van het onderzoek gaat het om een ongeval.

27-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise: Ik werd geboycot als artiest in Moskou

Hadise: Ik werd geboycot als artiest in Moskou

Om Dum Tek Tek te bekijken druk op de foto.


.

Hadise behaalde een knappe vierde plaats op het Songfestival voor Turkije. Toch is de Molse zangeres niet helemaal tevreden hoe alles verliep in Moskou. In het praatprogramma 'Phara' uitte ze haar ongenoegen over de manier waarop ze tijdens de wedstrijd in beeld werd gebracht.

Boycot
"Op een bepaald moment had ik echt het gevoel dat ik als artiest geboycot werd", aldus Hadise. "Na de eerste dress rehearsal kregen we 15 minuten om de beelden te bekijken. Het duurde bijna een minuut voor ik in beeld kwam en van de choreografie was ook niets te zien. Ik had toen echt het gevoel dat ik als artiest geboycot werd."

Rood licht
"De regisseur besliste alles. De eerste regisseur is dan ook naar huis gestuurd omdat er heel veel landen geklaagd hadden. We hebben ook 10.000 keer gezegd: geen rood licht want we hebben rode kostuums, maar ze wilden het niet veranderen. Ze hebben niet naar ons geluisterd."

27-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry zoekt vrienden op internet

Halle Berry zoekt vrienden op internet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/halle-berry-1.jpg?t=1243423780
Halle Berry aan het werk in het psychologische drama 'Frankie and Alice'.

Halle Berry gebruikt het internet om vrienden te maken. De Oscarwinnares voelt zich eenzaam aan de top en geeft toe dat ze soms websites opzoekt om 'normale' gesprekken te hebben, ver van alle Hollywood-gedruis.

"Echt afspreken heb ik nog niet gedaan, maar ik heb me wel al voorgedaan als iemand anders. Soms werkte dat, soms gingen die conversaties een ietwat vreemde richting uit", aldus de actrice. "Ach, ik wilde gewoon weer weten hoe het was om met iemand een eerlijk gesprek te voeren en normaal behandeld te worden."

Opletten dus maar als u in het vervolg nog eens gaat chatten: voor u het goed en wel beseft, hangt hete Halle aan uw lijn.

27-05-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel Adriana Lima is zwanger

Supermodel Adriana Lima is zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/adriana-lima-1.jpg?t=1243423556

Adriana Lima, een van de 'angels' van Victoria's Secret, is zwanger. Zij en haar de basketter Marko Jaric verwachten hun eerste kind, zo meldt People. Lima is voor deze winter berekend.

Lima en Jaric trouwden dit jaar op Valentijnsdag tijdens een bescheiden ceremonie in Jackson Hole, Wyoming. Lima en Jaric, die voor de Memphis Grizzlies speelt, ontmoetten elkaar in 2006 en verloofden zich twee jaar later, op haar 27ste verjaardag.

27-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn bloem


Mijn bloem


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/amisha_patel_07.jpg?t=1243339672

zo mooi
zo opgewekt
zo stralend
jij bent de mooiste bloem die ik ken
jij bent en bloem zo speciaal
een bloem die elke dag bloeit
en nooit vergaat
jij bent een bloem
die ieder wil
maar gelukkig
ben ik de uitverkorene
jij hebt mij als uw grond gekozen
en ik zal ervoor zorgen
dat jij elke dag bloeit
en voor de rest van je lange leven
zal stralen

ik hou van je


27-05-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle houdt heel hotel wakker

Susan Boyle houdt heel hotel wakker

Om Memory te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle heeft met haar hemelse gezang een heel hotel wakker gehouden. Tot 2 uur 's nachts bleef de topfavoriete van de talentenshow 'Britain's Got Talent' haar stembanden oefenen, wat enkele gasten in het Londense Wembley Plaza-hotel danig op de zenuwen werkte. "Ze wil duidelijk de finale zaterdag winnen", kloeg een misnoegde hotelganger. "Ze zingt dag en nacht. Ik kan er zelfs niet van slapen."

Shimmy
Gisteren verscheen de 'Harige Engel' - zoals Boyle intussen weinig flatterend omgedoopt werd - aan het ontbijt in dezelfde kleren waarmee ze de avond voordien de halve finale gewonnen had. Speciaal voor de aanwezige gasten bracht ze haar nieuwste succesnummer: de shimmy, een dansstijl waarbij het lichaam stilgehouden wordt en enkel de schouders bewegen.

13,6 miljoen kijkers
13,6 miljoen kijkers (het hoogste aantal tot nu toe; nvdr) zagen uiteindelijk hoe de zingende maagd zich met 'Memory' van Barbara Streisand een weg baande naar de finale. Zelfs een opkomende verkoudheid kon haar niet deren. "Ik had het totaal niet verwacht, maar ik ben natuurlijk blij met het resultaat", aldus de immer bescheiden Boyle. "De start was nogal wankel met een valse noot, maar ik pompte mezelf moed in. Het publiek reageerde geweldig."

"Druk was enorm"
Dat miljoenen haar live aan het werk zagen, daar kan de Schotse kerkvrijwilligster nog steeds niet helemaal bij. "De druk die ik voelde was enorm. Je probeert het feit dat er zoveel mensen kijken naast je neer te leggen en te focussen op wat er in de studio zelf gebeurt, maar dat is niet altijd evident."

En nu de finale dus. "Ik wil mijn act nog verbeteren, vandaar dat ik nu als een bezetene blijf oefenen. Er kan vanalles gebeuren, maar ik ga me volledig smijten. Bedankt Groot-Brittannië dat jullie zo achter me staan. Jullie hebben mijn droom werkelijkheid gemaakt."

Kus op de mond
Boyle zelf maakte overingens nóg een droom waar. Gisteren bekende jurylid Piers Morgan immers dat Susan hem vol op zijn mond kuste na de halve finale zondag. "Nu heb ik in elk geval een man gekust", giechelde de zangeres, waarna ze snel de benen nam. Pierce bleef verbouwereerd achter....

26-05-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac wil dat Vanessa blootfoto's en naaktscènes maakt

Zac wil dat Vanessa blootfoto's en naaktscènes maakt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/vanessa-hudgens.jpg?t=1243339047

Zac Efron wil dat zijn vriendin en tegenspeelster in de 'High School Musical'-films Vanessa Hudgens onthullende foto's laat maken voor een magazine en/of naaktscènes speelt. Alles opdat ze haar brave imago zou kwijtraken.

Statuut van tienerster overstijgen
Zac (21) moedigt Vanessa aan om uit de kleren te gaan. Het beeld dat de wereld van haar heeft, dat van tienersterretje, moet ze wat hem betreft zo gauw mogelijk doorprikken. Een en ander heeft te maken met het feit dat hijzelf vlot de overstap lijkt te maken naar de status van 'volwassen' filmster, maar zij - althans in de perceptie van het publiek - blijft hangen in dat brave schoolmeisjes-beeld.

"Hij zei haar dat ze niet bang moet zijn om haar lichaam te tonen", aldus een bron op de website National Ledger.

Gelekt op internet
Eerder deze maand verkondigde Vanessa zelf al dat ze openstaat voor naakscènes "als die essentieel zijn voor de rol".
In september 2007 lekten al foto's op het internet waarop Vanessa schaarsgekleed en in lingerie poseert. Daarvoor heeft ze zich op bevel van Disney verontschuldigd.

26-05-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pers woedend tijdens opening Hergé Museum

Pers woedend tijdens opening Hergé Museum

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/herge-museum.jpg?t=1243338647
Enkele fotografen en cameramannen verlieten zelfs het museum.

De verantwoordelijken van het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve, dat begin juni de deuren zal openen, hebben vandaag het gebouw aan de verzamelde pers voorgesteld. De zalen zijn gewijd aan het oeuvre, het leven en de passies van Hergé.

Het verbod om foto's te maken en de tentoongestelde werken te filmen, haalde de woede van de pers op de hals. Enkele fotografen en cameramannen verlieten zelfs het museum.

De beslissing om het schieten van foto's en bewegende beelden niet toe te laten, "werd genomen om te vermijden dat er een massa beelden van de originelen, die in de zalen worden tentoongesteld, zou bestaan", motiveerden de verantwoordelijken.

Het museum bestaat uit acht zalen, verdeeld over drie verdiepingen. De totale expositieruimte bedraagt ongeveer 2.000 vierkante meter. Het pand werd ontworpen door de Franse architect Christian de Portzamparc en heeft een kostenplaatje van 15 miljoen euro.

Hommage aan Hergé
"Kuifje is alomtegenwoordig want natuurlijk gaat het ook om het belangrijkste personage dat Hergé heeft gecreëerd", verduidelijkt conservator Laurent de Froberville. "Maar het is geen museum over Kuifje alleen. Het is een hommage aan Hergé, waar de bezoekers ook andere personages kunnen ontdekken. Ze kunnen ontdekken wie Hergé was en de omvang van zijn oeuvre en zijn passies leren kennen. Het museum zal permanent 80 originele platen en ongeveer 800 schetsen en tekeningen tentoonstellen."

De bezoekers zullen onder meer een gedetailleerd schaalmodel kunnen bewonderen van de onderzeeër die ontworpen werd door professor Zonnebloem. Het museum bevat ook een tijdelijke expositiezaal, die vandaag gewijd is aan de bouw van het museum, maar binnenkort een expositie over Europalia China zou kunnen ontvangen.

26-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placebo en Eagles of Death Metal op Pukkelpop

Placebo en Eagles of Death Metal op Pukkelpop

Om Placebo te bekijken druk op de foto.


.
Placebo.

De affiche van Pukkelpop (20, 21 en 22 augustus in Kiewit) krijgt stilaan vaste vorm. Kleppers Placebo en Eagles of Death Metal zijn er net aan toegevoegd, samen met een karrenvracht mindere maar daarom niet minder boeiende goden.

Donderdag 20 augustus
Ladyhawke - Devotchka - Thursday - The Black Angels - Rival Schools - La Roux - Zebrahead - The Big Pink - Ghinzu

Vrijdag 21 augustus
Placebo - MSTRKRFT - Bill Callahan - The Living End - Future of the Left -The Gay Blades - The Virgins

Zaterdag 22 augustus
Eagles of Death Metal - Luciano presents AEther - The Rifles - Gang Gang Dance - Brakes - Hayseed Dixie

De online ticketverkoop is reeds gestart. Deze e-festivaltickets zijn hier en hier te verkrijgen. Dagtickets kosten 75 euro en voor een combi-ticket betaal je 135 euro. Vanaf 5 juni zijn tickets te koop in de gebruikelijke voorverkooppunten.

26-05-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis of The Prodigy vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Oasis of The Prodigy vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.


.

Pinkpopbaas Jan Smeets probeert Oasis of The Prodigy naar Pinkpop te halen als Depeche Mode afzegt. En die kans is erg groot. Dave Gahan, zanger van Depeche Mode, kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen waardoor de Britse band al een aantal concerten heeft moeten afzeggen.

Het is niet bekend wat Gahan precies heeft, maar naar verluidt gaat het om een maagdarmontsteking. Vorige week werd bekend dat de muzikant in elk geval tot en met 27 mei niet op het podium kan staan.

Cure
The Cure lukt niet, zei Smeets. Britpopband Oasis lijkt de grootste kanshebber om Depeche Mode te vervangen, al waagt Smeets ook nog een poging bij dance-act The Prodigy. Het muziekfestival in Landgraaf vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 en zondag 31 mei en maandag 1 juni. Zaterdag komt Bruce Springsteen, en die dag is ook al lang uitverkocht. Zondag was Depeche Mode headliner, maandag Anouk.

26-05-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoopt Hugh Hefner Playboy?

Verkoopt Hugh Hefner Playboy?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hugh-hefner-3.jpg?t=1243337170

Hugh Hefner zou op het punt staan zijn populaire Playboy-imperium te verkopen. Een van de gegadigden zou niemand minder zijn dan Virgin-miljonair Richard Branson. Dat schrijft de Engelse The Telegraph.

Het bedrijf van de 83-jarige Hugh Hefner werd in 1953 opgericht en verkocht in 1972 maar liefst zeven miljoen exemplaren van de Playboy. Vandaag worden er 'slechts' drie miljoen exemplaren verkocht. Bovendien bevestigde het bedrijf dat er in het eerste kwartaal van 2009 al meteen grote verliezen waren. Een verlies van bijna 9,8 miljoen euro in vergelijking met ruim 2,9 miljoen euro verlies in dezelfde periode vorig jaar.

Aanbiedingen
Door de economische crisis moest het bedrijf ook nog eens 25 procent van zijn personeel in Los Angeles en New York afdanken. Redenen genoeg voor Hefner om een verkoop van zijn imperium te overwegen.

Volgens de Amerikaanse media zouden er naast Richard Branson nog twee bedrijven geïnteresseerd zijn in Playboy. Een woordvoerder ontkent echter dat er aanbiedingen gekomen zijn, maar voegt er wel aan toe dat er zal geluisterd worden naar aanbiedingen die van waarde kunnen zijn voor de aandeelhouders.

26-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAG Danielle Lloyd zwaar toegetakeld na avondje stappen

WAG Danielle Lloyd zwaar toegetakeld na avondje stappen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/danielle-bloodbath.jpg?t=1243336943

Danielle Lloyd, de vriendin van Tottenham-speler Jamie O'Hara, is voor de tweede keer in een maand tijd aangevallen in een nachtclub. Het 25-jarige model moest met een ernstige wonde aan de bil naar het ziekenhuis gebracht worden. De politie heeft de twee daders opgepakt. Dat schrijven Daily Mail en The Sun vandaag.

De WAG was samen met haar vriend Jamie en vijf andere vrienden iets aan het drinken in een nachtclub toen ze rond 2u30 aangevallen werd door twee vrouwen. Volgens de woordvoeder van het model werd Llyod op een tafel met glazen gegooid en hield ze daar ernstige snijwonden aan over.

Ernstige wonde aan been
"Er werd een ambulance gebeld en Jamie O'Hara vergezelde zijn vriendin dan naar het ziekenhuis waar ze enkele hechtingen kreeg. Vooral de wonde aan haar been baarde iedereen zorgen en daar was dan ook een ingreep voor nodig", aldus de woordvoerder.

Het is niet de eerste keer dat Danielle Lloyd aangevallen wordt. Begin deze maand nog hield ze een gezwollen lip over aan een avondje uit. Toen waren het vriendinnen van de ex van Jamie die het model een klap in haar gezicht verkochten.

26-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Shields: "Ik was beter veel vroeger ontmaagd geweest"

Brooke Shields: "Ik was beter veel vroeger ontmaagd geweest"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brooke-shields.jpg?t=1243336582
Sinds 2008 speelt Brooke de rol van sterke zakenvrouw in de serie 'Lipstick Jungle'.

"Mijn grootste spijt op vlak van gezondheid? Dat ik niet hield van hoe ik er vroeger uitzag. Als ik toen wat milder geweest was voor mezelf, dan zou ik veel eerder seks gehad hebben en mijn maagdelijkheid niet pas op mijn tweeëntwintigste verloren zijn." Brooke Shields zegt het om te lachen, maar toch schuilt er veel tristesse in de uitspraak die ze in het Amerikaanse tijdschrift 'Health' deed.

"Ik was een publiek figuur en dat maakte ook veel kapot", gaat ze verder. "Volgens mij had ik mezelf beter leren kennen en zou ik ook geen gewichtsproblemen gehad hebben als die eerste keer veel vroeger gebeurd was. Dan was het tenminste achter de rug. Maar nee, het enige wat ik toen wilde, was erg slank blijven en dat heeft me geen deugd gedaan."

Prostituee
De actrice werd al op 12-jarige leeftijd bekend met haar rol als prostituee in de film 'Pretty Baby'. Haar grote doorbraak kwam op 15-jarige leeftijd met 'The Blue Lagoon', een film met veel liefdesscènes. Op haar twintigste kwam de actrice er in een autobiografie voor uit maagd te zijn. "Ik heb niet de behoefte om te experimenteren, ik wacht op de liefde", sprak ze toen.

Nu klinkt Shields echter veel bitterder over die periode. "Ik heb me tijdens mijn jeugd nooit een kind gevoeld omdat ik altijd zo'n volwassen rollen moest spelen. Het vreemde is dat op dit moment het omgekeerde fenomeen aan de gang is: hoe ouder ik word, hoe jonger ik me voel. Net alsof ik wat verloren tijd wil goedmaken."

Als uitsmijter gaf Shields nog mee dat haar favoriete zonde zwarte Belgische chocolade is. Maar best dus dat ze niet meer kijkt op een kilootje meer of minder...

26-05-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!