Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle houdt heel hotel wakker

Susan Boyle houdt heel hotel wakker

Om Memory te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle heeft met haar hemelse gezang een heel hotel wakker gehouden. Tot 2 uur 's nachts bleef de topfavoriete van de talentenshow 'Britain's Got Talent' haar stembanden oefenen, wat enkele gasten in het Londense Wembley Plaza-hotel danig op de zenuwen werkte. "Ze wil duidelijk de finale zaterdag winnen", kloeg een misnoegde hotelganger. "Ze zingt dag en nacht. Ik kan er zelfs niet van slapen."

Shimmy
Gisteren verscheen de 'Harige Engel' - zoals Boyle intussen weinig flatterend omgedoopt werd - aan het ontbijt in dezelfde kleren waarmee ze de avond voordien de halve finale gewonnen had. Speciaal voor de aanwezige gasten bracht ze haar nieuwste succesnummer: de shimmy, een dansstijl waarbij het lichaam stilgehouden wordt en enkel de schouders bewegen.

13,6 miljoen kijkers
13,6 miljoen kijkers (het hoogste aantal tot nu toe; nvdr) zagen uiteindelijk hoe de zingende maagd zich met 'Memory' van Barbara Streisand een weg baande naar de finale. Zelfs een opkomende verkoudheid kon haar niet deren. "Ik had het totaal niet verwacht, maar ik ben natuurlijk blij met het resultaat", aldus de immer bescheiden Boyle. "De start was nogal wankel met een valse noot, maar ik pompte mezelf moed in. Het publiek reageerde geweldig."

"Druk was enorm"
Dat miljoenen haar live aan het werk zagen, daar kan de Schotse kerkvrijwilligster nog steeds niet helemaal bij. "De druk die ik voelde was enorm. Je probeert het feit dat er zoveel mensen kijken naast je neer te leggen en te focussen op wat er in de studio zelf gebeurt, maar dat is niet altijd evident."

En nu de finale dus. "Ik wil mijn act nog verbeteren, vandaar dat ik nu als een bezetene blijf oefenen. Er kan vanalles gebeuren, maar ik ga me volledig smijten. Bedankt Groot-Brittannië dat jullie zo achter me staan. Jullie hebben mijn droom werkelijkheid gemaakt."

Kus op de mond
Boyle zelf maakte overingens nóg een droom waar. Gisteren bekende jurylid Piers Morgan immers dat Susan hem vol op zijn mond kuste na de halve finale zondag. "Nu heb ik in elk geval een man gekust", giechelde de zangeres, waarna ze snel de benen nam. Pierce bleef verbouwereerd achter....

26-05-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac wil dat Vanessa blootfoto's en naaktscènes maakt

Zac wil dat Vanessa blootfoto's en naaktscènes maakt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/vanessa-hudgens.jpg?t=1243339047

Zac Efron wil dat zijn vriendin en tegenspeelster in de 'High School Musical'-films Vanessa Hudgens onthullende foto's laat maken voor een magazine en/of naaktscènes speelt. Alles opdat ze haar brave imago zou kwijtraken.

Statuut van tienerster overstijgen
Zac (21) moedigt Vanessa aan om uit de kleren te gaan. Het beeld dat de wereld van haar heeft, dat van tienersterretje, moet ze wat hem betreft zo gauw mogelijk doorprikken. Een en ander heeft te maken met het feit dat hijzelf vlot de overstap lijkt te maken naar de status van 'volwassen' filmster, maar zij - althans in de perceptie van het publiek - blijft hangen in dat brave schoolmeisjes-beeld.

"Hij zei haar dat ze niet bang moet zijn om haar lichaam te tonen", aldus een bron op de website National Ledger.

Gelekt op internet
Eerder deze maand verkondigde Vanessa zelf al dat ze openstaat voor naakscènes "als die essentieel zijn voor de rol".
In september 2007 lekten al foto's op het internet waarop Vanessa schaarsgekleed en in lingerie poseert. Daarvoor heeft ze zich op bevel van Disney verontschuldigd.

26-05-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pers woedend tijdens opening Hergé Museum

Pers woedend tijdens opening Hergé Museum

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/herge-museum.jpg?t=1243338647
Enkele fotografen en cameramannen verlieten zelfs het museum.

De verantwoordelijken van het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve, dat begin juni de deuren zal openen, hebben vandaag het gebouw aan de verzamelde pers voorgesteld. De zalen zijn gewijd aan het oeuvre, het leven en de passies van Hergé.

Het verbod om foto's te maken en de tentoongestelde werken te filmen, haalde de woede van de pers op de hals. Enkele fotografen en cameramannen verlieten zelfs het museum.

De beslissing om het schieten van foto's en bewegende beelden niet toe te laten, "werd genomen om te vermijden dat er een massa beelden van de originelen, die in de zalen worden tentoongesteld, zou bestaan", motiveerden de verantwoordelijken.

Het museum bestaat uit acht zalen, verdeeld over drie verdiepingen. De totale expositieruimte bedraagt ongeveer 2.000 vierkante meter. Het pand werd ontworpen door de Franse architect Christian de Portzamparc en heeft een kostenplaatje van 15 miljoen euro.

Hommage aan Hergé
"Kuifje is alomtegenwoordig want natuurlijk gaat het ook om het belangrijkste personage dat Hergé heeft gecreëerd", verduidelijkt conservator Laurent de Froberville. "Maar het is geen museum over Kuifje alleen. Het is een hommage aan Hergé, waar de bezoekers ook andere personages kunnen ontdekken. Ze kunnen ontdekken wie Hergé was en de omvang van zijn oeuvre en zijn passies leren kennen. Het museum zal permanent 80 originele platen en ongeveer 800 schetsen en tekeningen tentoonstellen."

De bezoekers zullen onder meer een gedetailleerd schaalmodel kunnen bewonderen van de onderzeeër die ontworpen werd door professor Zonnebloem. Het museum bevat ook een tijdelijke expositiezaal, die vandaag gewijd is aan de bouw van het museum, maar binnenkort een expositie over Europalia China zou kunnen ontvangen.

26-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placebo en Eagles of Death Metal op Pukkelpop

Placebo en Eagles of Death Metal op Pukkelpop

Om Placebo te bekijken druk op de foto.


.
Placebo.

De affiche van Pukkelpop (20, 21 en 22 augustus in Kiewit) krijgt stilaan vaste vorm. Kleppers Placebo en Eagles of Death Metal zijn er net aan toegevoegd, samen met een karrenvracht mindere maar daarom niet minder boeiende goden.

Donderdag 20 augustus
Ladyhawke - Devotchka - Thursday - The Black Angels - Rival Schools - La Roux - Zebrahead - The Big Pink - Ghinzu

Vrijdag 21 augustus
Placebo - MSTRKRFT - Bill Callahan - The Living End - Future of the Left -The Gay Blades - The Virgins

Zaterdag 22 augustus
Eagles of Death Metal - Luciano presents AEther - The Rifles - Gang Gang Dance - Brakes - Hayseed Dixie

De online ticketverkoop is reeds gestart. Deze e-festivaltickets zijn hier en hier te verkrijgen. Dagtickets kosten 75 euro en voor een combi-ticket betaal je 135 euro. Vanaf 5 juni zijn tickets te koop in de gebruikelijke voorverkooppunten.

26-05-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis of The Prodigy vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Oasis of The Prodigy vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.


.

Pinkpopbaas Jan Smeets probeert Oasis of The Prodigy naar Pinkpop te halen als Depeche Mode afzegt. En die kans is erg groot. Dave Gahan, zanger van Depeche Mode, kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen waardoor de Britse band al een aantal concerten heeft moeten afzeggen.

Het is niet bekend wat Gahan precies heeft, maar naar verluidt gaat het om een maagdarmontsteking. Vorige week werd bekend dat de muzikant in elk geval tot en met 27 mei niet op het podium kan staan.

Cure
The Cure lukt niet, zei Smeets. Britpopband Oasis lijkt de grootste kanshebber om Depeche Mode te vervangen, al waagt Smeets ook nog een poging bij dance-act The Prodigy. Het muziekfestival in Landgraaf vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 en zondag 31 mei en maandag 1 juni. Zaterdag komt Bruce Springsteen, en die dag is ook al lang uitverkocht. Zondag was Depeche Mode headliner, maandag Anouk.

26-05-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoopt Hugh Hefner Playboy?

Verkoopt Hugh Hefner Playboy?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hugh-hefner-3.jpg?t=1243337170

Hugh Hefner zou op het punt staan zijn populaire Playboy-imperium te verkopen. Een van de gegadigden zou niemand minder zijn dan Virgin-miljonair Richard Branson. Dat schrijft de Engelse The Telegraph.

Het bedrijf van de 83-jarige Hugh Hefner werd in 1953 opgericht en verkocht in 1972 maar liefst zeven miljoen exemplaren van de Playboy. Vandaag worden er 'slechts' drie miljoen exemplaren verkocht. Bovendien bevestigde het bedrijf dat er in het eerste kwartaal van 2009 al meteen grote verliezen waren. Een verlies van bijna 9,8 miljoen euro in vergelijking met ruim 2,9 miljoen euro verlies in dezelfde periode vorig jaar.

Aanbiedingen
Door de economische crisis moest het bedrijf ook nog eens 25 procent van zijn personeel in Los Angeles en New York afdanken. Redenen genoeg voor Hefner om een verkoop van zijn imperium te overwegen.

Volgens de Amerikaanse media zouden er naast Richard Branson nog twee bedrijven geïnteresseerd zijn in Playboy. Een woordvoerder ontkent echter dat er aanbiedingen gekomen zijn, maar voegt er wel aan toe dat er zal geluisterd worden naar aanbiedingen die van waarde kunnen zijn voor de aandeelhouders.

26-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAG Danielle Lloyd zwaar toegetakeld na avondje stappen

WAG Danielle Lloyd zwaar toegetakeld na avondje stappen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/danielle-bloodbath.jpg?t=1243336943

Danielle Lloyd, de vriendin van Tottenham-speler Jamie O'Hara, is voor de tweede keer in een maand tijd aangevallen in een nachtclub. Het 25-jarige model moest met een ernstige wonde aan de bil naar het ziekenhuis gebracht worden. De politie heeft de twee daders opgepakt. Dat schrijven Daily Mail en The Sun vandaag.

De WAG was samen met haar vriend Jamie en vijf andere vrienden iets aan het drinken in een nachtclub toen ze rond 2u30 aangevallen werd door twee vrouwen. Volgens de woordvoeder van het model werd Llyod op een tafel met glazen gegooid en hield ze daar ernstige snijwonden aan over.

Ernstige wonde aan been
"Er werd een ambulance gebeld en Jamie O'Hara vergezelde zijn vriendin dan naar het ziekenhuis waar ze enkele hechtingen kreeg. Vooral de wonde aan haar been baarde iedereen zorgen en daar was dan ook een ingreep voor nodig", aldus de woordvoerder.

Het is niet de eerste keer dat Danielle Lloyd aangevallen wordt. Begin deze maand nog hield ze een gezwollen lip over aan een avondje uit. Toen waren het vriendinnen van de ex van Jamie die het model een klap in haar gezicht verkochten.

26-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Shields: "Ik was beter veel vroeger ontmaagd geweest"

Brooke Shields: "Ik was beter veel vroeger ontmaagd geweest"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brooke-shields.jpg?t=1243336582
Sinds 2008 speelt Brooke de rol van sterke zakenvrouw in de serie 'Lipstick Jungle'.

"Mijn grootste spijt op vlak van gezondheid? Dat ik niet hield van hoe ik er vroeger uitzag. Als ik toen wat milder geweest was voor mezelf, dan zou ik veel eerder seks gehad hebben en mijn maagdelijkheid niet pas op mijn tweeëntwintigste verloren zijn." Brooke Shields zegt het om te lachen, maar toch schuilt er veel tristesse in de uitspraak die ze in het Amerikaanse tijdschrift 'Health' deed.

"Ik was een publiek figuur en dat maakte ook veel kapot", gaat ze verder. "Volgens mij had ik mezelf beter leren kennen en zou ik ook geen gewichtsproblemen gehad hebben als die eerste keer veel vroeger gebeurd was. Dan was het tenminste achter de rug. Maar nee, het enige wat ik toen wilde, was erg slank blijven en dat heeft me geen deugd gedaan."

Prostituee
De actrice werd al op 12-jarige leeftijd bekend met haar rol als prostituee in de film 'Pretty Baby'. Haar grote doorbraak kwam op 15-jarige leeftijd met 'The Blue Lagoon', een film met veel liefdesscènes. Op haar twintigste kwam de actrice er in een autobiografie voor uit maagd te zijn. "Ik heb niet de behoefte om te experimenteren, ik wacht op de liefde", sprak ze toen.

Nu klinkt Shields echter veel bitterder over die periode. "Ik heb me tijdens mijn jeugd nooit een kind gevoeld omdat ik altijd zo'n volwassen rollen moest spelen. Het vreemde is dat op dit moment het omgekeerde fenomeen aan de gang is: hoe ouder ik word, hoe jonger ik me voel. Net alsof ik wat verloren tijd wil goedmaken."

Als uitsmijter gaf Shields nog mee dat haar favoriete zonde zwarte Belgische chocolade is. Maar best dus dat ze niet meer kijkt op een kilootje meer of minder...

26-05-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson bevestigt zwangerschap Oksana

Mel Gibson bevestigt zwangerschap Oksana

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mel-gibson.jpg?t=1243336233

Acteur Mel Gibson bevestigt dat zijn lief Oksana Grigorieva zwanger is. Dat vertelde hij in de talkshow van Jay Leno, waarin hij zichzelf lachend 'Octo-Mel' noemde. De goede man verwacht namelijk zijn achtste kleine, na de zeven kinderen die hij verwekte tijdens zijn 28-jarige huwelijk met zijn ex Robyn.

Hoewel de 39-jarige Oksana al in het tweede trimester van de zwangerschap zou verkeren, heeft dat volgens een vriend van Gibson niets te maken met zijn scheiding, vernam People.com. "Mel wist toen nog niet dat Oksana zwanger was," luidt het.

Grigorieva heeft al een zoon met haar ex, James Bond-acteur Timothy Dalton.

26-05-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris in Cannes van jacht gegooid na gestoei in toilet

Paris in Cannes van jacht gegooid na gestoei in toilet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-8.jpg?t=1243335822

Paris Hilton en haar vriendje Doug Reinhardt zijn van een jacht gegooid in Cannes. Ze waren daar uitgenodigd op een feestje door David Furnish, de man van Elton John.

"Zodra Paris arriveerde zat ze met haar tong in Dougs keel", vernam Hollyscoop.com. "Alle gasten vonden het verschrikkelijk ongepast, maar dat kon haar niets schelen."

Het koppel zocht even later de privacy van de toiletten op voor verder gestoei. Ze werden echter betrapt, waarna de woedende kapitein de tortelduifjes verzocht ergens anders puberachtig te gaan doen.

26-05-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kus vol vlinders


Kus vol vlinders


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/KissMe.jpg?t=1243256730


ik ben op zoek naar jou
in elke hoek
van de straat
in de stad

totdat ik
jouw afscheidskus
heb gehad

die door zal dringen
in de diepste lagen
van mijn ziel

want afscheid nemen
van jou
al is het maar
voor even
valt niet mee
en voelt vreemd aan

maar ik weet
dat jouw hart
in het mijne
ooit heeft gesmolten

het geeft mij vertrouwen
om de gehele dag
op zoek te gaan
naar die ene kus
die vol vlinders zit
en met passie is gevlinderd

26-05-2009 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle zingt zich met 'Memory' naar finale

Susan Boyle zingt zich met 'Memory' naar finale

Om Memory te bekijken druk op de foto.


.

De Schotse zangsensatie Susan Boyle (48) had dan wel op haar kousenvoeten de wereld ingepalmd, ze moest het voorbije weekend toch nog door de halve finale van 'Britain's Got Talent' zien te geraken. Ze deed dat met haar inmiddels bekende charme en een quasi feilloze vertolking van Barbra Streisands 'Memory' uit de musical 'Cats'.

Staande ovatie
Voor haar eerste live tv-optreden kreeg Susan een staande ovatie van publiek en jury. Ze vergaarde geheel naar verwachting voldoende stemmen om zich van een finaleplaats te verzekeren en zo een stap dichter bij haar droom te komen: zingen voor de koningin.
Susan was weer haar ontwapenende zelf, voor, tijdens en na haar optreden.

"Welke druk?"
Ze vond het allemaal 'fantastic' en 'unbelievable'. Gevraagd hoe ze met de druk omgaat, antwoordde ze laconiek "welke druk?". Ze zette het nummer wat onzeker in, maar trok dat na een halve maat al weer recht.

25-05-2009 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijker Michael Haneke wint de Gouden Palm

Oostenrijker Michael Haneke wint de Gouden Palm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michael-haneke.jpg?t=1243255642

De Oostenrijkse regisseur Michael Haneke heeft op het 62ste Filmfestival van Cannes de Gouden Palm voor de beste film in de wacht gesleept voor zijn prent "Das Weisse Band", een beklemmend drama over een Duits boerendorp in de aanloop naar de Eerste Wereldoorlog. De Grote Prijs van de Jury ging naar de Fransman Jacques Audiard voor het gevangenisdrama "Un Prophète".

Gelukkig
"Soms stelt mijn vrouw me een erg vrouwelijke vraag - 'ben je gelukkig? '. Het is erg moeilijk om erop te antwoorden. Maar vandaag is een moment in mijn leven waarop ik kan zeggen dat ik erg gelukkig ben en jij ook, denk ik", zei Haneke toen hij de prijs in ontvangst nam richting zijn echtgenote die in de zaal zat. Het is de derde keer dat de 67-jarige Oostenrijker in de prijzen valt op het prestigieuze festival. Eerder gebeurde dat voor "Caché" met Juliette Binoche (2005) en voor "La Pianiste" (2001).

Jury
Jacques Audiard, wiens film een warm onthaal kreeg tijdens de vertoning in de zuid-Franse stad, bedankte de jury voor zijn onderscheiding. "Zoals Meryl Streep tegen Robert Redford zegt in 'Out of Africa', pas op want vanaf nu ga ik alles geloven wat jullie zeggen", sprak hij. "Un Prophète" is zijn vijfde film in vijftien jaar tijd. Nadat hij enkele scenario's had geschreven, maakte hij in 1994 zijn regiedebuut met "Regarde les hommes tomber". Met "Un héros très discret" kaapte hij twee jaar later in Cannes de prijs voor het beste scenario weg.

Beste acteur/actrice
De onderscheiding voor de beste acteur ging naar de 52-jarige Oostenrijker Christoph Waltz voor zijn vertolking van een SS-officier in de film "Inglorious Basterds" van Quentin Tarantino. Charlotte Gainsbourg (37) kreeg de prijs voor beste actrice voor haar rol in "Antichrist" van de Deense regisseur Lars von Trier. Tijdens haar dankwoord stond Gainsbourg even stil bij haar vader Serge. "Ik hoop dat hij trots is op mij, trots en erg geschokt, hoop ik", voegde ze er nog aan toe in een verwijzing naar de controverse die op het festival rond de film was ontstaan.

Caméra d'Or
De Caméra d'Or voor het beste debuut was weggelegd voor "Samson and Delilah" van de Australiër Warwick Thornton, die daarmee "Hunger" van Steve McQueen opvolgt. Hij kreeg de prijs overhandigd door de Franse actrice Isabelle Adjani en voorzitter van de jury voor de Caméra d'Or Roschdy Zem. "Samson and Delilah" is een liefdesgeschiedenis tussen twee adolescenten in een gemeenschap van aboriginals middenin de Australische woestijn. Thornton is overigens zelf een aboriginal. Een speciale vermelding was weggelegd voor "Ajami" van de Palestijn Scandar Copti en de Israëliër Yeron Shani.

Prijs van de jury
De prijs van de jury ging ex aequo naar de Britse Andrea Arnold voor de prent "Fish Tank" en naar zijn Koreaanse collega Park Chan-wook met de film "Bak-Jwi" ("Thirst"). De Filipijn Brillante Mendoza mag dan weer de prijs voor de beste mise en scène mee naar huis nemen voor "Kinatay", terwijl de Chinees Lou Ye de prijs voor het beste scenario kreeg voor "Chun Feng Chen Zui De Ye Wan" ("Spring Fever").

Andere prijzen
De prijs van de beste kortfilm was weggelegd voor "Arena" van de Portugees Joao Salaviza. Ook hier was een speciale vermelding weggelegd, en dat voor "The six dollar fifty man" van Nieuw-Zeelander Mark Albiston. De Franse regisseur Alain Resnais kreeg op 86-jarige leeftijd een speciale prijs voor zijn ganse oeuvre. Het was van 1980 geleden dat Resnais in Cannes was geselecteerd met "Mon oncle d'Amérique". Bekende werken van zijn hand zijn "Hiroshima mon Amour", "L'année dernière à Marienbad" en "Smoking /NoSmoking", waarvoor hij in 1993 de Zilveren Beer in Berlijn in de wacht sleepte.

25-05-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiderman-actrice vermoord?

Spiderman-actrice vermoord?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lucy-gordon.jpg?t=1243255378

Actrice Lucy Gordon pleegde mogelijk toch geen zelfmoord. Gordon werd vorige week in haar huis in Parijs dood aangetroffen en de politie sloot een misdrijf meteen uit. Volgens de laatste berichten is het nu toch niet onmogelijk dat er kwaad opzet in het spel is.

Gordon werd twee dagen voor haar 29e verjaardag dood gevonden. Ze werd vooral bekend voor haar rol in de film Spiderman 3. Verder was ze ook te zien in de biopic over de overleden Franse zanger Serge Gainsbourg. Die film wordt momenteel in Cannes gedraaid.

Mogelijk zou de vriend van Gordon, Jerome Alveras, iets met haar dood te maken hebben, zo meldt Perez Hilton. Het koppel zou op de avond van de feiten een felle ruzie gehad hebben.

25-05-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is trots op haar volle vormen

Beyoncé is trots op haar volle vormen

Om Listen te bekijken druk op de foto.


.

Beconyé is trots op haar lichaam en voelt zich een stuk sexier met rondingen.

De zangeres zegt dat ze sport en gezond eet om slank te blijven, maar zich het meest sexy voelt als ze haar rondingen gewoon behoudt, meldt The Sun.

"Het is het meest sexy als je niet ziet dat je naar de sportschool gaat. Ik voel me het beste als ik niet heel dun en ook niet zwaar ben, maar als ik mijn rondingen nog heb".

Volgens Beyoncé is het juist de bedoeling dat iedereen er anders uitziet. "Voor iedereen bestaat een natuurlijk gewicht en dat zal er ook het beste uitzien".

25-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse tv-ster pronkt met tepels op rode loper in Cannes

Franse tv-ster pronkt met tepels op rode loper in Cannes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/tatiana-laurens.jpg?t=1243253728

De Franse tv-ster Tatiana Laurens (25) leek niet gehaast haar tepels aan de aandacht van de fotografen te onttrekken toen ze op de rode loper in Cannes verscheen. Tatiana is de winnares van de Franse realityshow 'Secret Story', een soort 'Big Brother', schreed over de rode loper voor de screening van de film 'Visage' van de Maleisische regisseur Tsai Ming-Liang, maar oogstte meer aandacht met de borsten die uit haar jurk floepten dan met haar gezicht.

25-05-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierce Brosnan redt Uma Thurman van stuurloze bestelwagen

Pierce Brosnan redt Uma Thurman van stuurloze bestelwagen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pierce-brosman-1.jpg?t=1243253523

Pierce Brosnan heeft Uma Thurman van een gewisse dood gered. De twee waren de nieuwe film 'Percy Jackson' aan het opnemen toen Brosnan zag hoe een bestelwagen recht op de actrice afstevende. Er zat geen bestuurder in de bestelwagen, die een grasperk op stormde waar Uma met de andere acteurs en de crew een pauze aan het nemen was.

"Pierce rende achter de bestelwagen, wrikte de deur aan de bestuurderszijde open, sprong erin en ging hard op de rem staan", aldus een ooggetuige. De bestelwagen knalde tegen een stoeprand en kwam tot stilstand tegen vuilnisbakken. De aanwezigen stoven alle kanten uit om aan het voertuig te ontsnappen.

Het bleek om een bestelwagen van de filmploeg te gaan. De man die vergat de handrem op te zetten, rookte een dikke sigaar.

Brosnan speelde in vier films James Bond.

25-05-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker geeft 12.500 euro uit aan kinderkamer

Sarah Jessica Parker geeft 12.500 euro uit aan kinderkamer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jessica-parker.jpg?t=1243253286

Sarah Jessica Parker heeft voor 12.500 euro de kinderkamer laten inrichten voor de tweeling die ze bij een draagmoeder verwacht. Parker en haar man Matthew Broderick willen dan ook dat de baby's, twee meisjes, in luxe opgroeien.

De stijl? 'Klassiek Frans', zo luidt het. Zo gaven ze gezwind 4.100 euro uit aan een bedje en 4.400 euro aan een kast. De dubbele wieg met bekleding in Louis XIV-stijl kostte 3.500 euro en uit Europa lieten ze voor 1.100 euro een schommelpaard overvliegen.

Sarah, die ook een zoon van zes heeft, James Wilkie, heeft ook al aan de gardrobe voor de tweeling gedacht. Aa haar vrienden in de modewereld vraagt ze exclusieve kleertjes te maken. Zo is ze dol op de tutu-kleedjes van Isaac Mizrahi, en hem vroeg ze gepersonaliseerde exemplaartjes te maken. Voor de koude winters in New York staan al twee paar Ugg-laarsjes klaar.

25-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV-kapper Glenn aan de beterhand

BV-kapper Glenn aan de beterhand

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/glenn-gemeiner.jpg?t=1243252988
Gemeiner in het gezelschap van Dexters.

Glenn Gemeiner, de Antwerpse BV-kapper die vijf weken geleden besmet raakte met een vleesetende bacterie, is aan de beterhand. "Glenn ligt niet langer in een kunstmatige coma", zegt zijn broer Joël Gemeiner. "Hij wordt nog wel in slaap gehouden, omdat hij anders te veel pijn zou hebben." De familie kan af en toe met Glenn communiceren.

"Vorige week hebben de artsen huid getransplanteerd op zijn romp, maandag krijgt hij transplantaties aan zijn zij. De dokters zeggen dat hij het zal halen, maar er zal een lange revalidatie nodig zijn", legt broer Joël uit.

25-05-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B gaat in tv-show op zoek naar 'nieuwe Spice Girls'

Mel B gaat in tv-show op zoek naar nieuwe Spice Girls

Om If U Wanna B My Lover te bekijken druk op de foto.


.

Bij ons zoeken ze een vervangster voor Kathleen bij K3, maar Mel B gaat een stap verder. In een tv-show gaat de voormalige Spice Girl op zoek naar talent om een nieuwe meidengroep samen te stellen die de wereld kan veroveren.

Muziekzender VH1 gaat de show opzetten en uitzenden, Mel B wordt gastvrouw. Een nieuwe reünie van Spice Girls is volgens Mel B uitgesloten.

25-05-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!