NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem voelde zich net Bugs Bunny in afkickcentrum

Eminem voelde zich net Bugs Bunny in afkickcentrum

Om De Ja Vu te beluisteren druk op de foto.


.

Eminem voelde zich net Bugs Bunny toen hij in 2005 opgenomen werd in een afkickcentrum. "Toen ik daar aankwam, begon ik alles opnieuw in vraag te stellen", vertelde de rapper aan de BBC-radio. "Is dit het nu, vroeg ik me daar constant af. Op het moment dat ik daar buitenstapte, besefte ik dat ik gas moest terugnemen en niet zozeer meer de beroemdheid moest opzoeken. Ik liep daar precies als Bugs Bunny rond. Gelukkig waren er enkele hulpverleners die me enorm steunden en me niet als Eminem maar als Marshall Mathers (zijn echte naam; nvdr) zagen."

De rapper biechtte onlangs ook op dat er een periode was waarin hij er een eind aan wilde maken. "Ik zat niet met mezelf in, soms wilde ik gewoon alles opgeven. Een zwarte tijd was dat, maar uiteindelijk slaagde ik er toch in van de drank en drugs af te kicken."

20-05-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz trekt toilet niet altijd door

Cameron Diaz trekt toilet niet altijd door

http://img39.imageshack.us/img39/4344/camerondiaz.jpg

Cameron Diaz trekt het toilet niet altijd door. De actrice doet al wat ze kan voor het milieu en waterverspilling hoort daar niet in thuis. "If it's yellow leave it mellow, if it's brown flush it down", vertrouwde ze gastheer Jay Leno toe. Vertaling overbodig, lijkt ons.

"Er zijn wel een paar regels", legt Diaz uit. "Als je vaak moet plassen nadat je water gedronken hebt, moet je pas na de tweede of derde keer de sjas trekken. Bij koffie moet het zootje meteen weg."

De 36-jarige ster uit 'My Sister's Keeper' is al van kindsbeen af gebeten door groene thema's. "Met dank aan mijn ouders, zij hebben me zo milieubewust gemaakt", klinkt het. "Het is echt een levenskeuze, maar vermits ik er mee opgegroeid ben gaat dat bij mij automatisch."

20-05-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personeel gooit spullen Peter Andre de verhuiswagen op

Personeel gooit spullen Peter Andre de verhuiswagen op

http://img39.imageshack.us/img39/888/peterandre.jpg

Jordan heeft haar personeel de opdracht gegeven om grote kuis te houden in haar Britse luxevilla. Lees: alle spullen van Peter Andre moeten weg, tot de tandenborstel toe.

Het dertigjarige glamourmodel is razend op Andre, omdat die hun huwelijk na 3,5 jaar voor bekeken hield. Daarom moet alles wat haar aan haar ex doet herinneren er nu aan geloven: kleren, dierbare gezinsfoto's, juwelen, de eerste kopieën van enkele van zijn cd's, trainingsmateriaal, aftershave,... De verhuiswagen op!

"Personeel had geen keuze"
"Katie (Jordans echte naam; nvdr) voelt zich nog altijd zeer gekwetst", weet een bron. "Niemand van het personeel wilde Peter dit aandoen, want hij is altijd vriendelijk voor hen geweest. Katie liet hen echter geen keuze."

Jordan vluchtte na alle heisa vorige week met de kinderen naar de Malediven. Ook Andre verliet Groot-Brittannië en verbleef met familie in Cyprus. Verwacht wordt dat hij vandaag naar huis terugkeert, maar daar wacht hem dus een onaangename verrassing. "Peter is een beetje in shock. Al zijn bezittingen liggen nu in een opslagplaats en daar had hij zich niet aan verwacht", aldus nog de insider.

"Geen feestbeest"
Jordan benadrukt dat de breuk niets met een vermeend alcoholprobleem te maken heeft. "In die vijf jaar durende relatie ben ik misschien twintig keer uitgeweest. Ik ben geen feestbeest en drink niet thuis. Daardoor word ik natuurlijk sneller dronken als ik wel eens de bloemetjes buitenzet."

Realityshow
Volgens Andre waren haar dronken capriolen echter alleen maar de druppel die de emmer deden overlopen. "Hun eigen realityshow deed er ook geen goed aan. Al die aandacht, Peter kon daar niet mee overweg", weet een van zijn beste kameraden.

Andre moet nu op zoek naar een nieuwe woonst, maar zal in de tussentijd allicht toch onder eenzelfde dak met Jordan blijven leven. Dat belooft dus nog vuurwerk te worden...

20-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media melden valselijk dat Patrick Swayze dood is

Media melden valselijk dat Patrick Swayze dood is

http://img195.imageshack.us/img195/2033/patrickswayze.jpg

Opschudding rond Patrick Swayze: enkele media meldden dat er een einde was gekomen aan de strijd van de filmster uit 'Dirty Dancing' en 'Ghost' aan kanker. Het Duitse televisiestation n-tv nam het bericht van een Amerikaanse radio als 'breaking news' over en de bal ging meteen aan het rollen. Maar dat nieuws blijkt vals te zijn, zo stelt Annett Wolf, de woordvoerster van Swayze. "Patrick leeft en het gaat zelfs goed met hem. Hij reageert weer op de chemo en kan nog genieten van het leven", aldus Wolf.

Niet veel later corrigeerde n-tv zijn eerdere berichtgeving. "Swayze is zeer zwaar ziek, maar hij leeft nog." In januari 2008 werd er bij de acteur pancreaskanker vastgesteld. De overlevingskansen zijn gering. Recent ging ook het gerucht de ronde dat Swayze de strijd had opgegeven en tegen zijn vrouw Lisa Niemi zou gezegd hebben dat hij klaar is om te sterven.

20-05-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita doucht voor filmfans in Cannes

Dita doucht voor filmfans in Cannes

http://img269.imageshack.us/img269/3954/ditavonteese.jpg

Dita Von Teese heeft filmfans in Cannes getrakteerd op een bijna naakte douche. Ze stripte tot ze enkel nog tepelpleisters en een glitterslipje aanhad, en spoelde daarna voor de ogen van het publiek in nachtclub 'VIP Room' alle zweet van die inspanning van zich af.

20-05-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevroren

Bevrorenhttp://img507.imageshack.us/img507/5221/penelopecruz10.jpg


Bevroren lijkt het diep vanbinnen,
ik voel de angst om vooruit te kijken,
want alle mooi dingen
kunnen zo heel anders lijken.

Bang ben ik voor de toekomst,
voor al hetgene dat ik voel
ik lijk het niet te kunnen uiten,
reageer soms dom,zo koel.

Probeer mezelf op te peppen
alles komt weer op zijn poten
maar hoe meer ik iemand liefheb
hoe meer ik die lijk af te stoten...

20-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannes, dag 4: Juliette verleidt fotografen

Cannes, dag 4: Juliette verleidt fotografen

http://img53.imageshack.us/img53/2631/juliettebinoche.jpg

Juliette Binoche was dé queen van de rode loper op de vierde avond van het filmfestival in Cannes. Monica Bellucci was dan weer haar eigen, gracieuze zelve. Voor de rest waren er opvallend veel zwarte jurken op de rode loper, met een felrode en roze uitzondering.

19-05-2009 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen aanvaardt 5 miljoen schadevergoeding

Woody Allen aanvaardt 5 miljoen schadevergoeding

http://img220.imageshack.us/img220/9823/woodyallen.jpg

De legendarische filmmaker Woody Allen heeft een minnelijke schikking aanvaard van vijf miljoen dollar (3,7 miljoen euro) schadevergoeding wegens ongeoorloofde publiciteit.

Orthodoxe jood
Hij ging vandaag onmiddellijk voor het begin van een door hem aangespannen proces in New York akkoord met de voorgestelde schikking van kledingfabrikant American Apparel, aldus de lokale zender New York One (NY1). Allen had de onderneming voor een schadevergoeding van tien miljoen dollar gedaagd, nadat het bedrijf hem in 2007 op reclamepanelen in New York en Hollywood als orthodoxe jood met lange krullen en baard had afgebeeld.

De regisseur argumenteerde zijn klacht dat hij sinds de jaren zestig geen reclame meer gemaakt had voor commerciële producten. Daarom is het voorval voor hem "ongehoord en schade berokkenend". Allen omschreef zichzelf in zijn aanklacht als een van de invloedrijkste personen in de geschiedenis van de Amerikaanse film. Zijn succes dankte hij onder andere aan het feit dat hij zijn publieke verschijning strikt onder controle heeft gehouden.

Beschermen tegen herhalingen
American Apparel had een scène uit de film "Annie Hall" van 1977 voor publiciteit gebruikt, waarin Allen in orthodoxe joodse kleding te zien was. Boven zijn hoofd was in Hebreeuwse letters "De Heilige Rabbijn" te lezen. "Annie Hall" werd onderscheiden met vier Oscars. Allen kreeg zelf twee trofeeën voor de beste regie en het beste scenario.

American Apparel wees de tien miljoen dollarclaim van Allen af als "stuitend". Tijdens buitengerechtelijke onderhandelingen verklaarde de verzekering van het bedrijf zich nu bereid tot de betaling van de helft ervan. Allen uitte in een standpunt de hoop dat het bedrag hem zal beschermen tegen herhalingen.

Beschadigde reputatie
American Apparel had volgens mediaberichten gedreigd Allens voormalige partner, actrice Mia Farrow, als getuige op te roepen om de beschadigde reputatie van de filmmaker ter sprake te brengen. Begin de jaren negentig was een affaire tussen hem en Farrows toenmalige 22-jarige adoptiefdochter Soon-Yi Previn in de openbaarheid gekomen. Intussen zijn beiden getrouwd.

19-05-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz gooit hoge ogen als burleske danseres

Penelope Cruz gooit hoge ogen als burleske danseres

http://img205.imageshack.us/img205/1892/penelopecruz.jpg

Penelope Cruz laat graag van zich spreken. In 'Elegy' liet de Spaanse actrice weinig aan de verbeelding over, in 'Vicky Christina Barcelona' kuste ze intiem met Scarlett Johansson en ditmaal gaat ze in de musical 'Nine' de concurrentie aan met Dita von Teese als burleske danseres. De 35-jarige brunette trekt heel de verleidingsdoos open en overschaduwt zo de andere sterren uit de musical. Dat zijn nochtans niet de minsten, want ook Nicole Kidman, Kate Hudson, Black Eyed Peas-ster Fergie, Oscarwinnares Daniel Day-Lewis en de legendarische Judi Dench (74) en Sophia Loren (74) zijn van de partij.


Extra alert
Voor het eerst zal Cruz ook zingen in een film, wat net als het inblikken van de dansscènes geen sinecure was. Van dat laatste hield ze meer dan één blauwe plek over. "Als je zwaar ten val komt, komt het er gewoon op aan door te gaan en de pijn te vergeten. Ik werd verplicht quasi in het donker te dansen, met slechts één spot op mij gericht. Het was dus zaak extra alert te blijven." In Engeland komt de film in november uit. Wanneer hij in de Belgische zalen te zien zal zijn, is nog niet geweten.

19-05-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaren 80-oorlogsfilm Red Dawn krijgt remake

Jaren 80-oorlogsfilm Red Dawn krijgt remake

http://img177.imageshack.us/img177/4334/reddawnq.jpg

De nu nog onbekende Australische acteur Chris Hemsworth staat voor de Grote Hollywooddoorbraak: de 25-jarige, enkel bekend bij de Trekkies wegens een kort optreden als vader van Captain Kirk in Star Trek: The Future Begins, gaat zowel in een remake van Red Dawn als in de stripverfilming Thor de hoofdrol spelen. Dat melden maandag respectievelijk de Hollywood Reporter en Daily Variety.

Thor wordt een verfilming van de avonturen van de bekende held van de Marvel Comics. Thor treedt daarmee in de voetsporen van zijn stripgenoten Spiderman, de Hulk en Iron Man. Regisseur van de zoveelste comic-verfilming wordt de Britse Shakespeare-acteur en -regisseur Kenneth Branagh.

Chinezen en Russen vallen VS binnen
In de oorspronkelijke Red Dawn uit 1984 werd de hoofdrol vertolkt door Patrick Swayze. In die niet bijster geïnspireerde prent, beschouwd als de filmische veruitwendiging van het tijdperk-Reagan, werden de US of A binnengevallen door de Sovjets. In de nieuwe versie worden de Sovjets gewoon Russen, maar dan wel bijgestaan door dat andere "rode gevaar", de Chinezen.

19-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche Cactus Festival compleet

Affiche Cactus Festival compleet

Om Because te beluisteren druk op de foto.


.
Novastar.

De programmatie van het Cactus Festival, op 10, 11 en 12 juli in het Brugse Minnewaterpark, is rond. De affiche ziet er als volgt uit.

Vrijdag 10 juli:
Selah Sue
Bunny Wailer & Band
Michael Franti & Spearhead
Tracy Champan & Band

Zaterdag 11 juli
Joe Gideon & The Shark
65DAYSOFSTATIC
The Black Box Revelation
Joan As Police Woman
Cold War Kids
Novastar
Paul Weller

Zondag 12 juli
Mono
Babylon Circus
The Notwits
!!!
The Magic Numbers
Calexico
Lamb
Joss Stone

Ticketprijzen: dagticket 33 euro (vvk), 43 euro (add); tweedagenticket 55 euro (vvk), 70 euro (add); driedagenticket 75 euro (vvk), 90 euro (add). Reserveren kan hier, maar je kan ook tickets kopen bij Fnac, Bilbo en Extrazone.

19-05-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buur betaalt veel geld om Paris Hilton uit flat te laten zetten

Buur betaalt veel geld om Paris Hilton uit flat te laten zetten

http://img135.imageshack.us/img135/604/parishilton.jpg

Paris Hilton en Doug Reinhardt kunnen duidelijk op niet veel sympathie rekenen van hun buren. Een onbekende buur van het koppel heeft de huisbaas van Paris een pak geld aangeboden om de twee uit de flat te zetten. Dat schrijft de Britse krant Mirror.

Volgens de Amerikaanse media hebben de buren genoeg van de luide feestjes en het lawaai dat Paris en haar vrienden maken. In vijf dagen tijd werd twee keer de politie gebeld. Op maandagavond voor een te luid feestje en op vrijdag omdat het koppel aan het roepen was.

Wraak op buur
Bovendien mocht Hilton nog eens een verklaring gaan afleggen bij de politie nadat een van haar vrienden wraak had genomen voor het telefoontje op maandagavond door de auto van een van de buren onder handen te nemen.

Een onbekende buur bood de huisbaas van Paris Hilton nu ruim 27.000 dollar (19.861 euro) per maand aan om Hilton en haar baseballspeler de flat uit te zetten.

19-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton verloven zich

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton verloven zich

http://img507.imageshack.us/img507/3779/nicolescherzinger.jpg

Deze zomer gaan Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zich verloven. De Pussycat Doll is klaar om zich te settelen met de Formule 1-piloot en wil dat de andere Dolls bruidsmeisjes zijn.
Nicole wil ook een nummer opnemen met Lewis. Probleempje: als daar een video bij moet gemaakt worden, zou ze vergaan van jaloezie. "De andere Dolls die Lewis telijfgaan? Hij zou dat wel leuk vinden, vrees ik, maar ik zou het niet kunnen aanzien".

19-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle heeft eigen pop

Susan Boyle heeft eigen pop

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.


.
Debbie Ritter, een Amerikaanse fan van Susan Boyle, zag een gat in de markt en maakt nu Susan-poppen.

"Ik vond Susan meteen al geweldig omdat ze zo nuchter is. Ik heb het filmpje duizenden keren bekeken. Het is wel veel werk om een pop te maken, ik doe er vier uur over per pop. Het is mijn hobby, en ik verkoop ze aan verzamelaars". Debbie maakt ook poppen van Dolly Parton en Paul Potts.

19-05-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door sekstape kon Paris Hilton geen Lady Di worden

Door sekstape kon Paris Hilton geen Lady Di worden

http://img207.imageshack.us/img207/9786/parishiltonb.jpg
Op het filmfestival van Cannes loopt de documentaire 'Paris, not France' over het turbulente leven van Paris Hilton. De hotelerfgename vertelt daarin onder meer over de beruchte sekstape die haar naar eigen zeggen verhinderde om een leven als Lady Di te leiden.

Meest intieme
Paris vertelt zelf over het uitlekken van die sekstape. "Toen ik voor het eerst over die sekstape hoorde, dacht ik 'Dat moet een dubbelganger zijn. Dit is een grap'. Een paar uur later was het overal op internet te bekijken en zag ik het ook zelf. Het is het meest intieme dat je met iemand kan doen en de hele wereld kijkt ernaar en lacht je uit."

Droom
"Dat is niet wat ik wilde toen ik nog een klein meisje was en droomde van een mooi leven. Dat is niet wat ik had gepland. Ik keek altijd op naar mensen als prinses Diana en nu zal ik nooit meer zo kunnen worden. Door die sekstape."

19-05-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibsons lief is zwanger

Mel Gibsons lief is zwanger

http://img149.imageshack.us/img149/5273/melgibson.jpg

Oksana Grigorieva, de vriendin van Mel Gibson, is volgens TMZ.com zwanger. Dat wordt het achtste kind voor Gibson, wiens vrouw na 28 jaar huwelijk vorige maand de scheiding aanvroeg. Kort daarna kwam aan het licht dat Gibson een relatie had met de Russische muzikante, de ex-vrouw van acteur Timothy Dalton.

Wekenlang zaten de media op zijn hielen om te achterhalen wat de oorzaak van de scheidingsaanvraag was. Uiteindelijk stapte Gibson doodleuk met Oksana over de rode loper bij de première van 'X-Men'.

19-05-2009 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oersterk


Oersterk


http://img190.imageshack.us/img190/6725/camerondiaz19.jpghet vuur brand
samen zitten we hand in hand bij een
we zeggen niets..er valt niets meer te zeggen
de woorden zijn al gehoord ,vermoord
bejubelt,bezongen
treffend en hoorbaar
met slechts een simpel gebaar
komen zij tot elkander
respect ..geen woorden meer nodig
overbodig
zij staan samen sterk...oersterk

19-05-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.797.873 kijkers voor Songfestival op één

797.873 kijkers voor Songfestival op één

Om Fairytale te bekijken druk op de foto.


.

Het 54ste Eurovisiesongfestival is zaterdagavond op één door gemiddeld 797.873 tv-kijkers gevolgd. Dat komt neer op een marktaandeel van 41,5 pct. Toen Alexander Rybak voor Noorwegen met 'Fairytale' in Moskou als winnaar werd bekroond, werd een kijkpiek van 1.107.053 kijkers gehaald, goed voor een marktaandeel van 73,4 pct.

Meer dan vorig jaar
Dit gemiddelde kijkcijfer ligt een stuk hoger dan in 2008 (487.000 en marktaandeel 29,4 pct) en in 2007 (607.000 en marktaandeel 33,4 pct), toen België evenmin voor de finale van het liedjesfestival was geplaatst. De inbreng van Hadise, de Vlaams-Turkse uit Mol die Turkije een vierde plaats bezorgde, is daar zeker niet vreemd aan.

Naar de eerste halve finale met de RTBF-inzending Copycat op dinsdag 12 mei keken op VRT 642.178 kijkers (marktaandeel 29,7 pct). De tweede halve finale donderdag, met onder meer Nederland, werd door 364.000 kijkers op één gevolgd.

18-05-2009 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief voor Cameron Diaz

Nieuw lief voor Cameron Diaz

http://img51.imageshack.us/img51/4344/camerondiaz.jpg

Cameron Diaz laat er geen gras over groeien. Enkele weken geleden dumpte ze het Britse model Paul Sculfor, nu ligt ze al in de armen van Adam Levine, de zanger van Maroon 5.

Zaterdag hadden de twee een intiem diner in het restaurant van de Chateau Marmont in Los Angeles. "Ze waren duidelijk blij met elkaar. Het leek niet de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten. Cameron lachte met elk grapje van Adam, ze leken het perfecte koppel. Ze hadden zich zelfs gelijkaardig gekleed", aldus een ooggetuige.

Eerder deze maand raakte bekend dat Cameron (36) en Paul Sculfor (38) hun relatie hadden beëindigd omdat ze maar niet konden beslissen waar ze zouden gaan wonen. Paul was niet zo tuk op Los Angeles, Cameron verveelde zich te pletter in Engeland.

18-05-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City ster Cynthia Nixon verloofd met vriendin

Sex and the City ster Cynthia Nixon verloofd met vriendin

http://img188.imageshack.us/img188/4567/cynthianixon.jpg
Cynthia met haar verloofde Christine en Cynthia's kinderen Charles en Samantha.

Cynthia Nixon heeft gisteren tijdens een optocht voor 'Love, Peace and Marriage Quality' in New York aangekondigd dat ze gaat trouwen met haar vriendin Christine Marinoni.

De 43-jarige actrice onthulde niet wanneer of waar de twee in het huwelijk zullen treden, maar zei wel dat ze sinds april verloofd zijn.

Cynthia heeft twee kinderen met haar ex-man Danny Mozes. Ze heeft al vijf jaar een relatie met Christine. Vorig jaar nog stelde Nixon dat ze enkel zou trouwen met Christine indien het homohuwelijk wettelijk gelijkgesteld werd met het heterohuwelijk. Met de optocht in New York ondersteunde een wetsvoorstel dat huwelijken tussen partners van hetzelfde geslacht dezelfde wettelijke basis verleent als huwelijken tussen hetero's.

18-05-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!