NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibsons lief is zwanger

Mel Gibsons lief is zwanger

http://img149.imageshack.us/img149/5273/melgibson.jpg

Oksana Grigorieva, de vriendin van Mel Gibson, is volgens TMZ.com zwanger. Dat wordt het achtste kind voor Gibson, wiens vrouw na 28 jaar huwelijk vorige maand de scheiding aanvroeg. Kort daarna kwam aan het licht dat Gibson een relatie had met de Russische muzikante, de ex-vrouw van acteur Timothy Dalton.

Wekenlang zaten de media op zijn hielen om te achterhalen wat de oorzaak van de scheidingsaanvraag was. Uiteindelijk stapte Gibson doodleuk met Oksana over de rode loper bij de première van 'X-Men'.

19-05-2009 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oersterk


Oersterk


http://img190.imageshack.us/img190/6725/camerondiaz19.jpghet vuur brand
samen zitten we hand in hand bij een
we zeggen niets..er valt niets meer te zeggen
de woorden zijn al gehoord ,vermoord
bejubelt,bezongen
treffend en hoorbaar
met slechts een simpel gebaar
komen zij tot elkander
respect ..geen woorden meer nodig
overbodig
zij staan samen sterk...oersterk

19-05-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.797.873 kijkers voor Songfestival op één

797.873 kijkers voor Songfestival op één

Om Fairytale te bekijken druk op de foto.


.

Het 54ste Eurovisiesongfestival is zaterdagavond op één door gemiddeld 797.873 tv-kijkers gevolgd. Dat komt neer op een marktaandeel van 41,5 pct. Toen Alexander Rybak voor Noorwegen met 'Fairytale' in Moskou als winnaar werd bekroond, werd een kijkpiek van 1.107.053 kijkers gehaald, goed voor een marktaandeel van 73,4 pct.

Meer dan vorig jaar
Dit gemiddelde kijkcijfer ligt een stuk hoger dan in 2008 (487.000 en marktaandeel 29,4 pct) en in 2007 (607.000 en marktaandeel 33,4 pct), toen België evenmin voor de finale van het liedjesfestival was geplaatst. De inbreng van Hadise, de Vlaams-Turkse uit Mol die Turkije een vierde plaats bezorgde, is daar zeker niet vreemd aan.

Naar de eerste halve finale met de RTBF-inzending Copycat op dinsdag 12 mei keken op VRT 642.178 kijkers (marktaandeel 29,7 pct). De tweede halve finale donderdag, met onder meer Nederland, werd door 364.000 kijkers op één gevolgd.

18-05-2009 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief voor Cameron Diaz

Nieuw lief voor Cameron Diaz

http://img51.imageshack.us/img51/4344/camerondiaz.jpg

Cameron Diaz laat er geen gras over groeien. Enkele weken geleden dumpte ze het Britse model Paul Sculfor, nu ligt ze al in de armen van Adam Levine, de zanger van Maroon 5.

Zaterdag hadden de twee een intiem diner in het restaurant van de Chateau Marmont in Los Angeles. "Ze waren duidelijk blij met elkaar. Het leek niet de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten. Cameron lachte met elk grapje van Adam, ze leken het perfecte koppel. Ze hadden zich zelfs gelijkaardig gekleed", aldus een ooggetuige.

Eerder deze maand raakte bekend dat Cameron (36) en Paul Sculfor (38) hun relatie hadden beëindigd omdat ze maar niet konden beslissen waar ze zouden gaan wonen. Paul was niet zo tuk op Los Angeles, Cameron verveelde zich te pletter in Engeland.

18-05-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City ster Cynthia Nixon verloofd met vriendin

Sex and the City ster Cynthia Nixon verloofd met vriendin

http://img188.imageshack.us/img188/4567/cynthianixon.jpg
Cynthia met haar verloofde Christine en Cynthia's kinderen Charles en Samantha.

Cynthia Nixon heeft gisteren tijdens een optocht voor 'Love, Peace and Marriage Quality' in New York aangekondigd dat ze gaat trouwen met haar vriendin Christine Marinoni.

De 43-jarige actrice onthulde niet wanneer of waar de twee in het huwelijk zullen treden, maar zei wel dat ze sinds april verloofd zijn.

Cynthia heeft twee kinderen met haar ex-man Danny Mozes. Ze heeft al vijf jaar een relatie met Christine. Vorig jaar nog stelde Nixon dat ze enkel zou trouwen met Christine indien het homohuwelijk wettelijk gelijkgesteld werd met het heterohuwelijk. Met de optocht in New York ondersteunde een wetsvoorstel dat huwelijken tussen partners van hetzelfde geslacht dezelfde wettelijke basis verleent als huwelijken tussen hetero's.

18-05-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx gaat Frank Sinatra spelen

Jamie Foxx gaat Frank Sinatra spelen

http://img38.imageshack.us/img38/4576/jamiefoxx.jpg

Oscarwinnaar Jamie Foxx, die in 'Ray' gestalte gaf aan Ray Charles, gaat de legendarische Frank Sinatra spelen in een biopic van Martin Scorsese. Of dat niet wat vreemd is, een zwarte die een blanke speelt? De filmbazen vinden van niet, ze benadrukken de gelijkenissen in de achtergronden van Foxx en Sinatra.

"Cool is kleurenblind. Jamie is geboren voor deze rol. Hij heeft een schitterende zangstem en is net als Frank een overtuigend acteur. Ze komen ook allebei van een bescheiden thuis en maakten het tegen alle verwachtingen in. Ze hebben ook allebei conflicten gehad met autoriteit".

Ook George Clooney, Justin Timberlake, Harry Connicj Jr. en Leonardo DiCaprio zijn nog in de running voor de rol. Maar Foxx is de favoriet.

18-05-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorawee is mooiste transseksueel van Thailand

Sorawee is mooiste transseksueel van Thailand

http://img51.imageshack.us/img51/9194/sorawee.jpg

In het Thaise Pattaya is Sorawee Nattee gekroond tot mooiste transseksueel van het land. De 20-jarige Nattee huilde tranen van geluk toen zij het fonkelende kroontje kreeg opgezet. Ze werd verkozen uit 30 deelnemers, en wint een kleine Honda en een geldprijs van 100.000 baht, zo'n 2.140 euro.

Alle kandidates van de verkiezing, die wordt georganiseerd door het grootste cabaret van transseksuelen ter wereld, werden geboren als man. Organisator Tiffany's Show hoopt met de verkiezing transseksualiteit meer onder de aandacht te brengen.

Zo'n 15 miljoen mensen keken naar de verkiezingsshow op televisie.

18-05-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé krijgt F1-rijlessen van Lewis Hamilton

Beyoncé krijgt F1-rijlessen van Lewis Hamilton

Om Check On It te bekijken druk op de foto.


.

Beyoncé en haar man Jay-Z hebben op het circuit van Monaco privé-rijlessen gekregen van Lewis Hamilton. Gezien het stel toch in Cannes was voor het filmfestival, konden ze hun vrije tijd maar beter op een plezante manier doorbrengen.

Naar verluidt hebben zowel Beyoncé als haar man de smaak van het racen helemaal te pakken. Lewis Hamilton bereidt zich momenteel voor op de race in Monaco, komende zondag.

De 24-jarige Brit, het liefje van Pussycat Doll Nicole Scherzinger, maakte dit seizoen een slecte start nadat hij op de Grand Prix van Australië werd gediskwalificeerd wegens het misleiden van de stewards. Hij verontschuligde zich daarvoor publiekelijk en het gerucht doet de ronde dat hij de Formule 1 de rug zou toekeren.

18-05-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss bekeert zich tot boeddhisme

Kate Moss bekeert zich tot boeddhisme

http://img269.imageshack.us/img269/1092/katemoss.jpg

Kate Moss heeft zich tot het boeddhisme bekeerd. Het supermodel is niet alleen op dieet gegaan, ze is ook beginnen mediteren in een poging rust te vinden. Ze heeft ook een bronzen boeddhabeeld gekocht en dat een prominente plaats in haar woonkamer gegeven.

Ze had ook gehoopt haar fuifvrienden warm te maken voor haar nieuwe religie, maar dat valt even tegen. "Ze brandt wierookstokjes voor haar boeddhabeeld en wil dat haar vrienden dat ook doen. Het probleem is dat iedereen buiten adem raakt van de walm", weet een bron in de Daily Mirror.

Maar intimi hopen dat het boeddhisme Kate zal helpen haar wilde haren te verliezen. Vorige week raakte nog bekend dat haar vriend en mentor, Topshop-baas Philip Green, haar had aangespoord zich wat verantwoordelijker te gaan gedragen. "Philip zei haar vlakaf dat ze te hard fuift. Hij wil dat ze beter voor zichzelf zorgt en waarschuwde haar dat ze haar looks verknalt door zoveel te drinken. 'Als je zo doorgaat, beland je terug in de ontwenningskliniek, je bent oud genoeg om beter te weten', zei hij haar".

18-05-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwart van Britneys inkomsten gaat naar advocaten

Kwart van Britneys inkomsten gaat naar advocaten

Om Circus te bekijken druk op de foto.


.

Vorig jaar ging een kwart van de verdiensten van Britney Spears naar advocaten. Ze gaf zeventien keer meer uit aan een regiment raadslieden dan ze uitgaf aan de zorg voor haar twee zoontjes. Spears verdiende 9 miljoen euro in 2008, in die periode gaf ze 7,8 miljoen euro uit. Haar gerechtelijke kosten liepen op tot 2,2 miljoen euro, waaronder 485.000 euro gerechtskosten voor haar ex Kevin Federline.

Ongeveer 138.000 euro ging naar de zorg voor Sean Preston (3) en Jayden James (2). Een en ander blijkt uit de belastingaangifte van Britney, die door papa Jamie werd ingediend.

18-05-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Fergie is biseksueel

Ook Fergie is biseksueel

Om Glamorous te bekijken druk op de foto.


.

Ook zangeres Fergie blijkt nu van beide walletjes te eten. De Black Eyed Peas-zangeres geeft toe dat ze zich wel eens tot de lesbische liefde laat verleiden. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Lady Gaga, Pink en Megan Fox.

Nooit vaste vriendin
Fergie is sinds januari getrouwd met Josh Duhamel (da's een man), maar in The Sun verklaart ze: "Laat het ons zo stellen: ik heb zeker geëxperimenteerd met vrouwen in bed, maar ik heb nooit een vaste vriendin gehad".

Verleidscène in nieuwe video
De 34-jarige Fergie was dan ook in haar nopjes toen ze de video voor de nieuwe single van Black Eyed Peas, 'I Got A Feeling', mocht inblikken. "Daar zit een verleidscène tussen twee meisjes in. Ik heb de meisjes vlak voor de opnames ontmoet. Ze waren mooi, ze waren hot".

Lindsay, Gaga, Megan en Angelina
Lindsay Lohan (22), splitte onlangs met haar lesbische vriendin Samantha Ronson. Zangeres Lady Gaga (23) antwoordt kortweg "natuurlijk" wanneer haar gevraagd wordt of ze biseksueel is. Actrice Megan Fox (23) gaf onlangs toe dat ze met vrouwen seks heeft gehad, maar stelt ook dat ze niet valt voor vrouwen die ook - zoals zij - op mannen vallen. Van Angelina Jolie is bekend dat ze jarenlang een lesbische vriendin had voor ze Brad Pitt ontmoette.

18-05-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle (47) afgewezen door weduwnaar (77)

Susan Boyle (47) afgewezen door weduwnaar (77)

Om Susan Boyle te bekijken druk op de foto.


.

Het lijkt Susan Boyle voor de wind te gaan, maar op liefdesgebied zit het haar niet mee. Susan staat nu al enkele maanden onverwacht in de spotlichten dankzij haar optreden in 'Britain's Got Talent'.

Helmut
Haar talent wordt eindelijk erkend en ze kan er iets mee doen. Maar in de liefde verloopt haar leven minder harmonieus. Susan is verliefd op de negentien jaar oudere weduwnaar Helmut Glaser.

Ze heeft hem onlangs gevraagd of hij met haar mee wil naar Rome als ze wat geld heeft verdiend met het zingen.

Via de kerk
Maar Helmut kan haar gevoelens niet beantwoorden, meldt The Mirror. Hij vertelt in de krant dat Susan, die hij heeft ontmoet via de kerk, al een tijd een oogje op hem heeft. Hij kan en wil echter niets met haar beginnen, omdat hij zichzelf te oud vindt. "Ik heb ook tegen haar gezegd dat ik haar vader wel kan zijn. Gelukkig konden we er later samen om lachen".

18-05-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je houd je sterk maar je huilt ook

Je houd je sterk maar je huilt ook.
http://img41.imageshack.us/img41/3702/hillaryduf.jpgZo koud zo alleen , k heb je liefde nodig maar waar moet ik heen
Waar moet ik beginnen , heb al die tijd dingen zitten verzinnen
Om je terug te krijgen hier aan mijn zij maar het lukte niet
jij en ik zijn samen geen wij
Heb tegen iedereen verteld dat ik niks meer met je wil
Maar zonder jou is de wereld zo koud leeg en stil
Heb gelogen tegen vrienden want ik zei dat ik niks meer met je wou beginnen
Heb niet geluisterd naar mijn gevoel ik zei dat het weg was
Maar het was juist meer dan eerder en dat zie ik nu pas
Doe er alles aan om je terug te krijgen
Maar jou gevoel vaagt weg en je hart blijft zwijgen
Ik ben je voor een deel al kwijt , maar dat wat we nu hebben wil ik houden , voor altijd
Hoop dat jij dat ook zo denkt , en dat je over een tijdje merkt dat mijn hartje jou toe wenkt
Dat je me weer kan vertrouwen dat je weet dat je op me kunt bouwen
Wil van je houden en dat doe ik nog steeds , jij ook van mij alleen we zijn niet samen het is ik en jij
Ik meen het als ik zeg dat ik om je geef ,met jou aan mijn zij heb ik het gevoel dat ik zweef
Jij bent alles waar ik nu voor leef , als ik met iemand anders sms kwetst het je zwaar , als jij dat doet en ik word boos en dan vind je dat ook nog raar
Ik kan daar niet tegen , jij was voor mij een grote zegen , alles wat ik nodig had was jou
En ik hoop dat je nooit vergeet dat ik super veel van je hou
Ik blijf voor je leven ik blijf voor je streven en ik blijf je mijn liefde geven
In tijden van ruzie is het een puinhoop je twijfelt veel dat merk ik ook
Je houd je sterk maar ik zie jij huilt ook , het spijt me

18-05-2009 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskouse politie slaat homoparade uit elkaar

Moskouse politie slaat homoparade uit elkaar

http://img195.imageshack.us/img195/7622/homoparade.jpg
De politie trad erg hardhandig op tegen de deelnemers aan de homoparade in Moskou.

In Moskou is de politie hardhandig opgetreden tegen een verboden betoging van de homobeweging, enkele uren voordat in de Russische hoofdstad de finale van het Eurovisiesongfestival plaatsvindt. Er zijn zowat veertig arrestaties verricht.

Geweld
Niettegenstaande de optocht verboden was en er vooraf door de autoriteiten was gewaarschuwd dat de politie de wet zou doen respecteren, marcheerden er door Moskou toch homo's uit Rusland en Wit-Rusland. Op spandoeken eisten ze meer rechten voor homo's en lesbiennes.

Tegenover de Lomonossov-universiteit trad politie van de speciale OMON-eenheid met geweld op tegen de demonstranten. Zeker veertig van hen werden afgevoerd in boevenwagens en busjes.

Voorzitter homovereniging
Een van hen was de 31-jarige voorzitter van de Russische homovereniging, Nikolai Aleksejev. Hij belandde aan handen en voeten gebonden in een politievoertuig. Ook een Nederlandse verslaggever van de 'Gay Krant' is opgepakt.

Talrijke journalisten en cameraploegen volgden de gebeurtenissen. De politie probeerde hen met geweld te verdrijven. In tegenstelling tot vroegere soortgelijke betogingen in Rusland lijkt niemand gewond geraakt te zijn.

17-05-2009 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke krijgt hoofdrol in remake Mona Lisa

Mickey Rourke krijgt hoofdrol in remake Mona Lisa

http://img38.imageshack.us/img38/2379/mickeyrourke.jpg

Sinds zijn comeback in The Wrestler, waarvoor Mickey Rourke een Golden Globe won, wordt de Amerikaanse acteur weer druk gesolliciteerd. Hij zou nu de mannelijke hoofdrol krijgen in de remake van de Britse misdaadfilm Mona Lisa uit 1986.

Rourke speelt de rol van een ex-misdadiger die als chauffeur van een dure callgirl in gevaarlijke situaties terechtkomt. Bond-schoonheid Eva Green werd voor de rol van het escortemeisje gecast. De remake zal worden geregisseerd door Larry Clark (Kids). De opnames beginnen in juli in New York.

Rourke draait momenteel de actiefilm Iron Man 2.

17-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg Lorenzo Gatto naar finale Elisabethwedstrijd

Belg Lorenzo Gatto naar finale Elisabethwedstrijd

Om Lorenzo Gatto te bekijken druk op de foto.


.

De Belge Lorenzo Gatto is een van de twaalf violisten die zijn toegelaten tot de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd. Zijn landgenote Jolente De Maeyer viel af. De finale wordt van 25 tot 30 mei gehouden in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

De twaalf finalisten werden zaterdag even na middernacht bekendgemaakt in het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar de halve finale plaatsvond.

De twaalf finalisten zullen volgende week een onbekend stuk toegewezen krijgen dat ze in een week moeten instuderen. Vervolgens laten ze het resultaat horen tijdens de finale in het Paleis voor Schone Kunsten. De Antwerpenaar Yosif Ivanov werd op de vorige editie Viool in 2005 tweede, het beste resultaat ooit voor een Belg op de Elisabethwedstrijd.


De twaalf finalisten in volgorde van optreden:

- maandag 25 mei: Vineta Sareika (Letland) en Ye-Eun Choi (Korea);

- dinsdag 26 mei: Lorenzo Gatto (België) en Noah Bendix-Balgley (VS);

- woensdag 27 mei: Jiafeng Chen (China) en Ilian Garnet (Moldavië);

- donderdag 28 mei: Ji-Yoon Park (Korea) en Mayu Kishima (Japan);

- vrijdag 29 mei: Suyoen Kim (Korea) en Soyoung Yoon (Korea);

- zaterdag 30 mei: Nikita Borisoglebsky (Rusland) en Ray Chen (Australië).

Tijdens de finale presenteren de kandidaten een programma dat bestaat uit het toegewezen onbekende concerto, een sonate voor viool en piano en een concerto naar keuze. Ze worden begeleid door het Nationaal Orkest van België (NOB) onder leiding van Gilbert Varga.

De naam van de componist van het toegewezen stuk wordt volgende vrijdag bekend gemaakt.

17-05-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België voorlaatste op Songfestival: Copycat kreeg één puntje

België voorlaatste op Songfestival: Copycat kreeg één puntje

Om Copycat te bekijken druk op de foto..

De Belgische inzending Copycat van Patrick Ouchène is op het 54ste editie van het Eurovisiesongfestival voorlaatste geëindigd. Copycat kreeg tijdens de eerste halve finale amper één puntje van Armenië. Het was al het vijfde opeenvolgende jaar dat ons land zich niet kon kwalificeren voor de finale van het Songfestival.

De Europese kijkers stemden afgelopen dinsdag door middel van televoting.

17-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmploeg "De Helaasheid der Dingen" naakt in Cannes

Filmploeg "De Helaasheid der Dingen" naakt in Cannes

http://img194.imageshack.us/img194/3404/dehelaasheidderdingen.jpg

Regisseur Felix van Groeningen is samen met vier acteurs van de film "De Helaasheid der Dingen" enkele honderden meters naakt gaan fietsen op de Croisette, de strandboulevard in Cannes.

Scène naspelen
Ze speelden een scène na uit de film, die vandaag werd voorgesteld in de nevensectie Quinzaine des Réalisateurs op het filmfestival in Cannes. De filmploeg had niet te klagen, want het was vandaag warm in het zuidoosten van Frankrijk.

Boek
"De Helaasheid der Dingen" is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dimitri Verhulst en gaat over een familie van vier aan drank verslaafde broers, gezien uit de ogen van een jonge adolescent.

In het Frans wordt de titel 'La mertitude des choses', in het Engels werd gekozen voor 'The misfortunates'.

17-05-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen wint 54ste Songfestival

Noorwegen wint 54ste Songfestival

Om Alexander Rybak te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..

Alexander Rybak heeft met zijn liedje "Fairytale" voor Noorwegen in Moskou met voorsprong het 54ste Eurovisiesongfestival gewonnen. Daarmee krijgen de bookmakers voor een keer gelijk. Opvallend: Noorwegen was zowel de favoriet van de vakjury als van het publiek.

Tweede werd IJsland, Azerbeidzjan werd derde. De in Mol wonende zangeres Hadise werd voor Turkije vierde. In totaal streden 25 landen om de eer. Noorwegen wint het internationale liedjesfestival al voor de derde keer.

Voorsprong
Noorwegen kreeg 387 punten. IJsland kreeg 218 punten, Azerbeidzjan 207. Het was lang geleden dat de winnaar nog met zo'n duidelijke voorsprong won.

Voorrondes
Dinsdag en donderdag wisten twintig acts genoeg stemmen te verzamelen voor een plek in de finale. De Nederlandse Toppers werden donderdag uitgeschakeld. Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en gastland Rusland hoefden zich niet eerst in een voorronde te bewijzen.

Favoriet
De internationale wedkantoren en voorspellingen op internet zagen de inzending van Noorwegen al wekenlang als de gedoodverfde winnaar. Andere favorieten voor de overwinning waren onder meer Turkije (Hadise), Azerbeidzjan (AySel & Arash), Griekenland (Sakis Rouvas) en Groot-Brittannië (Jade Ewen).

Verwachtingen niet ingelost
Groot kanon Patricia Kaas kon voor Frankrijk niet overtuigen, net als Duitsland niet dat voor bloot koos, in het bijzonder via de "dansende" ex-vrouw van shockrocker Marilyn Manson.

Musicalcoryfee Andrew Lloyd Webber zag zijn (samen met Diane Warren) voor Groot-Brittannië geschreven en door Jade Ewen vertolkt liedje "Its my time" wellicht ook liever hoger eindigen.

Hoger niveau
Voor het eerst dit jaar bepaalden in elk land de stemmers en een vakjury beiden voor 50 procent de punten. De organisatie hoopte daarmee het evenement naar een hoger niveau te brengen.

Noorwegen kregen de 12 punten van Spanje, Wit-Rusland, Nederland, Duitsland, Zweden, IJsland, Israël, Rusland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Polen, Estland, Denemarken, Slovenië en Hongarije.

17-05-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zomaar

Niet zomaar


http://img35.imageshack.us/img35/5808/brookeshields1024x76800.jpg


heb haar gevonden

ja echt waar
niet zomaar een meisje
niet zomaar de eerste de beste
niet zomaar....

het was geen toeval dat wij elkander ontmoette...
het was geen toeval dat het zolang geduurt heeft

niet zomaar een meisje....nee
iemand met een eigen mening
iemand met lef en overtuiging

jij doet mijn hart branden van verlangen
elke keer als je me aankijkt
wanneer je me de woorden "ik hou van je" toefluisterd...
je bent mijn soulmate

17-05-2009 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!