Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zomaar

Niet zomaar


http://img35.imageshack.us/img35/5808/brookeshields1024x76800.jpg


heb haar gevonden

ja echt waar
niet zomaar een meisje
niet zomaar de eerste de beste
niet zomaar....

het was geen toeval dat wij elkander ontmoette...
het was geen toeval dat het zolang geduurt heeft

niet zomaar een meisje....nee
iemand met een eigen mening
iemand met lef en overtuiging

jij doet mijn hart branden van verlangen
elke keer als je me aankijkt
wanneer je me de woorden "ik hou van je" toefluisterd...
je bent mijn soulmate

17-05-2009 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen gaat songfestival winnen volgens bookies

Noorwegen gaat songfestival winnen volgens bookies

Om Alexander Rybak te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.

Bij bookmakers is Noorwegen de grote favoriet om vanavond/zaterdag de 54ste editie van het Eurovisiesongfestival te winnen, zo leert surfen naar sites in verband met weddenschappen.

William Hill, Paddypower, Ladbrokes, Bet365, Unibet en Boylesports plaatsen allen Alexander Rybak met zijn liedje "Fairytale" voorop als winnaar van de finale in Moskou. Daarmee zou Noorwegen een derde keer het Songfestival winnen.

Op Bet365 na zetten ze ook allemaal Griekenland op de tweede
plaats.

Turkije, met de Belgische Hadise, zit telkens in de top vijf, variërend van plaats twee tot vier. Groot-Brittannië duikt ook geregeld bij de eerste vijf op.

16-05-2009 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Soutaer gaat scheiden

Wim Soutaer gaat scheiden

Om De Wereld draait door te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.

Wim Soutaer gaat scheiden. De zanger en verpleegster Axelle Reunes "zijn tot de gezamenlijke vaststelling gekomen dat hun huwelijk voorbij is", zo luidt het in het persbericht van Soutaers manager Piet Roelen.

Het koppel trouwde in 2001. Beiden wensen elkaar sterkte en geluk voor de toekomst, die zij niet langer samen zien.

16-05-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival trekt naar Afrika en Midden-Oosten

Songfestival trekt naar Afrika en Midden-Oosten

http://img41.imageshack.us/img41/8633/songfestival.jpg

Hoewel de jaarlijkse kritiek op het Eurovisie Songfestival in Europa weer opduikt, hebben Afrika en het Midden-Oosten hun oog laten vallen op het format. De 'European Broadcast Union' (EBU), met zetel in Zwitserland, is van plan de liedjeswedstrijd uit te breiden naar landen over de hele wereld.

Contracten getekend
Björn Erichsen, voorzitter van de EBU, verklaarde aan Reuters dat investeerders al een contract getekend hebben voor een Songfestival in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ook het deel van Afrika ten zuiden van de Sahara zou binnenkort een gelijkaardige liedjeswedstrijd krijgen. "Acht of negen televisiezenders volstaan. Zo zijn we in Europa ook ooit van start gegaan", zegt Erichsen.

Jonger publiek
Het Eurovisie Songfestival begon in 1956 in Zwitserland met slechts veertien deelnemende landen. In 2009 mag Moskou liefst 42 landen verwelkomen. Het succes van het concept ligt volgens Erichsen in het feit dat de wedstrijd over de jaren heen fel veranderd is. "We hebben twee keer meer kijkers en de leeftijd van het publiek daalt", zegt Erichsen.

Song of Africa
In navolging van programma's als 'Big Brother' of 'Idool' besloot de EBU de rechten voor de liedjeswedstrijd te verkopen. Zo willen ze vermijden dat elders ter wereld goedkope copycats zouden ontstaan. Ook met Azië en de Verenigde Staten hebben de Europese organisatoren gesproken. Maar voorlopig lijkt Afrika het meest enthousiaste continent. In 2011 zou Zuid-Afrika, na het WK voetbal in 2010, ook de eerste versie van 'Song of Africa' organiseren. Na nationale competities van acht maanden zouden negen of tien landen de finale in Johannesburg spelen.

In Europa staat de finale morgenavond op het programma. In Moskou wordt dan bepaald wie Rusland op de erelijst mag opvolgen. Voor België was het Songfestival dinsdag in de halve finale al afgelopen.

16-05-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Shields (43) in sexy fotoshoot

Brooke Shields (43) in sexy fotoshoot

http://img38.imageshack.us/img38/1751/brookeshields.jpg

Brooke Shields hijste zich in rubberen panty's voor een stomende fotosessie voor het Australische magazine Kurv. Shields ontdekte dertig jaar geleden als onschuldig tienermeisje haar seksualiteit in de film 'Blue Lagoon', maar dit is andere koek.

Shields stoeit met een jonge man, zoals Madonna deed met haar Braziliaanse toyboy. Op een van de foto's ligt ze in lingerie naast model Chris Fawcett, op een andere zijn de twee in een passionele omhelzing verwikkeld.

Brooke was pas twaalf toen ze een tienerhoertje speelde in 'Pretty Baby', twee jaar later speelde ze de onschuldige Emmeline in 'Blue Lagoon'. De films die daar op volgden hadden heel wat minder succes, maar de jongste jaren is Shields een graag geziene gast in tal van Amerikaanse tv-shows. Zo speelde ze in 'Nip/Tuck' en 'Hannah Montana', waar ze de moeder van Miley Cyrus vertolkt.

16-05-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Bellucci in hedendaagse verfilming 'De tovernaarsleerling'

Monica Bellucci in hedendaagse verfilming 'De tovernaarsleerling'

http://img191.imageshack.us/img191/8282/monicabellucci.jpg
De Italiaanse actrice Monica Bellucci zal naast Nicolas Cage spelen in een zeer hedendaagse verfilming van "The Sorcerer's Apprentice" (De tovenaarsleerling). Dat meldt het vakblad Variety.

Gedicht van Goethe
Het 200 jaar oude gedicht van Goethe, "Der Zauberlehrling", verwierf in 1897 muzikale onsterfelijkheid dankzij het symfonisch gedicht "L'apprenti sorcier" van Paul Dukas.

Het muzikaal stukje nam daarna een prominente plaats in in Walt Disney's ambitieuze klassieke muziek-animatieprent "Fantasia" en kwam in "Fantasia 2000" opnieuw aan bod.

Veronica & Balthazar
In de productie van Walt Disney Pictures en Jerry Bruckheimer zal Bellucci , ondertussen 44, de rol van Veronica op zich nemen, tovenares en de verloren liefde van Balthazar Blake (rol van Cage).

Blake, uiteraard ook een tovenaar, heeft een stagiair in opleiding om hem bij te staan in zijn strijd tegen de Krachten der Duisternis die Manhattan bedreigen. De wereldpremière van de film is voor volgend jaar voorzien. Wie de rol van leerling op zich neemt, is nog niet bekend.

16-05-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terry Gilliam herneemt Don Quixote-film

Terry Gilliam herneemt Don Quixote-film

http://img188.imageshack.us/img188/9148/terrygilliam.jpg

Met de Oscarwinnende Britse producent Jeremy Thomas als deus ex machina zal regisseur Terry Gilliam (ex-Monty Python) dan toch een eind kunnen breien aan zijn door pech achtervolgde project "The Man who killed Don Quixote".

Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter. Volgende lente zou (opnieuw) met de opnames voor Gilliams eigenzinnige Cervantes-interpretatie begonnen worden.

1e poging
De eerste poging om "Don Quixote" te verfilmen, tien jaar geleden, viel - letterlijk - in het water en ging door rode budgetcijfers naar men dacht definitief kopje onder. De pogingen om de film te draaien en de onnoemelijke pech die de Amerikaanse animatie-tekenaar van het Britse absurde collectief Monty Python achtervolgde, vormden zeven jaar geleden het onderwerp van de documentaire "Lost in La Mancha".

Poging 2
Voor poging twee maakt Gilliam gebruik van de Britse scenarist Tony Grisoni, die eerder al voor Gilliam het boek 'Fear and Loathing in Las Vegas' van Hunter S. Thompson tot filmscript verwerkte.

Gilliams nieuwste, "The Imaginarium of Doctor Parnassus", is in Cannes in wereldpremière gegaan. Die film, en niet "The dark Knight", is Heath Ledgers testamentfilm. Naast wijlen Ledger spelen ook Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell de rol van "Tony"; Parnassus wordt vertolkt door veteraan Christopher Plummer. En ook Tom Waits valt in de prent te bewonderen.

16-05-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op 21 juli schieten we koningin Fabiola dood

Op 21 juli schieten we koningin Fabiola dood

http://img31.imageshack.us/img31/8529/fabiola300.jpg
"Op 21 juli zullen wij koningin Fabiola met een kruisboog doodschieten." Dat schrijft de tot dusver onbekende organisatie O.E.D.H. Flandres in een brief die bij de krant 'La Dernière Heure' in de bus is gevallen.

Zowel de terreurcel van de federale politie als minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt nemen de dreigementen ernstig en starten een onderzoek. Er zal ook nagegaan worden of bijkomende maatregelen noodzakelijk zijn naar aanleiding van de nationale feestdag op 21 juli.

Vol fouten
De dreigbrief is in het Frans opgesteld en staat bol van de taal- en tikfouten De opsteller heeft vermoedelijk een elektrische tikmachine gebruikt. De brief werd gepost in een envelop waarop een oude postzegel werd aangebracht van 5 centiem uit de vorige eeuw.

Terrorismecel
De brief is toevertrouwd aan speciale afdeling binnen de terrorismecel van de federale politie. Ook het Coördinatieorgaan voor de Analyse van de Dreiging (OCAM) is op de hoogte. Op de brief zijn bruikbare vingerafdrukken gevonden, maar dat helpt de speurders alleen verder als zijn in hun databank een vingerafdruk vinden die daarmee overeenstemt.

Foto's van affaire met Tito
In de brief zelf luidt het onder meer dat koningin Fabiola een onwaardige koningin van België is omdat ze "koning Boudewijn in Spanje heeft vergiftigd omdat hij met dictator Tito een liefdesrelatie heeft gehad in diens wijnkelder in Belgrado, waar wij foto's van hebben". De briefschrijver meldt ook dat "een schot met een kruisboog een einde zal maken aan dit ergste uitschot, het zal afgevuurd worden vanuit het park tijdens het defilé van 21/7/2009".

16-05-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord dansen op Thriller

Nieuw wereldrecord dansen op Thriller

Om het wereldrecord te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Circa 240 studenten en professoren van een Amerikaanse universiteit hebben het wereldrecord dansen op het nummer Thriller van popkoning Michael Jackson verbroken. Het vorige record (147 dansers) dateerde uit 2008 en stond op naam van een Britse middelbare school.

Om in aanmerking te komen voor een plek in het Guinness Book Of Records moeten alle deelnemers de complete dans zonder fouten uitvoeren. Het zes minuten durende optreden werd dan ook van alle kanten gefilmd en gefotografeerd.

Thriller is een van de bekendste hits van Michael Jackson. Het nummer, een parodie op een horrorfilm, is zo bekend dat het een eigen evenement heeft. Iedere oktober komen duizenden fans van het nummer bij elkaar om onder de naam Thrill The World de videoclip van Thriller na te spelen.

16-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodrijder Apeldoorn "haatte" koningshuis

Doodrijder Apeldoorn "haatte" koningshuis

http://img200.imageshack.us/img200/7655/karelroelandtates.jpg
Karst Roeland Tates haatte het Nederlandse koningshuis. Dat zeggen zijn vrienden en collega's vandaag in het Algemeen Dagblad. In diverse gesprekken zei Tates volgens hen dat de Oranjes "huichelaars zijn die geld opstrijken van de hardwerkende belastingbetaler".

De vrienden en collega's zijn niettemin verbijsterd door de bloederige aanslag die "de normaal zo attente en niet agressieve" Karst pleegde tijdens Koninginnedag. Ze hebben hun getuigenissen ook bij de recherche afgelegd.

Tates was, zo blijkt uit een reconstructie, erg boos over een reorganisatie bij zijn werkgever Interlanden. Van de ene op de andere dag bleef hij weg bij het distributiebedrijf, waardoor hij zijn baan en uiteindelijk zijn huis verloor.

16-05-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival: ook meeste Hollanders zijn het beu

Songfestival: ook meeste Hollanders zijn het beu

Om The Toppers te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Twee derde van de Nederlanders wil dat hun land niet meer deelneemt aan het Eurovisiesongfestival, zo heeft het RTL Nieuws gemeld. Donderdag zijn De Toppers, net als twee dagen eerder het Belgische Copycat, in de tweede halve finale gesneuveld.

Niet minder dan 67 procent van de Nederlanders wil dat Holland volgend jaar niet meer meedoet aan het Songfestival. Uit onderzoek van tv-programma "Eén Vandaag" blijkt dat volgens de tegenstanders deelname geen zin meer heeft omdat de Oost-Europese landen elkaar alle punten geven. Als Nederland toch weer meedoet, moet er minder geld worden uitgegeven, blijkt uit de enquête.

Anouk en Frans Bauer
Overigens vindt 44 procent van de Nederlanders dat het liedje "Shine" van De Toppers wel een plaats in de finale had verdiend.
Indien Nederland volgend jaar toch weer een poging wil wagen, dient het vertegenwoordigd door X Factor-winnares Lisa of Ilse DeLange, zeggen de ondervraagden. De namen van Anouk, Jan Smit en Frans Bauer komen ook vaak naar voren.

Na afloop van de finale vanavond/zaterdag zal ook bekend zijn welke plaats België en Nederland hebben bereikt in hun halve finale met respectievelijk 18 en 19 kandidaten. Daarvan konden er telkens tien door naar de finale.

16-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als een eindeloze droom

Als een eindeloze droom



http://img31.imageshack.us/img31/3428/californiausa01.jpg

zolang wij zijn
plukken wij onvermoeid
voor elkaar de mooiste bloemen

 

 laten wij in herinnering
elk ogenblik
voor immer geuren

 
als een eindeloze droom
van liefhebbend en koesterend beleven
onder een helblauwe hemel

16-05-2009 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
15-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe topless foto's Miss Californië

Nieuwe topless foto's Miss Californië

http://img40.imageshack.us/img40/6742/kallieprehian.jpg
Miss USA-organisator Donald Trump besloot eergisteren dat Miss Californië Carrie Prejean haar kroontje mag behouden ondanks de halfnaakte foto's die ze liet nemen. Dat is contractueel verboden voor kandidaat-missen. Prejean, die voor controverse zorgde toen ze zich tijdens de verkiezing van Miss USA tegen het homohuwelijk uitliet, zei zich niet te herinneren dat ze ooit dergelijke foto's liet maken.

Ontslag wegens hypocrisie
Omdat Prejean haar kroontje mocht bewaren, nam voormalige Miss USA Shanna Moakler ontslag als regisseur van de Miss Californië-verkiezing. Moakler verwijt Trump niets, maar vindt dat "de bijbels correcte" Prejean maar eens moet ophouden met haar "leugenachtige hypocrisie".

Twee maten, twee gewichten
Inmiddels foetert ook Miss Nevada 2006, Katie Rees. Zij werd ontkroond omdat topless foto's van haar aan het licht waren gekomen. Ze verwijt Trump twee maten en twee gewichten te hanteren. "Ik snap niet waarom ik als enige moest gestraft worden voor dergelijk gedrag. Ik was negentien toen die foto's van mij werden genomen, en dat was dan nog in mijn privé-leven, lang voordat ik Miss Nevada werd. Carrie poseerde halfnaakt tijdens een professionele fotosessie. Halfnaakt is halfnaakt, maar wat zij deed vind ik erger", beklaagt Rees zich.

Voorzichtig
Bovendien, argumenteert Rees, was zij eerlijk. "Toen die foto's van mij aan het licht kwamen, heb ik toegegeven dat ik een fout had gemaakt en heb ik alle jonge meisjes in Amerika gewaarschuwd dat ze voorzichtig moeten zijn met zulke foto's omdat ze je toekomst kunnen aantasten. Carrie heeft gelogen over haar leeftijd op de foto's, over het aantal foto's en gaf niet toe dat ze een fout maakte. Ik vind dat geen goed rolmodel".

15-05-2009 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks crisis recordprijzen op kunstveiling van Christie's

Ondanks crisis recordprijzen op kunstveiling van Christie's

http://img200.imageshack.us/img200/5268/christies.jpg
Voor 'Beverly Hills Housewife' van David Hockney werd een recordprijs van 5,8 miljoen euro neergeteld.

Ondanks de economische crisis heeft het veilinghuis Christie's bij de veiling van hedendaagse kunst in New York vijf nieuwe wereldrecords gevestigd. Voor werken van David Hockney, Claes Oldenburg, Douglas Wheeler, Tony Smith en Kerry James Marshall werd nooit eerder zoveel geboden voor deze kunstenaars op een veiling.

Hockney
Koploper was Hockney's monumentale doek 'Beverly Hills Housewife' van 1966/67, dat voor 7,9 miljoen dollar (5,8 miljoen euro) naar een anonieme bieder aan de telefoon ging.

Sotheby's doet het minder goed
In totaal bracht de traditionele avondverkoop bijna 94 miljoen dollar in het laatje - ruim meer dan het verwachte minimumbedrag van 72 miljoen dollar. Slechts vijf van de 54 aangeboden werken vonden geen afnemer. Toch viel opnieuw de massale instorting van de kunstprijzen op. Afgelopen jaar had Christie's bij een vergelijkbare veiling nog 348 miljoen dollar opgehaald. Bij aartsrivaal Sotheby's bleef de veiling van hedendaagse kunst dinsdagavond met 47 miljoen dollar duidelijk onder de verwachtingen.

Betty Freeman
Vaklui weten de relatief goede beurt van Christie's aan de eerder voorzichtig ingeschatte prijzen en het veelzijdige aanbod. Neusje van de zalm waren 20 werken uit de verzameling van de vroegere Amerikaanse kunstmecenas Betty Freeman, die in januari op 87-jarige leeftijd overleed.
"De resultaten tonen aan dat er net zoals vroeger bereidheid is om te bieden op zeldzame en hoogstaande werken - vooral wanneer ze uit een erfenis, een museum of een privéverzameling afkomstig zijn", zei Christie's-directeur voor Amerika Marc Porter.

15-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accordeonduo The Sunsets verkoopt meer dan Natalia

Accordeonduo The Sunsets verkoopt meer dan Natalia

Om Luc Stteno en The sunsets te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Opschudding in de Vlaamse muziekwereld. Popkoningin Natalia wordt na één week op de eerste plaats in de Vlaamse albumchart onttroond door het vrolijke accordeonduo The Sunsets.

Op 1 april stelden The Sunsets hun cd voor, maar dat was geen grap. De jonge twintigers Annelies en Matthias maakten furore op het afgelopen Schlagerfestival en overtuigden vriend en vijand van hun kunnen. Hun titelloze cd met schlagerhits "in een fris en verrassend accordeonjasje" deed de rest.

Vijf weken na de release van hun album werden al meer dan 10.000 albums verkocht.

15-05-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode moet nog concerten annuleren door zieke zanger

Depeche Mode moet nog concerten annuleren door zieke zanger

Om Enjoy The Silence te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Britse groep Depeche Mode heeft nog vier concerten moeten annuleren door de ziekte van zanger Dave Gahan. Na Athene en Istanboel zal de groep nu ook niet aantreden in Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb. Bij de maag-darmonsteking van Gahan zijn complicaties opgetreden, zo luidt het op de officiële website van Depeche Mode.

Bijkomende onderzoeken
Gahan moet nog bijkomende onderzoeken ondergaan. De concerten in Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb waren respectievelijk voor komende zaterdag, maandag, woensdag en donderdag gepland.

TW Classic
Mogelijk wordt het schema van de tournee 'Sounds of the Universe' omgegooid. De tournee begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

15-05-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony Hopkins opnieuw in rol Hannibal Lecter

Anthony Hopkins opnieuw in rol Hannibal Lecter

http://img36.imageshack.us/img36/738/anthonyhopkins.jpg
Anthony Hopkins (71), die Hannibal Lecter speelde in 'The Silence of the Lambs', 'Hannibal' en 'Red Dragon', kruipt voor de vierde keer in de huid van de kannibalistische seriemoordenaar. De nieuwe film wordt geregisseerd door Ridley Scott.

Een woordvoerder van Universal: "Anthony Hopkins en Ridley Scott zijn het project zeer toegewijd. Het script is enorm sterk".

Jodie Foster, die in 1991 naast Hopkins speelde in 'Silence of the Lambs', zal er deze keer niet bij zijn. Gefluisterd wordt dat Cate Blanchett bovenaan het verlanglijstje van de producenten staat om Foster te vervangen.

15-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John hielp Eminem van de drugs af

Elton John hielp Eminem van de drugs af

Om Lose Yourself te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Eminem heeft onthuld dat Elton John hem heeft geholpen zijn drugproblemen aan te pakken. Slim Shady zat aan de fles, slikte pijnstillers alsof het M&M's waren en nam zelfs een overdosis methadon. Lange telefoongesprekken met Elton John, die hij ontmoette tijdens de uitreiking van de Grammy's in 2001, hielpen hem inzien dat het zo niet verder kon en dat hij moest afkicken.

Zelf verslaafd geweest
Eminem: "Ik praat vaak met Elton. We zijn vrienden geworden. Hij is zelf verslaafd geweest. Toen ik met drugs wilde stoppen, belde ik hem op. Hij kent de muziekbusiness en wist in welk straatje ik verzeild was geraakt. Hij begrijpt me, hij kent de druk en alle andere redenen die je kan verzinnen om aan drugs te beginnen. Ik zei: 'Kijk, Elton, ik heb een probleem en ik wil je raad vragen'. Hij heeft me op moeilijke momenten enorm geholpen".

Klaagmuur voor celebs
Elton John is zowat de klaagmuur van de celebrities. Zo was hij de steun en toeverlaat van Robbie Williams toen die zwaar aan de cocaïne zat, hielp hij Robert Downey Jr. van zijn verslavingen af en leende hij zijn jacht en villa uit aan Victoria en David Beckham toen hun huwelijk in duigen dreigde te vallen.

15-05-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische acteur Bud Tingwell overleden

Australische acteur Bud Tingwell overleden

http://img33.imageshack.us/img33/8760/budtingwell.jpg
De Australische acteur Charles 'Bud' Tingwell, die in meer dan 100 films speelde en zowel in de Verenigde Staten als Groot-Brittannië succes kende, is vanochtend op 86-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker. Dat deelde zijn familie mee. Tingwell overleed in een ziekenhuis in Melbourne.

"Tot aan zijn dood is hij eigenlijk altijd gezond gebleven en steeds blijven werken", aldus de mededeling.

Oorlogspiloot
Tingwell vond werk als acteur in Londen nadat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog piloot was geweest bij de Royal Australian Air Force in Europa.

Films en tv-series
Hij is bekend van zijn rollen in bijvoorbeeld 'Breaker Morant', als de inspecteur in de Miss Marple-films met Margaret Rutherford. Hij speelde op televisie ook in de Britse serie 'Emergency Ward 10'. In 1952 vertrok hij naar Hollywood waar hij naast Richard Burton speelde in de oorlogsfilm 'The Desert Rats'. Zijn carrière in Australië kreeg een heropleving door zijn zeer gewaardeerde rol in de komedie 'The Castle' (1997). Daarna speelde hij nog in films als 'Innocence' (2000), 'Ned Kelly' (2003 - met Orlando Bloom, Heath Ledger, Naomi Watts) en 'Irresistible' (2007 - met Susan Sarandon en Sam Neill).

15-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Litouwen bijt spits Songfestival af, Spanje sluit af

Litouwen bijt spits Songfestival af, Spanje sluit af

http://img198.imageshack.us/img198/9444/eurovision.jpg
Nadat 20 landen dinsdag en donderdag de twee halve finales van het Euroviesongfestival hebben overleefd, is nu ook de samenstelling van de finale en de volgorde van de kandidaten bekend. Litouwen bijt de spits af en Spanje besluit als 25ste de 54ste editie van de liedjeswedstrijd. Frankrijk kan Patricia Kaas al als derde kandidaat in stelling brengen, terwijl het door Andrew Lloyd Webber geschreven liedje voor Groot-Brittannië als derde laatste op televisiekijkend Europa wordt losgelaten. Hieronder de deelnemers en de volgorde in de finale van morgen/zaterdag in Moskou:

1. Litouwen - Sasha Son - Love
2. Israël - Noa & Mira Awad - There must be another way
3. Frankrijk- Patricia Kaas - Et s'il fallait le faire
4. Zweden - Malena Ernman - La Voix
5. Kroatië - Igor Oukrov feat. Andrea Lijepa - Tena
6. Portugal - Flor-de-lis - Todas as ruas do amor
7. IJsland - Yohanna - Is it true?
8. Griekenland - Sakis Rouvas - This is our night
9. Armenië - Inga & Anush - Jan Jan
10. Rusland - Anastasia - Prikhodo Mamo
11. Azerbeidzjan - AySel & Arash - Always
12. Bosnië-Herzegovina - Regina - Bistra voda
13. Moldavië - Nelly Ciobanu - Hora din Moldova
14. Malta - Chiara - What if we
15. Estland - Urban Symphony - Rändajad
16. Denemarken - Brinck - Believe again
17. Duitsland - Alex Swings Oscar Sings! - Miss kiss kiss bang
18. Turkije - Hadise - Düm tek tek
19. Albanië - Kejsi Tola - Carry me in your dreams
20. Noorwegen - Aldexander Rybak - Fairytale
21. Oekraïne - Svetlana Loboda - Be my Valentine! (Anti-crisis Girl)
22. Roemenië - Elena - The Balkan girls
23. Groot-Brittannië - Jade Ewen - It's my time
24. Finland - Waldo's People - Lose control
25. Spanje - Soraya - La noche es para mi (The night is for me)

In elk land kunnen mensen telefonisch of per sms aan televoting doen en in elk van de 42 aan het Songfestival deelnemende landen evalueren ook vakjury's de liedjes. De jury's en de televoters hebben een gelijk aandeel in het resultaat van elk land.

15-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!