Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode moet nog concerten annuleren door zieke zanger

Depeche Mode moet nog concerten annuleren door zieke zanger

Om Enjoy The Silence te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Britse groep Depeche Mode heeft nog vier concerten moeten annuleren door de ziekte van zanger Dave Gahan. Na Athene en Istanboel zal de groep nu ook niet aantreden in Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb. Bij de maag-darmonsteking van Gahan zijn complicaties opgetreden, zo luidt het op de officiële website van Depeche Mode.

Bijkomende onderzoeken
Gahan moet nog bijkomende onderzoeken ondergaan. De concerten in Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb waren respectievelijk voor komende zaterdag, maandag, woensdag en donderdag gepland.

TW Classic
Mogelijk wordt het schema van de tournee 'Sounds of the Universe' omgegooid. De tournee begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

15-05-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony Hopkins opnieuw in rol Hannibal Lecter

Anthony Hopkins opnieuw in rol Hannibal Lecter

http://img36.imageshack.us/img36/738/anthonyhopkins.jpg
Anthony Hopkins (71), die Hannibal Lecter speelde in 'The Silence of the Lambs', 'Hannibal' en 'Red Dragon', kruipt voor de vierde keer in de huid van de kannibalistische seriemoordenaar. De nieuwe film wordt geregisseerd door Ridley Scott.

Een woordvoerder van Universal: "Anthony Hopkins en Ridley Scott zijn het project zeer toegewijd. Het script is enorm sterk".

Jodie Foster, die in 1991 naast Hopkins speelde in 'Silence of the Lambs', zal er deze keer niet bij zijn. Gefluisterd wordt dat Cate Blanchett bovenaan het verlanglijstje van de producenten staat om Foster te vervangen.

15-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John hielp Eminem van de drugs af

Elton John hielp Eminem van de drugs af

Om Lose Yourself te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Eminem heeft onthuld dat Elton John hem heeft geholpen zijn drugproblemen aan te pakken. Slim Shady zat aan de fles, slikte pijnstillers alsof het M&M's waren en nam zelfs een overdosis methadon. Lange telefoongesprekken met Elton John, die hij ontmoette tijdens de uitreiking van de Grammy's in 2001, hielpen hem inzien dat het zo niet verder kon en dat hij moest afkicken.

Zelf verslaafd geweest
Eminem: "Ik praat vaak met Elton. We zijn vrienden geworden. Hij is zelf verslaafd geweest. Toen ik met drugs wilde stoppen, belde ik hem op. Hij kent de muziekbusiness en wist in welk straatje ik verzeild was geraakt. Hij begrijpt me, hij kent de druk en alle andere redenen die je kan verzinnen om aan drugs te beginnen. Ik zei: 'Kijk, Elton, ik heb een probleem en ik wil je raad vragen'. Hij heeft me op moeilijke momenten enorm geholpen".

Klaagmuur voor celebs
Elton John is zowat de klaagmuur van de celebrities. Zo was hij de steun en toeverlaat van Robbie Williams toen die zwaar aan de cocaïne zat, hielp hij Robert Downey Jr. van zijn verslavingen af en leende hij zijn jacht en villa uit aan Victoria en David Beckham toen hun huwelijk in duigen dreigde te vallen.

15-05-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische acteur Bud Tingwell overleden

Australische acteur Bud Tingwell overleden

http://img33.imageshack.us/img33/8760/budtingwell.jpg
De Australische acteur Charles 'Bud' Tingwell, die in meer dan 100 films speelde en zowel in de Verenigde Staten als Groot-Brittannië succes kende, is vanochtend op 86-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker. Dat deelde zijn familie mee. Tingwell overleed in een ziekenhuis in Melbourne.

"Tot aan zijn dood is hij eigenlijk altijd gezond gebleven en steeds blijven werken", aldus de mededeling.

Oorlogspiloot
Tingwell vond werk als acteur in Londen nadat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog piloot was geweest bij de Royal Australian Air Force in Europa.

Films en tv-series
Hij is bekend van zijn rollen in bijvoorbeeld 'Breaker Morant', als de inspecteur in de Miss Marple-films met Margaret Rutherford. Hij speelde op televisie ook in de Britse serie 'Emergency Ward 10'. In 1952 vertrok hij naar Hollywood waar hij naast Richard Burton speelde in de oorlogsfilm 'The Desert Rats'. Zijn carrière in Australië kreeg een heropleving door zijn zeer gewaardeerde rol in de komedie 'The Castle' (1997). Daarna speelde hij nog in films als 'Innocence' (2000), 'Ned Kelly' (2003 - met Orlando Bloom, Heath Ledger, Naomi Watts) en 'Irresistible' (2007 - met Susan Sarandon en Sam Neill).

15-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Litouwen bijt spits Songfestival af, Spanje sluit af

Litouwen bijt spits Songfestival af, Spanje sluit af

http://img198.imageshack.us/img198/9444/eurovision.jpg
Nadat 20 landen dinsdag en donderdag de twee halve finales van het Euroviesongfestival hebben overleefd, is nu ook de samenstelling van de finale en de volgorde van de kandidaten bekend. Litouwen bijt de spits af en Spanje besluit als 25ste de 54ste editie van de liedjeswedstrijd. Frankrijk kan Patricia Kaas al als derde kandidaat in stelling brengen, terwijl het door Andrew Lloyd Webber geschreven liedje voor Groot-Brittannië als derde laatste op televisiekijkend Europa wordt losgelaten. Hieronder de deelnemers en de volgorde in de finale van morgen/zaterdag in Moskou:

1. Litouwen - Sasha Son - Love
2. Israël - Noa & Mira Awad - There must be another way
3. Frankrijk- Patricia Kaas - Et s'il fallait le faire
4. Zweden - Malena Ernman - La Voix
5. Kroatië - Igor Oukrov feat. Andrea Lijepa - Tena
6. Portugal - Flor-de-lis - Todas as ruas do amor
7. IJsland - Yohanna - Is it true?
8. Griekenland - Sakis Rouvas - This is our night
9. Armenië - Inga & Anush - Jan Jan
10. Rusland - Anastasia - Prikhodo Mamo
11. Azerbeidzjan - AySel & Arash - Always
12. Bosnië-Herzegovina - Regina - Bistra voda
13. Moldavië - Nelly Ciobanu - Hora din Moldova
14. Malta - Chiara - What if we
15. Estland - Urban Symphony - Rändajad
16. Denemarken - Brinck - Believe again
17. Duitsland - Alex Swings Oscar Sings! - Miss kiss kiss bang
18. Turkije - Hadise - Düm tek tek
19. Albanië - Kejsi Tola - Carry me in your dreams
20. Noorwegen - Aldexander Rybak - Fairytale
21. Oekraïne - Svetlana Loboda - Be my Valentine! (Anti-crisis Girl)
22. Roemenië - Elena - The Balkan girls
23. Groot-Brittannië - Jade Ewen - It's my time
24. Finland - Waldo's People - Lose control
25. Spanje - Soraya - La noche es para mi (The night is for me)

In elk land kunnen mensen telefonisch of per sms aan televoting doen en in elk van de 42 aan het Songfestival deelnemende landen evalueren ook vakjury's de liedjes. De jury's en de televoters hebben een gelijk aandeel in het resultaat van elk land.

15-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle krijgt musicalrol van Andrew Lloyd Webber

Susan Boyle krijgt musicalrol van Andrew Lloyd Webber

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Musicalgoeroe Andrew Lloyd Webber wil de droom van Susan Boyle waarmaken door haar een rol aan te bieden in een van zijn musicals in het Londense theaterdistrict West End.
De twee ontmoetten elkaar recent in een opnamestudio in Londen. Webber heeft al een rol voor haar in gedachten. "Susan is een schitterende vrouw en een grote fan van mijn shows. Als ze in één van mijn shows wil spelen, kan dat, maar het moet de juiste rol zijn. Misschien weet ik al welke rol, maar dat ga ik niet verklappen. Ze heeft een schitterende toekomst". Lloyd Webber schreef succesmusicals als 'Jesus Christ Superstar', 'The Phantom of the Opera' en 'Cats'.

15-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan: "Neem me terug, Peter, ik zal beest in bed zijn"

Jordan: "Neem me terug, Peter, ik zal beest in bed zijn"

http://img31.imageshack.us/img31/3958/jordanw.jpg
De wanhopige Jordan heeft Peter Andre een reeks sms'en gestuurd waarin ze smeekt: "Als je me laat terugkomen, zal ik weer een wild beest in bed zijn". Het glamourmodel, echte naam Katie Price, had Peter nochtans vier maanden lang seks geweigerd alvorens hij stikjaloers werd op haar rij-instructeur en de scheiding aanvroeg. Peter is naar verluidt niet te winnen voor Katies belofte van stomende slaapkamersessies en negeert haar smeekbedes.

Grove misrekening
"Jordan is buiten zichzelf van verdriet en probeert Peter terug te winnen, maar hij antwoordt niet op haar sms-berichten. Ze beseft nu dat ze een grove misrekening maakte door hem seks te weigeren en heeft hem laten weten dat ze wil veranderen om hem terug te winnen", aldus een vriendin van Jordan in The Sun.

Jaloers op rij-instructeur
Peter Andre besloot zijn vrouw te verlaten nadat diezelfde krant foto's publiceerde van een schaarsgeklede Jordan die zich kennelijk goed vermaakt met vrienden van haar ruitersclub, in het bijzonder haar getrouwde rij-instructeur Andrew Gould. Die laatste liet gisteren al weten dat hij en Katie niets meer dan vrienden zijn.

"Katie weet dat ze in de fout ging en smeekt Peter om haar terug te nemen. Ze vindt dat ze nu genoeg gestraft is geweest en wil dat hij haar nog één kans geeft. Ze vroeg hem hoe hij zonder haar kan leven".

Bij familie op Cyprus
Maar Peter houdt het been stijf en antwoordt niet op haar boodschappen. Hij laat zich troosten door zijn familie op Cyprus. "De kinderen zijn mijn leven, ik maak me vooral zorgen om hen", zei Peter tegen de uitbater van het Indisch restaurant in de buurt van de roze villa die hij met Jordan bezit in de buurt van Larnaca. Daar wonen ook zijn twee broers. "Hij was triest en stil. Hij wilde niet over Katie praten. De kinderen zijn belangrijker voor hem", verklaarde de man in The Sun.

"Hij had zijn trouwring afgedaan, maar op zijn ringvinger heeft hij een tatoeage: 'Katie'". Peter heeft inmiddels zijn kinderen Junior (3) en Princess Tiaamii (21 maanden) aan de lijn gehad, maar hij weigert met zijn vrouw te praten. Hij is van oordeel dat ze ervan genoot hem jaloers te maken, en dat vindt hij onbetamelijk.

Pestkop
"Katie had er plezier in Peter onzeker te maken. Vaak wilde ze hem niet zeggen met wie ze aan de telefoon hing. Of ze stopte haar gesprek toen hij de kamer binnenkwam. Daar werd hij razend van en zij genoot ervan hem op stang te jagen".

15-05-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gevoel


Het Gevoel


http://img9.imageshack.us/img9/4615/62225795d.jpg


En plotseling
Zo patsboem
Duikt dat gevoel weer op
Het gevoel van bang zijn
Schigtig om je heen kijken
Speurend in je kamer
Bang voor het onbenoembare…

Wetend dat er niemand zal zijn
Maar tog eerst om het hoekje gluren
Om dan vliegensvlug
De trap af
Naar de badkamer te rennen
Om daar snel het licht aan te knippen
En de deur op slot te draaien

Na het doortrekken van de wc
Volgt de terugweg naar de slaapkamer
Een spannend moment
Vliegensvlug
Hol ik de trap op
Om mee heen kijkend
Op zoek naar iets of iemand
Dat er niet zal zijn
En wanneer ik weer in m’n bed lig
Begin ik me weer een beetje veilig te voelen
En besef ik
Dat ik me aangesteld heb…

15-05-2009 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
14-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Pink bekent ook Megan Fox: Ja, ik ben bi

Na Pink bekent ook Megan Fox: Ja, ik ben bi

http://img17.imageshack.us/img17/4079/meganfoxh.jpg
Het is precies een gewoonte aan het worden. Nadat vorige week zangeres Pink bekende dat ze ook op vrouwen valt, weet ook Megan Fox het vrouwelijk schoon te apprecieren.
De actrice, die een relatie heeft met Beverly Hills 90210-acteur Brian Austin Green, maakte wel meteen duidelijk dat ze een relatie met een biseksuele vrouw niet ziet zitten.

"Ik ben best hypocriet wat dat betreft. Ik zou nooit uitgaan met een vrouw die biseksueel is, omdat dat zou betekenen dat ze ook met mannen slaapt. Dat vind ik gewoon een smerige gedachte omdat ik weet hoe mannen kunnen zijn", aldus de actrice in Esquire Magazine

14-05-2009 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar Songfestival vanuit ruimtestation bekendgemaakt?

Winnaar Songfestival vanuit ruimtestation bekendgemaakt?

http://img26.imageshack.us/img26/8633/songfestival.jpg
De presentatoren van het Eurovisiesongfestival 2009, dat deze dagen in Moskou plaatsvindt, zullen zaterdag tijdens de finale praten met de drie bewoners van het Internationaal Ruimtestation. Sommige media hebben ook al gemeld dat de winnaar mogelijk van uit de ruimte bekend wordt gemaakt.

"We zullen niet alle geheimen onthullen, maar de televisiekijkers in Europa krijgen een geweldige show. Ik kan enkel zeggen dat we zullen praten met het Internationaal Ruimtestation", aldus muziekproducer Joeri Aksjoeta op een persconferentie in de Russische hoofdstad.

Het Songfestival 2009 is nu al de geschiedenis ingegaan als het duurste ooit. Moskou zal daarbij verlies lijden.

14-05-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Spacey kruipt in huid van lobbyist Abramoff

Kevin Spacey kruipt in huid van lobbyist Abramoff

http://img12.imageshack.us/img12/8952/kevinspacey.jpg
Oscarwinnaar Kevin Spacey gaat de hoofdrol spelen in de film Casino Jack. Hij kruipt in de huid van Jack Abramoff, de Amerikaanse advocaat en lobbyist die in de cel zit wegens tal van financiële schandalen. Dat schrijft De Telegraaf.

Abramoff werd in 2006 veroordeeld tot zes jaar gevangenis voor corruptie, fraude en belastingontduiking. Hij was een van de beste lobbyisten tijdens het bewind van oud-president George Bush.

Regisseur van Casino Jack is George Hickenlooper. De opnamen beginnen volgende maand.

14-05-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson geeft licht in het donker

Michael Jackson geeft licht in het donker

Om Dirty Diana te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
We hebben intussen al zowat alles gehoord over Michael Jackson, maar dat de King of Pop ook licht geeft in het donker, wisten we nog niet. Dat is althans wat twee Australische danseressen beweren die op auditie gingen voor de nieuwe concerten van Jacko in Londen.

De tweelingzusjes, die ook al Prince begeleidden tijdens zijn reeks van 21 concerten in Londen én naar verluidt ook een relatie met hem hadden, waren naar eigen zeggen verrukt om een glimp van de zanger op te vangen tijdens de audities. Maar die opwinding sloeg snel om in verschrikking toen ze Jackson op het podium zagen klimmen. "Het was heel donker in het auditorium, maar zijn huid gaf echt licht toen hij verscheen", zeiden ze achteraf.

Meer dan 400 mannen en 200 vrouwen vochten het tijdens de audities uit voor welgeteld 8 plaatsen als danser op het podium. De zusjes hebben het jammer genoeg niet gehaald...

14-05-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob Lowe en nanny begraven strijdbijl

Rob Lowe en nanny begraven strijdbijl

http://img12.imageshack.us/img12/9054/roblowe.jpg
De juridische oorlog tussen de Amerikaanse acteur Rob Lowe en zijn kinderoppas Jessica Gibson is ten einde. Beide partijen hebben besloten om hun aanklacht in te trekken. Het is niet bekend of de twee een financiële regeling hebben getroffen, schrijft De Telegraaf..

Lowe klaagde Gibson vorig jaar aan. Volgens hem dreigde de nanny dat ze hem en zijn familie zou chanteren tenzij hij 1,5 miljoen dollar zou betalen. Een aantal dagen later diende Gibson op haar beurt een klacht in tegen Lowe voor seksuele intimidatie. De acteur heeft dat altijd ontkend.

Het was niet de eerste keer dat Lowe in de rechtszaal stond tegenover een kinderoppas. Hij sleepte eerder al Laura Boyce voor de rechter toen ze naar de media stapte met negatieve verhalen over haar voormalige werkgever. Begin april gaf de rechter Lowe gelijk.

14-05-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams: Ik heb hartklep van koe gekregen

Robin Williams: Ik heb hartklep van koe gekregen

http://img27.imageshack.us/img27/9201/robinwilliams.jpg
De Amerikaanse komiek Robin Williams heeft zijn eerste publieke optreden gemaakt sinds hij twee maanden geleden een hartoperatie onderging. Hij deed dat in de talkshow van David Letterman, en toonde meteen dat hij niks van zijn zin voor humor heeft verloren.

Williams grapte dat hij de hartklep van een koe heeft gekregen tijdens de operatie. "Ik kon kiezen tussen een klep van een varken of een koe en deze is het geworden. Het grazen is fantastisch, en ik geef ook heerlijke melk nu", zei hij. Williams merkte ook fintjes op dat Letterman, die in 2000 en vijfvoudige bypassoperatie onderging, nu samen deel uitmaken van de orde van de "Zipper Chests".

Op 30 september staat Williams voor het eerst sinds de operatie weer in het theater. En hij heeft er zin in. "Deze kleine pauze heeft me meer energie dan ooit gegeven", verzekerde hij.

14-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen verkiezen Barack boven Brad Pitt

Vrouwen verkiezen Barack boven Brad Pitt

http://img9.imageshack.us/img9/4326/barackobamaa.jpg
Als het aan de Nederlandse vrouw ligt, brengen ze hun pauze door bij Barack Obama. Daarmee is de Amerikaanse president ondertussen populairder dan jarenlang sekssymbool Brad Pitt. Dat blijkt uit onderzoek van Vrouwonline en Kitkat Senses, zo schrijft De Telegraaf.

Vrouwen hebben een pauze het meest nodig op het werk. Dan gaan ze kletsen of roddelen met collega's om te ontspannen. Meer dan de helft van de vrouwen vinden een veeleisende baas vermoeiender van hun kinderen of zichzelf.

14-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Scorsese gaat leven Frank Sinatra verfilmen

Regisseur Scorsese gaat leven Frank Sinatra verfilmen

Om My Way te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.




.
De vermaarde Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat een biopic maken over Frank Sinatra, zo meldde de vakkrant Variety gisteren. Merkwaardig genoeg zijn leven en werken van de beroemde acteur en charmezanger, bijgenaamd The Voice en Ol' Blue Eyes, nog nooit in filmvorm voor het grote witte doek gegoten. Scorsese is normaal op zijn best in films over de maffia, en dus heeft het er alle schijn van dat 'Sinatra' -de werktitel- om te smullen wordt.

De productie van de prent is in handen van Universal Pictures en Mandalay Pictures. Het scenario is van de hand van Phil Alden Robinson (die eerder het script verzorgde van 'Field of Dreams'). De voorbereidingen van de film zijn al jaren aan de gang. Het duurde namelijk een tijdje vooraleer de familie eruit was, hoe het verhaal van Sinatra het beste verteld kon worden. Dat doet vermoeden dat het element georganiseerde misdaad behoorlijk op de achtergrond zal verzeilen. Voorts nam het verkrijgen bij de maatschappij Frank Sinatra Enterprises van de muziekrechten ook veel tijd in beslag.

Speelt DiCaprio Sinatra?
Wie de rol van The Voice zal spelen, is nog niet bekend, maar er wordt gefluisterd dat Scorsese de taak zal toevertrouwen aan zijn huidige lievelingsacteur, Leonardo DiCaprio. In zijn ruim een halve eeuw omspannende carrière won de zanger met de blauwe ogen 11 Grammy's; als acteur hield hij het bij één Oscar voor de (uiteraard) mannelijke bijrol als het heethoofd Private Angelo Maggio in het Pearl Harbor-drama 'From here to eternity' van Fred Zinnemann.

Sinatra trad op in 58 films, waaronder de baanbrekende prent over drugsverslaving 'The Man with the Golden Arm' en het verbluffende 'The Manchurian Candidate' van John Frankenheimer. Met onder andere Dean Martin en Sammy Davis Jr vormde hij de zogenaamde Rat Pack, entertainers die in de sixties de casino's en de vrouwen in Las Vegas onveilig maakten.

"I'm losing"
Sinatra, in 1915 geboren in Hoboken (bij New York), overleed, 82 jaar oud, in 1998 aan een hartaanval. Zijn laatste woorden waren niet 'And now the end is near, and so I face the final curtain' (uit My way), maar 'I'm losing'. De 66-jarige meervoudige Oscarwinnaar Martin Scorsese, ook bekend als Ol' Eyebrows, heeft in zijn vruchtbare carrière tot nu toe éénmaal een biopic gerealiseerd: 'Aviator', over het leven van de excentrieke miljardair Howard Hughes.

14-05-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselmans niet meer op televisie en radio

Brusselmans niet meer op televisie en radio

http://img10.imageshack.us/img10/3372/hermanbrusselmans.jpg
Herman Brusselmans (51) wil niet meer op tv en radio komen. De schrijver is het beu om promotie te moeten maken voor zijn boeken in allerhande radio-en televisieprogramma's. "Het is hoog tijd dat de mensen mij meer gaan associëren met literatuur, want dat is nu niet meer zo", laat Brusselmans, die onlangs zijn vijftigste boek schreef, weten.

Het relletje als zou VRT-journalist en tijdelijk Studio 1-presentator Peter Vandenbempt niet meer op Brusselmans' gezicht kunnen kijken, heeft ongetwijfeld veel te maken met zijn beslissing. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik het mij niet aangetrokken heb dat ik niet meer in Studio 1 mocht verschijnen. Maar een ramp is dat nu ook weer niet. En wees gerust: ik ga me niet afzonderen, hé. Ik zal nog schrijven en literaire optredens geven."

14-05-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Wilde is de lekkerste

Olivia Wilde is de lekkerste

http://img4.imageshack.us/img4/2286/oliviawildeo.jpg
Olivia Wilde

Olivia Wilde, bekend uit de serie 'House M.D.', is door mannenmagazine Maxim uitgeroepen tot de lekkerste vrouw ter wereld. Volgens het magazine is Wilde zo heet en sexy, "dat ze lichaamstemperaturen kan doen stijgen.

"Megan Fox doet eenhoorn smelten"
Transformers-actrice Megan Fox, die vorig jaar door FHM werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld, moet in Maxim's 2009 Hot 100 tevreden zijn met de tweede stek. "Eerlijk, kan een vrouw nog pijnlijker sexy zijn dan Fox? Ze heeft het gezicht van een engel, een lichaam zo perfect dat God het uit zeep lijkt te hebben gebeeldhouwd, en zo veel sex appeal dat het de hoorn van een eenhoorn kan doen smelten", schrijft het blad.

Het Israëlisch supermodel Bar Refaeli, die tegenwoordig aan de zijde van acteur Leonardo DiCaprio vertoeft, landt op de derde plaats. Watchmen-ster Malin Akerman en actrice Mila Kunis vervolledigen de topvijf.

Michelle Obama
Voor de eerste keer in de geschiedenis van de poll maakt ook een 'first lady' haar opwachting in de lijst. Michelle Obama komt dit jaar binnen op nummer 93. "President Obama heeft dan wel af te rekenen met twee oorlogen, een economische crisis en een snel vergrijzende kruin, maar hij kan tenminste elke avond thuiskomen bij de lekkerste first lady uit de Amerikaanse geschiedenis", aldus Maxim. (bdr)

Maxim's toptien van de lekkerste vrouwen:

1. Olivia Wilde
2. Megan Fox
3. Bar Refaeli
4. Malin Akerman
5. Mila Kunis
6. Eliza Dushku
7. Adriana Lima
8. Rihanna
9. Jordana Brewster
10. Jennifer Love Hewitt

14-05-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wakker worden.


Wakker worden.


http://img19.imageshack.us/img19/9876/83167788.jpg


Wakker worden
Met de zon
Op mijn gezicht

Wakker worden
Van de vogels
Die fluiten

Wakker worden
Met zin
In de nieuwe dag

Wakker worden
Niet door nachtmerrie’s
Niet in paniek

Rustig wakker worden
Gaat me lukken
Ooit…

14-05-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
13-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriet Hermans: seks, drugs en kritiek op eigen partij

Margriet Hermans: seks, drugs en kritiek op eigen partij

Om Laat De Meisjes Bij Hun Popppen, De Jongens Spelen Wel Soldaat te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Tussen Open Vld-kopstukken Dewael en "arrogante zak" De Gucht.

Margriet Hermans heeft met haar autobiografie 'Vele Levens' haar eigen boekje opengedaan. De zangeres en Open Vld-politica is inmiddels 55 en vond het tijd een en ander te onthullen.

Wiet, lsd en codeïne
Dat ze in de jaren zestig wiet rookte, lsd slikte en gretig deelnam aan de vrije liefde. Dat ze verslaafd raakte aan codeïne en een zelfmoordpoging ondernam. Terloops spaart ze ook de kopstukken van haar eigen partij niet: Karel De Gucht vindt ze een "arrogante zak" en ze neemt het Guy Verhofstadt kwalijk dat hij nooit een ernstig gesprek met haar voerde. Dat lezen we allemaal in Dag Allemaal.

"Meisje zijn, dat heeft me nooit gelegen. Ik ben geen typische vrouw", laat Margriet weten, alvorens in de haar typerende bulderlach te ontsteken. Het interview in DA is doorspekt met (lacht), maar we zullen dat hier achterwege laten.

Zelfmoordpoging
Margriet sukkelde in een depressie toen ze de dertig naderde. "Ik was achtentwintig en woog honderd achtenvijftig kilo. Met mijn vriend klikte het niet, ik woonde in een huis waar ik niet gelukkig in was en mijn job als lerares gaf me ook al geen voldoening. Ik kreeg een depressie, ik wilde niet meer op die manier verder leven. Op een avond heb ik een handvol pillen ingenomen en ben ik ingeslapen. Blijkbaar waren het er niet genoeg, want 's anderendaags werd ik gewoon weer wakker. Maar wel met een andere ingesteldheid. Ik was ervan overtuigd: 'Ik geraak hier uit'".

Cannabis en hasj eten
In de jaren zestig pafte Margriet ook regelmatig een joint. "Ik zat toen in een milieu waarin veel mensen aan de drugs zaten. Eén keer heb ik lsd genomen. Jongens, daar geraakte ik zo fucked up van dat ik dacht: 'Dit nooit meer'. Aanvankelijk was het nochtans plezant, ik zag de mooiste kleuren, maar het ontaardde in een nachtmerrie van waanbeelden. Ik hield het bij cannabis en hasj. Zelfs toen ik gestopt was met roken, gebruikte ik het nog. Dan at ik het gewoon op. Dat werkte even goed".

Fles hoestsiroop per dag
"Ik was niet verslaafd aan cannabis, maar wel aan de codeïne die in hoestsiroop zit, twee jaar lang. Ik dronk een flesje per dag. Ik denk dat ik alle apothekers in een straal van twintig kilometer rond Turnhout weet liggen. De ene week haalde ik mijn flesjes hier, de volgende week daar. Die codeïne bezorgde me een ongelooflijk gelukzalig effect, tot ik het opbiechtte aan mijn huisdokter. Hij zei: 'Meisje, je bent jezelf aan het drogeren'. Dat opende mij de ogen".

Vrijblijvende seks
Gevraagd of ze veel sekspartners heeft gehad, antwoordt Margriet: "Best veel, vooral als ik op reis in was in het buitenland. Meestal duurde dat maar een weekend en daarna zag ik die persoon nooit meer. Het waren de sixties, zo ging dat toen. Make love, not war, dat heb ik in de praktijk gebracht. Alles kon, met vrienden naar het strand, een glaasje wijn drinken en eens goed van bil gaan. Onbekommerde jaren waren dat, zalig".

Geen vrouw in top Open Vld
Over naar de politiek. Het ligt Margriet zwaar op de maag(ring) dat er geen vrouwen zitten in de top van haar partij, Open Vld. "Verhofstadt is de koninginnebij en daar zwermen de honingbijen Somers, Dewael en De Gucht omheen. Ik blijf het jammer vinden dat daar geen vrouw in past. Ik heb het geprobeerd, toen ik me kandidaat stelde als partijvoorzitter. Maar ik was realistisch genoeg om te weten dat ik het toen niet ging halen. Het zijn alleen de kneedbare mannetjes die voor zo'n positie in aanmerking komen".

Nooit ernstig genomen door Verhofstadt
In haar boek schrijft ze dat ze haar partijbroeder Karel De Gucht "een arrogante zak" vindt, "wat niet wegneemt dat hij een zeer bekwaam politicus is". Ze betreurt het ook dat Guy Verhofstadt haar nooit ernstig nam. "Hij heeft nooit eens gevraagd: 'Margriet, wat vind jij nu van dit of van dat?' Ik overleg wel met zijn broer, Dirk, en ik merk dat hij mij meer au sérieux neemt".

13-05-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!